Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?

Alle maatregelen werken toe naar een wereldwijd verplichte Vaccin-ID-betaalpas, dat vermoedelijk al binnen een paar jaar vereist zal zijn als je nog wilt reizen, werken, leren en socializen.

—————————————————————————————————————————————-

Britse minister wordt gevraagd of het door het verplichte immuniteitspaspoort ‘virtueel onmogelijk wordt om straks ook maar iets te doen zonder het vaccin’. Zijn antwoord: ‘Mensen zullen een besluit moeten nemen’ (= JA) – ‘Nederlandse overheid is grens over gegaan’

—————————————————————————————————————————————-

‘Geen verplichting’ wordt in het Westen stiekem tòch een verplichting: Groot Brittannië en Canada hebben maatregelen aangekondigd tegen alle mensen die zich niet tegen Covid-19 laten vaccineren. De Canadese staat Ontario denkt aan een reisverbod en/of een gebod om altijd mondkapjes te dragen. De speciale Britse minister voor Covid-vaccinaties, Nadhim Zahawi, zei te verwachten dat cafés, restaurants, bioscopen en stadions van alle bezoekers een bewijs van vaccinatie gaan eisen. De ’track&trace’ app zal hiervoor waarschijnlijk worden uitgebreid tot digitale vaccin-ID, en overal verplicht worden gesteld.

De CMO (Chief Medical Officer) van de Canadese staat Ontario werd gevraagd of hij een vaccinatieplicht zou aanbevelen. Dr. David Williams erkende weliswaar dat ‘wij iemand niet kunnen dwingen een vaccin te nemen’, maar legde daarna uit dat de vrijheid van beweging van weigeraars straks zwaar zal worden beperkt. Zo zullen zij bepaalde gebouwen, locaties, bedrijven, winkels en evenementen niet meer mogen betreden, of alleen met verplicht mondkapje. (1)

Britse minister bevestigt dat leven zonder vaccinatie ‘virtueel onmogelijk’ wordt

De speciale voor Covid-19 vaccins aangestelde Britse minister Nadhim Zahawi zei tijdens een radio interview dat ‘restaurants, bars, bioscopen en andere ontmoetingsplekken, voetbalstadions, waarschijnlijk dat systeem gebruiken.’ Daarmee doelde hij op het digitale immuniteitspaspoort dat gekoppeld wordt aan de (straks verplichte) corona app. Op de vraag of het daardoor ‘virtueel onmogelijk wordt om ook maar iets te doen zonder het vaccin,’ antwoordde hij: ‘Mensen zullen een besluit moeten nemen.’ (2) Met andere woorden: JA.

Overigens lijdt het Britse volk onder een almaar harder en absurder optredende overheid. De Covid regels stellen dat je een ‘substantiële maaltijd’ moet eten als je in een restaurant een glas alcohol besteld. Dat leidde ertoe dat pubs ‘scotch’ eieren gingen serveren (hardgekookte eieren met saus en broodkruimels). De politie accepteert dit echter niet, en gooit mensen uit een pub als ze daar zo’n eitje eten (3). Britse agenten mogen ook iedereen staande houden en vragen waar hij of zij naartoe gaat, tot het moeten tonen van de inhoud van je boodschappentas aan toe.

Overheid doet het niet zelf, maar dwingt samenleving tot uitsluiten weigeraars

‘Vaccins worden niet verplicht,’ is overal in het Westen uit de monden van politici, ook Nederlandse, te horen. Overheden hoeven Covid vaccinaties echter niet zelf direct verplicht te stellen, omdat ze vervoerders, bedrijven, winkels, werkgevers en (zorg)instellingen ertoe aanzetten om ongevaccineerden straks strenge beperkingen en verboden op te leggen.

Als een regering ècht niet willen dat vaccinatie weigeraars compleet uit de samenleving worden gestoten en een maatschappelijke onderklasse, een nieuw soort Untermenschen, worden die in permanente lockdown moeten leven (en in een latere fase wellicht in kampen worden opgesloten), dan voeren ze wetgeving in waarmee het expliciet wordt verboden om ongevaccineerden te discrimineren. Zoals het er nu naar uitziet gaat dat hoogstwaarschijnlijk nergens gebeuren. Deze nieuwe vorm van discriminatie wordt juist openlijk gestimuleerd, zodat de overheid kan pretenderen dat het ‘schone handen’ heeft, omdat er geen directe verplichting is.

Volgt Nederland na start vaccinaties op 4 januari ook?

De grote vraag is of Nederland, dat in enkele opzichten een minder streng beleid voert dan omringende landen, zal volgen. Journalist en columnist Irene van den Berg wees vandaag in De Gelderlander op minister Hugo de Jonge, die aankondigde dat als het ‘meezit’ de vaccinaties in Nederland op 4 januari van start gaan, maar dat voorlopig geen reden is om de maatregelen te versoepelen. Van den Berg: ‘Het versterkte bij mij de angst dat we nooit meer van die routekaart afkomen. Dat we, tot de laatste Nederlander een prik heeft gekregen, ronddwalen in een wereld van mondkapjes en 1,5 meter maatregelen.’ (4)

Hopelijk ziet u wat voor een gevaarlijke bom minister De Jonge hiermee onder de samenleving heeft gelegd (nog even los van de omstreden vaccins zelf). Het kabinet zou dus kunnen besluiten dat eerst een bepaalde percentage (natuurlijk zo hoog mogelijk, vermoedelijk minimaal 70%) van de bevolking gevaccineerd moet worden, willen de maatregelen worden versoepeld.

Wordt dat percentage niet gehaald, dan krijgen de weigeraars de schuld van hun familie, vrienden, werkgevers, noem maar op. Dat zal enorme conflicten geven, die de samenleving nog verder uiteen zal doen scheuren dan nu al door regering en media wordt gedaan.

Nederlandse overheid ‘is grens over gegaan’

‘De overheid is dit jaar een grens overgegaan,’ vindt Van den Berg dan ook. Ze wijst op de metamorfose van Rutte, die het vorig jaar nog ‘verschrikkelijk’ vond dat hij de maximum snelheid moest verlagen, en dit jaar doodleuk bepaalt hoeveel mensen je thuis mag uitnodigen, of je mag knuffelen, waar je op vakantie mag, wat je op je gezicht moet dragen, of je huisarrest krijgt, of je baan straks nog wel bestaat, et cetera. De VVD heeft een ‘overheid die sterk genoeg is om veiligheid en zekerheid te bieden’ zelfs in het verkiezingsprogramma opgenomen.

‘De geschiedenis leert dat machthebbers niet goed zijn in het opgeven van bevoegdheden,’ vervolgt de journalist. ‘Ik hoop vooral op sterke politici die de extreem grote macht, die ze in dit bizarre jaar plots kregen, weer op durven geven.’

Ik hoop dat ook, maar vrees dat het tegendeel gaat gebeuren, mede omdat de Nederlanders gewoon weer op hetzelfde partijkartel lijken te gaan stemmen. Zoals het er nu naar uitziet gaat deze overheid zich in 2021 nog veel meer macht geven om rechtstreeks in onze levens in te grijpen, en zullen in het kader van de ‘Grote Reset’ van het WEF en ‘Agenda 2030’ van de VN – dat reeds werkt aan een wereldwijde digitale ID-kaart – al onze overgebleven vrijheden en inspraak nog verder worden afgebroken, totdat er uiteindelijk niets meer van over is.

 

Xander

(1) Summit News
(2) Summit News
(3) Summit News
(4) De Gelderlander

Zie ook o.a.:

01-12: 1 december 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officieel een feit
30-11: Westerse landen zetten leger in tegen burgers die zich verzetten tegen deze Agenda 2030 staatsgreep
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
26-09 Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
18-11: ‘Zwitserland wil critici corona beleid opname in ziekenhuis kunnen weigeren’
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
19-08: Stichting Privacy First: ‘Noodwet is regeren per decreet vanuit angst, dwang en controle’ 

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

57

 1. Zorg dat je eten hamster en haal geld van je rekening
  Banken kunnen ook beslag op je geld leggen
  Maar neem nooit geen vaccin!!!!

  Kijk op ice age farmer, ze zijn ook onze voetselbronnen aan het vernietigen

 2. Hallo mensen,neem die vaccinazi,s niet,ZE ZIJN DODELIJK.De satanische globalistische elite willen 90 % van de wereldbevolking uitmoorden voor een communistische N.W.O./great reset.Hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

 3. J.
  05/12/2020 om 4:57 pm
  Inderdaad, dat gaat zeker gebeuren, geld is de sleutel die op alle deuren past.🙂

 4. China’s beste viroloog zegt dat nieuwe tests aantonen dat het coronavirus niet is ontstaan ​​in het Wuhan Lab

  Het Wuhan Institute of Virology is het onderwerp geworden van wijdverbreide complottheorieën na de uitbraak van het coronavirus in maart. Er worden echter nieuwe tests van het laboratorium gemeld om de ongegronde claims in diskrediet te brengen.

  China’s “vleermuisvrouw” beweerde zaterdag dat een nieuwe reeks tests aantoont dat het coronavirus niet afkomstig was van haar virologielaboratorium in Wuhan

  Shi Zhengli, de adjunct-directeur van het Wuhan Institute of Virology en beroemd om haar werk aan het virus , zei dat tests op geïnfecteerde werknemers uit het zuidwesten van China aantonen dat geen van de proefpersonen besmet was met COVID-19, The South China Morning Post rapporten op zaterdag.

  De bijgewerkte tests zijn uitgevoerd op basis van bloedmonsters die acht jaar geleden zijn genomen van mijnwerkers die ziek waren geworden na het werken in vleermuisgrotten.

  Haar bevindingen werden deze week gepubliceerd als aanvulling op een paper die ze in februari publiceerde in het wetenschappelijke tijdschrift Nature, volgens de Hongkongse krant.

  Bekend als de ‘vleermuisvrouw’ van China vanwege haar onderzoek naar coronavirussen bij de dieren, ontdekte Shi dat de genetische eigenschappen van de virussen waaraan ze werkte niet het coronavirus dat zich over de hele wereld verspreidde, nabootsten.

  Het virologiecentrum is het onderwerp geworden van ongegronde theorieën, waaronder beweringen dat het coronavirus in haar laboratorium is geproduceerd met een uitgelekt biowapen.

  In mei sprak de Amerikaanse president Donald Trump zijn eigen inlichtingendiensten tegen door te suggereren dat het coronavirus afkomstig was uit een Chinees laboratorium.

  Trump werd door een verslaggever van het Witte Huis gevraagd of hij iets had gezien dat het Wuhan Institute of Virology de oorsprong van het virus was

  “Ja ik heb. Ja, dat heb ik ”, zei de president. “En ik denk dat de Wereldgezondheidsorganisatie [WHO] zich voor zichzelf zou moeten schamen omdat ze net het PR-bureau voor China zijn”.

  Ondanks internationale normen rond de naamgeving van virussen die titels met betrekking tot geografie verbieden, verwees Donald Trump herhaaldelijk naar Covid-19 als het “China-virus” in een poging de pandemie te associëren met zijn geopolitieke rivaal.

  Het is vele malen aannemelijker dat Fauci die betaald wordt door nazi Bilderberger Bill Gates betrokken is bij de verspreiding van het angst virus om de agenda van Rome de Verenigde Nazi’s om de Wereldbevolking ”te verminderen” en veel geld te verdienen met de bijbehorende ellende.

  Door – Pensioenactivist

 5. Denk dat het Volk dit allemaal echt niet pikt , als dit allemaal zou uitkomen.
  Het Volk komt echt wel een keer massaal en wel zeer agressief en vechtend in opstand!!
  Wat een wereld is het aan het worden, getver!

 6. Ongelovige of gelovigen maakt niks uit. Zijn jullie nou allemaal kortzichtig? Het is toch allang zichtbaar waar dit naartoe leidt. Hoor zelf maar wat de Jonge allemaal zegt. Puntje bij paaltje, geen injectie is niks meer mogen doen dadelijk. WORD WAKKER NU JE NOG KAN, ALS JE MOND GESNOERD WORDT KAN JE NIKS MEER. Iedereen een grote mond over alles, maar doen totaal niks.

  Maximaal 3 woorden in hoofdletters als u accenten wil maken, zie siteregels. Mod

 7. Het boekje van dr. Bhakdi (Corona, vals alarm?) is zeer aan te bevelen. Het leest gemakkelijk en geeft een fraai overzicht van wat er allemaal aan de hand was en verkeerd ging.
  Ik citeer zijn antwoorden op de vraag wat de Duitse regering fout heeft gedaan:
  – Een epidemie van nationale omvang uitgeroepen, die er niet was.
  – De burgers van dit land hun rechten ontnomen.
  – Willekeurige, i.p.v. op feiten gebaseerde maatregelen genomen.
  – Angst en onzekerheid verspreid i.p.v. opheldering te verschaffen.
  – Een volledig zinloze lockdown bevolen, toen alles al voorbij was.
  – Een zinloze mondkapjesplicht ingevoerd, toen alles al voorbij was.
  – De economie beschadigd en middelen van bestaan vernietigd.
  – De gezondheidszorg ontwricht.
  – Enorm veel leed bij de bevolking veroorzaakt.

  Ik denk dat hetzelfde geldt voor de Nederlandse situatie.
  Op een gegeven moment was het aantal sterfgevallen zo laag, dat deze getallen geen grote indruk meer maakten. Toen werd er overgeschakeld op het aanjagen van het getal van het aantal ‘besmettingen’. Want het stond in Duitsland zwart op wit: Het verspreiden en aanwakkeren van de angst maakte deel uit van de corona-task-force-strategie.

 8. Nu met het door ons geproduceerde ‘vaccin’ komt er een derde golf in Belgie!
  De Britten en heel de wereld vaccineren 100 personen per minuut. Terwijl in Belgie alles wordt afgeremd en de economie in een Apocalyptisch scenario terecht komt. Nog erger het vaccin die binnen een jaar klaar is aan onze Leuvense universiteit is reeds allemaal opgekocht door China. Het is zoals in een oorlog, je eigen munitie aan de vijand schenken, en je eigen soldaten met een leeg geweermagazijn in de loopgraven plaatsen. Ik kan confirmeren voor 2021 komt er een regen van zelfmoorden in BE.

 9. Als je weet dat de overheid erop uit is om jou en je familie mentaal en fysiek te breken, wat ga je dan vanaf NU doen? Het mondkapje is een eerste lesje gehoorzaamheid en er zullen er nog vele volgen. Word mentaal en fysiek sterker dan je ooit bent geweest. Dit is een eerste levensbehoefte geworden.

 10. @ Rienus: 5:21 pm, op 5/12. Ook ik vind het ronduit belachelijk, wandelende en fietsende in de vrije natuur, om angstige mensen- totaal verdwaasd- met mondkapjes zie lopen/ fietsen.

 11. @ProAsfalt : (Het mondkapje als de nieuwe JodenSter.):

  Daarom moet er op een mondkapje staan : Idioot, in een jodenster
  (Zou eigenlijk verplicht moeten zijn)

  Ik schrijf er op : onder protest gemuilkorfd door neo-fascisten

 12. Frank 03.54 u pm :
  I K sta voor 1000 % achter je !!! Je hebt helemaal gelijk, I K hetzelfde hier, ik heb het ook al verteld in mijn vrienden en kennissen-kring, toevallig van de week…..
  I k ga het dus totaal over een andere boeg gooien :
  a. mensen die gevaccineerd zijn, dadelijk…..zijn vatbaar voor allerlei RARE ziektes c.q. bijwerkingen…… die moet
  ik hier niet binnen
  b. Ik heb ze al verteld, dat ik ze dan alleen nog maar spreek over de telefoon of per sms
  c. Geen enkele Smartphone van iemand buiten mijn gezin KOMT HIER NOG BINNEN
  d. De smartphone die hier binnen is ( van mijn man ) BLIJFT BINNEN en MAG NIET NAAR BUITEN meegenomen worden. Hij stemt hier ook mee in gelukkig ( en dat is maar goed ook ! )
  e. Zelf heb ik GEEN smartphone en komt er nooooooit !
  f. Smartphones maken contact met 5G en gaan nog voor grote ellende zorgen ( als ze dat al niet doen op dit moment )
  g. STOP met die smartphones…….en ALLE PLANNEN van de illuminati / overheden / elite GAAN NIET DOOR !!!
  S – Secret
  M = Militairy
  A = Armaments in
  R = Residential
  T = Tools ……….Kortom : Geheime Militaire Wapens in Huishoudelijke Apparaten
  WEEET WAT JE GEBRUIKT !

  Maximaal 3 woorden als accenten in hoofdletters, u loopt het risico dat uw post anders niet gepubliceerd wordt. Mod.

 13. “of alleen met verplicht mondkapje. (1)”

  Het mondkapje als de nieuwe JodenSter.

 14. De populier is een afdoend middel tegen corona en Nederland staat er vol mee. Denk aan wat Michiel Adriaans de Ruiter zei: ‘Dit mijn paard Heren!

 15. @ Icksy Nixx
  Dat hoop ik juist niet eigenlijk. Het kan vreemd klinken, maar ik hoop serieus dat ik het vooral verkeerd heb en dat vaccinatie een serieus antwoord is. Niet dat ik ik vanaf nu zal besluiten een vaccin te laten spuiten. Maar mijn idee en mening zijn totaal niet relevant. En ik hoop bloed serieus dat ik dus uiteindelijk ook zal vaccineren, maar ik hoop vooral dat het kan op vrijwillige basis. Zolang het vaccin top is ben ik uiteindelijk degene die iets mist en een risico loopt.
  Dus graag een plan waarbij vrijwillige keuze zal zorgen voor draagvlak en niet dwingend gebieden, want dat heb je een serieus probleem.

 16. Lieve mensen, als er in de voorbijgaande epidemieën 20 miljoen mensen zijn gestorven wereldwijd en nu is het aantal
  1,5 miljoen, erg genoeg, maar de wereld draaide door, andere griep 40.000, nu zitten we zo rond de 9000.
  Laatste griepperiode, ( 2017/18), alleen aan de griep meer als 10.000.
  Waar is de griep nu dan, plotseling verdwenen?, geloof je toch zelf niet, zelfde griep, alleen andere naam.
  We worden bang gemaakt, door de WHO, onze regering, ( Rutte en de Jonge ), deze mensen staan ook onder druk van de groten der aarde( Rockefellers, Soros, Rothschields, Gates en nog een paar), die de macht willen op de wereld.
  Luister eens naar de WEF ( Klaus Swaab ) , heeft het over de great reset, de grote verandering.
  Lieve mensen, laten wij ons zo knechten, als slaven behandelen, kijk eens om je heen, allemaal met een kap op.
  Door de Jonge en van Dissel aangegeven het voegt niets toe aan de bestrijding van corona.
  Er zweven al sinds mensenheugenis aerosolen door de lucht, sommigen worden er ziek van, sommigen sterven.
  Nooit werd ons land zo in de vernieling gegooid.
  Hebben onze jonge mensen nog wel een veilige toekomst.
  Sta op en reageer op de genomen besluiten, dat die mensen inzien wij willen vrij zijn.
  Sterkte met alles en blijf voor je vrijheid strijden.
  Groet van een medestrijder voor de gerechtigheid

 17. En spoedig zal dan zogezegd blijken dat de werkzaamheid van deze vaccins (v1) niet voldoende of te tijdelijk is of dat het virus gemuteerd is en nieuwe vaccins nodig zijn.

  Deze v1 vaccins zullen opgevolgd worden door nieuwe verbeterde vaccins (v2 en volgende) met – voor ons eigen comfort en veiligheid – ‘kleine’ biometrische toevoegingen, die door middel van ‘upgrade shots’ telkens verder zullen ‘verbeterd’ en ‘uitgebreid’ worden.

  Het zal allemaal heel geleidelijk gebeuren teneinde de onnozel schapen niet te alarmeren en ze uiteindelijk voor voldongen, onomkeerbare, feiten te plaatsen. “Sheep, enjoy the welfare state while you can because one of these days you’re gonna be mutton.” – Anonymous.

 18. Sorry Xander. wordt gecorrigeerd …

  Off-topic? En met de introductie van de digitale ID-kaart, de introductie naar digitaal geld?
  “WEF, food,water,crypto& Steven Bannon”
  https://www.youtube.com/watch?v=ZOVwYaZmNx8&feature=emb_logo
  vanaf 19minuut44 , “Here is a IMF paper that explains how to create a digital currency while charging interest on a paper currency…”

  “Hier is een IMF-paper waarin wordt uitgelegd hoe een digitale valuta creëren terwijl rente in rekening gebracht wordt op de papieren valuta …”
  https://www.imf.org/external/pubs/ft/wp/2015/wp15224.pdf
  op bladzijde 38.
  appendix I. Potential steps in the transition from paper standard to electronic money
  “Mogelijke stappen in de overgang van papierstandaard naar electronisch geld”

  “The idea is, congress tells the Fed to offer accounts to everyone (Banking for All Act) and deposit digital dollars in those accounts.
  At the same time, the Fed lowers intrest rates on paper currency to say -4%. The commercial banks pass that cost onto their liabilities. You can either spend your money or watch it dwindle away.”

  “Het idee is dat het congres de Fed vertelt om rekeningen aan iedereen aan te bieden (Banking for All Act) en digitale dollars op die rekeningen te storten. Tegelijkertijd verlaagt de Fed de intresttarieven op papiergeld tot zeg maar -4%. De commerciële banken rekenen die kosten door op hun passiva. U kunt uw geld uitgeven of zien hoe het wegebt.”
  https://www.congress.gov/bill/116th-congress/senate-bill/3571/text

 19. Ik zou me niet zo druk maken als niet-gevaccineerde.
  Just “sit & wait”.
  Het is héél goed mogelijk en te verwachten dat de wel-gevaccineerden ernstige ziekteverschijnselen zullen krijgen en evt. zelfs onvruchtbaar worden of mismaakte kinderen gaan krijgen.
  Gewoon de tijd z’n werk laten doen en de natuur rekent wel af met de gevaccineerde onbenullen.
  Ze hebben tenslotte nu ruim 10 maanden de tijd gehad om zich in de materie te verdiepen. Maar als je liever vertrouwt op de zorgzame overheid moet je niet mekkeren als je (in het gunstigste geval) op de spreekwoordelijke blaren komt te zitten. De overlevers zullen een bijltjesdag houden.

 20. Het feit dat al 5 regeringsleiders zich hebben laten/of willen laten inspuiten zegt al genoeg.
  Dit houdt in dat a ) er grote vraagtekens bij de mensen is of het vaccin wel afdoende werkt, schijnbaar zijn er VEEL mensen die vraagtekens hebben hierover
  b) of het wel veilig is .
  Reken erop dat er nooit ECHTE dwang zal komen , het zal lijken of het allemaal vrijwillig is
  maar de zgn dwang zit hierin dat je gigantisch scheef aangekeken zal worden ALS je het vaccin niet neemt.
  Ik weet niet of dit allemaal een voorbereiding op het merkteken is maar het zou kunnen MAAR het merkteken zul je vrijwillig moeten nemen , dit is ook vrijwillig.
  Vraag voor een ieder Ben je tegen de druk bestand.
  Een boodschap voor allen, ook voor mij ZET JE SCHRAP !!

 21. De boze wereld heeft een agenda die men volgens programma af wil werken, en dat is duidelijk zichtbaar…..men vergeet echter dat God ook een agenda heeft met een ander programma….en Gods plannen falen niet…De rechtvaardigen zullen het aardrijk gans erfelijk bezitten !!

 22. Maximaal 3 woorden in hoofdletters als accenten, zie siteregels. Mod.

 23. Uiteindelijk zullen ze het toch gaan verplichten ondanks alle mooie woorden.
  De internationale structuur wordt er immers op ingesteld en NL kan niet achter blijven.

  Oja, het is ook nog pakjesavond”.

  Ode aan Sinterklaas en Zwarte Piet

  Zwarte Piet, wie kent hem niet?
  Waar is Zwarte Piet?
  Piet, die is er niet!
  Dit doet ons zo veel verdriet

  Eeuwenlang deel geweest van onze cultuur
  Nu niet meer en dat vinden wij zuur
  Verdreven door vreemde dieren uit het buitenste buitenbos
  Is Sinterklaas soms straks ook de klos?

  Moet nu ook het kruis van zijn mijter?
  Wat is dit toch allemaal voor getreiter?
  En dan op die mijter soms halve maan en ster?
  Komt het straks dan toch zover?

  Zwarte Piet met je zak met pepernoten
  Wat hebben wij daar toch van genoten
  Groenlinks, D66,nog een paar en PVDA
  Zijn reeds gezwicht voor Allahlah

  Allemaal een fijne Sinterklaas EN Zwarte Piet.
  We pakken uit ook al zien we ze niet
  We blijven het vieren
  Ook al blijven de tegenstanders klieren.

 24. Ja dit lijkt te gaan gebeuren. En ze gaan precies dezelfde tactiek doorvoeren als met mondkapjes.
  Oplossing, zorg dat je een plek hebt waar je minstens voor een paar jaar aan voedsel hebt en kan onderduiken. In de tussentijd zullen de gevaccineerden door de bijwerkingen doodvallen.
  Je hoeft maar voor een paar jaartjes hieraan te ontkomen want langer dan een paar jaar gaan ze het niet uithouden.

 25. De Covid “pandemie”: het leven van mensen vernietigen. Gemanipuleerde economische depressie. Wereldwijde “Coup d’Etat”?

  Rode zones, het gezichtsmasker, sociale afstand nemen, het sluiten van scholen, hogescholen en universiteiten, geen familiebijeenkomsten meer, geen verjaardag vieringen, muziek, kunst: geen culturele evenementen meer, sportevenementen worden opgeschort, geen bruiloften meer, ‘liefde en leven ”is ronduit verboden.
  En in verschillende landen staat Kerstmis in de wacht .
  Het is de vernietiging van mensenlevens. Het is de destabilisatie van het maatschappelijk middenveld. En voor wat?
  The Lies worden ondersteund door een massale desinformatiecampagne in de media. 24/7, onophoudelijke en repetitieve “Covid-waarschuwingen” gedurende de afgelopen tien maanden. … Het is een proces van social engineering.
  https://www.globalresearch.ca/the-second-wave-destroying-peoples-lives-global-coup-detat/5728207
  zet de vertaling aan, indien nodig.

 26. Ik ga dagelijks als het droog is naar het Vondelpark om de kraaien en kauwtjes te voeren. Ze kennen me al, doe het al meer dan 6 maanden. Een kauw eet al uit mijn hand.
  Met dieren om gaan is lekker tijdloos, geen gezeur over corona enz.
  Tyson schrijft ook al dat je er eens uit moet gaan.

 27. Als niet gevaccineerden moeten wij er over gaan denken om een (medisch) mondkapje te gaan dragen waar meerdere gevaccineerde mensen samen komen. Dan wordt het echt levensgevaarlijk om je zonder bescherming tussen de ziektedragers te bevinden. Dit zijn natuurlijk net virusbommen.
  Maar Cor v. Heuvel, ik ben het met jou eens, veel zoniet alle mensen zouden moeten weigeren om aan deze gekte mee te doen.
  Toch allen een fijn weekend

 28. Ik zou me niet zo druk maken als niet-gevaccineerde.
  Just “sit & wait”.
  Het is héél goed mogelijk en te verwachten dat de wel-gevaccineerden ernstige ziekteverschijnselen zullen krijgen en evt. zelfs onvruchtbaar worden of mismaakte kinderen gaan krijgen. Gewoon de tijd z’n werk laten doen en de natuur rekent wel af met de gevaccineerde onbenullen.
  Ze hebben tenslotten nu ruim 10 maanden de tijd gehad om zich in de materie te verdiepen. Maar als je liever vertrouwt op de zorgzame overheid moet je niet mekkeren als je (in het gunstigste geval) op de spreekwoordelijke blaren komt te zitten. De overlevers zullen een bijltjesdag houden.

 29. @ tyson
  Kijk daar, een bijdrage waar we niets aan hebben.

  Ik wandel minimaal 3 x 45 minuten in het bos vlak hier achter.
  Het valt me wel op dat zelfs daar sommige mensen een mondkapje op hebben.
  Mensen begrijpen er door de waardeloze media helemaal niks maar van.
  Oh ja…
  Sorry hoor tyson maar heb je nog iets zinnigs te melden?

 30. het is zo simpel: paar honderdduizend man naar den haag, dit voor een paar weekendjes, zonder geweld en het is voorbij. c’est ca. als jullie te lui zijn om dit er voor over te hebben ? stop met klagen en accepteer het nieuwe normaal en klaag nooit meer. en, dit geld ook voor mij.

 31. Inspectie roept mensen op hun werkgever te verklikken bij overtreden coronaregels: ‘NSB!’

  Op social media komen geregeld gesponsorde berichten voorbij van de Inspectie SZW, de voormalige Arbeidsinspectie, die mensen aansporen om werkgevers die zich niet aan de coronamaatregelen houden aan te geven. Mensen blijken daar massaal gehoor aan te geven.
  https://www.ninefornews.nl/inspectie-roept-mensen-op-hun-werkgever-te-verklikken-nsb/
  Wie goed heeft opgelet, ziet steeds meer openbare functies, die vergeleken kunnen worden met de NSB uit de jaren 40/45.

 32. Zie ‘The Great Reset’ op de website weforum.org van het World Economic Forum.
  Begin 2021 gaat het erop los, maar feitelijk al in 2019/2020 met Covid-19 dat als als instrument wordt gebruikt in de argumentatie voor ‘The Great Reset’.

 33. Waar om komt er niemand aan de tafel van op 1 of bea om de menigte wakker te schudden op een komisch manier leg de keus by de kyker

 34. pfffffffff volgens mij moeten jullie er nodig is tussenuit, een dagelijkse wandeling in het bos of langs het strand zal je goed doen.

 35. Al maanden geleden rees in dit huis dat vlak bij Nederland staat deze vraag toen je hier ineens niet meer naar
  de kapper kon en enige tijd later bij een kappersbezoek alle privé-gegevens moest overleggen (wat dezerzijds geweigerd werd: dus verviel de afspraak en ziet het sindsdien zelf min of meer bijgeknipte haar er niet uit ….)
  Wat wordt met het afgeknipte haar gedaan nu van alle niet weggelopen klanten precies bekend is hoe ze heten, het telefoonnummer, het emailadres, het huisadres?

  HAAR = DNA….

 36. Ja zo doen ze dat steeds, spekjes voorhouden die ze nooit geven. Nu mogen zogenaamd straks enkel niet gevaccineerden verplicht mondkapjes dragen, maar als het zover is, zullen ze zeggen dat iedereen mondkapjes moet dragen. De maatregelen zouden slechts een paar weken zijn, inmiddels zitten we al bijna een jaar in deze hel. Na vaccinatie zou het over zijn, nu zijn ze er, oh nee toch niet hoor, de maatregelen gaan gewoon door. Denk vooral niet dat als je je laat vaccineren dat je dan geen mondkapje meer “hoeft” te dragen, daar worden ze veel te geil van van die slaven merken, dat is levenslang.

 37. Het hele traject van agenda 30 staat in de Bijbel goed beschreven en ik wordt geen Untermensch maar een wildeman. (een natuurlijk mens)

 38. De geschiedenis leert dat mensen het geweldig vinden om tot een geprivilegieerde groep te behoren, in dit geval dan de mensen die zich lieten vaccineren. Die krijgen de privileges. Ze zullen geen enkel mededogen vertonen met de niet-gevaccineerde groep.
  En dit komt dan van overheden die jaar in jaar uit hameren op het non-discriminatie beginsel.
  Ze gaan nu dus welbewust een uitgestoten groep in het leven roepen. Het is misdadig.
  Vooral omdat er geen enkele degelijke basis is voor zulk beleid.

 39. https://www.wyniasweek.nl/vaccin-ok-minister-afgekeurd/
  Alles wat deze minister zegt en doet faalt en is een duidelijk voorbeeld dat men snel afscheid dient te nemen van deze gladjanus. Zolang men dit hol vat op deze positie handhaaft is er wel hoop dat er jaren overheen zullen gaan voor er iets concreets gebeurd. Tegen die tijd snapt zelfs de meest trouwe onderdaan dat het virus niet gevaarlijk meer is. Want het effect is gewoon dat het grootste deel van de bevolking er dan misschien een beetje verkouden van wordt.

 40. Verontrustend allemaal onze vrijheid blijft niets van over. Die watten staafjes waar mee getest wordt of je corona hebt wat doet de GGD daar mee? Worden ze gegooid of bewaren ze die ivm dna.

 41. Of met een verplicht mondkapje?
  Zolang ik te eten heb zal er linksom of rechtsom geen spuit in mijn lijf gaan. Ik ben niet zo gemakkelijk te verleiden, het maakt me niet eens uit of dat vaccin nu wel of niet veilig is. Ik garandeer namelijk dat al zou iedereen geprikt zijn, dan nog keert men nimmer meer terug naar het normaal van voor het virus.
  Of het zou moeten zijn dat er een opstand komt zoals de gele hesjes, maar dan serieus over de hele planeet. En die kans acht ik nul procent. De maatregelen zullen nooit meer versoepeld worden.

 42. Nog steeds heeft niemand bewijs geleverd van het bestaan van het virus, geen genetische code, geen foto, geen isolatie ?
  Vaccineren, met wat, weten we al, maar tegen wat ?

  Wakker worden !

 43. Worden er op korte termijn nog demonstraties georganiseerd?

  Een andere maak van de mondkap demonstratie middel door op het mondkapje termen te schrijven als
  De corona leugen
  Mondkap is muilkorf

 44. Ik weet wel raad met familie, vrienden etc die mij gaan demoniseren/belachelijk maken omdat ik geen vaccin neem, deze mensen delete ik met gemak uit mijn leven en zijn ook nooit meer welkom, sommige vrienden en familie leden heb ik dit al door laten schemeren en die stond met grote ogen te kijken en het was erg stil. Mensen die mij mijn vrijheid ontnemen door op dit vlak met de overheid mee doen bestaan niet meer voor mij!!
  Uiteindelijk zullen wij vrijheidsstrijders een eigen klein gallisch dorpje moeten vestigen met wat toverdrank ipv vaccins en dan komt het vast wel goed met ons 😉

 45. Er zijn andere dingen die ze ook niet willen begrijpen.Zink, quercetine, hydroxychloroquine, broomhexine, azithromycine en heparine zijn allemaal behandelingen waarvan wetenschappelijk bewijs of praktisch gebruik door artsen hebben aangetoond, zelfs homeopathie geneest simpel en zonder verwikkelingen voor 2 euro.Geen enkel vaccin volgt de natuurlijke weg van besmetting indien ingespoten en bijgevolg is de bewering prietpraat. Deze man maakt zich wetenschappelijk belachelijk en maakt van gevaccineerden wandelende viruscontainers.het onderzoeksinstituut, noch het farmaceutische bedrijf heeft er het minste belang bij om vast te stellen dat dure medicijnen kunnen worden ondermijnd door een van de vele effectieve natuurlijke remedies. Tenslotte, het moet duidelijk zijn dat het zeer onethisch is om zeer zieke patiënten in onderzoeken met een placebogroep op te nemen als de therapie al duidelijk een positieve klinische impact heeft zonder significante toxiciteit. Deze grote klinische onderzoeken zijn eigenlijk alleen geschikt om vast te stellen hoe effectief een medicijn ziektesymptomen verlicht, samen met het bepalen van de incidentie en mate van toxiciteit die het kan veroorzaken.Ziekte verkopen of hoe de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld ons allemaal tot patiënten maken. Ook vitamine C speelt een belangrijke rol bij het immuunsysteem. Hoge dosissen intraveneuze vitamine C kan infectie en griep genezen. Een Chinese studie, waarbij coronapatiënten hoge dosissen vitamine C kregen, is vorige maand gestopt omdat er geen mensen meer op de IC lagen. Medische onwetendheid over Vitamine C en de massamoord op corona patiënten kan je dus zeggen.AstraZeneca’s ChAdOx1 ‘chimpansee’ vaccin – u krijgt immers een gemodificeerd adenovirus van een chimpansee in uw bloed gespoten – zal nooit worden toegelaten in de Verenigde Staten, omdat de testfasen met het vaccin niet aan de wetenschappelijke standaarden en veiligheidseisen voldoen, maar zijn ‘verfraaid’.Niet verplicht maar wel gechanteerd door politiek en pharma. Als burger ga je rechten verliezen en de niet verplichte vaccinatie is dus wel verplicht afgedwongen door bijvoorbeeld lobby’s van farmaceutische bedrijven. Er zal een tweedeling komen waarbij de gevaccineerden de niet gevaccineerden zullen kruisigen als onverantwoord terwijl zijzelf de drager worden van het probleem. Namelijk super,super verspreiders door drager te worden zonder symptomen maar wel een vat vol ziektedragers.

 46. Net gelezen: handbalwedstrijd NL-team gaat door: dicht op elkaar, geen maskertjes, geen lockdown, geen
  ‘social’ distancing, geen dna-pcr-test: kortom niets van het niet medisch geindiceerde tirannieke hondjestraining-dwangpakket.
  Voor wie nog logisch nadenkt na het maandenlange misinformatie-bombardement der mudstreammedia:
  ‘er klopt iets niet …’ Aangifte wegens discriminatie/ongelijke behandeling is gerechtvaardigd, bij voorkeur bij een officier van justitie. (dat kan per fax: u hoeft er de deur niet voor uit)
  En wordt het niet tijd dat we weer baas in eigen huis worden, het woord ‘u mag’ uit ons vocabulaire schrappen?
  We zijn allemaal souvereine wezens, we kregen allemaal vrije wil van GOD.
  En geen enkele andere mens heeft hierover iets te zeggen.
  Niemand is eigendom van welke andere mens ook.

 47. Beste Xander, zolang het volk niet massaal in opstand komt, gaan ze gewoon steeds wat verder met hun dictatuur. En van daadwerkelijk volksverzet is helaas nog steeds geen spraken. Ik tel daarbij naar de rechter gaan absoluut niet mee, want van rechtspraak is al maanden geen spraken. De Rechters spreken nu het onrecht van de overheid.

 48. Dat had ik wel gedacht, in België is het nog niet verplicht maar wel aangeraden, de meeste Belgen willen hun leven terug, dus ik denk dat veel België het vaccin zullen gaan halen, trouwens je moet je tweemaal laten inenten dus het gaat nog een tijdje duren. Of het veilig is, is een andere vraag, er zijn bijwerkingen heeft de producent zelf bekendgemaakt. Engeland heeft nu al logistieke problemen, volgens mij willen de Engelsen te snel gaan. Ik heb wel zoals ook uit het artikel blijkt uit een goede bron vernomen dat veel bedrijven in België hun werknemers wel zullen verplichten, en ook de staat? Dus soms zul je geen keuze hebben, of je moet getuige zijn van Jehova dan gaat God je inenten en dat is volgens mijn bronnen bij God gratis. Shalom

 49. Eens met het artikel. En ik vertrouw Rutte (VVD) en de Jonge(CDA), wat dat betreft voor geen meter, ze zullen ons op een stiekeme manier dwingen het vaccin te nemen. En krijgen daarbij hulp van de kartelpolitici en links.

 50. Gewoon met zo veel mogelijk mensen weigeren. Als de groep weigeraars te groot is dan werkt het uitsluiten namelijk niet. Als je niet in al die gebouwen mag die in het artikel genoemd zijn dan keldert de omzet van die bedrijven met het percentage dat weigert. Dus b.v. 40% weigeraars is 40% economische schade aan al die bedrijven.

 51. En als er niet op hetzelfde partijkartel wordt gestemd, dan zorgen ze wel dat ze de meeste stemmen binnenhalen. Kijk naar Amerika. Deze linkse agenda zal er doorheen geramd worden.

Comments are closed.