Britse sociaaldemocraten willen lonen 75% laten dalen om klimaatverandering te bestrijden

Terug naar een pre-industriële samenleving, zogenaamd om ‘de planeet te redden’? (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Als de klimaatgektesekte wint draait ook in Nederland ieders leven straks enkel nog om armoede en overleven

—————————————————————————————————————————————-

Onze jarenlange waarschuwingen dat de Europese gevestigde politiek willens en wetens onze welvaart gaat afbreken om zogenaamd klimaatverandering tegen te gaan werden en worden wel eens overdreven gevonden. Toch is de volgende stap naar die beangstigende toekomst nu realiteit aan het worden: de Britse sociaaldemocraten (Labour) omarmen het voorstel van een denktank om de lonen van de Britten met maar liefst 75% te laten dalen. U leest het goed: 75% procent. De burgers zullen als het aan de Britse PvdA ligt straks dus driekwart van hun inkomen moeten inleveren, waarmee ze hun welvaart definitief zullen kwijtraken. En dat allemaal voor NUL effect op het klimaat, om een volstrekt natuurlijk gas (CO2) te verminderen waar al het leven van afhankelijk is, en waar de atmosfeer juist veel meer van zou kunnen gebruiken.

De denktank Autonomy roept in een rapport op tot ‘snelle, verstrekkende en ongekende veranderingen in alle aspecten van de samenleving’ om de uitstoot van CO2 te verminderen, waar de Britten overigens slechts voor 1,1% verantwoordelijk voor zijn. (2)

Schaduwpremier John McDonell noemde de extreme voorstellen ‘een vitale bijdrage aan het groeiende debat over vrije tijd en het verminderen van de werkweek’. Want in ‘ruil’ voor 75% minder salaris hoeven de burgers straks nog maar 10 uur per week te werken (waardoor er ruimte vrijkomt voor heel veel andere 10-urige banen, bedoeld voor de nieuwe miljoenenmigrantengolf die Europa binnenkort gaat overspoelen).

Economie wordt opzettelijk verwoest

De adviseur van schaduwminister van Financiën Clive Lewis staat eveneens achter het document dat de titel ‘De ecologische grenzen van werk’ kreeg: ‘Ik vind dit een erg goede insteek.’ Critici zeggen echter dat de plannen de hele economie van Groot Brittannië zullen verwoesten.

De voorzitter van de Conservatieve Partij, Brandon Lewis, vreest voor een averechts effect, namelijk dat veel bedrijven door de weggevaagde koopkracht mensen zullen moeten ontslaan, en de lonen van de overblijvers nog verder zullen moeten verlagen. Dat zorgt weer voor minder belastinginkomsten, en daar heeft links ook altijd het standaard antwoord op: de belastingen verder verhogen. Maar wie moet die gaan betalen als niemand nog iets verdient?

Terug naar de Middeleeuwen

Voor een compleet afgebroken en de facto naar de Middeleeuwen teruggevoerd land, met diepe en massale armoede (met uitzondering natuurlijk van de politieke en financiële top, die dit wurgende beleid aan de bevolking wil opleggen) krijgen de Britten dan wel een ‘groene’ en ‘duurzame’ samenleving terug. Althans, een die enkel het stickertje ‘groen’ en ‘duurzaam’ draagt, want op wereldschaal zal de –sowieso compleet zinloze- reductie van enkele honderdsten van één procent CO2 onmeetbaar zijn, en daarom geen enkel effect hebben.

Die ‘groene’ samenleving valt dan overigens toch niet meer te financieren, want de inkomsten van de overheid zullen eveneens totaal instorten, zeker als bedacht wordt dat landen zoals China (verantwoordelijk voor 27,2% van de wereldwijde CO2 uitstoot), de VS (14,6%) en Rusland (4,7%) gewoon door zullen gaan met het uitstoten van CO2 en Europa compleet zullen wegconcurreren, waardoor wij een nieuw Derde Wereld gebied zullen worden. Dat effect zal door de geplande massa immigratie van tientallen miljoenen Afrikanen en Aziaten nog verder worden versterkt.

De aftredende premier Theresa May wil haar plan om de CO2 emissies in 2050 naar nul te brengen, wat het land zo’n  € 1,12 biljoen gaat kosten, nog even snel door het parlement jagen. En dan te bedenken dat we juist broodnodig veel meer CO2 nodig hebben, want de snel groeiende wereldbevolking heeft dringend behoefte aan grotere en betere oogsten.

Als de klimaatgektesekte wint draait ieders leven enkel nog om armoede

In Nederland dreigen we onder leiding van de linksgroenliberale (en door de meeste christelijke partijen gesteunde) elite in Den Haag met hun even leugenachtige als waanzinnige klimaatdrogenredenen exact hetzelfde neomarxistische pad op te gaan naar de afbraak van onze stabiele, welvarende en vrije samenleving. Of deze klimaatgektesekte daar ook echt in gaat slagen hangt af in hoeverre het gewone volk zal accepteren dat ze hun levensstijl vrijwel compleet zullen moeten opgeven voor een bestaan dat in alle aspecten gekenmerkt zal worden door armoede en overleven.

Xander

(1) Daily Mail
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
25-05: Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming
18-05: Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden (/ Europa richting een nieuw Derde Wereld gebied)
15-05: ‘Klimaat wordt al kouder, over 5 jaar ook in Westen voedseltekorten’ (2019 breekt alle record: ‘Global Cooling’ is begonnen)
29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
13-03: Zogenaamd lagere energierekening misleidende verkiezingsstunt van Rutte
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
03-02: “Europese (Dis)Unie wankelt, energie zekerheid moet boven klimaatbeleid worden gesteld’
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
14-01: ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

2018:
29-11: Topwetenschapper Dyson waarschuwt dat klimaatbeleid op ideologie is gebaseerd, niet op feiten
16-11: NASA satelliet ziet forse afkoeling, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd (‘Universitaire wetenschappers San Diego en Northumbria komen tot dezelfde conclusie: Het gaat voor lange tijd flink kouder worden)
15-11: Klimaatwetenschappers geven enorme rekenfout Global Warming studie toe
09-10: IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport
03-09: Zonne minimum eerder begonnen, experts waarschuwen voor langdurige afkoeling Aarde

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Als die links-liberale dat CO2 gas willen verlagen, moeten ze ten eerste die 100.000 asielzoekers per jaar weigeren, want die moeten ook nog eens eten en een dak boven hun hoofd hebben e.d., laat staan al het (vracht)verkeer naar en van de AZC’s. Dit geeft enorm veel CO2 uitstoot die we kunnen besparen als we onze grenzen dicht doen. Maar zo slim zijn die bestuurders niet, ze willen het enkel voor de autochtonen werkende deze lasten verzwaring hebben. Maar vergeten telkens dat de werkende in het bedrijfsleven geld opbrengen en de rest van de bevolking als parasieten ervan deze leven. Dus als de werkende in het bedrijfsleven 75% loonverlaging krijgen, blijft er niets meer over voor de rest van de bevolking. Bij die rest behoren ook alle ambtenaren en de politiek. Als zij hun gastheren zoveel belasten, gaat de parasiet van zelf dood.

 2. Te beginnen met hun eigen salarissen denk ik dan toch, dat zet zoden aan de dijk

 3. @Tom Hendrix  11/06/2019 om 7:09 am

  Ik denk het ook
  Wat ze twee duizend jaar geleden nog niet wisten:

  Op de rechterhand of voorhoofd, is technisch zeer praktisch
  De chip genereert zelf stroom voor zijn functies door beweging van het lichaamsdeel.
  En de rechterhand of het hoofd zijn de lichaamsdelen die het meest in beweging zijn.
  Bovendien is het batterijtje zeer giftig, de zweren die de mensen krijgen met het teken van het beest, gevolgen van de chemie in de chip?

  Telefoons kun je op afstand laten exploderen, misschien zo’n chip ook, om ongewenste NWO burgers te elimineren

 4. Het lijkt me dan beter dat er dan ook niemand meer gaat werken.

 5. @ Vlokje: 9:52 pm. Die chip is dan het merkteken van het “Beest”, uit de Openbaring van Johannes.

 6. Chip op rechterhand of voorhoofd wordt zo aantrekkelijk gemaakt

  Je denkt toch niet dat hele volkstammen zich verplicht laten chippen

  Je knoopt er een paar voordelen en verworvingen en je verlicht de verplichtingen,
  en men sta ervoor in de rij, en wil er dan zelfs wel grof voor betalen

 7. je somde het VN-migratieverdrag op,niet je eigen gedachte,ja en dat werk is er niet,ik zag net op zerohedge dat het met engeland ook niet geweldig gaat,duitsland ook niet,60,000 werklozen erbij vorige maand,piet

 8. ha ha de meerderheid van de derde wereld-ers gaan echt niet aan het werk,beetje naieve gedachte die gaan echt niet voor een paar euro werken,ze komen voor een uitkering,huis de nog goede voorzieningen,kinderbijslag,voor hun 5 tot 10 kinderen,het idee al,piet

 9. Ook van belang: chemotherapie is niet alleen schadelijk voor de ‘ontvangers’ of patienten, maar ook voor niet-patienten.
  Net gelezen bij NaturalNews.com

 10. Het lijkt erop dat de “verborgen” agenda van de elite steeds openlijker en brutaler naar voren wordt geschoven. Niet allen op het gebied van klimaatverandering maar op alle mogelijke sociaal-economische platformen . Ze hebben haast, er lijkt een versnelling in gang gezet te zijn. Nu maar afwachten hoe wij daar op reageren. Zijn we in een diepe slasap of zijn we wakker? Die vraag stelt de elite natuurlijk dagelijks. 1 manier op daar achter te komen is het oplaten van proef ballonnen en dan kijken hoe daar op gereageerd wordt. Wat dat betreft zijn wij vergelijkbaar met de ratten in een laboratorium en wordt er flink met ons geëxperimenteerd. Hoe je het ook bekijkt, wij zijn verantwoordelijk voor toekomstige ontwikkelingen. Niet de elite maar wij. En niemand anders. Ons lot ligt in ONZE handen!

 11. Spr.10:2 De tong van wijzen maakt kennis goed, maar de mond van dwazen vloeit over van dwaasheid.

 12. Meer bomen planten, want die nemen co2 op en dan geen sierbomen maar vruchtbomen want dan heb je er nog wat aan. Een win/win situatie dus, een eenvoudige oplossing toch? wie is daar nu op tegen? Ook wordt dan het ballonnetje van de klimaatgekte lekgeprikt.

 13. Het VN-migratieverdrag maakt de herverdeling van werk (en loon) dringend noodzakelijk, want anders is het gewoon onmogelijk de miljoenen derde wereld-ers die allemaal naar hier gaan komen ook een job en een loon te bezorgen.

  En hoe minder iedereen, als gevolg van deze ‘solidaire’ herverdeling van werk en loon overhoudt en kan uitgeven, hoe beter we het VN-klimaatakkoord zullen nakomen.

  En het eigen volk mag niet klagen, want heeft de meerderheid hier niet wetens en willens zelf voor gekozen in het stemhokje…?

 14. Enige tijd geleden liet de schoorsteenveger die langs kwam een zak met het resultaat van zijn arbeid achter met de opmerking:
  dat is goed voor uw tuin.
  Dit gebeurde kort nadat op de site Natural News had gestaan dat CO2 juist dringend nodig was voor de plantengroei …
  Hij was overigens niet met die site bekend op dat moment.
  Er wordt nu dankbaar gebruik van gemaakt voor de als kool groeiende plantjes van eigen pompoenzaden.

 15. @ Sultan
  In 1967 heb ik een vrijstaand huis met 1500 m2 grond gekocht voor 75.000 Gulden, dus goed 30.000 euro.

 16. In het UK zijn het de sociaal democraten , in Nederland is het de neo liberale VVD die mensen in de armoede stort .

 17. Socialisme = onderdrukking, uitbuiting, fascistisch, genocide, mensonterend, rottend gezwel, zullen nog wel meer kreten voor zijn.
  Stuur een paar van die socialisten het universum en binnen no time zijn alle beschavingen naar de mallemoer.

 18. De europese gevestigde politiek gaat onze welvaart afbreken?
  Dat is reeds jaren aan de gang!
  Vroeger kostte een huis met mooie tuin 1,5 miljoen BF.
  Dat is zowat 38.000€..
  Toen lag het gemiddelde nettoloon rond 40.000bf=1.000€

  Het gemiddelde nettoloon is nu 1.500/1.800€ = 60.000/72.000 BF
  Gemiddeld kost een huis op een klein lapje grond nu 250.000€.
  Dat is 10 miljóen BF!!!
  Elke verhouding is zoek gemaakt om een eigen woning te verwerven voor eigen bevolking onmogelijk te maken.
  En ze doen allemaal nét alsof dat normaal is…
  Onbegrijpelijk dat jongeren nu nog steeds bouwen en huizen kopen, dat ze bereid zijn om 30 jaar krom te gaan liggen voor een eigen dak boven het hoofd aan zulke waanzinnige prijzen, alsof een baksteen góud waard zou zijn!

  Zonder dan nog de levensduurte, waarbij wij ons zelfs voor de noodzakelijke basisbehoeften blauw betalen.
  Niet omdat de producten water of elektriciteit zoveel duurder zijn maar omdat de regeringen ons bestelen via die weg door allerlei accijnzen, taksen en belastingen te heffen – niet in de eerste plaats onder het mom van milieu, klimaat enz..
  De energie rekening is een belastingbrief geworden waarbij ons verbruik maar 1/4de van de factuur bedraagt…net zo voor water.
  Intussen knabbelt de politiek ook aan onze lonen door indexsprongen, loonmatigingen en betalen we nog maar eens belastingen op onze pensioenen – dit betekent minder inkomen en meer uitgaven = minder koopkracht en meer armoede: geórkestreerd!

  Tel daarbij op:
  Het versluizen van onze welvaart naar het niet-eu buitenland via kindergeld, pensioenen en de SZ uitkeringen naar oostbloklanden en de miljarden die voor de lidstaten verloren gaan door af te moeten dragen aan dat dictatoriale en geldverspillende eu-wangedrocht.
  Op die manier zuigt eu heel europa leeg.

  Wat islamisering betreft gebruikt de politiek ook de woningmarkt: moslims lenen renteloos of krijgen zelfs, stiekum, voorkeuren door sociale leningen te bekomen waarbij de kost voor een hele renovatie inbegrepen zit terwijl de Vlaming verplicht een % eigen inleg van de koopprijs dient neer te leggen en de hele koopsom niet mag lenen: discriminatie ook nog.
  Reeds hele wijken worden zo door voornamelijk turken opgekocht van de vergrijzende bevolking. Telkens een autochtoon naar een rusthuis vertrekt of overlijdt.
  En weten we dat voor moslims die gronden en huizen voor eeuwig onvervreemdbaar islamitisch bezit worden? (Dáárom woedt reeds meer dan 60 jaar oorlog tussen Israël en de palestijnen)
  Dat in islamitische landen zoals turkije een buitenlander maar beperkt mag investeren door vastgoed te kopen, enkel in bepaalde regio’s?
  Onze eigen politieke landverraders geven de mogelijkheid tot legale overname van ons grondgebied en islamisering.

  En daar denken ze nu ook nog de klimaatleugen voor te gebruiken om de verarming van eigen volk door te zetten, echter de kat is uit de zak en iedereen weet intussen dat klimaat enkel gebruikt wordt als smoes om ons verder uit te persen.

  Ook de emissies die onze regeringen met miljoenen belastinggeld aankopen om de co2 uitstoot te verminderen zijn levensgroot bedrog:
  “Op de klimaatconferentie van Kyoto in 1997 werd overeengekomen om de uitstoot van broeikasgassen tegen 2012 met gemiddeld 5,2 procent te verminderen ten opzichte van 1990.
  De Europese Unie besloot toen dat industrielanden via de emissiehandel propere lucht kunnen kopen van andere landen om op die manier hun uitstootdoel te halen.”

  Er wórdt geen gram co2 minder uitgestoten want de emissies betekenen de toestemming om 1 tón co2 te mogen uitstoten per emissie om op papier het ‘Kyoto-uitstootdoel’ te behalen….en própere lucht kópen? Komaan, pure waanzin, open en bloot nog wel!

  Ons belgisch, federale ‘klimaatplan’: enkel de europese burgers (internationaal) en de bélgische belastingbetalers (federaal én nog eens vlaams) betalen voor het klimaat, voor de wereldwijde vervuiling, zelfs aan de grootmacht/kernmachten zoals china/India voor de ontwikkeling van duurzame alternatieven in heel de wereld behálve voor onszelf, europa.

  Wij mogen 1 ton CO2 per emissierecht vervuilen als we betalen aan de hele wereld voor hún uitstoot terwijl deze grootste vervuilers lustig vérder mogen blijven vervuilen én wij betalen voor de ontwikkeling van hún alternatieven.
  Er is nérgens sprake van het terugdringen van zelfs maar 1 gram co2 uitstoot: nérgens!
  Wat een volksverlakkerij, wat een miljárdenzwendel om europa economisch en helemaal kapot te krijgen, dit tart elke verbeelding. Klimaatverandering bestrijden? Oorlog voeren tegen eigen bevolking, ja!

 19. De eenige god op deze aarde waar alle twee voeters voor werken, bedriegen,liegen,vechten, oorlog voeren, moorden, zelfs liefhebben Noemen wij geld’. Paradoxaal geloven wij niet erin, alleen in een fantasie waar de mens fanatiek van wordt godsdienst genaamd. De oorlogen en vele op brutale wijze gedode mensen hebben te danken aan deze paradox.
  De reden is geld het aegument is godsdienst.
  Het wordt tijd dat er een anders denken komt. Dan zullen de leiders met meer gezond verstand gekozen worden.
  Dit is een droom die nog vele generaties nodig heeft, omdat meer dan de helft van de mensen pubers zijn en bliven.

 20. De waanzin regeert! En ik zeg het maar weer, socialisten en groenen zijn zo zot, ze geloven echt, dat het geld aan de bomen groeit. Heer Jezus kom spoedig weer, de wereld is krankzinnig geworden. En het hoofdkwartier der krankzinnigen is het EU- gesticht in Brussel.

 21. Maar even afwachten hoe het gaat met het klimaat en het weer… Op kamtjaka (rusland) staat een grote vulkaan op uitbarsten die jarenlang mondiale weerproblemen kan geven als die uitbarst. Vanaf 2020 staat de Campi Flegrei (italië) op uitbarsten, dat zeker een probleem wordt voor europa als die uitbarst.

  Overigens maakt het het niet zoveel uit hoeveel men verdient, als de salarissen maar gelijke trend houden en in overeenstemming zijn met het prijspeil voor de consumptie. Simpel: gaan de huren omlaag, kunnen de salarissen ook omlaag. En lagere salarissen is dan weer een plus voor de export, terwijl door lagere prijzen het binnenland maar weinig tekort komt.

  Is de vraag hoe men alles op welke termijn in het vat giet.

 22. Ze kunnen de meest gestoorde plannen hebben maar God heeft de zon al uitgezet .
  Niet alleen zijn er geen zonnevlekken meer met als gevolg een nieuwe ijstijd , maar onze zon staat op het punt in elkaar te klappen .
  Deze wetenschapper , zakenman en pastor levert het bewijs .
  De wereldwijde regeringen weten dit al lange tijd maar spreken er niet over om paniek te voorkomen .
  Ik begrijp nu waarom de rijksten der aarde ondergrondse steden gebouwd hebben .
  Nog meer bewijs vormt “Openbaringen ” waarin gezegd wordt : de zon zal aan de hemel staan als een uitgebrande zak .
  Snel kijken voordat deze film verwijderd wordt .
  https://www.youtube.com/watch?v=lj0b4Bf2Vck

 23. Ach wat maakt ’t allemaal uit, als we maar lol hebben, haha . . . men moet ook binnenblijven als het bliksemt . . . En toen was er koffie . . . .

 24. Toch apart hoe blind mensen zijn.
  Wil je de uitstoot verlagen dan zou toch echt iedereen moeten stoppen met werken.
  Vliegtuig ,schepen en fabrieken afschaffen.
  Ik zeg doen,lekker rustig.

 25. De ongekozen EU is een racistische onderneming tegen eigen bevolking. Ze moeten opgepakt worden want dit loopt de spuigaten uit. Het hele CO2 verhaal is een verzinsel om ons hier, de belastingbetaler nog meer uit te wringen. Het is onzin en wie daar nog intrapt is ook een onzinnig mens. Heb prachtige onweersbuien meegemaakt de laatste dagen. De tuin is geweldig opgeknapt, en van droogte is geen sprake. Het is nonsens, het klimaatverhaal.
  Laten ze (EU) maar vertrekken naar Mars of Venus. Wel een flesje water/cognac meenemen.

  Engeland zit enorm onder de duim van juncker.

  p.s. voor degenen die blikseminslag hebben gehad, heel veel sterkte.

 26. Als bevolking niets meer kan kopen, geen koopkracht meer heeft is het ook met het bedrijfsleven gebeurd

 27. Alleen de aanhef al…. 75% minder loon…. sociaaldemocratie …. verlaging alle, ALLE, producten met 75 %.

  Ja dat zou best kunnen, belastinginkomsten worden negatief. De staatsschulden laten exponentiële schulden zien. Uw vermogen is nog maar een fractie waard, uw huizen zijn niets meer waard.

  Terug naar de jaren 60-tiger jaren. Een fraai huis kostte indertijd, incl. grond 175.000 gulden…. ja u leest het goed. 75.000 euro voor een mooi huis met +- 900 meter grond !

  Met gebruik van een simpele ,Japanner’ kan iedereen uitrekenen dat wij allemaal ,verzopen, zijn in inflatie ! In zoverre zou ik met een beetje fantasie deze redenatie best kunnen begrijpen.

  Ach, dromen zijn bedrog. Maar om bedrogen te worden hoeven we niet te dromen. Iedere dag maken het we bij levende lijve mee. Economische boycotten hebben totaal geen zin. De arbeiders in de producerende landen verdienen nog geen 10% van de arbeiders in het westen…. vermoedelijk zijn de sociaaldemocraten in de war met bijv. Bangladesh .

 28. Het wordt noodzakelijk dat gekozen politici een politiek rijbewijs moeten gaan halen om aan te tonen dat ze bekwaam zijn om datgene te doen waar ze voor zijn gekozen.

Comments are closed.