1 december 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officieel een feit

—————————————————————————————————————————————–

Het nieuwe motto van het Nederlandse volk: ‘Verstand op nul, angst op oneindig’? – Desondanks is de menselijke warmte nog steeds niet uitgeroeid – ‘V: Op zoek naar de schuldigen? Kijk in de spiegel’

—————————————————————————————————————————————–

Vandaag is de spoedwet officieel van kracht geworden. Vandaag, 1 december 2020, markeert het begin van een periode in onze vaderlandse geschiedenis die nog maar kort geleden voor absoluut onmogelijk werd gehouden. Ons land heeft uit zichzelf afscheid genomen van de democratie en de vrijheid, en is veranderd in een dictatuur, een DDR 2.0. Het allerergste is nog wel dat de meeste mensen er nog bij staan de klappen ook, en niet lijken te kunnen wachten totdat de regering nog hardere maatregelen neemt. Een met nepnieuws en propaganda doodsbang gemaakt volk smeekt en schreeuwt om ‘veiligheid’ en ‘vrede’, maar ik vrees dat ze het exacte tegendeel zullen gaan krijgen. Toch blijkt nog niet iedereen zijn menselijkheid van zich te hebben laten afpakken.

Gemuilkorfd met ‘verstand op nul, angst op oneindig’

Vanaf vandaag moet iedereen verplicht gemuilkorfd over straat. Mondkapjes moeten we niet willen, er is geen bewijs dat ze werken en ze bieden schijnveiligheid, waren de al vaak herhaalde woorden van minister De Jonge en Jaap van Dissel. Recente grootschalige internationale onderzoeken bevestigden andermaal dat dit klopt: mondkapjes zijn in medisch opzicht onzinnig, houden niets tegen, voorkomen geen besmettingen, en kunnen enkel de gezondheid van de dragers beschadigen.

Vandaar het woord gemuilkorfd. Ze zijn er niet voor onze veiligheid of gezondheid, maar om ons in te prenten dat het echt gedaan is met het land zoals we dat kenden, met de vrijheden die we hadden. Het mondkapje is hèt symbool van onze gedwongen onderwerping aan een internationale staatsgreep in het kader van de ‘Grote Reset’ van het World Economic Forum en Agenda-2030 van de VN. Mond houden, geen kritiek leveren, want dan ben je ‘fout’ en een bedreiging voor je medemens het heersende complex van politiek en media. En netjes alle maatregelen, hoe zinloos of schadelijk ook, opvolgen. En straks natuurlijk vooral uw Covid vaccinaties halen.

Dodelijke blikken, maar ook nog steeds tekenen van menselijkheid

Als je zo op straat loopt, in een publiek gebouw binnengaat, of in winkelcentrum bent, dan lijkt het nieuwe motto van het Nederlandse volk samen te vatten met ‘verstand op nul, angst op oneindig.’ De blikken die je als niet-kapjes drager soms krijgt – als ze dodelijk waren, dan had ik dit niet meer kunnen schrijven. Ongelooflijk hoe bijna een heel volk zich doodsbang heeft laten maken voor een virus dat in alle opzichten te vergelijken is met een griep, en waar op dit moment maar zo’n 2000 mensen mee in het ziekenhuis liggen (waarvan vermoedelijk ook nog eens een groot deel griep heeft, maar dat wordt amper meer geregistreerd).

Op de paden in het winkelcentrum, en ook in de Albert Heijn, een wirwar van zwartgeel gestreepte lijnen en pijlen die anderhalve meter afstand zouden moeten afdwingen. Echt druk was het niet, maar het leek er niet op dat veel mensen zich eraan hielden. Dat kon ook eigenlijk niet, want degene die de lijntjes er enthousiast opgeplakt heeft, moet van tevoren zelf welhaast een ander soort lijntje naar binnen hebben gesnoven om er zo’n onlogische wirwar van te maken. Met het verplichte boodschappenkarretje was er in de AH sowieso geen beginnen aan, of ik had een paar productstellages omver moeten rijden.

Toch reed ik niet met een negatief gevoel naar huis. Waarom niet? Omdat ik ook zaken heb gezien die wijzen op iets dat de Nederlandse regering op dit moment met almaar hardere maatregelen probeert uit te roeien: menselijkheid. Zo had 5% zich nog steeds niet laten muilkorven. Ik liep (nogmaals: zonder mondkapje) vlak langs de BOA in de AH, en die keek niet op of om, vermoedelijk omdat ze de zelfbevlekkende mondluier zat was en los aan haar gezicht had hangen. Een kassière vond het ook allemaal wel best, en liet het kreng voor wat ie was. Een vrouw tilde haar peutertje op tot tegen een vriendin aan, die blij terug lachte. Social distancing, hoezo?

Kortom: her en der toch nog steeds normale menselijke warmte te midden van deze kille, koude, wantrouwende en haatdragende samenleving die ons dagelijks vanuit Den Haag en Hilversum wordt opgedrongen.

Individuele gevallen zeggen niets

Maar Xander, ontken je dan dat er mensen zijn die heel ziek zijn geworden? Nee, zeker niet. Als er wat gezondheid betreft iemand bang zou moeten zijn voor een verondersteld ‘killer virus’, dan ben ik het wel. In 2010 kreeg ik het staartje van de infame Mexicaanse griep mee: ruim 40 graden koorts, 10 uur lang continu braken, twee weken bijna niet kunnen eten, noch op mijn benen kunnen staan, en een hersteltijd van vele maanden.

Maar ik kijk niet naar incidenten of individuele gevallen. ‘Maar mijn tante, vriend, buurvrouw is echt vreselijk ziek geweest hoor!’ Ja, dat kan, maar ik was in 2010 ook niet de maatstaf voor wat de Mexicaanse griep onder het volk aanrichtte. Dat virus bleek achteraf niet gevaarlijker te zijn dan een milde seizoensgriep. Dat ik er hondsberoerd van ben geweest, deed niets af aan de cijfers, statistieken en wetenschappelijke onderzoeken – net zoals die zieke tante of buurvrouw nu niets afdoet aan het feit dat dit coronavirus volgens de WHO een IFR (tot 70 jaar) heeft van slechts 0,05%, de HELFT van een gemiddelde seizoensgriep. Inclusief de 70-plussers komt dit percentage nog steeds op een zeer lage 0,23% uit.

V: ‘Op zoek naar de schuldigen? Kijk in de spiegel’

Emoties zijn een gevaarlijke leidraad, zo blijkt ook nu weer. Zeker als een emotie zoals angst opzettelijk zó wordt aangewakkerd en opgedreven met pure desinformatie en schaamteloze leugenpropaganda, en enkel bedoeld is om ons te reduceren tot blind gehoorzamende, monddood gemaakte schaapjes en slaafjes van een staalhard autoritair wereldregime. De beruchte kopstukken van dat onmenselijke regime, Klaus Schwab en Bill Gates, steken hun minachting voor het lot van het gewone volk niet onder stoelen of banken, en maken er geen geheim van dat ze puur voor hun eigen gewin ons leven permanent totaal op zijn kop willen zetten.

De toespraak van ‘V’ in de film ‘V for Vendetta’ is kenmerkend voor wat er nu in Nederland en de rest van het Westen gaande is, en wat er onvermijdelijk zal gebeuren indien wij ook de laatste resten van onze ooit vrije samenleving van ons laten afpakken:

‘Wel, er zijn er zeker die meer verantwoordelijk zijn dan anderen, en zij zullen daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Maar nogmaals, de waarheid moet gezegd worden… als u op zoek bent naar de schuldigen, hoeft u enkel in de spiegel te kijken.

Ik weet waarom u het deed. Ik weet dat u bang was. Wie zou dat niet zijn? Oorlog. Terreur. Ziekte. Er waren ontelbare problemen die ervoor zorgden dat uw rede werd aangetast, en u van uw gezonde verstand werd beroofd. U heeft zich laten inpakken door angst, en in uw paniek wendde u zich tot de huidige kanselier (/ premier / minister / president / etc). Hij beloofde u orde. Hij beloofde u vrede. En alles wat hij daarvoor terug verlangde was uw zwijgende, gehoorzame instemming.’

Hoe lang staan wij als volk deze dictatuur toe?

Als we het als land en volk overleven en ooit onze vrijheid terugwinnen, zal 01-12-20 de geschiedenisboekjes ingaan als de dag dat Nederland zonder slag of stoot, en met instemming van bijna de hele politiek, in een dictatuur veranderde. Of die ‘maar’ 12 jaar aan de macht blijft, zoals de Nazi’s (die een in veel opzichten vergelijkbare interne staatsgreep uitvoerden), of vele decennia, zoals de communistische socialisten achter het IJzeren Gordijn, valt niet te zeggen.

Veel hangt af van uw reactie in de komende weken en maanden; pakt u, zoals de Britse ex-opperrechter Lord Jonathan Sumption hoopt en verwacht, massaal (maar geweldloos) uw vrijheid weer terug, of levert u ook het laatste beetje functionerende kritisch denkvermogen en zelfbeschikking zonder weerstand bij de huidige machthebbers in?

Horeca bedrijven geven ons in ieder geval hoop met hun aankondiging dat ze halverwege januari hoe dan ook weer opengaan, ongeacht wat ze daar in Den Haag van vinden. Als hun voorbeeld massaal navolging krijgt, in alle lagen van de samenleving, met miljoenen tegelijk, dan zult u eens zien hoe snel deze dictatuur zich gedwongen zal zien om af te treden, en wij weer weer terug kunnen naar het normale leven – het èchte normale leven, dus zonder verplichte testen, zonder vaccinaties, zonder mondkapjes en zonder anderhalve meter afstand.

Welke politieke partij durft daar op 17 maart voor te gaan? Deze heeft – vooropgesteld dat de verkiezingen doorgaan en eerlijk verlopen – nu al mijn stem.

 

Xander*

* We hebben vanavond zo tussen 21.00 en 22.15 last gehad van een onbekende storing, waardoor de site verdwenen leek en we ook niet meer in het beheer konden. Vandaar dat dit artikel, dat op het punt stond online te worden gezet, op een later tijdstip is verschenen.

Zie ook o.a.:

30-11: Westerse landen zetten leger in tegen burgers die zich verzetten tegen deze Agenda 2030 staatsgreep
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
26-09 Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
19-08: Stichting Privacy First: ‘Noodwet is regeren per decreet vanuit angst, dwang en controle’ 14-08: 320.000 Nederlandse werklozen erbij; Zweeds succes onderstreept falen van onze arrogante elite
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

73

 1. Ik ben gisteren bij de Jumbo geweest zonder mondkapje te dragen. Er werd me niets gevraagd door het personeel. Af en toe een verdwaasde blik van een klant. Dat was het.

  Vervolgens even naar de Praxis, waar ik eigenlijk verwachte te worden tegen gehouden door de meneer bij de ingang omdat ik geen mondkapje droeg … Hij keek me alleen maar even aan en ik ben zonder uitleg of vragen naar binnen gelopen. Ook daar werd me geen strobreed in de weg gelegd door het personeel. Ook niet toen ik eenmaal binnen vroeg waar een bepaald soort schroefjes te vinden waren. De jongeman wees me keurig welk pad ik moest hebben.

  Het kan dus wel! Winkels zijn blijkbaar niet van plan om politieagentje te spelen voor Rutte & Co. En ook het winkelende publiek (was best druk gisteren/zaterdag), trok zich niets aan van mijn mondkapjesloze staat. Geen boze blikken, vragen of verbale aanvallen.

  Ik zag nog een paar andere mensen zonder mondkapje op, waarvan één mevrouw duidelijk gehandicapt.

  Doe gewoon je mondkapje weer af! Winkels hebben wel iets anders te doen dan mensen controleren en wanneer de horeca weer open mag, zijn ze blij met IEDERE klant die binnenwandelt, met of zonder mondkapje.

  We laten ons gek en angstig maken ….

 2. @ White Lion
  Ik zal daar zeker naar kijken, het lijkt mij geen slecht idee.

 3. @Rienus schreef:
  03/12/2020 om 12:00 am
  Ik zou zeggen, breng een nieuwsbrief uit, Xander heeft als het goed is alle emailadressen, lijkt mij niet heel moeilijk om via een nieuwsbrief informatie te delen. Mail je commentaar naar een centraal adres waar de moderator deze vervolgens in een nieuwsbrief verwerkt. Is wat omslachtig, maar niet heel vele anders dan modereren op de site…….

  Je kunt ook via mailinator berichten overbrengen, deze zijn niet privé en verdwijnen weer na een paar uur. Maar voor sommige toepassingen is het heel geschikt. Vooral wanneer je in code wilt communiceren vanaf een (fake/anoniem) gmail adres (heb dat uitgeprobeerd en werkt prima).

  Het werkt heel eenvoudig, je geeft een naam op en je kunt mail ontvangen 🙂 Je kunt alleen niet versturen via mailinator. Ik gebruik het soms als een ontvangstadres wanneer ik anoniem een account ergens wil aanmaken 🙂

  hier is de link
  https://www.mailinator.com/

  Shalom

 4. Bizar.
  In winkels gaan mensen nu met hun gezicht naar de muur staan als je langsloopt.
  Ondanks de maskers.
  Hoe intelligent zijn die mensen?
  Wat heeft men wereldwijd aangericht?

 5. Ben longpatiënt sinds jaren en draag geen mondkapje en zou het ook niet doen als ik geen chronische patiënt was. Ben bij de Lidl en AH boodschappen wezen doen en vooraf aan een medewerker gevraagd die buiten karretjes aan het ‘desinfecteren’ was of zij het goed vond dat ik zonder mondkapje naar binnen ging omdat ik bij de uitzonderingen hoor waarvoor de verplichting niet geldt en liet tegelijk 1 van mijn medicijnen zien. ‘Meneer dat is geen probleem als u maar even meldt als u wordt aangesproken binnen’. Nou dat gebeurde vrijwel meteen en ik draaide de riedel weer af. Heel aardig en de jongeman excuseerde zich zowat dat hij mij had aangesproken en wenste me een fijne dag. Er is blijkbaar nog een reservoir aan beschaafde jongelui die anders dan onze overheidsdienaren als Rutte, de Jonge en vrijwel de gehele tweede en eerste eerste slaapkamer en ( internationaal) natuurlijk die WHO, NWO, Soros, Tedros, VN kopstukken, Biden) de echte veroorzakers zijn van dit geweld tegen de eigen bevolkingen naar het communistische China model.

  Ik verzet me wel tegen de gedachte dat het Nederlandse volk uit domheid alles maar gelaten over zich heen laat komen. Wat moet je nog je verzetten waar in een land een referendum wordt gehouden dat door Premier Rutte wordt genegeerd tot TWEE keer toe! Waar D66 het referendum , ooit hun kroonjuweel, de nek omdraait door de lesbische Ollogren?

  En wat te doen als horeca ondernemer als hij/zij straks ( na 17 januari 2021) het ongeluk treft zomaar een BOA op bezoek te krijgen die intimiderend met of zonder hulp van de echte oom agent je zaak sommeert te sluiten en enkele duizenden euro boetes gaat uitschrijven bij niet de bevelen opvolgen? ( Befehl eist bevel nietwaar Rutte? ) Want de helden pakken altijd individuen en zijn niet bij machte de hele sector aan te pakken, nog niet….

  In de tweede wereldoorlog was ook de simpele treinconducteur verantwoordelijk voor de doodstransporten van God’s volk naar de buren! 75 jaar na de oorlog heeft de NS dat eindelijk erkent. Zo is het nu weer. Ook de agent en de BOA die wil handhaven dit nep-democratisch-dictatoriale-overheids-optreden rond covid-19 staat schuldig voor God aan het Eerste en Tweede Gebod want Jezus heeft deze gelijk verklaard!

  Overheid bekeert u van uw misdadige wegen. Rutte Hervormd! De Jonge Gereformeerd! Predikanten waar ging het mis?
  Het is het oude refrein: eerst ziet Kajafas ( de religieuze overheid) de waarheid niet ( Hij lastert God wat voor bewijs hebben we nog nodig?) , dan ziet Pilatus ( de wereldlijke overheid) de waarheid ook niet meer ( Bent U de Koning der Joden en Jezus zweeg) , en vervolgens gaat het ( opgejutte!) volk gaat scanderen ‘ Kruisig Hem, Kruisig Hem’ en het resultaat is de zwaar toegetakelde mens, Ecce homo, zie de mens.
  Op dit stramien borduur de hel al eeuwenlang door…totdat…het volk zich bekeert op de Derde God’s Dag en uiteindelijk de overheden erkennen dat het werkelijk draait om leven of dood…wat de waarheid is en vooral WIE de Weg de Waarheid en het Leven is!
  Kiest dan heden wie ge dienen wilt Regering en Overheden en verschuil u niet langer achter ‘Hoog-geleerden’ als Oosterhuis en Timen en Koopmans e.v.a. die met een schijn van wetenschappelljk-heid de minzame reddende dokters willen uithangen tegen grof geld en de werkelijke deskundigen volkomen negeren ( zoals huisarts R.Elens)

 6. Verdienen kinderen flapdrollen van ouders?
  Verdienen flapdrollen wel kinderen?

  16 miljoen flapdrollen,, p

 7. Het was te verwachten.
  Men laat er geen gras over groeien.
  De Telegraaf meldt dat het kabinet werkt aan een STRENGERE ‘routekaart’, want “te los met versoepelen”.

 8. Doe je onderzoek,
  You cannot catch a virus: https://www.youtube.com/watch?v=61soVYkwZQM
  Dr Lorraine Day – Virus & Germ Theory Is Just That Theory: https://www.youtube.com/watch?v=oKP0iyhYGVY
  Exosome Theory VS Virus Theory | In Depth Explanation: https://www.youtube.com/watch?v=Ac2MAAlzxEs
  The LIES of ‘VIRUSES & GERM THEORY’… EXPOSED..! https://www.youtube.com/watch?v=2fMFspqqYY
  The Facts and Fiction about Viruses https://www.youtube.com/watch?v=1ru6e2Qg670
  History and mistake of virustheory . The basic understanding of infectious medicine is incorrect https://www.youtube.com/watch?v=EFDclLJNJd8

 9. @CD
  Ik had hetzelfde, zou wel kicken zijn als er een mirror is waar we toch nog van gedachte kunnen wisselen. Ik weet dat zoiets geld kost en ben bereid ervoor te dokken, wie nog meer?
  Liefst nog steeds met Xander als beheerder hoor, dus roep maar, wie weet kunnen we iets doen.

 10. Kon gister niet op site komen. Hoe vind ik jullie weer als deze site eraf wordt geknikkerd? Voelde me super eenzaam.
  Hier tenminste nog mensen wiens hersenen niet zijn aangetast door corona waanzin.

 11. @ Mo
  Zowel Ab Osterhaus als welke andere deskundige dan ook, die zielenpoten hebben niet door dat men hen misbruikt. Zij beleven hun finest hour door via hun doom en dom denken de bevolking de angst aan te jagen die men op een hoger niveau kennelijk nodig acht.
  Rutte en de Jonge, allemaal radertjes in een motion die maar een doel heeft.
  https://www.youtube.com/watch?v=EhzD4usoaFo

 12. De grote vraag over coronavaccins die niemand stelt.
  Er is één vraag die niemand stelt: voorkomen deze coronavaccins dat het virus wordt overgedragen? En zo nee, veranderen ze ons dan in asymptomatische dragers van corona? De grote vraag is dus of zo’n vaccin ervoor kan zorgen dat iemand die asymptomatisch is – je hebt het virus, maar wordt niet ziek – het virus kan verspreiden.
  https://www.ninefornews.nl/de-grote-vraag-over-coronavaccins-die-niemand-stelt/
  Ik zeg,
  Je bent een rund als je met je gezondheid stunt.

 13. Mondkapjes nu overal…zelfs ook in de gezonde buitenlucht.
  Mensen die in hun eentje in een verder verlaten straat lopen, mensen die in hun eentje in de auto rijden, mensen die in hun eentje door een bos fietsen.
  Bizar.
  Wat gaat er nog komen?

 14. Ik krijg weer een 403 user agent denied melding als ik deze website bezoek. Het is bij vlagen. Meestal een minuut later dan kom ik er weer in.

 15. Nu valt mij dit binnen, van een gedicht van Henk Randwijk- verzetsheld tijdens de Duitse bezetting van Nederland- met het volgende citaat:
  “een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht, dan dooft het licht”. Einde citaat. Henk Randwijk werd door de Duitsers gefussileerd.

 16. Beste moderator.
  Het is misschien geheel of topic maar ik las net op een website dat voormalig president Obama op 28 november J.l.is gearresteerd. ❗️
  Assistent Attorney General for national Security John C Demes, u.s. Attornity for the district of Hawaii Kenji. M Price Assistent Director of the FBI ‘s counterintelligence Division Alan E. Köhler Jr. and special Agent in Charges of the FBI ‘s Honolulu Field office Eli S. Mirande Made the announcement.

  The judge has imposed a “ media blackout” but Canadian outlets like conservative Beaver are not subject to those rules.
  Other Canadien and Spanish- language outlets have already reported on this Annoucement.

  Zie ook
  Https:// beforeitsnews.com/opinion-conservative/2020/12high-level-arrests-detainment-have-begun-beready-for-craziness-must-video-3555092.html

  Sorry ik weet niet of jullie er wat mee kunnen doen en hoe ikdeze website door moet sturen maar dit is wel HOT NEWS❗️
  Vr grt
  Anna

  Beste Anna, dank voor uw informatie.
  Before It’s News is al jaren één v.d. grootste hoax-sites, in de loop der tijd is er
  al onvoorstelbaar veel onzin gepubliceerd, wat maakt dat XN deze site als onbetrouwbaar acht.
  Maar tips van lezers blijven natuurlijk altijd welkom. Mvg. Mod.

 17. Vandaag in het nieuws: Minister Ollongren geeft toe dat het eigenlijk ‘mindkapjes’ zijn.
  Dus het gaat uiteindelijk over een gedragsverandering van de mensen, en niet om een virus!
  Ze willen dat we afstand van elkaar nemen, ontmenselijking…Echter mensen zullen elkaar altijd nodig hebben!

 18. Reactie op Geoffrey:

  aangifte kan men beter niet bij de poltitie doen: het is veel beter dat rechtstreeks bij de officier van justitie te doen: dan komt er altijd allereerst een ontvangstbevestiging.
  Vooraanstaande advocaten lieten dit ook meer dan eens en public weten.
  U heeft kennelijk niet de juiste huisarts: een goede huisarts komt op voor haar ‘patienten’ en dwingt ze beslist niet tot zaken waarvoor, zoals algemeen bekend, geen medische indicatie is: lockdowns, maskers, social distancing en pcrtests (waardeloos en gevaarlijk, slechts bedoeld om uw dna te bemachtigen).
  Wie persé een virustest wil kan het best een bloedtest aanvragen.

  Wie ondernemer is kan terecht bij dr Fuellmich voor 800,- euro ….
  Denkend dat dr Fuellmich een ‘humanitarian’ was is contact opgenomen met zijn kantoor.
  ‘Iedereen met schade agv het gatesvirus kon meedoen met zijn Class action’: nee dus: mensen in loondienst
  niet …
  Hij heeft zich ontpopt als een moneytarian.

 19. Ab Osterhaus waarschuwt dat er andere virussen in aantocht zijn: ‘Dit houdt nooit meer op, want Ab zegt het’
  https://www.ninefornews.nl/ab-osterhaus-waarschuwt-dat-er-andere-virussen-in-aantocht-zijn-dit-houdt-nooit-meer-op/

  Belgische Van Dissel in 2019: zo maak je mensen bang voor een virus (must-see)
  https://www.ninefornews.nl/belgische-van-dissel-in-2019-zo-maak-je-mensen-bang-voor-een-virus-must-see/
  Hier zit Ab Osterhaus links in het beeld, terwijl de Belgische Van Dissel uitleg geeft, hoe je de bevolking angst kan aanpraten.
  *Wat een schoften zijn het toch!*

 20. Oei, zoveel weerstand, dit kon wel eens de reden zijn waarvoor ze covid-21 van stal halen,
  En met zoveel weerstand, ga straks buitenlandse VN troepen hier vaccineren?

 21. Wanneer worden we wakker? In dit geval is het corona, maar deze vraag kunnen we ook stellen aan de klimaat hysterie, massa immigratie etc. Wanneer wij als volk het heft niet in eigen handen nemen gaan we allen ten onder. Ons land zit vol NSB-ers is andermaal gebleken, mensen die tegen democratie en vrijheden zijn, zichzelf opofferen aan de dictatuur en anderen maar wat graag verraden bij de dictators. Deze mensen zitten zondags vooraan bij ons in de kerk en zijn vromer dan de Paus met hun politiek correcte sadomasochistische goede gedrag.

 22. Geoffrey op 11.22 pm

  Ik zou me geen zorgen maken, de opname van de gelovigen staat voor de deur

  Dat Xander tegenwoordig geen kleur meer bekend vind ik niet belangrijk

 23. Aan alle mede lezers.

  LEER VERBANDEN ZIEN : ❗️
  Wereldwijd is er van alles aan de hand.
  Wij in Nederland zijn slechts een heel klein radertje op het grote wereld toneel, nu met een wet gemuilkorfd.
  Maar het gevaar is aanwezig dat straks in het voorjaar op het Wereld Economisch Forum === de Grote Reset===gaat plaats vinden.
  Deze Nederlandse wet kan daar naadloos bij aansluiten.
  Om wille van Corona; om dat in te dammen, is het volgens de zittende macht van het WEF nodig om “ welvaart beter te verdelen “ en de klimaat doelen te halen.
  Met dictatuur als gevolg!
  Soros heeft vorig jaar op het World Economisch Forum gezegd dat hij Amerika gaat vernietingen ( daar zijn beelden van❗️)
  Kijk eens hoe Amerika zich in hoog tempo voorbereid op een staatsgreep. ( als het al niet bezig is. ❗️)
  Het is maar de vraag wie dat daar gaat winnen.
  Wordt het dictatuur onder de Democraten.
  Die kans is aanwezig.
  Nou Nederland maakt zich met deze wet al klaar om “ aan te schuiven “
  Met Sleepy Joe zijn programma, komen er strenge regels zeker voor Corona wat ook ons indirect veel problemen zal gaan geven, en vooral vrijheid in zal moeten leveren,
  ( je kunt dit onzin vinden maar kijk eens hoe snel het “ fenomeen “ Black lives Matters” de plas over was” ) , en hoe Femke H vol overtuiging deze anarchistische bende toejuichte…..
  .Hier zit veel meer achter.
  Hier zit de organisatie van de NIEUWE WERELD ORDE achter. ❗️
  Wij moeten allemaal “ eenheidsworsten worden “ stemvee zonder eigen wil.
  Met als voorbeeld China❗️
  Frans Timmerman staat al in de startblokken om miljarden uit te geven ( en Europa zijn welvaart te ontnemen) om als grote weldoener onze planeet te redden.
  Hij wacht op groen licht van de grote reset of de VN of het WEF of wie dan ook.
  Een wet maken is een kleinigheidje, kijk nu hoe de milieu federatie bij de rechter haar gelijk haalt. Nu is Schell aan de beurt.
  Zo worden we een dictatuur.

  BLM eist nu al van Biden plaats in zijn regering want zo zeggen ze we hebben jou stemmen gegeven.
  Klopt; er is correspondentie tussen BLM en ene Eric…… ( naam kwijt de CEO van Dominium computers is momenteel’kwijt ondergedoken❗️ )
  Hij heeft op Twitter geschreven “ ik ga ervoor zorgen dat Trump verliest” . ‼️

  Of kan President Trump zijn beleid nog 4 jaar voortzetten met alle problemen en grote weerstand die hij zal tegen komen. ‼️
  Ik ga hoe langer hoe meer geloven dat Corona inderdaad een “ tekentafel “ virus uit het Wuhan laboratorium is. Op het juiste moment “losgelaten “ om de wereld vooral Amerika te ontwrichten.
  Fauci. heeft ook belangen in dat lab in Wuhan en nog meer vooraanstaande Amerikaanse wetenschappers hebben een relatie met dat lab. ❗️
  Toch per ongeluk expres ontsnapt .❓
  En wat te denken van Xijangpin zijn vrouw die zit in het bestuur van de WHO ❗️
  En die Voorzitter ( Buttros. ) van de WHO maar zeggen samen met China ….. nee geen besmetting van mens op mens….. hoezo corrupt❗️❓
  Het virus wordt in Amerika ook totaal gepolitiseerd en Trump krijgt overal ( van de meer dan 200.000 doden !) de schuld van. ❗️Terwijl de Democraten moord en brand schreeuwden toe Trump de grenzen sloot❓❗️
  Als Biden president wordt dan zal hij het wel eens snel gaan aanpakken.
  Je zou bijna zeggen maakt dit onderdeel uit van de coup❓
  Het beïnvloed wel het denken van de mensen❗️

  Zelf zie ik dit allemaal als een grote ( voor) “ vingeroefening van de Grote verdrukking “ die in de Bijbel beschreven staat.
  Ik vind het fascinerend om te zien hoe snel de invalshoeken veranderen, maar dat het toch gestaag doorgaat.
  Wie had het ooit durven denken dat z’ on groot democratisch land, ( Amerika) met een dreigende staatsgreep afglijdt naar een dictatuur.
  En Bijbels gezien gaat het door naar de TOTALE CHAOS‼️
  Ik heb mezelf altijd afgevraagd hoe Amerika daarin betrokken zou kunnen worden……… zie hier het bewijs komt eraan….
  De wereld zal zo onbestuurbaar chaotisch worden zodat men gaat roepen om een wereld heerser. ❗️
  En die zal opstaan….. in de figuur wat genoemd wordt “ de antichrist”
  Of hij meteen door iedereen als de antichrist te herkennen zal zijn weet ik niet.
  Als ik de ontwikkelingen zie dan is iedere dag weer verbazingwekkend, en ben ik op mijn hoede wat er gebeuren zal.
  Dus denk ik dat het ongemerkt zo verder zal gaan en dat er Één wereld leider komt. In het begin een “ toffe vent” charismatisch, een weldoener❗️
  In het begin zal hij door iedereen worden geaccepteerd want hij zal op verzoek ( misschien wel van het WEF of de VN ) aantreden. Misschien zelfs democratisch gekozen❓
  En dan zal hij echt “ orde op zaken stellen” en veel goede dingen doen. ( ik denk o.a. een tempel bouwen in Jeruzalem )
  Maar na 3,5 jaar zal hij zich als een tiran ontpoppen, en zich gaan gedragen als god en iedereen zal hem moeten vereren.
  We kunnen het allemaal lezen Jezus zelf heeft het aan Johannes geopenbaard.
  We hebben de Bijbel in onze eigen taal.
  Wanhoop niet, wordt niet boos want al deze dingen moeten geschieden.
  Zorg ervoor dat je leven met Jezus “ op orde “ is.
  Als je HEM persoonlijk kent dan ben je vrijgekocht, door Jezus zijn bloed.
  Hij heeft voor je zonden betaald.
  Wat er ook zal gebeuren niets zal je meer kunnen scheiden van de liefde van Christus ❗️
  Dus wees niet bang. ❗️

  Het zal uitmonden op de glorieuze wederkomst van Christus.
  Op de Olijfberg in Jeruzalem.
  En alle oog zal hem zien….. iedereen, ook zij die in Hem gestorven zijn, zij zullen opstaan en Hem tegemoed gaan in de lucht❗️
  De profeet Zacharia mocht daar al over schrijven in de hoofdstukken 12 en 14.
  Jezus zal daar de antichrist doden.
  En Hij zal gaan oordelen over de levenden en de doden.
  Daarna begint Zijn Koninkrijk op aarde.
  Dan begint het tijdperk dat het kind bij het hol van de adder zal spelen en de leeuw met het lam zal weiden.
  Dat beschrijft Jesaja zo mooi ❗️Dit is de eerste opstanding…..
  Er is ook een tweede opstanding na deze vastgestelde periode van Regering van Koning Jezus!
  ( het gaat te ver om er hierop in te gaan ) maar het zal geweldig zijn.
  Dus wanhoop niet maar lees de krant en de Bijbel❗️

  Leg de krant en de goede informatieve sites van internet naast de Bijbel en vergelijk.
  En geloof niet alles maar onderzoek het zelf❗️
  Kijk verder dan Nederland.
  Want dit is een global gebeuren.
  Ik wens jullie allen standvastigheid en Gods zegen.
  Shalom
  Anna

 24. Op https://www.telegraaf.nl/nieuws/28346232/eu-adviseert-lidstaten-stel-een-avondklok-in “EU adviseert lidstaten: stel een avondklok in”.

  Velen hier hopen dat het volk in Europa in opstand komt tegen de Coronamaatregelen en tegen de nare economische en maatschappelijke gevolgen daarvan. Maar daardoor kan het voor velen veel slechter worden, want massale opstanden leiden maar al te vaak tot revoluties, waardoor dictators de macht kunnen grijpen. Hier in Europa zal dat de antichrist-dictator zijn die waarschijnlijk d.m.v. opstanden en revoluties aan de macht zal komen en aan het hoofd van een federatie van 10 Europese landen zal staan, ook wel het Hersteld Romeinse Rijk.

 25. Ik vraag me af of er geen religieuze grondslag te vinden is om geen mondkapje te hoeven dragen. Een voorbeeld: moslimvrouwen dragen om religieuze redenen een hoofddoek en mogen daar niet om worden gediscrimineerd (m.a.w. er mag ze niet de toegang worden ontzegd). Ander voorbeeld: in streng gereformeerde kringen (en volgens mij ook Jehova’s getuigen) worden kinderen om religieuze redenen niet ingeënt. Om die redenen mogen ze niet worden geweigerd op kinderopvang en scholen. Nog een voorbeeld: toen er nog sprake was van een dienstplicht, kon iemand aangeven niet in dienst te willen vanwege ‘gewetensbezwaren’.

  Kortom, de weg biedt volgens mij voldoende ruimte om op religieuze gronden het verplicht dragen van een mondkapje, en eventueel verplicht vaccin, naast je neer te leggen.

  Iemand hier die weet hoe dat wettelijk zit? Zijn er mazen in de wet? Want ik stel voor om een nieuwe religieuze stroming (met alle wettelijke bescherming die daarbij hoort) te beginnen. Laten we het even de ‘Freedom Church’ noemen.

 26. Xander, denk jij dat de dictatuur zal afgewend worden door het niet-respecteren van het verbod om horeca te openen…? Winkeliers/horeca die machtiger zijn dan de elite die de NWO willen uitroepen..? Gaat de ‘elite’ dan zeggen: ‘oh, alles wat we de voorbije 3 à 4 decennia hebben gewild en voorbereid zullen we maar vergeten want de mensen willen het niet…”. Daar vrees ik toch voor. Tenzij… Tenzij dit enkel nog maar een generale repetitie is voor iets wat ze nu al gepland hebben, en ze vaststellen dat het volk eerst nog wat kwetsbaarder moet worden gemaakt (hogere werkloosheid, hogere consumptieprijzen, hogere belastingen, loonstop, …). 2020 was moeilijk. Maar ik vrees dat 2021 nog wat erger zal worden.

 27. Democratie is altijd al een controversieel onderwerp geweest en zal het vermoedelijk …. ook wel altijd blijven. Wat een democratie, een overtuiging van, is voor de een, betekent het voor een ander ‘een vat vol gekheid en vervelende verplichtingen. Het is verbazingwekkend dat door de eeuwen heen, en op alle werelddelen vormen van democratieën aanwezig zijn. Echter, elke vorm van een democratie houdt er een eigenaardige doctrine op na.

 28. @Hans den Briel: Als u zich niet veilig voelt, is het u volledig toegestaan een masker voor te doen. U vindt toch dat dit helpt tegen b.v. hoestende en uitademende mensen? Ga gerust uw gang; het wordt u hier niet verboden. U mag ook restaurants en concerten mijden als u vindt dat dit gevaarlijke plekken zijn. U mag ook gewoon thuis blijven als u denkt dat dat het veiligst is.
  Maar u heeft niet recht anderen hun bewegingsvrijheid te ontnemen.
  Deze site ontploft intussen van verwijzingen naar goed gedocumenteerde bezwaren tegen dit corona-beleid. Dan steekt uw reactie met weinig inhoud er wel schraal bij af.

 29. In het VK zijn dit jaar 75% minder longkankergevallen aangemeld en 60% minder hartziektes. Dat betekent dat de ziekenhuizen zitten te wachten op Covid19 gevallen, met lege bedden, en dat de andere ziektegevallen nog maar even moeten wachten op hun behandeling.
  Wie kan nu nog geloven dat het gaat over “welzijn en volksgezondheid”. Dat is wel zó ongelooflijk ongeloofwaardig geworden intussen.

 30. Nigel Farage heeft ze goed op een rijtje. Duidelijke taal over het corona-beleid. Ook heeft hij het over ‘ballot harvesting’ in de VS. Derde partijen mogen huis aan huis stembiljetten uitdelen en later weer ophalen. Dat laat ruimte voor fraude, maar is moeilijk te bewijzen.
  https://www.youtube.com/watch?v=IFdEBcKGAUM

 31. @ Geoffrey: niet alle artsen zijn zo.
  Ik heb contacten en die kunnen je helpen.
  Als je wilt help ik je verder.

  Groet

  Eddie

 32. Waarom verloopt het injectieproces via de GGD’s? Het lijkt wel alsof bij dit Covid19-programma de eerste lijn van de huisartsen opzij wordt gezet.
  Volgens Wodarg waren er in Duitsland tijdens de Mexicaanse Griep veel huisartsen die hun klanten het vaccin afraadden. Dat zou de reden zijn dat overheden nu buiten de huisartsen om willen werken.

 33. Als je vooruit kijkt, kijk je de verkeerde kant op:
  Je moet allereerst erachter zien te komen wie de maker van het ganzenbord is, en je niet focussen op degene die het spel spelen.
  De maarschalk moet door een spion uitgeschakeld worden. Zodra dat gebeurt is, is zijn leger verzwakt en zal het blijken dat de gans een valse is.
  Een man die zijn ‘land’ niet verdedigt is nergens veilig.

 34. In de telegraaf vadaag staat met vaccine nog steeds niet uit de lockdowns. en we moeten ons voorberijden op nieuwe epidemieen. Dus u begrijpt wel dat u nooit meer uit de lockdowns komt. Shalom in Yeshua

 35. Mooi mooi!
  Ik dacht – weet bijna zeker – dat jongstleden donderdag er de laatste kans was om het mondkapjesverplichting niet door de laten gaan, de Partij voor de Dieren (PvdD) was. Hun Partij naam vind ik niet echt de lading van hun gedachtegoed dekken.

 36. geen enkele hoop dat het Nederlandse volk massaal in opstand komt.
  het gelooft in de leugens en wil er zelfs schepjes bovenop doen.
  inclusief het parlement de hele 2e kamer loopt trouw mee
  Nee, hoop heb ik niet meer voor dit domme volk.

 37. Men heeft het hier te goed waarom zou men dan in opstand komen? Pak hun dingen af, dan komen ze in opstand. Shalom

 38. Het regelrecht fanatisme waarmee de grote groep roept om meer en hardere maatregelen is wel een verrassing voor mij. Er is werkelijk vanaf het begin van de vorige eeuw niets veranderd.
  Ik vrees alleen dat het nu compleet zinloos te geloven in een goed afloop. Ditmaal is het kwaad niet terug te brengen naar een groepje in uniformen.

 39. Het gezonde boerenverstand zegt dat bij een noodwetsituatie er steeds een tussentijdse evaluatie nodig is, om vast te stellen of de maatregelen nog steeds noodzakelijk zijn. Minstens elke twee weken.
  Hoe kan men dan verplichten die benauwde vieze maskers gedurende een periode van DRIE maanden te moeten dragen????
  Weet men nu al hoe het virus zich drie maanden lang gaat gedragen?
  Kijk wat ze bereikt hebben. De mensen lopen erbij als geslagen honden in de publieke ruimte. Wat een misbruik van macht. Waar is de bij wet geëiste proportionaliteit?

 40. Misschien kan Xander eens een artikel plaatsen, met de namen en adressen van de landverraders zodat iedereen weet wie ze zijn en waar te vinden, of een verwijzing naar een site met alle info ? Of misschien heeft iemand van de lezers een lijst , die hij wil plaatsen ? Dit is geen inbreuk op de privacy, wegens openbaarheid van bestuur en het allemaal ambtenaren zijn, gekozen, betaald voor en door het volk.
  Altijd erover schrijven wat ze ons gaan aandoen, maar ze onzichtbaar houden , heeft geen zin, en houd de angst onder de bevolking voor deze onzichtbare vijand er ook aardig in.

 41. Vanaf nu laat ik mijn baard staan. Dan sluit het mondkapje totaal niet. Vrij ademen dus. En de verplichting tot scheren zal nooit komen..logisch, ruzie met islamisten..en dat wordt altijd voorkomen. Leer mij die Nederlandse politici kennen..
  Succes met de nieuwe slordigheid!

 42. Oh wat wordt het een mooie wereld met al die krankzinnigen die het voor het zeggen hebben. Links aan de macht! Dood aan het volk! Weg met vrijheden! Ja het wordt mooi!
  Waar is de uitgang?

 43. @ Jan schreef:
  01/12/2020 om 11:40 pm

  Agenda 21/2030

  Glenn Beck

 44. Helaas kan ik niet anders dan het hartgrondig eens zijn met iedere zin die in dit artikel staat.

  Ook ik zal geen mondkap dragen. Nu heb ik een hartritmestoornis en vorige week heb ik als experiment een geel hesje aangetrokken. Op de achterzijde van het hesje heb ik de volgende tekst gezet: “HART PATIENT. (tekening van mondkapje met de tekst: I Can’t Breathe). Zwak”. Zo ben ik de winkel ingelopen. Ik heb lekker gewinkeld en mij geen moment aangekeken gevoeld. Er gebeurde op een gegeven moment inwendig iets in mij. Halverwege het winkelen voelde ik een inwendig verdriet opkomen (mijn hart brak) en ik voelde mij uitgekleed. Normaliter was ik niet meer dan een man in de rij die boodschappen had gedaan en nu was ik een hart patiënt die boodschappen doet. Toch maf wat er in een onderbewustzijn kan leven; want daar kwam dat gevoel vandaan.

  Omdat ik mij niet uit laat kleden door de overheid en mij zeker niet laat etiketteren, heb ik besloten om zonder hesje en zonder bewijs de winkels te betreden. Ik hoop dat God een wachter voor mijn mond zet (ik kan namelijk fel discussiëren) en voor ons gaat vechten. Want zijn wij niet ook Israël (strijden MET God) door de genade van Jezus Christus?

  Ik wens een ieder Gods wijsheid en liefde toe om stand te houden tegen de kwade machten in de lucht. Afgelopen week heb ik mijn gezin in herinnering gebracht om de wapenrusting Gods aan te trekken. Er is een strijd. De wereld heeft het zwaard, maar wij het Woord. Houd stand!

 45. Het is allemaal een schandelijke aantasting van de menselijke waardigheid. Een volkomen doorgeslagen optreden van de overheid. De democratische rechtsstaat even opzij zetten, hoe is het mogelijk.

 46. @ Mark S: 11:47 pm, op 1/12. Helaas heeft U gelijk. Het merendeel gelooft de “staatspropaganda”, van de NOS en de gevestigde MSM. Een lichtpuntje, ik las dat AH- op FB zag ik dat berichtje- niet moeilijk doet over het dragen van een mondvod.

 47. @Mark S: de moed niet verliezen!
  Uiteindelijk zullen de schaapjes, die echt niet de meerderheid uitmaken want dat wordt ook enkel maar voorgespiegeld door de smerige leugenmedia, ook terug tot hun zinnen komen en zich achter de wakkere burgers scharen.
  Uit angst voor protest wordt ons wijsgemaakt dat een meerderheid akkoord zou gaan…niks is minder waar als je je oor eens te luisteren legt bij de mensen en in gesprek gaat…níemand wil opzettelijk besmet worden met dat vermeende, dodelijke virus door vaccinatie, niemand wil de verplichting voor vaccinatie opgedrongen krijgen….zelfs de grootste idioot en pro-vaxxer vindt dat we dat voor onszelf moeten kunnen beslissen…
  En de volgende stap, dé eye opener, zal hun broodroof worden, armoede zonder weerga want onder het valse voorwendsel van de enorme, economische schade (die de verkwistende politiek zélf opzéttelijk veroorzaakte door de coronaHOAX!!!) zal de bevolking honger gaan lijden door de legale diefstal met belastingen van dat clubje maffia criminelen, machthebbers die zelf geen cent inleveren en als bloedzuigers teren op de inkomens van de burgers waarvan ze ten dienste zouden moeten staan.

  Brood en spelen…de spelen hebben ze al afgepakt en nu gaan ze aan het brood gaan en dán worden de schaapjes pas wakker en zullen ze in opstand komen…
  Het zal sluipend gaan om te verdoezelen dat de politiek iedereen alles zal afpakken maar naarmate er steeds meer mensen in nauwe schoentjes geraken, zal het verzet exponentieel groeien tot het onhoudbaar wordt en de bom zal eerder barsten dan verwacht want íedereen heeft wel familie of vrienden die als eerste aan de beurt komen en honger gaan lijden….het egoïsme door individualisme is dan meteen afgelopen waardoor automatisch steun door vereniging zal ontstaan.
  Dit is enkel een kwestie van tijd…niet óf het gebeurt, maar wánneer het gebeurt….en dit is onvermijdelijk.
  En dan mogen van mij álle politici, zowel de nederlandse als de belgische, het lot delen van de braziliaanse minister, die de broodprijs wou verhogen en dat moest bekopen met zijn leven door openbaar gelyncht te worden door een woedende menigte.

 48. Het volk is niet dom, maar gemakzuchtig geworden, vooral de jeugd. Die hebben nooit ergens voor behoeven te knokken. Alles hebben ze op een dienblaadje aan gereikt gekregen.(uitzonderingen daar gelaten) Dan kunnen dan ook niets van hun verwachten, die knopen zo,n marker om en gaan verder met hun eigen leven. Diegene die het meest moeite hebben met deze verboden zijn de babyboomers en de oudere. Daar in Nederland iets vreemds is, want Alex is enkel koning, omdat hij gratie van God heeft. Maar wie heeft God persoonlijk dat dat zien ondertekenen? Niemand het is enkel fictief. Dus dan is geen één wet of regel wettelijk in Nederland. Dan is de overheid en de regering een criminele organisatie, die de inwoners in het land criminaliseren. Net zo met deze spoedwet is geheel ongrondwettelijk. Geen enkel land zet zijn eigen grondwet buiten werking, tenzij er een staatsgreep is gepleegd. Waar alle politieke partijen met uitzondering van de PVV in het complot meedoen.

 49. De hele bevolking is doodsbang? Een peuter Social distancing? Het word health forum? Ik kan me voorstellen dat je het te druk hebt met je werk om dingen goed uit te zoeken. Maar wij volwassenen dragen maskers om kwetsbare te beschermen en de wappies er aan te herinneren dat er een pandemie gaande is. Dat mensen die niet over autoriteit kunnen blijven schoppen levert idd veel kwade blikken op. Want dit raakt ons allemaal. En als je denk dat een masker onzin is check dan even recent beeldmateriaal vd T U Delft. WH forum is net zo makkelijk toegankelijk als het toilet voor alle doorgedraaide twist denkers.

 50. Dit is gewoon een schakeltje in een langlopend sluipend proces.Breekpunt voor mij was zo’n 40 jaar geleden de aanpassing van het vak maatschappijleer tot een examenvak dat primair neerkwam op een verplichte burgerschapskunde,als indoctrinatie van de zogenaamd democratische instituties in dit land.Een beetje zoals je dat voor die tijd in het leger al meekreeg.Ik noem dat altijd de nieuwe gelijkschakeling.

  Meer kenmerkend is misschien de nieuwe legitimatieplicht die later volgde.Persoonlijk heb ik zo’n 15 jaar geleden ondervonden wat onze rechtsstaat nou eigenlijk inhoudt en dat dat niet veel verschilt van de verklikkersmaatschappij van de voormalige DDR en de willekeur waarmee in de voormalige Sowjet Unie mensen voor gek verklaard werden en als zodanig behandeld door middel van medicatie.Het scheelde niet veel.Die dans ben ik dan uiteindelijk ontsprongen en in een later stadium oordeelde een andere rechter dat er van mij geen gevaar uitging nadat in eerste instantie een corrupte nazirechter had geoordeeld dat ik terstond afgevoerd diende te worden.En niet gespeend van enige expertise bleef men vanuit OM en politiediensten erop aandringen,dat ik toch echt behandeld moest worden.Ik heb nooit een bevestiging gekregen van mijn dementerende vader dat ze hem bewerkt hadden,maar als ik hem belde,was het schrijnend te horen hoe hij zei dat hij ook weleens medicijnen nodig gehad had en dat ik misschien weer snel bij hem kon zijn als ik daaraan gehoor zou geven.

  Ik moet er wel bij zeggen dat ik het het bewust zover heb laten komen,na een aantal dreigende telefoontjes van de politie om eens te komen ‘praten’.Sociologisch vond ik het wel interessant om te zien waar dat dan op uit zou lopen.Ik kreeg ‘hulpverleners’ aan de deur ,die ik sindsdien pleeg aan te duiden als zorgplegers,die functioneerden als regelrecht verlengstuk van de politie en niet schroomden hun medewerking te verlenen aan het overnemen van een dubieuze door politiediensten gestelde diagnose op basis van een vervalst dossier.Dat dossier heb ik natuurlijk meteen opgevraagd.En zoals ik beticht werd van een aantal zaken,kan je dat heel goed vergelijken met de wijze waarop Baudet antisemitisme aangewreven wordt.Ik dacht toen dat het verder niet zo’n vaart zou lopen en dat met zo’n rechter wel te praten zou zijn,maar die liet me binnen 5 minuten afvoeren als staatsvijand nummer 1.”Dit is een farce”,zei ik nog toen ik de zaal verliet,wetende dat ik verder maar beter rustig kon blijven,waar ik weinig moeite mee heb als het erop aankomt.

  Toen heeft het nog even een tijdje geduurd,waar ik nog een paar mooie verhalen over heb,maar misschien is een reactie tekenend van een psychiater die nog niet eens de slechtste was,toen ik zie,dat het allemaal nergens op sloeg en alleen maar zo voorgekookt was door de politie : “Die doen hun werk meestal wel goed.” zei hij.

  Dat kan dus zomaar gebeuren in dit land.Duidelijk blijkt uit dossiers hoe dit vooral vanuit het OM werd aangestuurd.Verder kan ik het spoor niet volgen,al had ik misschien een beroep kunnen doen op de wet openbaarheid van bestuur,maar ik betwijfel of dat namen van persoonlijk betrokkenen zou hebben opgeleverd.Het was met recht een Kafkajaanse situatie.

  Na een paar maanden waarin verder niets gebeurd is afgezien van een paar gelegenheden waarbij men ogenschijnlijk willens en wetens geprobeerd heeft me over de rooie te jagen,oordeelde een andere rechter,dat ik vrij kon komen,omdat er geen gevaar meer van me uitging,waarna ik haar bij wijze van ‘grapje’ nog vriendelijk heb laten weten,dat ik nu echt een beetje gevaarlijk ben.

 51. Het is zoals Willem Engel zegt een verkapte creditscore systeem zoals ze in China hebben. Eerst pakken ze je vrijheid af en dan krijg je als het ware punten door braaf te gehoorzamen. Alleen door braaf en gehoorzaam te zijn mag je meedoen met de maatschappij. Ik merk wel dat er weerstand komt maar er zijn ook nog steeds genoeg figuren die bereidt zijn je te verlinken of allerlei strenge straffen wensen voor degenen die niet in de pas lopen van de overheid. Lees bijvoorbeeld maar de reacties op censuursite nu.nl.

  Afgelopen week hoorde ik van iemand dat hier in mijn plaats een oude man van 85 een gezellig verjaardagsfeestje gaf. Deze man had zo’n 12 mensen over de vloer. Niet veel later stond de politie voor de deur om iedereen een boete te geven van 100 euro. Een vriendelijke buurman of buurvrouw had het even doorgegeven aan de autoriteiten. We gaan langzamerhand weer terug naar de jaren 40 van de vorige eeuw.

 52. Ik heb geen hoop dat het Nederlandse volk massaal in opstand komt. Het Nederlandse volk is erg stom. Blijkt uit het feit dat de corona maatregelen van Rutte en zijn kliek door een grote meerderheid wordt gesteund en de media altijd maar roepen om verdere aanscherping, die door de meerderheid vast wel weer wordt gesteund. Om, hoe tegenstrijdig, onze vrijheid weer terug te krijgen.
  Dit idiote volk gelooft in deze leugens en wil er nog wel een schepje bovenop doen.
  En de minderheid die in opstand komt zijn weliswaar helden maar worden door het systeem platgetrapt en door de meerderheid voor gek uitgemaakt.
  Nee, hoop heb ik niet meer voor dit domme volk.

 53. Wordt een mooie toekomst. Ik zag een streefbeeld van het WEF voorbijkomen en las:
  -geen bezit
  -geen schuld
  -iedereen een basisinkomen
  -geen privacy
  -geen sociale contacten
  -geen identiteit
  -ieder jaar vaccinatie(s)
  -chip aangebracht/ingebracht
  -kinderen vervallen als eigendom aan de staat
  -sociaal punten systeem
  -crowd control netwerk (in de breedste zin van het woord)
  -iedereen orgaandonor
  -reisbeperkingen
  En……

  -vastgestelde maximale ouderdom…….

  Prachtig uitgedokterde voornemens. The Great Reset
  Reageer

 54. Ik heb deze al in Praatcafe gezet, maar nog een keer. Dit is belangerijk !

  Uitzondering voor Mondkapje.
  Iedereen kan dit uitprinten en bij zich dragen.
  https://www.vilans.nl/vilans/media/documents/files/uitzonderingskaart-mondkapjes.pdf
  U hoeft geen reden te geven waarvoor u hem niet kunt dragen.
  Maar stel voor u krijgt een boete, dan kunt u deze clip bij de kantonrechter laten zien.
  https://www.bitchute.com/video/RirLFbVcKgoF

  En ik voeg dit er aan toe :
  “Mondkapjesplicht kan juridisch niet zomaar” hoogleraar Staatsrecht Uzman
  https://www.youtube.com/watch?v=VHwKU7UMjwk

  BREAKING: PCR Test van de baan!
  https://www.youtube.com/watch?v=flsF7trvq2c

 55. Het RIVM zegt vandaag in De Telegraaf opnieuw dat de niet medische mondkapjes niet werken. Er is kennelijk geen ander motief dan onderdrukking. De dictatuur gaat nu wel heel hard. Ik hoorde op TV dat de politie bij iemand 225 euro contant geld inbeslag had genomen. De onderdrukking en angst aanjagerij begint nu toch wel echt enge vormen aan te nemen. Ik verdien eerlijk mijn geld. Ze hoeven bij mij zoiets niet te proberen. Ik vecht me nog liever dood. In dit DDR land heeft het leven toch geen zin.

 56. Kijk een op NOS..zoek kerstverlichting Amsterdam.. en zie Amsterdam als het voorbeeld van de nieuwe DDR 2..
  Alles moet gecontroleerd worden, vergunning etc.
  Zwitserland, Zweden, Belarus, daar hoeft het niet zo…
  Belarus gezien op YouTube..zelfs geen mondkapjes in de trein! Deze week, YouTube vlogger..

 57. Beste Sander,

  zoals je weet ben ik een trouwe lezer en volg je letterlijk vanaf het moment dat je bij weeswaakzaam weg ging en met xandernieuws begon. Het is al die tijd vaak bij theorie gebleven, maar zoals de zaken nu aan het uitkomen zijn,, daarvan had ook ik nooit verwacht dat het met zo’n snelheid gedaan zo zijn met al onze vrijheden.

  Mijn vrouw en ik dragen allebei geen mondkapje en zijn vooraf met een aantal lokale groentemannen etc gaan praten of we daar terecht konden vanaf 1 december ZONDER mondkapje en ik heb gelukkig een aantal adressen gevonden. Daarnaast heb ik vorige week voor 3 maanden voedsel ingeslagen, zodat ik de komende maanden mijn rug recht kan houden en niet zal buigen voor de terreur die op ons wordt afgevuurd.

  Zelf ben ik vorige week geweigerd door mijn huisarts omdat ik weigerde om een mondkapje op te zetten. Ze kwam (mijn huisarts) met een andere huisarts mij mededelen dat ze me niet zou helpen zolang ik weiger om een mondkapje te dragen. Daarna ben ik meteen naar het politriebureau gegaan om aangifte te doen en dat wilde ze niet doen. Vervolgens nationalezorgnummer benaderd en daar krijg ik ook niets voor elkaar en inmiddels zitten we al weer met de nieuwe wet en betaal ik ziekenfonds terwijl elke arts mij mag weigeren, dat is toch in strijd met mijn burgerrechten lijkt mij, maar ja niets verbaast mij nog to be honest.

  SANDER we leven of staan echt op het punt de eindtijd in te gaan en ik mis soms de geloofsgerelateerde berichten. Heeft dat een reden? Ik denk dat het misschien wel weer tijd wordt om hetgeen waar je voor gestudeerd hebt weer te gaan gebruiken. Er zullen veel mensen zijn die daar kracht uit putten en veel mensen die misschien wel via jouw artikelen geraakt worden.

  Wat je ook doet GA ZO DOOR, want je doet GROOTS werk

 58. De wijsheid van het rivm is van salondeskundigen die wc-eend gedrag vertonen; mondkapjes helpen wel verspreiding in meer of mindere mate tegen te gaan. Is gebleken uit talloze onderzoeken en hun eigen onderzoek uit 2008.
  Al met al geldt: men heeft zelf op en voor gestemd en het volk krijgt de regering en het parlement dat het verdient; ook regeringspartijen gezeteld in de tweede kamer zouden regering en het beleid immers moeten conroleren.

  Het gegeven dat veel allochtonen de mondkapjesplicht verzaken, moet maar gaan inhouden dat men wordt uitgesloten van gerelateerde gezondheidszorg als bevolkingsgroep. Het lage iq kan worden gemist, de ubermensch gedachte dat allah wel beschermd ook. Pas bij demente 80-jarigen is de grens van men weet niet beter of de voorlichting is niet geeigend.

  Als barkeepers zijn we het geneuzel zat over een virus dat in het voorjaar al had kunnen worden gekilled.

 59. Geschiedenis is geschreven door de over winnaars. Dat was met Irak Libië en alle andere oorlogen van de afgelopen 30 jaar wie gelooft dat het ervoor anders was moet naar mijn mening eens zijn oude aannames herzien. Oorlogen worden gewonnen door wie het verste durft te gaan, kwaad wint altijd zo:(

 60. De vreeze des Heeren is het beginsel der wetenschap, de dwazen verachten wijsheid en tucht.

Comments are closed.