World Economic Forum kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven

Na de Smart Mask (links) de Smart Mark? Met ‘predictive programming’ (rechts) worden kinderen al jaren gehersenspoeld met het idee dat iedereen straks een merkteken in zijn hand/arm moet krijgen. In deze cartoonserie is dat een geïmplanteerde mobiele app, maar in realiteit zal het hoogstwaarschijnlijk om een nano-tattoo gecombineerd met nano-biosensor vaccins gaan. (3)

—————————————————————————————————————————————–

Volgt na de Smart Mask de Smark Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?

—————————————————————————————————————————————–

Het World Economic Forum kondigt de volgende tussenstap naar totale onderhorigheid en technocratische slavernij aan: ‘smart masks’, oftewel slimme mondkapjes, die u instructies geven wanneer u even vrij mag ademhalen, of het CO2 niveau achter het kapje niet te hoog is, en zelfs of u het mondkapje wel op de juiste manier draagt (1). Dit krankzinnige plan, dat ongetwijfeld eerst ‘vrijwillig’ maar dan toch verplicht wordt, onderstreept hoe totalitair, antihumaan en onderdrukkend de wereldwijde dictatuur wordt die nu aan de hele wereldbevolking wordt opgelegd.

Met in officiële statistieken vastgesteld sterftecijfer van 0,037% is ‘corona’ een doodgewoon luchtwegvirus waar de wereld er al honderden van heeft gehad, en waar 99% van de mensen niet of amper last van krijgen. Zoals we al ruim een jaar schrijven en aantonen gaat deze crisis helemaal niet om een virus of de volksgezondheid, maar om onze onderwerping aan een wereldwijde technocratische klimaat-vaccindictatuur.

Mondkapje hèt symbool van totale onderwerping en onbenulligheid

Eén van de belangrijkste symbolen van willoze onderwerping is het mondkapje, dat aangetoond zinloos is en zelfs zeer schadelijk kan zijn, wat ook maandenlang openlijk door politici en experts is erkend, maar wat vervolgens toch gewoon verplicht werd gesteld.

Het vrijwel zonder verzet en kritiek slikken van deze volstrekt idiote maatregel door bijna de hele bevolking was voor de nationale en internationale ‘Great Reset’, ‘Vierde Industriële Revolutie’ en ‘Agenda 2030’ plannenmakers de definitieve bevestiging dat ze nu konden doen en laten wat ze wilden, omdat het denkvermogen de meeste burgers met behulp van de massamedia en plat vermaak tot ver onder het kritieke niveau van absolute onbenulligheid bleek te zijn gezakt.

Welkom in deze wereldwijde kleuterklas

‘Deze smart mask vertelt u wanneer het moet worden gewassen,’ begint het WEF zijn promofilmpje over de mondluier van BreathTech. ‘En of u het wel op de juiste wijze draagt. ‘Het meet uw ademhalingssnelheid, en als er teveel CO2 in is opgebouwd vertelt het u om een paar keer frisse lucht in te ademen.’ Wel, aangezien uit onderzoek is gebleken dat het CO2 niveau al na enkele minuten tot 1000 x is verhoogd, betekent dit dat u de hele dag door om de paar minuten uw mondkapje af-en op moet zetten. Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.

‘En als u vergeet het op te zetten, geeft het een alarm af.’ Hoe dat kan? Omdat de smart mask natuurlijk aan uw smartphone moet worden gekoppeld, en die wordt op zijn beurt weer onderdeel wordt van het reeds jaren in opbouw zijnde 4G/5G ‘smart grid’, waarmee u 24/7/365 gevolgd, gecontroleerd, geïnstrueerd en gecorrigeerd zult kunnen worden. Op het moment dat u het mondkapje dan opzet, vertoont de smartphone een groen symbool met het woord ‘goed’. (Welkom in deze wereldwijde kleuterklas.)

Het BreathTech S3 kapje wordt zoals tegenwoordig met bijna alles het geval is gepromoot als zogenaamd ‘duurzaam’ en beter voor het milieu. De producent wijst erop dat de mensheid vorig jaar $ 166 miljard aan mondkapjes uitgaf, die allemaal op afvalbergen terechtkomen. Dat had natuurlijk eenvoudig voorkomen kunnen worden door ze gewoon nooit in te voeren. Tenslotte is gebleken dat ‘corona’ in landen en staten die geen mondkapjesplicht invoerden, of deze weer afschaften, veel minder (veronderstelde) zieken en doden maakt.

Wat is uw idee om ’s werelds grootste problemen op te lossen?

‘Wat zijn uw ideeën om ’s werelds grootste problemen op te lossen?’ eindigt het filmpje. Nou, daar kan wat mij betreft geen misverstand over bestaan: als de mensheid nog een vrije toekomst wil hebben, of überhaupt een toekomst, dan zou om te beginnen het WEF samen met de Gates Foundation onmiddellijk als grootst mogelijke bedreiging moeten worden aangepakt en verboden, en hun kopstukken in een nieuw Nürnberg tribunaal vervolgd wegens ernstige misdaden tegen de menselijkheid.

Smart Mark al sinds 2017 in Netflix-cartoon

Als dat niet gebeurt, dan zou de Smart Mask wel eens kunnen worden opgevolgd door de Smart Mark, die zou kunnen bestaan uit een onder de huid geïnjecteerde, van buitenaf te scannen tattoo en/of vaccins met nano-biosensors die niet alleen bewijzen dat u bent gevaccineerd, maar tevens al uw persoonlijke gegevens bevatten, en gelijktijdig uw ID-kaart en betaalpas gaan vormen.

Dit ‘mark of the beast’ systeem via vaccinaties – wat Netflix al in 2017 liet zien in de kindercartoon ‘Stretch Armstrong & The Flex Fighters – hebben we voor het eerst in 2009 beschreven, en staat nu op het punt wereldwijd met steeds dwingender wordende maatregelen te worden ingevoerd. (Zie de hyperlinks onderaan naar de vele artikelen die we vooral sinds eind 2019 hierover hebben geplaatst. Enkele belangrijke ‘systeem van het Beest’ artikelen:)

30-03-21: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
21-12-20:  / Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
24-11-20: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
12-11-20: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
10-08-20: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07-20: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
13-05-20: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05-20: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04-20: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

Zelfs mensen die de Bijbel als een sprookjesboek beschouwen zouden de vele zeer opmerkelijke overeenkomsten tussen de huidige Covid-19 dictatuur en deze bijna 2000 jaar oude profetieën over een voor iedere wereldburger verplicht geprikt merkteken in je arm dat tevens je ‘portemonnee’ en toegangsbewijs tot de samenleving wordt, en dat via een oplichtend enzym in je bloed via je voorhoofd te scannen is, toch niet meer kunnen ontkennen.

 

Xander

(1) Now The End Begins
(2) World Economic Forum (Twitter)
(3) Now The End Begins

Zie ook o.a.:

08-04: Europees Mensenrechten Hof oordeelt dat verplichte vaccinaties legaal zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
05-02: Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen
26-01: Britse professor Frank wil dat uitrol 5G wereldwijd wordt opgeschort wegens gezondheidsrisico’s (/ Overheden willen 5G erdoor drukken omdat burgers er 24/7/365 mee kunnen worden gevolgd en gecontroleerd)
15-01: Microsoft – Big Tech – Rockefeller coalitie ontwikkelt wereldwijd verplicht Covid paspoort ( / Mensen zonder vaccinpaspoort dreigen compleet van samenleving te worden uitgesloten)
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
10-01: Paus Franciscus herhaalt eis dat iedereen en Covid vaccin moet nemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:
22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
06-12: Nieuwe tech stelt overheid in staat om via uw smartphone toegang te krijgen tot auto en draadloze apparaten, ook van anderen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)
04-10: Totale controle: China voert verplichte gezichtsherkenning internet en smartphones in
26-09: Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

52

 1. Het onopgehelderde sterven van senioren na Covid-vaccinaties.
  https://www.kla.tv/nl
  Het zou wel eens kunnen zijn, dat de pensioenpotten zijn leeg geroofd, dus moeten de bejaarden worden omgebracht.
  Deze verhalen gaan steeds meer rond op het internet, ik zeg waar rook is, daar is ook altijd vuur.

 2. Hoe de overheden volledig, maar dan ook werkelijk volledig de mist ingaan als zij in de waan verkeren een virus te kunnen reguleren!!! Honderd miljard kwijt om gesloten bedrijven op de been te houden. Nu bijna 1 miljard kwijt voor veld-experimenten.
  Stel je voor dat al dat geld besteed werd aan de ziekenzorg!! Dan was er geen probleem vanwege “overbelasting”. Brautigam stelt dat voor dat ene miljard hij op 5 locaties hospitaalschepen had kunnen regelen met de modernste IC’s aan boord! Inclusief test mogelijkheden.
  https://twitter.com/BrautigamRoland
  De enorme fout van de USSR (overheid wil ALLES controleren en regelen, en faalt er gigantisch, tegen extreem hoge kosten) wordt hier “democratisch” herhaald en de kosten zijn weerzinwekkend. Verspilde kosten! Die wij als belastingbetalers moeten gaan ophoesten.

 3. Burgemeester Bruls vindt er best een klein risico genomen mag worden als hij de terrassen open wil stellen.
  Hieraan zie je hoe zulke bestuurders zijn gaan denken dat “het volk” compleet hersenloos is. Er bestaat ook nog zoiets als eigen verantwoordelijkheid.
  Opvallend gedrag haalt steeds het nieuws en kleine incidenten worden opgeblazen alsof we met groot een landelijke probleem te maken hebben. Maar het gros van de mensen is behoorlijk normaal en kan ook nog zelfstandig denken. Zulke bestuurders vergeten dat mensen vanzelf ook voorzichtig kunnen zijn omdat ze domweg niet ziek willen worden.
  Het is toch compleet van de zotte dat we nu nog steeds bang moeten worden voor een overbelaste zorg.

 4. @Mo, 12:24.
  De heer Gommers spreekt wel vaker luchthartiger (vanuit het hart?) over de kwestie corona; hij is geen sluwe politicus en dat valt te prijzen. Zo vertelde hij ook dat er geen behoefte was aan meer IC’s.
  Ook vond hij dat niet iedereen opgezadeld moest worden met een mondkapje, dus geen landelijke plicht.
  Ook betwijfelde hij openlijk het nut van een avondklok.
  Ook vindt hij dat er naar de burgemeesters geluisterd moet worden als zij nu de terrassen open willen.
  En dan nu de opmerking dat we met een verkoudheidsvirus te maken hebben!!
  Mooi allemaal, maar zijn uitingen blijken geen enkele effect te hebben op de maatregelen die de overheid neemt. Bestaat zijn OMT-functie uit de opdracht “het volk” een beetje gerust te stellen? Zonder dat het OMT er echter ook maar iets mee doet.

 5. Beste Ramshoorn.
  Ja het gaat snel met de wereld.
  De chinezen “ veroveren “ zonder wapens ( tot nu toe ) alleen op grond van onze consumptiedrift, de hele wereld.
  Dit is nog nooit voortgekomen in de wereld geschiedenis dat een volk, zonder wapens maar met technologie en dictatuur de wereld veroverd.
  Enne…. we zijn er nog niet… dit gaat door want het westen neemt de technologie en de dictatuur over.
  Ook Nederland doet hieraan mee.
  Wat wil je het is hier altijd de koopman en de dominee.
  Met de zogenoemde “ Road en Belt route” komt er een spoorlijn met containers rechtstreeks helemaal vanuit China met naar Tilburg wat het eindpunt is voor Europa en van daar uit wordt er verder gedistribueerd.
  ( Ruben Terlou heeft pas geleden hierover op de publieke omroep een prachtige reportage gemaakt ( nakijken waard) )

  In de Bijbel worden ook “ de koningen van het oosten genoemd “ ik denk dat dit ook de Chinezen zullen zijn.
  ( ik heb dat nog onvoldoende bestudeerd, dus weet daar te weinig van )

  Je Schrijft over het midden oosten: Ja China is daar inmiddels ook goed vertegenwoordigd en niet met het meest “ kosjere regime”.
  N.l. Iran!
  China gaat daar olie halen en “ betaald “ dit met bouwwerken, in de ruimste zin van het woord.
  Zo wordt er in de straat van Hormus een haven aangelegd door…. je raad het al Chinezen.
  Dit zal in de toekomst nog de nodige problemen gaan geven.! Smalle zeestraat. !
  En nog veel meer “ bouwprojecten “ ( wegen spoorlijnen enz ) staan in Iran “ uitgevoerd door Chinezen” op het programma.
  Tja… ze zijn wel slim die Chinezen, dat kunnen we niet ontkennen want ze springen in een vacuüm door een internationale bestuurlijke chaos. ( Biden is dement en voert het uiterst linkse beleid uit van de Democraten in feite zitten de dems in he WH ! En Biden leest de autocu)

  Dan de klap op de vuurpijl : In Iran worden permanent 5000 Chinese soldaten gestationeerd zogenaamd om de bouwwerken te bewaken.
  Je ziet het al aankomen zeker.
  Een aanval van Israël op een nucleair projekt een Chinese soldaat dood en…. vul maar in….

  Wat je schrijft beaam ik: de profeet Joël is grotendeels apocalytisch.
  Misschien komen deze profetiën nu snel tot vervulling. We wachten het af.
  Met de Chinezen op de stoep, je wordt er niet vrolijk van.
  Shalom
  Anna

 6. zo gauw ik geen banden meer heb met dit land / Nederland. En mijn ouders zijn heengegaan. Verlaat ik dit land zo spoedig mogelijk………..

 7. Even nog terug komen over het bewijzen van dat dit alles gepland is. In het handelsblad The Economist(handelscentra London) van 2015 stonden voorspellingskaarten in afgebeeld. oa massale opstand en dat wat heilig/ethisch is(omgekeerd kruis), niet meer geëerd zou worden.
  Het virus werd geopenbaard bij de opening van de Olympische spelen in London. Met Boris als pop, die toen nog geen premier was.
  De satanisten(wereld omkeren) zijn compleet aan de macht.
  Nu kan het zijn, dat men dit doet(huidige maatregelingen), omdat het met de aarde/zon cycli zelf mee te maken heeft. En dat men grote rampen verwacht. Kijk, zeg dat dan gewoon. Dan kunnen we ons daarop gaan voorbereiden. Samen. bv voedseltuintjes/wateropvang enz maken in wijken enz. Dat we daarom veel thuis moeten blijven. Niet voor niks hebben vrijwel alle landen die agenda ondertekend. Men/landen geeft/geven niet zomaar macht weg. Moet een hoger doel zijn. Wij hebben het recht om in vrijheid dit samen te doen. Daar heb je verdere vrijheidsbeperkingen door technologie niet voor nodig. En hier zit denk ik het grootste probleem. De waarheid.
  De zeven zegels, schalen en bazuinen = natuurgerichte informatie. Nemesis= iets met de zon. En dan komen we weer uit bij Bill Gates die de zon wil blokkeren. Missie India naar de zon enz. Dus er is iets met de zon. Corona, zo heet de buitenste rand van de zon ook.
  Tada geheim ontrafelt. En nu weer snel normaal gaan doen, want de tijd die we hebben moeten we intens/met liefde/knuffelen gebruiken. Beter 1 dag goed geleefd, dan jaren niet.(inmiddels al 1 jaar voorbij). Dan erbij, bij grote rampen horen we(vooral jongeren, die zijn de toekomst) fit te zijn om te kunnen overleven. Moge god ons bijstaan/beschermen.

 8. Maria 13 april 7.13uur.

  Beste Maria.
  Dit is nu de derde keer dat je mij wijst op de zogenoemde opname van de gemeente.
  Ik ga hier niet nog een keer uitleggen hoe ik dit zie.
  Het moge duidelijk zijn dat ik dit heel anders zie dan jij, en ik heb nu al twee keer eerder uitgelegd hoe ik dat zie.
  De laatste keer was op 10 april op deze actuele pagina van Xander nieuws.

  Wij mogen daarover van mening verschillen maar je schrijft hier iedere keer naar mijn gevoel een kreet en onderbouwd dat niet.
  Vandaag komt het naar mijn gevoel nogal beschuldigd over ( waar jij niet in geloofd ) en dat vind ik jammer.
  Wil je dit s.v.p.op 10 april nog eens even nalezen.

  @ Zoon van de Koning. Je leest hier vast wel mee….
  Jij wees mij op 10 april om Joh 25 eens na te lezen n.a.v mijn reaktie op Maria over de opname van de gemeente.
  Ik heb dat gedaan ; en gereageerd met de Openbaringen van Johannes op wat jij aanhaalde uit Joh 25
  Het hoort eigenlijk op het geloofsforum. ( sorry Xander)
  Maar staat dus ook op 10 april actuele pagina van Xander nieuws.
  Maar je leest beiden heb ik ontdekt.
  Voor jullie beiden
  Met Vr Grt
  Shalom
  Anna

 9. En daar is dus wel geld voor.(technologie). Al het geld wat aan de “corona” crisis is besteed, had men beter in de gezondheidszorg zelf kunnen stoppen. Meer ic bedden en meer personeel. In 10 jaar tijd zijn we van 2000 ic bedden naar 1100 bedden gegaan. In 10 jaar tijd zijn er 70000 zorgpersoneel ontslagen/wegbezuinigd. Reden: omdat het vaak betaald werd door overheid geld. Nu gaat ons belastinggeld naar technologie en farma industrie.
  Ziekenhuizen zijn geen beter maken van mensen meer, maar gewoon bedrijven geworden. Het ziekenhuis waar ik kwam heeft een contract met Santos(farma) en heeft een groot contract met een internetprovider. Heeft een eigen wetenschap afdeling. enz. Ze zijn dus geheel privaat geworden.
  Aangezien het huidig geldsysteem failliet is, moeten/gaan ze het systeem veranderen/nog meer bezuinigen. Meer technologie = minder personeel nodig hebben. Toen ik nog in behandeling was, kreeg ik te horen dat chemo, zometa enz. in de toekomst thuis gegeven gaat worden.(tegenwoordig word je ook snel ontslagen uit het ziekenhuis bij ziekte/bed, want dat kost hun geld) Ondertussen kan men zo op alle gebieden de boel overhevelen naar de EU. Dus belasting zal rechtstreeks aan de EU betaald gaan worden. Landelijke overheden gaan weg. Hart en kankeroperaties zijn weer uitgesteld. Nu las ik dat men het ziekenhuispersoneel gaat vaccineren. Dus komt er nog meer druk op het personeel, want ja mensen worden ziek van de spuit zelf. Ik zie dit treurig in, want de patiënt is hier weer de dupe van. Dus hoop ik dat mensen geen andere ziekte krijgen, want je bent gewoon de pias. Het woordje opschalen is geen oplossing, want het personeel die daar mee geconfronteerd wordt krijgt weer meer druk.
  Voor de crisis was de druk in de ziekenhuizen/zorg al heel hoog.(demonstraties)
  Nu ja, ik zie het allemaal triest in, want er gaan veel mensen sterven door dit beleid zelf.(offers)
  En dat in 2021. De beschaving zou nu eigenlijk heel hoog moeten zijn.(qua kennis algehele gezondheid). Geld/macht zou hier geen rol in mogen spelen!
  En ja, ik bid elke dag, dat we heelhuids uit deze krankzinnige situatie komen. En ik blijf strijden met mijn verhaal over alles wat gaande is, merk dat er nog steeds veel mensen niet begrijpen van wat er nu echt gaande is. Maar ja, ik heb veel kennis al jaren opgedaan en dat kun je niet even in het kort allemaal vertellen. Dus snap ik de onwetenden ook wel. Maar irri is het wel. En sommige blijken gewoon maar 1 hersencel te hebben. Valt niet mee te praten. Zien gewoon de verbindingen/lijntjes niet. Sorry, moest het even kwijt.

 10. Het doel van de satanische elite is blijkbaar zeer forse reductie van de wereldbevolking d.m.v corona-vaccins die overlijden of chronische ziekten veroorzaken.
  VRESELIJK!!!!

  “Schokkend onderzoek onthult dat mRNA COVID-19-vaccins uw hersenen progressief kunnen degenereren door prionziekte

  Een schokkende studie heeft de angstaanjagende gevaren onthuld van mRNA COVID-19-vaccins die op prionen gebaseerde ziekten veroorzaken, waardoor uw hersenen progressief degenereren . De door mRNA-vaccin geïnduceerde prionen kunnen neurodegeneratieve ziekten veroorzaken omdat langdurige herinneringen worden behouden door prionachtige eiwitten. De studie concludeerde dat een op mRNA gebaseerd vaccin ook ALS, frontale temporale lobaire degeneratie, de ziekte van Alzheimer en andere neurologische degeneratieve ziekten kan veroorzaken bij de ontvangers van het vaccin.
  https://greatgameindia.com/mrna-vaccines-degenerate-brain-prion/

 11. Laatste waarschuwing voor de v s ,weg met je schepen bij de kust van de krimp. Bericht van debka nieuws.

 12. van buiten schreef:
  13/04/2021 om 1:25 pm
  Beste u zou wel eens gelijk kunnen gaan krijgen, maar het is dan ook wel weer de schuld van de bevolking zelf. Een virus dat minder slachtoffers maakt dan de jaarlijkse griep, dat zou toch iedereen aan het denken moeten zetten. Een virus dat nog nooit is geïsoleerd, maar alleen bestaat volgens de overheid. Een virus waarvan de besmettingen kunnen worden aangetoond, door een PCR test die geen helemaal geen besmetting kan aantonen. Er bestaat inderdaad een levensgevaarlijk virus, dat ons allemaal dagelijks bedreigd, maar dat virus zit wel op het Binnenhof.

 13. Al met al. Versoepelingen de komende weken meer vrijheid , en dan. Weet zeker dat we weer na vijf weken het kot in worden gejaagd.

 14. @ Johan: de griep komt al sinds mensenheugenis in 2 golven per jaar: in het voorjaar en in het najaar.

  Wat de media en de medici en de politiek er dus van hebben gemaakt:
  1e golf = 1e griepgolf voorjaar 2020
  2e golf = 2e griepgolf najaar 2020
  3e golf = 1e griepgolf voorjaar 2021
  en dus:
  4e golf = 2e griepgolf najaar 2021
  5e golf = 1e griepgolf voorjaar 2022
  6e golf = 2e griepgolf najaar 2022

  Und so weiter..

  Dat overigens de griep al honderd jaar wordt veroorzaakt door een verstoord elektromagnetisch veld als gevolg van Radio, toen Radar tot aan 1G, 2G, 3G, 4G, 5G, 6G etc blijft dan nog even buiten beschouwing. Daar zouden we ons veel meer op moeten richten.

 15. Wat kost zo’n speeltje? Niet dat ik ooit zo’n techno pamper op m’n facie zal zetten en voor schut ga lopen; Ik wil er nog niet dood mee gezien worden! Zo langzamerhand is de corona paraphernalia voor de 1% big business. De hele negotie van de kleine man is en blijft naar Filistijnen! dankzij de de corrupte politici. Vooral de meewerkende schaamteloze medici, het hele leger van overheidsdienaren en de voor de 1% altijd ten dienste staande sterke arm.

 16. Er is iets te veel haast om mensen te prikken maar……?
  https://greatgameindia.com/coronavirus-affects-vaccinated-more/
  Dan de eerste golf de tweede golf nu de derde en de vierde is voorspelt.
  Ik ken wel radiogolven of frequenties en geen 5 G nieuws meer?
  Wel dat 6 G eraan komt maar de frequenties gaan niet verder dat is nu steeds langzaam meer geworden of op elke voorspelde golf misschien?
  DE 6 G verbind alleen meer het netwerk groeit in de eerste golf of verhoging vooral de ouderen met onderliggend lijden of tekorten?
  Nu veel jongeren word verteld zelfs zwangere vrouwen hoelang zitten deze nu achter een scherm of in de wifi straling denk ik dan.
  De golven houden pas op als de hoogste frequentie is bereikt denk ik dan maar weer dan is iedereen geaclimatiseerd die het red ziek worden we toch in zulk een onnatuurlijke atmosfeer.
  En nog niet veel mensen hebben een 5 G toestel maar 5 G heeft wel uw toestel en alle apparaten in uw woning in beeld.
  Wanneer u het licht op de wc aanmaakt kijkt er iets mee enz.
  Daarom ook een wereldwijde uitrol van de robots die tegen deze straling kunnen en in Fukushima hebben ze geoefend om te leren voor in de ruimte en of hier.
  Wij krijgen nu 30 jaar lang water uit deze ramp in de oceaan een groen klimaat en kerncentrales ook in ons land een utopie?
  Dat zijn dus net als ikzelf de viruswappies die gewoon nadenken maar dat is net als in religie vaak ongewenst.

 17. Dit idiote mondmasker van de toekomst betekent dat, als wij niet massaal gaan weigeren, we nooit meer vrij kunnen ademen.
  Aan deze terreur, want anders kan ik dit niet noemen, moet een eind komen.
  Dit is toch volkomen onacceptabel?
  Een mens kan desnoods een paar weken zonder eten, een paar dagen zonder water en slechts enkele minuten zonder lucht.
  En juist dat wordt ons nu beperkt!
  Bij elke ademteug krijg je een klein deel van je uitgeademde lucht weer opnieuw binnen. Die uitgeademde lucht zit vol afvalstoffen van ons lichaam.
  Denk eens in hoe idioot het is om ons te dwingen om die afvalstoffen deels weer opnieuw te moeten inademen!
  We vermengen ons drinken toch ook niet met een beetje urine?
  We mengen toch ook geen kleine hoeveelheden stront door ons eten?

 18. Artsenbrief aangaande vaccinatie

  https://viruswaarheid.nl/medisch/artsenbrief/

  Betreft: Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin en Moderna mRNA-1273 vaccin

  Beste collega (huis) arts,
  Wij zijn van de stichting Viruswaarheid. Deze stichting bestaat uit een groep bezorgde (huis) artsen, micro / moleculair biologen en juristen, die de belangen van de burgers voorop stellen.
  Op dit moment zijn wij in een fase gekomen dat het vaccineren tegen Covid-19 in Nederland wordt uitgerold en u zult de komende tijd dan ook starten met vaccineren. Onze mening is dat er onvoldoende rekening gehouden wordt met de mogelijke gevolgen. En wij willen u erop wijzen dat u ten alle tijde aansprakelijk gesteld kan worden indien zou blijken dat u onvolledige informatie heeft verschaft aan uw patiënten/ingeschrevenen voorafgaande aan de injectie. Deze vaccins maken gebruik van gentechnologie en vallen daarmee onder gentherapie strikt gesproken. De tijdelijke toekenning van een handelsvergunning onder voorwaarde is geen volledige goedkeuring of toegang tot de Nederlandse markt, maar is aan strikte voorwaarden gebonden.
  Uiteraard bent u op de hoogte van de volgende artikelen uit de geneesmiddelenwet en overige informatie.
  Maar omdat wij onze (acute) zorgen kenbaar willen maken aan u hebben wij deze hieronder voor u uitgelicht:
  Geneesmiddelenwet artikel 84
  Reclame die het rationele gebruik van een geneesmiddel niet bevordert wegens het ontbreken van een objectieve voorstelling van zaken, is verboden.
  Misleidende reclame is verboden.

  Lees verder:
  https://viruswaarheid.nl/medisch/artsenbrief/

 19. Dokter sloopt Gates’ Covid-vaccin in vernietigende analyse:
  Een arts uit de Amerikaanse staat Nevada geeft in een open brief opheldering over het mRNA Coronavaccin.

  Beste patiënten en vrienden,

  Vorige week is mij wel 20 keer gevraagd naar de nieuwe Covid-vaccins. Hier zijn mijn gedachten. Geeft u deze informatie alstublieft aan zo veel mogelijk mensen door. Mensen moeten volledig geïnformeerde informatie hebben voor de toestemming van het injecteren van vreemd genetisch materiaal in hun lichaam.
  lees verder:
  https://www.frontnieuws.com/dokter-sloopt-gates-covid-vaccin-in-vernietigende-analyse/

 20. Voor willy..de thuisrobot is Alexa of siri…de intelligente speaker die tegelijkertijd als Google spion dient. Nooit zoiets kopen. Die computer gast jouw leven lijden..
  Al veel op YouTube waarover. Mensen laten het denken over aan het ding. Maar in de praktijk is het een kwaadaardig monster.. Als een zelfrijdende auto die nu ook zelf de bestemming kiest! Je bent niet meer de baas.
  Technologie is interessant, dus koopt men het. Echte techneuten lopen er met een boog omheen.

 21. Als professor aan de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Zwitserland en als docent aan het Instituut voor Wereldwijde Gezondheid van de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Genève, is Dr. Stückelberger overigens een geloofwaardige bron, wier insider-kennis over de WHO opmerkelijk is.

  Kort samengevat zijn de lidstaten van de WHO, waarvan er 193 zijn, gebonden aan alle regels en beperkingen die de WHO besluit op te leggen in naam van de “volksgezondheid”. Bij het Coronavirus sprak de WHO allerlei nieuwe eisen uit waar de overgrote meerderheid in mee ging, op twee na: Iran en de Verenigde Staten onder president Donald Trump.

  Achter de schermen stuurden Gates en de zijnen, samen met GAVI (the Vaccine Alliance) het Coronavirus-schip, terwijl de WHO alle beslissingen leek te nemen. En dankzij de manier waarop de WHO opereert, was de plandemie gemakkelijk uit te voeren.

  WHO-insider ontmaskert GAVI, Bill Gates voor het in stand houden van een Coronavirus pandemie:

  https://www.frontnieuws.com/who-insider-ontmaskert-gavi-bill-gates-voor-het-in-stand-houden-van-een-coronavirus-pandemie/

 22. God heeft geen fysiek merkteken nodig om te zien of je compliant bent aan Satans politieke, religieuze en commerciële systeem. Evenzo heeft hij geen fysiek merkteken nodig om te weten wie zijn heiligen zijn. Voor hem ligt het hart van de mens geheel open.

 23. @Anna. Wonderlijk is dat wat u schrijft over Chinese soldaten die als zombies nu al aangestuurd worden dmv een geïmplanteerde chip en computer. Mao droomde al van wereldheerschappij en de huidige Chinese President Xi doet er nog een schepje bovenop. Het Oosten is nu al wereldleider!!! Chinezen zijn wereldwijd actief.

  China en waarschijnlijk Japan nemen heel het Midden-Oosten en Israël in…

  Een vergelijkbare beschrijving hiervan kunt u lezen in de profeet Joël hoofdstuk 2….

  Joël 2:1..Blaast de bazuin op Sion en maakt alarm op mijn heilige berg [Sion]! Dat alle inwoners des lands sidderen, want de dag des HEREN komt. Want hij is nabij!

  2 Een dag van duisternis en van donkerheid, een dag van wolken en van dikke duisternis. Als morgenrood uitgespreid over de bergen, is een talrijk en machtig volk; [200 miljoen Chinezen komen er aan: Alle details volgens Openbaring 9] desgelijks is er van ouds niet geweest en zal er na hem niet meer zijn tot de tijd der verste geslachten.

  3 Voor hem uit verteert een vuur en achter hem laait een vlam; als de hof van Eden is het land vóór hem, en achter hem is het een woeste wildernis; en ook is er aan hem niet te ontkomen.

  4 Zijn aanblik is als die van paarden; als rossen rennen zij. 5 Als ratelende wagens op de toppen der bergen springen zij; als het geknetter van een vuurvlam, die stoppelen verteert; als een
  machtig volk, in slagorde geschaard tot de strijd.

  6 Voor zijn aangezicht beven de volken; alle gezichten verbleken van angst. 7 Als helden rennen zij, als krijgslieden beklimmen zij de muur, en zij gaan voort, ieder op zijn eigen wegen; zij lopen niet door elkander heen, [aangestuurd door Chip/Computer???]

  8 en de een verdringt de ander niet; iedere strijder gaat zijn eigen weg, en tussen de wapens door dringen zij voort; zij laten geen bres in hun rijen ontstaan.

  9 Zij stormen op de stad [Jeruzalem] aan; zij rennen op de muur; zij klimmen in de huizen; zij komen door de vensters als een dief.

  10 Voor hun aangezicht siddert de aarde, beeft de hemel; de zon en de maan worden zwart en de sterren trekken haar glans in.

  11 En de HERE [Jeshua] verheft zijn Stem voor zijn strijdmacht heen, want zijn Leger is zeer talrijk; want Machtig is het leger dat Zijn Woord volbrengt; [Openbaring 19] want groot is de dag des HEREN en zeer geducht! Wie zal hem verdragen?

  Het goede nieuws is…Israel en al zijn vrienden zal door de Joodse Masjiach, de Here Jeshua, de Zoon van God, uit AL zijn benauwdheden worden gered en feest vieren. Psalm 18 en 68 en 149. Openbaring 14 en 19.

 24. Anna op 10.53

  Christenen hoeven geen beslissingen over chips etc. te nemen om de eenvoudige rede dat ze vóór die tijd van de aarde afgehaald zijn ( de opname ), waar jij niet in geloofd

 25. Comerius; dat wist ik. Rutte is een van de door
  mij bedoelde handlangers.
  Ook voor het tribunaal dus. En er zijn nog veel
  meer, anders had het nooit zover kunnen komen.
  Deze lui zijn uit op alleen heerschappij.
  Als ze niet gestopt worden, dan betekent dit het einde van de mensheid.

 26. Het Bijbelse teken van het beest komt nu wel heel snel en heel dichtbij.
  Nu nog de ontwikkeling van de Quantum computer verder verbeteren, en een chip in je hoofd erbij, en we zitten midden in het TRANSHUMANISTISCHE tijdperk.
  In China is dit al volop in ontwikkeling.
  Daar worden chips in soldaten geïmplanteerd ( weet niet waar of het nu hoofd of arm is ) en deze chips worden aangestuurd door computers.

  Moet je eens over nadenken: Mensen die door computers aangestuurd kunnen worden ❗️Walgelijk ❗️

  Deze techniek wordt toegepast om soldaten in China “ efficiënt “ te kunnen inzetten.
  Ze reageren als “ menselijke robots”.
  Ook Elon Musk heeft een “ dergelijk project “ met een aap die een chip ingeplant heeft gekregen en die nu geavanceerde computerspelletjes speelt.

  Christenen weten dat dit tijdperk komt…. maar zo snel en zo geraffineerd is verontrustend.
  Ik wens jullie allen en onze families veel wijsheid ,kracht en Gods zegen toe, bij het nemen van beslissingen in de komende tijd.
  Shalom
  Anna

 27. Zeus,

  tja … wij zijn wel machteloos hé !!! Behalve al miljoenen mensen in opstand zouden komen …

 28. Vergeet al die prietpraat over een smart mondmasker. Voor 8,60 € kocht ik destijds bij AliExpress een “Fingertip Pulse Oximeter”. Deze plaats je over je wijsvinger. De meter zend infrarood licht door je vinger en door de lichtabsorptie van zuurtstofrijk bloed meet hij je zuurstofsaturatie in je bloed. Hij geeft ook je hartslag weer. Wordt gebruikt door eerst hulpdiensten en in het operatiekwartier en intensieve zorg. Saturatie v/h bloed zou normaal rond de 98% moeten zijn. Als je meet zie je de invloed van een mondmasker op je zuurstofverzadiging van je bloed. Bangelijk ! Gaat soms naar 92% !

 29. Dit zou wel eens uit kunnen lopen in eeen nuclaire oorlog.
  Staater niet geschreven:Dezen zullen de hoer haten en haar met vuur verbranden,wat God heeft het in hun hart gegeven Zijn plannen te volvoeren(st vert)
  Dus dan gaat Openbaring 18 letterlijk in vervulling.
  Lees en bestudeer Jeremaia 50&51 daar geeft de profeet Jeremiah een profetie over het toenmalige Babel,maar ook een profetie over Babel in de eindtijd
  De roep zal uit gaan:Vertrek uit Babel,laat iedereen naar zijn eigen land terug keren.
  Waarschuwing:Verheug je niet over de slachtoffers van deze catestrofe die Babel zal treffen.Net zoals de Iraelieten zich niet mochten verheugen in de dood van de vijand,wat weet dit hij is evenzo geschapen als jij.

 30. Ik denk dat die temperatuur scanner voor coronna een test is een oefening is zodat men al de handbeweging onder de knie heeft om met een soortgelijk toestel het merkteken te scannen i.p.v. de temperatuur.
  Het merkteken is nog koffie dik kijken voor mij maar zou een qr code tatoeage kunnen zijn die dezelfde functies heeft als een smarthphone.
  Dus men scant dan je qr code op je voorhoofd of rechterhand om te betalen of verkopen en je hoeft dan alleen nog op een ipad met je vinger op bevestigen klikken met touchscream.
  Het mondkapje is een tussen stap naar dat systeem.

 31. Ik heb het helemaal gehad met dat WEF of welke idiote wereldinstantie ook. (GAVI WHO etc)
  Hun ideeën kunnen ze vergeten. Hun IQ en EQ zijn ver beneden mijn peil.
  Bevries al hun bankrekeningen, confisqueer hun aandelen en klaag ze aan voor een tribunaal. Ook hun handlangers.
  Weg ermee ; einde verhaal.

 32. Een oplossing voor de wereldwijde problemen?
  Een 14e juli in Europa en de VS, waarbij de lui van de WHO en WEF vooral niet vergeten worden

  Mededeling voor A.Verlof, Wij kunnen geen profielfoto’s verwijderen. Mod.

 33. Die mondkapjes moeten dus slimmer zijn dan ik zelf…..?
  Ik geef het ze te doen.

 34. Vanwege het milieu gaan we dit massaal kopen.
  In het bos zal deze ook op moeten,omdat alle bomen bijna weg zijn.

 35. Erg duidelijk en er word al verteld dat binnen twee jaar mensen elkaar niet meer zullen aanraken of knuffelen?
  Is nu deze ziekte een nieuwe melaatsheid geworden waar we elkaar niet meer vertrouwen de angst bij sommige mensen is te gek voor woorden?

 36. Net even gekeken op de twitter van het WEF, waar dit bericht ook staat. En de reacties van mensen zijn niet mis te verstaan! Van ‘wegwezen met dit soort onzin’ tot iemand die suggereert het WEF te ontbinden (geen verkeerde suggestie trouwens).

  Ik liep vanmiddag even over de markt en het viel me op, dat ik bijna niemand meer met een muilkorfje zag. Dat was in januari wel anders: toen liep zeker de helft (buiten nota bene!) met een blauw lapje voor.

  Nog iets dat vandaag opviel: mensen zonder lapje kijken elkaar en glimlachen. Lang leve de vrijheid!

 37. Wat zit er dan verstoken in dat mondkapje? Een mini computerke? Een slimme chipje dat je naam kent? En dan zal zo’n mondkapje niet goedkoop zijn? En wat als het regent? Dat kan toch niet goed zijn voor dat chipje? Nu gaan ze volgens mij toch te ver? Wat zal het volgende zijn, een huisrobot? Die je zegt wat je thuis moet doen of laten? Binnenkort moeten we niet meer trouwen, je neemt dan gewoon een huisrobot die je gebruikt als je persoonlijke slaaf. Man toch, in wat tijd leven we? Shalom

Comments are closed.