Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren

Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————–

NASA: In 2020 begint zwakste zonne cyclus in 200 jaar

—————————————————————————————————————————————–

Uit onbewerkte* metingen van NASA satellieten blijkt dat de door astronomen voorspelde langdurige ‘Global Cooling’ periode –mogelijk zelfs een nieuwe mini ijstijd- is begonnen. Deze periode met afkoeling –en dus niet CO2 gedreven opwarming- kan mogelijk worden vernoemd naar de in 2009 overleden astronoom Jack Eddy, de ‘ontdekker’ van het Maunder (zonne) Minimum in de 17e eeuw. In plaats van honderden miljarden euro’s uitgeven aan zinloos en zelfs contraproductief klimaatbeleid, kan de samenleving zich veel beter gaan aanpassen aan de komende realiteit, die zich niets zal aantrekken van de CO2 opwarmingshoax, ongeacht hoe vaak de Westerse gevestigde orde die nog herhalen zal.

Het ‘Eddy Minimum’ begon vermoedelijk al tussen zonne cyclus 23 en 24 (2010). In 2016 gooide een Super El Nino het weer nog flink door de war, maar de temperaturen zijn sindsdien snel aan het dalen.

(* onbewerkt, dat is niet ‘gecorrigeerd’, zoals de statistieken die door de politiek worden gebruikt om ‘global warming’ aan te tonen).

Zwakste cyclus in 200 jaar

De NASA schrijft op zijn officiële website dat de volgende zonne cyclus (nr. 25) de zwakste in 200 jaar wordt, in 2020 begint en in 2025 op zijn maximum bereikt. Dit komt feitelijk neer op een herhaling van het Dalton Minimum (1790-1830), toen in bijvoorbeeld Duitsland de temperatuur in 20 jaar met gemiddeld 2 graden daalde, wat de voedselproductie enorme schade toebracht. In Londen vroor de Thames meerdere keren dicht, een keer zelfs twee maanden lang (ijsdikte: 28 cm.).

1816 staat zelfs bekend als het ‘jaar zonder zomer’. Het was al erg koud, en dat werd nog eens verergerd door de grootste vulkaanuitbarsting in 2000 jaar (Mt. Tambora, op 10 april 1815). In 1816 wilden de lente en zomer maar niet aanbreken. Op 4 juli (Independence Day) sneeuwde het zelfs in de VS, en bevroor in kleine reservoirs het water. In kerken werden op die zomerdag haardvuren aangestoken om het maar een beetje warm te krijgen.

De in juni opgekomen gewassen vroren kapot, waardoor de oogsten vrijwel totaal mislukten. De voedselprijzen explodeerden. In Europa was het al niet anders; mislukte oogsten zorgden in Engeland, Frankrijk en Duitsland voor een tekort aan brood, waardoor er massale rellen en plunderingen uitbraken. (2)

‘Super groot minimum’ dat 40 tot 60 jaar kan duren

Het zou echter nog veel erger kunnen worden. Fysicus en astro wetenschapper professor Valentina Zharkova (Northumbria University) ontwikkelde modellen waarmee vlekken en magnetische activiteit van de zon kunnen worden voorspeld. Haar modellen zijn tot nu toe 93% accuraat gebleken. Zharkova hield vorig jaar een lezing waarin ze zei dat een nieuw ‘super groot’ zonne minimum al in 2020 een feit kan zijn.

Tijdens zo’n ‘super groot minimum’ zijn vier magnetische velden op de zon uit fase. Zo’n 350 jaar geleden gebeurde dat voor het laatst. Deze zeer koude periode, die 40 tot 60 jaar duurde, wordt het Maunder Minimum genoemd. Toen waren echter maar twee magnetische velden uit fase.

Zharkova verwacht daarom een nog sterkere afkoeling die 2,5 tot 4 keer groter zal zijn dan tijdens het Maunder Minimum. In de 17e eeuw kampte Europa dan ook met veel strengere winters, gecombineerd met zwaardere stormen met in sommige gebieden extreem veel regenval (zoals dit hele jaar al in de VS het geval is, wat nu al dramatische gevolgen heeft), met mislukte oogsten, hongersnoden, epidemieën en uiteindelijk ook opstanden en oorlogen als gevolg. Als Zharkova’s model weer gelijk krijgt wacht ons inderdaad een periode met hevige klimaatverandering, echter niet veroorzaakt door de mens, maar door de zon.

Niet minder, maar meer CO2 nodig

De geringe toename van CO2 is de afgelopen 30 jaar juist verantwoordelijk geweest voor de vergroening van de planeet, zoals door satellieten is bevestigd. CO2 is NIET de boosdoener, zoals u door de media en uw kinderen op school valselijk wordt wijsgemaakt, maar juist het levensgas waar onze atmosfeer veel meer van kan gebruiken om over 40 jaar 11 miljard mensen te kunnen voeden. Toch zal onze vrije en welvarende samenleving stapsgewijs vanwege deze leugen worden afgebroken.

Het gedeeltelijk of zelfs compleet verwijderen van CO2 uit de atmosfeer, zoals in linkse politieke kringen serieus wordt geopperd, zal (als dit technologisch überhaupt uitvoerbaar zou zijn) nog een veel duisterder effect hebben: ongekende hongersnoden en massa’s doden. Zonder CO2 zal namelijk al het leven op Aarde sterven.

Het IPCC van de VN wil officieel niets weten van Global Cooling en houdt vast aan de enkel om ideologische redenen (herverdeling (= afbraak) Westerse welvaart en opheffen soevereiniteit voor een communistische-socialistische wereldautoriteit) bedachte opwarming door menselijke CO2 uitstoot. Al werd in een laatste rapport impliciet erkend dat de extra opwarming die er zogenaamd zou gaan komen waarschijnlijk niet (alleen) veroorzaakt wordt door de mens.

 

Xander


(1) Next Big Future
(2) Eletroverse.net
(3) Eddy Minimum (Twitter)

Zie ook o.a.:

15-06: Uitsterven dieren en planten hysterische onzin en kan genegeerd worden
09-06: Britse sociaaldemocraten willen lonen 75% laten dalen om klimaatverandering te bestrijden (/ Als de klimaatgektesekte wint draait ook in Nederland ieders leven straks enkel nog om armoede en overleven)
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
25-05: Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming (… maar propaganda verandert alweer van ‘global warming’ naar ‘uitsterven van soorten’)
18-05: Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden (/ Europa richting een nieuw Derde Wereld gebied)
15-05: ‘Klimaat wordt al kouder, over 5 jaar ook in Westen voedseltekorten’ (2019 breekt alle record: ‘Global Cooling’ is begonnen)
22-04: Duitse universitaire studie: Elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insekten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
13-03: Zogenaamd lagere energierekening misleidende verkiezingsstunt van Rutte
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
03-02: “Europese (Dis)Unie wankelt, energie zekerheid moet boven klimaatbeleid worden gesteld’
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
14-01: ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

2018:
29-11: Topwetenschapper Dyson waarschuwt dat klimaatbeleid op ideologie is gebaseerd, niet op feiten
16-11: NASA satelliet ziet forse afkoeling, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd (‘Universitaire wetenschappers San Diego en Northumbria komen tot dezelfde conclusie: Het gaat voor lange tijd flink kouder worden)
15-11: Klimaatwetenschappers geven enorme rekenfout Global Warming studie toe
09-10: IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport
03-09: Zonne minimum eerder begonnen, experts waarschuwen voor langdurige afkoeling Aarde

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

22

 1. @fakenews
  Hier de voorspelling van NASA uit april, toen er volgens NASA nog niets aan de hand was:

  https://www.thegwpf.com/solar-cycle-25-scientists-rule-out-maunder-type-solar-minimum/
  SOLAR CYCLE 25: SCIENTISTS RULE OUT MAUNDER-TYPE SOLAR MINIMUM
  Solar physicists predict another weak 11-year solar cycle ahead. At the same time, they expect the coming cycle to break the trend of weakening solar activity seen over the past 4 cycles, and they add there’s “no indication we are currently approaching a Maunder-type minimum in solar activity.”

  Leter bevestigde Zharkozy werk maar waar ze eerst zeiden dat een Grand Solar Minimum een ijstijd in zou luiden houden ze nu hun kaken op elkaar en zette dat bij onopvallend nieuws:

  https://www.nasa.gov/feature/ames/solar-activity-forecast-for-next-decade-favorable-for-exploration
  The Sun’s activity rises and falls in an 11-year cycle. The forecast for the next solar cycle says it will be the weakest of the last 200 years (NASA). The maximum of this next cycle – measured in terms of sunspot number, a standard measure of solar activity level – could be 30 to 50% lower than the most recent one. The results show that the next cycle will start in 2020 and reach its maximum in 2025.

  De reden is dat de MSM de weersveranderingen moet verkopen als gevolgen van het broeikaseffect, dat komt omdat journalisten de staatsnarratief moeten verdedigen en de caravan weer verder trekken. Er is teveel kapitaal geïnvesteerd in de global warming leugen.

  Maar dit keer zullen die journalisten er niet mee gaan wegkomen!!!!

 2. Waar staat het plaatje dan op de nasa site? Niet te vinden, ipv de echte bron en paar vage websites als bron opgeven. Dit is een bewerkt plaatje oftwel fakenews

 3. Bedankt voor alle reacties op mijn schrijven: olie is, en daar ben ik mee akkoord is de grote draaischijf, waarom men de klimaatopwarming niet wil aanpakken, onze oceanen drijven op plastic, alles wat we produceren is van plastic en olie gemaakt, in bijna alle producten zitten olieresten , maar men zal toch moeten stoppen met deze fossiele brandstoffen, te toekomst is hernieuwbare energie zoals; wind en zon energie. weet je dat we door het voedsel dagelijks meer plasticresten eten dan we ooit durven dromen, dus we zijn onszelf aan het vergiftigen! Shalom

 4. @willy schreef: 19/06/2019 om 2:44 pm
  De opwarming van de oceanen komt van bovenaf en verwarmt het oppervlakte water. Daar warmte opstijgt zal de warmte in het water maar langzaam dieper komen. En metingen hebben uitgewezen dat het op grotere diepte aan het afkoelen is. En of de oceanen veel CO2 uit de lucht opnemen is nog maar de vraag. Bierbrouwerijen bv. moeten hun ketels op druk zetten om koolzuur in hun bier te krijgen. Veel biologisch afval komt via rivieren in de oceanen terecht wat door composteren tot Co2 en methaangas leidt of wat komt er nog vrij bij vukanische uitbarstingen diep onder water? In de jaren 80 voorspelde onze voormalige koningin dat de zeespiegel bij het jaar 2000 al enorm gestegen zou zijn. We zijn al bijna 20 jaar verder, en?

  Hoe hoog het ijltempo van de smeltpartijen in het Noordpoolgebied is kunt u zien in deze kop: “Largest glacier in Greenland is growing for third year in a row, thickening occurring across an increasingly wide area”. De link komt onderaan. Men kan ook eens gaan checken bij het Deense meteorologisch instituut voor de werkelijke stand van zaken op Groenland. Morgen is het zomer, maar in Noorwegen sneeuwt het nog, net als in sommige staten in de VS. En zo zijn er meerdere plekken ter wereld waar door de afkoeling de voedsel productie in gevaar komt. Door afkoeling condenseert de waterdamp dus meer regen of sneeuw als het maar koud genoeg is. Dat de biodiversiteit aan het uitsterven is komt door menselijk ingrijpen zoals de bomenkap en daarvoor in de plaats een monocultuur. Verder ontstaan er veel ziektes aan gewassen door overtollig vocht en dat treft niet alleen het voedsel, maar ook gewassen als katoen.

  De afkoeling van de aarde is een groter gevaar voor de mensheid dan oorlogen of migrantenstromen. De wereld staat aan de vooravond van het Eddy-minimum. Er zijn genoeg minimumperioden geweest om van te leren, maar dat schijnt men niet te willen. Daarom is er waarschijnlijk zo weinig bekend over de middeleeuwen. En dat is het enige waar de regering op vooruit heeft gezien. Nu al de BTW op voedse verhogenl, zodat zij bij grote schaarste er nog een grotere sla uit kunnen slaan. Bij alles wat onze overheid verkondigt of juist niet kan men vraagtekens stellen. Liggen de problemen in Groningen aan de gaswinning (inklinking) of zouden die niet aan een echte aardbeving kunnen liggen? Of zoals onze media nu al weer de presidentskandidaat Trump al weer op achterstand heeft gezet in de peilingen.

  Wat zou hun verklaring zijn als hij weer verkozen wordt? Hoe kan Rutte nu al voorspellen dat onze economie de komende jaren met meer dan 1 procent blijft groeien, als hij bedrijven het land uit jaagt met zijn klimaatbeleid? Was de stroomuitval in twee landen werkelijk te wijten aan een defect in een schakelkast, waardoor overal de centrales uitschakelden. Is hun netwerk zo ingericht? Wat is de doelstelling, omvolking alsmede vermindering van kennis? Blijf dan de staatsmedia maar volgen en bekijk al die herhalingen maar of al die fantastische spelletjes of lees eens wat artikelen naast XN bij VerenofLood, EJ Bron, X22 report en watchers.news.
  https://www.youtube.com/watch?v=Nun7ftprv6I
  https://watchers.news/2019/06/18/jakobshavn-glacier-growing-greenland/
  ttps://watchers.news
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Spörer-minimum
  http://verenoflood.nu/
  https://ejbron.wordpress.com/
  https://www.emsc.eu/#2
  https://www.youtube.com/channel/UC1rnp-CySclyhxyjA4f14WQ

 5. @Tom 19/06/2019 om 6:36 pm

  Zo is het, en de dommen onder ons knikkebollen genoegzaam verder achter de smartphone.
  Er is niets mis met ons klimaat, wel met de pluche zittende in Den Haag. Die hebben allen een klap van een molenwiek gehad.

 6. @Willy,
  Wij kunnen het klimaat niet beïnvloeden, al die CO2 verhalen ten spijt. Ons klimaat verandert voortdurend, en met CO2 heeft het niets te maken. Van nature was het CO2 gehalte 0,03%, en dat is door de menselijke activiteiten gestegen naar 0,041%. Dus al onze uitstoot heeft slechts een kwart toegevoegd. Ik heb het hier al vaker gezegd, dat tijdens een deel van de Middeleeuwen en de Romeinse Tijd het klimaat zelfs warmer was dan nu, bij 0,03% CO2!
  De cijfers kloppen dus niet, want dan zou het nu juist nog veel warmer moeten zijn met al ons energie verbruik.p

 7. Afkoeling…hmmmm.
  Het was vandaag 30 graden en komende week wordt het 32 graden.

 8. Aan klimaattafels zijn miljarden opgestreken

  De plannen uit het concept-klimaatakkoord van Ed Nijpels om fors meer zonne- en windenergie te genereren, draaien niet om klimaatwinst, maar om geld. Dat concludeert Kees Pieters van Nederwind. ’Voor goede, goedkopere oplossingen was geen plek aan de Elektriciteitstafel.’

  Lees meer:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/545022640/aan-klimaattafels-zijn-miljarden-opgestreken

  Dit is een extra artikel wat u kunt lezen als u de cache van uw browser ledigt waarna de teller voor 3 gratis artikelen op nul komt )

  Over de schandalige uitsluiting van de goedkoopste oplossing voor windmolens op zee waar niemand er last van heeft.
  Criminelen zoals Nijpels en Klaver en de hele linkse fascisten clubjes van het kartel zoals GL PvdA D66 CU CDA en helaas ook de VVD deinzen er niet voor terug met belastinggeld hun waanzinnige plannen ons mooie vaderland op te leggen als enige op de hele aarde want nergens is een regering zo idioot en bezeten van wanen als in ons ( nog) welvarende land.
  Wanneer worden politici eindelijk eens getest op hun IQ?

 9. Hoeveel gif komt er niet uit oorlogen, komt ook in de atmosfeer en de aarde te recht.
  Er zijn landen die daar lak aan hebben, maar dat kleine onbeduidende Nederland denkt door de
  Eigen bevolking te onderdrukken en uit te melken daar iets te tegen doen.

 10. Waarom denk je dat men de klimaatmaatregelen zo snel in wil voeren?
  Zodra het af begint te koelen zal men roepen dat alle klimaatmaatregelen hebben geholpen en dat de aarde af begint te koelen…

  De leugen regeert. Dat was zo, dat is zo en dat zal altijd zo blijven.

 11. willy op 19/6 2.44 fossiele brandstof is een verzinsel, olie is het bloed van moeder aarde , gas is een stabilisator. co2 is het gene wat juist broodnodig is voor planten en bomen deze zette het wederom om in zuurstof voor andere levens vormen zo als de mens Alle z.g bergen zijn ooit bomen geweest. als je goed kijkt naar b.v de tafelberg in kaapstad zie je de nerven van de boom die het eens was duidelijk van onder tot boven lopen dezer moet zeker zo,n 65 km of meer hoog zijn geweest.en zo dik als de omvang van wat nu dus z,g berg genoemd word.

 12. Blijft kernenergie en electrisch koken en verwarmen over voor de mensheid in het noorden.
  Maar vooralsnog wacht een hittegolf komende week als de voorspellingen juist zijn.

 13. @Groene Leeuw, 1:53 am,
  mee eens, doch de islam had als het eerste giftig woord op nr. 1 moeten staan, want daar is de afbraak van onze samenleving op ons continent ontstaan.

  De vervuiling komt niet door ons maar door de elite, en binnenkomers die geen enkel besef hebben waar ze zijn terechtgekomen. Binnenkort wel.

 14. Broeikasgassen zoals kooldioxide en methaan en waterdamp houden de warmte vast in onze atmosfeer en werken als een serre en houden te warmte vast,fossiele brandstoffen komen in onze atmosfeer door antropogene dus door de mens en dit moet dringend dalen. Ook vliegtuigen zorgen voor uitlaatgassen en de toekomst is elektrische vliegtuigen daar wordt naar gewerkt. door de warmte zetten de oceanen uit, en we weten dat de oceanen veel warmte opnemen, maar heel traag terug afgeven dus dat is al een proces van vijftig jaar . Ook de Noordzee warmt op en de stormen en wind zijn meer en meer naar het noorden aan het verschuiven door de oprukkende warmte. Bomen en planten zorgen dat kooldioxide uit de lucht blijft,maar men is volop alle wouden over de wereld aan het kappen voor landbouw om de overbevolking te voeden, hoe meer bossen er verdwijnen hoe meer het zal opwarmen . Ook is onze biodiversiteit aan het uitsterven en door de stijging van de zeespiegel verdwijnen veel eilanden in het Stille Oceanen gebieden, en de ijskappen van Groenland en de Noordpool zijn in een ijltempo aan het smelten en dan spreek ik nog niet van het permafrost waarbij nog meer methaan zal vrijkomen. Als dit artikel op waarheid berust dan vrees ik dat zelfs een afkoeling de opwarming kan vertragen, maar niet stoppen. Shalom

 15. Gelukkig hoeven we ons niet druk te maken over co2,want dat regelt de aarde wel.
  Niemand maakt zich druk over vervuiling en afbraak van groen en water.
  Mensen zijn zich niet bewust dat het zuurstofgehalte al dalende is,pas als ze door hebben dat ze dood gaan wellicht het belletje gaat rinkelen.

 16. Ben benieuwd naar de reactie van al die corrupte fake-wetenschappers aan onze links universiteiten waar de CO2 hoax in stand moet worden gehouden voor het eigen verdienmodel.
  Walgelijk dat zelfs de wetenschappers meegaan in de idioterie van Nijpels’en Klaver’s c.s. hun aanpak van de klimaat crisis! En nu zwijgen ze als het graf want daar gaat hun BILJOEN euro die ze de NL burgers door de strot willen duwen. Het is afgelopen met de waanzin, het Woord zal zegevieren ondanks onze politici en wetenschappers en misleide scholieren die menen de aarde te moeten redden met hun stakingen. Geen flauw benul heeft men nog over de ontzagwekkende krachten van de zon en complete overschatting van het schepsel mens als zou deze de atmosferische wetmatigheden kunnen beïnvloeden met wat luttel CO2. Superlatieven te weinig om der hersenloosheid van de linkse groene drammers te beschrijven! Weg met die klimaattafels. Lang geleden wierp Hij die andere tafels om in de Tempel, uitvergroot werpt Hij opnieuw de wisseltafels ( de huidige klimaattafels) om de hele Schepping te behouden! Opdat Zijn orde zal zegevieren. Waar ook ter wereld!

 17. Het is wel heel simpel om te zeggen dat meer CO2 meer planten oplevert. Je neemt hier namelijk niet factoren als verzuring van de oceaan in mee, toenemende bosbranden of de uitbreiding van woestijnen.
  Daarnaast is het nooit het doel geweest om alle CO2 uit de atmosfeer te halen, dit slaat nergens op. Daarnaast zijn de effecten van de Aarde/zon cyclus zeker een factor, maar de snelheid waarmee nu verandering plaatsvind is wel heel wat anders.

 18. De NASA weerspreekt alle klimaat activisten. De Antarctica groeit per jaar (135 miljard ton) aan ijs !
  Te vinden op : legitim.ch . De Golfstromen, pole shifting en het manipuleren van het klimaat bepaald ons klimaat. Ons klimaat is niet toonaangevend voor het wereld klimaat.
  Maar wat heeft het voor een zin om met de gemiddelde mens over het milieu te praten. Helemaal geen ! Te moeilijk, veel te veel werk, ik geloof de msm wel. Klimaatdeskundigen, wat is vandaag de dag nog een deskundige. Het is inmiddels het grootste verdien model ter wereld.

  Inmiddels worden reacties gecensureerd, begint al aardig op YouTube, Google etc. te lijken

 19. Er bestaan drie dodelijke ideologién; Socialisme, Communisme en de Islam.

Comments are closed.