Spaanse krant bevestigt tweede Europese lockdown vanaf 18 september

—————————————————————————————————————————————-

Tweede lockdown is regelrechte oorlogsverklaring aan alle Europeanen, hun welvaart, hun gezondheid en hun toekomst

—————————————————————————————————————————————-

Het Duitse minister van Gezondheid doet de viraal gaande berichten over de tweede lockdown in september af als ‘fake news’ (2), maar de Engelstalige Spaanse krant Euro Weekly News schrijft dat het land en de meeste andere West Europese landen vanaf 18 september wel degelijk weer in een strenge lockdown gaan. Dit bevestigt de ontdekkingen van de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz, die op zijn YouTube kanaal waarschuwde dat heel West Europa op uiterlijk 30 september in een half jaar durende lockdown wordt gestort, die door het leger zal worden gehandhaafd. Het doel is om de geplande vernietiging van de economie te versnellen, en alle mensen te dwingen zich te laten testen op het coronavirus, om hen vervolgens te vaccineren.

De socialistische Spaanse premier Pedro Sánchez, die volgens zijn eigen woorden ‘militant pro-EU’ is, gaat volgens Euro Weekly News het land op 18 september weer in een strenge lockdown duwen, zogenaamd vanwege het ‘zorgwekkende oplopende’ aantal Covid-19 besmettingen.

In Fase 1 komt er eerst een regionale lockdown. Spanjaarden mogen dan niet meer buiten hun gemeente of woonplaats komen. Ook worden de grenzen met Frankrijk en Portugal gesloten voor al het ‘niet essentiële’ verkeer.

Fase 2 begint na 2 weken met het sluiten van alle ‘niet essentiële’ bedrijven, zoals de horeca, bioscopen, theaters en andere plaatsen en events waar veel mensen komen.

Nog eens 2 weken later gaat Fase 3 van start. Dan moet iedereen weer verplicht thuis blijven, en mogen onder strenge voorwaarden alleen nog boodschappen worden gedaan.

Dit komt precies overeen met wat Ebalz hoorde over wat er voor Duitsland staat gepland. De tweede lockdown gaat deze keer echter ook met militaire macht worden afgedwongen, wat bedoeld is om een massale volksopstand op voorhand in de kiem te smoren.

Gesprekken met andere regeringleiders

Twee Spaanse politici onthulden afgelopen zaterdag tegenover Euro Weekly dat er reeds gesprekken zijn geweest met premiers van andere landen over de geplande tweede lockdown, waaronder met de Britse premier Boris Johnson.

‘Dit is een van de redenen waarom vakantiebedrijven voor september vluchten en reizen annuleren. Ze zijn er vooraf voor gewaarschuwd,’ legde een minister uit.

Iedereen moet worden getest en gevaccineerd

Het maandenlang platleggen van de economie en samenleving zou moeten worden gedaan om ‘de bevolking te beschermen,’ maar steeds meer mensen beseffen dat er een totaal andere agenda wordt uitgevoerd, die juist het tegendeel bewerkt. De economie wordt opzettelijk vernietigd, de bevolking doelbewust tot het uiterste gedreven en doodsbang gemaakt met de ’tweede golf’ corona pandemie hoax, zodat iedereen zich laat testen en vaccineren.

Regelrechte oorlogsverklaring

Als dit besluit van Europese regeringsleiders daadwerkelijk wordt uitgevoerd, dan is dat niets minder dan een regelrechte oorlogsverklaring aan alle Europeanen, aan hun welvaart, hun gezondheid en hun toekomst. De tweede lockdown zal daarom een bezettingstoestand zijn zoals we die nog nooit eerder hebben gehad, met de bedoeling om ons onder een permanente communistische dictatuur te plaatsen, waarin al onze vrijheden en rechten, en zelfs de zeggenschap over ons eigen lichaam, permanent van ons zullen worden afgepakt.

Zelfs al zou het niet september worden, maar oktober of november, of januari 2021, dan nog hebben we als Europese volken nog maar heel kort te tijd om deze finale staatsgreep tegen de vrijheid en het leven zoals we dat tot nu toe gekend hebben, te stoppen.

Xander


(1) Euro Weekly News
(2) Journalistenwatch

Zie ook o.a.:

10-08: ‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
05-08: ‘Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’
02-08: ‘Duitse gemeenteraadslid klapt uit de school: Volgende lockdown rond 30 augustus en duurt maanden’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
25-07: ‘The Switch’: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’
07-07: Grote Groene Reset begint: 21% Duitse bedrijven staat op omvallen
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
05-06: Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

73

 1. “met de bedoeling om ons onder een permanente communistische dictatuur te plaatsen, waarin al onze vrijheden en rechten en zelfs de zeggenschap over ons eigen lichaam, permanent van ons zullen worden afgepakt”
  Hieruit blijkt dat je intelligentie onder gemiddeld is, je bent opgegroeid in het westen en geïndoctrineerd dat Communisme slecht en kwaadaardig is en zelf ben je niet slim genoeg om door te hebben dat je juist het gene propageert waar je heel de tijd tegen ben.

 2. @ Rienus 13/08/2020 om 7:59 am

  Vanavond op de radio:
  De burgemeester van Bergen-op-Zoom ziet af van verplichte mondkapjes.
  Reden: vorige week het aantal positieve tests 14%, deze week 7%!
  Mirakels gebeuren dus toch.
  Ziet deze burgemeester het licht?
  Schrikt ook hij van de “draconische maatregelen” die het kabinet tracht op te leggen en wil hij daar niet medeplichtig aan zijn?

 3. 630 Miljoen voor beveiliging van vluchtelingenopvangcentra in Berlijn alleen.
  Het feit dat alleen voor de interne veiligheid van de 85 Berlijnse accommodaties 630 miljoen euro moet worden besteed aan het megalomane beleid van ‘We can do that’ zodat Merkel-gasten elkaar niet letterlijk ’tot op het mes’ afslachten, het gevangenispersoneel aanvallen of de voorwaarden schenden , is al een eed van openbaring voor het immigratiebeleid en vooral het vluchtelingenbeleid. De ” Berliner Morgenpost ” deed verslag van het onbegrijpelijke proces.
  https://www.journalistenwatch.com/2020/08/13/wir-millionen-fluechtlingsheim/
  Even dit voor het geval u nog meer niet wilt geloven, in wat voor wereld wij leven, en uw ogen nog steeds niet open willen gaan. Maar wat kost de beveiliging in ons land eigenlijk, nee dat mogen wij niet weten. Ja, betalen dat mag wel, maar als de Nederlandse bevolking straks door de vaccinatiespuit is gekrompen van 17 miljoen naar 2 miljoen, wie betaald dit alles dan nog? En dat geld ook voor Duitsland, die gaan straks van 85 miljoen belastingslaven naar 8 miljoen, dank zij de vaccinatiespuit.

 4. @maria schreef:
  12/08/2020 om 10:34 am
  Degene die dit artikel heeft geschreven ontbreekt het aan Bijbelse visie anders zou hij kunnen weten wat deze wereld te wachten staat, protesteren helpt niet
  Lees het boek openbaring

  Gij gaat liever al meteen op de knieën liggen voor de dictatuur dan op te komen voor je rechten als mens? Zelfs JC joeg de valse farizeeërs uit de tempel…Hij zei ook dat je zélf moet nadenken en onderzoeken. Je hebt van Hem hersenen en verstand gekregen: gebruik het dan ook!
  Om de bijbelse versie voor schapengedrag te promoten door zonder protest al op je rug te gaan liggen met je poten omhoog, dient het Geloofsforum.

 5. Nieuwe Helden staan op in Nederland tegen draconische corona-maatregelen:

  https://www.nd.nl/nieuws/nederland/987208/supermarkt-weigert-te-sluiten-na-aanwijzing-veiligheidsregio

  Supermarkt WEIGERT te sluiten na aanwijzing veiligheidsregio. Dat moet van de veiligheidsregio Twente, omdat de zaak niet zou voldoen aan de geldende coronaregels. Maar winkelier Raymond Berning (45) zegt dat hij zich aan alle coronarichtlijnen houdt.

  ‘Ik ga gewoon open en dan zie ik wel wat er gebeurt.’ De veiligheidsregio heeft gewaarschuwd dat er maatregelen volgen als Berning zijn zaak vandaag opent.

  ‘Ik ga gewoon open en zie wel wat er gebeurt’. De eigenaar van supermarkt Berning in het Twentse Noord-Deurningen is NIET van plan om de deuren van zijn winkel vandaag dicht te houden.

  Hoop dat zijn vele klanten daar ook zo over denken, het niet pikken en hem zullen steunen.

  Zelfs de Tweede Kamer: Coalitie en Oppositie is nu eindelijk massaal wakker geworden en wijzen rigoureuze, draconische Quarantaine maatregelen, torenhoge boetes af, er wacht zelfs zware gevangenisstraf, zeggen Rutte, de Jonge, RIVM en Burgemeesters. Ze gingen af als een gieter. Wie gelooft die lieden nog?

 6. https://www.bndestem.nl/bergen-op-zoom/corona-explosie-bergen-op-zoom-marokkaanse-gemeenschap-beter-bereiken~a895c9b2/
  Nadat de burgemeester er eerder in zijn persconferentie alles aan deed om ons te doen geloven dat er geen bekende brandhaard is, dit nieuws. Je mag wel zeggen in deze tijd heel opmerkelijk dat een politicus onomwonden zegt wat er aan de hand is. Uiteraard niet veroordelend, maar adviserend, nou nou. In dat daglicht zou je bijna gaan denken dat de bekende brandhaarden best eens door dezelfde gemeenschap Kunnen worden veroorzaakt. Veelal wegkijken om de lieve vrede niet te verstoren en we zitten in een nieuwe lock down. Die cijfers over besmettingen binnen culturele groepen t.o.v. bijvoorbeeld autochtone zijn natuurlijk gewoon bekend. Maar van het RIVM of de politiek hoeft u niet te verwachten dat men dat erkent. Sterker nog ik zie ze ervoor aan de cijfers nog liever te manipuleren. Daar kunnen ze voor bij de minister met de vreemde schoenen terecht. Die denkt misschien dat mensen in zijn kletspraatjes blijven geloven.

 7. Tip voor wie een virus-boete krijgt wegens ‘overtreding’ van een illegale regel:
  niet betalen, laat die maar voorkomen bij de rechter.

 8. Ron Jaspers schreef:
  12/08/2020 om 6:34 pm
  Niet zo vreemd, als je ziet wie in Duitsland aan de macht is.
  De DDR heeft zijn sporen ruimschoots achter gelaten, de dictatuur is haar met de paplepel binnen gebracht. En het lijkt wel besmettelijk, en heers nu ook in Nederland.

 9. https://www.mdr.de/wissen/mensch-alltag/corona-und-das-ende-des-bargelds-digital-bezahlen-100.html

  Corona heeft het digitaal betalen in Duitsland erg versneld staat er. Er staat ook welke veranderingen er nog meer zijn doorgevoerd door Corona en wat zal blijvend zijn.

  De heer Horst Gischer denkt nog steeds dat dit niet door zal zetten en zegt dat kleine bedragen altijd nog met “BAR” geld zal geschieden. Is dit wel zo wat hij zegt? Wellicht is Duitsland qua economische wereldspeler wel het enige land in de wereld dat ‘verliefd’ is om met “BAR” geld te blijven betalen.

  We weten inmiddels dat vanwege Europese maatregelingen dat grote biljetten al niet zonder meer verhandeld mogen worden.

  Ik verwacht dat als de Duitsers niet genoeg overgaan om digitaal te gaan betalen dat Duitsland wellicht nog vele ernstige vormen van lockdown maatregelingen krijgt waardoor de bevolking bijna gedwongen wordt om massaal over te gaan.

  Overigens is tot op heden de Duitse jeugd onder de 31 jaar vergeleken met Nederland nog een groot deel dat met “BAR” geld betaalt. Ze zijn nog niet massaal om.

  https://www.sparkasse.de/aktuelles/coronavirus-sicher-bezahlen.html

  De Duitse banken moedigen digitaal betalen aan. Dit vanwege de hygiëne. Nou als dit echt ooit een reden was, waarom moesten zoveel landen dan naar de Euro gaan en bleef niet ieder land zijn eigen munten en biljetten houden?! Dan bleef de hygiëne over het algemeen beperkt tot je eigen land, behoudens de buitenlanders die hier vertoeven en geld moesten wisselen.

  En hoewel de Duitse banken beweren dat het “BAR” geld niet zal verdwijnen is dit natuurlijk niet waar. Duitsland zal om moeten met “BAR” geld betalen.

  Spyfromthesky

 10. Corona is een unieke kans de wereld te veranderen. Aldus prins Charles als woordvoerder van The Great Reset (WEF). Prachtige woorden allemaal worden ons voorgeschoteld. Woorden die lijken op de woorden die ons de dystopieën hebben gebracht. Thema’s als ‘natuur’ (Rousseau, Franse revolutie), gelijkheid (Lenin, Mao), nieuw denken (mind control USSR), niet voor de financiële winst (Cuba, Venezuela, Zimbabwe) e.d.
  Bregman heeft er een grote invloed. Bregman bestudeerde de positieve kanten van het mensdom in de geschiedenis. Nu is de geschiedenis een groot vat waaruit iedereen naar believen kan halen wat gewenst wordt. Bregman heeft kennelijk deze dystopieën, die werden ingeleid met soortgelijke woorden vol hoge idealen, helemaal vergeten.
  Allemaal vrolijk op weg naar het nieuwe Venezuela, want ‘het westen’ is slecht. Onder leiding van mensen die beter zijn dan wij; humaner zelfs. Corona: de unieke kans. Alle miljardairs staan in de rij om hun geld in te leveren.

 11. @ Demosthenes 4:54 pm. U behoort waarschijnlijk tot diegenen die de “gezonde leer”, niet wensen te aanvaarden. De Bijbel is voor mij de leidraad in mijn leven.

 12. Dit is allemaal een onderdeel van de communistische N.W.O. agenda.De satanische globalistische elite willen een N.W.O. daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

 13. Beste mensen, ik wil jullie dringend waarschuwen, voor je het laten testen op corona besmetting.
  Hier zit volgens mij een misdadig plan achter van de overheid, vooral door Hugo de Jonge, en is tevens een wereldwijd plan.
  Het plan bestaat uit het maximaal testen van de bevolking op corona, want hoe meer besmettingen, des te eerder een tweede lockdown. Geloof mij, Covid-19 wordt gebruikt als rookgordijn voor het uitrollen van agenda 21, en voornamelijk “De Grote Reset”.
  Het doel is, om het zolang mogelijk met angst zaaien vol te houden.
  De kans dat je besmet ben volgens de test is groot, want die test is niet zuiver, dus de kans op een positieve uitslag is enorm groot.
  https://www.goldegg-verlag.com/titel/corona-fehlalarm/
  Als je nog twijfelt, lees het boek “Fehlalarm” van Dr. Sucharit Bhakdi .

 14. En weer worden allerlei duistere bijbelteksten er met de haren bijgesleept.

 15. @ Pieternella 2:59 pm. Inderdaad, de satan is uit op de zielen van de mensen. Ik hoop dat velen gaan inzien, dat slechts redding mogelijk is, door het aannemen van het offer van de Here Jezus, en HEM aannemen als Verlosser en Here, de tijd dringt.

 16. @ Ramshoorn 2:43 pm. Dank Ramshoorn. Ja ook ik juich in mijn Verlosser en Here Yeshua/Jezus.

 17. wachter schreef:
  12/08/2020 om 2:07 pm

  Precies Wachter. Die duivelse wereldregering zal er nooit komen, omdat God in zal grijpen.
  Dit weet de duivel ook wel. Hij kent de Bijbel als geen ander. Maar het gaat de duivel er om zo veel mogelijk zieltjes met hem mee te nemen, de afgrond in.

 18. Beste@wachter, helemaal eens met uw reactie. U schrijft…Maar Corona is slechts een grote afleidingsmanoeuvre, [die moeten alle burgers NU pareren met moed en gezond verstand]
  en de dubbele agenda van de NWO daar staat de Joodse Masjiach Jeshua garant voor. En hoe…Openbaring 19.

 19. @ Mo 2:29 pm. En dat noemen zich democraten? Ze zijn op dictatuur uit, precies volgens de Agenda21, en daar werkt Rutte (VVD) en zijn kabinet met liefde aan mee.

 20. Bedankt voor het plaatsen Xander “ik dacht dit is het randje”. Wij hebben het universele recht ons te verdedigen. Geweldloos uiteraard. Alleen een dictator mag met geweld neerslaan.Heeft tie een vergunning voor en heet “gratie Gods”. Maar wij zijn met meer.

 21. @ Ramshoorn 1:41 pm. Eens met uw reactie. Maar Corona is slechts een grote afleidingsmanoeuvre, de dubbele agenda hier achter is, het instellen van een duivelse wereldregering, de NWO. Maar alles wat beschreven staat in de Bijbel, met name in de Openbaring van Johannes, zal gaan geschieden. Gods Woord is de enige Waarheid.

 22. @Sookie Stackhouse,
  Ik geloof tegenwoordig helemaal niets meer, maar ik haal mijn info overal vandaan om voor mijzelf een mening te vormen en van alle kanten de bewegingen in de wereld te bestuderen. Verder is het overal vooral bangmakerij. Zowel in de reguliere media als in de alternatieve, en ik laat mij door niets en niemand angst aanjagen. En angst is een slechte raadgever. Ik lees artikelen zoals de Russen vroeger de Pravda lazen: Zoek naar dat wat er niet verteld wordt. En ik pas er voor om ergens bij te horen, bij WIE dan ook! ik vind groepsvorming maar eng, en de geschiedenis bewijst dat het vormen van groepen de vrijheid van de menselijke geest aantast en tot uitsluiting van andersdenkenden en vaak tot bloedvergieten leidt.
  En hierop een wijsheid uit de Tao:
  Als het volk de dood niet vreest, verliezen strenge straffen en scherpe wapens hun kracht.

 23. Ik zit te kijken en lees tegelijk het AD. Jongens wat zijn we erin gegaan. Deze oorlog is verloren. Alleen de zaak lam legen kan helpen. Filmen van ambtenaren die niet 1,5 meter van elkaar zijn, Aannemers (bunkerbouwers) en politie

 24. Wat duidelijk is dat burgers massaal al die Tegenstrijdige onheil, corona berichten van Rutte, de Jonge, RIVM, GGD en Burgemeesters aan hun laars lappen en heerlijk Genieten buiten van zon, schaduw en water. Burgers gebruiken Goddank hun eigen verstand zolang niet BEWEZEN wordt dat die corona testen en vaccins Betrouwbaar zijn.

  Wie durft er nog naar een ziekenhuis met Corona? We weten hoe het met duizenden van hen afliep daar. In coma gebracht en in eenzaamheid sterven, dat kun je beter thuis doen omringd door je geliefden.

  Je kunt nu beter zelf zorgen voor een goed immuum systeem met een goed dieet en veel vitamines, of naar dokter Rob Elens gaan met klachten die geneest mensen binnen Tien dagen met eenvoudige middelen!

  Wat blijkt nu? Burgers die positief getest worden hebben vaak zelf Geen Enkele Klacht en worden als dank voor hun meedoen aan die walgelijke coronatest geadviseerd om 14 dagen in Quarantaine te gaan en dan ook nog eens door te geven met wie ze in contact zijn geweest, die moeten dan ook in Quarantaine. Dat doe je toch niet, KLIKKEN? Alleen dwazen geven daaraan toch gehoor?

  Wanneer beginnen journalisten, kamerleden, wethouders en gemeenteraadsleden nu eens echt kritische vragen te stellen, en door te vragen, over de krankzinnige maatregelen en de gevolgen voor gezinnen van dat absurde coronabeleid met voor hen Draconische Gevolgen en Boetes voor wie niet meedoet?

  Hoeveel schoenen en pantoffels zullen al niet in woede, in navolging van Maurice de Hondt, gepaard met grove verwensingen [Psalm 109] naar de TV gegooid zijn als die woordvoerders van het Kabinet, RIVM en GGD en Burgemeesters hun Dwaze maatregelen bekendmaakten.

 25. Vele bedrijven en winkels zullen dan de deuren moeten sluiten, en de werkloosheid zal nog toenemen, is dat wel verantwoord??? shalom

 26. Degene die dit artikel heeft geschreven ontbreekt het aan Bijbelse visie anders zou hij kunnen weten wat deze wereld te wachten staat, protesteren helpt niet
  Lees het boek openbaring

 27. De centrale bankiers bepalen hoe erg de covid-19 pandemie wordt.
  https://niburu.co/het-complot/15407-de-centrale-bankiers-bepalen-hoe-erg-de-covid-19-pandemie-wordt
  De wereld zit gekluisterd aan hun beeldschermen en vraagt zich af hoe erg het wel niet gaat worden met de covid-19 pandemie.

  Het antwoord is zoals zo vaak heel eenvoudig: het zijn de centrale bankiers die bepalen hoeveel golven van het virus er zullen komen.

  Eerst hebben de bankiers hun zakken geladen, nu mag het volk met bloed en tranen, hun weer op nieuw gaan redden.

 28. Een supermarkt sluiten. Is dat werkelijk het enige dat een “veiligheidsregio” weet te bedenken? Dat heeft helemaal niets meer met rechtvaardigheid of zorg te maken. Dat is ordinaire vijandschap naar de middenstander. De ambtenaar, gevangen in regels en protocollen, ziet anderen graag in dezelfde gevangenschap. Je kunt je werkelijk elke dag boos maken als je die berichten zo hoort. Niet gezond.

 29. Wat een heerlijke optimist, die “Jan met de pet”…. ik zou ervoor tekenen.

 30. Het kabinet onderzoekt of mensen kunnen worden verplicht deel te nemen aan bron- en contactonderzoek. Wie niet aan de GGD laat weten met wie hij contact heeft gehad zou een last onder dwangsom opgelegd kunnen krijgen. Daarnaast worden personen die een “dusdanig contact” hebben gehad met een potentieel besmet persoon verplicht om in quarantaine te gaan.

  Daar gaan we dan…

 31. Die nieuwe donorwet kunnen ze ook gebruiken om bijvoorbeeld de mensen die zijn opgepakt en in carantaine zijn geplaatst en zijn gestorven aan cojona 🤔😈 te gebruiken voor orgaanharvesting 😫

 32. Op https://biflatie.nl/aan-de-vooravond-van-een-nieuwe-bankencrisis/ over dat wij aan de vooravond van een nieuwe bankencrisis staan. Zal de te verwachten zeer strenge lockdown soms als dekmantel kunnen dienen om in het Midden-Oosten een grote regionale oorlog te beginnen? Een grote oorlog in het Midden-Oosten maakt ook deel uit van de Grote Reset.

  Op https://bgdeverbinding.nl/gods-masterplan/ Gods Masterplan – door Orlando Bottenbley:

  “De coronacrisis in het licht van de eindtijd

  Sinds de coronamaatregelen onze samenleving grotendeels lam legden, stelden tientallen mensen vragen over de eindtijd aan Orlando Bottenbley. Van speculeren houdt hij niet, dus ging hij op zoek naar antwoorden in de Bijbel en werd zó enthousiast over wat hij ontdekte dat hij dit met iedereen wil delen middels deze 6-delige online studie.”

 33. @ Demosthenes 7:24 pm, op 11/8. Hoezo ongeloofwaardig? Neen, de compleet verlinkste pers en media, die zijn pas geloofwaardig. Laat me niet lachen.

 34. Jullke beginnen steeds meer op een sekte te lijken. De “leider” komt met verhaaltjes en de volgers geloven alle sprookjes did hidr worden neergezet. Van alle voorspellingen komt niks uit maar daar zegt men nooit iets van. De volgers komen dagelijks met de meest onnozele verzinsels om te laten zien dat ze alles heel goed kunnen duiden en helemaal achter de onzin van hun “leider” staan. Vragen zij zich nooit af waarom al die aangehaa,de dingen nooit uitkomen? Nee dus wanr het meeblaten is belangrijker dan de waarheid. Vreemd dat niemand normaal na kan denken en kan zien dat ie al jarenlang zijn tijd aan het verdoen is met al deze onzin. Eigenlijk modt je medelijden hebben mdt deze gehersenspoelde mensen. En dat Xander nooit reageerd op reacties zegt ook al genkeg. De schapen bewegen mee met de bedenkrr van alle onzin……..en hin zag dat het goed was.

 35. Eerst iedereen testen en dan vaccineren? Totaal omlogisch
  Onzin zoals altijd.

 36. Krankzinnige ambities leiden tot krankzinnige maatregelen.
  “Coronavrij” schijnt zo’n ambitie te zijn. Want “Nieuw Zeeland toch niet coronavrij” is een alarmistisch bericht. Het is net zo idioot als dat regeringen zouden streven naar een griep-vrij Europa op korte termijn. Griep is geen ‘griepje’. Griep kan ook ernstige gevolgen hebben voor de patiënten (long-embolie b.v.), maar nooit gingen we iedereen opsluiten en volgen vanwege de griep. En vergeet die Spaanse griep; de wereld was toen ziek van een zeer uitputtende oorlog en anti-biotica tegen bacteriën bestonden nog niet.

 37. Alle cijfers zijn niet meer verontrustend. Desondanks wordt er nu een quarantaineplicht ingevoerd. Hoezo? Hoe gaat dat bewaakt worden? Op z’n minst moeten de autoriteiten dan weten wie er wanneer in quarantaine zit. Die personen moeten dan in de gaten worden gehouden. Hoe? Of moet elke loslopende burger kunnen aantonen dat hij niet in een quarantaineverplichting zit? Maar hoe dan?
  Het wordt dus repressief, terwijl u gewoon gezond kunt zijn. Want ‘besmet’ of ‘positief getest’ zegt dus niets over iemands’ gezondheid. Sterker: het kan erop duiden dat u immuun bent geworden. Want immuniteit betekent NIET dat u geen virussen krijgt. Immuniteit betekent dat u niet ziek wordt van die virussen. Een positief geteste die niet ziek is, zou dus wel eens immuun kunnen zijn. Immune personen zijn geen gevaar voor anderen: dat is de grondslag van het vaccineren.
  Het lijkt voorspelbaar te worden: Na een tijdje van verplichte quarantaine-maatregelen constateert de regering dat het aantal ‘besmettingen’ toch weer toeneemt (griepseizoen) en dat er dús een lockdown nodig zal zijn.
  We moeten niet denken dat regeringen hier zoekend en tastend hun weg vinden. Ze volgen lang bestaande protocollen, waarschijnlijk opgezet vanwege The Great Reset (januari 2021; Davos, WEF).
  Zie je Rutte en De Jonge, zie je in feite 2 topambtenaren die het protocol voorlezen.

 38. ik kijk alleen nog maar naar de sterftecijfers per land, eenvoudig te bekijken via duckduckgo, het vrije alternatief voor goegel. En dan zie ik nauwelijks sterfgevallen, hier in Nederland alweer dagen niemand (!) en bij andere, veel grotere landen, slechts enkele, twee of drie per dag (!), en waarvan je slechts mag aannemen dat ook inderdaad corona gevallen zijn. dus wtf ? ikontmoet eigenlijk ook nog maar alleen mensen die er geen bal meer van geloven en redelijk opstandig zijn. In Duitsland is het echt nog veel erger, eigenlijk beter dan hier in Nederland. ik durf er onderhand geld op te gaan zetten dat daar binnen een aantal weken, twee maanden echt de pleuris gaat uitbreken. Daar zijn nog maar twee soorten mensen: Sheeple, die alle kritiek en onderbouwde argumenten, als larie wegwuiven. En mensen die enorm radicaal en boos zijn op de overheid. En, naar mijn ondervinding, de laatste groep heeft echt de overhand. Ik merk echt dat de emoties per bezoek wat ik afleg intenser worden. Soms schrik ik er ook echt van als ik merk dat de bereidheid onder de mensen om de hooivorken op te nemen echt gemeend wordt geventileerd. Die Duitsers laten zich echt niet voor de derde keer in 100 jaar een oor aan naaien, daar ben ik van overtuigd. Daar gaat geen tweede lockdown meer werken, ben ik bang Frau Merkel…

 39. @Jan met de Pet schreef: 12/08/2020 om 12:19 am
  Na WOII: Dit nooit weer!!

  Nu worden wij opnieuw een totalitaire staat ingerommeld.

  En het volk laat zich alleen voorlichten door de MSM. In 1933-1937 en 1937-1945 kan ik dat nog begrijpen maar vandaag de dag niet meer door het vrije internet. Ja, het internet is nog steeds vrij als men youtube, etc buiten beschouwing laat. Zet een server in Moskou en men kan gewoon HCQ aanprijzen.

 40. Die de Jonge is echt een machtswellusteling! Wat een despoot!

  Hier mogen we hem niet mee laten weg komen. Die man mag geen minister meer zijn! En het meest wrange: na dat late journaal komt er een bevrijdingsjournaal ….

  Denk dat we er over wat jaartjes weer eentje kunnen uitzenden, waarin wordt vermeld hoe de huidige regering terecht staat…

 41. Toch fijn dat de leiders van de EU het een keer met elkaar eens zijn.

 42. Jullie gaan hier steeds meer lijken op ‘de wachttoren’ of ‘ontwaakt’. Dezelfde taal, dezelfde voorspellingen die als ze niet uitkomen doorgeschoven kunnen worden naar de volgende dag, week, maand, eeuw.

 43. Ik ben benieuwd of regeringen dit aandurven gezien het groeiende verzet onder de bevolking.
  Het zal denk ik sowieso een hete winter worden aangezien de bevolking de echte klappen in komend najaar zal gaan voelen. En ik denk dat dat ook de bedoeling is van de hele corona hoax. Alles moet afgebroken worden om de grote reset mogelijk te maken. En wat is er dan mooier als de bevolking massaal in opstand komt en bestaande structuren om zeep gaat helpen. Ik hou de woorden van Pol Pot in gedachten toen Kampuchea communistisch werd: We beginnen weer bij het jaar 0.

 44. Persoonlijk heb ik het dus ook totaal niet op vage bronnen van Syrische mensen in Duitsland of vage Spaanse krantjes. Ik gebruik graag mijn verstand en dat vertelt mij dat wat hier wordt geopperd in ieder geval te vaag is om serieus te nemen. Ondertussen is het effect van deze vage vermoedens juist waar deze website zo tegen ageert. Het aanjagen van angst bij mensen op basis van niks dan bronnen die geen feitelijke kennis of verifieerbaar iets hebben.
  Jammer want op die manier plaats de beheerder van deze site zich bij de manipulerende bende waar we eigenlijk niets aan hebben.

 45. benieuwd wie dan de openstaande rekeningen kan en gaat betalen
  waarom zou je nog leveren als je niet betaald krijgt.
  met dit soort lockdowns is niet gezegd dat de gezondheid er bij gebaat is.
  uiteindelijk zal de conclusie luiden operatie geslaagd patient overleden en idd als je probleem de als maar toenemende bevolking is dan is dit een manier van aanpak?

 46. Deze minister heeft net als al de opgevoerde deskundigen een enorm probleem. Er wordt op dit moment dus niet effectief getest op COVID-19! Ja er wordt wel gesignaleerd op corona, heeft iemand enig idee hoeveel varianten er zijn? Als je positief test kan je dus heel goed een onschuldige variant hebben. Dat de minister hierover niet open en transparant is, is verdacht.
  Waarom is er überhaupt zoveel paniek terwijl steeds meer blijkt dat de toekomstige patiënten heel eenvoudig zijn te duiden. Diabetes, hoge bloeddruk, lage vitamine D spiegel en 80 +, daar bestaat 99 % van de huidige patiënten uit. Verder wordt steeds duidelijker dat er misselijke spelletjes worden gespeeld. In o.a. Bergen op Zoom is een zogenaamd pandemie gaande. De bezoekers van de moskee zijn bij het testen significant meer positief getest. De moeite die in de media wordt gedaan om dat te downplayen is opvallend. Ja de moskee is tot nader orde gesloten, maar er is geen enkele verdenking dat de moskee een hotspot is.
  Ik weet wel zeker dat dat zo is, maar deze minister is laf en kiest er dictatoriaal voor u allemaal als potentieel COVID-19 patiënt heel veel rechten af te pakken. Niet gehinderd door enige kennis, maar omdat hem is wijsgemaakt dat dat misschien wel eens zou kunnen werken.
  Het voorbeeld is Zweden, waar in de main stream media de leugens elkaar over opstapelen.
  Je moet er toch niet aan denken dat al die restricties en maatregelen juist averechts werken?

 47. Als ik her en der reacties lees over bepaalde zaken, dan lijkt het wel een hele slechte horrorfilm en zijn de mensen nog roomser dan de paus.
  Minister de Jong wil verplichte quarantaine als een (nauw) contact een positieve test heeft gehad.
  Als ik dan lees dat veel mensen het zouden toejuichen om boa’s langs de deuren te laten gaan met eventuele dwangsom, dan begin ik bang te worden. Bang omdat er zo goed als geen tegenreactie is of……
  Is het zo erg gesteld met de mensheid? Slikt men dit allemaal echt als zoete koek of is er momenteel ‘verborgen’ weerstand? Ik hoop echt dat heel veel mensen straks zeggen tot hier en niet verder en eventueel zijn of haar leven durft op te offeren om deze gekte te stoppen.

 48. @Mo
  Guerrilla is de enigste oplossing…..indien je de boeren, arbeiders en de kleine zelfstandigen kan mobiliseren heb je 60…65%…..
  Bij leven en welzijn, Kurt

 49. Ook dit bericht doet me goed, want geen van de verwachtingen hier die staan in artikelen is ooit uitgekomen.

  Er komt geen 2e globale lockdown waar ddan ooit. Wel hier en daar zeer lokale lockdowns maar meer ook niet.

  Shalom

 50. Open brief aan Robert Jensen – We moeten NU strijden!
  https://commonsensetv.nl/open-brief-aan-robert-jensen/
  Wie nog steeds denkt, dit zal wel mee vallen, die slaap nog steeds.
  Ik ben op veel fronten actief, en kan bevestigen dat het een totale opmars naar onze vrijheid beroving betreft. Na bekendmaking van de nieuwe Quarantaine verplichting vandaag, gaan de mensen eindelijk het grotere geheel zien. Niet alleen de ouderen maar ook de kinderen lopen straks gevaar, daar is in Duitsland al een begin mee gemaakt. Het is ver over 12, en de klok tikt door.

 51. Vraag me af of de inentin.g lockdown en handhaving gekoppeld wordt aan een volkstelling en rucksichtloze uitzetting van illegalen, id-snatchers, overgeboorten en ander minder gewenst volk in europa betekent.
  Het is de uitgelezen kans om gelegitimeerd schoon schip te maken zonder al te veel heibel, maar de vraag is hoe sterk de bibberende knieen van de politici zijn bij dit soort realpolitiek.

 52. Tegen die tijd worden griep-virussen weer actief, Maar die schijnen op een wonderlijke manier verdwenen te zijn. Ze heten nu ‘corona’. Zou Victoria een proeftuin zijn voor die krankzinnigheid?
  Daar is het nu winter en moet er een griep rondwaren, want griep-vaccin-makers zoeken daar nu de virussen voor de griep-injecties voor de komende winter in Europa (de ‘normale’ injecties, niet het experimentele Gates-spuitje).
  We moeten de overheden meer vrezen dan het virus, dat is duidelijk.
  The Great Reset, worldwide.

 53. Demos: misschien een startsein aan alle europese leiders??? De lockdown blijft gewoon. Of heb je een ander bericht gehad? Wordt de lockdown opgeheven?
  Ik hoop alleen dat ze voor de verkiezingen geen foefjes uithalen en de vvd de grootste blijft.

 54. Per direct zelf in lock-down gaan is een optie dan hebben ze geen reden om te zeggen dat besmettingen toenemen

 55. De Duitse minister van gezondheid begon ook over vaccinaties toen hij een vraag kreeg over de corona-boetes. Het stelde dat na één weigering bij verplicht vaccineren de boete lager zou dan bij 20 weigeringen van de vaccinatie. Duitsland heeft géén vaccinatie-plicht, dus het was een vreemd voorbeeld. Slip of the tongue? Critici als Wodarg en Bhakdi zijn niet onder de indruk van de deskundigheid van deze voormalig dierenarts (maar altijd nog beter dan een schoolmeester).

 56. Als de nood zo hoog is, waarom wachten ze daar nog een maand mee? Een ongeloofwaardig bericht.

Comments are closed.