Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatevangelie

‘Wreed of niet, dit 16 jarige meisje is het gezicht geworden van het kwaad.’ (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘St. Greta van Thunberg –beschermheilige van het tijdperk van domheid- is in de Nieuwe Wereld aangekomen om haar evangelie van de aanstaande ondergang van het klimaat aan ongelovigen te prediken,’ schrijft de conservatieve journalist James Delingpole sarcastisch. Hij verwacht dat links / Democratisch Amerika net als West Europa aan haar voeten zal liggen, maar het grootste deel van de Amerikanen niets moet hebben van haar valse, kwaadaardige klimaatpropaganda waarmee ze met louter angstzaaiende leugens probeert de wereld te overtuigen onze beschaving op te geven en terug te keren naar de duistere Middeleeuwen.

Amerikaanse conservatieven en andere rechtsen begrijpen dat ‘heilige Greta’ niets anders dan een enorme hoax verkondigt, een anti-Westerse en specifiek anti-Amerikaanse hoax. In zijn boek ‘Groene Tirannie’ omschreef Rupert Darwall hoe het ‘global warming’ bedrog grotendeels werd bedacht door linkse Europeanen, met name Duitse en Zweedse. Hun grote doel: de Westerse industriële beschaving vernietigen, met de Amerikaanse voorop.

Doemprofetieën

‘De oorlog tegen de natuur moet stoppen,’ verkondigt Greta, die volgende week een toespraak houdt voor de VN, waar ze opnieuw haar doemboodschap over een vreselijke toekomst met hitte, hongersnood, ziekten en alle denkbare natuurrampen zal uitspugen. ‘Feitelijk beschrijft ze een leven dat exact het tegenovergestelde is van het prettige leven dat ze nu zelf leidt,’ geeft Tony Heller in deze video als commentaar. ‘De pers zal haar doemprofetieën als een magneet voor hoop omschrijven – hoop dat als we de CO2 uitstoot terugbrengen naar het pre-industriële tijdperk, alles weer goed zal komen.’

Hadden kinderen –en hun ouders- het vroeger werkelijk veel beter dan nu, voordat CO2 zogenaamd alles zou hebben verpest? Natuurlijk niet. Nog maar een eeuw geleden maakten ziekten zoals polio en ook de griep (de Spaanse griep doodde in 1918 zo’n 40 miljoen mensen) veel meer slachtoffers, en was de gemiddelde levensverwachting jaren tot zelfs tientallen jaren lager.

Warmer in Europa, maar kouder in Amerika

Greta en haar blinde volgelingen zouden de zaken daarom eens in historisch perspectief moeten zetten, en vooral ook wat echte kennis moeten opdoen van het klimaat. In Europa hebben we nu dan weliswaar wat warmere jaren dan gemiddeld, maar in de VS waren de jaren aan het begin van de vorige eeuw juist warmer dan nu. Ook is de kans op hitte sinds 1895 afgenomen, en zijn de afgelopen jaren in Amerika de koelste ooit.

Kritiek op hun heilige Greta is volgens links en progressief automatisch oneerlijk en immoreel, en degenen die deze kritiek spuien zijn in hun ogen allemaal blanke racistische conservatieven die betaald zouden worden door de olie industrie.

Masterplan klimaatbeweging gericht tegen welvaart van mensheid

Het probleem met Greta Thunberg is natuurlijk niet dat ze een 16 jarig meisje met vlechtjes is, dat ze haar school niet heeft afgemaakt, of dat ze autistisch is. Het probleem is dat ze, hoe inspirerend ze misschien ook klinkt, namens de linksgroenliberale globalisten louter propaganda, leugens en nepnieuws uitbraakt, en de ‘zaak’ waar ze voor staat puur kwaadaardig is.

Want achter haar zoetsappige verhaaltjes over het klimaat en de natuur, en de zogenaamde crisis waar ‘moeder Aarde’ en toekomstige generaties mee te maken krijgen, zit een pleidooi voor keihard totalitarisme. Dat is geen geheime complottheorie, of zo. Delingpole wees bijna 10 jaar geleden in zijn boek ‘Watermelons’ op het masterplan van de ‘groene’ klimaatbeweging tegen het Westen, tegen de welvaart en zelfs tegen de hele mensheid. Dit masterplan is een openlijke samenzwering, die voor iedereen met maar een beetje achtergrond kennis zichtbaar is.

‘Wreed of niet, Greta Thunberg is het gezicht van het kwaad’

Het is een zeer gevaarlijke, kwaadaardige samenzwering. Als de groene eco-evangelisten, ecofascisten en econazi’s hun zin krijgen –en daar lijkt het ook in Nederland met het Klimaatakkoord en het verplichte afschakelen van aardgas sterk op-, zal de levensstandaard fors worden verlaagd, wordt energie extreem duur en voor velen onbetaalbaar, is het gedaan met onze laatste restjes vrijheid, worden nog meer landschappen verwoest door vogel- en vleermuis vermalende windmolens (de totempalen van de klimaatbeweging) en zal nóg meer geld en welvaart van de gewone burger in de zakken van de linksliberale oligarchie verdwijnen.

Bovendien zal niets van dit alles het klimaat en het leven op onze planeet zelfs maar een procentje verbeteren – integendeel.

‘Greta Thunberg is op dit moment de meest prominente vertegenwoordiger van die totalitaire beweging. En of u dat nu leuk of wreed vindt of niet, dat maakt haar het gezicht van het kwaad,’ besluit Delingpole.

Xander

(1) Breitbart
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
26-07: Linksgroene econoom pleit op radio voor radicale verarming van de bevolking
23-07: Linksgroene ideoloog: Huisdieren zijn slecht voor klimaat en moeten verdwijnen
15-07: TU professor: Elektrische auto’s zijn grote zwendel en ‘waardeloos’ voor het klimaat
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
27-06: Duitse bedrijven en samenleving in zwaar weer door groen beleid en de-industrialisatie
21-06: Zoveelste klimaathoax: VN-baas poseert op eiland Tuvalu dat in zee zou wegzinken – niet dus
18-05: Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden
22-04: Duitse universitaire studie: elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
03-04: Groene wethouder Verkeer en Klimaat wil rijverbod alle benzine auto’s in grote steden
29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
13-03: Zogenaamd lagere energierekening misleidende verkiezingsstunt van Rutte
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

 

2018:
29-11: Topwetenschapper Dyson waarschuwt dat klimaatbeleid op ideologie is gebaseerd, niet op feiten
16-11: NASA satelliet ziet forse afkoeling, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd (‘Universitaire wetenschappers San Diego en Northumbria komen tot dezelfde conclusie: Het gaat voor lange tijd flink kouder worden)
15-11: Klimaatwetenschappers geven enorme rekenfout Global Warming studie toe
09-10: IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

46

 1. Onnozel wicht. Ze heeft niet eens in de gaten dat ze door “de linkse kerk”, de Groenen, de rode plutocraat Soros, en de NWO, gebruikt wordt.

 2. ze reist wel met een zeiljacht maar waar is die van gemaakt door de zelfde vervuilende industrie waar tegen zij strijd als ze ergens heen gaat moet ze het naakt doen dan belast ze de natuur het minst kle4ren worden gemaakt door industrie schoenen ook laat staan haar mobiel zelfs een fiets zie vervuild het klimaat al door te leven ze eet en scheid ook is ook klimaat belastend en heeft zij ooit gewerkt nee
  waar volgt ze studie op school dat ze in een grot gaat wonen geen computers meer geen tv meer geen radio zelf jagen en groente verbouiwen en geen stroom verbruiken ook geen zonnepanelen ze moet eens echt gaan studeren alvorens zij gaat klagen zonder al die in haar ogen vervuilde weten schap had zij nooit bestaan

 3. Volg het GELD! Daar komt het altijd op neer. Welke belangen en wiens belang?

 4. Wat een onvoorstelbaar onnozel, hatelijk artikel. Climate change, die nu een ware klimaatcrisis geworden is, is een wetenschappelijk vaststaand feit. De onvolprezen Greta Thunberg zet ons, met heel veel moed en onvoorstelbaar doorzettingsvermogen, aan om er eindelijk iets aan te doen. Al haar acties zijn in de hoogste mate lovenswaardig en noodzakelijk. Ze werkt bovendien volledig autonoom en is aan geen enkele organisatie gebond. Schande, zo’n artikel.

 5. Teveel volk op de wereld,
  dus praten over het heilige huisje :
  minder kinderen maken !!!

 6. Willy:

  ook wij hebben in Belgie een De Wever

  Wat is dit nu weer Willy? Nu woon je ineens in Belgie? Een paar maandjes terug nog in Duitsland!! En toen al zeker 20 jaar.

 7. Dieptriest hoe zo’n onnozel autistisch Zweeds meisje misbruikt wordt door groene zeloten. Ieder moreel besef ontbreekt bij deze suggestieve dwaallichten.

 8. Overigens vind ik ondanks al mijn opmerkingen Greta een irritant kind waarvan het belang ver wordt overdreven.

 9. Econoom

  Je moet beter lezen, er worden verschillende data gebruikt zodat de uitkomst niet kan kloppen. Verschillende meetmethodes dus.
  Dat een econoom dat niet begrijpt, nogal logisch dat de economie een puinhoop is.
  Die vriend zal het beter uit kunnen leggen, kan ook daaraan liggen. Maar we worden voorgelogen, en jij laat je voorliegen.

 10. Bastiaan2000 je snapt er weinig van. Natuurlijk moet je het effect van zon en bewolking wegmodelleren om een zogenaamd neutraal effect te krijgen van de invloed van de opwarming. In de economie spreken we dan over ceteris paribus.Je hoeft mij als econoom niets te vertellren over de bouw en het gebruik van modellen.

 11. Econoom,

  Mijn verhaal is geen onzin, deze klopt. Er worden verschillende meetmethodes gebruikt
  Invloed van de zon en effectiviteit van bewolking worden vrijwel weg gemodelleerd. Waardes met betrekking warmte absorptie worden gemeten in het veld bij een onbewolkte dag ( albedo effect) .

  Ook worden meetmethodes aangepast en sommige geschrapt. De condities worden gewijzigd terwijl men oude dat blijft gebruiken. Zowel hoogte van meeting als schaduwmeting scheelt ca. 1,5 graden.

  Ik kan nog doorgaan maar kan mijn bron niet prijsgeven, ook in het buitenland zijn ze vals.
  Maar beste econoom, jij die naïef is. Jij die mij veroordeeld omdat ik ooit opgevoed ben in instellingen. Ik was redelijk oké, door omstandigheden kwam ik daar ( buiten mijzelf). Het was de hel met misbruik extreme mishandelingen jaren lang, maar ik heb mij eruit geknokt en functioneert op een hoog niveau. Leidinggeven en uitvoeren, chef i een goede keuken doe ik zelf heb opgebouwd. Ik ben ook verpleegkundige geweest, een keer wat anders dacht ik, maar weer terug in mijn oude vak.

  Dat jij deze vooroordelen hebt zonder enige besef wie ik ben is erg vals, dat is geen vooroordeel maar een feit. Ik zat toen tussen groot tuig, maar ik was dat niet.
  Ik vind je eigenlijk best wel zielig, zo’n nare opmerking plaatsen, maar goed jullie bestaan ook.
  Verder het het beste hè econoom, je zal het nodig hebben.

 12. Bastiaan2000 je zegt dat je bent opgfevo ed in imstellingen. Dat zegt voor mij genoeg. Je verhaal is dus een compleet verzinsel.

 13. Meisje Greta is pas 16 jaar. Ze word helaas misbruikt om politieke doeleinden er langzaam en subtiel in te “smeren”, Het arme kind haar hele leven is naar de vaantjes. Dit is een smerige manier van kindermisbruik. Misschien een politieke partij oprichten die de belangen van de jongeren onder 21 vertegenwoordigd.

 14. Econoom schreef:
  31/08/2019 om 9:57 am

  Beste Econoom,

  Dat is geen onzin verhaal, alleen hij durft het niet te zeggen, bang voor zij baan. En ze geloven hem toch niet. En mij dus ook niet.
  Maar de berekeningen van dat lab zijn vals, onvolledig dus fout. Dit moeten ze van de overheid, deze willen deze cijfers om in te voeren zodat ze het klimaat akkoord kunnen invoeren.

  Maar je mag geloven wat je wil geloven, naïevelingen zullen nuttige idioten zijn voor plannen die ze invoeren.
  Maar ik ken links, ik ben door ze opgevoed in instellingen en weet welk kwaad ze zijn. Maar blijf lekker naïef, dat is jouw keuze.

 15. Over een tijdje hoor je niks meer van Greta, dan hebben de ouders van Greta flink hun zakken gevuld. De charlatans van het milieu.

 16. @John, (10.38) dit mag je eens uitleggen:
  “Dat ergens diep de bodem van de oceanen opwarmen is een feit , maar met het doel nieuw leven te creeeren.”

  Hoe rijmt ‘ergens’ met ‘feit’?
  Hoe weet je dat het een feit is als het ergens op een onbekende plek gebeurt?
  En wie doet dat? Alleen een zelfbewuste intelligentie kan een doel hebben.
  En wie kan er dan nieuw leven creëren en op welke wijze? En wat voor soort leven bedoel je dan?

  Ik ben echt heel benieuwd naar jouw ‘wie, wat, waar, waarom en hoe’. Maar dan wel logisch beredeneerbaar graag.

  Ik vraag me ook nog steeds af hoe volgens jou ‘het licht het al van het duister gewonnen heeft’. Wanneer en hoe dan. Niet zo vaag graag.

 17. @Clement
  De geschiedenis wordt steed herhaalt, daar krijg je stilstand door.
  Je wordt maar steeds naar start teruggefloten in het monopolie en pyramidespel
  Terug naar de middeleeuwen en op hetzelfde moment moet je door.
  Het is niet voor iedereen beter geworden, wat de EU betreft.

 18. @lieselot heb jij vaker last van waanideeën? Als je toch zo moet leven zou ik ook willen stoppen met leven.

 19. Heeft m.i veel gelijkenis met o.a.”hitlerjugend” ‘jugendsturm” ”international scouting” (baden powell), etc.etc.

  Zet deze jonge “Sturmkrafte” in, om een zinnige dialoog kapot te maken, want iedereen
  is zo “vertederd’, Zie de meest wrede “kindsoldaten” in Afrika, zeer “vertederend” met kapmessen
  en auomatische wapens. Ook wijsgemaakt dat ze (dwangmatig) ‘”vechten” voor de “juiste” zaak

  Veel success met de diepgewortelde “cognitieve dissonantie” wereldwijd en vooral
  in Nederland, als een “try out landje” voor allelei producten en (sociaal/economische
  experimenten.

  misselijkmakend, lets anders kan ik er niet van maken.

 20. Ongetwijfeld is er sprake van opwarming. In hoeverre de mens daarin een rol speelt staat open voor discussie. In de vroege middeleeuwe0n was het klimaat zeker zo warm als nu. Groenland kreeg deze naam niet alleen om kolonisten aan te trekken. Het was toen wel degelijk in de zomerperiode groen. Nu trouwens ook weer. In de late middeleeuwen werd het klimaat geleidelijk weer kouder. Dat betekende de nekslag voor de vikingkolonles in Groenland.

 21. Wat is het toch fijn dat een aantal hier die zich voordoen als (C)christelijk rechter, in hun ontwikkeling nooit verder gekomen zijn dan hoogmoedig met een toetsenbord hun bittere gal spuwen over een kind. Matt. 18:10.
  Bovendien: Xandernieuws heeft een foto uitgezocht, waarop ze zo stuurs mogelijk kijkt want een nog slechtere kon Xandernieuws kennelijk niet vinden.
  Klaarblijkelijk gaat de (politieke) mening van Xandernieuws, hoe terecht ook in vele opzichten, óók gepaard met schaamteloze minachting van een kind.
  Xandernieuws schrijft: “Het probleem is dat ze, hoe inspirerend ze misschien ook klinkt, namens de linksgroenliberale globalisten louter propaganda, leugens en nepnieuws uitbraakt, en de ‘zaak’ waar ze voor staat puur kwaadaardig is.”
  Schoffel dan die linksgroenliberale politiek correcte grafgeesten zo ver mogelijk onder tafel en ontzie een door hen beïnvloed en op groffe wijze misbruikt kind, dat in haar onnozelheid gelooft in hun leugens!
  Overigens: weet u dat de 6 of 8 begeleiders van dit meisje, dat “om het milieu te sparen” zeilend naar Amerika ging, met v l i e g t u i g e n terugkeren, dat op zich al veel meer CO-2 uitstoot is dan als zij alléén naar Amerka en terug gevlogen was?

 22. Het is duidelijk, ze moeten de mens niet meer. Na de industriële revolutie & de overbevolking hebben ze genoeg geld en macht en willen ze nu iets anders, want ze hebben de overbevolking niet meer onder controle en de mens is niet slaafs genoeg meer. Dus zullen ze ons binnenkort gaan bestralen (5G) en uithongeren (nu al bijna 2eu per kilo aardappel waar ik woon!). Al die inwendige en externe stressfactoren zullen onze genen zo verzwakken dat de mens gewoonweg niet lang meer kan en wil leven, en dat het merendeel vroegtijdig sterft aan een kapotgemaakt immuunsysteem. Opgeruimd staat netjes?

 23. Badtiasn2000, “een vriend van mij etc” . Het typische voorbeeld van een onzinverhaal. Verwijzen naar anonieme bronnen die niemand kan controleren.

 24. Het meiske is autistisch. Er komen teveel prikkels binnen. Dit zal misgaan. De ouders kiezen ervoor om in de schijnwerpers van de media te staan; maar zij?? Dit neigt naar kindermishandeling.

  En het klimaat draait om geld, veel geld. Maar waarom kiezen regeringsleiders massaal voor vernietiging van onze economie ??? Eerlijkgezegd zou ik het niet weten. Elke simpele ziel ziet dat dit fout afloopt, en toch wordt dit proces niet gestopt.

 25. Alle mogelijke vergelijkingen lees ik, maar een van de grootste oorzaken van onze verschillende wereld problemen zijn de
  Overproductie van de mens!!
  Ongelukkig zijn het deze die voor hun kroost, in deze tijd waarin wij leven, geen aangepaste opvoeding kunnen geven om
  Mens te worden niet puber te blijven zoals 70 % van de mannen en 45 % van de vrouwen.
  De enige evolutie die men ziet is in de aanpassing van hun carroserie, geen zwarte rokken meer maar gekleed zoals de mode het vraagt.
  Maar alles wat in en rond het hoofd omgaat blijft bij wat 2000 jaar geleden of vroeger of later geschreven is, als de enige waarheid.
  Dat is stilstand en stilstand is achteruitgang of domheid.

 26. Een rekenfout…. ,,bij bio denkt iedereen (?) meteen dat het goed is. platform-investico.nl

  Ik zie ,,ze,, elke dag, sporters, wandelaars, fietsers met zo’n plastic ! flesje met water. Zo langzamerhand moet ik vanwege deze domheid glimlachen. https://netzfrauen.org/2016/02/28/.mineralwasser/.
  Brussel wordt aangeklaagd wegens het verbranden van hout. https://netzfrauen.org/2019/03/29/.eusued/.
  Eneco stookt in 10 jaar Utrecht kaal.
  http://www interessantetijden.nl 2019/03/18/klimaatcrematorium-eneco-lage-weide-stookt-in-10-jaar-utrecht-kaal/.
  Elke vooruitgang heeft zijn prijs (van Eric Zemmour). https://doorbraak.be/Eric-zemmour- elke-vooruitgang

  Voor elke dierenvriend ( die dan ook echt bio-vlees koopt ) is eigenlijk netzfrauen.org NIET geschikt. Een waarschuwing is op zijn plaats. Onverbloemd laat deze site u weten wat we eten en drinken, hoe de grote multinationals met uw leven ,,spelen,, , de natuur de nek wordt omgedraaid en schrijnende gevallen van dierenleed.

  Soms is het beter om helemaal niets te willen weten…. maar daar zijn er al zo veel van, te veel !
  Die niets wil weten sterft maar één keer….. die alles wil weten sterft meerdere keren per dag !

  ,,

 27. Enkeld Poetin ken nog hiertegen in verzet Israël en Amerika onder Trump ( nog )
  Dr na gaat dit in stroomversnelling.
  Al doen de Chinezen niet perse mee ze gaan oom niet tegenin ze zijn netzo kwaad dat uit is op macht.

 28. Daar hebben we de joker van de klimaat-elite Greta, kom op, hup kleine Antifa meid, you can do it, yes we can. Een stukje afdalen op het contingent en wegkijken De lui die hierin stinken zijn van alles los en niet alleen van hun god. Ave

 29. @ Toni helemaal gelijk tot op zekere hoogte .de mussen populatie is sinds vorig jaar aan het toenemen, kauwen zijn er redelijk veel in deze omgeving, gelukkig wat raven. maar het grotere probleem dat er al is ,en alleen maar erger word is het zoeken naar voedsel er is steeds minder te vinden voor bepaalde soorten. als je de vogels bijvoert zoals wij doen. krijg je te horen vogels horen niet in een woonwijk zowel van de woning corporatie en verschillende ego buren.maar die zijn zich niet bewust dat zij hun eigen ondergang versnellen Dat ergens diep de bodem van de oceanen opwarmen is een feit , maar met het doel nieuw leven te creeeren. de massa schijnt niet te willen beseffen dat de aarde en de mensen van goede wil vlak voor een transitie staan, naar een wereld waarin alleen spirituele groei telt. zowel voor de planeet als de mensheid. de oorlog licht tegen het duister is al door het licht gewonnen de naweeen zijn de waarheid in alles zal en moet naar boven komen en de foute machthebbers zullen allemaal spreekwoordelijk met de billen bloot komen te staan. wat ik al aangaf in een vorige reactie de planeet aarde is tot dat moment de gevaarlijkste plaats om te zijn. maar wij moeten zelf onze rotzooi opruimen.

 30. Het gaat helemaal niet om behoud van de natuur of om het klimaat.
  Het gaat om een luchtkasteel, die infeite het levensonderhoud eruit werkt
  Mensen op kosten jaagt en een schuldgevoel opdringt, een machtsverschijnsel.
  Eerst de EU en dan de NWO, waarmee je niets meer hebt te melden over je geld en goed.
  Een totale controle over alles bestuurt door computers en robotten net als in communistisch China.
  Zwaar bewaakt door Camara’s, zogenaamd voor de veiligheid, maar ondertussen je vrijheid belemmeren.

 31. Klimaat. Kan het bijna niet meer aanhoren. Ik ben van beroep schilder en sta met regelmaat tussen de weilanden boerderijen landhuizen en noem maar op te schilderen. Een vriend van mij is onderhoudsmonteur bij onze geliefde windmolens en vertelde mij dat rondom de windmolens het bezaaid ligt met dode vogels. En dit houd mij dagelijks bezig. Ik zie bijna geen vogels meer. Waar zijn onze vogels eigenlijk? Ik zie in nieuwbouwwijken wel mussen en kauwen, maar waar zijn de spreeuwen, merels, roodborstjes, eksters, zwaluwen en ga zo maar door. Bereid het netwerk uit met 5g, nog meer windmolens, zonnepanelen en weet ik wat nog meer. Deze waanzin vernietigd meer dan we denken. Denk aan de rupsenplagen en volgend jaar komen er vast weer nieuwe insectenplagen bij omdat hun natuurlijke vijand er niet meer is. En dan tot overmaat dit kind. Dat denkt dat ze op deze manier de wereld gaat redden.

  Ziek.

 32. Een vriend van mij werkt in een laboratorium, deze doen klimaatonderzoek. Ze moeten van de overheid valse en verkeerde informatie naar buiten brengen om zo de klimaatverandering te bewijzen. Maar het zijn leugens, hij zegt dat zijn baas zegt ‘ ik weet het dat het niet klopt, maar ik heb een gezin en ik kan mijn baan niet verliezen hierdoor’. Hij zelf staat laag in de pikorde en zal niet geloofd worden, maar wel zijn baan kwijtraken.
  Deze overheid is bewust dit land aan het kapot maken, ze zijn de grootste misdadigers van deze tijd.

 33. zijn de afgelopen jaren in Amerika de koelste ooit.

  Hier moet wel even bijgezegd worden dat dat komt omdat de aarde opwarmt.
  Dat spreekt voor zich.
  Daar waar het warmer is, komt dat door de opwarming van de aarde.
  Daar waar het kouder is, komt dat door ….. de opwarming van de aarde.
  Over een maand vlieg ik maar weer eens naar de andere kant van de aarde. Daar waar het warmer is. En ik schaam me er niet voor!
  Greta! Als dat zo doorgaat wordt dat een verketterde voornaam zoals die van die Duitse gek.

 34. Als Greta eens ging vertellen dat de wereld eens moest stoppen met bommen en raketten te gooien omdat dat die niet alleen veel verdriet en schade veroorzaakt maar ook enorm veel CO2 produceren

 35. Greta is de inzet voor meer mondiale eenheid en denken. De mensheid wordt geconfronteerd met een kanon van een schuld: wie gaat vrijuit? Bij wie zal men hiervoor terecht kunnen, zonder te bezwijken voor noodlottige ingrepen?

 36. Greta is niet helemaal 100% in het hoofd. Er wordt zwaar misbruik van dit kind gemaakt. Met name door haar ouders. Die linkse klimaat drammers zijn een stel zakkenvullende criminelen. Veel meer kan ik er niet van maken.

 37. Ik kan totaal geen respect hebben voor dit meisje omdat ze een vals Evangelie predikt, ook wij hebben in Belgie een De Wever een meisje dat nog niet weet of ze nu man of vrouw is, kun je dat voorstellen? Die meisjes zijn in feite geestelijk gestoord en hebben geestelijke gezondheidshulp nodig, maar ze gaan eens lekker vertellen hoe wij moeten leven? Minder vlees eten zal het klimaat niet redden, je huis beter isoleren zal het klimaat niet redden, en zo kan ik nog doorgaan!! Shalom

 38. Meiske heeft haar rol en centjes binnen.
  Goed gedaan meiske.
  Voor de rest gaan we naar de volgende etappe.

 39. Als die Greta het woord “klimaat” nu eens veranderde in “milieu” en de schuld legde bij de grote bedrijven die ons milieu kapot maken, ( Chemtrails, vergifbedrijven als Monsanto, nu Bayer, Koch, en niet vergeten de enorm vervuilende oorlogsindustrie) had ze aan mij een medestander.
  NU NIET! Zij werkt voor de verkeerde mensen.

 40. Volgens mij was er ook zo kind die tijdens de Irak Koeweit oorlog vertelden over de vreselijke misdaden die de Irakese soldaten begingen in Koeweit.
  Achter af bleek het de dochter te zijn van de ambassadeur van Koeweit in de VS.
  Maar het resultaat was behaald de wereld ging Koeweit van deze barbaren bevrijden.

 41. Dat wicht komt geloof ik uit zweden, daar wonen meer idioten hoor.
  Verder wekt haar boodschap ook alleen bij dwazen enige interesse.
  Wat mij wel opvalt is dat er zoveel kneuzen zijn die ook nog eens macht hebben.

Comments are closed.