Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

De toenemende vulkanische activiteit is een van de bewijzen dat we in een zonne minimum met global cooling terechtkomen. (Afbeeling (illustratief): (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Topeconoom Armstrong: ‘De natuur bewijst dat klimaatalarmisten regelrechte leugenaars zijn’ – Grillig weer niet veroorzaakt door CO2, maar begin zonne minimum en global cooling, plus verschuiving magnetische noordpool

—————————————————————————————————————————————-

In de mainstream media worden inmiddels alle grillige weerverschijnselen, zoals de bosbranden in Australië, toegewezen aan klimaatverandering. Met misleidende, gemanipuleerde korte termijn statistieken wordt de naïeve Westerse bevolking in de waan gehouden dat het klimaat extreem snel opwarmt, terwijl juist het tegendeel het geval is. ‘Klimaatverandering is een fanatieke religie geworden,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Armstrong. ‘Er is geen bewijs, het is volledig op geloof gebaseerd…. Het is Europa dat door alle klimaatmaatregelen lijkt voorbestemd om in te storten’ (3).

De ‘Green Deal’ van de EU gaat de belastingbetaler tot 2030 minimaal € 1,2 biljoen kosten, maar daar komen nog allerlei ‘aanvullende investeringen’ in de orde van honderden miljarden euro’s bij. Er wordt weer opzettelijk met allerlei verschillende bedragen en jaartallen gesmeten om de Europeaan in verwarring te houden over de werkelijke, monstrueuze bedragen die Brussel gaat uitgeven aan het in snel tempo afbreken van een groot deel van onze welvaart er bijna al onze vrijheden, omdat energie en (privé) vervoer al snel onbetaalbaar zullen worden.

In de Duitse auto industrie staan ruim 410.000 banen op de tocht, en dat is nog maar het begin van de opzettelijke de-industrialisering van Europa, die het speerpunt is van de Marxistische Europese Commissie. ‘Onder de mensen die ik in de Duitse auto industrie spreek is de algemene consensus dat ze in faillissement worden gedreven, voordat er enige erkenning komt dat het allemaal nonsens is,’ aldus Armstrong.

Zonne minimum veroorzaakt vulkanische activiteit, groot gevaar voor oogsten

De toenemende vulkanische activiteit (o.a. Mexico, Filippijpen) is een van de bewijzen dat we in een zonne minimum terecht zijn gekomen. Vijf of zes middelgrote erupties, of één grote, zouden de afkoeling ernstig kunnen versnellen, waardoor we in ‘een vulkanische winter’ terechtkomen. Oogsten zullen dan massaal mislukken, en miljoenen mensen zullen omkomen van de honger en allerlei epidemieën.

Historische voorbeelden zijn er genoeg. Zo stierf in de 6e eeuw de helft van de bevolking in Scandinavië uit door een aantal vulkanische erupties in Amerika en IJsland (tussen 536-547 n.C). Het hele noordelijk halfrond werd verduisterd, wat een abrupte klimaatverandering en zeer snelle afkoeling veroorzaakte. Historicus Procopius schreef dat in het Byzantijnse Rijk de zon zelfs een vol jaar enkel een flauw schijnsel afgaf, niet sterker dan de maan in normale omstandigheden.

In China sneeuwde het in de zomer, en mislukten tussen 536-539 n.C. alle oogsten. In Europa markeerde de vulkanische winter het begin van de ‘donkere middeleeuwen’ met bijna een eeuw lang chronische hongersnood. In het Oost Romeinse Rijk brak de builenpest uit, waardoor een derde tot de helft van alle mensen omkwamen.

‘Natuur bewijst dat het regelrechte leugenaars zijn’

Het is voor de ‘global warming’ kerk heel makkelijk om te beweren dat bijvoorbeeld de Australische bosbranden zijn veroorzaakt door CO2-klimaatverandering. ‘Ze leggen enkel een verband met CO2, maar daar is NUL (wetenschappelijk en historisch) bewijs voor. Als het echt door mensen zou zijn veroorzaakt, dan zouden de historische gegevens moeten laten zien dat dit soort zaken voor de industriële revolutie niet voorkwamen. Maar ze negeren het historische feit dat het klimaat altijd is veranderd. Ze willen daar niet eens op reageren, en de mainstream media nemen gewoon hun beweringen als onbetwistbare feiten over, zonder zelfs maar een beetje onderzoek te doen.’

Zo zijn in Australië in de 19e eeuw en aan het begin van de 20e eeuw meerdere nog ergere branden en droogteperioden geweest. ‘Maar deze activisten (en politici) beweren dat alles door CO2 komt, zonder enig bewijs, en de mensen accepteren alles wat ze zeggen… De natuur zelf toont aan dat deze mensen regelrechte leugenaars zijn.’ (2)

Klimaatactivisten ‘zijn als de barbaren die het Romeinse Rijk ten val brachten’

‘Ik maak me er zorgen om dat we in een zonne minimum komen die het diepste wordt sinds de Kleine IJstijd zo’n 200+ jaar geleden. De klimaatverandering fanatici hebben hun beweringen tot het niveau van een religieus geloof opgevoerd… Deze klimaatactivisten (plus de Europese gevestigde politiek) zullen niet naar rede luisteren. Iedereen die het waagt hen tegen te spreken wordt meteen door hen aangevallen en gedemoniseerd. Met behulp van een 16 jarig meisje, van wie ze durven te beweren dat zij een klimaat autoriteit is, wisten ze in regeringen en in DAVOS (Wereld Economisch Forum) te infiltreren.’

‘De klimaatactivisten lijken met hun extreme gedrag de rol van de vijand te hebben overgenomen uit de tijd toen de heidenen het Romeinse Rijk ten val brachten. Zij beweerden namelijk ook dat de samenleving ten dode was opgeschreven omdat de christenen weigerden hun (natuuraf)goden te aanbidden… Het klimaat werd kouder, wat resulteerde in een zuidwaartse massa migratie. De Romeinen noemden hen de barbaren.’

‘We zien nu eenzelfde soort verdeeldheid, met intense haat tegen iedereen die de klimaatactivisten probeert tegen te spreken. (Traditionele) religies nemen af, terwijl het progressivisme (Marxisme) sterker wordt. De kern van de klimaatactivisten wil de moderne samenleving vernietigen, omdat ze de industriële revolutie de schuld geven van de opwarming na 1850, wat een normale cyclus was omdat we net uit de Kleine IJstijd kwamen.’

In het Westen, vooral in Europa, zien nu we ‘een zeer overeenkomstige botsing die het Romeinse Rijk verdeelde, en diens uiteindelijk val in gang zette. We gaan opnieuw een zonne minimum in, met het risico op koud weer met enorme massa’s hongerdoden als gevolg.’ (1)

Ongekend snelle verschuiving magnetische Noordpool

Dat proces zou versterkt kunnen worden door de ongekend snelle verschuiving van de magnetische Noordpool. Van enkele kilometers per jaar is deze verschuiving richting Siberië in zeer korte tijd versnelt naar zo’n 50 tot 60 kilometer per jaar.

Uit de resten van plotseling bevroren mammoeten en andere prehistorische dieren is al eerder gebleken dat zij zo’n 42.000 jaar geleden het slachtoffer zijn geworden van een razendsnelle, catastrofale afkoeling die vermoedelijk slechts enkele dagen of uren in beslag heeft genomen, en die waarschijnlijk het gevolg was van zo’n poolverschuiving. Het is zeker niet gezegd dat dit nu weer gaat gebeuren, maar de onverwachte versnelling van de verplaatsing van de magnetische Noordpool heeft de complete wetenschap verrast.

Het kan dus dat nog voor 2030 zal blijken dat het diametrale, rampzalige klimaatbeleid in Europa enorm zal hebben bijgedragen aan de wijd verspreide ellende die het gevolg zal zijn van door global cooling mislukte oogsten, epidemieën, en de dan inmiddels grotendeels afgebroken betrouwbare en betaalbare energievoorziening met fossiele brandstoffen en kerncentrales. (3)

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

 

06-01: Australië: 207 brandstichters gearresteerd, ook milieuorganisaties schuldig aan bosbranden
03-01: (/ Nederlandse boerenorganisaties bedreigd met sabotage en brandstichting – Extinction Rebellion: onderdeel van de nieuwe ‘Zwarte Dood’ die de Europese bevolking gaat teisteren?)
01-01: Global Cooling zet door: Sneeuw in Thailand; Extreem koud in India; Al 50 doden door griep in Bangladesh

2019:
22-12: Steun ECB aan klimaatagenda EU is onwettig en zal leven burgers fors duurder maken (/ Zwaarste sneeuwstorm in geschiedenis in IJsland)
20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
15-12: Greta Thunberg dreigt wereldleider ‘tegen de muur’ te zetten als ze niet voldoen aan haar klimaateisen
11-12: Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar
04-12: Prominente professor: VN kan militair geweld gebruiken tegen landen die klimaatagenda weigeren
03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Killing Fields’
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. Off topic @Xander. Uw website, het IP adres althans, is geblokkeerd in Vietnam. Met VPN {US} lukt het wel.

 2. Ondertussen hebben we de zoveelste extreem zachte winter op een rij. Zelfs in Moskou vriest het nauwelijks. En dan nog zouden we moeten lgeloven in wereldwijde afkoeling?

 3. De aarde draait iets schuin richting de zon op het zuidelijk halfrond, waar o.a. Australië ligt. De aarde staat niet recht, maar iets schuin, al draaiend om de zon.

 4. Wie heeft er profijt van de klimaathysterie:
  1. Regering. Als je de burgers maar kunt laten geloven dat het klimaat een bedreiging is, dan zullen ze na verloop van tijd de zaak die ze niet kunnen begrijpen (te complex) gaan rationaliseren voor zichzelf. Hun weerstand verdwijnt, ze zijn gedemoraliseerd.
  2. Hierna volgt de volgende stap. Aan de klimaatdreiging wordt gekoppeld het begrip klimaatvluchteling. Gebeurt nu al af en toe, omdat asielzoekers uit veilige landen niet zo goed verkoopt. Een volk dat de klimaathysterie slikt, zal ook klimaatvluchtelingen slikken.
  3. Beleggers, banken. Heel veel sectoren van industrie en diensten renderen niet meer genoeg. Daarom moest een nieuwe sector verzonnen worden, de klimaatindustrie, rond CO2, ondersteunt met pseudo-wetenschap en regeringsmaatregelen, dus het rendement is verzekerd. Iedereen wil wel daarin investeren.
  4. Actiegroepen, NGO’s. Die hebben allemaal een anarcho-communistische agenda. Ze verafschuwen banken en multinationals, maar als die bereidt zijn mee te spelen, laten ze hun bezwaren vallen. Want dan streelt het hun ego en daar gaat het hen eigenlijk om, om zich op te werpen tot de elite van de toekomst.
  Het is een klassieke ‘qui bono’.

 5. ik zeg het al tijden er is maar een ding om deze idiote plannen die er alleen op gebaseerd zijn om de burger te laten betalen voor meer immigratie en zelf verrijking door de eu niks meer niks minder. het klimaat veranderd niet op de wijze die ze je voor proberen te spiegelen.
  de burger word gemanipuleerd ik zeg dit tegen alle vrienden en familie en ik moet zeggen dat er steeds meer twijfel is bij mijn kennissenkring of dit nu wel echt waar is. dus blijf herhalen dat dit onzin is. de enigste manier om de slapjanussen in den haag te overtuigen is het hele land platgooien met demonstraties . of dit ooit gaat gebeuren hangt er van af voor velen gaat het nog steeds te goed..maar houdt hoop ..

 6. Zeer goed artikel en maakt ook veel duidelijk, maar de middeleeuwen zijn niet vergelijken in deze tijd, toen had je geen kassen waar alles in gekweekt werd en zolang maar heel weinig op zonne energie draait zal het met de voedselvoorziening niet zo’n vaart lopen denk ik.

 7. Over het zonneminimum is het te vroeg om daar iets over de resultaten te weten, 2019 was het tweede warmste jaar ook, bij een zoneminimum en dat is geweten en dat zien we in Australië komen er raar maar waar meer hittegolven voor in de zomer, dus het artikel heeft een punt, je kan niet alles aan klimaatverandering linken. Maar de klimaatopwarming door antropogene is geen leugens, trouwens de grootste uitdaging van de mensheid is te overbevolking. Shalom

 8. Australian fires zijn veroorzaakt hoofdzakelijk door arsonists (180 +) , en het feit dat de groenen het verwijderen van ‘groen bos afval op de grond’ heeft VERBODEN! Zelfs je eigen perceel mag je niet ontdoen van bomen die een gevaar vormen wegens brand!! Een vette boete kan men verwachten. Dit zijn dus bestuurs mensen die in steden wonen, en totaal ontwetend zijn mbt natuurbeheer. In Tasmania is het gelukkig niet zoals op de mainland. In het voorjaar zie ik dan ook geregelde branden in het woud … zoals het hoort!

 9. @ Mark S. 11.13 pm, op 15/1. Hear! Hear! Helemaal met U eens, Mark. Als oud-voorzitter van een cliëntenraad, van een Zorgcentrum in het zuiden des lands, weet ik dat dit de zuivere realiteit is. Tussen 2008 en 2013, heb ik moeten meemaken, dat men “de oudjes”, zelfs het koekje bij de koffie afnam. Maar voor socialistische en groene hobby’s, is er wel schijnbaar geld. En Rutte, een crypto communist, is dat geen enkel probleem, hij tekent wel bij het kruisje in Brussel, hoor. De communistische EUSSR brengt ons aan de bedelstaf.

 10. https://www.cafeweltschmerz.nl/klimaatakkoord-en-warmtepomp-houden-u-straks-uit-de-slaap-syp-wynia-en-coen-de-jong/
  Het boeiende is dat ik voorspel dat de brave ingedutte, maar vooral domme burger niet alleen dit feestje gaat betalen. Ook zijn de banken niet helemaal gezond.

  https://www.cafeweltschmerz.nl/deutsche-bank-is-technisch-failliet-wat-nu-arno-wellens-videolezing/
  https://www.cafeweltschmerz.nl/deutsche-bank-2-speelbal-van-miljardairs-en-terreurverspreiders-arno-wellens/

  Waarbij benadrukt dient te worden dat het absoluut niet alleen om Deutsche Bank gaat.
  Ook leuk is de door Arno besproken ommezwaai van schatje Merkel die ineens wel voor een bankenunie is. Rutte heeft zonder ruggespraak zijn burgers als pinautomaat weggegeven.
  De door vele bejubelde premier heeft zich weer eens erg loyaal opgesteld en de meerderheid van de Nederlanders vindt hem geweldig, gezien de verkiezingsuitslagen.
  Dus dan krijg je wat je verdient.

 11. En we stonden erbij en keken ernaar en lieten het gebeuren. Misschien kunnen ze openbaringen is eens gaan lezen. God zal het klimaat gebruiken om ons te doen bekeren. Het zijn tekenen aan de wand. Je kunt er zoveel geld in stoppen als je wil. Dat is niet de oplossing.

 12. De dag dat U niet meer economisch rendabel bent in het communistische oost-europa , begon een nieuwe cyclus van rendabel product te worden door de verkoop van uw lichamelijke gezonde onderdelen. En hoe vlugger ze door een of andere reden U in het ziekenhuis kregen was uw lot gezegeld.
  Bijvoorbeeld: iemand met macht had een oogje op uw woonst en uw kansen stegen op de lijst te komen van de kandidaat. Drogredenen waren er genoeg. Socialisme of kommunisme of een gecentraliseerde planeconomie die door zijn innefitientie mensen armer maken , heeft ongelooflijke gevolgen , die niet voorstelbaar zijn.
  Denk tweemaal na bij de volgende verkiezing en laat ons hopen dat Trump erverkozen wordt.
  Dat zou nog een uitstel kunnen zijn van het onvermijdelijke die wij aan onszelf te danken hebben.

 13. Voor zinvolle dingen is nooit geld. Bijvoorbeeld de bejaardentehuizen en verpleegtehuizen. We laten de oudjes zo lang mogelijk wegkreperen in hun eigen huis.
  Maar voor de leugens wordt alle geld vrijgemaakt. Voor de klimaatleugens van Brussel zo’n 1000 miljard.
  Die socialististische volksbedrieger Frans Timmermans is er het boegbeeld van. Ik vind het een duistere man.

 14. Wat zijn die dikkoppen zoals timmerkul toch een uitzonderlijk tuig , meer kan ik er niet van maken , alles eigenbelang tot op het bot ziek .

 15. Tja wat moet ik daar nou mee, ik weet het al jaren voordat klimaat een hot item was; Topeconoom Armstrong: ‘De natuur bewijst dat klimaatalarmisten regelrechte leugenaars zijn’ – Grillig weer niet veroorzaakt door CO2, maar begin zonne minimum en global cooling, plus verschuiving magnetische noordpool.

  Ik had dus gewoon een dik salaris kunnen hebben voor het gebruiken van slechts enkele hersencellen, in het land der blinden is één oog koning, kan je nagaan hoeveel zand er rond gestrooid wordt door Klaas Vaak !

Comments are closed.