Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit

Stikstof doet zeker in combinatie met CO2 allerlei bomen gretig groeien, en dat wil de overheid -gezien o.a. de massale houtkap van de afgelopen jaren- niet hebben. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Klimaat nu definitief een nieuwe religie die met honderden miljarden euro’s gemeenschapsgeld wordt gesubsidieerd

—————————————————————————————————————————————–

Nog steeds wil niemand op een positie van macht en invloed ook maar een blik werpen op de almaar groeiende lading hard bewijs tegen de officieel verkondigde Global Warming propaganda. Ook de Nederlandse overheid is namelijk als de dood dat de belangrijkste reden om de burgers enorme klimaat- en energiebelastingen op te leggen en de samenleving tot drastische ingrepen in het dagelijks leven te dwingen, een groot onzinverhaal blijkt te zijn. De Amerikaanse topeconoom wijst er nu op dat ‘echte wetenschappers zojuist een enorme, voorheen onbekende bron van stikstof hebben ontdekt, die de Global Warming nonsens helemaal op zijn kop kan zetten. Maar ik vermoed dat het genegeerd zal worden, want er staat teveel geld op het spel om er nu nog op terug te komen.’

‘Deze nieuwe ontdekking kan die gruwelijke global warming voorspellingen, die nu een religie zijn, dramatisch veranderen,’ vervolgt Armstrong. De bevindingen, die zijn gepubliceerd in het prestigieuze Science, komen erop neer dat er is ontdekt dat er in het gesteente van de planeet enorme hoeveelheden stikstof, dat essentieel is voor het plantenleven, zijn opgeslagen.

Deze ontdekking verandert de complete theorie dat de planeet opwarmt door menselijke CO2 uitstoot. Ben Houlton, milieu wetenschapper aan de Davis Universiteit van Californië, verklaarde dat ‘dit tegen het eeuwenlange paradigma ingaat dat het fundament legde voor de milieu (/klimaat)wetenschappen.’

Klimaatwetenschappers weten al heel lang dat planten door het absorberen en opslaan van CO2 verantwoordelijk zijn voor een aantal effecten van klimaatverandering. Tot nu toe werd aangenomen dat deze functie werd beperkt door de gelimiteerde beschikbaarheid van stikstof in de atmosfeer.

CO2 en stikstof – plantenleven vaart er wel bij

In 2003 publiceerde hetzelfde Science nog een studie waarin werd gesteld dat ‘er niet genoeg stikstof beschikbaar zal zijn om de hoge koolstof (CO2) scenario’s in stand te houden.’ Wetenschappers die NIET op de loonlijst van ‘global warming’ staan begrijpen namelijk dat dit allemaal onzin is, zo betoogt Armstrong. Ronald Amundson, bodem biochemicus aan de Berkeley Universiteit van Californië, legde aan Chemical and Enigineering News uit dat ‘als er meer stikstof is dan verwacht, de beperkingen van plantengroei in een wereld met hoge CO2 niveaus niet zo groot lijken te zijn als we denken.’

In dit verband herinnert Armstrong de lezers aan hun middelbare school lessen. ‘Weet u nog dat als er meer stikstof beschikbaar is, het plantenleven nog steeds zal groeien? En raad eens – ze absorberen meer CO2 dan klimaatwetenschappers hebben ingeschat. Dat betekent dat de vreselijke voorspellingen van AOC (Alexandra Occasio-Cortez) en de Democraten (en in Nederland en West Europa zo ongeveer de hele politieke elite) dat we nog maar 12 jaar hebben (om de planeet of zelfs ons leven te redden) compleet inaccuraat zijn. Met planten die de CO2 die de mensheid in de atmosfeer pompt absorberen zal de planeet lang niet zo opwarmen.’

‘Maar omdat dit onderzoeksgebied niet onder ‘global warming’ subsidies valt moeten we niet verwachten dat deze informatie ooit in de mainstream media komt,’ besluit de econoom.

Een nieuwe religie geleid door een klimaatsekte gaat ons hele leven veranderen

En daarmee wordt de al eerder getrokken vergelijking met een religie andermaal bevestigd. Zoals de Katholieke Kerk in de Middeleeuwen werkelijk alle aspecten van het leven bepaalde en beheerste, inclusief de politiek, worden we nu door een nieuwe religieuze club, een klimaatsekte die tot in alle commerciële-, media- en bestuurslagen is doorgedrongen, met valse argumenten en angstzaaiende leugens ertoe gedwongen een groot deel van onze welvaart en vrijheid op te geven, en jaarlijkse miljarden euro’s aan deze religie te ‘doneren’, in plaats van deze te gebruiken voor investeringen in bijvoorbeeld het onderwijs, de gezondheidszorg, de sociale zekerheid en de infrastructuur.

En net als met de Katholieke Kerk het geval was worden ook nu wetenschappers al dan niet gedwongen ingeschakeld om de eigen visie –hoe foutief deze ook is- te ondersteunen en het volk te overtuigen van hun ‘gelijk’, worden ook nu tegenstemmen verketterd (en weliswaar niet meer op de letterlijke, maar wel de maatschappelijke brandstapel gezet), en hebben ook de leiders van deze nieuwe religie enkel hun eigen belang en dat van hun ‘vriendjes’ in het zakenleven op het oog. Dit moderne feodale nepotisme in overdrive gaat wederom ten koste van het gewone volk, het plebs, van u en ik.

De enige twee partijen in Nederland die daar een einde aan willen maken, PVV en FVD, worden daarom voortdurend aangevallen en gemarginaliseerd, en sowieso door de rest van de elite geboycot. Hoe en wanneer dit gaat eindigen is onbekend, maar één ding is zeker: ons bestaan gaat er door toedoen de ‘weg met ons’ elite al op korte termijn bepaald niet prettiger op worden, al was het alleen maar dat vele tienduizenden mensen hun baan dreigen te verliezen nu klimaatterroristen erin geslaagd zijn om op grond van volslagen onzinnige EU-stikstofregels (nogmaals: stikstof bevordert de groei van bossen en veel planten) zo’n beetje alle nieuwe bouwprojecten te blokkeren.

Wat dat voor ingrijpende gevolgen dat heeft kunt u zelf wel bedenken: jaarlijks 100.000 inwoners erbij, bijna allemaal migranten, maar geen nieuwe woningen meer, en dat terwijl de woningnood extreem begint te worden. Jaarlijks steeds meer verkeer, maar geen broodnodige verbeteringen van het wegennet meer. Oftewel: straks allemaal onze tijd verdoen in urenlange files, want het OV, dat sowieso een marginale rol speelt, heeft amper ruimte voor uitbreidingen.

Willen we ons als volk echt door een extremistische religieuze sekte naar de economische, financiële en maatschappelijke ondergang laten leiden? En dat vanwege een op quasi-wetenschappelijke fabeltjes gebaseerde linksgroenradicale anti-vooruitgang ideologie?

 

Xander

(1) Martin Armstrong via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
21-06: Zoveelste klimaathoax: VN-baas poseert op eiland Tuvalu dat in zee zou wegzinken – niet dus
18-06: Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
25-05: Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming (… maar propaganda verandert alweer van ‘global warming’ naar ‘uitsterven van soorten’)
22-04: Duitse universitaire studie: Elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. Hier wordt nooit over gesproken de oorlog industrie , er is dus niets aan de hand, zolang er voor duizenden miljarden aan wapentuig wordt uitgeven.

 2. De opwarming van de Aarde is de schuld van de mens met z’n uitstoot van heel veel diverse gassen welke nodig zijn voor het vervaardigen van voedsel en producten (zoals elektrische auto’s, smartfoons, breedbeeld TV’s, andere broodnodige gadgets). Dé oplossing van het hele probleem is, om de gehele mensheid terug te brengen naar 500.000 stuks aan populatie, zodat de Natuur de Aarde weer in balans kan brengen.

  (sarc off)

  Wordt er nu echt geloofd dat de opwarming van de Aarde slecht is voor het milieu?? Natuurlijk niet: de opwarming is alleen maar slecht voor de mens welke er (tijdelijk) vertoeft. De Aarde zorgt voor zichzelf en zal ons allen overleven.

  Maar toegegeven: er zal ontiegelijk veel aan de maatregelen worden verdient.

 3. Iedereen die een beetje opgelet heeft bij scheikunde weet dat elke chemische reaktie in een GESLOTEN systeem op een gegeven moment een evenwicht bereikt. De aarde is echter geen gesloten systeem want de zon schijnt met vol spectrum op de aarde (minus albedo=0.39) en er verdwijnt (met name) IR-straling weer de ruimte in.

  Een koe in de wei (let even op D66 ministers) leeft in een volledige kringloop ecosysteem. De koe eet gras, ademt CO² en water uit, groeit, maakt melk en bemest de wei. Door de mest groeit het gras, samen met die zelfde CO² en water uit de lucht. Te weinig water/CO² en het gras groeit minder en de koeien verhongeren. Je kunt die kringloop uitrekken en complex maken zoveel je wilt maar het blijft een energetisch en chemisch gesloten systeem. Het enige wat invloed heeft is de externe energie aanvoer en verandering in albedo (reflectiecoefficient, bewolking met name).

  Extra CO² betekent extra plantgroei, alles met chlorofyl! Gods meest wonderbaarlijke en noodzakelijke puzzelstukje van de energiekringloop van het leven dat rood licht gebruikt om suiker te maken van H²O+CO². Zo typerend dat de kleur groen gekaapt is voor de rode beweging van die man in dat sinterklaas/kerstman pak (tegenwoordig hypocriet wit).

 4. Nu begrijp ik waarom het westen zo graag moslims hier naar toe haalt om de oorspronkelijke bevolking te vervangen: Moslims kun je wel alles wijsmaken.

 5. We worden belazerd waar we bij staan.

  https://www.ad.nl/politiek/kabinet-schiet-spaarder-te-hulp-tot-440-000-euro-geen-belasting-meer~a7559faa/

  Proest, denken die simpele zielen echt dat ik dat een seconde geloof?

  https://www.nu.nl/economie/5989810/negatieve-spaarrente-voor-consumenten-lijkt-onafwendbaar.html#coral_talk_wrapper

  Ah zo ken ik ze weer hoor, het zal even duren maar de derde maatregel zal wel inhouden dat contant geld verboden zal worden. Ze durven nu nog even niet, maar het toont mooi aan hoe groot de angst begint te worden bij de elite.
  Dat geneuzel over klimaat is ook gewoon een excuus om langs die deur nog meer schulden te verstoppen hoor. Dat zegt Lagarde natuurlijk niet, nee die komt als zoveelste aan met domme leugens die ze zelf natuurlijk niet heeft verzonnen. De invloed van de mens op het klimaat wordt overal als feit gebracht. Feit is dat het allemaal slechts vermoedens zijn, sprookjes.
  Het begint lekker te kraken en te scheuren en dat is wel mooi, nu alleen hopen dat de mensheid niet weer een oorlog ingesleurd wordt door de schurken.

 6. @AEO , Bedankt voor je reactie, we weten niet dat het onder het Romeinse Rijk het klimaat warmer was dan nu, er is altijd al oscillatie geweest, daarom was ik ook een klimaat kritisch er waren in doe tijd ook geen meetreeksen, later gingen de kloosters dat doen, en van daaruit weten we dat in de eeuwen vanaf 900 AD tot 1400 AD er een warmere periode was warbij men aan wijnbouw deed in onze streken, nadien mede door vulkaanuitbarstingen in de tropen begon het te koelen en dit liep door tot de kleine ijstijd waarbij elke winter de Theems in Londen zelfs drie maanden dichtgevroren was en men ook een zomer kende zonder zon. Nadien op het einde van de 19 de eeuw begon de gemiddelde temperatuur opnieuw te stijgen en dit is zo blijven doorgaan waarbij de warmste jaren in deze eeuw worden gemeten,uit onderzoek met satellieten is gebleken dat het broeikaseffect hiervoor verantwoordelijk was, er komen teveel gassen in onze atmosfeer waarbij deze aan het opwarmen is, dus de huidige opwarming in vergelijking tot vroeger is niet natuurlijk, dus het heeft geen natuurkundige oorzaken,en dat is wat klimatologen bedoelen met opwarming van de aarde ! Shalom

 7. Al die doorgeschoten klimaatridders hoor je nooit over de schadelijkheid en het gevaar van het afsteken van vuurwerk, hoeveel burgers verloren al niet het leven of een hand, oog of het gehoor?

  En wat te denken van die vuurzee door enorme hoge torens van heidense kerstbomen/pallets die jaarlijks verbrand worden. Scheveningen is nauwelijks ontkomen aan die vuurramp. Ik denk ook aan die achterlijke, levensgevaarlijke paasvuren.

  En wat te denken van die autoracen/motorracen die weer in Assen en Zandvoort gehouden mogen worden? Die uitlaatgassen, stank en herrie zijn niet pruimen voor veel burgers in 2019.

  Hoop dat mensen ook minder gaan vliegen en cruisen, die stank in havens en herrie voor omwonenden van vliegvelden is niet meer te harden. Wie kan er nog ongestoord van zijn nachtrust genieten?

  Ik zie uit naar het Duizendjarige Vrederijk van Jeshua waar mensen weer opgelucht adem kunnen halen. Waar geen stank meer van fabrieken, vliegtuigen, verkeer, de mensheid zal teisteren maar in plaats daarvan genieten van vrede, harmonie en vreugde. Het Paradijs komt volgens de Bijbel NBG-51 weer terug op aarde! Alle details in Jesaja 2 en 11, Micha 4 en 5 en Openbaring 20-22.

 8. Hoender@8.9.
  Dea meeste mensen in west Europa die stemmen zijn onder de 30 jaar oud . Deze ploeg is groot gebracht met hersen spoelingen van de Elite . Deze groep kunnen niet meer denken , zij gaan naar google als ze iets willen weten en kijk naar hun smart phone . De overheden in west europa hebben met opzet deze idioten ,, brain washed ,,
  Niets meer aan te doen . Duitsland heeft het gehad en Holland volgt er dicht achter aan .

  Kunt U Holland verlaten ? Dat zou verstandig zijn.

 9. “Zoals de Katholieke Kerk in de Middeleeuwen werkelijk alle aspecten van het leven bepaalde en beheerste, inclusief de politiek, worden we nu door een nieuwe religieuze club,… ”
  Ik denk dat na enig onderzoek zal blijken dat dit helemaal geen nieuwe club is maar gewoon dezelfde. Jezuïeten zijn niet voor niets overal geïnfiltreerd in onderwijs, wetenschap en media. Zij bepalen het gros van de propaganda, media en wetenschappelijke paradigma’s. Er is niets nieuws onder de zon hoor.

 10. Mensen die een aquarium bezitten en daarin CO2 via CO2 ladders, diffusors, atomizers en CO2 reactors injecteren weten dit al lang, alles floreert dan minstens dubbel zo snel. Dus denk ik eerder dat men het globale CO2 gehalte moedwillig laag wil maken en ook houden omdat anders onze groenten dubbel zo groot zouden worden en er veel minder armoede en hongersnood zou zijn. Vermoedelijk weten we toch allemaal wel dat voornoemde ellende juist de ideale speelballetjes zijn waarmee de upper class het gepeupel klein wil houden.

 11. Is de klimaatterrorist de duivel die de mensheid bedriegt ? Waarschijnlijk .

  Het grootste succes van de duivel is …. dat hij erin geslaagd is dat de mens inmiddels gelooft dat de ‘duivel’ niet bestaat !

 12. @willy,

  Ook ik geloofde tot voor een paar jaar geleden nog, dar de aarde door onze uitstoot van CO2 opwarmde. Maar na een aantal met cijfers onderbouwde artikelen te hebben gelezen geloof ik dat niet meer. Want waarom zijn er tijdens de Romeinse Tijd en de Middeleeuwen dan perioden geweest met een warmer klimaat dan nu?
  Of waren er toen stiekem meer kolencentrales en vliegtuigen dan nu?

 13. Wetenschappers in de ware zin van het woord bestaan niet. Dit is dan ook de reden dat ik reeds meerdere keren het woord ‘pseudo-wetenschapper(s)’ heb vermeld. De ‘wetenschap’ evolueert niet geleidelijk maar ! verandert door paradigmawisselingen sprongsgewijs …. voila.

  pre-wetenschap / normale wetenschap / crisis / revolutie = leidt tot een nieuwe ! wetenschap , etc. ect.
  In het kort komt het hierop neer : de wijsheid van vandaag is de waanzin van morgen

  The Structure of Scietific Revolutions ,

  ( Wikipedia Thomas Kuhn )

 14. De leugen blijft regeren. Aantoonbare onzin. En een regering, parlement en justieel complex die dit honoreren.
  Hoe bestaat het dat mensen dit blijven pikken. Als. Maurice de Hondt gelijk heeft, neemt het vertrouwen in de kartelpartijen zelfs weer toe. Onbegrijpelijk!
  Ieder land krijgt de regering die het verdient. Nederlanders zijn iha te belazerd hun hersens te gebruiken. Dit is het gevolg.
  Om moedeloos re worden.

 15. Off Topic:
  In de Britse media wordt duidelijk aangegeven dat Boris Johnson de datum van Haloween, 31 oktober, aanhoudt als beoogde datum voor Brexit. 🙂
  De Nederlandse media ontgaat deze symboliek of het wordt met opzet verzwegen.
  De EU mag blijkbaar niet worden geassocieerd met boze geesten?

 16. Als ik dit artikel mag geloven dan behoor ik ook tot de sekte van de klimaatopwarming, dat wist ik niet. We weten al zeer lang dat planten CO2 uit de lucht opnemen, daarom dat de aarde steeds groener kleurt door de opwarming trouwens, aar planten en groen kunnen niet eindeloos CO2 uit de lucht halen ook de mens moet minder uitstoten, het verwijt dat meteorologen en klimatologen zouden gemanipuleerd worden door extreme krachten is onzin, ik ben totaal nog niet bedreigd geworden en ik was vroeger sceptisch over de klimaatopwarming, maar zelfs het oprukken van de woestijnen is antropogeen, de overbevolking, we hebben reeds twee planeten nodig, het uitsterven van dieren, de koralen en de diversiteit is zeer gevaarlijk, de ontbossing, en de oprukkende woestijn zijn al een verklaring voor het warmer wordende klimaat. Shalom

 17. @ Moderator: Heb het ook onder het vorige onderwerp geplaatst, maar nu is de kans dan hij het leest misschien iets groter. Plaatst u maar waar u Wilt. Groet van mij.

  Geen probleem Günter als u het 2 x geplaatst heeft. Mod.

 18. @ Evert 08/09/2019 om 2:04 pm. De meesten van onze ouders en wijzelf hebben hun steentje bijgedragen. Dag- en nachtdiensten, grote verantwoordelijkheden, gevaren, niet al te hoge lonen, belastingen, mond houden en de regels uitvoeren. Die roofdieren uit Afrika en die islamitische haters noch hun voorgeslacht hebben nog nimmer een nagelschrap aan onze samenleving bijgedragen maar krijgen meteen meer voorrechten aan geld, bezit, verzekeringen enz. dan onze ouders of wij ooit gehad hebben. En velen baggeren op alles dat blank is, waarbij zij de overheid (lees: Zakkenvullende ambtenaren van trias politica) aan hun kant hebben. Is dit oorlog tegen ons en onze cultuur of niet? Antwoord is een luidkeels JA

Comments are closed.