Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen

Als deze klimaatfanatici ook maar een beetje hun zin krijgen, zullen ze inderdaad een massale ‘extinction’ veroorzaken: die van de mens, met de Westerse als eerste. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————

Extreemlinksgroene klimaatdictatuur en vernietiging Westerse welvaart enkel mogelijk na een opzettelijk gecreëerde megacrisis – – UPDATE: Oprichter: ‘Wij gaan regeringen laten vallen, en ja, daar zullen doden bij vallen’

—————————————————————————————————————————————

Extinction Rebellion, de facto een gevaarlijke eindtijdsekte met Greta Thunberg als idool, probeert deze weken in steden over de hele wereld belangrijke wegen, bruggen en het openbaar vervoer te blokkeren, met de eis dat de wereld al binnen 5 jaar volledig stopt met fossiele brandstoffen en het uitstoten van CO2. Aangezien dit totaal onmogelijk is kan zo’n enorme schok, die de welvaart in het Westen en ook Nederland in no time compleet zal wegvagen, maar op één manier worden gerealiseerd, en dat is door de toch al in zwaar water verkerende wereldeconomie te laten crashen, zodat er een extreemlinksgroene klimaatdictatuur kan worden geïnstalleerd. Met het verstoren van de economie van grote steden wordt daar een begin mee gemaakt.

De klimaatanarchisten ‘bezetten’ de afgelopen dagen in steden zoals Amsterdam, Londen, Sydney, Parijs en Berlijn met enige tientallen tot honderden deelnemers straten, toegangen tot gebouwen en het openbaar vervoer.

Sinistere extreemlinkse, neomarxistische agenda

Achter de zowel in maatschappelijk als technologisch en wetenschappelijk opzicht volslagen krankzinnige eisen van Extinction Rebellion –die indien uitgevoerd de instorting van de beschaving zouden veroorzaken en honderden miljoenen slachtoffers zouden maken (reden waarom de naam ‘Extinction’ heel toepasselijk is)- lijkt een sinistere extreemlinkse agenda te zitten.

Het kan dat veel van de deelnemers aan de demonstraties en blokkades oprecht denken dat ze het doen ‘om de planeet te redden’, maar waar ze in werkelijkheid voor gebruikt worden is het gelijktijdig in steden over de hele wereld creëren van mini economische schokken. Als hen dat nog een paar weken wordt toegestaan (en daar lijkt het wel op, in Nederland werden de circa 90 gearresteerde demonstranten een dag later weer vrijgelaten) dan zouden deze mini schokken wel eens de spreekwoordelijke druppel kunnen zijn die de economie over de rand van een ernstige recessie duwen.

Dat is precies de bedoeling, want er is een megacrash van de wereldeconomie nodig om een nieuw neomarxistisch economisch model genaamd Modern Money Theory (MMT) in te voeren. Op één van de vele klimaatreligie websites, One Sustainable Planet, staat uitgelegd dat ‘genoeg geld een van de obstakels is om klimaatverandering te stoppen… Op de manier waarop de economie nu draait is dat niet mogelijk.’

Deel van masterplan om Westen te laten instorten voor oprichting klimaatdictatuur

De oprichter van de sektarische groep, Roger Hallam, verklaarde op een conferentie van Amnesty International dat ‘wij regeringen gaan dwingen te handelen, en als ze dat niet doet dan brengen wij hen ten val… En ja, daarbij zullen doden vallen.’ (3)

Extinction Rebellion lijkt dan ook net als andere extreemlinksgroenen zoals de terreurgroep Antifa en zo’n beetje alle milieubewegingen een van de instrumenten te zijn van het masterplan van de Westerse elite om een sociaal-economische instorting te veroorzaken die zijn weerga niet kent.

Potentiële ‘schuldigen’ te over: de verzonnen CO2- en stikstof crises (het begin van de opzettelijke afbraak van de landbouw, veeteelt, bouw/industrie en infrastructuur), de handels/ valuta oorlog, natuurlijk Donald Trump, mogelijk Israël als Iran wordt aangevallen, Brexit, en zoals al jaren gebeurt alles wat ‘rechts en conservatief’ is, dus degenen die de nationale soevereiniteit en zelfbeschikking van landen en volken in stand willen houden, en niet willen overgeven aan super(klimaat)regeringen in Brussel (EU), New York (VN) en Rome (het beoogde centrum van de nieuwe wereldreligie).

De komende instorting en megacrisis zal vervolgens worden gebruikt om de macht totaal in deze steden te centraliseren en aan een klein clubje ongekozen commissarissen over te geven, net zoals in de Sovjet Unie het geval was. Dan zal de innerlijke transformatie van het ooit vrije Westen naar een socialistische eenheidsstaat een feit zijn, en kan er een wurgende ‘groene’ klimaatdictatuur worden opgericht die de huidige welvaart onder compleet valse voorwendselen zal vernietigen en de samenleving permanent in diepe armoede en ellende zal storten.

Onze (klein)kinderen zullen ons vervloeken als we het ooit zover laten komen. Voor de Nederlandse boeren lijkt eindelijk de maat vol; zij willen in oktober desnoods wekenlang het Binnenhof gaan blokkeren. Het is voor ons allemaal te hopen dat hun protest uitgroeit tot een brede volksbeweging die in staat de verwoestende klimaatkoers van het grootste deel van politiek Den Haag te stoppen en om te keren.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(3) Infowars

Zie ook o.a.:

04-10: Paus wil in mei 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur
01-10: Boeren in opstand tegen linksgroenliberaal afbraakbeleid van Nederland
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
25-09: Maximum snelheid omlaag vanwege stikstof is volslagen zinloos en puur autootje pesten
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
11-09: Wereld Meteorologische Organisatie neemt afstand van Westerse klimaathysterie
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

Op oud xandernieuws.punt.nl:

2015:
17-06: Nieuwe encycliek: Paus wil dat Westen welvaart opgeeft om klimaat te redden (/ Pauselijke encycliek gepresenteerd door radicale professor die vindt dat er 6 miljard mensen ‘teveel’ zijn – ‘Westerse bevolking wordt emotioneel afgeperst met aangepraat schuldgevoel over klimaat’)
17-04: ‘Vaticaan presenteert plan voor VN-wereldregering’

2014:
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies
31-03: Vermaarde klimaatactivist Lovelock: Milieubeweging is religie zonder feiten
18-01: Atlantische Raad: Buitengewone crisis nodig om Nieuwe Wereld Orde te redden

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde
11-11: Beast Tech (7): Wereldregering ‘Federatie van de Aarde’ in oprichting (/ Politiek, multinationals, media en onderwijs stevig in de greep van globalisten die toewerken naar een één-wereldsysteem)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. Ik begrijp niet waarom deze site en vele volgers 20 jaar na de val van de muur nog overal marxistische spoken zien. Het communisme is failliet en heeft nauwelijks meer aanhangers buiten noord Korea.

 2. De New Monetary Theory is geen neomarxistisch model, maar een post-keynesiaanse theorie die volledige werkgelegenheid centraal stelt. Overigens is deze theorie in kringen van economen zeer omstreden.

 3. Wat een paniekzaaierij toch. 50 jaar geleden waren het de jehovas die ons uit het bed belden om te zeggen dat de wereld een jaar later ging vergaan.

 4. Deze tijd heeft veel overeenkomsten met Weimar waaruit de zevende koning van een korte tijd is voortgekomen en die ook de achtste koning van korte tijd zal zijn. Wanneer IXXI de scharlaken Izebel niet langer meer nodig heeft zal het haar vergaan als Agrippina. Haar ontmanteling is wat we heden al waarnemen. De zoon des verderfs kan zich echter pas volledig openbaren als het zout der aarde is verdwenen. Zout remt immers bederf. Daarom pleegde Hitler zelfmoord bij aanvang van de heksensabbath maar pas nadat het satanisch ‘fundament’ voor zijn herleving was gelegd door de bloed en brandoffers (betekenis holocoust) der huizen Israel en Juda.

 5. God heeft ons de natuur gegeven voor ons levensonderhoud en we mogen overal gebruik van maken.
  Wat deze sekte doet is het levensonderhoud tegenwerken en ook nog met onwaarheden.
  Ben wel benieuwd of ze gaan lopen en fietsen.

 6. Wie in de wereldwijde overheden collaboreren met deze religie-achtige beweging Extinction Revellion?
  Op het uitsterven van wie of wat zijn zij uit, is de vraag.

 7. Mensen ben niet zo dom je ziet het voor je ogen gebeuren en we doen er weinig of niets aan lees de Bijbel er staat duidelijk de verdrukking dat zegt toch al genoeg en dat is nu aan de gang maar de mensen zijn ziende blind en horend doof

 8. @ Kees van Kesteren: 5:30 pm, Dat vraag ik mij ook al een tijdje af, meneer van Kesteren.

 9. ” Ordo ab Chao”, dit is, Orde uit Chaos, maar wel een duivelse Orde dan. De rode plutocraat Soros, en de lakeien van de NWO steken hier achter. Met medewerking van socialisten, sociaaldemocraten, en Groenen.

 10. @ Econoom

  Deze eindgelovigen geloven in een hoax. Christenen in de Bijbel, dus geloven zij in de waarheid
  Dit is een wezenlijk verschil

 11. Beste Xander,

  Ik vraag mij al geruime tijd af welke achterbaks sujet met de nickname “Econoom” op deze site er lol in schijnt te beleven om alles wat een ander persoon schrijft respectloos de grond in te boren en in al zijn/haar reacties niet 1 zinnig woord weet te vermelden.

  Rotzooi hoort immers in een prullenbak en opgeruimd staat netjes!

 12. Och, in de middeleeuwen hadden we de flagellanten, in de 16e die de wederdopers van Jan van Leysen. Ook Dit gaat wel een keer over.

 13. Econoom op 2.18

  De ” eindtijdgelovigen ” geloven wat er in de Bijbel geschreven staat
  Deze eindtijdsekte gelooft niet in God
  Leest u Mattheus 24 eens, in deze tijd leven wij
  In het boek Openbaring kunt u lezen wat deze wereld nog te wachten staat

 14. Ik ben ook begonnen met demonstreren. De ene dag ga ik als boer de andere dag als geel hesje. We moeten met zijn allen zo veel mogelijk demonstreren! Grijp alles aan en roep ook dat dit de enige echte nieuws-site is. We gaan er anders allemaal aan!

 15. Onderstaand artikel bevestigd in grote lijnen dit bericht van Xandernieuws en laat bovendien zien dat Soros (kennelijk) een van de financiers van deze beweging is.

 16. Hier zit een ongezonde dosis paniek achter. Crashen doet het toch wel, maar als je de focus af kunt leiden van de werkelijke veroorzakers is kennelijk alles geoorloofd.
  Opvallend dat wederom geprobeerd wordt met misvattingen de mensheid in ellende te storten.

 17. Deze eindtijdgelovigen verschillen in wezen in niets van de eindtijdgelovigen die zich baseren op de bijbel.

 18. Laten wij bidden voor de arrestatie van alle nutteloze politici en de opkomst van een militaire bewind.

Comments are closed.