320.000 Nederlandse werklozen erbij; Zweeds succes onderstreept falen van onze arrogante elite

—————————————————————————————————————————————-

Buiten Zweden werd in de rest van Europa ‘één van de grootste beleidsblunders ooit’ gemaakt – De harde cijfers bewijzen het andermaal: Strenge lockdown = veel meer doden en veel grotere economische klap

—————————————————————————————————————————————-

Dankzij de corona maatregelen is onze economie in slechts 3 maanden tijd met 8,6% gekrompen, en zijn er meer dan 320.000 werklozen bijgekomen. Deze ongekende economische crash, die in veel landen meer dan dubbel zo erg is, was totaal onnodig geweest als overal de strategie van Zweden was gevolgd. De mainstream propaganda media proberen het weliswaar te verbloemen, maar de harde cijfers laten zien dat de economische slachting beperkt was gebleven als het coronavirus was behandeld zoals ieder griepachtig virus. In Zweden, dat niet in lockdown ging, vielen naar verhouding zelfs veel minder doden dan in landen die in strenge lockdowns gingen, zoals Groot Brittannië, Spanje en Italië. Het hopeloos falende, verwoestende beleid van onze arrogante elite zou in normale tijden onmiddellijk tot het aftreden van regeringen en ontslagen van tal van ‘experts’ leiden.

Valse angstpropaganda door media opnieuw pijnlijk duidelijk geworden

De angstpropaganda die de media al maanden over ons uitkotsen, is letterlijk misselijkmakend misleidend. Toen Anders Tegnell, de ‘corona tsaar’ van het Scandinavische land, in een interview zei dat hij bepaalde dingen ‘anders zou hebben gedaan’, werd dat onmiddellijk uit zijn context getrokken, om zogenaamd aan te tonen dat Zweden spijt zou hebben dat het niet net als de rest in lockdown was gegaan.

Tegnell zei later dat hij totaal iets anders had bedoeld, namelijk dat de focus nog meer had moeten liggen op het enkel beschermen van de kwetsbare ouderen, zodat de samenleving en economie- zoals bij ieder griepachtig virus – nog normaler had kunnen doorgaan. Inmiddels sterft er in Zweden bijna niemand meer aan corona, wat andermaal het totale ongelijk van de Europese mainstream media en politiek bewijst.

De Zweedse economie kromp net als de Nederlandse met 8,6%, wat voor minstens de helft werd veroorzaakt door de lockdowns in de andere landen, waardoor de export naar die landen een forse klap kreeg.

Buiten Zweden werd ‘één van de grootste beleidsblunders ooit’ gemaakt

‘Dus nu weten we dat Zweden grotendeels gelijk heeft gehad, en ons establishment er catastrofaal naast zat,’ schrijft ook hoofdredacteur Allister Heath in de Britse Telegraph. ‘Anders Tegnell, de epidemiologenkoning van Stockholm, heeft een opmerkelijke driedubbele slag geslagen: veel minder doden per hoofd van de bevolking dan in Brittannië, het in stand houden van basisvrijheden en mogelijkheden, inclusief scholen, en, zeer opvallend, een recessie die meer dan de helft minder erg is dan de onze.’

‘Onze arrogante quangocraten en staats’experts’ zouden schaamtevol hun hoofd moeten laten hangen: hun reactie op het coronavirus was één van de grootste beleidsblunders in de moderne geschiedenis, zelfs erger dan Irak, Afghanistan, de financiële crisis of het ERM fiasco (crash van Britse pond in 1992). Zodra hun verlof wordt beëindigd, zullen miljoenen hun baan verliezen; tienduizenden kleine bedrijven vallen om; scholen zijn een chaos, en enorme aantallen mensen zullen waarschijnlijk sterven vanwege onbehandelde of onontdekte ziekten…’

Strenge lockdown = veel meer doden en veel grotere economische klap

Heath schrijft overigens dat de ‘pandemie’ een economische klap onvermijdelijk maakte, en dat het in zijn ogen logisch was dat geen enkel land ervoor gekozen heeft om het virus maar zijn gang te laten gaan. Covid-19 is echter bij lange na niet het gevaarlijke killervirus zoals het door de media en overheidsinstanties (nog steeds) wordt voorgesteld. Daarom is de logische benadering van Zweden, het coronavirus behandelen als een griepvirus – dus de zieken in quarantaine in plaats van de gezonde mensen , zoals al eeuwen wordt gedaan bij pandemieën – plus daarnaast een paar kleine beperkende maatregelen waarbij scholen en bedrijven gewoon open konden blijven, verreweg de beste koers gebleken, zo benadrukt hij.

‘Je zou kunnen speculeren dat als alle landen een Zweedse strategie hadden gevolgd, de economische klap niet groter dan 3% tot 4% zou zijn geweest. Dat zou zijn opgevat als de basiskosten van een verstandige beleidsmatige reactie op het virus.’

Landen met de strengste lockdowns hadden niet alleen verhoudingsgewijs veel meer doden te betreuren, maar zijn ook nog eens een nog veel grotere economische instorting getroffen: Groot Brittannië – 22,2%, Spanje -22,7%, Frankrijk – 18,9%, Italië -17,1%. (1) Deze cijfers zijn onverteerbaar voor de mainstream media, omdat hun maandenlange leugens ermee worden onderstreept, en andermaal bewezen wordt wat voor extreem kwalijke rol de media met hun angstpropaganda spelen bij deze verwoestende aanval op onze welvaart en samenleving.

Alle vrijheidsbeperkende maatregelen moeten onmiddellijk verdwijnen

Wat ons betreft is de enige optie om de huidige regering Rutte nog een kans te geven het beschadigde vertrouwen een beetje te herstellen, een welgemeend mea culpa, en het onmiddellijk intrekken van alle vrijheidsbeperkende maatregelen en plannen. Aangezien juist het tegendeel gebeurt, kunnen we niet anders dan blijven constateren dat onze economie en samenleving opzettelijk worden verwoest om de ‘Grote Groene Reset’ mogelijk te maken- precies zoals in januari op het WEF in Davos werd besloten -, en dat er dus een staatsgreep gaande is tegen onze democratie, en tegen al onze vrijheden en grondrechten.

Tot slot nogmaals de echte cijfers uit het artikel Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen(6 augustus), en die er geen twijfel over laten bestaan dat er geen enkele reden meer is om de samenleving en economie niet per ommegaande volledig open te gooien (en alleen de kwetsbare oudere groepen nog extra bescherming te geven):

* Op 1 augustus lagen er 22 patiënten op de IC
* Sinds 1 juli zijn er 75 mensen opgenomen in het ziekenhuis
* Sinds 1 juli zijn er 32 mensen overleden met Covid-19

* Meer positieve testen? Dit zijn de cijfers:

Maart: 63.163 testen – 12.714 positief (20,13%)
April: 175.509 testen – 30.808 positief (17,55%)
Mei: 124.195 testen – 6.626 positief (5,34%)
Juni: 251.956 testen – 3.335 positief (1,32%)
Juli: 348.142 testen – 2.861 positief (0,82%).’

 

Xander


(1) The Telegraph via Zero Hedge

Afbeelding: Elchinator , Pixabay 

Zie ook o.a.:

13-08: 7 doden op 5 miljoen inwoners, en toch in strengste lockdown ter wereld
11-08: Spaanse krant bevestigt tweede Europese lockdown vanaf 18 september
10-08: ‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
05-08: ‘Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’
02-08: ‘Duitse gemeenteraadslid klapt uit de school: Volgende lockdown rond 30 augustus en duurt maanden’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’
07-07: Grote Groene Reset begint: 21% Duitse bedrijven staat op omvallen
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
05-06: Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst’
02-06: Zweden bewijst definitief dat lockdowns en veel social distancing totaal onnodig waren (/ ‘Doorsnee virus door overheden misbruikt om bedrijven failliet te laten gaan en te nationaliseren voor centrale communistische planeconomie’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
16-04: (/ Wordt het coronavirus gebruikt als dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de banken?)
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Zzp-ers en andere zelfstandigen met werk verlies staan niet in de overheidscijfers

 2. De overheid is een boa-constrictor; zij wurgen het volk en zuigen het uit. De oetjeboe’s die voor hen zo graag als stenenvangers en met een ander pakkie an voor de, zichzelf elite noemende als kanonnenvlees willen dienen moeten het, sans pardon, maar hebben ook (hadden maar een vak moeten leren). Officieren zijn er in gestapt en de jannen met de korte achternaam er in getrapt en zijn er nog zo trots op als een hond met zeven l.llen maar ’t ‘zout’ niet waard. ‘God schiep mensen en dieren maar geen officieren; die creaturen schiep de duivel in zijn vrije uren.’

 3. @ Oma 3:42 pm. Juist. En virussen bestaan er al vanaf de aarde bestaat. We worden gewoon belogen en bedrogen, waar we bijstaan.

 4. Een heel simpele vraag: waarom wordt er zoveel belang gehecht aan (óngeloofwaardige) CIJFERTJES?
  Aan statistieken, gebaseerd op vermoedens en veronderstellingen die niks te maken hebben met de realiteit??
  Als ik om mij heen kijk, dan zie ik helemaal geen zieke mensen, de ziekenhuizen en IC’s zijn intussen léég, dokters bevestigen dat ze geen ‘corona’ zieken meer op hun spreekuur krijgen??
  Waarom worden dan cijfers geloofd ipv uw eigen ógen?
  Kijk eens rond en tel de zieke mensen eens??
  Laten we eens naar de praktijk en de ménsen kijken ipv te focussen op fake cijfers!
  Besmetting is niet zo erg als ze ons willen doen geloven want ik heb nog niet van éne besmette persoon gehoord die ook zíek was of werd!
  Als ik griep héb, dan ben ik zíek, dan verdedigt mijn afweersysteem zich door koorts te maken, dan heb ik spierpijn enz…als ik niet ziek ben dan kan ik ook ‘besmet’ zijn…..omdat ik voor 60% uit virussen/retrovirussen bestá, dat is wetenschappelijk bewezen door onderzoek van de bloedstroom bij gezónde mensen: zelfs HIV werd teruggevonden zonder enig ongemak of symptoom van de ziekte.
  Iederéén is dus ‘besmet’ zonder symptomen, wij zijn immers wandelende virusverzamelingen…en erzonder kunnen we zelfs niet léven!
  A-symptomatische besmetting is dus regelrechte flauwekul.
  Verder is het verdacht dat elke besmetting anoniem is, dat is voor mij al een indicatie dat het uren in de wind stinkt.

 5. Relatief gezien omdat Zweden circa de helft van het aantal inwoners van Nederland heeft, verschillen de cijfers niet zoveel.

 6. Jason1, vertrouw jij de cijfers van de dictator Loekasjenko? Ik dus niet.

 7. Wat de meeste mensen in de stijgende lijn van besmettingen meestal vergeten is dat de PCR test volledig onbetrouwbaar is. Deze meet niet of iemand ziek is, of besmettelijk is, maar of men iets van een virusdeeltje heeft, wat absoluut niet hetzelfde is. Het belachelijk hoge percentage vals-positieven doet de zaak vel erger lijken dan het is. Plus dat men vergeet dat veel personen meerdere keren worden getest, maar dat die resultaten worden geteld als meerdere personen.

  Ik zal mezelf nog maar een keer herhalen, maar mensen zouden er goed aan doen om nu voor langere tijd voedsel in te slaan en vast voorbereidingen te treffen om zelf wat in een groentetuin te verbouwen komend jaar, want de voedselprijzen zullen enorm gaan stijgen gezien het feit dat veel landbouw (en veeteelt) bedrijven ook in de problemen komen.

 8. @Strega:
  U gebruikt SHILL taktieken en reageert niet op mijn onderbouwde punt dat uw bron Worldometers een waardeloze onzin site is

  U bent gemakkelijk te doorzien, dank u daarvoor

  Grutjes:
  Strega had nog wel gereageerd maar die post is verwijderd omdat hij niet meer welkom is.
  Zie hier zijn reactie aan u: 15 augustus 2020 om 23:41
  @ grutjes
  Misschien is Worldometer niet geheel transparant, maar laten we wel wezen Xandernieuws staat bekend als site voor complotdenkers en fake nieuws, dus tja.

  @MOD: alle kritiek op de Christelijke regeringspartijen weg gefilterd?
  Elke keer weer!

  2x zijn uw reacties niet gepubliceerd, vanwege uitschelden, zie siteregels. Mod.

 9. Tja vind nog steeds dat een mensenleven meer waard is dan de financiële klapjes,, de regering zal er alles aan doen om het voor zichzelf en automatisch de rijkeren zo comfortabel mogelijk te maken kijk maar naar alle wijzigingen de afgelopen jaren die waren allemaal in eigen belang… Het begon met ziektefonds want ze kwamen erachter dat ze zelf toch best wel veel betaalden:) zo zal ook binnenkort bpm verdwijnen en gecompenseerd worden met de wegenbelasting en zijn er tal van zulke dingen al geregeld want tja waarom zelf meebetalen als je het ook van de grotere armere groep kan plukken? Maw no worries als je geld genoeg hebt zit je safe, die groep zal samen met de regering overleven, en uit dit alles komt een hele positieve actie die geweldig zal zijn voor de rijkeren.

 10. @HansH 14/08/2020 om 9:30 pm
  Enkele kanttekeningen bij uw reactie:

  Zoals u weet waren de getallen beduidend hoger. Daarop werden de maatregelen gebaseerd. Dat heeft geholpen, de aantallen zijn beduidend lager (behalve die van de tests natuurlijk.) Inmiddels zijn veel van de maatregelen weer teruggedraaid. Zoals u weet. Waarom doet u dan alsof dat niet zo is?
  U gaat ervan uit dat we worden bedonderd, maar u vergeet daarbij rekening te houden met de feiten (zie hierboven). U stelt de vraag hoe de “MSM” zo door de regering beïnvloed kan worden dat ze alleen de regering welgevallige zaken schrijven/tonen.
  1Dat is niet zo
  2 hebt u zich al eens afgevraagd hoe de regering de meeste kamerleden meekrijgt? Terwijl die toch echt een andere regering zouden (moeten) willen.
  3 Wil men dan een geleide planeconomie? Beetje vreemd voor een liberale partij, vindt u niet? Wanneer heeft die verandering plaatsgegrepen? Wanneer is Rutte veranderd van een jolige liberaal in een geharde stalinist?
  En zo roept uw reactie meer vragen op. Hebt u die vragen voor uzelf al beantwoord?

 11. Zoals ik al schreef (zie hieronder) bent u zelf de bron. Ik neem aan dat u uw eigen artikelen wel leest. Als u verder niet begrijpt dat gelijke getallen (qua economische achteruitgang), gelijke getallen zijn, dan kan ik u verder niet helpen.
  Dan de getallen van worldometer: u hoeft de tabel maar te lezen. Zweden 572 doden per miljoen inwoners, Nederland 360 per miljoen. Moet ik er dan bijschrijven dat `Nederland het dus beter doet of begrijpt u het ook zo?

  Ik reageer met het bovenstaande op een vorige post: zie hieronder:

  De moderatie vraagt me mijn kritiek met bronnen te ondersteunen.

  Punt 1: het belangrijkste.
  U schrijft ZELF dat de Zweedse teruggang in de economie even groot is als die van Nederland. Dus: zweden doet het niet beter. U bent zelf de bron.
  Zweden heeft per miljoen inwoners meer doden te betreuren dan Nederland. (worldometer).

  Dat lijkt me genoeg als bron.

  Zet de cijfers er maar bij vanuit uw bron en onderbouw uw argumentatie. Mod.

 12. Een overheid die ALLES wil monitoren (zoals bij dit corona) wordt bijna automatisch een totalitaire overheid. Zie vooral China.
  Een overheid moet bewust besluiten niet alles te willen monitoren. Niet voor niets heet dat ‘laisser faire, laisser aller’. Amerika heeft nog weet van die gedachte. Hier in Nederland schijnt het helemaal uit beeld te zijn, want academische bureaucraten en technocraten genieten van al dat monitoren en in schema brengen van alles., waarna overheden denken goed te kunnen gaan sturen naar eigen wens.
  De burger moet vervolgens wel besluiten niet alles van de overheid te verwachten. Onder invloed van links wordt al jarenlang bijna automatisch om de overheid geroepen als men ergens een pijntje waarneemt.

 13. Als we de regeringen en de RIVM’s van deze wereld hadden moeten geloven, zou het in Zweden helemaal uit de hand gelopen moeten zijn qua Civid19. En dat is dus niet gebeurd.
  “Zweden doet het helemaal niet beter”, horen we dan steeds en ook hier weer bij de reacties.
  Maar de conclusie moet dus zijn: In Zweden is het niet ernstiger geworden, ondanks de lossere benadering. Tweede conclusie moet dan zijn dat andere landen de zaak ook los moeten laten.

  Het is werkelijk van de zotte dat De Jonge dreigt met een verplichte quarantaine in tijden dat alle cijfers zijn afgevlakt. Zo streng was het hier nooit! En dan over de jongeren beginnen die “te laks” zouden zijn en een gevaar zouden vormen. “Laks” = normaal leven.
  En die jongeren vormen geen gevaar; indien wel, hadden we dit al maanden geleden moeten kunnen constateren. De protocollen voorzien kennelijk niet in het kijken naar de realiteit.

 14. In Zweden was de lockdown niet echt nodig. Ik heb uit eerdere artikelen in de media begrepen dat de bevolking daar sowieso niet snel de straat opgaat ivm de dreiging van brutale moslimbendes. Dus een soort van lockdown was er al daar.
  Misschien hebben de autoriteiten daar geen officiële lockdown ingesteld uit angst voor de moslimbendes, want wat als deze het zouden negeren? Dan zou het politie versus moslimbendes worden, voor het oog van de wereld. De Zweedse autoriteiten hadden daar misschien geen zin in.

 15. @strega:

  Worldometers is een fake site, waar veel “officiele” cijfers o.a. door overheden en media vandaan worden getoverd

  Probeer maar eens te achterhalen wie die site opereert
  Ik kan je alvast vertellen dat dat niet gaat lukken

  Worldometer, door velen gebruikt om de “juiste cijfers” te geven

  Wordt gerund door..”GEHEIM”, en naam is permanent afgeschermd
  Die cijfers kloppen gegarandeerd niet, want er is niemand die er voor staat
  Geen persoon en ook geen overheid

  WIE ben je dan aan het vertrouwen?

 16. Volgens de RIVM site hebben ca 100000 mensen zich afgelopen week laten testen waarvan 4036 positief waren, slechts 38 mensen werden voor corona opgenomen in het ziekenhuis en 9 gingen er dood en voor deze cijfers leggen we het land plat en worden grondrechten geschonden? Dit is een interessante link (helaas wel in het Duits) over hoe ze met de PCR test de gewenste resultaten krijgen (als we zouden ophouden met testen is er geen “pandemie” meer): https://youtu.be/P7lcdQoB9Cs
  We worden bedonderd en ik vraag me af hoe de regering de msm zo onder controle heeft gekregen, zijn er dan geen integere journalisten meer daarbij die de waarheid zoeken i.p.v te scoren met bangmakerij. Iedereen met een beetje hersens ziet toch dat corona lang niet zo’n probleem is als we in het begin dachten, wat zit er achter? Willen ze in het hele westen gaan voor regeringsgeleide planeconomie en moet daarvoor eerst alles stukgemaakt worden?

 17. @ Joop 4:16 pm. Dat ben ik geheel met U eens. Alles draait om Agenda21, en onze regering bestaat uit landverraders en opportunisten. Leugenaars en bedriegers, dat zijn het, in mijn optiek.

 18. maar wanneer komen de mensen in nederland nou eens echt in opstand tegen deze twee walgelijke mensen Rutte en de Jonge, De Jonge is maar gewoon een leraar die nu het hele nederlandse volk onder de duim houd, Rutte is maar een manager geweest en die verteld u wat er met u moet gebeuren??????????? ik ben ook een manger geweest over personeel , steld dus helemaal niets voor maar deze 2 houden wel 17 miljoen mensen onder de duim, en niemand durft persoonlijk naar ze toe om ze eens haarfijn te vertellen, dit pikken wij niet meer.
  sorry ik kan het niet doen want ik woon in buitenland. Maar mensen wees niet bang en pak het zooitja an

 19. Ook in het onvolprezen Café Weltschmerz eerder al een sterk staaltje statistiek spitten door Stefan Noordhoek, die keihard aantoont (en hij is niet de eerste en enige, en niet alleen in NL) dat er eigenlijk niet zoveel aan de hand is. https://youtu.be/GeweWLxVv5U

  Het wordt hoog tijd dat we als burgers het zooitje oplichters op het Binnenhof ter verantwoording roepen. En niet pas bij de verkiezingen, maar vóór 20 augustus, voordat ze met die spoedwet de grondwet uitschakelen en die enge gifpropagandist met z’n mooie schoenen als medisch dictator uw lichaam nog verder verziekt.

 20. Mij is niet duidelijk waar het hier vermelde beter doen van Zweden op gebaseerd is gezien hun achtste plaats op de lijst van meeste aantal doden per miljoen inwoners

 21. De moderatie vraagt me mijn kritiek met bronnen te ondersteunen.
  Punt 1: het belangrijkste.
  U schrijft ZELF dat de Zweedse teruggang in de economie even groot is als die van Nederland. Dus: zweden doet het niet beter. U bent zelf de bron.
  Zweden heeft per miljoen inwoners meer doden te betreuren dan Nederland. (worldometer).

  Dat lijkt me genoeg als bron.

  Zet de cijfers er maar bij vanuit uw bron en onderbouw uw argumentatie. Mod.

 22. Ik denk dat Rutte en die gladkop De Jonge direct gearresteerd moeten worden en naar Schevingen gebracht moeten worden in afwachting van hun proces. Dit zijn landverraders. En het komt nog eens zo ver. Dat voorspel ik.

  Jensen had gisteren Dat er slechts 450 griepdoden waren en 6500 Corona ( of zoiets) Cornona heeft de griep dus geheeld. Weet niet of het waar is maar wel : Kom nou.

  Opsluiten die 2 en voor een tribunaal. En Bruls erbij. Nijmegen lijkt me een prima locatie voor de processen.

 23. Ik neem aan dat de lezers van dit artikel die nog niet helemaal verblindt zijn door de algehele gekte op deze site ook de verschillen zien tussen het hier benoemde en de werkelijkheid.
  Het aantal doden per miljoen inwoners is beduidend hoger in Zweden dan in Nederland. Er was geen lockdown in Zweden, maar de economie krimpt evenveel als in Nederland, waar een beperkte lockdown was. Italie, Spanje en Frankrijk werden veel sterker getroffen door corona (zie aantal besmettingen), dus ja, de impact op de economie was daar sterker.

  Het artikel is een herhaling van het zwaktebod dat al maanden opgeld doet bij de hersenlozen: Zweden doet het beter, Zweden doet het beter. Zweden doet het helemaal niet beter, zeker als je het vergelijkt met de directe buren.

  Kortom: een artikel vol leugens en herhaling van leugens.

  Onderbouw uw kritiek met bronnen. Mod.

 24. Amerika is tot ALLES in staat om de wereldheerschappij te behouden …

 25. Steeds wordt op de nos en rtl aangegeven dat de corona de oorzaak is van de economische crisis, dat is een flagrante reperterende leugen, het is de zelfgekozen lockdown!

 26. Is het een grote misleiding van het RIVM?: Pierre Capel Column.
  https://www.cafeweltschmerz.nl/is-het-een-grote-misleiding-van-het-rivm-pierre-capel-column/
  Ik geloof absoluut niet in misleiding ,dit is veel eerder duidelijke opzet van de overheid.
  Daarom was het tekenen voor geheimhouding door het O.M.T. zo belangrijk, de waarheid mag gewoon niet naar buiten komen. En waarom werd vlak voor de Recht zaak van Viruswaanzin de Rechter vervangen, dat is heus geen toeval meer.

 27. De socialistische heilstaat Zweden wordt altijd verketterd door Xander nieuws. Maar nu de hemel in geprezen. Dikke onzin. De economische terugval is in Zweden het zelfde als ons Nederland. Dus Xander nieuws spreekt zichzelf weer tegen. Stop met het gestookt zou ik zeggen en wees nuchter. Wij kunnen de wereld niet redden, maar moeten wel zeer waakzaam zijn. De wereld holt naar z’n eind in de huidige vorm.

  Onderbouw uw kritiek met bronnen. Mod.

 28. Moeten we ook niet kijken naar de bevolkingsdichtheid, die is in Zweden een stuk lager dan in Nederland dit heeft uiteraard ook een grote invloed op het aantal besmettingen. Voor de rest prima artikel

 29. Blijkbaar viel er in Zweden wat minder te chanteren dan elders voor BG.

 30. We kunnen maar 1 ding doen en dat is informatie zoals hier op Xandernieuws maar ook van andere sites
  zoveel mogelijk verspreiden. Ik denk niet alleen via e-mail maar ook gewoon fysiek dus gewoon flyers in de
  brievenbussen schuiven.
  De MSM hebben ons allang verraden dus daar hebben we niets van te verwachten. We zullen het echt zelf moeten doen.
  De tijd om te mopperen achter onze schermen is definitief voorbij.
  We moeten per direct ijveren voor een bewustzijnsverandering !

 31. Het hele Rutte kabinet belazert de boel met de Jonge voorop in de zak van Gates ondernemers worden kapot gemaakt zorg weggehoond wat je van de week in de kamer zag een gotspe dan Halsema die iedereen belazert Nederland is jullie helemaal spuugzat het wordt bijltjesdag voor jullie soort totaal van God los stel oplichters zoals al in openbaring staat beschreven kom tot bekering adderen gebroed.

 32. Dat zal er niet op beteren, ik verwacht persoonlijk dat er in het najaar meer bedrijven en winkels zullen moeten sluiten, mensen kopen minder, vele dreigen werkloos te worden, het zal nog een heet najaar worden. Shalom

 33. Een mea culpa van Rutte? Hij zal wel weer geen actieve herinnering hebben. Alles is reeds gepland.

Comments are closed.