Extreemlinkse Antifa terreurgroep kondigt dodelijk geweld tegen conservatieve burgers aan

Extinction Rebellion – onderdeel van de nieuwe ‘Zwarte Dood’ die de Europese bevolking gaat teisteren? Afbeelding: (3).

—————————————————————————————————————————————-

Nederlandse boerenorganisaties bedreigd met sabotage en brandstichting; Extinction Rebellion distantieert zich

—————————————————————————————————————————————-

Links moet en zal altijd zijn zin krijgen, en gaat dat niet goedschiks, dan maar kwaadschiks, waarbij zeer grof geweld niet wordt geschuwd. Dat zich steeds herhalende patroon wordt weer duidelijk zichtbaar in het Westen. Een Duitse Antifa-groep heeft op een bekend links internetplatform onder de slagzin ‘Event: Krieg’ moordaanslagen op conservatieve politici, agenten, juristen, soldaten, bedrijfsmanagers en religieuzen aangekondigd. In Nederland hebben de boerenorganisaties een brief ontvangen waarin ze worden bedreigd met sabotage en brandstichting. De brief is ondertekend met vier afkortingen die staan voor extreemlinkse dierenrechten- en milieuorganisaties, waaronder de eindtijdsekte Extinction Rebellion, dat overigens ontkent iets met de bedreigingen te maken te hebben.

De Antifa groep ‘De Zwarte Troep (Menigte / Schare)’ uitte de openlijke oorlogsverklaring tegen rechts op het linksradicale haatplatform Indymedia, dat –in tegenstelling tot rechtse platforms- geen duimbreed in de weg wordt gelegd door de autoriteiten in Berlijn.

Behalve politici van de vrijheidspartij AfD worden ook politieagenten, juristen, soldaten, bedrijfsmanagers en religieuzen bedreigd. Enkele dagen geleden werd er al geprobeerd om de Vrije Kerk in Tübingen in brand te steken.

De linkse terroristen zien zich naar eigen zeggen als de opvolgers van de anarchistische jeugdgroepen die zich in de jaren ’20 en ’30 tegen de opkomst van de Nationaal Socialisten zouden hebben verzet, en zich toen al ‘De Zwarte Troep’ noemden.

‘Vuurwapens en explosieven’ tegen ‘Nazi’s’

‘Demonstreren is verspilde tijd en kracht. Nazi’s laten zich niet door tegenargumenten, wetenschap, feiten etc.. bestrijden of zelfs overtuigen,’ is het wederom typerende ‘Alinsky’ argument van de extremisten, aangezien deze juist op henzelf slaat. Daarna volgt een letterlijke oproep om de als ‘Nazi’s’ gekenmerkte tegenstanders in de politiek, het bedrijfsleven, bij de autoriteiten en in de kerken met ‘vuurwapens’ en ‘explosieven’ te vermoorden.

De opsteller van de dreigbrief ondertekent deze met ‘De Pest’. Het is niet te verwachten dat de Duitse autoriteiten iets ondernemen, aangezien deze op last van de regering Merkel eveneens druk zijn met de volop door de mainstream media gesteunde ‘strijd tegen rechts’. Groepen zoals Antifa en Extinction Rebellion fungeren dan ook als de moderne SA bruinhemden, die begin december nog AfD parlementariër Christina Baum met de dood bedreigden. (3)

Boeren in Nederland bedreigd met sabotage en brandstichting

In Nederland gaat het ook hard de kant van het linkstotalitaire Duitsland op, zowel met de door D66 minister Ollongren voorgestelde keiharde onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting, als met de bedreigingen tegen conservatieven. Boerenorganisaties ontvingen een brief waarin ze worden uitgemaakt voor terroristen, en worden bedreigd met sabotage en brandstichting. ‘Wij gaan jullie arrogantie, ontkenning, onwil en terreur niet met lede ogen aanzien,’ aldus de brief, die werd ondertekend met de afkortingen van vier dierenrechten- en milieuorganisaties.

Mark van den Oever, de leider van het Farmers Defence Force, zei ‘niet warm of koud’ te worden van ‘deze toetsenbordhelden’, omdat ze wel vaker dit soort bedreigingen ontvangen. ‘Wij zijn voor de duvel niet bang, laat staan voor een A4’tje zonder namen erop.’

Een woordvoerder van de eindtijdsekte Extinction Rebellion verklaarde dat ‘wij zoiets niet doen’ en de brief ‘te ver gaat’. Agractie acht het daarentegen mogelijk dat ‘een van de leden de brief heeft gestuurd.’ (2)

Antifa, Extinction Rebellion en andere extremistische groepen fungeren feitelijk als de onofficiële ‘stormtroepen’ van de linksgroenliberale elite, die ingrijpende dwangmaatregelen heeft aangekondigd om ons in een fascistische klimaatdictatuur te dwingen. De oorlog tegen de vrijheid, welvaart en zelfbeschikking van de Westerse en ook Nederlandse burgers lijkt nu pas goed te beginnen.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) De Gelderlander
(3) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)


Zie ook o.a.:

2019:
09-12: In de VS en Duitsland praten politici inmiddels openlijk over heropvoedingskampen – wanneer volgt Nederland?
07-12: Extreemlinkse Antifa bruinhemden dreigen nu openlijk rechtse politici te vermoorden
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
22-11: Kristallnacht 2.0? – Overheid zet gewelddadige Antifa bruinhemden in tegen ‘klimaatontkenners’ (/ Jaren ’30 teruggekeerd in Duitsland en bijna ook in Nederland: Vrijheid van meningsuiting verdwijnt en wordt steeds harder onderdrukt)
14-11: Voormalige hoogste Duitse rechter: Merkel richt communistische eco-dictatuur op
19-10: (/ EU elite zet nieuwe bruinhemden (Antifa) in om geweld aan te wakkeren, om later excuus te hebben voor keihard ingrijpen en oprichting politiestaat)
10-11: 30 jaar na dato: Viel de Muur in Berlijn in werkelijkheid de andere kant op? (/ In Duitsland en West Europa worden media en publieke opinie volledig gevormd en gemanipuleerd door de geest van de Stasi)
01-09: Oud DDR activiste over hetze tegen AfD: ‘Met democratie heeft dit niets meer te maken’ (/ ‘Duitsland is door de Wiedervereinigung, die in werkelijkheid een vijandige overname van de West-Duitse Bondsrepubliek door de DDR was, een socialistische bananenrepubliek geworden’)
09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen (Slechts 18% antwoordt met ‘ja’ op de vraag of er nog vrijheid van meningsuiting is)
11-01: (/ Kantoor ‘Cultuur onder Vuur’ in Nijmegen moet eigen beveiliging betalen na aanvallen van extreemlinkse Antifa activisten

2018: (via oud Xandernieuws.punt.nl)
10-10: Linksgroene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen
22-09: Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd
18-08: (/ Is de linkse internetcensuur de opmaat voor de uiteindelijke terugkeer van ‘heropvoedingcentra’ voor conservatieven?)
22-01: ‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

22

 1. De dreigbrief die naar de boeren werd verstuurd, kwam deze niet toevallig toch uit Den Haag? De smerige tactieken en de verkapte dreigementen namelijk die de politiek tegenwoordig toepast, dan zou zo’n vies briefje vanuit Den Haag niet misstaan.

 2. @ Kruisridder: 9:54 pm op 3/1. Inderdaad. Het was de Nationaal Socialistische Duitse Arbeiders Partij.

 3. Tycho:Er staat op het Weteringplantsoen in Amsterdam een spreuk op de muur naast pannekoeken huis.
  Wie voor Tyrannen zwicht,verliest meer dan lijf en goed,dan dooft het licht.

 4. Laatst zei iemand tegen mij: jij zat vroeger toch bij de SP? Maar volgens mij zijn dat allemaal mensen met ‘issues’. Ik stelde hem gerust met het antwoord; je hebt gelijk, 80% heeft problemen met zichzelf, heeft een trauma, heeft een minderwaardigheidscomplex of weet zich binnen de reguliere samenleving niet te manifesteren en/of te handhaven. En van dat alles geven ze anderen de schuld. Binnen de SP is mij geleerd om je tegenstander zo snel mogelijk te diskwalificeren en te ‘framen’ als xenofoob, als iemand die discrimineert of als racist. Want met die mensen ga je inhoudelijk niet in discussie. Zorg dat je een thema vind waarin je je helemaal vastbijt (en sluit je ogen voor alles er omheen).
  Voor velen zal dit herkenbaar zijn, zeker gezien de huidige ontwikkelingen. Links ruikt bloed en als bloedhonden proberen ze nu hun ‘rechten’ te claimen. Maar aan de andere kant zijn met name de SP’ers blaffende honden zonder ballen. Vooral als het gaat om de normale zaken die er in de samenleving op sociaal en economisch gebied spelen. Want die strijd hebben ze al lang laten varen. Nu zijn het populisten die geleid worden door een blinde en raaskallende ‘klimaatfeeks’ die de wereld op de kop zet. Ja, dat is gemakkelijk scoren!

 5. @Kruisridder : ik bedoelde maar dat alle extremen slecht zijn ook in de godsdienst, en natuurlijk heb je gelijk uiterst links moeten van Joden ook niets hebben, dat zijn in hun ogen allemaal kapitalisten arme Joden bestaan bij hun niet. Shalom

 6. In de Mond tegen nazi’s maar in werkelijkheid zijn zij de nazi’s. Zelfde kleding, zelfde stijl, zelfde doelen.
  Churchill zei het al, de fasisten van vandaag zijn de anti fasisten van morgen.

 7. Clement schreef:
  03/01/2020 om 8:37 pm
  “Bozeoudeman vergeet niet te zeggen dat ze door het volk gekozen werden.!
  Deze die hun volmacht gegeven hebben, zijn de eerste schuldigen, waarover U zich kwaad moet maken, niet de politiekers!
  Wanneer gaat de kiezer dat eens begrijpen. Het begint bij het afgeven van zijn stem en het eindigt bij de faktuur die hij nadien voorgelegd krijgt. Stop met kritiek, begin met denken en handelen op het juiste moment!
  De dag der verkiezingen!,! ! !”

  Clement, je kunt kiezen voor welke politieke partij dat je wil, zij zullen gedwongen worden mee te lopen in het systeem van dat ratten circus of hen wacht het lot van Pim Fortuyn…het zijn NIET de kiezers de schuldigen omdat de politiek weigert om de wil van het volk, dat hen kiest én betaalt om HEN te vertegenwoordigen, uit te voeren maar telkens hun eigen goesting doen én in opdracht van eu-dictators.
  Politici staan ten dienste van het vólk, zij krijgen enkel een mandaat om de wil van de meerderheid van het volk uit te voeren, zij zijn onze werknémers.
  Wanneer ga jíj dat eens begrijpen?
  De stem van de kiezer telt niet meer!
  De ommekeer komt niet door stemgedrag maar door een ander politiek systeem en zelfkastijding is hierbij uit den boze.
  Voor echte democratie en verandering dient het hele politieke systeem met alle politieke witteboordcriminelen op de schop want dat verander je zelfs niet door alleen FvD of PVV eendrachtig met absolute meerderheid te verkiezen!
  Je ziet nu toch ook al dat zelfs de oppositie geen enkel gewicht in de schaal legt betreffende vernietigende beslissingen die de machthebbers de bevolking tóch tegen haar wil door de strot weet te rammen?

 8. Willy, het is uiterst links dat altijd op de Joden zit te hakken. Hitler was ook een socialist pur sang.

 9. Er wordt altijd wel iets bedacht door extremen om een ander het leven zuur te maken
  Met geweld te dreigen, een wonder dat ze het leger niet hebben ingezet.

 10. Die linkse vuilnisbakken maken nu al de straten onveilig. Vele, met minderwaardigheidscomplexen beladen rochel-allochtonen, hebben zich vrolijk aangesloten in de hoop de Nederlanders een oor aan te naaien. Je moet op straat toch wel blind of smartfoonzombie zijn om het niet te zien….of het niet te willen zien; zoals velen. De regering van het zelfde kaliber, onder de volksverrader snotneus Rutte laten hen de ruif leeg vreten. Het gras groeit al tussen de straatstenen en het vuil hoopt zich op; armoede en ziektes alom. Hoe eerder het Nederlandse volk in opstand komt te beter. Dat kost echter levens. Niet in opstand komen kost nog veel meer levens en moet het restant(tje) van vreemde smetten vrij zijnde Nederlanders met hun hol omhoog in de moskee.

 11. Vanavond Eva Jinek weer op de buis. Ik zag dat objectieve Amerika ‘kenner’ Michiel Vos ook weer op de gastenlijst staat. Getrouwd met een Pelosi telg. Hoe objectief wil je het hebben. Het framen van Trump waar muts Jinek al jaren mee bezig is gaat dus ook bij RTL gewoon door. Pffffff zum kotzen…

 12. Bozeoudeman vergeet niet te zeggen dat ze door het volk gekozen werden.!
  Deze die hun volmacht gegeven hebben, zijn de eerste schuldigen, waarover U zich kwaad moet maken, niet de politiekers!
  Wanneer gaat de kiezer dat eens begrijpen. Het begint bij het afgeven van zijn stem en het eindigt bij de faktuur die hij nadien voorgelegd krijgt. Stop met kritiek, begin met denken en handelen op het juiste moment!
  De dag der verkiezingen!,! ! !

 13. Wanneer wijsheid met de jaren komt, dan vraag ik mij af hoe oud de mensheid is .

 14. Alles wat dat links tuig nu doet zal zich in de toekomst tegen hun keren. Wie wind zaait zal storm oogsten. Er zijn twee dingen die niet deugen en dat is links en de islam.

 15. Churchill zei het al: de antifascisten van zijn tijd zijn de fascisten van deze tijd. Linksgroenliberaal voldoen in rijke mate daaraan in deze tijd.

 16. Tja, en als dan straks iemand een kraakpand in de fik steekt dan heeft ‘rechts’ het gedaan!
  Dan zijn de rapen gaar en extreem linkse fascisten en terroristen krijgen van Jan Doedel Rutte door over alles te blijven zwijgen de goedkeuring om jacht te maken op die ‘rechtse’ nazi’s?
  Hoe lang gaat het dan nog duren voor ook zij gewapend de straten op gaan om deze schoon te vegen van het extreem linkse tuig?
  En wat doet ondertussen ‘onze’ Rutte?
  Spelenvaren met vriendje Kelder?
  Terwijl er ondertussen een burgeroorlog ontstaat?
  Briljant zo een stuk onbenul als premier!
  Maar ja, wat moet hij anders? De linkse fascisten ter preventie eens aanpakken?
  Dat mag hij niet van de bazen van het linkse SA tuig SP, PvdA,D66 en GroenLinks en dat mag hij ook niet van de globalisten Timmermans en Merkel.
  En zo gaan we allen richting ondergang en bloedbad! Rechts tegen links, ofwel autochtoon tegen autochtoon, zodat straks de allochtonen (lees islamieten) de macht kunnen grijpen?
  Wie had ooit kunnen denken dat zoveel onbegrensde domheid ooit samen zou komen?

 17. De geschiedenis herhaalt zich !!!

  Extreem-links tegen extreem-rechts …

  De straten zullen rood kleuren …

 18. Wanneer gaan mensen is leren met elkaar samenleven? Waarom moeten extreme linkse mensen steeds ruzie zoeken op gevestigde waarden, waarom zit uiterst rechts altijd op de Joden de kakken? Waarom heeft men zo’n schrik van de Islam ? Daar hoor je steeds niets over zeggen, zo is het probleem in het Midden-Oosten een godsdienstig probleem het is niet dat de mensen in die regio niet kunnen samenleving, maar religie brengt daar scheiding. Het probleem van de mensheid zal niet de klimaatcrisis zijn maar de religies zullen een eind maken aan de beschaving dus alle extremen van links of rechts zijn een uitvloeisel van een onrechtvaardige maatschappij. Shalom

Comments are closed.