Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering

Onze hele land moet worden volgeplempt met deze lelijke, landschapsverziekende, herrie makende en vogels vermalende stalen totempalen. En wat levert het behalve dure* en onbetrouwbare elektriciteit op? Niets. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Nederland geregeerd door klimaatsekte: samenleving raakt minstens € 1 biljoen kwijt aan niet bestaand probleem

—————————————————————————————————————————————–

Nederland gaat er minimaal 1000 miljard voor uitgeven – het zogenaamd tegengaan van door mensen veroorzaakte klimaatverandering. Het bestaat niet, zo concludeert nu ook een wetenschappelijk team in Finland, dat samenwerkte met Japanse collega’s. ‘Tijdens de laatste honderd jaar nam de temperatuur door CO2 met ongeveer 0,1 graden Celsius toe. De menselijke bijdrage daaraan was ongeveer 0,01 graden C..’ Kortom: verwaarloosbaar klein, niet meetbaar en niet voelbaar. Precies zoals vele duizenden onafhankelijke wetenschappers in de wereld de afgelopen jaren al hebben geconstateerd.

Het Finse team van de Universiteit van Turku werkte samen met wetenschappers van de Universiteit van Kobe in Japan, dat de conclusies ondersteunt. ‘Nieuw bewijs wijst erop dat hoge energie deeltjes uit de ruimte, bekend als galactische kosmische straling, het klimaat van de Aarde beïnvloeden door de wolkenbedekking te verhogen, waardoor er een ‘paraplu’ effect ontstaat,’ staat in de studie, waarvan een samenvatting is gepubliceerd in Science Daily.

Opwarming en afkoeling veroorzaakt door kosmische straling

Deze constatering is van zeer groot belang, want dit ‘paraplu effect’, een volledig natuurlijk fenomeen, lijkt de belangrijkste drijfveer van klimaatopwarming te zijn, en niet door mensen veroorzaakte factoren. De Finse en Japanse wetenschappers maken zich er dan ook grote zorgen om dat de huidige klimaatmodellen, waarop de politiek zijn beleid baseert –met name die van het IPCC- deze cruciale en potentieel voornaamste variabele van toenemende bewolking niet meewegen. Het IPCC heeft dit aspect er zelfs bewust buitengelaten omdat er onvoldoende wetenschappelijke kennis over bestond.

‘Maar deze studie geeft een mogelijkheid om de impact van wolken op het klimaat te heroverwegen,’ verklaarde professor Hyodo. ‘Als galactische kosmische stralen toenemen, gebeurt dat ook met laaghangende bewolking, en als kosmische stralen afnemen doen wolken dat ook. Dus klimaatopwarming kan wel eens worden veroorzaakt door een tegengesteld paraplu-effect.’

Het Finse team concludeert dan ook dat lage bewolking ‘praktisch’ de wereldwijde temperatuur bepaalt, en dat ‘slechts een klein deel’ van de toegenomen CO2 antropogeen, dus door mensen veroorzaakt is.

‘Praktisch bestaat er geen antropogene klimaatverandering’

De wetenschappers stellen zelfs dat nu bewezen is dat de modellen van het IPCC, waar ook de Nederlandse regering zijn extreem ingrijpende en kostbare klimaatbeleid op baseert, ronduit fout zijn, omdat daarin ‘een te klein natuurlijk component resulteert in een te groot aandeel broeikasgassen, zoals CO2… Omdat het antropogene deel in de toegenomen CO2 minder dan 10% is, bestaat er praktisch geen antropogene klimaatverandering. De wereldwijde temperatuur wordt hoofdzakelijk bepaalt door lage bewolking.’

Politici zich zouden nu eindelijk eens serieus moeten gaan afvragen om welke reden ze met onder meer torenhoge belastingen en de verplichte afschakeling van gas monstrueus veel geld bij de burgers gaan weghalen, onze energie zekerheid en betaalbaarheid gaan afbreken en daarmee onze welvarende samenleving feitelijk zullen verwoesten, zoals milieubewegingen en klimaatsektarische partijen zoals met name GroenLinks, de PvdA en D66 -met steun van VVD, CDA, CU en SP- eisen.

Een CO2 vrije maatschappij is namelijk op zijn best volslagen zinloos, zoals we al jaren schrijven en zoals nu ook door deze Finse en Japanse universitaire wetenschappers is bewezen. De samenleving kan zich daarom veel beter leren aanpassen aan klimaatverandering, die van alle tijden is en ook nu volstrekt natuurlijke oorzaken heeft.

Nederland geregeerd door klimaatsekte

Sowieso zouden de extreem dure maatregelen in Nederland nul komma nul meetbaar effect op het klimaat hebben, zelfs al zouden de nu opnieuw ontkrachte klimaatmodellen van het IPCC wel kloppen. Op de vraag waarom de Nederlandse politiek dan –op het FVD en de PVV na- massaal zo’n waanzinnig en voor ons volk buitengewoon schadelijk afbraakbeleid steunt, kunnen diverse verklaringen worden gegeven: omdat het vreselijk veel geld voor een klein clubje toch al rijke en/of machtige belanghebbenden genereert, en omdat het daarmee de vrijheid van de bevolking afbreekt, waardoor die nog beter te controleren en sturen is.

En misschien ook wel omdat we met een groep politici te maken hebben die hun spirituele leegte hebben opgevuld met een nieuw geloof, een religie met een (af)god genaamd ‘het klimaat’. Omdat het bewijs zich opstapelt dat waar zij in geloven complete onzin en een glasharde leugen is, maar men weigert daar naar te kijken en tegelijkertijd iedereen die dat wel doet verkettert, kunnen we zelfs spreken van een heuse sekte, die ook nog eens het grootste deel van de media in handen heeft. Een klimaatsekte, die ons gaat beroven van onze welvaart en vrijheid, en daarmee ook die van onze (klein)kinderen.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

* In het gewraakte Klimaatakkoord –volgens Thierry Baudet ‘de langste zelfmoordbrief’ ooit- staat weliswaar dat elektriciteit ‘goedkoper’ wordt, maar dat is weer zo’n misleiding die zo typerend is geworden voor Den Haag. De energiebelastingen gaan immers ieder jaar fors omhoog, en ook voor aardgas gaan we de komende jaren veel meer betalen (en degenen die gedwongen worden afgekoppeld zullen daar zeer grote investeringen voor moeten doen). Ook zullen de bedrijven de hogere energieprijzen gaan doorberekenen in de producten die wij kopen. Per saldo zullen we daarom heel veel meer geld kwijt zijn aan energie, waardoor onze koopkracht permanent grote klappen zal krijgen.)

 

Zie ook o.a.:

07-07: Zomermanifest FVD: Baudet wil einde maken aan weg-met-ons mentaliteit kartelpartijen
27-06: Duitse bedrijven en samenleving in zwaar weer door groen beleid en de-industrialisatie
21-06: Zoveelste klimaathoax: VN-baas poseert op eiland Tuvalu dat in zee zou wegzinken – niet dus
18-06: Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren
15-06: Uitsterven dieren en planten hysterische onzin en kan genegeerd worden
09-06: Britse sociaaldemocraten willen lonen 75% laten dalen om klimaatverandering te bestrijden (/ Als de klimaatgektesekte wint draait ook in Nederland ieders leven straks enkel nog om armoede en overleven)
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
25-05: Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming (… maar propaganda verandert alweer van ‘global warming’ naar ‘uitsterven van soorten’)
15-05: ‘Klimaat wordt al kouder, over 5 jaar ook in Westen voedseltekorten’ (2019 breekt alle record: ‘Global Cooling’ is begonnen)
22-04: Duitse universitaire studie: Elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
13-03: Zogenaamd lagere energierekening misleidende verkiezingsstunt van Rutte
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

2018:
29-11: Topwetenschapper Dyson waarschuwt dat klimaatbeleid op ideologie is gebaseerd, niet op feiten
16-11: NASA satelliet ziet forse afkoeling, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd (‘Universitaire wetenschappers San Diego en Northumbria komen tot dezelfde conclusie: Het gaat voor lange tijd flink kouder worden)
15-11: Klimaatwetenschappers geven enorme rekenfout Global Warming studie toe
09-10: IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport
03-09: Zonne minimum eerder begonnen, experts waarschuwen voor langdurige afkoeling Aarde

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. En wat ik heel erg vind is , dat deze lelijke nietsdoenende totempalen elke dag keihard met veeeel klere herrie en kabaal in zee in de grond worden gehakt en getimmerd , dit maakt zo veel klere herrie, dat zelfs de Walvissen de herrie niet aan kunnen en aan de kant willen zwemmen en op strand belanden en op het strand blijven liggen met alle gevolgen van dien!!
  En dan vinden ze het vreemd en gek , dat Walvissen de zee uit willen zwemmen naar het strand op de oppervlakte belanden!! door die klere herrie van hakken ne boren in de grond van de zee! Walvissen horen alles duizend keer harder dan de alles verniettigende soort = de mens!! echt verschrikkelijk wat de mens allemaal aan de natuur veroorzaakt, alleen maar alles kapot maken en uitroeien en verniettigen!!

 2. Hopje,

  Weet je, het ligt net aan de plek waar je bent. Zelf was ik vorig jaar in een land waar het rustig en prachtig is, terwijl even verderop grote demonstraties en ongeregeldheden plaats vonden. Niets van gemerkt, beïnvloed dat je opinie? Zeker! Maar het doet niets af aan de waarheid, dat de dingen die hier beschreven worden wel degelijk gebeuren.

 3. @ Willy
  “Omdat er meer zonnestraling binnenkomt dan er ontsnapt in de ruimte waarom? omdat er steeds meer broeikasgassen in de atmosfeer komen door wie? De mens !!”
  Hoeveel gassen kommen er vrij bij een vulkaanuitbarsting, het zijn er nog al wat de afgelopen maanden. Of al het methaangas dat vrijkomt bij verrotting van biomassa? Het schijnt meer te zijn dan uit de mest van de veestapel. Wat dacht u dat er aan giftige gassen vrijkomen als er een scheur in de aardoppervlakte ontstaat. Sterven er zo veel vissen door overbevissing of zou dit ook door een natuurlijke oorzaak kunnen zijn. Bent u op de hoogte dat er honderden aardbevingen plaatsvinden in Zuid- en Midden Californië en dat er ook een breuklijn bijgekomen is? Bent u op de hoogte dat er in diezelfde staat net zo’n ramp als in Fukushima kan ontstaan? En dat er meer naar noorden, Alaska een alarm is afgegeven voor een vulkaan? Dat er 3 uur geleden een aardbeving van M7.3 met een tsunami waarschuwing heeft plaatsgevonden in Indonesië? En dat er inmiddels heel wat naschokken zijn geweest? En er was een paar uur eerder een iets mindere in Australië. En Europa en Noord Afrika (Algerije) blijven niet achter. Dan zijn er nog andere natuurrampen bvb. In China waar 19.9 miljoen mensen getroffen zijn door overstromingen, 34000 huizen ingestort zijn en 1.7 miljoen ha oogst verloren is gegaan. Wilt u dat de mens in de schoenen schuiven. Zou het echt niet komen door de invloed van de zon? Zonne cycle 25 staat op het punt om te beginnen en de voorspellingen van onafhankelijke (zonder staatssteun) wetenschappers houden het op een koudere periode oftewel een ijstijd. Geoengineering kan ook een effect hebben, maar wie beoefenen die, de mensheid of een groepje NWO-ers? Ik heb er in ieder geval niet om gevraagd. Zou de pool shifting er ook niet mee te maken hebben, veel vissen zijn hun oriëntatie al kwijt de de luchtvaart heeft er ook al mee te maken. U zou zich beter kunnen afvragen of de mens niet nog een paar laatste waarschuwingen krijgt, voor de hel echt losbreekt, zoals in de profetieën is beschreven, want de dag des Heeren is niet de zondag die de “kerk” heeft ingesteld.
  https://watchers.news/
  https://www.emsc.eu/#2

 4. @Willie,

  Door de opwarming (al dan niet veroorzaakt door de mens, dat laat ik in het midden) ontsnapt er óók methaan uit de permafrost en poolkappen. Dit methaan is een vele malen groter probleem dan de CO2.

 5. We kunnen er lang en breed over discussiëren, maar de mens kan niet zonder de natuur.
  Het is ons levensonderhoud zelfs de chemische industrie komt ook uit de natuur.

 6. Ik was vroeger ook meer voor natuurlijke invloeden op ons klimaat, maar daar ben ik al een tijdje van afgestapt, waarom? We gaan volgens de NASA, naar een zonneminimum jullie hebben daar zelf een artikel over geschreven en wat merken we? De temperatuur blijft gestaag stijgen waarom? Omdat er meer zonnestraling binnenkomt dan er ontsnapt in de ruimte waarom? omdat er steeds meer broeikasgassen in de atmosfeer komen door wie? De mens !! shalom

 7. De kop en de conclusie van dit artikel zijn overtrokken en misleidend. De Japanse studie heeft het effect van kosmische straling op de moessonregens onderzocht en inderdaad een verband aangetroffen. Maar geen woord over eventuele menselijke invloed op het klimaat. De Finse studie formuleert het iets steviger door te stellen dat het IPCC de invloed van kosmische straling op de wolkenvorming onderschat en dat die invloed wel eens groter kan zijn dan gedacht. Maar ook hier is men voorzichtig met het vormen van conclusies.
  Overigens ben ikzelf sterk tegen windmolens en het op dit moment massaal overstappen op elektriciteit. Windmolens zorgen voor horizonvervuiling en leveren haast niets op, hooguit 2 % van onze energiebehoefte (die wel eens verward wordt met onze elektriciteitsbehoefte, die slechts zo’n 18 % van onze totale energiebehoefte bedraagt). Elektriciteit moet opgewekt worden door middel van aardgas, steenkool of aardolie. Dus met behulp van fossiele brandstoffen. Zonne-energie en windenergie leveren op dit moment, anno 2019, iets meer dan 2 % van onze energiebehoefte op. Veel te weinig dus. Het massaal overstappen op elektriciteit is (voorlopig) onszelf voor de gek houden. De uitstoot van CO2 zal er niet door verminderen.

 8. @Hopje het is ook verwarrend. Soms uit artificiële polarisatie, vaker omdat het politiek middenveld verloren gaat. Vanzelfsprekend is er geen burgeroorlog in Zweden. Doch er zijn no-go zones. Daar heb je niet gaan kamperen.

  De mens, het nieuws, focust zich op het ongewone. Wat evident is wordt niet bericht. Achteraf wel. Uit nostalgie. Soms is overdrijven noodzakelijk om de aandacht te vestigen op een bepaald onderwerp. Het op subsidies gedreven IPCC doet dat ook.

 9. Blijf vooral op D66, GL, SP en PvdA stemmen. En later niet klagen als je in de financiële problemen komt. En wat mij betreft mag Rutte dei mee heult met die linkse kliek ook van het toneel verdwijnen. Een minister president die totaal geen lor geeft om de belangen van het volk Wat een kerel!!!

 10. @ Jottum
  Het geld is in de infrastructuur gezet, kantoren, winkels en ook autowegen met de attributen die daar
  bijhoren. Dat is wat mij is opgevallen nadat we de euro hadden gekregen.
  Hele stukken groen moesten eraan geloven. Nu voor woningbouwprojecten,zonnepanelen en windmolenparken.
  Dat zoiets niet voor een ieder uit kan lijkt bijzaak.
  Ook scholen en ziekenhuizen is geld ingezet.
  Het is natuurlijk wel een stuk werkvoorziening, maar op gezinnen werd dat bezuinigd.
  En dan de migranten crisis waarmee weer enorm op de bevolking bezuinigd gaat worden.
  Veel is automatisch en wordt er met robotten gewerkt, maar een ieder heeft inkomen nodig.
  En dan is er veel achteraf bekeken, maar zo is het wel.

 11. Als ik heel eerlijk ben interesseert het me niks. Ik stem al jaren niet meer. Ik kan de wereld niet veranderen en ook niet opwarmen. Geef alleen om de mensen om me heen, de rest kan wat mij betreft de pot op. Succes allen en een fijne dag.

 12. Het is puur politiek, vroeger was het communisme rood, nu groen. En bijvoorbeeld Greenpeace interesseert zich echt niets voor het milieu, alleen de marxistische agenda telt.

 13. We worden geregeerd door de leugen. Ik wil even in het midden laten of het opzet of onkunde is. Het klimaat is inderdaad warmer geworden, dat valt niet meer te ontkennen. Helaas schrijft men dit toe aan onze uitstoot van CO2 en gaat men op dit vermeende “probleem” nu klimaatbeleid voeren. Dit is bijzonder schadelijk, maar helaas gaat men dit pas ontdekken als het al veel te laat is. Als het klimaat weer kouder wordt zal men beweren dat het komt door het nieuwe klimaatbeleid. Daarbij wordt dan volkomen voorbijgegaan, dat ons klimaat altijd verandert, al vele duizenden jaren. Het kouder worden van een klimaat gaat altijd gepaard met lagere voedselproductie, vooral in het Noorden. CO2 is noodzakelijk voor al het leven op aarde. Er is nu 0,041% CO2 aanwezig in de atmosfeer. Dat is een kwart meer dan de 0,03% die er van nature altijd al is geweest. Die 25% toename is door ons veroorzaakt gedurende een tijd van 2 eeuwen. Planten gaan dood zonder CO2! Meer CO2 is meer opbrengsten, daarom voeren onze glastuinders extra CO2 toe in hun kassen.
  Het huidige CO2 sprookje betekent dan ook vooral meer belastingen en heffingen, een prachtig excuus dus voor de overheden.
  We kunnen toch moeilijk gaan beweren dat die 0,011% extra CO2 ons klimaat op hol kan laten slaan. En nu beginnen ze weer over stikstof!
  In onze atmosfeer is er 21% zuurstof en 78% stikstof aanwezig. Die laatste 1% bestaat uit een reeks van meerdere gassen, waaronder dus een zeer kleine hoeveelheid CO2. Hoewel ik dat hele verhaal over CO2, zoals dat tegenwoordig in de media wordt verkocht, absoluut afwijs, ben ik echter wel van mening dat we moeten vergroenen. Zoals bij nieuwbouw alle daken verplicht voorzien van zonnepanelen. We moeten de nu nog aanwezige energievoorraden zo efficiënt mogelijk gebruiken, zodat we meer tijd hebben om goede alternatieven te ontwikkelen.
  Ik steek ons geld liever in meer windparken op zee, dan dat het naar landen met verkeerde regimes verdwijnt. En laat die CO2 dan maar voor wat het is, ons klimaat wordt aangestuurd door de zon, die soms meer en soms minder actief is.

 14. De mens is zeker wel medeverantwoordelijk voor de klimaatverandering. Hoeveel bossen zijn er wel niet gesneuveld en hoeveel beton is er in de plaats gekomen? Dat heeft het beleid allemaal toegestaan, alsook de industrialisering die gunstig geweest zou zijn voor de economie (en dus de belastinginkomens).
  Maar er zijn meerdere factoren die het klimaat beïnvloeden, en die wenst men niet te erkennen. Zonne-activiteit & kosmische straling hebben dus zeker ook invloed, maar er is nog een andere factor die men echter dan weer als een complot bestempelt, nl geoengineering. Dane Wigington onderzoekt dit al jaren, in de eerste instantie omdat hij wilde uitzoeken waarom het rendement van zonnepanelen gezakt was.

 15. @Raveltje: 8:33 pm, op 12/7. Dat heeft U goed gezien, Raveltje.

 16. Misschien zijn de ideeën niet slecht, maar moet men het meest vrezen voor onkunde bij implementatie en uitvoering naast prestige, kritiekloosheid, napraterij en ja-knikkerij.

  Te vaak al gaven zaken als aanleg van bruggen, metro-lijnen, energiecentrales en huisvestingsprojecten vervelende nasleep. https://www.telegraaf.nl/nieuws/876794223/geheime-stukken-onthutsend-beeld-afvalcentrale-amsterdam

  Met klimaat en verduurzaming niets anders, is te vrezen: rapportje, hapje en zaak beklonken. Wie later leeft wie dan zorgen heeft.

 17. Het gaat niet om het klimaat bij de elite, maar om geld en macht. Totale controle over alles.
  Gewone bevolking uitbuiten, tot slaven maken. Geen vrijheid meer gunnen en hun alles afhandig maken.
  Maar zelf de welvaart houden en ook geld genoeg hebben om een sekte te zijn.
  Heeft ook niets met cultuur en wetenschap te maken. De wereld wordt immers groener van Co2.

 18. De meeste in dit land interesseert het niet.
  Twee zonden:
  1.Wegkijken
  2.onverschilligheid!

 19. De klimaat leugen kent geen grenzen en onze grenzen staan wijd open voor leugens en andere leugens om ons land vol te pompen met illegale nep-moslimvluchtelingen die hier alleen zijn om levenslang uitkeringen op te strijken en verder te nietsnutten en te lamzakken en vooral niet te werken als tegenprestatie voor hun gastaanwezigheid. Integreren is een sprookje, ze willen helemaal niet integreren, wel grenzeloos profiteren en uiteindelijk het land overnemen met de sharia als grondwet.

 20. Nogmaals, eigen schuld dikke bult. Moet dat achterlijk volk maar ergens anders op stemmen. We worden geregeerd door een stelletje klimaat idioten en het volk blijft maar op hun stemmen. Dommer kun je het echt niet maken.

 21. Hoe meer zonnepanelen velden hoe groter de pret.
  Dus wat doe je dan.

 22. De website van beide uni’s vermelden hier niets over. Overigens ben ik in de war als ik hier lees. Eerst worden er geen moslims veroordeeld en vervolgens wordt Robbie in een gevangenis vol moslims gestopt. Al jarenlang breekt er oorlog uit die niet is. Ik vind het steeds moeilijker om alles te geloven. Overigens in heb zojuist een reis van drie weken door Zweden gemaakt met een camper. Schitterend land! Echter van alles wat ik over Zweden gelezen had en wat ik voor waar aannam heb ik niet gezien en met de vele vriendelijke mensen die ik gesproken heb niet herkend. Groet een verwarde xandernieuws lezer.

 23. Misschien gaat dat hele fossiele brandstoffenverhaal wel niet om het klimaat, maar om peak-oil en peak-gas van Hubbert. Maar ja, als je weet wanneer het op is, dan stijgen de prijzen

 24. Ik geloof eerder in een kleine ijstijd, wat op zicht een normaal verschijnsel is, want dat blijkt vanuit het verleden. Maar al dat inhoudsloze geklets over klimaatverwarming wat de ziekelijke linkse rooien en de ziekelijke psychopaten die door het leven gaan als “ONZE” politici, ons wijs proberen wijs te maken, valt compleet in het niet wat deze wereld werkelijk te wachten staat.

 25. Maar de linkse maffia, zoals de PvdA,SP, en GL, en de meelopers van VVD,CDA,CU,D66, zullen nooit toegeven dat ze ongelijk hebben. Willens en wetens worden we aan de bedelstaf gebracht.

Comments are closed.