‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’

Het klimaat en het weer zouden steeds extremer worden en steeds meer slachtoffers maken? De feiten bewijzen echter exact het tegendeel. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

15.000 – 20.000 onthutsend naïeve mensen demonstreerden in Den Haag om klimaatcrisis op te lossen die er niet is

—————————————————————————————————————————————-

De Noorse auteur en international correspondent voor LibertyNation Onar Am schrijft zoals veel andere analisten dat Greta Thunbergs VN-toespraak ‘een zwaar gestoord persoon leek te verraden. Ze beweerde dat haar kindertijd was verpest omdat de wereldleiders niets zouden hebben gedaan om klimaatverandering te voorkomen. Ze heeft alle reden om kwaad te zijn, maar ze richt haar woede op de verkeerde mensen. De echte schuldige is namelijke de groene catastrofe-industrie, die uit het niets een crisis heeft verzonnen.’

Volgens Am is het feit dat Greta nog jong is (16) een doorslaggevende oorzaak voor haar ‘klimaatangst’. ‘Want als ze ouder was geweest, dan zou ze al zoveel valse alarmen hebben meegemaakt, dat ze ongevoelig en op haar hoede zou zijn geweest voor de groene catastrofisten,’ die vandaag in Den Haag zo’n 15.000 tot 20.000 klimaatonbenullen voor hun groene religie op de been wisten te brengen. Waaronder natuurlijk weer veel scholieren, die alleen mogen spijbelen als ze aan deze demonstraties deelnemen.

‘Noordpool in 2015 ijsvrij’ (niet dus)

De middelbare en oudere generatie herinnert zich echter nog goed hoe vicepresident Al Gore keer op keer beweerde dat de Noordpool in 2015 ijsvrij zou zijn, en de jonge generaties in dat jaar niet meer zouden weten hoe sneeuw eruit ziet. In plaats daarvan vielen er op het Noordelijk Halfrond –met uitzondering van Europa- record hoeveelheden sneeuw. De afgelopen jaren sneeuwde het zelfs in de Sahara, Saudi Arabië en op de Canarische eilanden, dat zich op dezelfde breedtegraad bevindt als het subtropische Miami (Florida).

Afgelopen week sneeuwde het ook in het midden van de VS, wat nog nooit eerder zo vroeg in het jaar is gebeurd.

‘IJsberen sterven uit’ (niet dus)

En vergeet de ijsberen niet, nog steeds veelvuldig gebruikt als zielig symbool in de niet aflatende groene emo-propaganda in en door de media. In de jaren ’60 waren er nog maar zo’n 8000 tot 10.000 ijsberen over. Hun aantal is inmiddels gegroeid naar 25.000 – 30.000.

In 1988 waarschuwde de destijds als topexpert beschouwde klimaatwetenschapper James Hansen dat de wereld in 2018 met 1 graden Celsius zou zijn opgewarmd. Het bleek nog niet eens de helft te zijn. De afgelopen 20 jaar is die opwarming zelfs helemaal tot stilstand gekomen.

Jaren ’70 experts: ‘Nieuwe ijstijd’ (niet dus)

De 50 plussers onder ons leerden in de jaren ’70 op de basisschool dat er een nieuwe ijstijd zou komen, omdat de wereldwijde temperatuur al 30 jaar aan het dalen was. Met beelden van grote gletsjers en enorme ijsbergen joegen de toenmalige klimaat’experts’ schoolkinderen angst aan dat we rond het jaar 2000 vrijwel continu onder een dikke laag sneeuw bedekt zouden zijn, en het zouden besterven van de kou.

Club van Rome: Massale hongersnood, olie is bijna op (niet dus)

Al in 1972 had de beruchte Club van Rome binnen 25 à 30 jaar massale hongersnoden met tientallen miljoenen doden en het opraken van alle olie, gas en andere natuurlijke hulpbronnen voorspeld. Dat doembeeld bleek er gigantisch naast te zitten. Klimaatfascisten klagen nu juist dat er nog veel teveel fossiele energiebronnen zijn die kunnen worden gewonnen.

Jaren ’80: Bossen verdwijnen door zure regen (niet dus)

In de jaren ’80 volgde de volgende hoax: zure regen. Alle bossen gingen dood als gevolg van fossiele brandstoffen. Het tegendeel gebeurde echter. En als planten en gewassen ergens gek op zijn, dan is het wel CO2. Het kleine aandeel extra menselijke emissies werd gulzig door het plantenleven opgeslorpt, waardoor de planeet almaar groener werd, vooral in droge gebieden. Over de hele wereld moesten woestijnen terrein geven aan vegetatie.

Progressieven net zo naïef als de kinderen die ze bang maken

‘Er bestaat een groep volwassenen die net zo onwetend en naïef is als de kinderen die bang worden gemaakt door het klimaatalarmisme: progressieven,’ vervolgt Am. ‘De reden voor hun onkunde is dat zij de kennis en wijsheden uit het verleden kwaadaardig en passé vinden. ‘Verlossing’ ligt altijd in de toekomst. De pot met goud staat altijd aan het einde van de regenboog, en daarom doen ze iedere mislukte poging in het verleden om een Utopia te creëren af met ‘maar dat was geen echt socialisme’.’

Geen wetenschappelijke basis voor paniek

De linksgroene paniek, hysterie en klimaatpaniek ontbeert echter iedere wetenschappelijke basis. De opwarming blijkt zeer beperkt te zijn en ruim binnen de normale fluctuaties te vallen. Het weer wordt niet extremer. Er is meer dan genoeg tijd om klimaatverandering grondig te bestuderen, voordat we de hele samenleving helemaal overhoop gooien en permanent verarmen met maatregelen die 100% zeker volstrekt zinloos en zelfs contraproductief zullen zijn.

Meer dan genoeg tijd voor echte oplossingen

Mocht er over enige tientallen jaren toch iets aan gedaan worden, dan zal tegen die tijd een commercieel levensvatbare vorm van schone kernenergie (kernfusie / Thorium centrales) hoogstwaarschijnlijk als de allerbeste oplossing uit de bus komen. Tot het zover is zijn er meer dan voldoende olie- en gasvoorraden, en worden er over de hele wereld nog steeds grote aantallen kolen- en kerncentrales bijgebouwd.

In plaats van honderden miljarden uitgeven aan het reduceren van het volstrekt natuurlijke CO2 –waarvan er in historisch perspectief nog altijd erg weinig van is- en even onbewezen als onbetrouwbare ‘duurzame’ (= vooral dure, héél erg dure) windenergie, kan dat geld beter worden besteed aan aanpassingen aan de milde klimaatveranderingen, en natuurlijk aan de broodnodige inversteringen in het onderwijs, de gezondheidszorg, de sociale zekerheid en de infrastructuur. Geld, dat nu uit de samenleving wordt weggezogen voor een volkomen uit de duim gezogen klimaatcrisis.

‘Kinderen zouden weer rustig moeten slapen; er zitten geen klimaatmonsters onder het bed. Het is wreed en onverantwoordelijkheid om de kwetsbare jongeren bang te maken met een niet-bestaand probleem,’ besluit Am.


Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

25-09: Maximum snelheid omlaag vanwege stikstof is volslagen zinloos en puur autootje pesten
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
11-09: Wereld Meteorologische Organisatie neemt afstand van Westerse klimaathysterie
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
21-06: Zoveelste klimaathoax: VN-baas poseert op eiland Tuvalu dat in zee zou wegzinken – niet dus
18-06: Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
25-05: Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming (… maar propaganda verandert alweer van ‘global warming’ naar ‘uitsterven van soorten’)
22-04: Duitse universitaire studie: Elektrische auto’s veel slechter voor klimaat dan diesels
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
29-03: Grote gletsjer op Groenland weigert mee te doen met klimaathoax en groeit al 2 jaar
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. Beste Oma,

  Je beschrijft het zeer goed. Zo denk ik er ook over, we financieren onze eigen ondergang. Mensen worden tegen elkaar opgezet met mogelijke vreselijke gevolgen. Hier moet een plan achter zitten, kan niet anders.
  Zaai twijfelen ( ook ik twijfel, we strooien energie die in miljoenen jaren opgebouwd is toch in korte tijd weg), maar als ik de cijfers etc bekijk kloppen de modellen niet. Maar toch weet ik het niet zeker.

  Krijgen we een klimaatramp, krijgen we door burgers tegen elkaar uit te spelen een burgeroorlog, met als mogelijk gevolg een dictatuur. Vele boeken zijn geschreven, vele films, maar mensen willen niet inzien welk kwaad er in de lucht hangt.

 2. De massa en vooral kinderen/jongeren moeten overtuigd worden, en met leugens en bedrog zodanig angst aangejaagd worden, om bereid te zijn vrijwillig een menswaardig leven, hun welvaart en vrijheid op te geven om in armoede te leven als slaven onder het juk van de monsterlijke elite met één doel: werelddominantie, machtscontrole over álle levensnoodzakelijke voorzieningen (voedsel, water, energie…) en elk mens ter wereld.

  De elite verspreidt overigens mondjesmaat zélf hun monsterlijke plannen, behalve via publicaties op internet, in graniet gekerfd op de Georgia Guidestones: aanwijzingen voor de overlevenden van een toekomstige apocalyps, zelf georkestreerd en veroorzaakt door de elite.
  En daartoe behoort ook de klimaathoax.

  Ieder rechtgeaard mens is vanzelfsprekend begaan met de natuur, het milieu en onze planeet maar deze oprechte bezorgdheid wordt schandelijk uitgebuit door de elite als middel om machtscontrole te verkrijgen want mensen, milieu, klimaat en zelfs de planeet zal hen worst wezen.
  Hebzucht, winsten en totale machtscontrole voor werelddominantie zijn de enige drijfveren van de elite.

  De werkwijze waarvan de elite telkens gebruik van maakt is een rode draad die je enkel waarneemt als je het hele plaatje bekijkt:
  Met drogredenen en door desinformatie wordt de massa erin geluisd om publieke goedkeuring te geven voor (on)nodige maatregelen waarbij ze zichzelf schade zal toebrengen, vooral financieel en vrijheidsbeperking, zodat de massa zichzelf wurgt en dat dan nog zelf financiert ook…een duivelse opzet.
  Dat wordt duidelijk als je het verloop in de geschiedenis bekijkt: verdeeldheid door twijfel te zaaien, mensen tegen elkaar uitspelen door kibbelen over naast-de-kwestie-details om dan hun eigenlijke, vooropgestelde doelen te kunnen bereiken waarvoor de elite net de lont aan het vuur staken om te beginnen.
  Eigen ondergang goedkeuren en nog zelf financieren…voor de schijn van wat een idealistisch bedrog is voor het welzijn van mens en natuur…daar komt het telkens op neer….verdeel-en-heers komt telkens weer terug.

  Bekijk daarvoor eens de jarenlange, miljárden ‘inspanningen’ die reeds werden afgedwongen voor al de eerdere misleidingen over allerlei vervuiling, milieu, klimaat, veiligheid, etc….en welke resultaten er achterwege bleven…???….wat wél overbleef was het enorme web aan wettelijke regeltjes en boetes, de absurde tot waanzinnige regelneverij waarbij telkens een stukje rechten en vrijheid werden ontnomen aan de burgers maar de problemen en verrotting gewoon verder bleven/blijven woekeren en verergeren om de volgende verzonnen, absurde idioterie (télkens symptoombestrijding) als reden voor wettelijke rooftochten en het vernietigen van onze vrijheden/rechten te kunnen rechtvaardigen.

  Overigens vind ik niet dat kinderen moeten lastiggevallen worden met deze problematiek, laat kinderen kínd-zijn, een onbezorgde jeugd beleven, daar hebben zij récht op…ouders moeten hun kinderen beschermen tegen het absurde en verwerpelijk ontspoorde ‘groen-terrorisme’.
  Het zijn de ouders die hun verantwoordelijkheid moeten nemen en kinderen leren om verstandig door het leven te gaan zonder mateloze verspilling/vervuiling, door het voorbeeld te geven met gezond verstand en zonder fanatiek als een fascistische, linksgroene freak je eigen leefwereld te vernietigen.
  Laten we terugkeren naar het NORMALE?

 3. En dan hebben is er ook nog het begrip ‘klimaatontkenner’ ingevoerd voor kritische personen. Een nietszeggende begrip, want klimaat is er gewoon en daar hebben we mee te dealen, dus niemand kan klimaat ontkennen. En ook al veranderd het klimaat, het feit, dat de mensheid zelf maar even op de troon van de schepper gaat zitten, om er zelf maar even voor te zorgen dat de temperatuur niet verder stijgt tot maximaal 2 graden, zoals in de klimaatdoelen van Parijs is opgenomen, is tenenkrommend en uitermate naïef. Zoals de geschiedenis heeft getoond, houd het klimaat zichzelf wel in stand, daar hoeven wij niet achter aan.

  Veel beter kunnen we letten op echt natuurbeheer. Zorg dat zeldzame wilde dieren niet worden afgeslacht door stropers, ruim je rotzooi op en gooi het niet op straat, ga verstandig om met water en geef ook dieren de ruimte, zoals vogeltjes en egeltjes in de tuin. Dit zijn hele basale maatregelen die een kind kan begrijpen en waar we de natuur echt mee voorthelpen, in plaats van onzichtbare co² en stikstof te meten en hierdoor in paniek te raken. (Oh ja alleen meisje Greta kan co² zien, dus het kind is duidelijk niet in orde).

 4. Ik zou niet de ouders willen zijn van Greta thunberg. Je kan goed opmerken dat dit meisje niet normaal is en gebruikt wordt door de grote der aarde ze wordt gemanipuleerd. Ze heeft een missie ze wil de wereld redden van de ondergang, maar wie zorgt er voor haar? De Fransen hebben ook zo’n meisje gekend uit hun geschiedenis, het was ook nog een kind met een missie: Jeanne d’ Arc een kind van de middeleeuwen met een goddelijk doel, ze kreeg goddelijk boodschappen en zo’n mensen zijn zeer gevaarlijk zeker kinderen, en ook bij haar is het slecht afgelopen, levend verbrand, en zo kan ik nog een paar opsommen, dus kinderen maak eerst je school af, en geniet van het leven en zo zal je volwassen worden. Shalom

 5. Het klimaat verandert niet in een paar jaar en kan ook niet verandert worden in een paar jaar.

 6. “ Matt ,nu twee 👍👍….

  Nee, dat ziet de jeugd niet . Hoofdoorzaak = de opvoeding. De ouders zijn verantwoordelijk voor deze idioterie ! Beiden MOETEN deels werken om hun hoofd boven water te houden en de rest voor bling- bling. Wat er dan nog overblijf gaat naar voedsel wat niets meer mag kosten…. liever een mooie auto voor de deur dan verantwoord eten ! In feite zijn de opvoeders de oorzaak, geven het slechte voorbeeld op velerlei gebied.
  Kinderen worden al in een vroeg stadium voorgelogen via moderne media. Agressieve spelletjes waarbij de puber denkt dat het de gewoonste zaak van de wereld is en porno-sites zijn met één klik beschikbaar …. .
  Uiteindelijk is maar 10 % van de wereldbevolking ‘verantwoordelijk’ voor alle onzin op de wereld.
  Bezoek uncutnews.ch maar eens of RT = Russia Today . Voeg alles tezamen en u krijgt in ieder geval ‘de grootste algemene deler’ .
  Matt, gij hebt een vrij scherpe blik op het wel en wee van deze, inmiddels verrotte maatschappij

 7. Ja, idd.
  In de tijd met de vloed heeft noach een hele lange tijd de mensen gewaarschuwd.
  Alles wat ze deden met hen was spotten.
  Totdat de vloed hen weg vaagde. Zo zou de tegenwoordig tijd zijn.
  Laat het maar komen.

 8. Eigenlijk is het doodzonde dat al die energie van dat miljoen ‘klimaatophitsers’ wordt gebruikt voor de verkeerde doelstellingen.
  Ze moeten het zoeken bij de allergrootste vervuiler ter wereld en dat is de oorlogsindustrie met hun talloze oefeningen die enorme hoeveelheden vuiligheid de lucht in blazen en de chemtrails, pure vergiftiging door zogenaamde luchtverduistering om de opwarming tegen te gaan en dat doen ze al enkele tientallen jaren maar helpen doet het niets, behalve voor ‘verwarde mensen’ zorgen, de biologische oorlogsvoering die veel meer schade aan het milieu veroorzaakt dan alle auto’s tezamen en rechtstreeks mensen ziek maakt en misschien is dat wel het eigenlijke doel. Zien die kids niet dat dit hun ondergang wordt en niet 2 cm. zeespiegelverhoging over 70 jaar!
  En dan de grote industrieën die met hun afkopen van C0 2 rechten gewoon doorgaan met vervuilen net alsof er geen vuiltje aan de lucht is.
  Daar moeten die kids zich zorgen over maken en niet over iets wat misschien over +50 jaar komt maar nu iedere dag op een ramp kan uitlopen met al die oorlogsdreigingen.
  Ze moeten protesteren tegen de wapenwedloop die veel meer levensbedreigend is dan een klimaat waar de mens, behalve dan met A-bommen, geen invloed op heeft maar wel op het voortbestaan van de mens als die bommen vallen. De wapenopslagplaatsen liggen bomvol dus moet er ruimte gemaakt worden en dat kan alleen door ze te gebruiken.

  Dan is het inderdaad einde dromen over een toekomst. Wordt wakker!

 9. Schaamteloos misbruik van een kind:
  https://www.ad.nl/buitenland/beroemde-psycholoog-waarschuwt-ouders-greta-thunberg-dit-kan-rampzalig-voor-haar-aflopen~a3ab2b28/
  Verbaas je niet over dit kindermisbruik, want deze daders zijn ook de monsters die onder het mom van liefde talloze ongeboren kinderen gruwelijk wreed (laten) vermoorden in de moederschoot en geboren kinderen aan de drugs brengen enz., enz., enz. x 1000. Vroeger dacht ik dat alleen Amsterdam Sodom was (n.a.v. de uitspraak van een Amerikaan). Daarna dacht ik dat Nederland het Sodom van de wereld was. Nu denk ik dat heel de wereld verworden is tot één groot Sodom en Gomorra; Luc. 17:27 e.v. Het is overigens niet van belang wat ìk denk, van belang is dat de Almachtige alles weet en dat de Rechtvaardige gedreigd heeft een afdoend einde aan deze wereld te maken. Vol verwachting blijf ik uitzien…

 10. Onar Am kan de pot op! Waar zijn de vogels? Ik zie er in Amsterdam ieder jaar minder. Als ik het vegelijk met m’n jeugdjaren dan staat de natuur, ter land, ter zee en in de lucht er maar deplorabel bij. Ach, ze modderen maar aan; de mens is nu eenmaal een verzameldier; onverbeterlijk. Dat als de wet van de Meden en de Persen, onveranderlijk. Nog een klein rukkie dan lig ik met m’n pisser omhoog. Wie dan leeft , die dan zorgt. Na mij (78) de zondvloed.

 11. Hoezo onverantwoord? We hebben serieus te maken met een kliek die zich nergens voor schaamt. Een zogenaamde aanslag met vliegtuigen op de Twin Towers komt echt uit dezelfde koker. We hebben te maken met een machtig kartel dat burgers ziet als speelgoed.
  Als je dat hebt ontdekt en voor waar aanneemt snap je ineens veel meer.

 12. Uiteraard is er geen reden voor paniek. Dat betekent niet dat het klimaar niet verandert. De smeltende gletschers en permafrost duiden daarop. Over de rol van de mens in dit proces kan worden gediscussieerd. Maar tevens is de mens dusdanig inventief dat daarvoor oplossingen kunnen worden bedacht. We hebben tenslotte de kleine ijstijd in de 17e eeuw ook overleefd.

 13. Inmiddels 65 heb ik al die propaganda over me uitgestort gekregen.
  NIETS van waar gebleken.
  burgers zijn vatbaar en worden geregeerd door angst.
  Beste mede burgers laat je angst eens los en gebruik je nuchtere boerenverstand.
  Dan..zie je ineens hoe je al decennia wordt belazerd door politici en het grootkapitaal.
  DIE hebben nl. niets met u.

 14. Als kind was ik al bang voor het eind van de wereld en de dreiging dat als de mensen nog eens in de fout zouden gaan na de zondvloed,het dan definitief afgelopen zou zijn.
  In de jaren 80 toen ik toch al een jaar of 25 was,maakte ik me in eerste instantie grote zorgen over dat Ozongat .
  En nu…….

  Ik ben overigens wel geneigd de huidige situatie serieus te nemen.

Comments are closed.