Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten

Als de klinkklare onzin die dit meisje uitspuugt een serieuze maatstaf is voor onze huidige toestand, dan verdienen we misschien wel niets anders dan de door de klimaatmaffia geëiste ondergang van onze welvarende beschaving. (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————–

In Duitsland moeten klassen verplicht deelnemen, anders worden ze op rapport gezet wegens ‘schoolverzuim’ – Conservatieve journalist James Delingpole verzucht: ‘Kom, vriendelijke asteroïde. Vernietig ons nu!’

—————————————————————————————————————————————–

Vandaag spijbelen tienduizenden gehersenspoelde Westerse schoolkinderen –in Duitsland zelfs verplicht- om deel te nemen aan wat op misleidende wijze een ‘klimaatstaking’ wordt genoemd. Voor het ‘redden van de planeet’ blijken de meesten van hen echter geen flauw benul te hebben van de echte klimaatfeiten. Zo denkt bijvoorbeeld de 9 jarige Daisy dat klimaatverandering ‘zorgt voor branden op de noordpool, terwijl daar alleen maar sneeuw hoort te zijn.’

James (10) beweert dat ‘koolstof in de atmosfeer gaat en de wereld opwarmt,’ en de even oude Hannah denkt dat ‘koeienscheten’ hetzelfde doen en ‘het licht van de zon daardoor uitgaat en nooit meer terugkomt.’

Veel linksgroenen en andere progressieven lijken te denken dat we op basis van deze ‘kennis’ een biljoenen kostend klimaat/energiebeleid moeten voeren, dat onze vrije welvaartsstaat voor het grootste deel zal afbreken – ook de welvarende levens van de vandaag demonstrerende kindjes die gerust tot de meest verwende en gepamperde generatie ooit kunnen worden gerekend.

De mensheid ‘warm’ maken (pun intended) voor deze vrijwillige collectieve zelfmoord was dan ook precies het doel van het bezoek van het Zweedse meisje Greta Thunberg, klimaatmessias van linksgroen en door sommigen van hen zelfs letterlijk ‘de teruggekeerde Jezus’ genoemd (2)(3), aan het Congres. Deze week organiseerde een door de Democraten geleid comité een ‘Klimaat Crisis Hoorzitting’ waarin de gebruikelijke angstzaaierij en doemdenk kreten over het aanstaande einde van de wereld eindeloos werden herhaald.

De conservatieve Britse journalist en columnist James Delingpole vindt dat de schoolkinderen vandaag best mogen spijbelen, mits ze minimaal 80% van een paar klimaatvraagjes correct kunnen beantwoorden:

Met hoeveel graden is de wereld de afgelopen 20 jaar opgewarmd?
a) 0,3 C.  b) 0,8 C.  c) 1,5 C.

Hoeveel graden Celsius is de wereld sinds het pre-industriële tijdperk warmer geworden?
a) 10 C.  b) 3 C.  c) 1 C.

Men schat dat er in 1960 tussen de 5000 en 10.000 ijsberen waren. Hoeveel zijn dat er vandaag?
a) meer dan 28.000  b) 5000 tot 10.000  c) minder dan 4000.

‘Ik vermoed dat er nauwelijks een kind is dat dankzij het groene indoctrinatie proces dat op onze scholen voor onderwijs moet doorgaan in staat is om deze vragen correct te beantwoorden (de correcte antwoorden zijn natuurlijk 1 a, 2 c en 3 a.).’

‘Vandaag zijn we dus getuige van een bizar fenomeen van tienduizenden schoolkinderen die demonstreren voor een zaak waar ze niets van begrijpen. En dan krijgen ze daar ook nog eens applaus van volwassen voor, die daarmee onthutsend genoeg nog dommer zijn dan deze kinderen.’

‘Kom, vriendelijke asteroïde. Vernietig ons nu!’ besluit Delingpole cynisch. Dat had ook ‘kom maar op met je Tsar bom, Vlad!’ kunnen zijn. Want een samenleving die geleid wordt door ideologisch waanzinnigen en van zijn nakroost een nog onbenulliger en krankzinniger soort probeert te maken, en daarbij voor iedereen alles kapot wil maken wat eerdere generaties in tientallen jaren met hard werken hebben opgebouwd, verdient misschien wel niet anders.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

11-09: Wereld Meteorologische Organisatie neemt afstand van Westerse klimaathysterie
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
21-06: Zoveelste klimaathoax: VN-baas poseert op eiland Tuvalu dat in zee zou wegzinken – niet dus
18-06: Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
25-05: Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming (… maar propaganda verandert alweer van ‘global warming’ naar ‘uitsterven van soorten’)
22-04: Duitse universitaire studie: Elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. Aan mijn bovenstaande bericht wil ik toevoegen dat er totaal niet wordt bericht over de consequenties in breder verband van alle ongebreidelde en eenzijdig steeds strengere klimaat en emissie wet- en regelgeving.
  Zoals:
  – Waarvan gaan de honderdduizenden leven die plotseling hun werk verliezen?
  – Wat zijn de consequenties van de gigantische kapitaalvernietiging door alles wat plotseling verboden wordt en afgeschaft?
  – Wie of wat zit(ten) er achter de plotseling wereldwijde klimaathysterie, wie financieren dit?
  – In hoeverre is de Raad van State deskundig en onbevoordeeld m.b.t. het stikstofbeleid? (de Nederlander hoogleraar “stikstofkunde” stelt vandaag op de radio dat verlaging van de maximumsnelheid op snelwegen van 130km/h naar 100km/h een ‘vermoedelijk’ effect heeft van 1% (één procent!!!) op de stikstofneerslag in Nederland (want om het neerslaan gaat het!) (1% kan niet anders dan binnen de meetfout vallen – bjvoorbeeld))
  – Stikstofverbindingen trekken zich niets aan van landsgrenzen en waaien gewoon binnen vanuit het buitenland, hetgeen de lokale metingen onnauwkeurig maakt
  – De droge aardatmosfeer bestaat uit: 78% stikstofgas N2, 21% zuurstofgas O2, 0.038% koolzuurgas CO2, daarnaast afhankelijk van de vochtigheidsgraad 0-7% watergas H2O, en nog enige duizendsten van procenten spore-elementen
  – Bij ‘stikstof’ zoals nu in de publiciteit gaat het om stikstofneerslagen in de vorm stikstofverbindingen, zoals ammoniak NH4 en stikstofzuurstofverbindingen NOx
  – Stikstofverbindingen NOx veroorzaakt door verbranding van fossiele brandstoffen zijn een onbedoeld bijproduct van de verbranding: door de hoge temperatuur bij de verbranding reageert de stikstof N2 in de verbrandingslucht met zuurstof O2 tot stikstofverbindingen, evenals dit gebeurt door bliksem bij onweer; zie o.a. en.wikipedia.org/wiki/NOx

 2. Waarom stelt helemaal niemand de almaar strengere milieu-eisen zelf ter discussie?
  Waarom worden die eisen allemaal voor vaststaand aangenomen, ongeacht of zij redelijk zijn en praktisch uitvoerbaar?
  Deze eisen worden voor een groot deel opgesteld door ongekozenen en in achterkamertjesoverleg.
  Alles wordt opgesteld om allerlei zaken te kunnen verbieden die wij gebruiken en waarvan wij nut hebben en/of waaraan wij genoegen beleven.
  Uiteindelijk zijn regels, wetten en verdragen niets meer waard dan het papier waarop zij zijn weergegeven, zo zal blijken als er uiteindelijk volksopstanden uitbreken wegens de veroorzaakte armoede.

 3. Het is iedereen vrij om naar die school waar hun kinderen op zitten toe te gaan. Niemand moet zijn kinderen laten aanleunen dat over 10jaar half Nederland onderwater zou komen te staan. Anders dat transgender geleuter wel, leer ze rekenen, ook uit het hoofd. Schrijven. En lezen in eerlijke boeken, over onze Vaderlandse geschiedenis . Dus niet alleen Anne Frank, dat dag boek wordt ook steeds dikker volgens mij. U hoeft het allemaal NIet te PIKKEN het zijn uw KINDEREN En Dat Is een FEIT.

 4. Klimaat is de nieuwe afgod van de groene gekkies en hun hielenlikkers. Kortom een nieuwe religie met sektarische neigingen.

 5. @Oma… Goed gesproken! De Groene Economie is immers zeer interessant voor sommigen, er kan zoveel aan verdient worden, want alles zal gelinkt worden aan het klimaat en milieu. Er zal op termijn geen cent meer over zijn voor entertainment en zelfs niet voor kleding vrees ik, maar misschien net nog voor voeding en wonen. En dit is idd de valkuil waar die kids intrappen en waar ze binnenkort voor zullen opdraaien. Hopelijk brengt armoede en ellende de mens terug dichter bij elkaar, maar dit zal niet voor direct zijn…
  En die e-wagens… subsidies zijn idd mooi meegenomen en duurzaamheid lappen ze toch maar aan hun laars, want die batterijen zijn peperduur en gaan slechts een aantal jaren mee, bovendien zijn ze in geen geval CO2 neutraal zoals wordt beweerd, en waar moet al die stroom dan vandaan komen??? 🙂

 6. @Mark, bedankt voor de link zou iets voor trump zijn.
  Even snel de site bekeken. Ben benieuwd wanneer ikea warmte pompen in het assortiment hebben. Zouden de gele vestjes weten dat plagiaat napoleon zeer goede maatjes is met ikea?
  Btw elke bit van het sociale platform op het net blijft bewaard bij bv. archive.org

 7. @Joke, ja het was heel erg, zegt die pipo van rtl weer : blauwe lucht met hier en daar wat
  vliegtuigstrepen!!! @ab 9.36 ik ben gezegend met superogen voor de verte en zie de vliegtuigen wel . Typ op google eens chemtrails in en ga naar afbeeldingen
  Condens strepen verdwijnen binnen de minuut
  Koop anders een nikon p900 dan weet je zeker dat je niks mist

 8. @Robie om 21-09-2019 11:37 a m

  Iemand die ten tijde van het ijzeren gordijn in het communistische buitenland is geweest ( zoals jij dus ) zegt dat de huidige groen-linkse gekken erger zijn .
  Ik geloof je gelijk maar heb er geen woorden meer voor , de situatie is zo totaal extreem .
  Ik vermoed dat dit niet zonder heel ernstige gevolgen zal blijven .
  Misschien worden ze na de aanstaande Siberische winter iets rustiger , maar ik denk dat ze zullen zeggen dat die afkoeling ook het gevolg van de “opwarming ” is .

 9. Het is inderdaad nog maar afwachten hoe lang men zich hier nog voor in wil zetten als ze er eenmaal achter komen wat het ze gaat kosten. Om een voorbeeld te nemen; een recente berekening van de green new deal van Ocasio Cortez zou betekenen dat elk huishouden in de verenigde staten ongeveer 70.000 dollar per jaar moet ophoesten om het te bekostigen. Uitgaande van een gezin bestaande uit twee volwassenen en drie kinderen zou dat overeenkomen met een bedrag van rond de 14.000 dollar per persoon per jaar van geboorte tot de dood. Wil zo´n plan echter kans van slagen hebben, dan moet je het dus wereldwijd doorvoeren. Met andere woorden, iedereen op deze planeet zou dit bedrag van rond de 14.000 dollar op moeten hoesten. Als de media en de politiek dat er nou ook eens bij zouden vermeldden. Eens zien hoeveel er dan nog overblijven. En ach, de door de nasa verwachtte grand solar minimum gaat het probleem vanzelf oplossen. Als het eenmaal doorzet ergens tussen de volgende twee solar cycles en 2050 gaan al die misleide en verwende snotneuzen, politici, media en iedereen met een warmtepomp nog wat meemaken. Meerdere installateurs hebben al aangegeven dat nederland klimatologisch gezien nu eigenlijk al niet geschikt is voor warmtepompen (in vergelijking met bijvoorbeeld zuid europa). De meesten krijgen nu met een beetje winter al vaak hun huis niet warm en zijn vaak genoodzaakt om elektrische kachels aan te schaffen, dat dan weer leidt tot een nog grotere vraag naar electriciteit en vervolgens kan leiden tot overspannen en kortsluitende stroomnetwerken en toenemende blackouts. Niet iets wat je hebben moet als moderne samenleving tijdens een grand solar minimum (is trouwens iets wat de moderne samenleving nog niet eens heeft meegemaakt, laat staan dat ze er klaar of ingericht voor is). Om van de dichtgevroren externe units van warmtepompen in een ouderwetse winter en de soms nu al wekenlange wachttijden op reparaties nog maar te zwijgen. De meesten van hen gaan nog terugverlangen naar een goeie ouwe CV-ketel op gas of zelfs een ouderwetse open haard, mits ze een echte winter tijdens een grand solar minimum overleven natuurlijk. Om te spreken met de wijze woorden van Ian Malcolm: ¨Euhm, life ,euhm, finds a way.¨ Zelfs als dat leven zichzelf de das om doet door haar eigen arrogantie en stupiditeit.

 10. Vreemd toch hoe de ‘journalisten’ van de mainstream media eerst hun zwarte halfgod Obama altijd op een voetstuk plaatsten en nu als het ware bezeten zijn van hun nieuwe kind godin Greta.

  Onze zelfverklaarde ‘betrouwbare, objectieve en kwalteitsvolle’ mainstream media reppen ook met geen enkel woord over de ‘puppet masters’ achter de schermen van Greta en consoorten.

 11. @bedonderde burger
  U moet Greta niet de schuld geven, maar medelijden mee hebben. De ouders zijn de grote schuldigen. Jarenlange kindermishandeling. En dan durft men een christelijke opvoeding indoctrinatie te noemen. Het is de mens zelf die voor de dood kiest. (Als gij daarvan eet zult gij zeker sterven)

 12. De zogeheten klimaat-crisis is een afleidings manoeuvre van de veel grotere problemen ( open grenzen, massa moslim invasie) die niet benoemd worden laat staan dat er iets aan gedaan wordt.

 13. Beste Hemelburger,
  Wat bezielt ouders van tienduizenden kinderen om die deel te laten nemen [spijbelen] aan deze misleidende ‘klimaatstaking’? Ouders horen toch het goede voorbeeld te geven?

  Hoe? Laat niet als dank voor het aangenaam verpozen, de eigenaar van het bos, de schillen en de dozen. Stop met roken, blowen. Ga lopen, fietsen. Geen plastic tassen meer gebruiken. 5 min. douchen. Zet niet de thermostaat hoog als de ramen nog open staan! Groet uw buren.

  Beste Hemelburger, de Heilig Land Stichting is een al jaren omstreden Roomse Stichting omdat ze zeer pro-Palestijns zijn. Joden in en buiten Israel zijn decennia lang met stenen, messen, raketten, brandvliegers bestookt. Dus ik zal die stichting nooit willen aanbevelen!

  Wikipedia: De Heilig Landstichting werd opgericht in 1911, met goedkeuring van bisschop Wilhelmus van de Ven van het bisdom ‘s-Hertogenbosch. De initiatiefnemer voor het project was de Waalwijkse priester Arnold Suys. Op de plek van de buurtschap De Ploeg zou een katholiek centrum voor Nederland moeten komen, met een devotie-park waar de plaatsen uit het Heilige Land (het toenmalige Palestina) nagebouwd zouden worden. Dit werd later het Bijbels Openluchtmuseum, nu Museumpark Orientalis.” Dus van mij krijgen ze geen Euro!!!

 14. @ Econoom
  Natuurlijk willen ze dat, het gaat hen om de productie van elektrische auto’s geld in de la.

  @ Gunter
  Ben het met u eens. Alle corruptie denken ze nog steeds te kunnen verstoppen onder de mantel der liefde.
  Het zijn de grootste huichelaars.

 15. juist en daarom is goede informatie nodig, maar ik doe er niet meer aan mee, want de klimaatsceptici zijn ook een sekte die de realiteit ontkennen. shalom

 16. @Joke schreef:
  21/09/2019 om 12:26 am
  “Vandaag, 20 september 2019, de hele dag honderden chemtrails gezien, laten de miljoenen kinderen hier tegen demonstreren. Over milieuvervuiling gesproken.”
  Chemtrails zijn reeds jaren aan de gang..het zijn amerikanen vanop basissen overal in de wereld die met speciaal uitgeruste vliegtuigen zware metalen boven onze hoofden uitsproeien.
  In bepaalde afgelijnde regio’s (zoals in UK) werden én worden nog vergif zoals aluminium, cadmium, strontium, kwik ed verspreid als experiment.
  Overal waar chemtrails gesproeid worden kunnen we nu stilaan de gevolgen waarnemen: toename van ziektes zoals Alzheimer, dementie, Parkinson, andere neurologische aandoeningen en kankers die geen toeval maar opzet zijn: mensen ziek maken en ziek houden…goed voor winsten van de big farma en controle voor de machthebbers. Een zieke en zwakke maatschappij biedt weinig verzet.

  Deze kinderen zou de vraag moeten gesteld worden wat ze allemaal zélf bereid zijn om op te geven om de klimaatverandering helpen tegen te houden?
  Zijn ze bereid hun smartphone, hun games, hun festivals, hun vervoer van en naar school, hun excursies, schooluitstappen, zakgeld, uitgaan, fuiven, vakantie enzovoort op te geven om het klimaat te ‘redden’?
  Denken ze werkelijk dat hun verwende, comfortabele leventje, waarvan zijzelf vinden dat de oorzaak is van de klimaatveranderingen, gewoon verder zal kunnen gaan zoals de dag van vandaag?
  Dat ze geen offers zullen moeten brengen voor wat ze nu zelf eisen door de klimaathoax?

  Deze kinderen zullen zelf het hardst getroffen worden door maatregelen die terugvoeren naar de middeleeuwen, immers onze generatie kent nog in de winter ’s morgens de kolen- of houtstoof aansteken met de ijsbloemen op de ramen, zonder tv/internet/telefoon of smartphone, met paard en kar/fiets of te voet naar het werk….
  En dan zullen ze zichzelf vervloeken dat ze met open ogen in de klimaatleugen getrapt zijn zonder enige kennis van natuur en klimaat en de (on)bestaande problematiek maar enkel voor de politieke kar van de elite werden gespannen om zichzelf schade en nadeel te berokkenen door hun huidige levenswijze en welvaart vernietigd te zien.
  @econoom:
  “De straks verplichte omschakeling op e-auto’s is een grote zwendel die slechts één doel dient: de autofabrikanten willen hiermee de gezamenlijke uitstoot van hun modellen ‘schoon’ rekenen, om de door de EU aangekondigde miljardenboetes niet te hoeven betalen.
  De klant is slechts bijzaak. Bovendien is een gewone benzine auto nog altijd 120 x energie efficiënter dan een elektrische.

  De redenen waarom Audi, BMW, VW en de andere fabrikanten in deze nieuwe technologie investeren zijn niet voor het milieu of hun klanten maar het levert hen miljarden aan EU-subsidies op.
  Daarnaast voorkomen e-auto’s dat de grote fabrikanten boetes moeten betalen vanwege het niet behalen van de klimaatdoelen, omdat ze met hun zogenaamde zero emissiemodellen hun totale uitstoot naar beneden brengen.”

  Jeweetwel: emissies? Dat bedrog op papier dat in werkelijkheid geen gram co2 uitstoot vermindert?
  Net zoals de politiek doet met onze belastingen door miljoenen vodjes emissies te kópen om tonnen co2 te mogen blijven uitstoten om de afgesproken klimaatnormen op papier te behalen?
  Enkel een rekensommetje maar er wordt géén gram minder co2 uitgestoten…??
  Pure zwendel, idem e-auto’s.
  En natuurlijk speelt voor autofabrikanten, behalve subsidies en boetes, een groen imago ook mee, voor de verkoop natuurlijk…
  Maar ze blijven wél allen diesels en benzine auto’s produceren omdat ze weten dat e-auto’s onrealistisch en onhaalbaar zijn…
  En dan is Trump de gek? Dúh..

 17. De filosoof Schiller zei het reeds: “Tegen de domheid van de mensen, zijn zelfs de Goden niet opgewassen”, einde citaat. Kijk maar naar ons Nederlandse “schapenvolk”, geloven alles wat he linkse “stasijournaal”, hen wijsmaakt alles.

 18. Misschien verdient onze generatie idioten deze miserie wel?
  Dat komt er nu eenmaal van als je kinderen kinderen laat maken, met alle mogelijke gevolgen vandien.
  Wie overigens ergens voor betoogt, in dit geval ‘het klimaat,’ staat daar overigens niet met een glimlach, en spandoeken gemaakt met vinger-verf uit het vijfde-studie-jaar.
  Ik zou denken dat – wanneer men tegen iets betoogd – dat je daar niet met een lachend gezicht staat.
  Dat is het terreur van Groen dat wij moeten ondergaan, en ze gebruiken daarin de meest mismaakte mensen welke ze later als pionnetjes kunnen afdanken.
  Geen gène, geen gevoel van spijt wegens het indoctrineren van onze kinderen.
  Groen lacht erbij, terroriseert de bevolking en staat erbij, nu weer onder Ecolo, vermomd, om domme moslima’s voor hun kar te laten spannen welke ze net als Wauter Van Bezien en Yinny Beels onder de figuurlijke pletwals zullen werpen.

 19. De grote Amerikaanse autofabrikanten zijn allemaal voorstander van strengere regels tegen vervuiling. Alleen Trump wil niet. Wie is er nu gek?

 20. Uiteraard wil Links dus dat de stemgerechtigde leeftijd verlaagd wordt van 18 naar 16 jaar en liever 14 of 12. Allemaal brave gehersenspoelde Linksstemmers.

 21. En de wereldbevolking ging elkaar te lijf en moordde elkaar uit waarna de ruimteschepen kwamen en buitenaardsen ‘hun’ planeet innamen? Is die Greta geen soort kwaadaardig ET?

 22. Steun als christen Hugo Bos van de Heilig Landstichting deze man probeert een bres te slaan in de waanzin die er momenteel in Nederland (en de rest van de wereld) heerst, geef uw kerkelijke bijdrage liever aan deze man die hiervoor net als sommige politici zijn leven op het spel zet.
  Bijna alle kerkgenootschappen “helpen” bewust of onbewust God’s tegenstander in het zadel, het is nodig tijd dat Jezus komt om orde op zaken te zetten over deze grote onrechtvaardigheden.

 23. Bundy schreef:
  20/09/2019 om 8:55 pm

  Mensen dachten niet het zelfde,elk wist dat het systeem verrot was,maar doen alles om het te omzeilen en vooral uitkijken wat je tegen wie zegt.
  Waren 3 soorten mensen die lid waren van de communistische partij.
  1 de fanatiekelingen
  2 de goedgelovige
  3 die er misbruik van maakte.
  Maar elk wist dat het bagger was.
  Was er vaak in Oost Europa toen en spreek wat talen,En weet aardig goed hoe het ging allemaal.

  Maar kende er geen die zo extreem was in zijn overtuiging als deze groenlinks gekken,al zijn het vaak oud leden van de communistische partij.

 24. Paar maanden geleden was ik in Duitsland,net onder kassel wilde ik ff roken.
  Peuk was op,breek de filter eraf en doe hem in de prullenbak(is zo goor overal die filters aan de weg)
  En gooi de rest op de grond en vermaal het met mijn voet helemaal weg,komt er zo een Duitse fossiel aan….. “nikotine is heel slecht voor het milieu!!”
  Pardon ???
  Gaat onze bossen en groen kapot aan al die sigaretten….
  Bel de polizei hiervoor….. zegt ze nog…
  Zijn echt helemaal doorgeslagen daar.

 25. De massa ziet zijn eigen ondergang ,niet of wenst het niet zien.@joke chemtrails zijn niet alleen vervuiling maar gewoon langzame massa moord leg een deken om de planeet, nog een daarboven enz .blokkeer het zonlicht. projecteer met h.a.a.r.p een fake zon voor de echte zon (nasa) ,Die geen hitte bron is maar alleen een lichtbron, ga zelf in bunkers zitten onder de grond en je hoeft alleen maar te wachter tot het merendeel van al het leven van de planeet verdwenen is. agenda nu 2030. maar er worden een paar dingen vergeten een paar aardbevingen van 20/25 of meer en de schuilkelders van de cabal zijn er ook niet meer. alles wat je denkt een ander leven te moeten aandoen doe je jezelf aan en komt altijd terug bij de veroorzaker(s)

 26. Het enige wat deze jongeren projecteren is hun angst voor hun eigen sterfelijkheid. Deze wordt nog eens versterkt door de massamedia en hun verstoorde miasmatische toestand.”Er is geen waanidee door de geesteszieken dat in zijn absurditeit niet kan worden overtroffen door de overtuiging van fanatici, individueel of massaal” Wanen variëren in intensiteit en zijn niet ongewoon onder middelenmisbruikers, vooral degenen die amfetamine, cocaïne en hallucinogenen gebruiken. Ze komen ook vaak voor bij personen bij wie de diagnose Alzheimer, de ziekte van Huntington of Schizofrenie is gesteld, en tijdens de manische fase van een bipolaire stoornis.
  De Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM IV) definieert een waanidee als: een onjuiste overtuiging op basis van onjuiste gevolgtrekkingen over externe realiteit die stevig wordt gehandhaafd ondanks wat bijna iedereen gelooft en ondanks wat onbetwistbaar en duidelijk bewijs of bewijs voor het tegendeel is.

 27. De regels zijn heel simpel: Als het geld op kan brengen, dan Zal het ook geld opbrengen! Eerst decennia lang genoten van opbrengsten afkomstig uit vervuilende sectoren. Vervolgens kunnen ze nu decennia lang gaan profiteren van de schade die vervuilende sectoren hebben aangebracht.
  Kortom: Het klimaat wordt het laatste nieuw economisch model.

 28. @Joke
  Heb deze ook gezien. Had zo mijn bedenkingen over chemtrails. Zagen eruit als witte strepen, uitwaaiend in het midden met aan de voor en achterkant spits uitlopend, waarbij geen vliegtiug te zien was. Condensstrepen van vliegtuigen waren ook te zien maar dan met een vliegtuig, lijntoestel, aan de voorkant.
  Vraag is dan ook, hoe ontstaan deze strepen en wat zijn deze.

 29. De lente is weer terug in Tassie … dus voor vanavond de barbie aansteken, een paar heerlijke steaks erop, tuin verlichting aan en de warmte gas brander, omdat het nog ietsje te kil is na zonsondergang! Wel een rauw kost salade erbij, dat dan wel. Geeft me toch een goed gevoel 🙂

 30. Het ergste is dat die kinderen heilig geloven wat ze vertelt wordt op school. En als je hen de echte waarheid/feiten vertelt, dan ben jij een leugenaar volgens hen. Zij willen het niet eens moeite doen om jou te willen begrijpen. Want zij hebben de klimaat leugen als waarheid omarmd en die verdedigen zij dan. Al leg je hen in jip en janneke taal uit, hoe het werkelijk is en hoe koolstofdioxide ontstaat en hoe het weer vervalt of wat stikstofdioxide is. Dat is al te hoog gegrepen voor hen. Ze begrijpen werkelijk echt niets van natuurkunde/scheikunde. Zelfs mensen tussen de 20 en 30 jaar geloven heilig in die klimaat onzin en begrijpen niets meer in de natuur. Het zijn afgestompte klimaat zombies geworden, die zelf niet meer na kunnen denken.

 31. Vandaag, 20 september 2019, de hele dag honderden chemtrails gezien, laten de miljoenen kinderen hier tegen demonstreren. Over milieuvervuiling gesproken.

 32. Scholen dienen alleen maar de belangen en creëren het klassenverschil.

 33. @ rescue 20/09/2019 om 8:13. Binnen die ‘christelijke’ partijen zoals CDA, CU en SGP vind je de salonchristenen: vrome praat maar onderhand iedere maand hoge salarissen vangen. Zij houden altijd schone handen, dragen voortdurend hun nette pakken en gaan doorlopend met blinkend gepoetste schoenen als nette, denkende mensen van hun eigen ingebeelde christelijke elite door het leven. Zij houden vooral de mond dicht over christelijke kernzaken zoals homo-huwelijk, islam, verarming van eigen bevolking, misdaad, leugenspraak door de rechterlijke macht, afbraak sociale zekerheden, overheidscorruptie, moorden op ongeboren kinderen en het criminele koningshuis dat hun tweede god is. En kòmt er eens iets uit zoals de Nashville-verklaring, dan moeten ze zich met hun vrome praat volkomen veilig voelen dat hun niets kan overkomen. En wàt er dan uitkomt, geeft over dat onderwerp dan ook nog blijk van onderontwikkeling en soms ook van een ontwikkelingsstoornis; alles overgoten met een dikke saus vroomheid.

 34. Conclusie stoppen met dit stemgedracht stelletje meelopers😡😡😡😡😡😡😡

 35. Het is gewoon massa-hysterie in alle landen. En het zijn voornamelijk jonge mensen die mee demonstreren.
  En over een tijdje de ontnuchtering. Het besef dat ze belazerd zijn voor geld. Veel geld.
  De enorme kosten zullen twvens schadelijk zijn voor onze economie. Ik zie het allemaal somber in, moet ik bekennen.

 36. Vroeger dacht ik : Hoe kun je zoals in communistisch Rusland , Nazi-Duitsland en b.v. communistisch China een heel volk hetzelfde laten denken en doen ?
  Dat kon bij ons immers nooit gebeuren .

 37. En dat “christelijke partijen” zich hebben laten inpakken om aan die waanzin mee te werken is niets anders dan de genade gebruiken om de goddelozen in het zadel te houden. Wat is de overeenkomst tussen Christus en Belial?

 38. Tja een geschifte generatie is opgestaan en groeit in totale waanzin op.

 39. Een vrijbrief het klootjesvolk van alle welvaart te ontnemen. Het is ongelooflijk, enkelen duizenden ongekozen EU ambtenaren onder lijding van Timmergans en Samdom beroven miljoenen EU middenklasse arbeiders. Dacht dat Lubbers een dief was, Zalm een hele grote dief met invoering Euro. Maar nee, dit is de grootste diefstal allertijden en uitroeing van de middenklasse. De revolutie komt niet. We zijn alle verdoemd. Was het maar niet waar…

 40. door de Rothschild betaalt ,het rode kruis is van deze club ,het rode kruis ,kijk op de magazine de echomist 2019 zeer occult ,teksten omgekeerd ,die allen met een spiegel kan ontwaren ,obame Yes we gang ,i surf satan omgekeerd

 41. deze jeugd wordt vele malen erger misleid dan destijds de Hitlerjugend.

Comments are closed.