Linksgroene ideoloog: Huisdieren zijn slecht voor klimaat en moeten verdwijnen

—————————————————————————————————————————————-

‘Tolerantie voor honden- en kattenbezitters is veel te groot‘ – ‘Ecologische voetpootafdruk van een hond net zo groot als autorit van 3700 kilometer’ – Voorstel houdt verband met de doelbewuste islamisering van Europa (immers: honden zijn ‘onrein’ in de islam)

—————————————————————————————————————————————-

Duitsland is zoals bekend ‘klimaat’ koploper waaraan Nederland kan zien wat voor krankzinnige maatregelen de samenleving nog te wachten staat als linksgroenen aan de macht komen. Katharina Schwirkus schrijft voor de extreemlinkse socialistische krant ‘Neues Deutschland’, dat tientallen jaren het propaganda orgaan was van de beruchte marxistische SED partij in de DDR, die later via zijn andere naam PDS opging in de huidige politieke partij ‘Die Linke’. Schwirkus vindt dat honden en katten een te grote belasting voor het klimaat zijn, en op termijn daarom helemaal moeten verdwijnen.

‘Vierpotigen bevuilen niet alleen parken en voetpaden, maar zijn ook een onnodige belasting voor het klimaat. Ze zouden eindelijk uit onze steden en uit ons leven moeten verdwijnen,’ aldus Schwirkus in een pamflet dat in Neues Deutschland werd gepubliceerd.

‘Eén verkeerde stap in het park, en flats – het kleeft aan mijn schoen. Ik ben in een hondendrol gestapt. Dat werkt op je zenuwen en zet je aan het denken. Wat hebben de vierpotigen überhaupt in een grote stad te zoeken? Niets, net zomin als katten. Naast hun walgelijke uitwerpselen zijn huisdieren ook slecht voor het klimaat.’

‘Ecologische voetpootafdruk hond net zo groot als autorit van 3700 km’

De linksgroene gutmensch rekent vervolgens uit dat de ecologische (CO2) voetpootafdruk van een hond overeenkomt met een auto die jaarlijks 3700 kilometer rijdt. Voor een kat is die afstand 1400 kilometer, ‘gemiddeld net zoveel als de ecologische afdruk van een Egyptenaar,’ vervolgt ze.

Goed verzorgde huisdieren zijn een nog groter probleem, want zij krijgen ‘luxe voeding die voor 75% uit hoogwaardig vlees bestaat. Daardoor stijgt de levensverwachting van de dieren, waardoor hun ecologische voetafdruk nog groter wordt.’ En niet te vergeten: dat vlees is weer afkomstig van andere CO2 producerende dieren.

Jammer voor de vele eenzamen, maar het klimaat gaat voor

Eenzaamheid is één van de grootste en nog altijd groeiende maatschappelijke problemen in het Westen, en honden, katten en andere huisdieren zijn voor velen een troost. Maar ‘het klimaat’ is de nieuwe (af)god van de Westerse elite en moet boven alles worden gesteld, ook al gaan de maatregelen die daarvoor moeten worden genomen inmiddels ver over de grens van totale waanzin heen.

Schwirkus schrijft nog net niet dat honden eventueel naar –voornamelijk Aziatische- landen kunnen worden geëxporteerd waar ze nog steeds op het menu staan, en zo twee vliegen in één klap worden geslagen…

Tussenstap: hogere belastingen

De klimaataanbidster lijkt dan ook op het nippertje te beseffen dat miljoenen Westerlingen erg gesteld zijn op hun huisdier(en), en komt daarom met een tussenoplossing: (veel) hogere belastingen op de huidige honden en katten.

Maar ‘op de lange termijn zou het fokken van vierpotigen moeten worden beëindigd. Zelfs op het platteland zijn ze een belasting voor het milieu. Zo zijn bijvoorbeeld honden- en katten uitwerpselen extreem slecht afbreekbaar, en volgen katten weliswaar hun natuurlijke jachtinstinct, maar vreten ze hun prooien niet op.’

‘Tolerantie voor honden- en kattenbezitters is veel te groot’

Ook als het op dit moment niet lukt om de normale burgers met deze almaar bizarder wordende propaganda te overtuigen, ‘moet het romantische beeld van huisdieren eindelijk worden afgebroken,’ besluit Schwirkus. ‘De tolerantie voor katten- en hondenbezitters is veel te groot.’ (1)

Trouwens, mensen ademen meer CO2 uit dan ze inademen. Zullen dan ook maar meteen de mensheid afschaffen? Onze vrije en welvarende samenleving zal er met het huidige klimaatbeleid toch al aan moeten geloven. Wie zegt dat ze het bij onze dan totaal afgebroken en verarmde (nieuwe Derde Wereld) landen zullen laten?

Voorstel houdt verband met doelbewuste islamisering van Europa

De commentaren onder het Duitstalige artikel zijn niet mals, zoals: ‘Het enige wezen dat hier de lucht verziekt, het klimaat verpest en de schepping bespot, is deze roodfascistische vuilschrijfster, die pas echt overbodig is en enkel gebruikt kan worden om voedingsmiddelen in humus te veranderen. Dat kunnen honden en katten weliswaar ook, maar die zien er daarbij nog gracieus uit en kunnen bovendien door een blik of vriendelijk gebaar nog geluk en blijdschap veroorzaken. Niet huisdieren zouden moeten worden afgeschaft, maar dit ellendige gepeupel.’

Een ander ziet een terecht verband met een nog ander links stokpaardje: islamisering. ‘De achtergrond van dit idee van deze smerige groenen is een andere: ons land doelbewust in de richting van islam veranderen. En in de islam zijn honden en andere huisdieren niet gewenst, omdat ze ‘onrein’ zijn. Om degenen die hier al leven en de miljoenen die nog gaan komen te plezieren zoekt men nu een oplossing om deze dieren hier uit te roeien. Men kan natuurlijk niet de ware oorzaak noemen, want dat zou nog meer onrust veroorzaken.’

‘Uit principe kun je stellen dat deze achterbakse actie van de groenen mij het recht geeft om dit soort types met blote handen dood te slaan voordat ik mijn katten iets aandoe.’

Xander

(1) Anonymous
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. Nou als dit gaat gebeuren dan komt er een oorlog dat kan ik nu al zeggen niemand pakt mijn honden af niemand

 2. Mensdieren zijn wij. Hoe komt het dat wij dat voortdurend vergeten. Door geloofssprookjes? Door die pas 10 duizend jaar oude grote hersenen die de taal hielpen ontwikkelen waardoor we onze eerste impulsen vanuit de miljoenen jaren oude kleine hersenen met tactische leugens weten te verduisteren?
  We kunnen nog heel veel leren van dieren om met het juiste respect een vriendschap met hen op te bouwen.

 3. Wellicht is het een idee om de huisdieren de deur uit te doen en allemaal een vluchteling in huis te nemen, te voeren, te verzorgen en z’n narigheid achter hem op te ruimen..

 4. Het verbaast mij niets dat links en de islam weer de handen in elkaar hebben geslagen om huisdieren te verbieden. Ik woon in een redelijke geïslamiseerde wijk en ik heb een hondje. (kleintje maar). Enkele malen per dag laat ik in deze buurt mijn hondje uit. Wat ik meemaak, ik kan er een boek over schrijven. Hoe vaak ik al niet bijna-ongelukken meemaak omdat islamitische voetgangers in alle paniek de straat oprennen als ik met mijn hondje aan kom lopen. Een oude islamitische man die zodra ik met de hond voorbij loop op de grond spuugt en mij in het Arabisch na scheld, Hoofdoekmeisjes die zodra ik langsloop hun hand voor de mond en neus doen om maar niet die zogenaamde haram geur van de hond op te snuiven. Een islamitisch meisje dat zo hard gilde toen ik met mijn hond voorbij kwam, iedereen op straat mij aankeek alsof ik een of andere aanrander was. ‘Stoere’ islamitische jongens die alleen maar in groepsverband stoer durven te zijn en klaar stonden om met volle kracht een volle fles water tegen mijn weerloze hondje te gooien. En dan heb ik het nog niet over alle kleine islamitische kindjes op wie mijn hondje grote aantrekkingskracht heeft en het hondje willen aaien. In vrijwel alle gevallen wordt het kind in het Arabisch terechtgewezen en meestal valt dan ook het woord haram. Dan weet ik alweer genoeg.

  En waar gaat dit allemaal over? Een wollig hondje dat in hoogte amper de 30 centimeter haalt, twee schattige kraaloogjes heeft, maar op een of andere manier tot op het bot gehaat wordt. Nederlanders en honden gaan altijd goed samen, ook al wordt er wel eens over geklaagd, maar dit is van een heel andere orde. Het lijkt wel alsof huisdierhaat in de genen van islamieten zit. Dit terwijl honden een voorbeeld zijn voor absolute liefde en trouw en uitermate waardevol zijn voor zeer veel mensen. Er wordt wel eens gezegd dat mensen zich soms als beesten gedragen. Met overtuiging durf ik te beweren dat dit ten opzichte van huisdieren zeer denigrerend is. Huisdieren en vooral honden, zijn vele malen socialer en liefdevoller dan de mens. Neem alleen al eens als voorbeeld de hulphond.

  Het klimaat als reden om huisdieren te verbieden is grote onzin. Overigens dacht ik dat links erg diervriendelijk was, maar nu blijkt wel weer, dat de islamitische overhand bij deze partijen het weer voor het zeggen krijgt, want islam en dierenliefde gaan niet samen.

 5. Het ligt niet aan de beestjes maar aan de bezitters dat er aversie is.
  Ook ik heb overlast van zowel honden en katten in mijn tuintje zomers is de stank zelfs ondraaglijk. en moet de binnentuin zelfs regelmatig afgegraven worden door de gemeente.
  En oh jee als je er wat van durft te zeggen tegen de dierenliefhebbers nou dan zijn de rapen gaar.
  Maar imop zijn het helemaal geen dierenliefhebbers anders zouden er niet zoveel in de binnentuin uitgelaten worden en daar vooral katten meer buiten leven dan bij hun baasjes.
  Is meer het gemak van een kat dan heeft men geen muizen en voor de rest een gelegenheid knuffel.
  Heb zelf 2 katten gehad 27 jaar maar om een ander er mee gaan te vervelen en te terroriseren nee dat is de bedoeling niet.

 6. Ik ben een alleenstaande , en ik ben zeer blij met mijn katten , toevallig zijn het Perzische katten ,maar die begrijpen me vaak veel beter dan enig mens die ik ken , ik was ,dat wil ik wel stellen ,na mijn scheiding dood geweest ,als ik die cats niet had ,zoveel liefde die ze gaven en verantwoordelijkheid naar hun toe ,hield mij op de been . Daarnaast voel ik me nooit alleen ,als alleenstaande . En praten doe ik ook tegen ze , wat velen vreemd vinden , maar ze snappen echt wel wat ik bedoel en ze geven signalen terug en ik weet ook wat ze wel en niet willen.
  Deze idioot die huisdieren weg wil hebben ,daar is maar 1 oplossing voor en dat is met een raket naar de planeet Mars schieten ,dan heeft die van niemand meer last en ook van dieren niet

 7. Kevin, bedankt voor jouw mooie reactie, fijn om dat te lezen van iemand met veel vakkennis.
  Natuurlijk is het vies als je in een hondendrol trapt, of als je in de tuin met je handen zit te wroeten in de kattenstront roert.
  En ja, als hondenbezitter zou je tijd moeten investeren in het opvoeden van jouw hond, als jouw hond goed luistert heb je er trouwens ook meer plezier van.
  Ik moet er niet aan denken dat ik geen kant op kan met mijn hond, we hebben nu een Teckel en net als onze vorige honden ben ik naar cursus gegaan en heb veel tijdens wandelingen met hem geoefend.
  Wat is het fijn dat na al die tijd dat we dit gedaan hebben hij goed luistert waardoor er echt een band ontstaat tussen mens en hond.
  Dat wil niet zeggen dat er nooit iets fout kan gaan maar geldt dat niet voor alles in het leven?

  Als ik de opmerkingen van onder andere Jerommeke lees denk ik meteen aan hoe onverdraagzaam veel mensen zijn geworden en hun visie maar graag op willen dringen.
  Het gevaarlijke in deze tijd is dat de minderheden het tegenwoordig voor het zeggen hebben en helaas vaak hun zin krijgen (politiek correct).
  Het tegenovergestelde van democratie, iets waar onze politiek zo trots op is…..

  Maar nu ga ik met mijn klimaat belastende, onhygienische, luxe vleesetende, stoep-/park vervuilende Teckel naar het water want hij heeft het warm, ook zijn eigen schuld natuurlijk met al z´n CO2 uitstoot….

 8. Kan het niet uit angst voortkomen? Angst voor de islam, maar ook angst dat de vlooien van ratten overspringen op huisdieren en daarna op mensen zoals in LA, waar na een uitbraak van typhus nu ook de builenpest geconstateerd is. Dit ten gevolge van de vele mensen die op straat wonen, drugsgebruik en de daardoor snel groeiende rattenplaag? Herkenbaar voor vele grote steden in West-Europa.
  Wat is er nog meer aan de hand: In Australie vielen veel vogels onverklaarbaar dood uit de lucht. 5G test? of https://www.breakingisraelnews.com/133820/flocks-dead-birds-randomly-fall-sky-australia-sign-end-days/

 9. @ Ramshoorn

  Dat u een grote afkeer van honden heeft is uw goed recht, maar uw bekrompen insinuaties, generalisaties en opruiing zijn hemeltergend en doen totaal geen recht aan de realiteit. Laten we het wel bij de feiten houden.

  Ik ben zelf dierenarts en wat betreft bijtincidenten: dit cijfer is niet zo hoog als dat u beweert. Daarnaast worden de meeste bijtincidenten – gecorrigeerd naar aantallen – veroorzaakt door Labradors en Jack Russels. 86% van de gebetenen zijn kinderen. Hoe komt dit? Wel, doordat het vaak een interactie is tussen kind en hond. Een kind dat alleen wordt gelaten met de hond, waarbij de gezellige viervoeter het niet zo prettig vindt wanneer zoon- of dochterlief voor de zoveelste keer aan de staart trekt of een potlood in de oren port. Een hond kan niet praten, maar reageert met een beet. Een kind is kwetsbaar, dus wordt al snel verwondt.

  De door u genoemde rassen staan veel lager in de ranking. Niet in de media inderdaad, deze hebben veel meer baat bij het verspreiden van sensatie en angst wanneer een herdershond of pitbull gebeten heeft. Een bijtincident door een Labrador is simpelweg niet interessant genoeg voor kranten om erover te berichten.

  Wat betreft de bangmakerij van verminkingen en ernstige bijtincidenten overdrijft u deze behoorlijk. Met uw cijfers zou elke twintig jaar één op de vijf mensen gebeten worden en daarbij zwaar gewond of verminkt. Dat betekent dat in een tijdspanne van een mensenleven van tachtig jaar de kans op ernstige verwonding door een hond ongeveer 80% zou zijn. Dat is natuurlijk je reinste kolder en zeer opruiend wat u hier schrijft.

  Uw opmerkelijke logica over hondenbezitters die zeggen dat hun hond nooit gebeten heeft, in relatie tot uw cijfers is helemaal hilarisch. U insinueert dat mensen zouden liegen en dat hun hond dit dus wel zou doen.

  Kortom, behoorlijke opruiing, aandikking en valse uitspraken over de statistieken. Uzelf ergeren aan een hondendrol mag, maar dat is nog altijd wat anders dan de leugenachtige stemmingmakerij die u hier verkondigt.

 10. Doet me denken aan het verhaal van de planeet van de apen toen ik daar ruim 50 jaar geleden over las,
  Waar blijven de apen.

 11. Prima idee, want volksstammen kunnen niet met hun persoonlijke vrijheid omgaan in wat ze doen en moeten geholpen worden bij goed burgerschap. Van honden tot vuilniszakken.
  En zijn we gelijk af van die asielzoekersopvangcentra waarin ze gedumpt worden nadat het kind viel voor de puppy-ogen, dacht dat het een knuffelspeelgoedbeestje was dat je weg kon leggen, maar een medische zorg en geld verslindend stuk inteelt bleek te zijn. Kortom een ontgeurende weldaad voor de samenleving als men op het strand vertoeft of de kinderen spelen op een grasveld etc.
  Men kan beter gaan sparen voor een intelligente robot die huishoudelijke taken kan doen, maar ook gesprekken kan voeren.

 12. Inderdaad, Reaper, zó simpel is het:
  “Ik vertel niemand hoe ze moeten leven, laat iedereen met rust, maar ik laat me door niets of niemand vertellen hoe IK dien te leven. Zo simpel is het.”
  En zoals Barry zegt: zó doen ze dat telkens: met valse voorwendselen (huisdieren zouden slecht zijn voor het klimaat) onze vrijheden inperken en afpakken.
  Dé rode draad tegenwoordig: door misleiding mensen met tegengestelde meningen tegen elkaar opzetten – hier zie je dat meteen door domme mensen die zich ergeren aan hondendrollen en honden vieze en gevaarlijke beesten durven te noemen, daar gaat het niet eens over…zij begrijpen de bedoeling erachter niet eens en trappen in de val van verdeel-en-heers.
  @jan hendriks: het worden inderdaad gevaarlijke rotbeesten voor onoprechte mensen die liegen…

 13. @ Barry: 10:45 pm, op 23/7. Goed gezien. Wij niets meer, maar de rode en groene bojaren (partijbonzen) alles. Kijk maar naar dat vreselijke rode gedrocht der EUSSR. Daar betalen we zwaar voor, en het levert ons enkel ellende op. Dat heb je met een huisdier over het algemeen niet. Bah, marxistische boeven, en gestoorde “groene wappies”.

 14. Er zijn nogal wat reageerders die niet zien wat er eigenlijk gebeurt, vinden honden en katten, huisdieren maar niets. En dat mag ook, alleen gaat het hier om het afpakken van vrijheden, door communistische activisten wel te verstaan. En ze zullen doorgaan totdat u helemaal murw bent en niets meer hebt.

 15. Links-progressief groen…. met stellige zekerheid geen dierenvriend ! Om welk huisdier het ook gaat, zijn baasje of bazinnetje is er blij mee en met respect behandelt geeft het liefde en voldoening voor beide partijen.
  Én er is zo vreselijk veel dierenleed ! Denk hierbij aan de overvolle stallen en schuren met veel te veel leven en bijzonder slechte leefomstandigheden. Kippen, varkens, koeien, pelsdieren, ja zelfs de vis leeft in schuren van netten, zwemmend in hun eigen ontlasting. Slechte lucht of water, antibiotica, afval als eten, te weinig ruimte, tanden of snavels worden gebroken, staarten gecoupeerd, onverzorgde hoeven, slechte lucht, antibiotica, …en niet te vergeten de verschrikkelijke dierenmishandelingen. In de wei, op stal en in de slachterijen. Stop met onmiddellijke ingang alle laboratoria waar geëxperimenteerd wordt met dieren. Om misselijk van te worden…..én dat allemaal omdat goedkoop nog niet goedkoop genoeg is. Koeien met grote gaten in de zij, met deksel, om de melkproductie te vergroten !
  Een dier stelt niets meer voor. Helemaal niets meer…. het is een VERDIEN MODEL geworden, alles is een verdien model geworden. Respectloos gedrag, maar schaamte is er niet bij.
  Laat links-progressief zich sterk maken voor deze walgelijke praktijken, laat ons kabinet géén btw meer betalen over een van onze eerste levensbehoeften, namelijk eerlijk eten en drinken zonder gif, smaakmakers, kleurstoffen en houdbaarheid’s producten. Gatverdarrie, weten wij nog wel hoe een echte TOMAAT smaakt ? Echt ? Ik geloof er niet van !
  Links-progressief, denk aan de kleur groen, de kleur van hoe de natuur in zijn breedste vorm er uit dient te zien, en neem uw prioriteit. Geef elk dier een ,menswaardig, bestaan. Wat men zich zelf niet aan wil doen, doe dat ook een dier niet aan Wat een wereld .! Wat een verschrikkelijke wereld.

 16. Terwijl honden van alles wordt geleerd, om mensen te helpen,en voor eenzamen een vriend.
  Je zou die betweters moeten kielhalen. Groene Kner en moslimknuffelaars.

 17. Immigranten zijn slecht voor het klimaat. Ze creeeren hier tien keer meer CO2 dan in hun achterlijk thuisland.
  Als je voor het klimaat bent dan dan je nooit voor immigratie zijn.

 18. Simpel, honden herkennen feilloos als mensen niet deugen. Mijn honden zijn voor mij heilig, daar is geen linkse rat die daar ook maar iets over te zeggen heeft. Als links uit is op een grootschalige confrontatie, zijn ze goed op weg. Dat links is echt compleet van het padje af. Ik vertel niemand hoe ze moeten leven, laat iedereen met rust, maar ik laat me door niets of niemand vertellen hoe IK dien te leven. Zo simpel is het.

 19. Beste @bozeoudeman,

  Uiteraard heeft u 100% gelijk!

  “MAAR” wie, maar hoe, maar wanneer, maar wat, maar heb, maar als, maar vertel, maar stel, maar is, maar neem, maar zijn, maar maak, maar welke, maar formuleer, maar waarom, maar waarvoor, maar hoelang, maar dat, et-cetera, et-cetera………….

  Allemaal vragen waar ik al geruime tijd tegenaan loop, en elke keer maar weer proberen een balletje op te gooien en mezelf afvragen of er überhaubt wel andere bezorgde mensen zijn met ideeën, interesse, oplossingen!

  Tot nu toe een dikke “NUL” op rekest!

 20. “De commentaren onder het Duitstalige artikel zijn niet mals, zoals:
  ‘Het enige wezen dat hier de lucht verziekt, het klimaat verpest en de schepping bespot, is deze roodfascistische vuilschrijfster, die pas echt overbodig is en enkel gebruikt kan worden om voedingsmiddelen in humus te veranderen. Dat kunnen honden en katten weliswaar ook, maar die zien er daarbij nog gracieus uit en kunnen bovendien door een blik of vriendelijk gebaar nog geluk en blijdschap veroorzaken. Niet huisdieren zouden moeten worden afgeschaft, maar dit ellendige gepeupel.’

  Een ander ziet een terecht verband met een nog ander links stokpaardje: islamisering. ‘De achtergrond van dit idee van deze smerige groenen is een andere: ons land doelbewust in de richting van islam veranderen.
  En in de islam zijn honden en andere huisdieren niet gewenst, omdat ze ‘onrein’ zijn. Om degenen die hier al leven en de miljoenen die nog gaan komen te plezieren zoekt men nu een oplossing om deze dieren hier uit te roeien. Men kan natuurlijk niet de ware oorzaak noemen, want dat zou nog meer onrust veroorzaken.’
  ‘Uit principe kun je stellen dat deze achterbakse actie van de groenen mij het recht geeft om dit soort types met blote handen dood te slaan voordat ik mijn katten iets aandoe.’

  De commentaren zijn de nagel op de kop.
  Je kunt de (on)menselijkheid van mensen aflezen hoe ze met (huis)dieren omgaan…een prima graadmeter voor kwaadwillende bedriegers vol haat.
  Wel nog aan toevoegen: voor islam zijn honden niet onrein (dat is maar een smoes) maar ze jagen de stuipen op het lijf van hypocriete, slijmende moslims, die loopt het dun door de broek als ze een hond zien want een hond kun je niet misleiden met woorden zoals deze linkse, gifgroene idiote.
  Honden voelen accuraat het kwade en hypocrisie aan en zullen overeenkomstig reageren om te beschermen: grommen, blaffen en bijten….katten zullen blazen en uithalen…dáárom moeten moslims niks hebben van katten/honden en willen ze honden verbieden, die ontmaskeren hun ware intenties en bedrog.
  En om te verhullen dat het alleen om honden zou gaan, worden katten en andere huisdieren er ook maar bijgesleurd.
  Wil je je verdedigen tegen moslimtuig? Haal dan een paar honden in huis, je zult nooit ‘overlast’ hebben…

 21. Wij, Xander en wij dus . geven een podium voor dit soort onzin! Zouden we niet moeten doen. Negeren en doodzwijgen die milieumaffia!

 22. Misschien helemaal geen dieren meer op de planeet
  En dan ook de mensen laten verdwijnen.
  Wat een slimme mensen zijn die linksen toch.

 23. @bozeoudeman: 2:56 pm. Geheel met U eens. Ook ik walg van deze socialistische, marxistische en anarchistische figuren.

 24. aan Jerommeke:
  Ik ben een hondenbezitter en ben niet vies, dit slaat helemaal op jou,:
  als je mensen leert kennen ga je veel meer van beesten houden.

 25. In het grote OV bedrijf waar ik al 30 jaar werk, na mijn militaire dienst inclusief trip naar een exotisch oord vol labiele figuren, is ruim 10% van de collegae moslim. Ooit had ik eens een ‘gesprek’ met 1 van hen over het feit dat honden ‘haram (onrein)’ zouden zijn.
  Mijn antwoord luidde:”prima, bij de eerstvolgende aardbeving in jou thuisland sturen we geen honden meer om je oma onder het puin te zoeken”.
  Discussie gesloten.
  Ik ben dierliefhebber. Ik heb een hond. Hij of zij die mijn dier, of een ander dier, kwaad wil doen krijgt 100% zeker te maken met een nieuwe dimensie van horror.
  Zonder enige gewetenswroeging en volkomen toerekeningsvatbaar zal ik handelen. Ik ben geen superman maar er zijn grenzen..
  De integriteit van mijn lichaam (no way RFID) is er 1 van. Mijn huisgenoot, of andere huisdieren, is nr. 2
  Ik zou zeggen: doe eens een pathetische poging links of bebaard krapuul😀

 26. Zelfs de linkse partijen passen naast de pot.
  Geen honden,geen alcohol,geen varkensvlees,nu nog een dresscode.
  .

 27. Het gaat net zoals gas af en klimaat belasting enkel om de islam.
  Europa wordt islamitisch,da’s dan ook alles.
  Dat het merendeel van het volk dit wil,is mij dan toch een mysterie.

 28. Opgevoede Honden en Katten kunnen aan ouderen en jongeren veel plezier en gezelschap geven! Mee eens!

  Wel jammer dat de hondenbelasting is afgeschaft , want er zijn te veel onopgevoede honden buiten die ook nog eens bijten. Vechthonden en loslopende honden zouden vandaag nog uit het straatbeeld en parken moeten verdwijnen.

  Waar is het toezicht/handhaving? Je schrikt je rot als zo’ n rothond in volle vaart tegen je opspringt en je een lik geeft. En als je het baasje daarop aanspreekt? […]

  Een Tip: Alle Hondenbezitters zouden een verplichtte, gecertificeerde hondentraining moeten volgen. Hoe vaak is de hond niet de baas, en trekt zijn baasje om? Honden in het Openbaar vervoer is helemaal een crime!

  Er zijn gelukkig buschauffeurs die de halte zonder schroom voorbijrijden als ze zien dat de hond wild is en het baasje de hond aan de lijn nauwelijks in bedwang kan houden. Een wijze chauffeur die kiest voor zijn eigen veiligheid en die van de passagiers.

  Hoeveel bijtincidenten alleen al in Nederland tellen we niet jaarlijks? Antwoord: 150.000 Vooral van herdershonden, Staffordshire-achtigen, Pitbulls en Rottweilers: deze hondenrassen zijn verantwoordelijk voor het merendeel van ernstige bijtincidenten. Bewaar de kranten berichten hierover.

  U weet ook vast wel: Hondenbezitters antwoorden dan steevast, bij bijtincidenten: die van mij doet nooit iets! Maar…Waar komen die getallen van 155.000 ernstige bijtincidenten dan vandaan?

  Joggers, Spelende Kinderen en Ouderen worden vaak voor hun leven verminkt door die moordmachines, etterbakken, die loslopen in parken of bij de buren.

  In flatgebouwen beter geen honden. Hoe vaak worden liften niet bevuild? Bah… en opruimen, ho maar! Partij van de Dieren, doe er wat aan!

 29. de massa denkt dat de mensheid superieur is. Als dat zo zou zijn hadden wij allang in een paradijs op deze en alle andere planeten moeten leven!!! In dit doodzieke dorp lopen ook van dat soort figuren rond , die beweren dat vogels niet in een woonwijk thuishoren, waar dan wel. nog even en zij moeten net als de domme mensen massa een paspoort aanvragen en tonen om te rusten dan wel over te vliegen. Het eerste ras op deze planeet waren vogelmensen nu bekend als de blue Avians op veel planeten leeft een katachtige ras, die vele malen verder zijn dan dit bijeen geraapte zooitje wat zich mensheid noemt Een dier geeft liefde empathie en is er voor iedereen die steun nodig heeft, een dier begint geen oorlog of gooit met atoombommen enz ongedierte zoals de massa het noemt zijn slimmer en liefdevoller dan het gros der mensheid. wij staan nu aan de vooravond van onze eigen ondergang,

 30. Ik erger me groen en geel aan die groenen. Van welke planeet komen zij om het plezier van dierenliefhebbers te verpesten. Dieren geven liefde, vriendschap, troost en zijn vaak therapeutisch voor de mens die problemen heeft.

 31. voor de eerste keer ben ik het met die linksen eens, weg met die vieze honden en dikwijls gevaarlijke rotbeesten.

 32. Al 40 jaar lang moeten we, verplicht, massa immigratie accepteren. Met als gevolg een massale aanslag op ons sociale verzekerings systeem en toenemend een aanslag op op onze veiligheid. Migranten zijn zielig verklaard en dus moeten wij hen tolereren, voor betalen en voor boeten. Krankzinnig. Toen kwam de klimaat waanzin waarvoor wij ook deze keer ons schuldig moeten voelen en zwaar voor moeten gaan betalen, natuurlijk. Nu zijn onze huisdieren aan de beurt. Een huisdier houden is slecht volgens de nieuwe marxisten. Wederom moeten wij ons schuldig voelen en daarom natuurlijk meer gaan betalen. Protest aantekenen werkt niet want dan ben je een nazi, fascist, klimaatontkenner of racist en politie of het OM laten je gewoon stikken. We leven in een totalitaire staat. Het is snel gegaan. Die malafide socialisten hebben de overhand gekregen. Onze vrijheid balanceert op het randje van de afgrond.

 33. Sommige dingen zijn dierbaar, en dierbaar is belangrijk. En het dier willen ze eruit halen, dan blijft baar over. En baar is niets, zoals hun gedachtes niets zijn, alleen maar slecht, ze voeden het pure kwaad. Ik niet, ik voed mijn huisdier, een konijn. En daar blijft ieder kwaadwillende vanaf.

 34. Bijna iedere dag wordt er wel weer een dosis links-ideologische onzin over ons uitgestort. Het houdt niet op.

 35. Alle dieren en schepselen zijn door God niet voor niets geschapen. Wie is de mens, die deze dieren wil verbannen uit zijn geschapen Rijk ?
  Groetjesss…

 36. Waar de PDS (SED) vroeger haar eigen volk afslachtte bij de Muur, daar willen die hersendoden nu de weerloze honden en katten afschieten(en dan de rechts-denkenden zoals de Oost-Duitse vluchtelingen).

 37. Kansloze moslims bij de miljoenen importeren en dan dit. Al die hulpboten in de middellandse zee das pas nutteloze uitstoot plus het verergerd nogeens met elke economische gelukszoeker die ze Europa in smokkelen.

 38. Honden en katten willen we niet in de tuin en het huis.
  Dat is natuurlijk niet omdat we moslims zijn, integendeel, maar om diverse andere redenen.
  Persoonlijk vind ik het altijd nogal vreemd wanneer honde-bezitters hun huisdier toespreken alsof het een mens is.

 39. Wat een mop : huisdieren slecht voor het klimaat? dan kan je ook stellen dat mensen slecht zijn voor het klimaat vooral GroenLinks ha, ha , Shalom

 40. Vecht voor alles wat je dierbaar is !! Wat kan je er meer over zeggen?
  Diep triest eigenlijk.

 41. Ik weet nu absoluut zeker dat ik voor de rest van mijn leven me blijf inzetten tegen dit soort gestoord tuig dat zich links en groen noemt, niets en dan ook helemaal niets wens ik nog te maken te hebben met dit soort fascistische terroristen. Deze totale idioten zijn erop uit om iedereen hun leven te vernietigen, sluit ze op, te beginnen met Merkel. Wij hebben in Europa een Trump nodig die het EU tuig aanpakt voor het voor iedereen te laat is. Burgeroorlog betekent de hel voor IEDEREEN. We moeten het niet zover laten komen maar we kunnen ook niet aan de grillen van al deze totale krankzinnigen blijven toegeven. Er moet verandering komen en wel heel snel.

 42. Voor wat mij betreft graag veel minder honden. Overal dat strond op straat en de stank als je bij iemand thuis komt die een hond heeft. Bah, mensen met honden zijn letterlijk ook veel viezer.
  Smerige beesten. (de honden dan)

 43. De Links-Groenen verschillen nu niets meer van de heersers in het voormalige communistische China .
  Wellicht zijn ze erger .
  Ik zou nu iets over een Links-Groene ideoloog willen zeggen maar doe het niet .
  Ik dank Xander dat hij mij beschermd door al menig maal commentaren niet te plaatsen .

Comments are closed.