Linksgroene econoom pleit op radio voor radicale verarming van de bevolking

Een Duitse journalist vergelijkt de koers van de huidige politiek in Berlijn met het plan van de Amerikaanse minister van Financiën Henry Morgenthau. Die wilde Duitsland na WO-2 in drie zones opdelen, compleet de-industrialiseren, en alle Duitsers onder de 40 gedwongen steriliseren. (Afbeelding: (3)(4)).

—————————————————————————————————————————————-

Waar linksgroen in Europa steeds openlijk naartoe wil: een klimaatdictatuur met torenhoge belastingen en totale afbraak huidige welvaart

—————————————————————————————————————————————–

Als er nog steeds getwijfeld wordt waar de klimaathysterie in het Westen en zeker ook in Nederland toe kan leiden, dan zou eens naar een recent radio interview met de linksgroene ‘milieu-econoom’ Niko Paech moeten worden geluisterd. In dat interview bevestigde Paech namelijk letterlijk de doorgaans als ‘complottheorie’ weggezette waarschuwingen van critici dat de linksgroenliberale elite de complete afbraak van onze welvarende samenleving zal veroorzaken, waardoor het gewone volk permanent radicaal verarmd zal worden.

De klimaatsekte die sluipenderwijs de overheden van West Europa heeft geïnfiltreerd en overgenomen laat steeds openlijker zijn totalitaire, ecofascistische gezicht zien, en wil ons naar een toekomst dwingen waarin vrijwel niets heel wordt gelaten van onze huidige welvaart en voorzieningen. De vanaf 2021 verplichte afsluiting van aardgas en het tegen enorme kosten ombouwen van zo’n beetje alle woningen in Nederland is daar een angstwekkend voorbeeld van.

Maar al die maatregelen gaan de linksgroene klimaat’experts’ en andere ideologen nog lang niet ver genoeg. Paech pleitte er in het interview met Deutschlandfunk voor zulke hoge (CO2) belastingen, dat de burgers wel zwaar zullen moeten bezuinigen op zaken zoals vervoer, wonen en zelfs voedsel. En ook al gebruikte hij het woord ‘de-industrialisering’ niet letterlijk, zijn voorstellen komen hier wel exact op neer.

Veel korter werken, niets meer bouwen, vlees wordt verboden

Zo zou de werkweek moeten worden verkort naar 23 uur. De Britse Labour partij overweegt zelfs een werkweek van 10 uur en een algemene salarisdaling van 75%, zoals we onlangs berichtten. Als dan bedacht wordt dat het uurloon hetzelfde blijft en de kosten voor levensonderhoud door alle klimaatmaatregelen zullen exploderen, dan kan iedereen bedenken wat dit betekent voor de koopkracht en daarmee de welvaart.

Paech stelt verder dat er helemaal niets meer bijgebouwd mag worden, zelfs geen woningen. Die zouden het klimaat alleen maar verder belasten. De productie en consumptie van vlees moet volgens hem totaal worden verboden.

De kartelpartijen van de klimaatsekte, met in eigen land GroenLinks, D66 en PvdA –met steun van VVD, CDA, CU, 50PLUS en SP- voorop, roepen al jaren op tot ‘ingrijpende’ veranderingen. Daar zou eindelijk eens meer duidelijk over moeten worden verschaft, zodat de burgers een eerlijk beeld krijgen of voorstellen zoals die van Niko Paech stiekem ook in hun ecofanatische Derde Wereld visioen nachtmerrie voor onze toekomst is opgenomen. (1)

Dat al die maatregelen volslagen krankzinnig zijn omdat ze geen enkel meetbaar effect op het klimaat zullen hebben, is door tal van wetenschappers en andere experts uitvoerig uit de doeken gedaan, zoals we de afgelopen jaren al vaak hebben geschreven. Het gaat het klimaatkartel in Den Haag dan ook helemaal niet om het ‘redden’ van de planeet, maar om het invoeren van een totale ‘groene’ controle dictatuur, waarin de burgers sterk verarmd zijn en daardoor onmachtig gemaakt om zich te verzetten, omdat bijna al hun tijd, energie en geld aan overleven zal moeten worden besteed.

Alternatief voor Morgenthau-Plan om Duitse volk volledig te laten verdwijnen?

De koers van de gevestigde orde doet de Duitse journalist-blogger Michael Mannheimer denken aan het zogenaamde Morgenthau-Plan. In 1944 presenteerde de toenmalige Amerikaanse minister van Financiën Henry Morgenthau een plan om Duitsland na de Tweede Wereldoorlog in drie delen op te splitsen, die compleet geïndustrialiseerd moesten worden. De overgebleven Duitsers, waarvan eerst 40% moest worden uitgeroeid, zouden dan alleen nog van de landbouw mogen leven. Ook stelde hij voor om alle Duitsers onder de 40 verplicht te steriliseren, zodat het volk uiteindelijk totaal van de aardbodem zou verdwijnen.

Mannheimer ziet in het volledig openzetten van de grenzen voor miljoenen moslimmigranten (‘Umvolkung’) in combinatie met de linksgroene klimaatleugens een ‘plan B’ om dit door toenmalige president Roosevelt afgewezen plan alsnog tot uitvoering te brengen, en wel door de hand van bondskanselier Angela Merkel en de EU-elite in Brussel. Het doet tevens denken aan de uitspraken van ‘onze eigen’ Frans Timmermans, die in 2018 verklaarde dat de islam (door het uitwissen van de grenzen en massa immigratie) deel uitmaakt van onze toekomst, en twee jaar eerder dat ‘monoculturele staten’ moeten worden ‘uitgewist’. (2)

 


Xander

(1) Anonymous
(2) Michael Mannheimer
(3) Afbeelding Henry Morgenthau jr.: Wikimedia Commons, bron: Dutch National Archives, The Hague, Fotocollectie Algemeen Nederlands Persbureau (ANEFO), 1945-1989 bekijk toegang 2.24.01.04 Bestanddeelnummer 902-2060, licentie:  Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Netherlands.
(4) Kaartje met Morgenthau verdelingsplan: Wikimedia Commons, licentie: Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported 


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. “Welingelichte kringen” heeft een artikel hoe de hete lucht van hier naar Groenland is gewaaid.
  De bijgeplaatste foto laat zwart ijs zien. Nu heb ik altijd geleerd dat zwart warmte absorbeert en dat wit warmte terug kaatst.
  Het zwarte ijs is het gevolg van millieu verontreiniging en het neemt de warmte op waardoor het ijs/sneeuw smelt en de aarde opwarmt.
  Wit ijs/sneeuw zou de warmte weerkaatsen en zo het is intact houden en de aarde warmt niet op.
  https://www.welingelichtekringen.nl/natuur-en-milieu/958179/onze-hittegolf-is-verhuisd-naar-groenland.html

 2. “Het gaat dan ook helemaal niet om het ‘redden’ van de planeet, maar om het invoeren van een totale ‘groene’ controle dictatuur, waarin de burgers sterk verarmd zijn en daardoor onmachtig gemaakt om zich te verzetten, omdat bijna al hun tijd, energie en geld aan overleven zal moeten worden besteed.”
  Dat is de kern van de zaak en is al een tijdje bezig maaaaar…..de massa doorziet de misleidingen, bedrog en leugens.
  In belziek misrekenden de groene ecofascisten zich door de spijbelende jongeren voor de klimaat hysterie enkele weken te vroeg voor hun politieke kar te spannen zodat hun overweldigende overwinning bij de verkiezingen uitbleef wánt de discussie kwam toen volop op gang waardoor de klimaat hoax werd ontmaskerd en weerlegd vóór de verkiezingen.
  Mensen spuwen de fake groene leugenaars uit omdat zij niet bekommerd zijn om het milieu/klimaat/natuur maar intussen afgegleden zijn tot een zelfverloochenende, fascistische, machtshongerige flutpartij met een erdogan aanhangster als voorzitster die met de eco-smoes klimaattaksen willen opleggen, ons uit de auto jagen en verarmen tot op het bot om ons onder de knoet en tot onderwerping te krijgen…loonslaven.
  Helaas voor dat zootje groene, en andere, politieke halve zolen braadt hun haring niet meer…indien na de regeringsvormingEN er toch klimaattaksen, digitale gas- en elektriciteitsmeters en verdere afbraak van onze welvaart/SZ komt, dan breekt de hel los want de mensen hebben het gehád met de legale rooftochten van de roverheid op eigen volk.
  Een volk dat niks meer te verliezen heeft, wordt zeer gevaarlijk voor de schuldigen: de politiek….ze kunnen voor hun eigen veiligheid maar beter hun (wan)beleid beginnen bij te stellen en het algemeen welzijn vd bevolking voorop zetten voor het helemaal uit de hand loopt want hun verdeel-en-heers en doorzichtige smoezen plakken niet meer.

 3. @John op 27-07-19
  ‘t Is geen moord, maar g e n o c i d e. Het weer wordt gemanipuleerd, lees in artikel over neom. Waarom klagen over de warmte, terwijl men al decennia de warmt opzoek vanwege het wisselvallige weer, desnoods last minute. Maar de natuur valt niet te temmen, hagel en sneeuw hartje zomer in de Alpen. Ongelooflijk veel wateroverlast in India, Nepal en Bangladesh die 9 miljoen mensen direct raakt door evacuaties en later voedselproblemen. En Japan is ook weer aan de beurt. Maar men houdt angstvallig de mond als het om zonne cycle 24 gaat. In Canada en Montana, VS, zou het wel eens tot begin augustus kunnen sneeuwen, iets wat volgens Al niet meer zou gebeuren. En welke rol speelt Duitsland in dit geheel, schilderingen op vliegveld Denver wijzen in die richting, en de nazi’s hebben zicht nooit echt over gegeven.

 4. Is er ooit over nagedacht over gezondheids aspect als je dagelijks In een electrische auto rijdt.
  Denk aan langdurig het gebruik van mobieltjes .
  In een electrische auto heb je zeker een magnetisch veld aangezien je zit tussen batterijen en een electro motor.
  Hoe zit het met het dumpen van kapotte batterijen ( chemisch afval)

 5. Wij moeten toekomen met 2 salarissen …Met één salaris (de mijne) kunnen wij zelfs géén eten meer kopen …Electriciteit, water, gezond voedsel, doktersrekeningen kosten torenhoog !

  En …we bezitten zelfs géén wagen !

  Groenen : indien jullie de wereld willen veranderen stop wagens te gebruiken !

 6. Winst draaien over armoede is nog nooit ergens goed voor geweest
  Draait meestal uit op oorlog, waarin gewone mensen als proefkonijn worden gebruikt.

 7. @ Joke: 8:45 pm. Helaas voor U Joke. Het is wel allemaal geplanfd. NWO, Illuminati en Bilderberg, zijn de kwade krachten, en zij sturen de hele politieke elite aan. Word maar wakker.

 8. Wat kan men hier nog van zeggen, de massa wenst schijnbaar het totaal plaatje niet te zien dit is geen unvolking maar regelrechte moord met jawel voorbedachte raden Zie wat er nu gaande is de hitte van nu is gemanipuleerde hitte niet echt dus, wake-up voor het te laat is. Als dezer echt van de zon en aarde afkomstig zou zijn was de lucht azuur blauw en kon de overtollige warmte zich een weg banen naar boven , en afkoelen. zoals het hoort.

 9. Verarming? we zijn al volop aan het verarmen, kunnen we nog armer worden??? Shalom

 10. Het Morgenthau plan komt uiteindelijk bij dezelfde elite vandaan die vandaag ook aan de touwtjes trekt. Helaas zitten daar ook vaak Joodse (linkse) denktanks bij of ze gebruiken politieke denkbeelden om hun ideeën tot uitvoer te brengen. Deze mensen hebben niets met met de God van Israël gezien hun plannen en daden. Als je plannen voor de Duitse bevolking bedacht om ze te steriliseren en uit te roeien is dat ook genocide.

  Morgenthau was the father of Robert M. Morgenthau, who was District Attorney of Manhattan for 35 years and Henry Morgenthau III, an American author and television producer. He continued as treasury secretary through the first few months of Harry Truman’s presidency, and from June 27, 1945 to July 3, 1945, following the resignation of Secretary of State Edward Stettinius Jr., was next in line to the presidency. Morgenthau was the first and only Jew to be first in the presidential line of succession.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Morgenthau_Jr.

 11. Als mensen niets meer hebben (te verliezen)…. neemt een bedrogen volk wraak.

 12. Ja ja en wat doen we er aan niks want we blijven thuis zitten afwachten wat andere voor ons opknappen nee zo werkt het niet verbeterd de wereld en begin bij je zelf en daar zijn Nederlanders niet zo van die laten het over aan anderen zo als vroeger in 1940 in de oorlog daar waren onderduikers die op kwamen voor hun land en hun leven waagden nee dat is hier allang niet meer hier is het ieder voor zich en God voor ons allen we laten het gebeuren en straks maar piepen hoe dikwijls heeft Rutte je al besodemieterd en beloftes en we trappen er telkens weer in dus wie zijn kont verbrand moet op de blaren zitten . Een goed weekend allen.

 13. Nou, mocht dat zo zijn dan is dat een kortetermijnvisie. Je krijgt qua rijkdom, een opsplitsing; arm en rijk. Een gezin met een bovenmodaal inkomen voelt die z.g. transitie niet eens.
  Daarbij wordt uit het oog verloren, dat mensen, de bevolking, dit op den duur niet meer accepteren en zich gaan verweren. Dan denk ik aan de opkomst van rechtse politieke partijen.
  Of er wordt veel gestaakt.
  Door de hoeveelheid immigranten hebben we nu een probleem geïmporteerd; velen verdwijnen in de criminaliteit en/of ze willen niet werken.
  Ik denk zelf dat er niet echt een plan achter zit maar dat politici te lui zijn om een plan te bedenken om de economie op te lappen. Daarnaast hebben ze een inschattingsfout gemaakt door zoveel immigranten toe te laten; maar dat zullen ze nooit toegeven.

 14. Een uithuilen en opnieuw beginnen kliniek bestaat niet. De geest van dit soort mensen was, is en blijft gestoord. Maar eigenlijk is de geest in z’n algemeenheid al eeuwen volledig de weg kwijt. Vooroordelen en zelfzucht bepalen de weg. Met het steeds kleiner worden van de wereld worden we iedere keer, zelfs dagelijks, weer ingehaald door krankzinnige gedachten van zogenaamde intellectuelen en pseudo wetenschappers. Onlangs ontmoette ik een jonge Duitse man. Keurige verschijning. Studeerde in Zwitserland en liep stage in Frankrijk. Op mijn vraag wat hij dacht van de Duitse politiek ( wij leven in 2019 ) antwoorden hij: omdat de joden de macht hebben gaat het daar (Duitsland) niet goed !
  Toen stond ik even met de mond vol tanden. Één Europa ?
  Alle Menschen werden Bruder ….
  2019, Ode an der Freude , Jedem das seine.
  Deze keurig uitziende jonge Duitser, opgevoed door ook een zieke geest…. .

 15. Een goed voorbeeld van het gevolg van een salaris daling van 75% is b.v. te zien in landen zoals Indonesië, waar de arme bevolking met heel weinig geld moet zien rond te komen. De grote denkfout die de groen linkse dan maken is dat dat beter voor het milieu zou zijn. In die arme landen is er helemaal geen milieu zorg! Afval wordt niet verwerkt maar gewoon langs de weg gedumpt en afgewerkte motorolie gewoon in de sloot of rivier gekieperd. Heeft u als groen linkse al eens rondgereden op Java? Ga daar eerst maar eens kijken voordat u uw politieke wijsheid verkondigd!

 16. Allemaal gepland door de NWO lakeien en de illuminati. De politieke elite zijn slechts hun 5e colonne.

 17. Als al die linkse klimaatgekken nou eens even goed zouden nadenken over de de milieubelasting de ze zelf als persoon op deze wereld veroorzaken, dan zouden ze toch tot de conclusie moeten komen dat er maar een weg voor ze open is en dat is dan vrijwillig deze aardkloot verlaten. Wellicht kan dan de ‘opwarming’ van de aarde worden gestopt. Zo niet, dan wordt het in ieder geval een stuk rustiger voor de realistisch denkende mensen.

 18. hier komt helemaal niks van terecht, maar het is wel te bizar voor woorden dat mensen dit zouden willen ,, en dan geen borrel praat maar mensen die in het centrum van de macht zijn…..

  maar het is wel duidelijk dat het helemaal verkeerd gaat aflopen.

 19. Gewoon meer nuttige bomen planten. Zijn we gelijk af van die hysterische klimaatsectes..

Comments are closed.