‘Duits gemeenteraadslid klapt uit de school: Volgende lockdown rond 30 augustus en duurt maanden’

In Berlijn kwamen gisteren veel meer dan de in de media gemelde 17.000 mensen op de ‘Tag der Freiheit’ demonstratie af. Voor de ‘Dag van de Democratie’ gisteren in Den Haag was veel minder animo. (Afbeelding: social media).

—————————————————————————————————————————————-

Staatsgreep tegen Europese democratie brengt permanente bezetting door een internationale communistische klimaatdictatuur

—————————————————————————————————————————————–

In de tweede helft van juni heeft de Duitse bondsregering reeds besloten dat er een tweede lockdown gaat komen, die een stuk langer gaat duren dan de eerste (6 tot 8 weken). Dat zou althans de brisante informatie zijn die een gemeenteraadslid in Osthessen (midden Duitsland) tijdens een besloten vergadering te horen zou hebben gekregen. Dit is andermaal een bevestiging dat het in werkelijkheid helemaal niet om gezondheid en veiligheid gaat, maar om totale controle, en het wereldwijd uitrollen van een technocratische communistische klimaatdictatuur met afgedwongen massa vaccinaties. De tweede, 3 tot mogelijk 6 maanden durende lockdown is ‘nodig’ om het failliet van het bankensysteem in de eurozone te maskeren, en wordt als voorwendsel gebruikt voor het invoeren van een volledig digitaal betaalsysteem waarin contant geld zal zijn verboden.

Het gemeenteraadslid wil beslist anoniem blijven, omdat er in Duitsland onmiddellijk keiharde represailles worden genomen (ontslag, ondervraging en/of arrestatie e.d.) tegen iedereen die uit de school klapt. De angst voor het regime Merkel zit er inmiddels zo diep in, dat tijdens de bewuste vergadering, waarin de burgemeester bevestigde dat Berlijn hem had laten weten dat de tweede lockdown rond 30 augustus zal beginnen en een stuk langer gaat duren dan de eerste, helemaal niemand durfde te protesteren.

Eén gemeenteraadslid kon niet leven met wat de bevolking van Duitsland, en daardoor ongetwijfeld ook de rest van de EU, nog te wachten staat, en gaf deze informatie heimelijk door aan Thomas Bayer, activist van de landelijke burgerbeweging Querdenken 615 (het getal dat wordt toegevoegd wijst op de regio afdeling, in dit geval Darmstadt).

Massale opkomst in Berlijn; sof in Den Haag

Querdenken was de mede-organisator van de grote vrijheidsdemonstratie gisteren in Berlijn, waar volgens de politie zo’n 17.000 mensen op afkwamen, maar volgens de organisatie 1,3 miljoen (2) – een enorm verschil. Op de beelden is duidelijk te zien dat vermoedelijk (veel) meer dan 17.000 mensen protesteerden tegen het Duitse coronabeleid, zoals verplichte mondkapjes.

De ‘Dag van de Democratie’ gisteren op het Malieveld in Den Haag, georganiseerd door Viruswaanzin, was eindelijk eens een demonstratie die wèl mocht doorgaan. Er zouden enkele honderden (reguliere media) tot duizenden (organisatoren) mensen op af zijn gekomen – hoe dan ook veel te weinig om enige indruk te maken, zoals op de ‘Tag der Freiheit’ in Berlijn. Mogelijk heeft het ermee te maken dat de maatregelen in Duitsland een stuk strenger zijn dan in Nederland.

Zogenaamd oplopende besmettingen worden voorwendsel voor tweede lockdown

De politiek gaat het aantal oplopende ‘positieve besmettingen’ aangrijpen om de tweede lockdown te rechtvaardigen, zo zegt ook Bayer. Zoals onze lezers weten is dat aantal besmettingen volledig uit de lucht gegrepen, en worden met de coronatests enkel uitgewezen dat mensen deeltjes van een van de vele virussen of bacteriën in hun lijf hebben, inclusief een gewone verkoudheid.

De werkelijke reden dat ook in Nederland mensen worden opgeroepen zich vooral te laten testen is dat men op deze wijze een kunstmatige – maar valse – oplopende Covid-19 besmettingsgolf wil kunnen ‘aantonen’. Het aantal ziekenhuis/IC opnames en doden is overal minimaal, ‘maar dat speelt überhaupt geen enkele rol’ voor de politiek.

Het is ook goed mogelijk dat er een nieuwe ‘gevaarlijkere’ variant van het coronavirus (Covid-20?) wordt gepresenteerd, of een ander virus zoals de builenpest (‘Zwarte Dood’), die onlangs in Kazachstan opgedoken zou zijn, zoals wij onlangs berichtten. Het maakt feitelijk niet meer zoveel uit wat er beweerd gaat worden, want er zal en moet klaarblijkelijk een nieuwe (internationale) lockdown komen.

‘Eenheidspartij regeert met enkel angst’

Bayer: ‘Ik kan een staat die enkel met angst werkt niet begrijpen en niet serieus nemen. En dat wordt vanaf het begin af aan gedaan.’ Burgers zijn nooit gevraagd wat ze van al deze maatregelen vinden. ‘Er wordt niet meer gediscussieerd. De eenheidsmening is alomtegenwoordig, zowel in de media als ook in ieder huishouden,’ precies zoals in het voormalige Oostblok het geval was.

‘We hebben geen oppositie meer in Duitsland. We hebben een eenheidspartij bestaande uit CDU/CSU, SPD, Grüne, Linke en FDP.’ Voor Nederland geldt exact hetzelfde; wij worden al jaren geregeerd door een partijkartel van VVD, CDA, D66, GroenLinks, PvdA en CU, dat ongeacht de samenstelling van het kabinet precies dezelfde doelstellingen nastreeft. Een stem op één van deze 6 partijen is automatisch een stem op de 5 andere.

Zo’n regering heeft het volk nooit gewild, ‘maar dat maakt ze niets uit, want ze regeren toch wel over ons. We kunnen de politici daarom überhaupt niet meer vertrouwen. Als een regering de aantallen opschroeft en met angst werkt, mensen met wantrouwen tegen elkaar opzet, en de media (die met honderden miljoenen euro’s door de staat worden gefinancierd) enkel nog gelijkgeschakelde berichten laat verspreiden, moet je je afvragen of we nog wel een democratie hebben. In een democratie is het normaal dat je kritische vragen stelt, en dan een conclusie trekt. Mijn conclusie is dat dit alles niet klopt.’

‘Doet pijn hoe de media ons dagelijks misleiden’

De interviewer merkt op dat de media ‘natuurlijk niet de hand bijten waardoor ze gevoerd worden’, en daarom alleen door de overheid goedgekeurde en gedicteerde staatspropaganda verspreiden (waarbij er voor de vorm nep-kritische columns en commentaren worden geplaatst, om de argeloze burgers het idee te geven dat er nog steeds een ’tegengeluid’ mag worden gegeven). Gezien de fors teruggelopen verkoop- en kijkcijfers van enkele grote mainstream media is het duidelijk dat steeds meer Duitsers deze propaganda niet meer geloven, en niet meer wensen te lezen of aan te horen.

‘Het doet mij pijn dat de media ons dagelijks zo misleiden, en dat ze ons in een situatie hebben gebracht waarin wij eigenlijk niet anders kunnen dan ons door alternatieve kanalen te laten informeren en te laten organiseren,’ vervolgt hij. Baier roept de burgers dan ook om al hun volksvertegenwoordigers – dus in de gemeente, provincie, en ook landelijk – persoonlijk op te zoeken en aan te spreken. ‘Uit hun reactie en gezichtsuitdrukking zul je dan al het nodige kunnen opmaken.’

‘Leg voorraad aan’

Daarnaast zouden mensen volgens hem toch weer moeten beginnen met het aanleggen van voorraden, omdat er tijdens de tweede lockdown opnieuw een strenge quarantaine zal worden opgelegd, en er nieuwe tekorten zullen ontstaan. ‘We willen geen paniek zaaien, maar willen ook niet uitsluiten dat dit opnieuw kan gebeuren,’ benadrukt de interviewer. ‘Dus moet je je NU voorbereiden, niet pas als de lockdown wordt afgekondigd.’


Xander


(1) ET Video & Content / YouTube
(2) Epoch Times

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. met zen allen vanwaar we ook komen een wandeltocht naar van ranst in willebroek gaan houden zonder enig mondkapje en daar een sleep in houden dan moet hij zelf maar op quarantine

 2. dit gaat nog de foute kant op als de belgen niet snel gaan rechtstaan en ook de big techt doet hier aardig aan mee om mensen de mond te snoeren en te indoctrineren, nog maar te zwijgen over de kinderen en ouderen die t meeste gevaar lopen door deze elite en hun propaganda, ik volg Dr.Buttar en Pierre Capel en andere die wel neutraal en een duidelijk beeld geven van de plandemie, en ik ga ook verder met quantum fysica/mechanica want gaat hand in hand met t spirituele net alles een leugens is, van t hele systeem tot alle godsdiensten en nog veel meer..
  daarom is de vereniging van alle mensen zo belangrijk ongeacht de afkomst en de cultuur, en luister niet meer naar landverraders en moordenaars, dat ze maar proberen, is 3e wereldoorlog en strijd tegen elk volk van t wereld door de allerrijksten en niet anders

 3. “Zoals onze lezers weten is dat aantal besmettingen volledig uit de lucht gegrepen, en worden met de coronatests enkel uitgewezen dat mensen deeltjes van een van de vele virussen of bacteriën in hun lijf hebben, inclusief een gewone verkoudheid.”

  https://m.youtube.com/watch?v=pK952uLIt48&feature=youtu.be

  Dr. Zach Bush, MD:
  “Een genoom onderzoek wees uit dat in de bloedstroom van kerngezónde mensen tot 42 verschillende virussen werden gevonden, waaronder HIV, zonder enig symptoom of spoor van antilichamen
  Microben maken deel uit van ons systeem, van onze biologie…zonder deze 30.000 soorten bacteriën, 5 miljóen schimmels en tot 300.000 parasieten is zelfs geen menselijk leven mogelijk.
  50% van het menselijk genoom zijn virussen
  10% van het menselijk genoom bestaat uit retrovirussen zoals het HIV virus.”
  (Blijkbaar kennen de zelfverklaarde experten/virologen die onze regeringen adviseren zelfs de basisbeginselen biologie niet eens??)
  Deze specialist maakt ook brandhout van de bewering dat mensen sterven aan covid-19/corona virus.
  “Dat is wetenschappelijk onmogelijk!!”

  In 1976 werden er 12.800 nieuwe virussen ontdekt!
  SARS: 18 jaar geleden en voorgoed weer verdwenen na 1 jaar: 2002-2003.
  Idem MERS: 2012 – in 2013 volledig verdwenen en zónder vaccins.

  Omschrijving van SARS: patiënten kleurden blauw, dan liepen de longen vol vocht en stierven ze. Het is initieel dus géén longprobleem want de longontsteking komt pas later.
  Hypoxie is zuurstoftekort in het wééfsel, geeft echter geen blauwe kleur.
  Met deze coronavariant lijkt hetzelfde te gebeuren:
  Het zuurstofgehalte in het bloed is verbluffend laag en toch lijken de meeste patiënten nog comfortabel en geen ademhalingsmoeilijkheden te vertonen?
  Artsen vragen zich dan af: een patiënt met amper zuurstof, geen blauw gezicht en op weg naar acuut orgaanfalen zit hier rustig te praten?

  De lever is als eerste aan de beurt==>ontgifting faalt
  Onderzoek bij 5000 covid patiënten in NY toonde bij íedereen verhoogde leverwaarden aan, géén koorts maar normale lichaamstemperatuur 37°, géén ademhalingsmoeilijkheden, géén verhoogde witte bloedcellen en géén verhoogde ontstekingswaarden zoals bij een virus.
  Deze arts eist dus bewijs dat deze vermeende covid patiënten een virale infectie zouden hebben want daar is geen enkel wetenschappelijk bewijs voor, er is geen enkel teken van het immuunsysteem dat er een aanval door een virus is.
  Deze mensen sterven aan hypoxie: hun weefsels krijgen geen zuurstof meer.
  Als je door hypoxie geen zuurstof meer in de longen krijgt, dan hoopt vocht zich op.
  In de bloedvaten wordt het endotheel verstoord, dat kan dan geen invloed meer uitoefenen waardoor bloedtoevoer naar bloedvaten fout gaat en ook geen bloedáfvoer meer plaats heeft, dat dan weer de vorming van bloedproppen tot gevolg heeft.
  Het hele lichaam, lever, bloedsomloop tot andere organen, ook de longen, vertonen tekenen van zuurstofgebrek.
  Dat gebeurde in 2002 en nu opnieuw zonder tekenen van virale infectie.
  Wat met SARS/MERS en nu ook met covid gebeurt is een opeenvolging van zaken in het bloed die leiden tot de beschadiging van het hele lichaam zoals bij hoogteziekte/hypoxie.
  En wordt dat niet opgelost, dan lopen de longen vol met vocht door de hypoxie.
  Een beademingsmachine verergert en beschadigt het tere longweefsel door onder hoge druk zuurstof in de longen te persen.
  En als je dat doet terwijl het bloed de zuurstof niet kan binden, dan los je niets op maar verergert de toestand door te forceren, wat ontstekingsbevorderend is, en beschadigen van weefsel dat geen zuurstof kan opnemen.
  Covid moet behandeld worden als hypoxie, niet als een viraal probleem.
  De behandeling betreft sodiumnitraat, dat verandert de vorm van hemoglobine zodat met behulp van methemoglobine de hemoglobine weer aan zuurstof bindt en de weefsels de levensnoodzakelijke zuurstof kunnen krijgen.
  Mensen sterven dus niet aan covid-19 maar aan een bacteriële longontsteking die zich later voordoet en sommigen sterven aan orgaanfalen door hypoxie.

  Tot zover een stukje van dit Engelstalige interview, door mij in het Nederlands opgetekend, met deze specialist terzake die brandhout maakt van al de fabeltjes en fictie over corona dat verspreidt wordt om angst en paniek te zaaien onder de (wereld)bevolking voor politieke machtscontrole.
  Dit bewijst de enorme hoax en (mogelijk misdadige) medische misleidingen als basis waarop overheden hun afbraakmaatregelen menen te kunnen blijven rechtvaardigen.
  Video ten zeerste aan te raden!
  https://m.youtube.com/watch?v=pK952uLIt48&feature=youtu.be

 4. Doctors for the truth is een beweging die dus ontstaat vanuit de beroepsgroep, begonnen in Duitsland met dr. Bhakdi als vroege criticus. Mensen die dus weten waarover ze praten. Die dagelijks met zieken te maken hebben. Geen internet-geleerden met aluhoedjes. Geen mensen met politieke motieven. Als zulke mensen door de leken-pers en de leken-bestuurders niet serieus worden genomen, is dat een reden te meer deze leken niet serieus te nemen.

 5. De grote truc is dat door de beperking van gezonde activiteiten als sporten, buiten zijn, sauna, beperkt contact met andere mensen, normaal op vakantie kunnen gaan, het immuunsysteem van de Europese burger wordt verzwakt. Tevens worden door alle lockdowns groente en fruit duurder. Komende winter zullen als gevolg hiervan meer mensen sterven dan voorgaande jaren aan reguliere doodsoorzaken als griep e.d., wat dan zogenaamd door corona komt. De overheid zal dan zeggen dat we te snel uit de lockdown zijn gekomen en strengere regels nodig hebben, het is tenslotte voor onze ‘bestwil’. De kranten zullen ons de komende maanden met zogenaamde enquetes met daarin welwillende vaccinatie burgers steeds verder opwarmen voor de o zo nodige ‘vaccinatie’ en sfeer creëren tegen burgers met bezwaren tegen vaccinatie. Mocht dit niet voldoende motivatie geven, dan krijgen we gedwongen een spuitje.

  Er bestaat een complot theorie dat corona in een laboratorium is gemaakt, waarbij een slecht op mensen overdraagbaar vleermuizenvirus zodanig is bewerkt (toevoegen van een ACE2 receptor) dat het wel infectieus is voor mensen. Voor komende winter, indien we nog niet bang genoeg zijn, ligt een dodelijkere variant klaar. Mocht dit waar zijn dan lopen ze wel op tegen de beperktere verspreidingsmogelijkheden omdat mensen door de corona angst minder reizen/contact hebben met andere mensen.

  De meest belachelijke complot theorie is dat we richting oorlog gaan tegen Rusland/China/Iran. Militair wordt dit toch erg lastig, de vijand heeft toch wel erg goede wapens ontwikkelt. Daarom is er DNA van Slavische mensen verzameld. Op basis van dit materiaal is een viruswapen gecreëerd. De eigen bevolking moet voor de inzet gevaccineerd zijn met het ‘eigen’vaccin zodat de vijand met het los te laten virus overrompelt kan worden en de eigen bevolking niet te veel schade lijdt. (vandaar het boze bericht in de media dat Rusland vaccinatie laboratoria gehackt zou hebben, waarom doen de Russen dit, hun eigen vaccin is al klaar)

  Zo bestaan er veel complot theorieën. In ieder geval zullen we de komende twee jaar nog bezig zijn met de corona. Moraal van het verhaal zorg dat je een goede fysiek conditie hebt en behoudt. blijf je immuunsysteem altijd een beetje uitdagen.

 6. Deze lock down gaat nooit meer eindigen, de sheeple hebben het laten gebeuren, het kleine percentage dat zich niet liet voorliegen en de leugens niet als warme pap binnen lepelde, kon en kan dat niet voorkomen. Ik vraag me af of Bill & Bill maskers dragen in de lolita express ?

 7. @ henk en Eli020: Jullie wonen misschien in de stille kempen, maar het virus zit vooral in de Antwerpse randstad, bij andere gemeenschappen zoals de Joodse gemeenschap in antwerpen stad en bij de Marokkaanse gemeenschap in Borgerhout, ook Borsbeek, en Mortsel kent veel besmettingen vooral bij jongeren. Shalom

 8. PERSCONFERENTIE – DOCTORS For The TRUTH Spain (En Subs)
  https://www.bitchute.com/video/BawtyuvpN2fO/
  Wat hier wordt gezegd hoeft volgens mij geen uitleg meer, maar laat wel duidelijk weten wie hier achter zitten, en vooral baat bij hebben. Ik hoef maar twee namen te noemen Bill Gates en Soros.
  Maar het ergste is dat wij massaal worden bedrogen door de overheid, en straks onze vrijheid gaan verliezen, en allemaal met een muilkorf op lopen. En als wij niet snel massaal in opstand komen, dan zal ook onze economie geheel worden weggevaagd, en bewust gesloopt door kabinet Rutte & co. Wie nu nog steeds blijft geloven in wat de corrupte politiek ons wijsmaakt heeft geen enkele toekomst meer. Van de mainstream media hoef je geen waarheid vinding te verwachten, die staan onder gezag van de overheid, en maken de bevolking dagelijks alleen nog maar angstiger. Voor Wat!

  Mo, max 3 woorden in hoofdletters, aangepast. Zie siteregels. Mod.

 9. Artsen komen massaal met coronawaarheid naar buiten.
  https://niburu.co/gezondheid/15385-artsen-komen-massaal-met-coronawaarheid-naar-buiten
  1. Het aantal slachtoffers van deze pandemie is niet groter dan de normale griepdoden die zich ieder jaar voordoen.
  2. De cijfers (het aantal slachtoffers) werden door middel van allerlei medische protocollen en voorschriften kunstmatig omhoog gekrikt.
  3. Het opsluiten van mensen in een lockdown en het dragen van maskers heeft geen enkele wetenschappelijke basis.
  4. Wat wij covid-19 noemen heeft geen vast infectiepatroon. Het is een combinatie van giftige patronen, met aan de ene kant de elektromagnetische besmetting van 5G en anderzijds de invloed van de griepvaccinatie. Er is een bepaalde elkaar versterkende interactie en die moet worden onderzocht.

 10. Wat dr. Streeck al in een vroeg stadium had aangetoond bij zijn onderzoek in Heinsberg, komt dan e i n d e l ij k in de krant via een onderzoek van Emanuel Goldman: We worden niet besmet via oppervlakken.
  Er is geen sprake van enorme klodders en dus is er geen risico om besmet te raken. Het virus overleeft zulke situaties nauwelijks. Het is aangetoond dat je een grote hoeveelheid virussen moet ontvangen om echt besmet te raken.
  Verbazend dat een integere wetenschapper als dr. Streeck in de Duitse pers negatieve opmerkingen moest ontvangen, terwijl zijn onderzoeken zeer zorgvuldig waren.
  Het wachten is nu op de algemene erkenning dat zonlicht (UV) dodelijk is voor virussen en dat frisse lucht en ventilatie de kans op besmettingen zeer klein maken.
  Waarmee een lockdown dus contra-productie werkt. En dat zien we in de landen met al die opsluitingen: ze gaan opnieuw erg streng worden, terwijl dat juist niet had geholpen.

  Nuchtere wetenschap moeten we hier hebben en geen politieke motieven. Heel vreemd: Tijdens de anti-lockdown demonstratie is Berlijn staat een groepje SPD-ers de demonstranten uit te schelden met “Nazi’s raus!”. Wat heeft kritiek met nazisme te maken? Ik denk dat er veel SPD-ers en CDU-ers ook gewoon tegen die lockdowns zijn. Heel merkwaardig, want een virus doet niet aan politiek.
  Ook zo vreemd dat het een linkse regering in VIctoria Australië is, die zeer strenge maatregelen nam en nu alweer neemt. Schijnen zulke lui te genieten van die dwangmaatregelen in hun disrespect voor ondernemers en gewone mensen? Intussen is het daar winter en wellicht krijgen de mensen ook griep. Maar daar horen we niks over.

 11. @Mo : die artikelen over Klaas Dilling zijn complete onzin. De opa van Rutte ( en ik mag dat lachebekje evenmin ) , dat was Klaas Dilling. De beste man heeft gewerkt voor de Landstand, een of andere boswachtersclub, opgericht door de NSB. Klaas Dilling zelf is nooit geen lid geweest van de NSB. Zijn rol in de oorlog is dermate onbeduidend dat het bijna lachwekkend is dat verschillende sites zoals niburu ( de grootste onzin-verspreider van Nederland ) er een volstrekt opgeklopt verhaal van maken. En, al was de beste man Himmler zelf geweest, hoe wil je in godesnaam dit laten afstralen op Rutte ?? Zijn alle kleinkinderen van oorlogsmisdadigers verantwoordelijk voor de daden van hun grootouders ?? Echt, af en toe word ik misselijk van sommige mensen.

 12. ALS dit bericht waar is, houdt dat in dat door ALLE gekozenen (burgemeesters en raadsleden) op één na hoogverraad wordt gepleegd t.o. de kiezers en de verraders schuldig zijn aan alle gevolgen die de evt. lockdown met zich meebrengt.

  Het is niet verstandig dat u het moedige gemeenteraadslid in gevaar brengt door de regio waar zij/hij woont te vermelden.

 13. Gelukkig dat ik dit bericht hier lees. De meeste, zo niet alle, voorspellingen die hier gedaan zijn voor gebeurtenissen die moeten gaan plaatsvinden hebben nooit plaatsgevonden.

  Rond 30 augustus zal er daarom ook niets plaatsvinden en business as usual zoals het nu is.

 14. Op het Malieveld gisteren middag, beste Xander, waren ongeveer 5000 deelnemers te tellen. Hat was een geslaagde dag, ook voor de organisatoren. De opkomst was veel hoger dan verwacht, gezien de trage, lakse houding van NL ers waarvan velen ook nog met vakantie zijn. Alle generaties waren vertegenwoordigd. Reken maar, de volgende keer komt het dubbele aantal opdagen. Dus niet zo negatief.

 15. @Willy

  Ik woon ook in de provincie Antwerpen en ik kan je melden dat wij hier niet aan mee doen. Ja er zijn mensen die hun voortuin aanharken met een mondkap op, ja er zijn mensen die gaan fietsen met een mondkap op.
  Wellicht komt het dat wij veel Nederlanders in deze regio hebben.

 16. Wie bewust kiest voor de komende wereldomvattende regering van God weet dat deze regering in werking gaat zodra het politieke, religieuze en commerciële kankergezwel een abrupte verwoesting heeft ondergaan. Dat moment is nabij. Het onheil kan door niemand worden gekeerd. Wie hiervoor niet kiest zal sterven. Maak de juiste keuze!

 17. Het aantal bezoekers van de demonstratie van gisteren voor grondwet en grondrechten in Berlijn wordt massaal naar beneden “gecorrigeerd” door massamedia – en iedereen weet dat het een leugen is.
  https://www.rubikon.news/artikel/lugen-die-medien-2
  Volgens NU.nl waren het er slechts 10000, maar die liegen in opdracht van de overheid.

 18. Jouke schreef:
  02/08/2020 om 5:11 pm
  Bevel is bevel.
  Vergeet niet wie er in 40/45 allemaal fout zijn geweest, Google eens op Klaas Dilling.

 19. Osthessen is helemaal geen gemeente maar slechts een regio aanduiding (oosten van de bondsstaat Hessen). Wees daarom duidelijker. Noem de naam van de gemeente en de naam van het gemeenteraadslid. Anders. Is dit een ongeloofwaardig bericht.

 20. Willy

  Je zou denken dat de lijken zich opstapelen in Antwerpen….Die van Ranst is op een mega powertrip, die voedt zich met het leed van de burgers.

 21. Dat had Bill Gates in zijn interview al aangekondigd. Toen de interviewer vroeg waar we nu op voorbereid moeten worden, vertelde hij lachend dat bioterrorisme een gevaar wordt.
  Vraag:hoe weet hij dat?
  Antwoord: lockdown wordt weer in scene gezet.
  ( zie Youtube 24 april 2020)

 22. ‘Mondkapjes’ – ze zijn zo lief meneer – is een eufemisme voor ontmenselijkende ‘mondmaskers’.

 23. De meeste mensen vermoeden al dat overheden een tweede lockdown organiseren.
  Ik hoop dat meer mensen “ongehoorzaam” worden en hun leven oppakken en hun angst wegschuiven.
  Wat ik jammer vind, is dat de politie en ME meedoen met de overheid.

 24. Wij hier in de provincie Antwerpen zijn zelfs nog niet uit ‘ de lockdown’ geweest, wij moeten braaf binnen zijn rond ongeveer elf uur, tot blijdschap van onze vrouwen. We moeten een mondpamperke dragen overal waar wij komen dag of nacht, behalve in de nacht want dan mogen we niet buiten, wat zijn wij stoute kindjes. Toen gisteren Antwerp de beker van België won en de spelers elkaar kusten was er weer die viroloog van Ranst, die daar weer niet kon mee lachen, het mocht niet, te gevaarlijk.
  We moeten terug alleen gaan winkelen, en mogen in de week met niet meer dan vijf mensen in contact komen. De politie je weet wel uw vriend staat steeds klaar om je een boete te geven waar je gaat van duizelen. Dus jullie in Nederland staan er nog goed op. Wij zitten al maanden in een openluchtgevangenis, het lijkt hier Bokrijk wel, dat is een open lucht museum waar m’n nog met paard en kar rijdt en rijstpap eet, er is daar ook geen elektriciteit, dus daar gaat m’n ook vroeg slapen, anders ziet ge niks meer. Shalom

Comments are closed.