‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden

Afbeelding: (3).

—————————————————————————————————————————————–

‘The Handmaid’s Tale’, maar dan groen?: Worden normale mensen door de klimaatsekte gedwongen (en onder dreiging met hoge straffen) hun vrijheid en welvaart op te geven voor een feitelijk stokoude natuurafgod? – Wetenschappers voorspellen koudste winter in 100 jaar

—————————————————————————————————————————————–

U wilt meehelpen de planeet te ‘redden’, maar het lukt maar niet om van uw vlees-, auto- of vliegvakantie verslaving af te komen? Geen nood, het Amerikaanse NBC heeft een oproep gedaan aan mensen om online hun ‘klimaatzonden’ te bekennen, wat opnieuw bewijs is dat het klimaat(activisme) een nieuwe religie is geworden. Jammer voor NBC is dat er vooral mensen reageerden die weigeren zich aan de dogmatische onzinpropaganda van deze extremistische religie, die feitelijk een stokoude natuurafgod aanbidt, te onderwerpen. ‘Ik laat liever de hele planeet verbranden dan dat ik mijn steak opgeef,’ schreef iemand.

Iedereen die ‘zijn steentje wil bijdragen’ om ‘klimaatverandering te voorkomen’ –op zich al de grootst mogelijke faluwekul, want a) het klimaat verandert altijd, en b) er is niets wat de mens kan doen om dat te veranderen- kon bij NBC in zes categorieën, te weten energie, transport, plastic, vlees, papier en voedselverspilling, zijn ‘zonden’ tegen ‘moeder natuur’ bekennen.

Het Amerikaanse publiek trapte er gezien de meeste reacties echter niet in:

‘’Belijden’ impliceert dat er iets is waar ik me schuldig over voel. Dat doe ik niet. Ik doe alleen zuinig met elektriciteit om mijn energierekening omlaag te krijgen.’

‘Ik geloof niet in door mensen veroorzaakte klimaatverandering, en doe helemaal niets om dit op wat voor manier dan ook te ‘voorkomen’, regelen of veranderen.’

‘Mijn airco staat 24/7 aan. Ik ga niet zweten om deze klimaatreligie te plezieren.’

‘Ik denk dat het klimaat altijd al aan het veranderen is, en ik ga dus niet stoppen met het eten van vlees vanwege de sektarische manipulaties door links.’

‘Ik laat liever de hele planeet verbranden dan dat ik mijn steak opgeef.’

Moderne soort aflaat

Er zijn meer signalen dat de ‘klimaatbeweging’ een nieuwe religie is geworden. een sekte zelfs. Denk bijvoorbeeld aan CO2 compensatieheffingen en emissierechten, die eigenlijk niets anders zijn dat een moderne soort ‘aflaat’ voor rijkere ‘zondaren’ voor hun slechte daden, en die hen toegang tot de ‘groene hemel’ verlenen.

En wat te denken van de trend om je smaakpupillen te dwingen te wennen aan ‘duurzaam’, op bijvoorbeeld soja en insecten gebaseerd voedsel, die veel weg heeft van een vorm van Middeleeuwse zelfkastijding.

Greta Thunberg de nieuwe Jeanne d’Arc of zelfs Jezus

Greta Thunberg wordt door de klimaatgelovigen als een soort Jeanne d’Arc op een voetstuk gezet, en door sommigen van hen zelfs letterlijk de wedergekomen Jezus genoemd.

Complete klassen schoolkinderen worden –regelmatig verplicht of verkapt gedwongen (‘jullie mogen alleen spijbelen als je meedoet’)- de straat op gestuurd om te eisen dat hun ouders de planeet ‘redden’, wat doet denken aan de Middeleeuwse kruistochten, toen uiteindelijk ook grote aantallen kinderen werden gedwongen om mee te doen om het heilige land te redden.

Vliegschaamte; bijna alle vliegreizen binnen Europa worden verboden

In de EU gaat men al zover door mensen te vertellen dat ze minder moeten gaan vliegen, omdat ze anders hun CO2 quotum overschrijden. Duitsland is het volgende land geworden dat vliegreizen zwaarder gaat belasten. In het ultralinkse Zweden bestaat al de term ‘Flygskam’ (vliegschaamte). Uiteindelijk gaat dit naar het grote visioen van de kersverse Europese klimaatcommissaris Frans Timmermans toe, namelijk dat vliegreizen binnen Europa zo goed als totaal verboden worden.j

‘Klimaatontkenners’ automatisch verketterd

Nog een even duidelijk als angstwekkend bewijs dat we met een religie te maken hebben is dat iedereen die niet blindelings in het CO2/klimaatverhaal gelooft, wordt verketterd als ‘klimaatontkenner’. Alle tegenstemmen worden automatisch worden zwartgemaakt. Tegelijkertijd wordt valselijk de steun van 97% van de wetenschap beweerd – inderdaad: 97% van de door hen ingeschakelde, goedgekeurde en gesubsidieerde wetenschappers. Dit komt op hetzelfde neer als in een kerk vragen of God bestaat, en vervolgens met die uitslag proberen om ongelovigen te overtuigen.

Alleen de top wordt steeds rijker, ten koste van gewone man

En net als destijds bij de Katholieke Kerk en het Vaticaan het geval was, is het alleen de top die steeds rijker wordt, ten koste van de gewone man. Dat is de reden waarom ook veel multinationals en banken achter de klimaatagenda gaan staan: het levert hen onvoorstelbaar veel geld op.

Andere bedrijven zullen worden gedwongen om mee te doen, hetzij door almaar hogere klimaat/energiebelastingen (die er sowieso gaan komen), hetzij doordat ze op een zwarte lijst worden gezet als ze in de ogen van de klimaatbisschoppen niet schoon genoeg zijn of niet voldoende ‘duurzame’ investeringen doen.

Opstand ingeprogrammeerd

Dit kan dan wel eens gaan uitlopen op een grote opstand, net zoals men zich uiteindelijk ook tegen het religieuze totalitarisme van het Vaticaan ging verzetten. Het zal vermoedelijk beginnen te rommelen zodra het volk aan den lijve gaat ondervinden dat niet zozeer het klimaat, maar het klimaatbeleid hun levens begint te bemoeilijken en verpesten, en tegelijkertijd ziet dat de mensen aan de top van politiek, media, bedrijfsleven en banken zichzelf hebben uitgezonderd van alle welvaarts- en vrijheid beperkende maatregelen, waar we nog amper het begin van hebben meegemaakt.

‘Koudste winter in 100 jaar’

De CO2/opwarmingshoax kan tevens worden ingehaald door de realiteit van ‘global cooling’, zoals onafhankelijke wetenschappers verwachten op basis van de sterk afnemende activiteit van de zon. Russische geleerden verwachten zelfs dat de komende winter de koudste in 100 jaar gaat worden. (2)

Of politici hierdoor eindelijk wakker worden en hun verstand weer gaan gebruiken is maar de vraag. De meesten van hen zijn inmiddels al zo geïndoctrineerd met de klimaatreligie, dat ze zullen blijven geloven dat het allemaal door de opwarming door menselijke CO2 uitstoot komt, zelfs al zou het halve continent bevriezen.

The Handmaid’s Tale, maar dan groen?

Linksgroenliberale progressieven lijken reeds kritiekloos door de knieën te zijn gegaan voor de veeleisende klimaatafgod. Maar net zoals de meeste mensen niet door een streng christelijke regering gedwongen zouden willen worden om in God te geloven, naar de kerk te gaan, hun levens extreem aan te passen en een groot deel van hun geld in het ‘collectezakje’ te stoppen, willen normale mensen nu niet gedwongen worden om hun vrijheid en welvaart permanent op te geven voor wat in feite de terugkeer van stokoude natuurreligies is.

Denk in dit verband bijvoorbeeld aan de populaire en hoog gewaardeerde TV-serie The Handmaid’s Tale, die handelt over een toekomstige van de VS afgesplitste christelijke staat, een totalitaire theocratie, waarin een elite clubje een keiharde relidictatuur over het sterk verarmde gewone volk uitoefent, compleet met executies voor iedereen die ‘zwaar zondigt’ tegen de Bijbel. Auto- en vliegreizen zijn alleen toegestaan voor de top, en tal van industrieën zijn opgeheven of verboden.

Of we in Nederland en de EU naar een soort totaal ‘groene’ variant van The Handmaid’s Tale toegaan valt nog te bezien, maar veel tekenen wijzen wel die richting uit.

 

Xander

(1) RT
(2) Sputniknews via Op-Wintersport
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
11-09: Wereld Meteorologische Organisatie neemt afstand van Westerse klimaathysterie
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
21-06: Zoveelste klimaathoax: VN-baas poseert op eiland Tuvalu dat in zee zou wegzinken – niet dus
18-06: Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
25-05: Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming (… maar propaganda verandert alweer van ‘global warming’ naar ‘uitsterven van soorten’)
22-04: Duitse universitaire studie: Elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. Een muur om de poldervluchtelingen buiten te houden! En pushbacks zodat we het biefstuk niet moeten laten. Die profiteurs uit de polders komen gewoon om ons biefstuk op te eten nu hun eigen koeien verdronken zijn. Hadden ze maar hogere dijken moeten aanleggen.

  Het artikel is wel goed nieuws voor de elfstedentocht. Hopen dat die prof gelijk heeft over de strengste winter in 100 jaar, dan kan de schaatsgekte weer los na ondertussen al meer dan 22 jaar zonder elfstedentocht.

 2. Met ongelukken en natuurrampen waar de mensheid niets aan of tegen kan doen, wordt geen
  rekening gehouden, maar ook hulp en geld voor nodig is. Nee, elkaar bestoken met oorlogsmateriaal
  dat is belangrijker.

 3. Ramshoorn schreef:
  23/09/2019 om 4:29 pm

  Het is maar goed dat jij het niet voor het zeggen hebt….
  Ook zei God: ‘Hierbij geef ik jullie alle zaaddragende planten en alle vruchtbomen op de aarde; dat zal jullie voedsel zijn.’
  En kinder badjes weg? Geen kinderen zeker? Mijn kleinkind koelde heerlijk af van de zomer in haar badje buiten….
  Misschien eerst de reden achter de meeste problemen opzoeken,dan kom je er achter dat er vaak bezijden de waarheid gesproken wordt door de mensen die baat hebben bij oplossingen die voor de meeste problemen aangedragen worden…
  Als je de klimaat doelen wilt halen hoef je alleen maar de patenten die sHELL en soortgelijken opgekocht hebben vrij te geven,ik denk dat je dan binnen 10 jaar al ver voorbij de doelen bent….

 4. @john: ik neem aan dat jij dan ook god bent? Jij bent toch een ziel met een eigen wil? Als jij het echt wilt, kun je dan ook een eh… bloemetje maken of zo? Rol je spirituele spierballen eens en last je scheppingskracht gelden!

  De oudste leugen uit Het Boek. Je zult als God worden. En nog steeds trappen mensen erin. De oudste en enige religie. Als je goed je best doet, goed oefent, braaf bent, de rituelen uitvoert met de juiste woorden, je wil activeert, dan kun ook jij god worden. Zoals Walter Martin dan zei: “Schuif eens op God, ik hoor er ook bij!” Alleen er is geen vacature, de echte Schepper is er maar één.

  En over die religie: dat is er in feite maar 1, voortgekomen uit Babylon en nu met als centrum het Vaticaan in Rome. Hun geheime dienst, de Jezuïeten zijn verantwoordelijk voor al deze dwaalleringen, inclusief communisme, socialisme, fascisme, financieel systeem, vrijmetselarij, JG’s, Mormonen, zionisme, eugenics, rassenleer, evolutieleer, propaganda, mind control, ruimtevaartprogramma… bedenk maar iets en de kant is levensgroot dat het daar bedacht is.

 5. Deze dappere meisjes zijn de narren van deze tijd. We hebben ze broodnodig omdat zij, net als in de middeleeuwen de, enige zijn die nog de waarheid mogen spreken; ook tegen de baksheeshboy president Honkey.

 6. @loeky123 ik begrijp niet wat het plan is
  Dat is aangekondigd door het oprichten van de Georgia Guidestones door de vrij metselaars. Een van de regels bevatte de zin dat de w e r e l d b e v o l k I n g teruggebracht moet worden tot 500.000.000 mensen. Op een paar na zal iedereen ingezet worden als dwangarbeider om de elite in stand te houden. Hoe wil men dit bereiken? Oorlogen, hongersnoden, kannibalisme, ziekten zoals lepra, builenpest, tbc etc. die bijna verdwenen waren weer de kop op laten steken door migratie zonder controle. Verder een probleem creëren dat er niet is. Klimaatprobleem. En wie hoor je het hardst krijsen over hun verwende leventje in hun jeugd? Bijna alleen maar jonge meisjes. Zij die eisten dat aan al hun wensen voldaan werd. Kunnen ze nog wel terug naar een eenvoudig leven? In ieder geval voldoet de toekomstvisie van de NWO (Nazi Wereld Orde ) aan hun eisen. Ook hebben zij niet meegekregen dat er veel meer mensen dood gaan door de kou dan door de warmte. (Zie de bevolkingsgroei in Afrika) Persoonlijk geloof ik door het grand solar minimum dat het eerder koud gaat worden dan dat de aarde opwarmt. Verder zou ik aandacht schenken aan de hoeveelheid vulkaanuitbarstingen die plaatsvinden, zou er ook CO2 vrijkomen? Maar niet alleen daarom, maar in de Bijbel staat iets over grote rookkolommen, maar in welke tijd?

  In deze video laat men een sneeuwvoorspelling zien die eigenlijk pas in de winter zou moeten plaatsvinden: https://www.youtube.com/channel/UC6VhLE7qAeW8NZm6PsXGGrQ/feed
  Hier wat globale gebeurtenissen https://watchers.news/

 7. Vliegschaamte?
  Je hoeft maar een paar bedrijven als Thomas Cook en Tui te hebben en te verstrengelen, en vliegen is wel voorbij dankzij het business- en beloningsplan. Heeft men geen politiek voor nodig.

 8. @ sorry Marian iedere ziel is god met een vrije wil. dwz Wij ook als wij niet massaal om hulp vragen aan hogere beschavingen die al decennia lang bij de zon klaarliggen moeten Wij het zelf oplossen maar niet getreurd er is al heel veel hulp op deze eens zo,n mooie planeet. aanwezig. maar je moet het wel willen zien.

 9. We leven in een echte ‘clown wereld’ waarin quasi iedereen een autistisch kind aanbidt.
  “Kinderen zijn er om gezien te worden, niet om gehoord te worden.”

  Het echte probleem, waarover gezwegen wordt, is de bevolkingsexplosie in de derde wereld.

  Er is geen enkele reden waarom verantwoordelijke mensen in het Westen, die slechts één of maximum twee kinderen hebben, daar zouden moeten voor gaan lijden en betalen, terwijl aan de bevolking in de derde wereld toegelaten wordt om hun idiote sexuele praktijken, die de oorzaak zijn van deze bevolkingsexplosie, gewoon verder te zetten en die hierdoor uiteindelijk de hele planeet naar de verdoemenis zullen helpen.

  Ze kunnen doen wat ze willen maar dan moeten ze er ook zelf maar voor opdraaien en niet het Westen laten betalen voor hun eten en hun levensstijl.

 10. John op 8,37

  moeder aarde wordt hier niet bedoeld, maar God
  Hij heeft alles onder controle !

 11. @anoniem heerlijk om je gal te spuien. maar als je over niet al te lange tijd tot het besef komt dat niet die miljarden maar jij zelf op veel fronten ernaast zit Oei wat dan. De aarde is net als vele sferen een deel van de z,g hemel daar dezer een niet bestaand sprookje is. Zowel sananda/jesus mohamed boedha kwamen naar hier om de massa wakker te schudden . de aarde is de beste en ook de zwaarste leerschool. daar de 3d in de laagste energie terecht kwam . Niet meer nu. De negatieve energien hebben er een prison planet van gemaakt hun tijd is voorbij .en dat weten zij. vandaar de rotzooi die nu overal heerst. Nu de enige les die geleerd had moeten worden is heel eenvoudig Alles is god, alles is licht, alles is liefde niets meer of minder De eindtijd is al een tijd geleden begonnen en het einde is nu heel dicht bij.

 12. Raveltje, Mao heeft dit ook nog toegepast. Kinderen opzetten tegen hun ouders en leraren ,en die laatsten als volgt aan de schandpaal zetten en afknallen. Niets nieuws ,juist een andere vorm van communisme.

 13. En heel de wereld loopt dit klimaat-kind godje achterna. Hoe achterlijk om deze mondiale secte-achtige groene religie met een huillerige kindgodje te volgen. Waar is deze wereld beland? Waar zit het gezonde verstand? Bestaat dat nog of slaat de waanzin toe?

 14. boeren weg.
  tuinders weg
  vissers weg
  Schiphol weg
  auto te duur,
  brandstof weg of duur
  migranten die niets bijdrage er in
  hulp organisaties er in op subsidie, maar wie verdiend die subsidie, die zijn we.
  SCHAAK MAT, END GAME
  maar niemand doet iets, let wel, Nederland is groot geworden met scheepvaart de vissers en de horti en agro business en handel.

 15. nog 1: al die kinderen die daar lopen, moet goed begrijpen dat dit het nekschot is voor hun toekomst. ze kunnen geen huis kopen, (huren ook niet denk ik) geen werk, geen kinderen, gewoon geen toekomst. ik ben blij dat ik van 1962 ben, wij gingen, (ga nog steeds) werken, jammer dat de tv en media dit nooit inzien of niet mogen melden. rente is 0% en bijna niemand durft te investeren, enkel de overheden en de grote bedrijven zeer vreemd. 20 jaar geleden met 5% ging de economie als een kogel, nu stil stand

 16. ik begrijp niet wat het plan is.
  vele migranten er in (extreme kosten)
  dan de economie wordt stil gezet,. vliegen, bouw (stikstof) en ga maar door,
  dus links gooit de economie plant, migranten er in, we kunnen de pensioen afromen, ( leeg zuigen) huid eigenaren om ook aan de beurt. maar hoe moet je dit betalen.
  dit is gewoon een strategie om alles te slopen, bedrijf economisch failliet. wat is hun plan…

 17. Op de klimaat top zetten ze een kind in wat is gehersenspoeld walgelijk!!! een offer voor de groene klimaat god

 18. En wederom blijkt de Bijbel een actueel boek:
  Romeinen 1:25: Zij ruilden Gods waarheid in voor de leugen. Zij vereerden de dingen die God gemaakt heeft in plaats van God zelf. Hij is toch de Maker!.

  Alle maatregelen die mensen zelf treffen om het klimaat in eigen handen te nemen, zullen op niets uitlopen. Wij mensen hebben geen macht over het klimaat, onze enige opdracht is om goed voor de natuur te zorgen en daar hebben we al moeite genoeg mee.

 19. @Anoniem: 11.12 pm, op 23/9. Het zijn geen “dooie dominees”, maar meestal “rode dominees”. Al die opleidingen, op Universiteiten en Hogescholen zijn volkomen geïnfiltreerd door socialisten en Marxisten.

 20. Zag die Thunberg een verhaal van een velletje papier oplezen. Vraag me af wie die toespraak geschreven heeft. Maar goed, heel de deugwereld heeft een nieuwe leider gevonden. Een 16 jarige met een afwijking. De wereld is verloren, klimaatprobleem of niet. Verloren door algehele waanzin in het deugkamp.

 21. Willen we meer of minder klimaat? Weg met het klimaat! Alle klimaten het land uit! Klimaat go home! Het klimaat moet stoppen, NU!

 22. En vandaag alwer chemtrails in de lucht. Als dat niet een degelijk effect heeft op het klimaat? Ah. Wetenschappelijk onderbouwd: De polen zijn aan het kantelen. Al 24 graden in de afgelopen 20 jaar. Consequenties: De seizoenen verschruiven, de oceanen kantelen, vulcanen barsten, tectonische platen verschuiven, het strand wordt een beetje kleiner hier en een beetje groter daar,etc. Kortom, niets aan de hand. Wij, kleine mieren (bekijkt door een vliegtuigraam op geen 500m hoog) leven op een planeet die leeft in een ecosysteem genoemd Universum. We hebben een paar ijstijden achter de rug en toen was geen industrie en praktisch geen mens. Wel veel dinosaurussen. De vervuilers zijn namelijk de industrieen die ons producten aanbieden waarvoor we verplicht zijn om het plastic naar huis mee te nemen.Op een boodschap dat zijn er velen. En wij zitten met de gebakken peren. Zij moeten vooral gaan betalen om het rotzooi op te ruimen en oplossingen zsm implementeren. Er zijn bewezen efficient en kostreducerend juweltjes van technologies die al tal jaren bestaan. zoals Pyrolysis. Van mini tot mega format te installeren. Al het vuil, autobanden zelfs, worden verhitten ( niet branden) onder vaccuum. Praktisch geen exhaust, het gas kan omgezet worden in electriciteit, beetje rauw olie en van de resten worden gresstenen van gemaakt. Die zijn te gebruiken in de wegenbouw bijv.) Vandaag zou een mini pyrolysis om ieder hoek van de straten moeten staan. Geen scheiding van afval meer nodig en een goedkoper elektriciteitnota. Ook geen vrachtwagen die rondrijdt en maakt veel uitstoot. Alleen maar voordelen. Dus, wanneer? Windmolen, althans de modelen van Siemens & Co. zijn een groot scam. Super inefficient en lawaaier. Zichtvervuillers ook nog. Nog iets te overwegen: CO2 is voeding vor de bomen die groeien ervan. In de proces, de bomen transpireren zuurstof die houdt ons in leven. Maar ondrtussen blijven ze bomen kapen of in de fik steken. Waar blijft het verstand? Of?… Als er maar geen wil is, dan is er geen weg. Dat de heren, met zoveel schooldiplomas, kunnen dat niet inzien valt hun IQ tegen eigenlijk. Ik heb intensief samengewerkt met een stuk of 15 MKB levranciers van duurzame industriele innovaties, die ook nog eens tijd en geld besparend zijn. We werden toen goed in de gaten gehouden laten we zeggen. Het brengt voor vele industries roet in het eten.
  Greta vind ik zielig. Ze wordt misbruikt en extremist gevoed. Haar ouders, door haar hierin te ondersteunen, verspelen haar goede naam, want op termijn, de waarheid zal zegewieren. Hopelijk niet al te laat. De ‘Climate Change’, zoals ze het depicteerd, is een scam en gevaarlijk want het richt zich om het volk zich te laten schuldig voelen. Zo krijgen we binnenkort CO2 credits , ook voor als we een scheet laten. Wij, het volk, zijn niet de primaire boosdoeners, meest van ons scheiden ons afval en letten op. Het zijn de productiebedrijven. Nogmaals, die moeten vooral hun verantwoordelijkheden dragen. Als ik kaas koopt in de supermarkt, ben ik verplicht om de verpakking erbij te kopen. Meestal is het plastic. Plastic is ons probleem No.1; Er moet zeker iets gebeuren om de wereld minder toxisch te maken en snel. Het moet wel blijven de mensenziel respecteren. Eenheid, liefde en correcte opvoeding zijn onmisbar als we onzelf, onze kinderen en klein kinderen willen redden van een verschrikkelijk futur scenario. Werk aan de winkel, dus?

 23. Lente zomer herfst winter, vier waarden waar we waarde aan toe kennen
  Ze maken het expres te heet met die verdomde chemtrails, dat denk ik

 24. Met alle respect een heel dom, en bevooroordeeld voorbeeld. “Dit komt op hetzelfde neer als in een kerk vragen of God bestaat”. Als je de cijfers van de laatste onderzoeken bekijkt zullen de aantallen je verbazen. De helft van de dominees gelooft de meest basale doctrines al niet meer, en een groot aantal gelooft ook idd niet in God.

  Het vereren van afgoden is daarentegen nog steeds springlevend. Men doet allemaal net of het niet zo is, van de preekstoel worden waarschuwingen geuit tegen ‘het geld’, ‘de voetbal’ of zoals hier ‘het klimaat’ maar al die dooie dominees beseffen niet dat er werkelijke machten schuilgaan achter de echte goden. Men ontkent de realiteit van deze (af)goden maar men doet er alles aan om de verering in stand te houden. Denk aan sinterklaas, Kerstmis, valentijnsdag, halloween, Buddha beelden, Mariaverering, de qa’aba, graven in de kerk en relikwieën onder het altaar, zonnewende solaria (Stonehenge), Griekse, Romeinse, Egyptische goden vermomd als katholieke heiligen, UFO’s en noem maar op. En dan is er natuurlijk nog ‘Moeder Aarde’ de steenklomp die als levend, intelligent handelend, scheppend, levendbarend, oppermachtig wezen vereerd wordt. Hoe zo’n bord voor je kop moet je hebben om zoiets te geloven? En toch doen miljoenen (miljarden?) het.

 25. Die oude religie waar het artikel op doelt is waarschijnlijk de door de hippies overgenomen “moeder aarde verheerlijking ” waarbij de planeet een eigen bewustzijn heeft en de mens een kwaadaardige aanwezigheid vormt .
  In de Bijbel staat overigens het tegenovergestelde .

  P.S : Is de regeringen aanschreeuwende Greta Thunberg afkomstig uit Noord Korea ?

 26. En nou maar wachten op een strenge winter.Maar ja,hier in dit land wordt toch alles door je strot gedrukt,dus zullen de technocraten dure investeringen door je strot douwen.Waar is het protest uit de samenleving?

 27. Dat is dus de NWO klimaatzonden bekennen door aflaten te betalen.
  Wie waren het die het ene na het andere probate middel op de markt brachten, zonder goed onderzoek wat
  de gevolgen waren? Juist de elitaire wetenschap.
  Chaos creëeren. Kinderen en jeugd misbruiken en tegen ouderen opzetten. En ondertussen gaat de illegale
  handel in mensensmokkel door.
  En ten einde wacht ons nog nucleaire vergelding met straling,van wie de macht krijgt.

 28. Beangstigend, die sprekende klimaatpop.
  Beangstigend omdat hele horden er achteraan blijken te lopen en het gedreig serieus nemen, al dan niet geveinsd.

  Het wachten is op de massale volksopstand wanneer de bevolking het klimaatbedrog en de gevolgen ervan eindelijk aan den lijve gaat ondervinden.

 29. Het is juist die welvaart die ons aan het nekken is, de bomen groeien niet tot in de hemel, de menselijke hoogmoed is, alles kan, alles moet , en niets kan ons stoppen, en wat leert de geschiedenis ons? het loopt meestal slecht af. Ik ben ook niet voor klimaatgekken, die ons allerlei lasten willen opleggen, verandering begint bij jezelf , wil je iets veranderen, verander dan zelf. Shalom

 30. We kunnen het weer voor een week nog niet eens betrouwbaar voorspellen laat staan een winter die nog niets eens in het vizier is .en wat die vliegtuigen betreft , het zijn vieze stinkende herrie dingen . Die hele woon en leef gebieden van mens en dier verzieken met hun stank en herrie

 31. @ Ramshoorn: 4:29 pm. Beter had ik het niet kunnen verwoorden.

  @Jannie:4:53 pm. Precies!

 32. Ik denk dat de EU belastingen nodig hebben voor Brussel. Want wie kan controleren dat de heffingen echt geinvesteerd worden in de zg. Verduurzamingsprojecten? Niemand weet wat er met z’n geld wordt gedaan.

 33. Ik vergeet nog de CPN. Ook zo’n lekker clubje. Links lullen, rechts vullen.

 34. Het is feitelijk communisme in een groen jasje. PSP, PPR etc, allemaal partijen uit de linkse hoek die zijn opgegaan in groenlinks. Laat je niet beetnemen door dergelijke useful idiots.

 35. Wij hebben niets te vertellen. Er is Een die alles in Zijn hand heeft.

 36. Beste Xander, de spijker op de kop met uw artikel: “Worden normale mensen door de klimaatsekte gedwongen (en onder dreiging met hoge straffen) hun vrijheid en welvaart op te geven voor een feitelijk stokoude natuurafgod?”

  Ik keek zondagmiddag naar Buitenhof en hoorde tot mijn verrassing oud-minister van Financiën Hans Hoogervorst duidelijke taal spreken over het KRANKZINNIG financieel beleid van de EU, DRAHGI, en onze minister van financiën Wopke Bastiaan Hoekstra CDA.

  Om over die klimaat-gekte van spijbelende scholen en kinderen maar te zwijgen. Zelfs de CU heeft zich laten betoveren door die hedendaagse klimaatgoeroe’ s met hun Mantra’ s, geïnspireerd door de Paus, EU en VN die op hun Yogamatjes gezeten het Mindful klimaatdenken trachten te implementeren.

  Van het Kabinet en Tweede Kamerleden kunnen we ook geen tegengas verwachten, die zetten allang het verstand op nul en de blik op oneindig!

  Ik ben het wel eens dat er veel minder gevlogen moet gaan worden. Ook het autoverkeer mag van mij sterk ingeperkt worden. Kinderzwembadjes in tuinen moeten opgedoekt worden en ook badkuipen mogen van mij uit huizen verdwijnen. Douchen is veel hygiënischer en bespaart rivieren aan water.

  Ik verlang naar een veilige wereld. Snelrecht voor boeven, verkrachters en inbrekers. Lachgas, HardDrugs en Weed en XTC moesten vandaag nog verboden worden. Bezitters hiervan zouden zwaar beboet dienen te worden.

  Geen Enkelbanden meer. Criminelen moeten direct vanaf dag 1 in Gevangenissen heropgevoed worden, beleefd worden, en werken met hun lijf. Wie niet werkt die zal niet eten zij de Britse Margareth Thatcher eens.

  Als burgers geen rotzooi meer op straat gooien en bedrijven de rook zuiveren die schoorstenen uitblazen, geen chemisch afval in rivieren meer lozen wordt deze aarde spoedig weer een paradijs waar burgers weer vrij kunnen ademen. Bibliotheken moeten niet gesloten worden zoals de afgelopen jaren gebeurde, maar gezuiverd worden van gewelddadige en smerige boeken!

  NPO en de Commerciële TV en Radio zenders zouden daar een grote bijdrage aan kunnen leveren. Verbeter de schoolboeken met meer inhoud en geef leerkrachten de ruimte en een goed salaris. Dat wens ik natuurlijk ook verplegend/verzorgend personeel toe.

  De beste opvoeding en klimaat regels vind ik nog steeds in de Bijbelse 10 Geboden van Exodus 19-20.

 37. De planeet redden,denk dat de aarde prima blijft draaien ook is het een ijsplanneet.
  Milieuvervuiling doet de mens,de rest is nonsens.
  Ben benieuwd naar de rellen bij f1 races naar het journaal van gister.

 38. Elk jaar wordt opnieuw de koudste winter in tientallen jaren of zelfs 100 jaar vootspeld. Desondanks zijn de winters van de afgelopen 20 jaar bijna zonder uitzondering erg zacht. Intussen smelt in Alaska, Siberie en Spitsbergen de permafrost door de hoge temperaturen.

Comments are closed.