Zogenaamd lagere energierekening misleidende verkiezingsstunt van Rutte

Wilders noemt premier Rutte en minister Wiebes ‘politici van de grootste leugenpartij van Nederland’ – Alle miljarden kostende maatregelen zal de temperatuur in ons land met maar 0,00007 graden doen dalen –Nederland: één kolencentrale moet dicht, in China: nog eens 1100 erbij. (Afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————

De zogenaamd ‘lagere energierekening’ voor de burgers die vandaag uit de doorrekening van de klimaatplannen kwam rollen is niets meer dan een verkiezingsstunt, om niet te zeggen puur bedrog. De energierekening van iedereen zal fors blijven stijgen, maar de komende tijd heel misschien enkel wat minder hard dan was voorzien. Een ‘lagere stijging’ dus, al valt met het oog op de fors hogere rekening van dit jaar nog maar te bezien wat daarvan terecht komt. Maar het kabinet Rutte heeft zijn gewenste (nep)cadeautje voor de kiezer binnen, hopende dat de voorspelde afstraffing op 20 maart meevalt.

De oppositie, met GroenLinks voorop, toonde zich erg verheugd over de handreiking van premier Rutte, die er duidelijk al op inspeelt dat de coalitie op 20 maart zijn meerderheid in de Eerste Kamer gaat kwijtraken. Daarna hopen VVD, D66, CDA en CU daar graag de steun te krijgen van GroenLinks en PvdA, maar daar moet dus wel iets tegenover staan. Dat wordt dan een ‘eerlijkere’ verdeling tussen burgers en bedrijven van de almaar hoger wordende CO2- en klimaatbelastingen genoemd.

Bang voor verkiezingen 20 maart

‘Premier Rutte en minister Wiebes, twee politici van een partij die bekend staat als de grootste leugenpartij van Nederland,’ reageerde PVV leider Geert Wilders. ‘Twee politici die bang zijn geworden dat ze, een week voor de verkiezingen, zoals iedere peiling laat zien gigantisch veel zetels gaan verliezen.’

‘Daarom proberen ze u nu iets wijs te maken, dat ze de energierekening gaan compenseren, dat er opeens voor bedrijven toch een CO2 heffing komt. Maar op vragen van journalisten hoe die compensatie en die CO2 heffing er dan gaan uitzien zeggen ze ‘nou, dat vertellen we wel nà de verkiezingen, in april’.’

Miljarden om temperatuur NL met 0,00007 graden te doen dalen

‘Dus geloof ze niet! Natuurlijk gaan ze dat niet doen. Natuurlijk gaat u die rekening toch betalen. En waarom? Waarvoor? Miljarden die worden uitgegeven terwijl Nederland maar verantwoordelijk is voor 0,35% van de CO2 uitstoot in de hele wereld. Terwijl, dat als wij al die hysterische maatregelen nemen waarvan zij zeggen dat die nodig zijn, de temperatuur in Nederland met maar 0,00007 graden zal dalen, terwijl in China, Azië en grote delen van Afrika ongeveer iedere dag een nieuwe kolencentrale wordt bijgebouwd.’

Nederland: één kolencentrale dicht, China: 1100 erbij

Wilders bedoelt dan ongetwijfeld de overhaaste sluiting van de kolencentrale aan de Hemweg in Amsterdam, die aan 200 mensen hun baan zal kosten. Regeringspartij D66 viert deze sluiting als een grote overwinning voor het klimaat, maar wat is dat voor een ‘overwinning’ nu China er nog eens 1100 kolencentrales gaat bijbouwen?

Kortom: wederom pure volksverlakkerij, die de veelgebruikte bijnaam voor D66: ‘Demagogen ‘66’, eer aandoet. Maar wat kun je anders verwachten van een partij die zeker onder Rob Jetten feitelijk niets meer is als GroenLinks met een neoliberaal sausje.

‘Geloof ze niet en stem ze weg!’

‘Trap er dus niet in, het is hysterie,’ vervolgt Wilders.’’Ze houden u voor de gek. Het zijn politici die – bang geworden voor de uitslag van volgende week- u wat wijsmaken, u wat op de mouw spelden. Geloof ze niet.’

‘Er is maar één manier om ervoor te zorgen dat de energierekening niet omhoog gaat, dat die klimaathysterie niet doorgaat, dat die CO2 heffing, al gaat die naar bedrijven toch gewoon wordt doorgerekend op uw portemonnee, niet doorgaat, en dat is door ze weg te stemmen. Stem ze weg, volgende week woensdag. Wegwezen, premier Rutte!’ (1)

Xander

(1) PVV / YouTube
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.::

09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
18-02: Rijkste Britse industrieel: Europa verliest door extreem klimaatbeleid internationale concurrentieslag
07-02: Hoezo spontaan? Klimaatspijbelaars blijken georganiseerd en gefinancierd door EU (/ Kinderen door schaamteloze Europese elite misbruikt om valse klimaatpropaganda te verspreiden, gefinancierd met € 340 miljoen subsidie)
03-02: ‘Europese (Dis)Unie wankelt, energie zekerheid moet boven klimaatbeleid worden gesteld’
26-01: Doe wat ik zeg, niet wat ik doe: Bekende steenrijke klimaatactivist reist in privé jet wereld rond (/ Sovjet Unie herleeft in het Westen: Leiders leggen bevolking steeds hogere lasten op terwijl ze zichzelf daarvan uitzonderen)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
14-01: ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland 

2018: 

07-12: (/ Na VS breekt ook Brazilië met Marxistische klimaatagenda)
29-11: Topwetenschapper Dyson waarschuwt dat klimaatbeleid op ideologie is gebaseerd, niet op feiten (/ Groene klimaatideologie heeft alles weg van een nieuwe religie)
16-11: NASA satelliet ziet forse afkoeling, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd
15-11: Klimaatwetenschappers geven enorme rekenfout Global Warming toe
09-10: IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport (/ Met uitzondering van de EU trapt niemand meer in de CO2/opwarming hoax, dus moeten alleen de Europese burgers er fors voor gaan betalen)
03-09: Zonne minimum eerder begonnen, experts waarschuwen voor langdurige afkoeling Aarde
01-06: Petitie tegen gasvrij maken Nederland vanwege enorme kosten die burgers moeten betalen (/ Miljoenen Nederlanders dankzij GroenLinks, milieulobby en ‘duurzaam’ bedrijfsleven in armoede gestort – Ook huurders worden opgezadeld met CO2-klimaatproof maken woningen, wat ruim € 100 miljard gaat kosten)

1

 1. Reacties overgenomen van Xandernieuws.punt.nl

  Leon op 13-03-2019 21:16
  Kijk in de Dikke van Dale. Zoek het woord leugen, list, bedrog, onbetrouwbaar, dubbele agenda en pinokkio. De foto van Rutte staat daar afgebeeld.

  Maar ik vrees dat ruim 75 % van de Nederlanders er Weer intrappen…

  Reinaert de Vos op 13-03-2019 21:22
  Wegwezen! Premier Rutte!

  j v/d valk op 13-03-2019 21:29
  De NOS komt hier niet mee…

  Giftige ultrafijne deeltjes. Nano deeltjes …

  Kleiner dan 23 nanometer, mag gewoon gesproeid worden, overal…

  Beste luchtverontreiniging video ooit: giftige ultrafijne deeltjes van katalysatoren uit benzine motoren.,,

  https://youtu.be/fRjtO_yqN4k

  En Professor Herman Russchenberg, Hoofd van het Delft Climate Institute.

  Veel stofdeeltjes maken kleine regendruppeltjes…

  De oplossing voor klimaatverandering …Bijvoorbeeld wolken maken ?

  Spelen met wolken, Wolken witter maken, Schuimkopjes van golven op zee witter maken, en fietsen in zee gooien…..

  https://youtu.be/Km7SE2QjUF0

  En ja de mens manipuleert, Het Weer. Wolken witter maken. Veel stofdeeltjes maken kleine regendruppeltjes.

  En dat is precies dat wat die vliegtuigen daarboven doen. Spelen met Wolken ..

  Vindt u het niet vreemd dat men nooit over die vliegtuigstrepen spreekt ? Lees over condens strepen in de lucht, zeldzaam, juiste condities, en nu zie ik ze elke dag. Wat gebeurt er nu boven de wolken ? Zijn zij bezig om die wolken Witter te maken… Welke bedrijven zijn betrokken bij dit experiment ? Op welke manier gaat Bill Gates de wereld bevolking verminderen ?

  Hemel onder vuur…. Diepgaand onderzoek Fred Teunissen naar chemtrails…https://youtu.be/Lt_r2xi2qhM (YouTube)

  Kijk zelf met zonsondergang, vol met vliegtuigstrepen elke dag…

  WebCam.NL | http://www.vvvzandvoort.nl – live FULL HD camera.

  https://youtu.be/23O0hFZ4cCk (YouTube)

  PS. Het klimaat verandert door manipulatie van het Weer.. En dat alles komt door heel veel stofdeeltjes in de atmosfeer.. Aluminium splitst water, en wat krijg je dan ? Motregen of geen regen.

  Mark S. op 13-03-2019 21:31
  Ik sta klaar om weer op de PVV te stemmen, zoals altijd.

  Nieuw Begin op 13-03-2019 22:02
  Aanrader!

  De Elsevier van 9 maart 2019 bevat een ar.

  tikel dat aantoont dat het klimaatbeleid stoelt op verouderde gegevens. En je hoort er niemand over in de meida! Je hoort er geen politicus over. Het is wel zo ontluisterend, je wordt er misselijk van als je het bedrog leest van vooral de VVD en D66 maar helaas ook de andere twee coalitie partners met daarblj het rapalje van GL

  Probeer het te lezen:

  Simon Rozendaal ’s collumn.

  Conclusie van Roozendaal:Eigenlijk moet de Eerste Kamer tegen het kabinet zeggen dat ze het huiswerk over moeten doen.

  Zeer vermaarde klimaatwetenschappers worden aangehaald maar ik kan het artikel helaas niet hier kopieren ivm copyrights etc.

  Derk op 13-03-2019 22:41
  NL is reeds voldoende “gehersenspoeld”. Het grootste deel van NL gelooft de “sprookjes”. Als later mocht blijken dat het één grote leugen is geweest, dan heeft men dikke pech. De “artiesten” in Den Haag zijn niet aansprakelijk te stellen. Dan niet mokken, maar dokken. Want de rommel moet wel opgeruimd worden. De Chinezen zijn slim, zij kopen goedkoop de kolen voor hun centrales en wij zitten met de vuile lucht.

  Rick op 13-03-2019 22:52
  Weet u wat he “probleem” is met dit soor verhelderende artikelen!??

  Ze staan op sites die bezocht worden door mensen die dit al lang weten.

  Het doorsnee stemvee leest echter Joop of NU.

  Blijven dus geloven/gehersenspoeld door de (S)Linkse MSM.

  Cefas op 13-03-2019 23:43
  Er is een nieuwe klimaatgod geschapen en die kost een paar centen. Hoe je went of keert de burger is weer de klos door deze gebakken lucht God.

  Cefas op 13-03-2019 23:49
  Links moet wat. Oude paradigma s werken niet meer. Dan maar een klimaatgod er tegenaan gooien om hun eigen inhoudsloosheid te verbergen.

  Bundy op 14-03-2019 01:56
  De “klimaatpsychose ” heeft eën doel : Het onderwerpen van de hele bevolking aan een enorme dictatuur . Eén wereldreligie , eén wereldregering en eén wereldleider die in de Bijbel de antichrist wordt genoemd . Zijn komst moet zeer nabij zijn .

  Mientje op 14-03-2019 02:32
  @J v d Valk ik deel uw bezorgheid en sta geheel achter u. het KNMI is al in opspraak door het wissen van hittegolven uit het verleden.

  Ze maken deel uit van het complot. Chemtrails worden keihard genegeerd. Sluierbewolking!!!! Tuurlijk!!! Kijk naar de lucht mensen!!

  Pieter op 14-03-2019 03:03
  En toch staat Groen Links vet hoog in de peilingen!

  Jan met de Pet op 14-03-2019 03:32
  @Rick

  Helemaal mee ééns. Wat doen we eraan, want niemand wil luisteren wanneer je erover begint 🙁

  kim op 14-03-2019 04:37
  Het heelal heeft geen grenzen, dus ons stipje op de aarde krijgt toch rotzooi binnen van andere landen. Het is totale onzin om dit te doen, trouwens het gaat om de schatkist, nietwaar? Ik wilde niet meer stemmen maar ga weer voor PVV of Baudet. Het is nu of nooit, want wij de belastingbetalende burgers worden maximaal uitgeknepen. Ik vind het getal 0,00007 in dit artikel wel heel grappig, omdat het compleet gestoord is wat het kabinet ons wil aansmeren.

  Tom Hendrix op 14-03-2019 07:06
  @Derk: 22.41. uur, op 13/3. Juist, wat U zegt. Ik sta er al jaren verbaasd over, dat de partijen; die Nederland al sinds 1980, naar de donder helpen, toch steeds weer de egen kregen van een groot deel van de burgers in Nederland. En het ijn dan met name: CDA,PvdA,CDA,D66, die sindsdien in verschillende samenstellingen, in Den Haag “aan het roer”, zaten. Zal het dan 20 maart toch veranderen? Ik hoop het, maar eker weten doe ik dat niet.

  Rienus op 14-03-2019 07:52
  Ach kijk eens, nou doet die leugenaar het weer. Aangemoedigd door het succes staan er steeds meer leugenaars op, is dat iemand al opgevallen? Klaver en Jetten en ik ben beslist nog een paar kopstukken Vergeten. In Brussel stikt het er ook van. Maar diegene die daar op wijst gelooft in complotten volgens de lemmingen die massaal op weg zijn naar de afgrond.

  lieselot op 14-03-2019 08:42
  j v/d valk, zo denk ik er helemaal over. Ze manipuleren al jaren het weer met allerlei methoden (waarvan aluminium sproeien om de regen / droogte te manipuleren) en laten op de koop toe al die vervuiling toe, wat dan na decenia eindelijk effect begint te hebben op het klimaat. Dan komen ze met het verhaal dat het de populatie is die het klimaat heeft gewijzigd en dat enkel miljarden en hervormingen het klimaat redden kan. Ze wilen dat we naar de bank rennen om ons huis te verbouwen, zonnepanelen te leggen, een elektrische wagen te kopen, enzovoorts, en dat is niet alles, ze willen ook een klimaattaks, in mijn inziens op Alles (voeding, water, kleding, internet, …)Om dit te bekomen gaan ze lekker door met vernietigen van moeder aarde, terwijl ze de kids optrommelen over de hele wereld (blijkt nu!) om de klimaattaks en maatregelen te kunnen inzetten. Als we er zelf om vragen, kunnen we achteraf niet zeggen dat het werd opgedrongen :-)Alles wordt gelinkt aan ‘het klimaat’: armoede, depressie, zelfmoord, ziekte, enz…Er zijn er maar weinigen die kunnen of willen inzien dat dit allemaal opgezet spel is, een wereldwijde valstrik, bedoeld om de economie te boosten en de populatie in armoede te storten. Walgelijk is het allemaal… De jeugd die nu staat te roepen, zal de generatie zijn die tot aan het graf zal mogen werken om een ultra moderne smart wereld op te richten, maar zelf met een minimum zal moeten leren rondkomen en dat betekent ook een serieuze beperking aan vrijheid en mogelijkheden. Het doel van de opgezette klimaatverandering is een wereldwijd slaven netwerk in een wereldwijd gevangenissysteem (5G ea smart technologie??)Enkele van je links werken niet (meer)…

  Rieks op 14-03-2019 09:20
  Laten die climaat idioten maar wat aan de 4G straling voor mobiele telefoons doen, sinds 2004 heb ik last van de verdwijn ziekte van bijen dat is vanaf dat de UMTS in werking is gesteld. Met kunst en vliegwerk hou ik de bijen in het leven elk jaar gaat er in de winter ongeveer 40% dood en de over gebleven bijen verzwakt. EEn iemker bij mij indebuurt is al zijn bijen kwijt deze winter. Bij mij in de buurt zijn geen kleine vogels meer met bijvoeren deze winter heb ik maar een pimpelmeesje gezien dat is diep triest,grotere vogels zie nog wel maar veel minder. Roofvogels hebben nu ook minder te eten en gaan nu op duiven jacht waar de duivenmelker niet blij mee is, insecten en vlinders zijn ook bijna uitgeroeit en dat allemaal door de 4G straling en hier hoor je niemand over ook niet in den Haag want dat levert miljarden op voor de roverheid en voor volgend jaar willen de millieu criminelen de 5 G uit rollen wat ook weer miljarden oplevert en het einde van de beschaving, hier moet opstand tegen komen anders is het binnenkort telaat.

  Rigoberto op 14-03-2019 09:30
  Rutte strikt en vangt dit volk voor de komende verkiezing net zoals een jager een aap strikt en vangt met een banaan. Wees nuchter oh volk van Nederland, kom bij, wordt asjeblieft wakker en wees waakzaam. Rutte heeft niks meer te verliezen. Integendeel, hij heeft zijn schaapjes al op de droge.

  MP op 14-03-2019 09:44
  2020 zouden de energierekening weer omlaag gaan. Nou dat is telaat rutte! Eerst door verkeerde cijfers te gebruiken de energie omhaag doen. Als hij echt om de kiezers gaf dan ging het dit jaar al in. En daarnaast moeten we het nog maar zien zoals wilders het al zegt. Mijn stem staat vast FvD! En anders de PVV. De vvd staat strak onderaan mn lijstje! Wat een enge mannetjes zijn het ook. Die jetten en klaver aangevuld met christelijke nep hypocrieten zoals segers en buma. Die ons gewoon in de kou hebben gezet. Heel barmhartig voor zogenaamde christenen of moet ik farizeers zeggen! En rutte wel ja ga maar snel naar je nieuwe job in brussel. Kun je het daar nog steeds verzieken voor de nederlandse burger!

  Celtic2b op 14-03-2019 11:51
  Ik denk dat het best lastig is voor veel mensen op de juiste partij aan te kruisen binnenkort.

  Wilders is realistisch , maar veel mensen zien de man persoonlijk niet zitten.

  Forum Van Democratie is nog onbekend terrein helaas.

  De rest is te vertrouwd …..lastige keuze ,

  Wij hebben geen aansprekende figuren als Matteo Salvini.

  Een FDP met een welbespraakte leider als Wolfgang Gerhardt,

  Of een Orban die de vloer aanveegt met de Eurocraten ….

  Zal voorlopig wel zo blijven vrees ik , de leugen regeert in Nederland …helaas !

  Twanneman op 14-03-2019 11:52
  En ik zou moeten gaan stemmen??? Nog niet al komen ze me ophalen per limosine, ik ben er he-le-maal klaar mee.

  AEO op 14-03-2019 11:53
  Niet alleen is het hele CO₂ verhaal, zoals dat ons overal wordt opgedrongen een grote leugen, ook het zogenaamde compenseren van de extreem stijgende energieprijzen is een leugen. Als voor een gemiddeld huishouden de energierekening met € 350,- gaat stijgen, dan is die € 75,- compensatie niet meer dan een schamele fooi! We moeten deze criminelen wegstemmen. Eigenlijk hebben we dan slecht keuze uit twee partijen, en op één van die partijen zal ik gaan stemmen. We mogen al weer een paar jaar sneller rijden, hetgeen een hoger verbruik veroorzaakt en dus ook meer CO₂. Dit staat haaks op wat de regering zegt, de uitstoot terugdringen. Bij een snelheid van 130 is het verbruik bij de meeste auto’s ongeveer 30% hoger dan bij een nelheid van 100. De overheid blij, want meer belastingen en aczijnsen, de automobilist blij, die denkt nu dat hij megaveel tijd wint, terwijl allang blijkt, dat de tijdswinst helemaal niet zo groot is met de kleine afstanden in Nederland. En er wel eens aan gedacht dat je vaker moet tanken, hetgeen ook tijd kost?

  Het valt me ook op, dat bij programma’s op de tv, men zo ontzettend vooringenomen is, zoals b.v. Rob Jetten, dat men de tegenstander voortdurend in de rede valt, zodat die zijn betoog nooit kan afmaken.

  Samengevat, we kunnen stemmen, maar waarop? Willen we heel erg veel geld kwijt, of willen we juist heel veel geld besparen? Een stem op D66 of Groen Links betekent straks heel veel geld moeten gooien in een bodemloze put. Verdient u bakken met geld, dan zal het u niet zo hard raken, u houdt wel genoeg over. Maar hoe gaat dat met onze gepensioneerden en AOW’ ers? Of die bijstandsmoeder met twee kinderen? Die komen binnenkort letterlijk in de kou te zitten, want die kunnen dat allemaal niet meer betalen. Volgend jaar gaat de Hemwegcentrale in Amsterdam dicht, en in China komen er 1100 kolencentrales bij.

  De bekende brandstoffen zoals olie, gas en kolen zullen eens opraken. We zullen dus in ieder geval moeten vergroenen, maar niet op de manier zoals de huidige regering wil gaan doen, het moet betaalbaar blijven. Meer windturbines op zee plaatsen is een goede optie. Niet afgaan op wat wel eens wordt gezegd, dat het niet altijd waait, en dat de zon niet altijd schijnt. Als er in Europa meer windparken op zee komen, kunnen die ingebed worden in de energienetten van Europa. De energie kan worden gedistributeerd naar andere delen van Europa waar het niet waait. Overdag zullen zonnepanelen een steeds grotere bijdrage gaan leveren, met name in de zomer, terwijl wind juist in het voorjaar en najaar meer kan bijdragen. De salderingsregeling moet blijven, dat is beter dan de subsidie die er nu voor in de plaats moet gaan komen, terwijl nog niet eens bekend is hoeveel die subsidie zal gaan bedragen, en hoe lang dat zo blijft. Dat de salderingsregeling wordt afgeschaft bewijst eens te meer, dat de overheid alleen maar voor het geld gaat, en dat de CO₂ hoax een prachtig excuus is voor het verzinnen van steeds maar meer belastingen.

  Ab op 14-03-2019 12:46
  Dit maakt het een en ander duidelijk over klimaatverandering en de rol van co2 hierin.

  https://www.youtube.com/watch?v=oYhCQv5tNsQ

  ohje op 14-03-2019 12:56
  Dat ze liegen zou iedereen inmiddels wel weten.

  Wat ze stemmen vvd natuurlijk.

  Want dom blijft dom.

  Rustbrenger op 14-03-2019 13:55
  Misschien is het handiger om minder bomen te kappen: CO2 is een belangrijke bron voor deze “wezens” om te kunnen bestaan. Vervolgens krijgen wij als dank hiervoor meer zuurstof voor terug.

  Eelke Piers op 14-03-2019 14:02
  Door een belasting op CO2 uitstoot in te voeren worden de produkten van deze bedrijven alleen maar duurder. Wij betalen het dus toch en het heeft ook tot gevolg dat de bedrijven uitwijken naar goedkopere landen waardoor hier werkgelegenheid verdwijnt.

  Ik dacht ergens al gelezen te hebben dat een groot chemisch bedrijf voor 1 miljard in Antwerpen investeerd omdat Nederland te duur / onbetrouwbaar is of wordt

  Eelke Piers op 14-03-2019 14:11
  Dat CO2 uitstoot door de mens zorgt klimaatverandering wordt ons door de strot geduwd.

  Geloof maar niet dat één van de kinderen die in Brussel en Amsterdam demonstreerde wist waar het over ging. Zij zijn allemaal gehersenspoeld en bauwen na wat hun ingehamert wordt. En een gratis vakantieuitstapje is nooit weg

  Iron Maiden op 14-03-2019 14:47
  Dat de mens middels vervuiling invloed heeft op de aarde en het klimaat kan ik niet geheel als onzin beschrijven. Maar denken ze nu echt dat ze het klimaat en de temperatuur bewust kunnen manipuleren? Klimaatverandering en het in de war raken van de natuur staat duidelijk als teken van het einde in de bijbel beschreven. Dus er is niets aan te doen.

  Als ik het goed begrepen heb zijn er volgens klimaat wetenschappers 2 mogelijkheden om de opwarming van de aarde te stoppen.1. Wereldwijd alle kolencentrales dicht.2. Bomen en bossen planten ter grootte vergelijkbaar met India.

  Optie 1 is niet geheel mogelijk en door de bijbehorende maatregelen extreem duur. Optie 2 is veel goedkoper en zoveel meer logisch en voor de hand liggend.

  Maar waarom zijn we in Nederland dan bezig om jaarlijks tienduizenden hectares bos te kappen? En maar een fractie terug te planten?

  Volgens mij word er zoveel gekapt omdat de opwarming toch niet zo snel gaat als voorheen door de klimaatextremisten (Al Gore) voorspeld. Dus om de stijging van de temperatuur een handje te helpen en zodoende de mensen te overtuigen worden er massaal bomen en bossen gekapt. En de chemtrails horen ook bij dat sinistere plan. Alles word gedaan om ons dit nieuwe economische verdienmodel en dwaze klimaatreligie op te dringen. En ze hebben succes. Afgaande op al die geïndoctrineerde kinderen die in de regen gaan protesteren hiertegen. En de mensen die vrijwillig afstand willen doen van hun welvaart voor deze waanzin.

  Raveltje op 14-03-2019 15:24
  Mark Rutte en cashotten geeft geen snars om Nederland onze bedrijven of bevolking

  De ene na de andere crisis en nu weer van alles beloven

  Mensen worden tegen elkaar opgezet dan weer dus dan weer zo.

  De bureaucratie, scholen en gemeentes doen aan de gekte mee wat een ander betreft

  maar zelf………?

  Het is te hopen dat er met de verkiezingen een ommekeer komt voordat Nederland naar

  de knoppen gaat.

  Stem niet op bedriegers en verraders. Zij hebben hun schaapjes op het droge,maar

  kleine bedrijfjes en gewone bevolking moet daarvoor betalen.

  Tom Hendrix op 14-03-2019 15:33
  @Raveltje: 15.24. uur. Inderdaad, de bevolking wordt tegen elkaar opgezet. Dat hebben ze geleerd van de opvattingen van de Italiaanse filosoof- Machiavelli- die in zijn boek, Il Principe, de mening gaf dat een heerser/of heersers hun bevolking best mogen bedriegen. Nou, dat doen ze dus met volle energie, de politiekers o.l.v. Rutte (VVD).

  Lee op 14-03-2019 17:23
  Mensen worden bang gemaakt met allerlei doem verhalen gebaseerd op sprookjes. Net nog een meisje op de radio bij een klimaatmars die van toeten nog blazen weet. Deze meldde even in al haar wijsheid dat alle maatregelen die nu getroffen gaan worden en een biljoen euro gaan kosten niet genoeg zijn. Dan zakt mijn broek werkelijk af. Dat wordt de toekomst van Nederland. Pure armoede. China lacht zich een slag in de rondte en bouwt nog honderden kolencentrales bij.

  margot op 14-03-2019 19:38
  Ik stem weer PVV. Is en blijft de enige partij die echt opkomt voor de normale man (en vrouw) en heeft het ook bijna altijd bij het rechte eind. Baudet van FvD is m.i. een omhooggevallen persoon met een air van hier tot gunder. Is zelden aanwezig in de 2e kamer en als hij al aanwezig is vindt hij het onnodig om zich voor te bereiden. Daarnaast pikt hij gewoon de standpunten van de PVV in, zonder de details te kennen.

  hfk op 14-03-2019 20:12
  Een vraag voor de minister van onderwys’hebben de protesterende kinderen geen leerplicht?En dit wordt toe gestaan.In en in triest hoe bepaalde partyen de boel niet alleen belazeren. Maar dit ook nog over de ruggen van kinderen doen walgeyke vertoning.Het is volgens my wettelyk strafbaar dat een kind niet naar school gaat

  Ab op 14-03-2019 20:12
  @ Nieuw Begin 13/3 22:02

  Kan het artikel van Simon Roozendaal in Elsevier niet lezen, of moet eerst een abonnement nemen van 7 euro per maand op Elsevier. Doe ik niet. Op de site van Roozendaal Word ik ook niet veel wijzer van, in verband met auteursrechten enz. Waarom? Zo worden mensen op een niet te geloven manier dom gehouden. Hoezo democratie. Dit is erger dan destijds in de DDR en USSR.

  Derk op 14-03-2019 22:28
  Poppenkast, je laatste zin, niet gaan stemmen, is het stomste wat je kunt adviseren. Dan krijgen de politieke volksverlakkers het maximum aan stemmen. Bedenk iets beters.

  Oma op 15-03-2019 02:17
  @margot: als Vlaamse volg ik de Nederlandse politiek ook wel wat…vanavond bij jinek was Thierry Baudet te gast en ik moet zeggen dat hij tot nu toe de énige is die ik (eindelijk) hoor te berde brengen dat de hysterie over nep alternatieven – zonneparken en windmolens – dat de politiek, zowel in BE als in NL, als dé oplossing naar voren schuift, onmiskenbaar óntoereikend zal zijn om tegen 2030 álles te vervangen dat nu draait op fossiele grondstoffen…een kínd zou dat nog wel weten! Bovendien hoor ik van Baudet als enige thorium reactoren noemen, dat snel door jinek wordt afgekapt, hij mag zijn zegje níet doen. Dat moet de nederlandse burgers toch óók opvallen of niet? Zijn ze dan niet nieuwsgierig wát thorium is? Iedereen heeft internettoegang en kan overal informatie gaan opzoeken…

  Ze waren het er wel over eens dat groene huichelaar klaver met het beruchte kabinet reeds volop het toekomstige bestelen van de burgers door CO2 taksen bespraken…de huid reeds verkopen voor de beer geschoten is door groene klaver noemen wij dat. (Dat ventje denkt de overwinning al binnen te hebben precies?) Hopelijk stemmen de Nederlandse burgers deze keer eens voor zichzélf in plaats van tegen zichzelf door meer, véél meer belastingen en legale diefstal met de smoes van het klimaat. Met rutten en co, groenlinks en denk heeft Nederland helemaal geen vijanden meer nodig, die zitten al in de regering en de politiek, op 20 maart krijgen de NL burgers de kans het tij te keren…als ze deze kans laten liggen, dan gaan ze de afgrond in….hetzelfde staat belgië te wachten met de verkiezingen in mei. Laten we hopen dat de burgers hun gezond verstand gebruiken en de klimaat zwendel eens nader bekijken vóór ze naar het stemhokje stappen en blind voor hun eigen armoede en ondergang kiezen.

  Dylan op 15-03-2019 02:32
  Fysicus Prof. Dr. Kees de Lange zegt is Klimaatwet duur en nutteloos

  door Lissauer parlementair verslaggever, ze zijn er nog die eerlijk durven te zijn.

  LISSAUER.com

  https://www.youtube.com/watch?v=MeOp5LfrvdE

  Gepubliceerd op 31 okt. 2018 door Lissauer

  Woensdag debatteert de Kamer over de Klimaatwet. In een hoorzitting voorafgaand aan het debat werden deskundigen geraadpleegd. Onder hen de bekende natuurkundige, professor Kees de Lange die de vloer aanveegde met de aanwezige Kamerleden. De reductie van CO2 levert geen enkel effect op het klimaat liet de deskundige weten. Hij vond de parlementariërs vooringenomen en dom.
  Dylan op 15-03-2019 02:42
  De Nederlandse Prof. Begemann zegt, er is geen klimaatprobeem

  Hij zei dat al in 2009

  https://www.youtube.com/watch?v=MeOp5LfrvdE

  Dylan op 15-03-2019 02:47
  Dr Bas van Geel van de Universiteit van Amsterdam zegt, Er is geen klimaatprobleem

  2009

  https://www.youtube.com/watch?v=Zu-Cy2eeGkg

  Dylan op 15-03-2019 03:06
  Presentatie door Hans Labohm in het stadhuis te Rotterdam, er is geen klimaatprobleem

  10 juni 2018

  https://www.youtube.com/watch?v=CCszOlkDns4

  Dylan op 15-03-2019 03:54
  Emeritus hoogleraar Energievoorziening Rob Kouffeld zegt er is geen klimaatprobleem

  https://www.youtube.com/watch?v=I7c_TtaeBhA

  Dylan op 15-03-2019 03:56

  Klimaatakkoord is nu al kansloos • Z zoekt uit

  https://www.youtube.com/watch?v=Zz1Dpb69v48&index=4&list=PLeid9KcSIX2_okeiuIHZC1F1AXYAZRQJz

  Dylan op 15-03-2019 04:24
  5 misverstanden over de warmtepomp

  https://www.youtube.com/watch?v=SbZ0Eor8FoM

  Dylan op 15-03-2019 04:31
  Hoe erg is CO2 nu echt

  https://www.youtube.com/watch?v=Q0IH-GHyosc

  Dylan op 15-03-2019 05:02
  De waarheid over de elektrische auto

  https://www.youtube.com/watch?v=uwUqJOuPVcA

  Dylan op 15-03-2019 05:20
  Klimaatspijbelaars, een ongezouten mening daarover.

  https://www.youtube.com/watch?v=a3aFwo0VN2U

  AngelB op 15-03-2019 12:25
  Helaas vind ik Wilders erg onbetrouwbaar, hij roept heel veel, maar als je hun stemgedrag in de Kamer ziet, maakt de PVV niet veel verschil. FvD weet ik niet, ik vind Baudet geen fijne uitstraling hebben. Eerst maar even afwachten. Vroeger stemde ik CU, maar dat dus nooit meer. Nu ga ik voor SGP, die staan tenminste nog wel voor hun normen en waarden.

  Eelke Piers op 15-03-2019 13:40
  Een minister heeft al gezegd dat deze belastingverlaging in elk geval dit jaar niet door zal gaan. Volgend jaar dan zal het bekeken worden en zal er wel 1 ct per m3 vanaf gaan. Het domme klootjesvolk is weer wat aan de hoge energieprijzen gewend en met 1 cent heeft de regering weer aan haar belofte voldaan

  Tom Hendrix op 15-03-2019 15:27
  @AngelB: 12.25. uur. Klopt e staan ergens voor! Maar ik ga op lokaal stemmen, omdat ik bang ben dat Rutte (VVD) ook de SGP al paaien, in de Senaat, om in het adel te blijven. Toch heb ik sympathie voor de SGP, zij zijn zeer zeker door en door christelijk.

  Tom Hendrix op 15-03-2019 15:38
  Oei, de z valt mij weg; e=ze, adel=zadel.

  willie-dl op 15-03-2019 22:50
  Het hele regeringsbeleid is er op gericht het geld van de brede massa in de zakken van weinige super rijken tebrengen. Deze inversteerders inversteren in zowel de vervuilende industrie als in de zg groene industrie, net zoals ze wereldwijd in oorlogen beide kanten financieren…… zij winnen altijd ,dat is hun voordeel ,ze bezitten de media en de politici.

Comments are closed.