Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt

Het boze gezicht van een kwaadaardige haatbeweging die de welvaart van de mens wil afbreken en de mensheid wil opofferen op het altaar van een valse klimaatgod. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————

Autorijden straks alleen nog voor elite clubje – Europa al over enkele jaren kapot geconcurreerd, omdat rest van de wereld duizenden olie-, gas- en kerncentrales bouwt – Kabinet negeert simpele oplossing stikstofcrisis: Uitspraak Raad van State gewoon naast zich neerleggen

—————————————————————————————————————————————

Economen hebben tegenover RT verklaard dat als de wereld besluit om het geïndoctrineerde, door de globalistische elite voor klimaatpropaganda misbruikte Zweedse meisje Greta Thunberg haar zin te geven, een ‘desastreuze menselijke tragedie’ het gevolg zal zijn. De economieën en welvaart van het Westen zullen worden afgebroken, de burgers zullen daardoor –met uitzondering van de top 1% tot 5%- in diepe armoede terecht komen, en in de Derde Wereld zullen mensen in nog nooit eerder geziene aantallen sterven.

Het ecologische Utopia dat Thunberg en haar volgelingen van onder meer het sektarische Extinction Rebellion voor ogen staat, is voor vrijwel alle andere mensen een gruwelijke nachtmerrie.

Hoewel menselijke CO2 uitstoot volgens duizenden onafhankelijke wetenschappers helemaal niets met global warming te maken heeft, zet vooral Europa in op het volledig elimineren hiervan. Dat gaat onder meer gebeuren met hoge CO2 belastingen op fossiele brandstoffen, waardoor ‘het min of meer goedkope, gevarieerde en efficiënte transport waar de mensen aan gewend zijn, extreem kostbaar en gelimiteerd wordt,’ waarschuwt Peter C. Earle van het American Institute for Economic Research.

Autorijden alleen nog voor elite

Auto’s en autorijden zullen voor de meeste personen onbetaalbaar worden. Vele tientallen miljoenen mensen die nu de auto nodig hebben om op hun werk of afspraak te komen, zullen hun banen kwijtraken, omdat ze met het Openbaar Vervoer altijd veel te lang onderweg zijn.  

Ook de sociaal zwakkeren zullen zwaar worden getroffen. De bejaarde kan niet meer naar het bos rijden voor een wandelingetje, de mensen met lage lonen / uitkeringen zullen met tassen vol op de fiets boodschappen voor hun gezin moeten doen, en de chronisch zieke kan niet meer naar therapie omdat hij of zij daar vanwege beperkingen enkel met de auto kan komen.

Economie, landbouw, veeteelt gaan eraan

Pierre Noël, senior lid van Economic and Energie Security van het International Institute for Strategic Studies (IISS), wijst erop dat het Westerse klimaatbeleid probeert ‘de keuzes voor consumptie en investeringen die mensen (en bedrijven) spontaan maken, te heroriënteren.’ Dat gaat met de nodige dwang (hoge ‘progressieve’ belastingen, verplichte afschakeling van gas, e.d.) gepaard. De gewenste reductie van emissies naar nul ‘vereist een bijna complete demontage’ van de huidige economie. Als dit snel moet gebeuren, dus binnen hooguit enkele tientallen jaren, ‘zal dat zeer kostbaar worden.’

De andere cruciale sector die enorme klappen zal krijgen is de landbouw-veeteelt. Volgens de VN veroorzaken zij 15% van alle broeikasgassen. Naast het plantengroeimiddel CO2 gaat het vooral om methaan (CH4), dat over de periode van een eeuw een 25 x grotere impact dan CO2 heeft. En natuurlijk stikstofoxide (N2O), waar de boeren afgelopen week over demonstreerden. Dat is een 300 x sterker broeikasgas dan CO2. Het verminderen van emissies is vanwege de snel groeiende wereldbevolking feitelijk onmogelijk, omdat er juist meer intensieve landbouw en veeteelt nodig is om miljarden extra mensen te voeden.

‘Desastreuze menselijke tragedie’

Daar waar de bevolking in de Westerse industrielanden, en vooral Europa, te maken krijgt met een permanente, zeer forse vermindering van hun welvaart en levenskwaliteit, zullen miljoenen mensen in de Derde Wereld, waar men alleen door het massale gebruik van goedkope fossiele brandstoffen aan armoede, ziekte en ellende weet te ontsnappen, een grote reductie of zelfs compleet verbod op deze vormen van energie niet overleven.

‘Neem deze brandstoffen van hen af, en er volgt een menselijke tragedie van desastreuze omvang,’ waarschuwt Noël. Het aantal slachtoffers van het klimaatbeleid zal daar in de honderden miljoenen belopen.

Burgers in Westen komen in opstand

Burgers in het Westen beginnen nu al massaal in opstand te komen, en dat terwijl de aangekondigde echt harde en pijnlijke maatregelen nog moeten komen. In Frankrijk veroorzaakte een inmiddels uitgestelde hogere CO2 belasting de grootste protesten in 50 jaar. Een paar jaar eerder kwamen tal van Franse bedrijven in opstand toen de overheid het vrachtverkeer zwaarder wilde belasten. Ook dat moest weer worden ingetrokken om de gemoederen te bedaren.

In Nederland trokken enkele provincies de (absurde) stikstofregels in nadat duizenden boze boeren met hun trekkers demonstreerden en lange files veroorzaakten. Bij de boeren, die overwegen hun eigen politieke partij op te richten, sluiten zich nu ook de bouw- en infrastructuur ondernemers aan, die op 30 oktober eveneens willen gaan demonstreren (3).

Het kabinet Rutte III negeert overigens een hele simpele oplossing voor de stikstofcrisis: de uitspraak van de Raad van State, die over één boerenbedrijf ging, gewoon naast zich neerleggen. Probleem is dat het extreemlinkse D66, feitelijk niets anders de ‘proxy’ partij van GroenLinks in het kabinet, daarbij dwars zal liggen. D66 houdt nog altijd vast aan 50% reductie van de veestapel, wat de Nederlandse economie een ongekend zware klap zal toebrengen.

Nederland en Europa breken zichzelf af, met grote gevolgen

De politiek kan dus wel zeggen dat ze in 2050 naar nul emissies wil, maar dat wil volgens de econoom niet zeggen dat ze daar geen politieke prijs voor zullen hoeven te betalen. Verder zullen overheden hun belastingsysteem moeten aanpassen om ‘de disproportionele impact op mensen met lagere inkomens te verzachten,’ en om te voorkomen ‘dat wat er nog van de industrie over is, naar het buitenland vertrekt’, en we straks alleen al in Nederland met miljoenen straatarme werklozen zitten omdat er in dit land niets meer wordt verdiend, en de sociale zekerheid onbetaalbaar is geworden (en daar komt het verwoestende effect van aanhoudende massa immigratie nog eens bij).

‘Dit alles zal moeilijk, pijnlijk en imperfect verlopen, met heftige confrontaties tussen en in landen.’ Deze confrontaties gaan er waarschijnlijk toe leiden dat sommige regeringen onder druk van de rebellerende bevolking allerlei klimaatverdragen gaan loslaten, waardoor de geëiste reducties van emissies nog verder uit het zicht verdwijnen. (1)

Als het huidige klimaat/energiebeleid niet drastisch wordt omgegooid, dan breken Nederland en Europa zichzelf compleet af. Of beter gezegd: plegen economisch en maatschappelijk zelfmoord. Landen zoals China, Rusland en India staan namelijk te trappelen om het stokje van ons over te nemen. Honderden nieuwe olie-, gas- en kerncentrales zijn op dit moment in aanbouw (waarvan 53 kerncentrales, die géén CO2 uitstoten, maar in het Westen toch in de ban zijn gedaan), en nog eens duizenden zijn er gepland, waarvan 441 kerncentrales. Deze landen zullen ons al over enkele jaren compleet kapot kunnen concurreren met hun veel goedkopere en stabiele energie en productie.

Maar als een armoedig bestaan zonder werk en met nul koopkracht, amper verwarming en vervoer, en een sterk gereduceerde gezondheid en daardoor levensverwachting uw toekomstideaal is, dan wordt u bij partijen zoals D66, GroenLinks en de PvdA op uw wenken bediend. En vergeet ook de regeringspartijen VVD, CDA en CU niet, want die voeren op dit moment feitelijk onverkort GroenLinks beleid uit, met dit verschil dat ze er iets langer over willen doen om exact dezelfde doelstellingen te realiseren.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(3) NOS

Zie ook o.a.:

16-10: Massaal boerenprotest begin van volksopstand tegen politieke klimaatsekte Den Haag?
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig

09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
01-10: Boeren in opstand tegen linksgroenliberaal afbraakbeleid van Nederland
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
25-09: Maximum snelheid omlaag vanwege stikstof is volslagen zinloos en puur autootje pesten
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

56

 1. Straks rijden we met zijn allen op een driewieler op de snelweg aangedreven door een mechanische klimaat neutrale benenpartij.

 2. ik vind het sowieso al opmerkelijk dat een kind op zon groot en zwaar podium steeds aan de slag moet, ze raakt helemaal over de toeren en de globalisten denken dat het haar e de wereld goed doet.

 3. Omdat het goed gaat met de ijsbeer wordt een wetenschapper ontslagen:

  https://www.geenstijl.nl/5150157/onderzoek-toont-aan-dat-het-goed-gaat-met-de-ijsbeer-gevolg-wetenschapper-ontslagen/#more

  De wetenschapper loopt niet in de pas met de klimaat-hersen-gespoelden zoals het ongelukkige kind cq. misdeelde pubermeisje Greta Thunberg ( heeft syndroom van asperger, wordt tot het autisme spectrum gerekend: zie : https://nl.wikipedia.org/wiki/Syndroom_van_Asperger )

 4. @Econoom: 1:12 pm. Niet met U eens. U weerlegt niets, maar kraamt er gewoon wat op los.

 5. De Georgia Guidestones niet vergeten? Hou de bevolking op aarde op 500.000 om een goed evenwicht te bewaren. Nou als men dit allemaal doorzet zal het binnen afzienbare tijd ook zo zijn.

 6. Anna, Dirk, de Bijbel, Nostradamus en Baba Vanga. Met hun zogenaamde voorspellingen kun je alle kanten uit.

 7. Dat zelfs de MSM met zulke getallen komt, vindt ik een geruststelling. Ware het niet dat het overgrote deel van Nederland deze onzin nog steeds gelooft.

  Er is nog hoop.

  #boeren, #bouwvakkers

 8. We weten dat politiekers liegen bedriegen hun zakken vullen en poppetjes zijn van de banken en multinationals en toch blijven we stemmen.we aanbidden onze wereldleiders de Royals en zelfs de paus,als ze buitenkomen met al hun pracht en praal vallen we op onze knieën en beginnen hysterisch te huilen.zelf nadenken is er niet meer bij er word wel voor ons gedacht,zonder enig onderzoek slikken we alles wat de media en onze overheid ons voorkauwt.we staan erbij en kijken ernaar en helpen zelfs mee aan de vernietiging,dom dom volk

 9. Als de jeugd ging leven als in het jaar 1950 op alle potje en flessen statiegeld plastiek was er nog niet en wij gingen op de fiets naar school de kleine kinderen werden niet gebracht zoals nu.
  Ik kan nog wel even doorgaan, maar terug naar 1950 zou voor hun een goede oplossing zijn,
  maar willen ze dat?

 10. We stevenen vanaf 2020 af op een langjarige recessie en een gigantische monetaire crises (in belangrijke mate dankzij de ECB). Het resultaat zal zijn dat de klimaatreligie op een zeer laag pitje zal komen te staan. Dit om de simpele reden dat er geen geld meer zal zijn voor de subsidiejagers van de wind en zonne-energie en de illusionisten van de warmtepomp. Ook de burgers zullen het geld niet hebben om te kunnen investeren in de klimaathoax. Die raken hun geld kwijt dankzij werkloosheid en de monetaire crises. En Greta? Ach die komt voor jaren terecht in de stoel bij een psychiater.

 11. Greta, schat, ga terug naar jouw schooltje …;)

  Wàt doe je toch op straat, arm wicht ??? De miljardairs geven geen barst om anderen …

  Binnen de 30 jaar loopt Europa onder met als gevolg hongershood, revoluties, dictatuur (van de banken of multinationals) …

 12. Anna bij beide profetieën hebben hier niets mee te maken. Daarmee kun je alle kanten uit.

 13. Ik luister regelmatig naar cafe weltschmerz. Daar zijn vaak economen aan het woord.
  Zij vertellen een heel ander verhaal; nl dat het helemaal niet gaat om het milieu, stikstof enz.
  Maar grote banken , imf en consorten zijn bezig om veel geld te genereren.Veel geld afkomstig dat de belastingbetaler ophoesten. Ze willen ook een nieuwe manier van betalen introduceren.
  Een kleine groep rijken en economen weet hiervan .
  Om dat doel te gebruiken hebben ze greta-kinderen naar voren geschoven die ons ervan moeten overtuigen dat wij toch vooral duurzaam moeten zijn. Zo worden enkele bedrijven gestimuleerd en opbrengsten gaan naar…rijken imf, brussel, en banken. De politiek moet het volk aanzetten om te investeren in het milieu en de kinderen gaan staken.
  Dus, vergeet dat hele milieugedoe; het gaat alleen maar om GELD.

 14. @Günter: 10:18 pm, op 20/10. Mee eens. Ook ik heb inmiddels twijfels bij de koers van de SGP.

 15. @ qvic
  Klopt niet veel van je verhaaltje.
  Lucht bestaat voor 78% uit stikstof (N2) en 21% uit zuurstof (O2).
  De lucht bestaat dus niet voor 99% uit stikstofdioxide (NO2) en we halen door te ademen ook geen zuurstof uit NO2.
  Zeldzame kolder, vraag me af waar je dat vandaan hebt gehaald.
  Voor de rest, zie https://www.lenntech.nl/lucht-samenstelling.htm

 16. De regeringen weten al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw dat de zon de helft van haar brandstof heeft verbruikt .
  Deze wetenschapper en Pastor Stan Deyo veronderstelt dat de opwarmingspsychose is bedacht om de mensheid het idee te geven dat ze zelf iets aan het weer ( geen klimaat ) kunnen veranderen .
  Hierdoor wordt de massale paniek van een mensheid die weet dat ze zullen sterven voorkomen .
  Zoals in Openbaringen staat : De zon zal als een uitgebrande zak aan de hemel hangen .
  https://www.youtube.com/watch?v=lj0b4Bf2Vck

 17. Het vlees geworden Stockholm syndroom in real time!
  Compleet wappie!
  Ben benieuwd welke drugs haar ouders haar hebben gegeven!
  Ver uit de buurt blijven van die zooi!

 18. Sinds wanneer is stikstofdioxide een broeikasgas? Want dat gas vult onze atmosfeer voor 99%. Dat gas ademen we alle in om daar onze benodigde zuurstof aan te onttrekken, om te kunnen leven. En sinds wanneer is het CO2 zo’n probleem? Dat gas komt amper voor in onze atmosfeer. Dat komt 38 mg/m3 voor en dat is dan ook nog eens gemeten boven een actieve vulkaan, verwaarloosbaar dus. Het methaangas is het korstte verzadigde koolwaterstof molecuul, die bij verbranding het minste uitstoot heeft van alle brandbare stoffen. Dit natuurlijke gas ontstaat bij elk rottend proces. Dit is dan ook niet te elimineren, tenzij je de gehele aarde met kernbommen plat zal gooien en elk vorm van leven wil uitroeien inclusief jou zelf. Dit geeft aan dat diegene die zo voorstander zijn van deze onzinnige maatregelen totaal geen verstand van zaken hebben. Want het is enkel een hoax om met valse voorwendselen de bevolkingen te onderdrukken.

 19. De egoïstische idioten in dit land krijgen wat ze verdienen, want ze hebben tenslotte op die partijen gestemd die hiervoor verantwoordelijk zijn, erger nog, ze blijven erop stemmen.

 20. @ Johan van Vught 7:16 u. “In de praktijk zijn het alleen maar de SGP, PVV en FvdD die nog handelen in het belang van de kiezer.” Meent u dat werkelijk? Is SGP in dit rijtje niet misplaatst? De SGP is toch al vele jaren lang het ‘reservewiel’ van de goddeloze VVD, waardoor het binding heeft met de linksgroene-liberale politiek correcte bende die Nederland naar de afgrond brengt en de weg bereid voor de a.c.? De SGP: zwijgend over bijv. kindermoorden in de moederschoot, de islamisering, de corruptie, homo-huwelijken, meewerkend aan de verhoging AOW-leeftijden (hoe oud bent u?), niet alleen dom maar ook buitengewoon laf stellingen verkondigen over homo’s (Nashville-verklaring), afgodisch behandelen van het koningshuis met hun verraderlijke rollen, vele verduisteringen en zelfverrijkingen? Ik weet niet sinds wanneer u besloten hebt om niet meer CU te stemmen, maar ik krijg door uw geschrijf de indruk dat u nog niet zo heel lang politiek bewust en in dit opzicht wakker bent.

 21. Dat is inderdaad heel mooi zoals het hier wordt verteld. Mensen stem nooit op één van de partijen, die zelf andere partijen bij voorbaat uitsluiten. Hoe democratisch is zoiets. 0,0!!!
  Maar er blijft dan niet veel over, maar wel partijen die wel met iedereen durven te praten over echte problemen.

 22. Opmerkelijk:
  – Wie is voorzitter van de Raad van State?
  De koning is voorzitter van de Raad van State. De feitelijke leiding van de Raad van State is in handen van de vicepresident, sinds 2018 is dit Thom de Graaf (D’66). De vicepresident en maximaal tien leden worden benoemd door de Kroon. Daarnaast heeft koningin Máxima zitting in de Raad.
  – Tegen een uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is in Nederland geen verder beroep mogelijk, maar burgers kunnen zich nog wel wenden tot het EHRM (Europese Hof Voor Rechten van de Mens) of het Europese Hof omdat Nederland de Europese Rechtspraak boven de nationale plaatst. Wel kan deze ingevolge artikel 8:119, eerste lid, van de Algemene wet bestuursrecht eventueel om herziening van een door haar gegeven uitspraak worden verzocht. Dit wordt echter in geen geval inhoudelijk behandeld vóórdat door of namens de indiener van het verzoek om herziening aan de griffier van de Raad van State een griffierecht is betaald. Uitspraken van de Afdeling waarbij verzoeken om herziening werden ingewilligd zijn zeldzaam, aangezien aan de toepassing van dit buitengewoon rechtsmiddel, gelet op de redactie van het artikel, zeer zware voorwaarden worden gesteld.
  (Bron: Wikipedia).

 23. Ik moet nog zien hoeveel mensen de klimaathysterie volgen als ze veel in moeten leveren. Die onvrede creert een voedingsbodem voor het gezonde tegengeluid.

 24. We zitten in Armageddon, op macro- en micro-niveau.

  Al hetgeen dreigt te gebeuren: de Co2hype, dwangvaccinatie, chemtrails, emf-straling, G4 en 5, etc.etc. zijn bedoeld om de wereldbevolking drastisch te reduceren, zoniet uit te roeien.

  Kijkt u vooral op het net geplaatste artikel over vaccinatie op Natural News van vandaag en ‘spread the word’.

  Aangepast, Geloofszaken naar Geloofsforum. Mod.

 25. Reken bij elke uit te schakelen boer 5 tot 10 loonwerkers, 2 tot 3 werknemers in de landbouwmechanisatie, 4 werknemers in de zuivelindustrie, 4 tot 5 werknemers in de vleesverwerkende industrie, en… Moet ik nog verder gaan? Of ziet u zo al welke economische ramp dit land wordt aangedaan?

 26. Verwende snotneus is het, als ik vroeger zo’n gezicht trok en mijn zin wilde doordrijven dan kreeg ik een duidelijk, corrigerende tik !

 27. Ben ik ‘divergent’ (afwijkend) omdat ik zeg (niet voor het eerst) welcome 2 the hunger games maatschappij? Drone beelden live bekijkend zal de walgelijke elite zich verheugen over de slachtpartijen tussen de groepen en tussen de groepen en de elite politie terwijl zij veilig in hun goed gevulde bunkers verblijven, beschermd door de politie en leger. Geen agent of militair zal zich dan afvragen of dat is waar ze voor gekozen hebben. Het geweten wordt gesust door te pretenderen dat de ‘wet gehandhaafd dient te worden’.
  Mislukken om u nu voor te bereiden is voorbereiden op een mislukking.☝

 28. Hoe ziek ben je om het haatbekje van een pubertje serieus te nemen.
  Laat me niet lachen, dit is toch niet geloofwaardig maar een bizar idioot en ongeloofwaardig van dit naïeve en gehersenspoelde pubertje, of is het toneelspel van een meisje de afbraak bestrijden wil die ze zelf propagandeert.

 29. Idd. Anna.
  De grote verdrukking staat voor de deur en dan Armageddon.
  Daarna het paradijs op aarde

 30. Velen met mij zijn inmiddels zwaar teleurgesteld in de ChristenUnie. Toen de partij enkele tientallen jaren geleden ontstond als een fusie tussen GPV en RPF was het nog een gezonde partij met nuchter boerenverstand. De laatste 10 jaar heeft ze zich meer en meer ontwikkeld als een bijwagen van de elitaire links liberale partijen. Zo hier en daar haalt ze de eliteclubjes van GroenLinks en PvdA links in.
  In veel evangelische kerken is het gangbaar om nog steeds CU te stemmen. Maar als mensen zien waarop ze zouden stemmen, dan zouden ze deze partij allang de rug toegekeerd hebben. In de praktijk zijn het alleen maar de SGP , PVV en FvdD die nog handelen in het belang van de kiezer.
  Het meest afschrikwekkende, waardoor ik nooit meer op de ChristenUnie zal stemmen, was dat ze weigerden om in een coalitie te zitten met de bovengenoemde drie partijen.
  Dat heeft zich zowel op lokaal, provinciaal als op landelijk niveau afgespeeld.

 31. Ik plaats deze reactie nogmaals, aangevuld met een nieuwe video.

  Die klimaatgekken zijn niks anders dan neo-marxisten in een linksgroen jasje. Het klimaat wordt gebruikt als middel om onze verworven vrijheden drastisch in te perken, het is pure fraude van een ongekende omvang. Klimaatverandering wordt niet door de mens bepaald, de zon is de drijvende kracht achter het klimaat. Afgelopen eeuw hebben wij 2 perioden van afkoeling en 2 perioden van opwarming gehad. Vanaf 1940 was er gedurende 4 decennia een afkoeling. In de jaren 70 werd er nog gesproken over The Big Freeze. Hoe anders in de decennia er na.
  Bekijk deze documentaire uit 2007 (The Great Global Warming Swindle), waarin dit allemaal staat. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=oYhCQv5tNsQ

  Nog een video die de klimaatfraude ontmaskert. Manipuleren van de data, zodat het lijkt of het klimaat verandert. https://www.youtube.com/watch?v=8455KEDitpU

 32. Greta en familie hebben hun poen binnen.
  Denk dat het nu klaar is net al gore.

 33. Ik ga weer lekker VVD stemmen want de rest doet dat ook, toch? Zo denken we toch?
  Man man wat zijn Nederlanders, de meeste, dom.
  Of lijkt het maar zo omdat de verkiezingen niet eerlijk zijn, is het daarom dat we niet digitaal mogen stemmen……

 34. De grootste grap is nog wel dat het geen bal uitmaakt.
  De veranderingen zullen gewoon doorgaan en de nietige mens zal denken dat dat komt omdat het te lang heeft geduurd voor er maatregelen werden genomen. De werkelijkheid is dat het zelfs zonder aanwezigheid van mensen op de aarde toch zou gebeuren. Het is een natuurlijk proces.

 35. Nu begrijp ik de door de politiek zo gewenste vervanging van de Westerse bevolking alhier door miljoenen moslims uit het Midden-Oosten en Afrika. Die stoten namelijk geen CO2 en geen Stikstof uit…

 36. Greta Thunberg is waarschijnlijk zo’n verwend nest dat altijd haar zin heeft gehad en nooit een pak voor de broek heeft gehad. De generatie die zo opgevoed is en tijdens de schoolperiode daarbij ook nog eens links progressief geïndoctrineerd. Gaat en is nu al aan het regeren! Kan dit ooit goed gaan?!

 37. Er staat een foutje in het artikel. Betreft de zin:
  “En natuurlijk stikstofoxide (N2O)”
  Dat moet NO2 zijn.

  N2O is lachgas. Ook een stikstofverbinding en inmiddels ook verboden, maar om een geheel andere reden.
  Grappig feitje: vroeger kon je voor je slagroomspuit CO2 capsules kopen, maar die zijn door de Groene Khmer verboden. Is vervangen door N2O (lachgas) en daar is nu heisa over, omdat je daar stoned van kan worden.

 38. De Bijbelse profetieën over de grote verdrukking beginnen steeds vastere / concretere vormen aan te nemen.

 39. In tegenstelling tot andere continenten beschikt europa bijna niet over eigen grondstoffen.
  Zelfs het fosfor voor de veelgeprezen landbouw komt van elders.
  En stoffen als olie, gas, lithium, koper, cobalt, uranium gebruikt voor tansport en energie.
  Met wat geluk kan men probleemloos waterstof produceren en opslaan.

  Zonder de rest van de wereld leefde een groot deel van europa nog op boerderij of in een bouwvallig stadje.

 40. Recente nieuwsbrief van Natural News vermeldt dat Greta Thunbergs ouders in Zweden zijn aangeklaagd.

  En verder is het o.i. een kwestie van niet zwijgen over o.m.het feit dat CO2 heel belangrijk en nodig is voor bijv. de voedselvoor-ziening …

 41. Nog één vraag waarom zijn de gebruikte grafieken beginnende vanaf verschillende datums? Simpel anders past het plaatje niet in het doemdenken. Laat je dus niet bedriegen maar zoek het op internet bewijzen te over dat we gerold worden. Ondertussen tekenen reeds 500 wetenschappers verzet aan tegen deze klimaat hysterie.

 42. En maar blijven stemmen op de bagger partijen: CDA,VVD,D66,PvdA,CU,GL,die dit mogelijk maken. Ik heb er niet veel fiducie in dat de doorsnee Nederlander wakker is geworden.

 43. Het kind heeft haar ware gelaat getoond vol van haat en misnoegen omdat de wereld niet direct naar haar hand te zetten is. Wat zij zegt over haar verspeelde jeugd en puberteit toont duidelijk dat ze geïndoctrineerd is en gevangen zit in haar waanidee. Deze toestand speelt haar nu zodanig parten dat ze niet meer rationeel kan denken. Dit kind in een arena laten optreden zonder de gepaste begeleiding vergalt haar leven door de vaste overtuiging dat ze zal sterven. Alle politici, de ouders en de media hou ik hiervoor verantwoordelijk. Reeds meermaals zijn zulke hysterische voorspellingen de revue gepasseerd. De zure regen, Al Gore etc. De club van Rome één van de grootste gangsterbendes lanceert om de zoveel jaar een nieuw doemscenario waar politici dan ijverig mee aan de slag gaan om de gewone mens uit te zuigen.Het is ondertussen al een ruime 40 jaar geleden sinds het Rapport aan de Club van Rome, dat een ware Doos van Pandora voor onze beschaving had moeten zijn met als hoofdschuldige de mens zelf. Geen dezer onheilsprofetieën is uitgekomen. Meer dan 40 jaren hebben het IPCC, de milieubeweging en allerlei andere NGO’s staan roeren in het lood van de CAGW-hypothese (vermeend door mensen veroorzaakte catastrofale opwarming) teneinde het goud van de klimaatbeheersing te vinden.
  Dit wijst eerder op vooropgezetheid. Het protest tegen kernenergie in de jaren 70 breidde zich uit naar de industrie en het kapitalisme, vervolgens naar behoud van ecologie en keerde zich tenslotte tegen de succesvolle moderne visserij, landbouw en veeteelt.Het KNMI stelde in de media dat hittegolven nu veel vaker voorkomen dan een eeuw geleden. Die claim gaat echter pas op na de temperatuurcorrecties (in jargon homogenisatie genoemd) die het KNMI in 2016 doorvoerde. Vóór de correcties vonden er 23 hittegolven plaats in de periode 1901-1951 tegenover 19 hittegolven in de aanzienlijk langere periode 1951-2018 en kwamen hittegolven dus juist vroeger vaker voor. Door de temperatuurcorrecties van het KNMI verdwenen er echter 16 van de 23 ‘oude’ hittegolven en werd de verdeling dus 7 hittegolven in de periode 1901-1951 tegenover 19 in de periode sinds 1951.

 44. De kracht van de massa is het enige wapen tegen de politieke waanzin:

  Gebundelde takken zijn niet te breken!

 45. @ Amehoela
  Ja Greta die zou tegen haar ouders moeten brullen: How dare you using me this way! Maybe one day she will.

 46. Ik zie overigens momenteel heel.wat mensen met een goed inkomen op een met tassen belaste fiets of bakfiets boodschappen doen. Degene die daarvoor de auto gebruiken zijn merkwaardig genoeg vaak mensen met een laag inkomen.

 47. Wie regeert nu ons land? De Hoge Raad of onze Regering? De Hoge Raad gijzelt met haar ridicule besluiten onze regering en legt ons land plat en kost onze economie en de belastingbetaler weer nodeloos miljoenen. Rechters moeten zich niet opstellen als Regeerders, dan zijn ze fout bezig.

 48. Greta is een meisje met een missie, een dodelijke missie, Greta is autistisch en wil kost wat kost haar wil doordrijven, haar huis staat in brand, en toch reist ze de wereld rond met haat psychoseboodschap, de Belgische De Wever heeft ook een missie: het gendermeisje weet nog altijd niet of ze man of vrouw is, maar ze heeft een missie, haar huis staat niet in brand, de wereld staat in brand. Ze worden duidelijk ondersteund door afbrekende krachten van uiterst linkse signatuur, ze zijn zeer dogmatisch op het sektarische af . We hebben in de geschiedenis nog zo’n snotneuzen gekend en we weten dat het met hun niet goed is verlopen. Shalom

 49. Hoe ziek en mentaal volkomen van het padje moet je zijn als je als volwassene achter een geestelijk gestoord blaag van 16 jaar aan loopt die niets anders kan dan met een van haat verwrongen gezicht iedereen de maat te nemen terwijl ze zelf met aanhang de hele wereld overvliegt.

 50. Er zit maar een ding op, dat boeren, bouwvakkers, vissers, vrachtwagenchauffeurs en gepensioneerden dit hele land volkomen platleggen. Net zo lang totdat het volk dit hersenloze kabinet geheel uitkotst.

Comments are closed.