Zoveelste klimaathoax: VN-baas poseert op eiland Tuvalu dat in zee zou wegzinken – niet dus

(Foto van Time Cover zie (1). Ivm mogelijke copyright schending kunnen wij deze helaas niet rechtstreeks laten zien). (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————

Bijna 90% eilanden in Stille Oceaan en Indische Oceaan al tientallen jaren gelijk gebleven of zelfs groter geworden

—————————————————————————————————————————————–

De secretaris-generaal van de VN, de socialistische immigratiekampioen António Guterres, is op de cover van Time magazine te bewonderen, waarop hij tot over zijn knieën in het water staat op het eilandenstaatje Tuvalu, dat zogenaamd door ‘klimaatverandering’ in zee zou wegzinken. Pure leugenpropaganda, want volgens wetenschappers neemt het landoppervlakte van Tuvalu ondanks de ‘dramatische zeespiegelstijging door CO2/opwarming’ juist toe. Hoe lang laat de mensheid zich nog zo schaamteloos belazeren door de Westerse globalistische elite?

Volgens Times, één van de pijlers in het verspreiding van de antropogene klimaathoax, is Tuvalu ‘een van de opvallendste landen ter wereld’ die door global warming (door menselijke CO2 uitstoot) zijn getroffen. Guterres onderstreepte dat door zich er tot over zijn knieën in het water staande te laten fotograferen, onder de misleidende kop ‘Onze planeet zinkt weg.’

Probleem: wetenschappelijke studies tonen aan dat de meeste eilanden in de Stille Oceaan helemaal niet wegzinken in de ‘stijgende’ oceaan, maar juist groeien. Tussen 1971 en 2014 nam de totale oppervlakte van Tuvalu met bijna 3% toe. Uit satelliet- en luchtopnames blijkt dat acht van de negen atollen van Tuvalu en driekwart van de rifeilanden in de laatste vier decennia groter zijn geworden.

‘De overheersende soort verandering in deze tijd was op Tuvalu expansie, niet erosie,’ verklaarde dr. Paul Kench, hoofdauteur van de studie. In 2010 constateerde hij dat ook al. ‘Op grond van dit onderzoek projecteren wij voor de volgende eeuw voor de Tuvalu eilanden een duidelijk ander verloop dan algemeen wordt aangenomen… Hoewel wij erkennen dat de bewoonbaarheid van een aantal factoren afhankelijk is, is het onwaarschijnlijk dat het verlies van land een factor is die de ontvolking van Tuvalu veroorzaakt.’

Bijna 90% eilanden Stille en Indische Oceaan stabiel of groter

Uit een ander onderzoek van vorig jaar bleek dat bijna 90% van de laag gelegen eilanden in de Stille Oceaan en Indische Oceaan al tientallen jaren lang stabiel zijn gebleven, of juist groter zijn geworden. Als de klimaat’experts’ van zo’n 20 jaar geleden gelijk hadden gekregen met hun doemdenkvoorspellingen, dan had het eilandenrijk van de Malediven nu al onder zee moeten zijn verdwenen. In realiteit is dat met niet één van de vele honderden eilanden gebeurd.

Het grootste deel van het Time artikel draait dan ook om het dorp Vunidogoloa, dat vijf jaar geleden verlaten werd omdat de bewoners in verband met de voorspelde zeespiegelstijging naar een hoger gebied werden verplaatst. Volgens Time wil de eilandenstaat Fiji om deze reden nog eens 40 andere dorpen evacueren. Fiji gaat hoogstwaarschijnlijk in de propaganda mee omdat het arme land daar aanzienlijke financiële compensatie voor krijgt.

VN blijft ‘klimaatvluchtelingen’ hoax propageren

De VN blijft zoals gewoonlijk al het bewijs negeren en beweert dat veel inwoners van de eilanden ‘klimaatvluchtelingen’ dreigen te worden als de uitstoot van CO2 niet heel snel fors wordt teruggedrongen. Van de talloze eerdere voorspellingen van de VN over miljoenen klimaatvluchtelingen is tot nu toe helemaal niets uitgekomen.

De hoogste VN-baas lijkt daarnaast niet op de hoogte met de bevindingen van zijn eigen organisatie. In oktober 2018 stond in een officieel VN-rapport te lezen dat de ‘modellen en andere bewijzen erop wijzen dat de onbeschermde Pacifische atollen gelijke tred houden met de zeespiegel, en slechts een kleine vermindering van het oppervlak of zelfs een toename van het land hebben laten zien.’

In dat rapport lijken de bovenstaande verhoudingen (bijna 90% gelijk of toename, slechts 10% een geringe afname) te zijn weggelaten. Begrijpelijk, want dan zou deze zoveelste VN-klimaathoax te pijnlijk aan het daglicht zijn gekomen.

Hoogste tijd voor anti-anti-CO2 beleid

Hoogste tijd dus dat de politiek, ook in Nederland, afstand neemt van het volstrekt onzinnige en zelfs contraproductieve, vanwege de astronomische kosten voor onze economie en welvaart levensbedreigende anti-CO2 beleid. Helaas gaat het partijkartel met volledige steun en instemming van de linkse ‘oppositie’ op volle kracht door met de stapsgewijze afbraak van onze stabiele energievoorziening en (nog) te betalen bestaanszekerheid. En dat enkel om de uitstoot van een voor al het leven broodnodig natuurlijk gas met slechts enkele honderden van een procent te verminderen.

Xander

(1) Journalistenwatch

(2) Afbeelding:  Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

18-06: Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren
15-06: Uitsterven dieren en planten hysterische onzin en kan genegeerd worden
09-06: Britse sociaaldemocraten willen lonen 75% laten dalen om klimaatverandering te bestrijden (/ Als de klimaatgektesekte wint draait ook in Nederland ieders leven straks enkel nog om armoede en overleven)
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
25-05: Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming (… maar propaganda verandert alweer van ‘global warming’ naar ‘uitsterven van soorten’)
18-05: Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden (/ Europa richting een nieuw Derde Wereld gebied)
15-05: ‘Klimaat wordt al kouder, over 5 jaar ook in Westen voedseltekorten’ (2019 breekt alle record: ‘Global Cooling’ is begonnen)
22-04: Duitse universitaire studie: Elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
13-03: Zogenaamd lagere energierekening misleidende verkiezingsstunt van Rutte
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
03-02: “Europese (Dis)Unie wankelt, energie zekerheid moet boven klimaatbeleid worden gesteld’
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
14-01: ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

2018:
29-11: Topwetenschapper Dyson waarschuwt dat klimaatbeleid op ideologie is gebaseerd, niet op feiten
16-11: NASA satelliet ziet forse afkoeling, lijkt begin van nieuwe mini ijstijd (‘Universitaire wetenschappers San Diego en Northumbria komen tot dezelfde conclusie: Het gaat voor lange tijd flink kouder worden)
15-11: Klimaatwetenschappers geven enorme rekenfout Global Warming studie toe
09-10: IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport
03-09: Zonne minimum eerder begonnen, experts waarschuwen voor langdurige afkoeling Aarde

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Geachte Redactie,

  Prima, de groeten.

  En schadeclaims? waarom, omdat ik alleen maar een item van zo’n site heb geplukt, waar hebt u het over. Het ging over co2 niets meer en niets minder. Ik beschuldig niemand.
  U had mijn bericht ook kunnen weigeren, en niet gaan plaatsen.

  Eigenlijk wil ik ook nog een schadeclaim voor mijn prachtige ouders, grootouders en overgrootouders, maar dat zit er niet in, en dat wil ik ook niet. Geld is niets. Geluk is alles.

  Kim

  Kim, u wil het niet begrijpen en blijkbaar kunt u dat ook niet.
  Zoals al eerder gezegd, het plakken van artikelen in uw posting, daar zitten auteursrechten op. Dat hoeft er dus niet bij te staan, dat er auteursrechten op zitten, dat is altijd automatisch zo volgens de wet op de auteursrechten.
  Het icoontje © (copy right) hoeft er eigenlijk niet eens bij te staan.
  Tenzij….. er bij dat artikel staat, dat dit vrij is van auteursrechten, (onder bepaalde voorwaarden, die u dan wel dient te weten welke voorwaarden dat zijn)

  Ook in de siteregels staat dat heel duidelijk en u negeert dat.
  Hierbij wordt deze discussie gesloten en worden uw postings niet meer gepubliceerd. Mod.

 2. Nog even voor Kim.

  Wat je in het openbaar brengt, dus onder publiek is de wet van auteursrechten van toepassing.
  Dat is ook met muziek zo in b.v een discotheek. Daar betalen ze Buma/Stemra gelden voor.
  Zo ook met films en staat op de verpakking dat het alleen voor particulier gebruik is.
  Of dat iets niet gekopieerd mag worden zonder toestemming.
  Naar het verhaal door u uiteengezet kan ik opmaken dat u onwetend was,
  Niemand hoeft onwetend te zijn als de siteregels eerst gelezen worden en draagt daarin zijn eigen verantwoordelijkheid als gast , dat staat onder elk artikel. Mod.

  maar Xander denkt daar
  problemen mee te krijgen, zelfs zo iets onschuldigs en met schoollessen heeft te maken.
  Ik vind dit sneu voor u, maar regels zijn regels waar ook Xander aan moet voldoen.

 3. Geachte Mod.

  Er stond geen © (copy right) onder. Heb het geknipt en geplakt. Ik hou me wel aan de (uw) auteursrechten, want mijn man is ook jurist en auteur. Ik ken de klappen van de zweep (bij wijze van spreken).
  Waaruit blijkt dat ik had kunnen weten dat er auteursrecht rustte op het door mij gekopieerde stukje?

  Met vriendelijke groet,

  kim

  Kim, u kunt de wet op de auteursrechten blijkbaar maar niet begrijpen en weigert u zich aan de siteregels te houden. Aangezien XN geen risico wil lopen op schadeclaims , bent u niet meer welkom op de XN forums. Het ga u goed. Mod.

 4. @Willy,
  Waarom zou het verhaal van Xander van geen kanten kloppen?
  Ik zal hier iets vertellen.
  Naarmate er in Australië meer softijs gegeten wordt, worden er ook steeds meer mensen door haaien gebeten. Dat is geen grapje maar een feit, wist je dat?
  Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs voor is gevonden klopt het toch.
  Hoe kan dat nou verband met elkaar hebben, dit is toch complete onzin?
  Nu het verhaal over de opwarming van het klimaat. De hoeveelheid CO2 in onze atmosfeer is van de oorspronkelijke 0,03% gestegen naar 0,041%. Dat veroorzaakt de sterke opwarming van het klimaat.
  En nu de uitleg, heeft toenemende consumptie van softijs meer aanvallen van haaien als gevolg? Natuurlijk niet, maar warmer weer in de zomer dus wel, want dan gaan er meer mensen in zee zwemmen.
  Heeft meer CO2, van 0,03% naar 0,041% dan een warmer klimaat als gevolg? Dat is nog nooit bewezen, omdat de huidige aannames omtrent CO2 niet kloppen. Als het gedurende een deel van de Romeinse Tijd en de Middeleeuwen zelfs iets warmer was dan tegenwoordig, dan is het tegenwoordige verhaal over CO2 niet langer houdbaar. Er waren destijds geen energie centrales, geen auto’s en geen vliegtuigen. Hoe is het dan te verklaren dat het dan toch warmer was dan tegenwoordig!
  Conclusie: het klimaat doet wat het zelf wil.
  De hoeveelheid CO2 is door twee eeuwen industrialisatie met een kwart toegenomen, maar het is nog steeds zeer weinig en kan onmogelijk de oorzaak zijn van de opwarming van de aarde. Na 1814 vroor de Thames niet meer dicht, omdat ons klimaat toen al met de opwarming was begonnen, na een erg koude periode die ook wel de kleine IJstijd werd genoemd. Warmer of kouder worden heeft vooral met de zon te maken, en daar kunnen we geen invloed op uitoefenen, punt!

 5. De werking van zeeën en oceanen is heel krachtig en is het best mogelijk dat gedeelten van
  eilanden verdwijnen. Maar heeft niets te maken met opwarming of dat de zeespiegel is gestegen

 6. Geachte Redactie,

  ik heb gemaild, maar kreeg dit bericht

  ‘Het e-mailaccount dat u probeert te bereiken, bestaat niet

  Vriendelijke groet,

  kim

  Uw email is wel aangekomen maar met storing.
  U schrijft, letterlijk citaat:
  Waaruit blijkt dat mijn schrijvewn auteursrechtelijk beschermd is? Het ging over een stukje van Schooltv, ivm CO2. Er was geen waarschuwing van die site.

  Als u wat onderzoek had gedaan op het internet dan had u het mogelijk ? wel begrepen. In principe is de regel dat er altijd auteursrechten op zitten. Behalve wanneer er expliciet bijstaat dat het vrij is van auteursrechten.

  siteregels:
  • Geen gekopieerde berichten plaatsen van andere websites in verband met auteursrechten en
  grote schadeclaims.Schrijf korte introductie en verwijs naar de URL van de website die u onder
  de aandacht wilt brengen in uw post, geen hyperlinks plaatsen.
  • Ook plaatjes van internet als Avatar gebruiken, zitten auteursrechten op, zoek een plaatje
  waarbij vermeld is, vrij van auteursrechten.
  • Wikipedia en bijbel citaten zijn doorgaans vrij van auteursrechten. Controleer dan even.
  • Indien u zich hier niet aan de auteursrechten houdt, bent u niet meer welkom op de XN forums.

  Mod.

 7. Klimaat verandering is een proces van honderden tot meerdere duizenden jaren, dit willen wij alleen al in Nederland in enkele jaren bereiken. Even nadenken mensen.

 8. Ik weet niet waar de schrijver van het artikel zijn informatie haalt maar het klopt langs geen kanten. Op dit ogenblik wanneer ik dit schrijf zijn paleo-klimatologen, dat zijn klimaatdeskundigen die de geschiedenis van het klimaat onder de loop nemen,ijsboringen aan het doen op de koudste plek van de wereld Antarctica en ze doen ook boringen in alle oceanen de bedoeling is de klimaatveranderingen op kaart te krijgen om zo het verleden naar de toekomst te linken .Het water rond Antarctica is trouwens aan het opwarming en daar krijgt het ijs diep in de zee het moeilijk mee, maar omdat ijsblokken drijven op water, wil dat nog niet zeggen dat de zeespiegel stijgt, het probleem is dat smeltend ijs kan zorgen voor afkoeling en de balans van de zeestromingen kan verstoren dus het kan opwarmen of afkoelen. Dus door de fossiele brandstoffen, boskap en industrie komt er meer kooldioxide in de lucht en dat werkt als een glazen dak, al van de vorige eeuw zien we dat het warmer aan het worden is nu zitten we iets boven 1 graad Celsius en dat is gemiddelde temperatuur dus geen max of min en dat is al veel, dus er zijn wel degelijk eilanden aan het verdwijnen en ook de koraaleilanden krijgen het moeilijk, hopelijk heeft de NASA gelijk wat de zonneminimum betreft vanaf volgend jaar dit kan de temperatuur koelen maar zeker is dat niet. Shalom

 9. Lekker de boel tegen werken hoor allemaal,stelletje eikels.
  We krijgen gelukkig een nieuwe Hemel en een nieuwe aarde.
  Kan niet wachten.
  Bird.

 10. Is het niet de CO2 uitstoot dan is het wel de Stikstof uitstoot. Stikstof is nu weer de boosdoener.
  Stikstof zou slecht zijn voor het milieu terwijl dat gas 78% van de aardse atmosfeer uitmaakt. Hoezo slecht voor het milieu? Als stikstof slecht is moet er bij 78% geen boom meer groeien toch? Wie heeft nu weer die knetterende onzin bedacht?

 11. Ja, een warmtepomp, een super geïsoleerd huis, zonnepanelen en een elektrische wagen. Pas dan zal het klimaatdoel bereikt kunnen worden. Dit is haalbaar en betaalbaar, maar we hebben niet veel tijd meer, dus het moet nu gebeuren! Dit soort nonsens lees ik iedere dag weer opnieuw in de msm!

 12. Geachte redactie,

  Ik heb geen e-mail adres van u, alleen deze site. Vandaar via deze weg.
  Zelf ben ik me niet bewust van het feit dat ik mij niet aan de siteregels heb gehouden.
  Dan heeft u niet (goed) de siteregels gelezen, zie kopje auteursrechten en schadeclaims.
  Jammer, maar het zij zo.
  Kunt u mij het e-mail-adres toesturen op mijn e-mail? Modxnieuws@gmail.com Mod.
  Prettig weekend toegewenst en ga zo door.

  Vriendelijke groet, kim

 13. In de bomenteelt kun je misschien een deel van het CO2 probleem oplossen. 40 procent meer CO2 opname en afname zuurstof met 10 procent verminderen, is toch niet vreemd Xander kijk maar naar de fruitteelt. Wageningen is daar het toonbeeld van.

 14. Geachte mod,
  de bron is ‘schooltv’ en dat beb ik gemeld.
  Het is niets of alles, tegenwoordig.

  Co2 is nodig voor ons, ik heb scheikunde gestudeerd en biologie.

  U heeft weet van de siteregels, auteursrechten en schadeclaims en toch negeert u dat. Draait u op voor een schadeclaim ?- denk aan minimaal 10.000,- Euro – Het is niets of alles Kim.
  Uw posting wordt verwijderd.
  U bent een maand lang niet welkom om te posten. Op 23 juli kunt u het beheer een mail sturen met uw excuses en belofte om u te houden aan de siteregels en verzoek tot herkansing. Mod.

 15. Ja, maar wat wilde je eraan doen? Wij weten toch wie de vorst der duisternis van dezer eeuw is en die de wereld regeert? Dat is satan .
  Galaten 1
  Daarom: zoek en bedenkt de dingen die boven zijn, niet der dingen die op aarde zijn.

 16. En wat doen de aardplaten? Sommige aardplaten zinken, andere stijgen door een natuurlijk-geologisch proces. Hierdoor veranderen bijvoorbeeld ook zeestromingen en wateroppervlakten, met alle gevolgen van dien voor klimaat en de tijdelijke mens.
  Lastig om te erkennen dat de mens niet altijd alles zelf in de hand heeft in een tijd van ‘man-made-world science’, want daar kan je weinig politiek en beleid op maken en maakt van velen hun jobs overbodig.

 17. de lucht zoals je het noemt beste kim bestaat maar voor 5% uit pure zuurstof,de rest zijn andere gassen.piet

 18. Hoe diep moeten wij gaan hier in Nederland met z`n warwaterpomp en nog meer te verwahgte gekte?En het Nederlandse volk zwijgt!Laat alles maar door je strot duwen!

 19. Hoe meer zonnepanelen hoe wispelturiger het weer.
  Kennelijk herkent niemand die correlatie.
  😁

 20. Gelezen op Legitim.ch …. 26 oktober 2018 . Redacteur Jan Walter.

  74 % van alle eilanden groeien qua oppervlak in der Suedpazifik ! Hier word het uitgebreid besproken mét bewijzen ( foto’s ) .

  Wat niet wegneemt is dat wij allemaal verstandiger moeten zijn met het gebruik én verbruik van energie bronnen. Met de huidige, alsmaar toenemende behoefte, vraag naar ,energie, loopt het ‘n keer flink spaak. Binnenkort 8.000.000.000 = wereldbevolking, loop naar uw meterkast en zie uw verbruik in gas en elektra. Dit vermenigvuldigt u met 8 miljard.
  Geld ook voor diesel en benzine , uw waterverbruik, uw voedsel, kleding, medische zorg, eventuele (vlieg)- vakantie(s), woningen, ….. de aarde is eerder uitgeput dan men denkt.

 21. De wereld- leugen- propaganda-machines zijn in volle werking om ons gewone mensen een rad voor ogen te draaien en ons mensen geld uit de zakken te kloppen ten aan zien van de klimaatleugen.

Comments are closed.