Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden

Europa richting een nieuw Derde Wereld gebied – Gevestigde orde in Brussel wil vliegreizen sowieso veel duurder maken – Madrid, Napels en Stockholm straks weer vrijwel onbereikbaar vanaf Amsterdam –In tegenstelling tot Jean-Claude Juncker heeft Frans Timmermans geen alcohol nodig (?) om krankzinnige plannetjes te bedenken. (Afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Roomser dan de paus, in dit geval linkser dan linksgroen: Frans Timmermans, van de in ons eigen land gemarginaliseerde PvdA, die echter zeker weet de volgende EU-president te worden, wil dat alle vluchten binnen Europa tot 1500 kilometer afstand worden verboden. De drastische stappen waarmee links de vooruitgang en beschaving in Europa wil afbreken en ons lijkt te willen terugvoeren naar de Middeleeuwen worden almaar absurder.

Zelfs de linksgroenen in Europa gaat een verbod te ver, en dat wil wat zeggen. Ook stellen zij een kortere afstand, te weten 1000 km. voor, waarbinnen vliegreizen sterk moeten worden ontmoedigd.

Madrid, Napels en Stockholm straks weer vrijwel onbereikbaar

Vanaf Schiphol betekent Timmermans plan dat vluchten naar Madrid, Napels, Stockholm en Belgrado worden verboden, en met de trein gereisd moet worden. Om dat sneller –correctie: minder trager- te laten verlopen wil Timmermans eerst overal HSL-lijnen aanleggen. Dat kost monstrueus veel geld, en in Nederland zien we aan de vele mankementen en vertragingen op slechts luttele kilometers tussen Amsterdam en Rotterdam wat voor ‘succesverhaal’ dat kan gaan worden.

De EVP fractie (christendemocraten) vinden een verbod te ver gaan, al willen ook zij proberen zoveel mogelijk mensen uit het vliegtuig en in de trein te krijgen, onder andere door het vliegen (veel) duurder te maken.

‘Mensen worden alleen maar kwaad als alles duurder en onvrijer wordt’

‘Verboden zijn de meest fantasieloze vorm van klimaatbeleid,’ bekritiseerde de leider van de Duitse liberale FDP, Christian Lindner, de plannen. ‘Met steeds meer verboden zal men het klimaat niet gaan redden, maar enkel de mensen kwaad maken, omdat alles duurder en onvrijer wordt.’ (1)

Onder leiding van Brussels welvaart-afbrekende beleid door massa immigratie en dit soort absurde klimaat/energie maatregelen is Europa dus hard op weg zich in de toekomst aan te sluiten bij de Derde Wereld. Vermoedelijk zal men daar in China, Amerika, Rusland en het overgrote deel van de rest van de wereld heel hard om lachen, want onze vaste lezers weten allang dat het voor de afgod van de Europese elite, ‘het klimaat’, werkelijk geen enkele zin heeft.

 

Xander

(1) Bild
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. Ik vind het zo raar dat opeens die timmermans en die pvda die echt was ingestord,alleen door wat praatjes van die tmmermans die hij deed voor de verkiezingen van die eu opeens heel veel stemmen heeft gekregen?Zouden die stemmen niet voor een grotendeels door nederlandse moslims zijn gebeurd?want meer zetels in de eu van een linkse partij,hoe wijder die grensen open gaan staan voor moslims!En hoe meer die moslims de macht krijgen in het westen.Via de moskees zijn die moslim mensen zo te bereiken want elke vrijdag krijgen ze in heel nederland dezelfde preek te horen,ja en dan gaat het hard!!Helemaal omdat de meeste moslim mensen geloven of denken dat wij hun geloof kapot willen maken,en dan gaan ze helemaal links stemmen,slim stemmen,en dadelijk bij onze landelijke verkiezingen stemd men gewoon weer op die denk en die nida!

 2. Geen vliegtuigen meer in Europa ?
  Zou het dan toch waar zijn dat zot Franske zijn stempelgeld in een fietsenfabriek geïnvesteerd heeft ?

 3. Ik lees dat zot Franske beweert dat de islam al 2000 jaar in Europa zit.
  Te gek om op in te gaan. Maar wel grappig.

 4. Ik lees dat zot Franske beweert dat de islam al 2000 jaar in Europa zit.
  Te gek om op in te gaan. Maar wel grappig.

 5. Geen vliegtuigen meer in Europa ? Zou het dan toch waar zijn dat zot Franske zijn stempelgeld in een fietsenfabriek geïnvesteerd heeft ?

 6. Ik lees dat zot franske beweert dat de islam al 2000 jaar in Europa zit ….
  Te gek om op in te gaan. Maar wel grappig.

 7. De trein is in mijn wereld een ouderwets vervoersmiddel dat twee eeuwen geleden misschien de norm was. Als je er dan ook nog eens een financiele berekening op los laat en de belasting op het milieu daaraan toe gaat voegen dan is de trein natuurlijk waanzin. Bovendien is en blijft de trein zeer gevoelig voor aanslagen, criminele activiteiten als mensensmokkel, kinderporno, smokkel van drugs, geld en andere waardevolle items. Ik stel dus voor om de trein en andere OV per direct subsidie-vrij te maken, het gebruik ervan te ontmoedigen voor afstanden onder 100 km waar mensen prima de fiets kunnen pakken of kunnen karpoelen. Het geld wat overblijft van al die ov-subsidies kan worden ingezet om al die milieu-onvriendelijke drempels te verwijderen die je tegenkomt als je naar Schiphol gaat voor je weekeindje naar Switzerland of zo. En wat “ons” Fransje betreft; Nu hij bij een andere “macht” als politiek figuur werkzaam is, kunnen we hem niet als een soort van jihaad wegzetten en ontnederlandsen?

 8. De man is totaal gestoord, maar verwarde mensen blijven nu eenmaal gewoon meedraaien.

 9. Of is dit weer zo’n praatje om de aandacht af te leiden. Merk dat steeds vaker.
  Komende kou, gebrek aan voedsel, brandstof prijzen, ziektes uit diverse laboratoria, wat denk je dat er uit je uitlaat van je auto komt, co2 kolder. De lijst is veel en veel langer en fransje weet dat echt wel. Die graait nu het nog kan.
  Karma is een bitch fransje !!

 10. Het is op zich niet verkeerd om het vliegen op korte afstanden te ontmoedigen, maar dwang wijs ik absoluut af. Als we er voor willen zorgen dat de reiziger minder vliegt, dan moet die reiziger verleid worden om een andere manier van reizen te kiezen. En men moet met gewoontes breken. De Thalys naar Parijs is daar een mooi voorbeeld van. Vroeger reden er dagelijks 5 treinen van Amsterdam naar Parijs die er iets meer dan 6 uur voor nodig hadden om die reis te maken. De bezettingsgraad was rond de 50%. Bovendien reeds er ook een nachttrein die er ruim 8 uur over deed. Ondanks de komst van de Thalys bleven met name veel zakenreizigers uit gewoonte toch vliegen. Toen in 2010 in IJsland een grote vulkaanuitbarsting door de grote hoeveelheid as het vliegverkeer boven een groot deel van Europa onmogelijk maakte, werden die zakenreizigers gedwongen om voor de trein te kiezen. En ze gaan ook nu nog steeds met de trein. Een reistijd van 3:20 met de Thalys verslaat het vliegtuig met ruim een uur. Vliegen neemt met al dat gedoe op Schiphol al snel 4 tot 5 uur in beslag. In dit geval worden reizigers verleid om voor een betere manier van reizen te kiezen. Nu rijden er gemiddeld 10 treinen per dag naar Parijs, en bovendien zijn de treinen erg vol!
  De plannen van Timmerfrans zijn luchtfietserij!
  Ik heb het niet zo op lieden die van alles af willen dwingen. Aan al zijn gedoe merk je gewoon, dat hij zichzelf heel belangrijk vindt. En we moeten gewoon eens ophouden met die klimaat waanzin!

 11. Overigens ben ik totaal geen fan van Frans Timmermans, maar hier heeft hij een beetje gelijk. Meer produktie zal plaatsvinden ver weg en zal snel over het spoor en snel over het water (met tri-marans zoals Australische Cat’s). Daarbij zal men met nieuwe opslag capaciteiten meer gebruik maken van elektrisch vervoer over water. Timmermans is alleen erg vroeg met deze aankondiging. China is nog bezig met de zijderoute over het spoor en de oorlog in Syrië waarbij de NATO ook partij is heeft dit mede als reden tegen. (men is bang dat meer produktie verdwijnt naar Azië wat het TIP en slavenarbeid in partnerlanden mogelijk maakt). Een andere reden voor de oorlog in Syrië en Irak tegen IS is dat de NATO niet wilt dat olie zoals in Syrië en Irak (veel in Koerdistan) verkocht gaat worden in andere valuta dan USD’s of Euro’s. Dit is ook de reden van de Westerse presidentskandidaat in Venezuela die men aan de macht wil hebben. Dit zijn allemaal landen die olie in andere valuta dan USD’s willen verkopen. Dat zou de Westerse economieën laten krimpen en hun valutakoersen.

 12. Willem, en de hele zaal heeft niet in de gaten dat het niet klopt. Bovendien zolang bestaat de Islam niet eens. Ze lokken een burgeroorlog uit.

 13. Zijn de ongekozen dictators in Brussel (EU) zelf al islamitisch, of weten ze niet wat dat inhoudt.

  Dank u wel Israël voor de twaalf punten voor Duncan gisteravond.

 14. Links heeft standaard 2 gedragingen:
  1. hogere belastingen
  2. meer verboden

 15. Dit heeft niet alleen met treinreizen maar ook met hypersonisch vliegen te maken. Dit is een stap voordat men het gaat toestaan om met een hypersonisch (mach 5 of sneller) toestel van het Amerikaanse continent naar China of Zuid Afrika vluchten te gaan toestaan. Met pure HSL spoorlijnen en geen gemengde spoorlijnen zoals nu, zal men ook in een paar uur met treinen met snelheden van 700 km/p/u gaan rijden. Met hypersonische vluchten zal men langer bezig zijn om de bagage te laten controleren en een vliegpak aan en uit te trekken dan de vlucht die maar 20 minuten zal duren. SpaceX en China wil ruimtevluchten naar Mars en de Maan goedkoper maken door hetzelfde toestel ook te gaan gebruiken voor hypersonische vluchten. Hypersonische vluchten wil de VN en elke ontwikkelde regering liever niet omdat men dan ook geen onderscheid kan maken tussen kernraketten en hypersonische ruimtevluchten en hypersonische vluchten tussen continenten die ook via een deel van de ruimte zullen gaan. We zullen nu denken dat niemand dat geld er voor over zal hebben, maar de eerste vluchten tussen van vliegtuigen tussen continenten waren ook niet te betalen.
  De spoorlijnen zoals China ze neerlegt tussen China en Europa zijn allemaal opgebouwd met hele lange spoordelen zodat mensen daar al minder geluid mee zullen horen. Snelle lichte treinen kan men ook bouwen die zo hard kunnen gaan, maar die maken nu nog veel herrie over het spoor.. Schiet mij maar lek om wat ik nu heb gezegd……

 16. Vliegen wordt alleen weer voor de elite toegankelijk. Dat is de opzet van deze bruinhemd.

 17. En deze man zegt ook dat de islam al 2000 jaar onderdeel is van Duitsland,en de hele zaal klapt, lees Europa en zegt ook dat islam de toekomst van Europa is. Hij weet ook zeker dat hij President van Europa wordt. Hebben ze dat onder elkaar al geregeld?

 18. Frans Timmermans is een socialist, afkomstig van de arbeiderspartij, heeft zijn plannen uitgebracht in boekvorm en zet zich in voor een groot Europees rijk zonder democratisch gekozen bestuur…

  Zoon persoon hebben we al eens geprobeerd en toen was het geen succes.

 19. Yep, iedereen voortaan met de (peperdure) trein, behalve Timmermans & co natuurlijk! 🙂
  Reizen met vliegtuig dan alleen nog voor de minderheid, for the greater good uiteraard… maar die minderheid hoeft blijkbaar de wereld niet te redden?!?
  En ja, gaat dat weer wereldwijd economische problemen opleveren natuurlijk, bij gebrek aan tourisme, waardoor ze wéér geld tekort gaan hebben en opnieuw iets nieuws moeten uitvinden om in balans te blijven of liever nog te groeien! Uiteindelijk zal de onder- en middenklasse dan maar virtueel moeten reizen met zo’n vr-bril op het hoofd en blij zijn dat ie zich dat nog kan permitteren!

 20. Er is niets realistisch meer, zakkenvullers anders doen ze niet.
  En het leven van anderen kapot maken, dictator clubje.

 21. De beste kwaliteit voor de laagste prijs…. heeft u er wel eens over nagedacht ?

 22. Europeanen doen al veel city trips omdat politieke dieven zonodig steeds meer belastingen nodig heeft om te verspillen en eigen zakken mee te vullen.
  Vakantie zoals in het verleden zijn noodgedwongen kortere en goedkopere vakanties geworden – de tijd om 3 weken welverdiend uit te rusten op vakantie na een jaar hard werken is er al jaren niet meer bij, dát hadden ze al afgepakt.
  In de plaats nog amper een weekje naar de zon en af en toe een city tripje om toch de stress van de te hoge werkdruk voor te laag loon te verwerken en een burn-out te vermijden.
  Nu zet dit onbeschaamde, politieke crapuul in op zelfs onze ontspanning af te pakken met de smoes van klimaat dat een leugen is.
  Toch overduidelijk dat énkel europa het klimaat ‘moet redden’ waarvoor wij onze welvaart zouden moeten opgeven om derdewereldlanden onder communistische, totalitaire dictatuur te worden met aan het hoofd een bende landverraders.
  Ik vind dat het genoeg is geweest om beschaafd te vragen of onverkozen en dus illegale eu-politici aub de wil van de meerderheid van europese volkeren in het democratische europa willen respecteren.
  Geen dialoog, geen betogingen, geen beschaafde vorm van protest haalt ook maar iets uit, wel, dan wordt het hoog tijd dat we politici hardhandiger op hun plicht wijzen door rechtstreeks te confronteren met rotte eieren en tomaten overal waar ze zich openbaar durven te vertonen.
  Misschien dat dan wordt begrepen dat wij hun schaamteloze misdaden niet langer pikken want zelfs als bij de verkiezingen eu zware klappen zou krijgen door de overwinning van eurosceptische partijen, dan nog zullen hoogverraders zoals deze timmermans blijven ijveren voor de vernietiging van heel europa.
  En voor eens en altijd: eu kan geen wetten verplichten aan de soevereine lidstaten wegens niet gelegitimeerd door rechtstreeks verkozen te zijn. Eu kan enkel richtlijnen geven als adviesorgaan – hún eigen definitie!
  Dat ze intussen het wangedrocht eu reeds onaantastbaar gemaakt hebben en zichzelf geniepig bevoegdheden en macht hebben toegekend door esm die de soevereiniteit van de lidstaten teniet doet en valse legitimiteit verleent, wordt voor het brede publiek verborgen gehouden.

 23. Vlak voor het verbod in gaat, kunnen we timmer-frans ergens heen vliegen met een paar wandelschoenen 🤡

 24. Klopt niet zijn kronkels
  Te geschift om in de politiek te zitten
  Krankzinnig dat zo’n idee op dat nivo bestaat

  Nooit meer weekendje Milaan, nooit meer ff naar Barcelona. Nooit meer zakelijk naar Londen, nooit meer inkopen in Milaan.
  Ryanair wizzair easyjet Hop transavia Eindhoven Airport klm cityhopper. En 100.000 banen naar de knoppen

 25. Minder vliegtuigen inzetten voor chemtrails sproeien is ook een optie. Natuurlijk krijgen de burgens dan wel minder nano deeltjes aluminium in hun hersens en zijn moeilijker als antenne voor het 5G project te gebruiken ( te manipuleren), maar ja er zijn genoeg andere middelen om de bevolking te controleren en te beinvloeden.

 26. Belangrijk is niet de man, maar de partij.
  Ik lees nergens de naam ervan bij deze die een mening geven.
  Denk toch eens op wat hoger niveau van de piramide.
  Het keurslijf of corset die langzaam maar zeker strakker aangespannen wordt , begint pijn te doen bij de
  Proletarier die in getal sterk stijgt.
  Als men zijn volmacht geeft aan de volgende leiders, moet men vooruit denken , niet beginnen als het begint pijn te doen.
  Het begint bij ons en eindigt bij onze geld beugel. De enige god van ieder mens hier op aarde.
  De prijs van ons trouw en onverantwoordt kiesgedrag die uit onwetenheid en buikgevoel gebeurd zal zeer, zeer, duur
  Worden. Het kan gaan tot verlies van ons enig bezit hier op aarde het ”leven”.
  In plaats van te gaan schreeuwen en u te binden aan een of andere sport manifestatie, lees geschiedenis boeken.

 27. Dan mag ook NIEMAND vliegen, ook niet uit zogenaamd landsbelang, zoals leden van het koninklijk huis, direkteuren van multinationals etc.
  Waarschijnlijk was dat niet de bedoeling. Niet voor niets staat er “bijna alle”

 28. Hij luistert naar het Vaticaan !! Ga eens na wat Franciscus over het klimaat zegt ! Kort geleden nog zei Franciscus dat we meer naar de VN moeten luisteren hij eiste het zelfs ! Klimaat agenda komt ook uit de koker van het Vaticaan door middel van Al Core !!

 29. @Maatwerk: 11:28 pm. U heeft het begrepen! Ach, Timmerfrans deze schertsfiguur en salonsocialist en grootgraaier!

 30. Eigenlijk zou iedereen moeten weten dat we momenteel in een krankzinnige wereld leven …. . Niets is meer voor niets en alles heeft zijn prijs. Een weldenkend mens zal ( zou moeten ) begrijpen dat aanbiedingen, in welke vorm dan ook, slachtoffers maakt. Of het nu gaat om beursgenoteerde bedrijven, uitbuiting van buitenlandse werknemers ! , winkel – ketens met goedkoper voedsel en kleding en het kopen via internet, overal verstoren de consumenten vanwege hun koopgedrag de economie. Ja, helaas is het zo dat geld de wereld regeert. De mens gunt een ander mens niets meer. Het egoïsme viert hoogtij …. . Het koopgedrag vernietigd een gezonde economie. De meest idiote subsidies (80 duizend euro) maken het mogelijk om bijvoorbeeld in een Tesla te rijden. Een directeur krijgt deze subsidie en het personeel vraagt om loonsverhoging. Iedereen ( bijna iedereen ) wil op vakantie met het vliegtuig, dit ten koste van het onderhoud, salariëring en werkdruk én een enorme milieu belasting. Vakanties worden geboekt daar waar de prijs het gunstigst is, veel voor weinig…. Grote modeketens verkopen kleding gemaakt aan de andere kant van de globe, gemaakt door kinderarbeid en melangomane milieu belasting. Ons vlees komt uit ,, fabrieken “ waar de ,,leverancier” onder de meest erbarmelijke , omstandigheden moeten leven….
  We leven in een krankzinnige wereld. Iedere producent moet een eerlijke en fatsoenlijke prijs voor zijn produkt hebben. Of het nu gaat over een boer of kleine ondernemer, iedereen staat onder druk omdat alles goedkoper moet. Vreselijk. En u, de consument, weigert hieraan mee te werken ….
  Wie betaald bepaald. Ja, tot op zekere hoogte. Een aanhanger van Timmermans zou u kunnen denken misschien, in de verste verte niet. Zoals altijd ligt ( zou moeten ) de waarheid ergens in het midden. Maar door ontbreken van een redelijk verstand, voor zover nog aanwezig, zal de verschrikking of verstrikking van de mens nog wel bepalend zijn voor de aankomende decennia.

 31. Volledig los gezongen en geen affiniteit meer met het normale leven.
  Hoe durft deze mislukte vertegenwoordiger van de gedecimeerde PvdA met deze onzinnige voorstellen zich kandidaat te stellen?
  Afserveren deze omhoog gevallen idioot.

 32. Laat me raden de eussr politici kunnen wel vrolijk door blijven vliegen.

 33. De banden met de Eu gaan steeds meer knellen. Dictatuur op komst?

 34. Komen die gasten van de EU van een andere wereld? Totaal vervreemd van de wereld waarin wij leven. Wereldvreemde aardbewoners regeren helaas Europa en het volk blijft maar stemmen op deze figuren. Mensen denk toch eens na en stem niet op de verkeerde partijen die ons land en Europa naar de verdommenis helpen.

 35. Frans,heb jij dat van je eigen,of is dat ingefluisterd door die dronkenlap of iemand anders van de nieuwe wereld orde?

 36. Frans Timmermans de aap komt al uit zijn mouw voor dat hij president is en dat gaat
  Nog wat worden met die pipo wij gaan straks gewoon weer met paard en wagen
  Als wij niet oppassen het is gewoon een gestoorde Elite Club daar in Brussel dus mensen let goed op waar je op gaat stemmen

 37. Ik wist dat die timmermans niet goed bij zn hoofd was , zo zie maar dat je geen alcohol nodig hebt om je hersencellen om zeep te helpen . Dit krankzinnige plan gaat zowieso 40 jaar duren en dan is er al ver ingezet op hydrogen en is het mogelijk dat ook vliegtuigen op waterstof vliegen . ik vindt die timmermans een stuk ellende die er alles voor over heeft om hogerop te komen , dus eigenbelang !
  Net als de rest van brussel een kapot europa . Mijn stem heeft hij 100% niet , over mijn lijk .

Comments are closed.