Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog

‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’

————————————————————————————————————————————-

GroenLinks en D66 leiden een partijkartel, waar behalve de VVD, het CDA en de CU bijna alle andere partijen –met uitzondering van de PVV en het FvD- toe gerekend moeten worden, dat hetzij onwetend, hetzij opzettelijk een klimaatbeleid aan ons opdringen dat door de mede oprichter van Greenpeace, dr. Patrick Moore, een ‘totale hoax en bedrog’ wordt genoemd, ‘waarin wetenschap is vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie.’ Zelfs de regeringspartijen met ‘christelijk’ in hun naam lijken hun traditionele God te hebben ingeruild voor de linksliberale afgod van ‘het klimaat’ en in bredere zin ‘de planeet’. Moore waarschuwde een paar dagen geleden al dat dit beleid, dat enkel rust op ideologische verzinsels -maar desondanks speerpunt is van het kabinet Rutte-, diepe ellende, armoede en massasterfte zal veroorzaken.

‘Door de hele geschiedenis heen wordt angst gebruikt om controle te krijgen over het denken, het geld en al het andere van de mensen,’ zei Moore in een interview met Breitbart News. ‘De klimaatcatastrofe is uitsluitend een angstcampagne – nou, angst èn schuld. Je wordt bang gemaakt dat je je kinderen ombrengt omdat je hen in een SUV die CO2 in de atmosfeer uitstoot vervoert, en je voelt je daar dan schuldig over. Er is geen sterkere motivatie dan deze twee emoties.’

Politici en wetenschappers ingelijfd en gecorrumpeerd, bedrijven werken gretig mee

De Greenpeace oprichter zegt dat de milieu- en klimaatbeweging de meeste politici heeft ingelijfd en gecorrumpeerd, zodat die hun controle over de gewone man verder kunnen versterken. Zogenaamd ‘duurzame’ en ‘groene’ bedrijven werken daar graag aan mee, omdat zij daarvoor met bergen belastinggeld, opgebracht door de burgers, worden gesubsidieerd.

‘En zo heb je de groene beweging die verhaaltjes bedenken om het publiek angst aan te jagen. Daarnaast heb je de echokamer van de media –nepnieuws- die tegen iedereen maar blijven en blijven herhalen dat ze hun kinderen doden (of in gevaar brengen). Dan heb je de groene politici die met overheidsgeld wetenschappers kopen om die angstverhalen met quasi wetenschappelijke cijfers te ondersteunen… Wetenschappers die dat gewillig doen, omdat ze feitelijk verslaafd zijn aan overheidssubsidie.’

Ook investeerders en veel (grote) bedrijven doen gretig mee met deze angstagenda, omdat hen dit tal van lucratieve klimaat- en energie opdrachten oplevert die met belastinggeld worden betaald.

‘En als ze het hebben over de 99% consensus die er onder wetenschappers over klimaatverandering zou zijn, dan is dat een compleet belachelijk en met valse cijfers. De meeste van deze ‘wetenschappers’ –bewust tussen aanhalingstekens- die deze ramptheorie verspreiden worden betaald met publiek geld… Deze zogenaamde wetenschappers zijn voornamelijk bezig met het produceren van nog meer angst, zodat politici dat kunnen gebruiken om het denken van de mensen onder controle te krijgen en zo hun stemmen te vergaren. Sommige mensen raken er dan echt van overtuigd dat die politici hun kinderen van de ondergang kunnen redden.’

‘Grootste bedreiging voor de Verlichting sinds Galileo’

Het verzinsel van antropogene (door mensen veroorzaakte) klimaatopwarming is volgens Moore dan ook een bedreiging voor het moderne denken zelf, zoals Galileo ook werd vervolgd omdat hij –met de echte feiten- tegen de toen heersende verkeerde opvattingen inging.

‘Het is afschuwelijk dat de klimaatagenda de grootste bedreiging voor de Verlichting sinds Galileo is. Niets komt zelfs maar in de buurt. Wat er nu gebeurt is een slechte zaak in de geschiedenis van de wetenschap. Het is de grootste leugen sinds mensen nog dachten dat de aarde het centrum van het heelal was… Galileo ontdekte dat de zon het centrum van het zonnestelsel is en de aarde daarom heen draait. De Katholieke Kerk veroordeelde hem daarvoor tot de dood. Enkel omdat hij dit publiekelijk introk mocht hij de rest van zijn leven onder huisarrest doorbrengen.’

‘Dit gebeurde rond het begin van wat we nu de Verlichting noemen, toen we in plaats van bijgeloof en zaken zoals onzichtbare demonen de wetenschap gingen gebruiken om kennis te vergaren… En nu heeft de klimaatagenda de wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie. Hier zit geen waarheid in. Dit is een totale hoax en bedrog.’

Ondergang Westerse beschaving dreigt door ‘grootste bedrog in de geschiedenis’

Moore is niet de enige klimaatactivist die zich op grond van de echte wetenschappelijke feiten ‘bekeerde’ van extremist tot realist. Zo noemde ook wijlen John Coleman, meteoroloog en medeoprichter van The Weather Channel, door mensen veroorzaakte opwarming door CO2 ‘het grootste bedrog in de geschiedenis’. Coleman gaf destijds zijn lidmaatschap van de Amerikaanse Meteorologische Vereniging (AMS) op omdat hij concludeerde dat de organisatie werd gedreven door een politiek-ideologische agenda, en niet door wetenschap.

Het buitengewoon kwalijke is dat deze valse agenda het overgrote deel van de politiek en media heeft overgenomen, waardoor die vrijwel ongestoord in staat zijn om ook ons volk zover te krijgen onze welvaart op te geven en het leven van onze (klein)kinderen in diepe armoede en ellende te storten, en dat om de uitstoot van een voor de natuur broodnodig gas, CO2, te beperken, wat de opwarming van de planeet met welgeteld een twintigste van één graad moet afremmen.

Naast wetenschap, rede en gezond verstand lijken daarom ook verantwoordelijkheid en medemenselijkheid volledig overboord te worden gegooid. We moeten en zullen als volk en mensheid onszelf opofferen op het altaar van de afgod van het linksliberale establishment. Toekomstige generaties in landen die weigeren mee te doen zullen straks in hun geschiedenisboekjes uitgebreid, en met een mix van ontzetting en minachting, beschrijven hoe de ooit ver ontwikkelde Westerse beschaving zichzelf bewust in de afgrond stortte, en er daarbij alles aan deed om ook de rest van de mensheid in zijn fatale val mee te slepen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur: Friends of Europe, bron: Flickr: pic 0030, licentie: CC A 2.0 generic

Zie ook o.a.:

04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
18-02: Rijkste Britse industrieel: Europa verliest door extreem klimaatbeleid internationale concurrentieslag
07-02: Hoezo spontaan? Klimaatspijbelaars blijken georganiseerd en gefinancierd door EU (/ Kinderen door schaamteloze Europese elite misbruikt om valse klimaatpropaganda te verspreiden, gefinancierd met € 340 miljoen subsidie)
03-02: ‘Europese (Dis)Unie wankelt, energie zekerheid moet boven klimaatbeleid worden gesteld’
26-01: Doe wat ik zeg, niet wat ik doe: Bekende steenrijke klimaatactivist reist in privé jet wereld rond (/ Sovjet Unie herleeft in het Westen: Leiders leggen bevolking steeds hogere lasten op terwijl ze zichzelf daarvan uitzonderen)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
14-01: ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland 

2018: 

07-12: (/ Na VS breekt ook Brazilië met Marxistische klimaatagenda)
29-11: Topwetenschapper Dyson waarschuwt dat klimaatbeleid op ideologie is gebaseerd, niet op feiten (/ Groene klimaatideologie heeft alles weg van een nieuwe religie)
16-11: NASA satelliet ziet forse afkoeling, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd
15-11: Klimaatwetenschappers geven enorme rekenfout Global Warming toe
09-10: IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport (/ Met uitzondering van de EU trapt niemand meer in de CO2/opwarming hoax, dus moeten alleen de Europese burgers er fors voor gaan betalen)
03-09: Zonne minimum eerder begonnen, experts waarschuwen voor langdurige afkoeling Aarde
01-06: Petitie tegen gasvrij maken Nederland vanwege enorme kosten die burgers moeten betalen (/ Miljoenen Nederlanders dankzij GroenLinks, milieulobby en ‘duurzaam’ bedrijfsleven in armoede gestort – Ook huurders worden opgezadeld met CO2-klimaatproof maken woningen, wat ruim € 100 miljard gaat kosten)