Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren

—————————————————————————————————————————————-

Alles bedoeld voor realisatie ‘Agenda 2030’, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken – Hoge Commissaris Mensenrechten wil nog geen einde aan lockdowns

—————————————————————————————————————————————–

De uitvoerende directeur van het VN ‘Global Compact’, Lise Kingo, heeft in een interview met The Guardian toegegeven dat er ‘zeer, zeer duidelijke verbanden’ zijn tussen de corona crisis, de ‘antiracisme’ protesten van en voor Black Lives Matter, en de klimaatagenda. De wereldwijde reactie op corona –de lockdowns, social distancing, de gedeeltelijke verwoesting van de bestaande economie- zijn volgens Kingo niets anders dan een ‘generale repetitie’ voor wat er gaat gebeuren als er een ‘wereldwijde klimaat noodtoestand’ wordt uitgeroepen.

De corona crisis is slechts ‘een brandoefening’ voor wat er nog gaat komen, zo waarschuwde ze. De zogenaamde pandemie, de antiracisme protesten en het klimaat zijn volgens haar allemaal onderdeel van de ‘duurzame ontwikkeling agenda’ van de VN. ‘De enige koers vooruit is door een wereld te creëren waarin niemand wordt achtergesteld.’

Volgens King bewijst de dood van de gewelddadige crimineel George Floyd in Minneapolis dat er nog steeds ‘vreselijk racisme’ bestaat. Ze voegde daaraan toe dat de ‘mensenrechten’ onlosmakelijk zijn verbonden met het klimaat. Tevens moedigt de vrouw grote bedrijven en CEO’s aan om ‘sociale activisten’ te worden, omdat jonge mensen enkel nog voor hen zouden willen werken als ‘sociale gelijkheid’ wordt bevorderd. (1)

Hoge Commissaris Mensenrechten wil nog geen einde aan lockdowns

Kingo’s collega Michelle Bachelet, Hoge Commissaris voor de Mensenrechten, vindt dat de lockdowns niet ‘te snel’ moeten worden opgeheven, ondanks het feit dat wereldwijd al vele tientallen miljoenen hun baan hebben verloren, en het aantal geschatte doden als gevolg van die lockdowns zo’n 25 x hoger zal uitvallen als van het coronavirus.

Bachelet zegt namelijk bang te zijn voor de ‘tweede golf’, wat gezien de bevindingen van een groot aantal onafhankelijke wetenschappers en andere experts opnieuw niets anders dan ‘psy-op’ propaganda zal zijn, omdat het grootste deel van de bevolking van nature immuun is voor dit virus. (2)

VN wil corona crisis aangrijpen voor ‘afbreken fossiele economie’

VN secretaris-generaal António Guterres riep in april met name het Westen op om de lockdowns aan te grijpen om de ‘fossiele’ economie af te breken. Guterres, een rasechte Marxist, ziet in de coronacrisis een uitgelezen kans om zijn visioen van een wereldwijde communistische dictatuur onder VN vlag (‘Agenda 2030’) te realiseren. ‘Als belastinggeld wordt gebruikt om bedrijven te redden, moet dat groene banen en duurzame, inclusieve groei creëren. Er moeten geen achterhaalde, vervuilende, CO2-intensieve industrieën mee worden gered.’

Die koers zal alleen al in Nederland vele honderdduizenden –zo niet miljoenen- mensen werkloos maken, en wijd verspreide armoede veroorzaken. Om een massale opstand voor te zijn, worden tal van bedrijven nu via overheidssteun de facto onteigend en/of genationaliseerd, waardoor het rijk de totale controle krijgt over de aard en toekomst van deze ondernemingen – als ze überhaupt nog mogen blijven bestaan.

Agenda 2030: Welvaart Westen moet verdwijnen

Zoals we de afgelopen jaren al vaak hebben geschreven werd VN Agenda-21, en later Agenda-2030, specifiek opgestart om een massale welvaartsverplaatsing van het Westen naar de Tweede- en Derde Wereldlanden op gang te brengen. De VN wil de hele wereldbevolking op hetzelfde welvaartsniveau brengen, en dat betekent dat de Europeanen en Amerikanen het grootste deel van hun huidige welvaart permanent zullen moeten inleveren.

De Nederlandse regering heeft beide agenda’s ondertekend, en voert zoals u weet al jaren een actief beleid om de Nederlandse landbouw, economie, energievoorziening en samenleving onherstelbare schade toe te brengen, zodat Agenda-2030, waar tevens de ‘Groene Nieuwe Deal’ van de EU voor werd bedacht, kan worden gerealiseerd.

Dan mogen over 10 jaar alle mensen die al jaren op het ‘partijkartel’ stemmen hun (klein)kinderen gaan uitleggen waarom zij een veel armer en ellendiger bestaan moeten leiden, dan zijzelf ooit hebben gehad.

 

Xander

(1) RT via Infowars
(2) Paul Joseph Watson / Infowars
Afbeelding: Wereld: Pixabay (rechtenvrij): VN symbool: WikiMedia Commonspubliek domein, gebruik makend van de Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Hamer en sikkel: OpenClipart-Vectors , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
07-04: EU keurt insecten voor consumptie goed, massaproductie begint nog dit jaar (/ Insecten moeten in het licht van Frans Timmermans’ desastreuze, welvaart vernietigende ‘Groene Nieuwe Deal’ de consumptie van vlees gaan vervangen
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. De intelligente en rake column van Marianne Zwagerman:Zondag kan iedereen een held zijn.
  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/2141947492/zondag-kan-iedereen-een-held-zijn

  Zondag komt het erop aan. Zondag moet duidelijk worden of er nog een splintertje moed in ons dna zit. Zondag kan iedereen een held zijn, en alle dagen daarna. Iedereen die zich verzet tegen de anderhalvemetersamenleving kan de humanitaire, sociale en economische ramp die de coronamaatregelen veroorzaken, stoppen. En het mooie is, daarvoor hoeven we helemaal niet naar het Malieveld. Remkes kan ons niet tegenhouden. Iedereen kan in opstand komen tegen de absurde coronawet die zelfs door Kees van der Staaij, onze braafste volksvertegenwoordiger, ’bagger’ wordt genoemd.

  De uitstekende column van Marianne Zwagerman:

 2. het is toch allemaal logisch als je er over nadenkt. vergeet alle huidige ‘aangeprate’ problemen. er word al jaren over geschreven, maar je hoort er niets over op tv. je leest er niets over in de kranten. geen enkele politicus in den haag hoor je er over: Artificial Intelligence. dit houd in grote lijnen in: we zijn nu in staat om 99% van alle werk te laten doen door robots. alle productiebanen verdwijnen, chauffeurs zijn niet meer nodig, gemeentereinigers niet meer nodig, etc etc…de meeste banen, zelfs kantoorbanen, zullen verdwijnen. u en ik komen dus werkeloos thuis te zitten. massale werkeloosheid, grote onvrede dus…mensen zullen in opstand komen. dit weten de ‘bovenonsgestelden’ al lang. daarom wordt het onderwerp ook uit alle macht verzwegen en worden ons andere problemen (lees afleiding) voorgeschoteld. daarom dus ook die vn agenda. het overgrote deel van ons gaat ‘opgeruimd’ op worden. we zijn simpelweg niet meer nodig. dat is het. c’est ca. grote ellende zal over ons neerdalen.

 3. Ja dit is al lang voor geprogrammeerd ja de zwakken willen ze uitroeien de sterken met veel geld en de dikkoppen willen de macht ja het communisme sluipt er zo in en voordat je het weet raken we verzeild in een wereld dat net een theater is een en al bedrog macht en geld we hebben geen regie meer over ons eigen leven we zijn net marionetten van de staat en wel het communisme en wie niet volgt ……….naja dat kan ieder voor zich zelf invullen

 4. @ Mo 3:47 pm. Juist! Gaat U door voor de wasmachine… Maar alle gekheid op een stokje, U heeft volkomen gelijk. De Corona ellende, is de kapstok, waarmee men hier en wereldwijd de dictatuur wenst in te voeren.

 5. Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) stapt met onmiddellijke ingang uit al het overleg met het kabinet over de corona maatregelen.
  Als de KHN denkt, die 1,5 m moet van tafel, dan snappen zij nog steeds niet van wat er achter die regel schuil gaat. Die regel zorgt er namelijk voor, dat het volk niet meer in opstand komt tegen hun verderfelijke politieke beleid. Het volk moet monddood worden gemaakt, het volk is er voor de politiek, en niet andersom, vinden zij. En dat virus is hun machtswapen tegen de bevolking, en laten ze niet meer los. Maar voor hoelang nog houden ze het volk intoom, een volk wat tegen elkaar wordt uitgespeeld kan wel eens heel gevaarlijk gaan worden. En dan hun vrijheid uiteindelijk zelf terug nemen, en geef ze nou eens ongelijk, ik niet.

 6. @heras
  5 miljard? je vergist je: 500.000.000 (= 0,5 miljard
  Voor de rest ben ik het met je eens.

 7. @heras:
  19/06/2020 om 7:59 am

  Als je de Georgia Guidestones leest dan is het niet 5 mrd, maar zelfs 500 mln.
  Dat is toch echt andere koek. De teller staat nu op 7.7 mrd.

 8. Volgens de VN en WHO, mogen er maar 5 miljard mensen overblijven; waaronder zij natuurlijk.
  Dus, ipv een oorlog, wordt een soort euthanasie uitgevoerd en de ‘sterksten’ (rijken) blijven leven.
  Kijk maar naar de gevolgen; in ontwikkelingslanden is deze tijd de laatste zet voor de armsten.
  In het westen zijn de oudjes de klos. Door slechte vaccinaties gaan er ook velen dood.
  Voor de moordenaars een prachtig resultaat.
  Nu gaat er eindelijk iets bewegen, er komt een aanklacht tegen de Ned. staat, in Duitsland staat Merkel onder vuur. Macron is zijn leven ook niet zeker.

 9. Als je je nog niet / nooit hebt verdiept in de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals), die leidraad zijn voor de VN Agenda 21 en Agenda 2030 en tot in gruwelijk gedetailleerd niveau terug te vinden zijn op de website van het WEF (World Economic Forum), dan zul je dit artikel niet begrijpen en wordt je binnenkort uitermate onaangenaam verrast omdat deze plannen werkelijkheid zijn geworden.

 10. Ik heet toevallig ook Leon en ik ben 38 en weet al vanaf m,n 30ste vanaf Agenda 21
  Even aansluitend op andere Leon als ik nu Gezinnetjes zie met name met jonge kinderen dan
  heb ik echt te doen met ze.
  Probleem is niet alleen de Narcisten Psycopatische Sadisten maar ook echt het volk.

  Vandaag hoorde ik nog, We worden ouder omdat de zorg beter is geworden. Probeer dan maar niks te zeggen met deze kennis. pffff.

  Gisteren zei iemand Leon je moet het meer bij jezelf houden.
  Dat is nou een van de redenen ook waarom het fout is gegaan veelste veel met je eigen leven bezig zijn op facebook, dingen niet willen zien, zwaar gehersenspoeld, letterlijk andere hersenbedrading waar je echt zwaar op moet NLP-en om dat weer goed te krijgen bij wijze van.

  Dingen die je continue hebt worden vanzelfsprekend (onze vrijheid) en ga je de moeite om het te behouden klaarbleikelijk versloffen. Carte Blance hebben we al gegeven aan de satanische criminele organisatie. Alleen 1 juli officieel. mijn is prognose tussen de 85-90 procent kans dat de wet er doorheen geloosd word.

  I rest my Case, Ik maak er nog wat van vind het niet erg als het afgelopen is en ben echt niet depri.

 11. Bange mensen verliezen de realiteit uit het oog en laten zich leiden door angst. Dat zien we ook met die zg Coronacrisis. Op basis van cijfers is er niets extreems aan de hand. Door die in en in verrotte MSM denken velen echter dat zich een ramp afspeelt, die draconische maatregelen vereist. Globalistische leiders als Rutte, Merkel en Macron, nemen die maar al te graag. En zo worden mensen de NWO ingerommeld en is het gedaan met onze vrijheid.

 12. Wat een ongelooflijk verward verhaal zeg, vol van tegenstrijdigheden, van deze “uitvoerende directeur van de VN”. Misschien moet ze eerst nog eens goed leren nadenken.

 13. Dat wordt weer een hele genocide gevoegd bij de voorgaande, waar ik zo verdrietig en boos om wordt, is dat iedereen die het sowieso al wil zien en erkennen, machteloos denkt te zijn.
  Kom op zeg, het gaat om een klein deel mensen, die dit soort krankzinnige immorele zaken verzint en uitvoert, als je daar achteraan gaat en geen tijd verspilt, in 1e instantie aan de nuttige idioten die hieraan meegewerkt hebben, dan heb je genoeg aan, pak en beet, dertien dozen kogels en dan heb je de ergste gehad. De meelopers en landverraders, die zijn veel meer, kun je gewoon levenslang opsluiten.

 14. Dat welvaart iets is waar je moeite voor hebt gedaan is kennelijk geen goed idee.
  Dus krijgen we idioten die plunderen en stelen omdat de wereld van iedereen is.
  Op het moment dat gezag gaat buigen (en dat is nu aan het gebeuren) zou ik zeggen doe mee.
  Stop met werken en het betalen van schulden en hypotheken.
  Geld is immers iets wat je op de computer gewoon bij verzint.

 15. De laatste alinea van dit artikel zegt alles…
  Ben achteraf blij dat, gezien de huidige en toekomstige situatie, ik die verantwoording nooit hoef af te leggen aan het nageslacht….
  Wens ook alle ouders veel sterkte.

 16. “ van de nood een deugd maken “ ; dit zijn de plannen van Unesco waarover ik eerder schreef. Dat de wereld in ‘vuur en vlam’ staat, op economisch, religieus en maatschappelijk gebied, is bekend. Feitelijk zijn de verschillen na ‘45 alleen maar groter geworden en wel wereldwijd. Dat ‘dit’ niet zo door kan gaan is inmiddels iedereen wel duidelijk. Met dat kleine beetje meer ‘verstand’, dat de mens meer heeft dan het intelligentste dier op aarde, heeft van de homo sapiens een egocentrisch monster gemaakt. Niets ontziend heeft hij, al 10 jaar geleden ‘meer aardse hulpbronnen verorberd’ dan het ecosysteem überhaupt kan produceren. Gaat het niet goedschiks dan maar kwaadschiks is de gedachtengang van de Unesco. Immers, geeft men ‘ze de vrije hand’ dan komt er gegarandeerd een rotzooitje van ; ergo : geeft ‘men’ de mens de complete democratie, dan komt er gegarandeerd een rotzooitje van.
  Met de dag stapelen de problemen zich op, zo langzamerhand móet er een duidelijke streep getrokken worden. De tijden van wie niet waagt die niet wint, zijn voorbij. Met sterke hand, móet, het kan helaas niet anders, getracht worden met de overblijvende scherven iets te bewerkstelligen waarop de homo sapiens ‘zich nog kan weten te vinden’ . Maar de hemel op aarde bestaat niet. Dat leek er op in het Westen, nu wordt de rekening gepresenteerd. Alleen de manier waarop …. , die moet nog uitgevonden worden, Tommy Cooper is al aan het oefenen …..

 17. De middenstand en de ouderen moeten het veld ruimen zodat er alleen maar een globalistische elite en een slavenvolk overblijft om de elite als slaaf te dienen, 100% discriminazi. Mag de Messias spoedig komen? Van mij wel.

 18. Waarom leren ze niks van de USSR, Zimbabwe, Venezuela, om maar een paar voorbeelden te noemen. Allemaal regeringen die “gelijkheid” als beginsel hadden. “Gelijkheid” die er altijd op neer komt dat de ‘koelakken’ beroofd moeten worden van hun bezittingen. Die er toe leidt dat mensen met beperkte kennis op belangrijke posten komen.
  ‘Welvaart’ staat bij zulke lieden in de verdachtenbank, want ze kijken alleen maar naar de luxe.
  Maar welvaart betekent dat er een gezonde middenstand kan bestaan, dat er gezonde publieke middelen zijn. Dat er vrijheid van eigendom en onderneming bestaat. En noem alles maar op waar in Venezuela een gebrek aan is. Niet meer kijken naar merites, maar alleen maar kijken naar ‘identiteit’, met alle rampzalige gevolgen van dien.

Comments are closed.