Wereld Meteorologische Organisatie neemt afstand van Westerse klimaathysterie

Ook Petteri Taalas, hoofd van de World Meteorological Organization (WMO), vergelijkt het selectief gebruiken van gegevens door media en politiek om de huidige klimaatagenda te ondersteunen met ‘religieus extremisme’. (Afbeelding: Getty Images (4)).

—————————————————————————————————————————————-

WMO hoofd: Gevaar komt ‘nu van doemdenkers en extremisten die vinden dat we nog veel radicaler moeten worden’ – Ook de zesde missie naar de Noordpool om Global Warming te bewijzen totaal mislukt: schip met ‘klimaatstrijders’ komt vast te zitten in mysterieuze harde witte substantie

—————————————————————————————————————————————-

Dagelijks krijgen we in de mainstream media nieuwe angstzaaiende CO2/klimaat propaganda over ons uitgestort, zoals gisteren het bericht dat we 40% minder CO2 moeten uitstoten om de ‘klimaatdoelen’ te halen, en een dag eerder de bewering dat er € 1,6 biljoen nodig is om ‘klimaatverandering tegen te gaan’. Dat steeds meer serieuze wetenschappers en instellingen die niet op de loonlijst van de Westerse klimaatsekte staan afstand nemen van dit soort bangmakerij, en ook de zesde missie van ‘klimaatstrijders’ naar de Zuidpool op een totale mislukking is uitgelopen omdat het schip vastliep in een mysterieuze harde witte substantie, lezen we echter vrijwel nergens.

Petteri Taalas, hoofd van de Wereld Meteorologische organisatie, riep in een interview met een Fins magazine op om in het klimaatdebat vooral nuchter te blijven, omdat er volgens hem niets klopt van alle ‘einde van de wereld’ scenario’s. ‘We moeten kalm blijven en goed nadenken over dit probleem. Het zal niet het einde van de wereld zijn, maar enkel iets wat meer aandacht vergt. Op sommige delen van de planeet worden de levensomstandigheden slechter, maar mensen hebben eerder in moeilijke omstandigheden overleefd.’

Hoewel het klimaatscepticisme volgens Taalas de afgelopen jaren is verminderd –ongetwijfeld omdat dit constant door politiek en media zwaar de kop wordt ingedrukt- komt het gevaar ‘nu van de andere kant. Klimaatexperts worden door mensen aangevallen die beweren dat we nog veel radicaler moeten worden. Dat zijn doemdenkers en extremisten die bedreigingen uiten. Zo is hun laatste idee dat het krijgen van kinderen een negatief iets is. Ik maak me zorgen om jonge moeders die toch al onder grote druk staan. Dit zal hun last alleen maar verzwaren.’

‘Dit komt overeen met religieus extremisme’

Zoals klimaatrealisten al jaren doen wijst ook Talaas op het feit dat de media en politiek heel selectief losse feitjes uit de IPCC rapporten pikken, zodat die hun extremistische beleid en doelstellingen lijken te ondersteunen. ‘De IPCC rapporten worden op vergelijkbare wijze gelezen als de Bijbel: je haalt er bepaalde teksten of stukken uit waarmee je je eigen extreme standpunten probeert te rechtvaardigen. Dat komt overeen met religieus extremisme.’

We hebben deze laatste zin onderstreept, omdat veel mensen de vergelijking met een religie en het gebruik van termen zoals ‘klimaatsekte’ nog steeds overdreven vinden. Greenpeace medeoprichter Patrick Moore –verguisd omdat hij zich totaal heeft afgekeerd van zijn organisatie en een van de eersten was die het over een groene / klimaatreligie had- noemde Taalas’ opmerkingen ‘de grootste barst in het alarmisme in een lange tijd… De meteorologen zijn echte wetenschappers, en hebben het waarschijnlijk helemaal gehad met Greta (Thunberg),(Michael) Mann, (Al) Gore en de A.O.C. (Alexandra Occasio-Cortez) catastrofisten. Goed voor hem.’ (1)

Want dit is wèl een hard feit: van de 108 modellen die het IPCC tussen 1998 en 2014 gebruikte om global warming te voorspellen, zijn er volgens het Cato Institute maar liefst 105 foutief gebleken. De temperatuurstijging werd in deze modellen (veel) te hoog ingeschat, maar daar werd wel miljarden kostend klimaatbeleid op gebaseerd.

Ook het 6e schip met klimaatstrijders komt vast te zitten in mysterieuze witte substantie

Wars van iedere feiten of zelfs maar de wil om die onder ogen te zien ging er onlangs wéér een schip vol ideologische ‘klimaatstrijders’ naar de Noordpool om te bewijzen dat die echt aan het smelten is. Ook deze zesde ‘ship of fools’ missie mislukte echter totaal; de MS Malmö kwam namelijk op 3 september bij de Svalbard Archipel tussen Noorwegen en de Noordpool –net als vijf eerdere schepen- vast te zitten in een mysterieuze harde witte substantie die er volgens de extremisten niet meer behoorde te zijn: ijs. De ‘klimaatstrijders’ moesten per helikopter worden geëvacueerd.

Verslaggever Erofey Schkvarkin kon er de humor wel van inzien: ‘Er is iets helemaal mis met het ijs op de Noordpool. In plaats van te smelten, zoals de VN en het IPCC hebben bevolen, heeft het ijs het schip met klimaatstrijders veroverd.’ (2)

Al bijna een eeuw wordt opwarming, toen afkoeling, daarna weer opwarming voorspeld

De onafhankelijke Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong plaatste enkele kopieën van krantenartikelen uit 1932 en 1947, waarin ook al werd gewaarschuwd voor een snelle opwarming, het smelten van het ijs en het aanstaande onderlopen van steden en kustgebieden. In 1969 werd in de New York Times voorspeld dat de Noordpool ‘binnen twee decennia een open zee kan zijn’.

Armstong: ‘Deze mensen hebben om wat voor reden dan ook aangenomen dat alle steden zullen zinken en wij daar de oorzaak van zijn.’ In de jaren ’70, toen het klimaat ineens afkoelde, ‘draaide alles helemaal om. Toen werd het ineens global cooling die de beschaving zou vernietigen,’ vervolgt de econoom met een afbeelding van een Newsweek artikel uit 1975 hierover. Time magazine volgde in januari 1977 met op de kaft ‘The Big Freeze’, waarin klimaatwetenschappers voorspelden dat de gemiddelde temperatuur 20 graden zou dalen. En ja, ook toen werd de schuld hiervan uitsluitend aan de mensheid gegeven.

‘Klimaatverandering is enkel politiek om belastingen te verhogen en onze vrijheden en rechten af te pakken’

‘Het verschil is dat het ze nu gelukt is om regeringen zover te krijgen om -op basis wat ze zeggen te willen stoppen- de belastingen te verhogen. Canada heeft een belasting van $ 1000,- per woning ingevoerd om ‘global warming’ te stoppen. Misschien zit daar wel de theorie achter dat als de politici meer geld krijgen ze minder zullen praten en zo minder warme lucht uitstoten met hun geschreeuw dat het einde nabij is.’

Hij wijst er nogmaals op dat het historisch en wetenschappelijk ondubbelzinnig is aangetoond dat het klimaat cyclisch is, dus altijd verandert. Een ‘stabiel’ klimaat bestaat niet en heeft nooit bestaan. ‘Maar iedereen die het waagt te stellen dat klimaatverandering NIET door mensen wordt veroorzaakt, wordt belachelijk gemaakt. Het is namelijk een politieke kwestie geworden die wordt gebruikt om de belastingen te verhogen en de menselijke activiteit te reguleren door steeds meer van onze rechten en vrijheden af te pakken.’

‘Degenen die anderen die door mensen veroorzaakte klimaatverandering ontkennen aanvallen zijn of gehersenspoeld, of hebben een eigenbelang bij dit totale bedrog.’ En dan komen we niet alleen uit bij het overgrote deel van de politiek (belastingen, controle), maar ook bij banken en multinationals, die miljarden zullen verdienen nu deze klimaathoax met alle mogelijke dwingende maatregelen aan het met linksgroenliberale mediapropaganda onwetend en onkundig gehouden gewone volk wordt opgelegd. (3)

Xander

(1) Epoch Times via Zero Hedge
(2) Maritime Bulletin via Breitbart
(3) Armstrong Economics via Zero Hedge
(4) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
21-06: Zoveelste klimaathoax: VN-baas poseert op eiland Tuvalu dat in zee zou wegzinken – niet dus
18-06: Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
25-05: Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming (… maar propaganda verandert alweer van ‘global warming’ naar ‘uitsterven van soorten’)
22-04: Duitse universitaire studie: Elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Rienus , ben jij der ook zo eentje die denkt 4 Miljard kubieke KM atmosfeer onder controle te kunnen houden ?
  Wij stellen hier in deze groep alleen maar feitelijk vast.En dit in alle objectiviteit.
  Wat het klimaat betreft hebben wij niet de pretentie te durven stellen dat wij dit onder controle kunnen houden.

  Met vriendelijke groet,

 2. Als je de thermodynamica van onze atmosfeer snapt,dan weet je ook dat waterdamp het enigste broeikasgas is dat hier de hoofdrol speelt. En gelukkig maar ,want het zou hier anders erg hard vriezen of overdag snikheet zijn . De woestijn is hier een schoon voorbeeld van. Waterdamp houd ons hier in de comfortzone.
  CO2 met zijn 400PPM waarvan een minimale antropogene bijdrage speelt een verwaarloosbare rol . Maar doet u geen moeite om die groene papegaaien te overtuigen. Het is een wereld vreemde diersoort. Feiten immuun en geen enkele voeling met de realiteit. Ze zijn in staat het zonlicht te ontkennen en de wetten van Newton in vraag te stellen. Ze leven in hun eigen utopische bubbel. Dit is wat je nodig hebt om dat CO2 gezeur te verkondigen en de massapsychose aan te wakkeren.

 3. Veel mensen geloven in god. Oh ja? Is dat wel zo?
  Als atheïst heb ik ook zo een geloof.
  Mijn geloof is, dat de aarde met haar atmosfeer, de zon en maan een geweldige eenheid vormen, waar 7 miljard “mieren” niets tegen in kunnen brengen.
  De mens is een jaloers type die het niet kan uitstaan dat de “eenheid” zo sterk is en geen inmenging duldt.
  Over twintig jaar heeft die mens weer iets anders verzonnen, waar de kudde weer achteraan loopt.
  Moe.

 4. @willie als je wikipedia geloofd kunnen zij jou van alles wijsmaken/ mensen die een bde hebben meegemaakt niet meer… De zon is op het oppervlak 22graden C dwz de zon is gewoon een planeet en geeft alleen maar licht geen warmte bron dus. verder mag je het zelf uitzoeken waar dat licht vandaan komt. of vraag het aan je gardian engel

 5. @Anoniem: Bedankt voor je reactie, maar ik heb nooit geschreven dat de zon een planeet zou zijn of is. Onze zon is een ster , een erg hete plasmabol die veel energie produceert,en die waterstof in helium omzet, dit noemen we kernfusie dit volgens de berekeningen waar ik hier niet verder op inga van Albert Einstein . En je godsdienstige overtuiging staat vrij hierin.Shalom

 6. @ Lechaiem .
  Bedankt voor je steengoede link , ik ben verbijsterd .
  Geleerd op de lagere school ; samenstelling van de lucht die mensen al duizenden jaren inademen ; 78 procent Stikstof-gas ( ! ) , 21 procent Zuurstof-gas , en 1 procent overige gassen .
  Ben blij dat de verbouw van het Binnenhof niet door kan gaan , dan kunnen ze daar niet meer liegen .
  Wellicht hebben de complotdenkers gelijk want ook de ophoging van dat afsluitdijkje gaat niet door , zodat Hollanders verdrinken wat weer goed is voor het milieu .
  Dank voor je link .

 7. Misschien eens een artikel over wilders doen? Of waterkwaliteit/luchtkwaliteit in ons land of die stomme stikstofregels of aantal zelfmoorden terwijl de Nederlander schijnbaar zo gelukkig is volgens Den Haag. Of het uitwissen van kontant geld wat leidt tot het merkteken. Niet normaal meer in wat voor een land wij leven. Bij deze wil ik ook minder migranten, minder VVD en andere kabinetspartijen, minder multinationals, helemaal minder Rutte, minder klimaatregels, minder koningshuis, minder Europa en meer schoon gas! We gaan helemaal naar de ondergang en er wordt niks aan gedaan! Blijkbaar is de Nederlander zo egocentrisch dat hij zelfdestructief is geworden.

 8. Het is lariekoek en bedoelt om de mensheid te misleiden steeds meer schulden te maken.
  Nederland is overal een koploper in, maar vergeet wat de Nederlanders echt nodig zijn.
  De mens heeft de natuur nodig is levensonderhoud en niet andersom.
  Digitaal is nu de woekerplant die alles in zijn macht wil.

 9. @ John : Sorry, maar dit is toch wat onnozele praat, de zon is een ster dat zijn de grondbeginselen van de astronomie raadpleeg Wikipedia . shalom

 10. Als we eerlijk zijn…. Wie zijn de huidige ‘voortrekkers’ van de ‘klimaatprotesten’? Een handjevol tieners die nog steeds op de kosten van mama en papa leven en geen enkel besef hebben van wat het leven inhoudt. En die gemanipuleerd worden door een paar overheidsfunctionarissen die er alle belang bij hebben om een ‘groene toekomst’ te promoten omdat ze met die extra belastingen hun zakken kunnen vullen. Hier in belgië (bewust met kleine b…) schenkt de mainstream media meer en meer aandacht aan de ‘persoonlijkheden’ achter de betogingen ipv aan het onderwerp zelf…. Persoonlijke vetes omdat de ene meer aandacht krijgt dan de andere worden in de media uitgesmeerd… Mensen die de betogingen nu nog steunen zijn echt helemaal gek en verdienen het eigenlijk om gepluimd te worden door de overheid.

 11. In denemarken hebben de socialisten de verkiezing gewonnen. Omdat ze het programma van de extreem rechtse regering over genomen Hebben . Wat een bende bedriegers. En de bevolking geloofd ineens weer omdat ze zogezegd de arbeider en middenklasse verdedigen. De kerken en marxisten hebben dezelfde slogan “ houd ze arm en dom”
  “ luister naar onze woorden maar zie niet naar onze daden” “ wij zijn allen gelijk” dat is allemaal mogelijk als niemand geld heeft, de enige god van de werkelijkheid. Maar de mensen kunnen niet met de werkelijkheid leven zonder te geloven in wat niet vatbaar is. Zoals beloften, godsdienst, leugens, woorden. Wanneer worden de mensen mensen in plaats van pubers.

 12. @ Mark S. Bij stikstof gaat het vooral om NOx. Dat is wat anders dan stikstof N2. NOx kan lokaal het milieu verpesten, maar het is tevens plantvoedsel (zit in kunstmest). In combinatie met meer CO2 zullen planten nog beter groeien. Alleen voor de botopbouw van sommige vogels blijkt het slecht te zijn.

 13. Iedere klimaarwetenschapper die in zijn model geen rekening houdt met de zonnevlekkencyclus en de Malkovich Wobbles is een charlatan. CO2 een broeikasgas? Goed zot ja.

  Volgens dezelfde redenering is H2O een broeikasgas. Het houdt de warmte vast. Daarom is het rond de evenaar heel het jaar door ongeveer even warm en vriest het ’s nachts in de Sahara.

  We gaan naar een mini ijstijd. Wat gaan ze ons dan wijsmaken?

 14. @Mark S
  Je hebt volkomen gelijk .
  Ik wordt er triest van dat alle klimaatterroristen de samenstelling van de atmosfeer blijkbaar niet kennen .
  Nu hebben ze inderdaad een stikstofpsychose bedacht , helemaal totaal knetter groen links stoned gebazel .
  Ik denk dat door het woord stikstof de hippies denken dat ze gaan stikken .
  En een overheid die daar in mee gaat … het journaal is science-fiction geworden .

 15. @willy en @john…ik weet niet wat voor substanties jullie innemen maar wat jullie schrijven is niet erg in lijn met gezond verstand en algemeen aanvaarde wetenschap (in de goede zin van het woord). De zon is toch echt geen planeet hoor. En entropie is geen proces maar een staat. Een planeet heeft geen wil of karakter, het is een massa levenloze materie. De zon is geschapen 6000/12 miljard jaar geleden (al naar gelang je de bijbel letterlijk neemt of niet) en gaat nog wel even mee. Niet miljoenen maar miljarden jaren, volgens scientism. En de werkelijkheid veranderd echt niet als iemand ‘er aan toe is’. Dat is magisch denken/ neo platonisme.

  Ik vind het wat vreemd dat jullie de bijbel aanvoeren als het in jullie straatje past maar hem niet nemen zoals het er staat. Alsof iemand onder de indruk moet zijn van jullie bijbelkennis terwijl je hem niet serieus neemt. Ongeveer zoals je een collage maakt van bladen knipsels. De één geïndoctrineerd door ‘wetenschap’, de ander door ‘newage’, beiden ontdaan van enige logica en geen van beiden erg overtuigend.

  Als je moeilijke termen wilt ‘namedroppen’ moet je wel eerst weten wat het betekent, of wat de algemeen gangbare definitie ervan is of je maakt jezelf belachelijk.

 16. En behalve de CO2 leugen hoor ik de laatste tijd ook opeens de Stikstof leugen opduiken waardoor er niet meer gebouwd mag worden en belangrijke projecten komen stil te liggen.
  Deze onzin is allemaal al achter onze rug om in wetten en overheidsbeleid vastgelegd kennelijk. Wist ik niet.

  Even voor de goede orde over Stikstof in de lucht dat bedraagt afgerond 78% van de atmosfeer.

  Je denkt toch zeker niet dat als je een aantal huizen bouwt of wat andere grootschalige projecten doet, dat je daarmee een belangrijke wijziging in deze 78% kan bewerkstelligen. Dat is helemaal onmogelijk om dit getal te beinvloeden met wat menselijk bouwen. Het is net als dat CO2 verhaal de groots mogelijke kul, pure waanzin en hysterie om dit te beweren.

  Zelfs de variaties in CO2 bedragen ergens in 4 a 5 decimalen achter de komma. En dan moeten we er nog ons stinkende best voor doen ook. De normale hoeveelheid CO2 bedraagt 0,03% D.w.z. 3 op de 10.000 luchtdeeltjes is een CO2 deeltje.
  Door variaties zou dit maximaal 0,04% kunnen bedragen, merendeels door natuurlijke fluctuaties. Op de lange termijn.
  Je ziet dus aan de hand van de CO2 variaties hoe klein die zijn. Laat staan hoe klein die invloed is op het veel massaler aanwezige Stikstof in de lucht.

  In gewone woorden gezegd zijn de Stikstofvariaties door menselijk toedoen te verwaarlozen aangezien we ook niet in staat zijn om met al onze auto’s, industrie, vliegtuigen etc. de CO2 belangrijk te laten stijgen.

  Ik kan dus van dat Stikstofverhaal van de overheid niets anders maken dan complete doorgeslagen gekte, hysterie. Waanzin!

  Ik heb nog nooit mensen gesproken die in het CO2 verhaal van de overheid geloofden, die wisten waar ze het over hadden en de relevante cijfers konden noemen. Nog nooit wist iemand de feiten.

 17. @ doordenke(N)r schijnt niet je sterkste punt te zijn. Mensen met een bijna dood ervaring gaan door een tunnel(eigen lichaam) aan het z,g einde van die tunnel zien zij het licht. laat dat nu de zon zijn. opvang plaats en stargate. hopende voor je dat je zelf die waarheid pas na het verlaten van deze planeet zal zien.

 18. @John. De Zon zou een planeet zijn met een holle kern zoals de Aarde?
  Blijkbaar heb jIj te veel in (de holle kern van) de Zon gelegen.

  Allen: Gelieve Geen discussies over holle aarde. Mod.

 19. Je ziet wel wat Rutten heeft te vertellen
  Over Wilders . hij heeft geen tijd en loopt weg om dat het hem niet uit komt en zo is het precies met de opwarming dan is hij er als de kippen bij hoe het moet en wat wij moetten doen het is een corrupt boeltje en de mensen trappen er nog steeds in succes met de globalisering

 20. Vastgelopen in het ijs bij Svalbard. Hilarisch!
  Svalbard is een archipel op ruim 500 kilometer ten Noorden van de Noordkaap. Deze eilandengroep behoort bij Noorwegen, het grootste eiland is Spitsbergen. Longyearbyen is de “hoofdstad”, nou ja, met ongeveer 2300 inwoners is het niet meer dan een nederzetting met een paar straten. Van bijna alles daar is het het Noordelijkste ter wereld. Er is de Noordelijkste universiteit, de Noordelijkste kerk, supermarkt, het Noordelijkste postkantoor, om maar een paar voorbeelden te noemen, en natuurlijk ook het Noordelijkste vliegveld. En ook, hoe bestaat het, de Noordelijkste Toyotadealer ter wereld. Inclusief de straten in Longyearbyen zijn er niet meer dan 55 km aan autowegen!
  De Fjord aan de Noordkant van Longyearbyen was vorig jaar in februari nog deels open, bij het vliegveld en tot aan Longyearbyen. Pas ten Noordoosten was de Fjord dichtgevroren. De temperatuur was toen in de 2de week van februari -18°.
  Ik heb er nog een flinke sneeuwstorm meegemaakt, en op dat moment kon er niet geland worden. Het vliegtuig uit Oslo moest omkeren en kon pas vele uren later opnieuw uit Oslo vertrekken en landen. Je bent er dan ook volledig van de rest van de wereld afgesloten.
  Maar nu is er een schip in september al vastgelopen in het ijs.
  Ik denk dat je minstens 20 jaar elke winter naar Spitsbergen moet gaan, pas dan kan je iets over het klimaat daar zeggen.
  Ik ben er nu 1 keer geweest en het was tijdens mijn verblijf koud, maar niet extreem koud. Maar het is er wel extreem mooi en zeer ver naar het Noorden, want om het Noorderlicht te zien moest ik daar naar het Zuiden kijken.
  En hoewel het van Noorwegen is, moet je wel door de douane in Oslo, want Svalbard heeft binnen Noorwegen een aparte status.

 21. @willy. De zon is geen ster maar wel een planeet gelijk andere planeten b,v de aarde met een holle kern .Dat de zon 6miljoen graden heet zou zijn .is een fabeltje.je kan dus ook niet verbranden door de zon wel door de troep die door raketten neg atoomtroep industrie enz in de lucht terecht komt hetzelfde geld voor de z,g opwarming De planeet is mans genoeg om voor zichzelf te zorgen En regelt alles zelf wel. Daar dezer een deel vaan de hemel is dwz de hemel is ook hier.in een hogere frequentie /dimensie.sfere die men pas kan zien /betreden als men er aan toe is Volgens het dogma van het vaticaan is ledigheid des duivels oorkussen. Juist dan kom je bij de echte waarheid die binnen in ieder wezen zit. wake-up

 22. Wie hebben voordeel bij deze klimaathysterie? Dat is de vraag. Zitten hier niet veel meer belangen achter om dit sprookje in stand te houden? (deep state?), Het is gewoon een verdien/plunder model waarbij de gewone bevolking wordt kaalgeplukt door een een/tweetje tussen politiek en het bedrijfsleven/multinationals.

 23. Het heeft geen zin om deze berichten door te sturen naar de overheid
  Maar de politici blyen bestormen met deze berichten vooral Groenlinks en d66

 24. Angst zaaien is het beste middel voor een overheid om een volk onder controle te houden. Al een beproefd middel sinds de oudheid.

 25. Probeer het maar eens door te laten dringen tot de botte koppen van dat zootje criminelen in Den Haag.

 26. Wat ben ik opgelucht dat er nog mensen zoals Petteri Taalas, hoofd van de World Meteorological Organization (WMO), bestaan .
  Zo een man én organisatie zijn van de argumenten en niet van de sentimenten .
  Stond dit bericht maar in de kranten en werd het maar uitgezonden op de t.v. journaals .
  Vind niemand het vreemd dat dit niet gebeurt ?

 27. De klimaatopwarming heeft niets met doemdenken te maken, en als de politici dit aanwenden om de belastingen te verhogen dan zijn zij de criminelen, we moeten vier dingen doen; overbevolking, oprukkende woestijnen stoppen, biodiversiteit dus behoudt plant en dieren geen uitsterven meer, en stop de ontbossing, dit heeft niets met belastingen van doen; Maar nu wil ik deze vraag stellen: we weten dat de zon een ster is, en een ster kent een proces van entropie ze zal worden geboren, ze kent een levensloop en ze dooft uit, dit staat ook de zon te verwachten, dus de Bijbel heeft gelijk wanneer deze stelt over de nieuwe hemel en aarde en een andere vorm van zon wat je duidelijk in het laatste Bijbelboek kunt lezen, dus er is hoop, doodt de klimaatopwarming ons niet, dan zal het de zon zijn, ze zal op het einde groter en heter worden en dat is ook voor de planeet aarde geen goed nieuws , maar dat is nog lang weg zeker zo’n vijf miljoen jaren, dus we hebben nog wat tijd.

 28. Die klimaat-gekkies wonen schijnbaar alleen in Europa met Nederland als aanvoerder om uw geld afhandig te maken.
  China en geheel Azië gaan gewoon op oude voet verder en beiden alleen maar uit, maar in Europa moet iedereen aangepakt worden.
  Het enige wat ze hiermee willen bereiken is de bevolking verarmen om zo de verdere plannetjes te kunnen uitvoeren…en daar bedoel ik mee… de omvolking van Europa. Met uw afgepakte geld kunnen ze die asielwaanzin weer mee bekostigen d.m.v. uitkeringen voor half Afrika!

Comments are closed.