Oud DDR activiste over hetze tegen AfD: ‘Met democratie heeft dit niets meer te maken’

Slechts één partij, de AfD, wil een andere koers varen dan de rest, en wordt daarvoor verketterd, uitgekotst en met antidemocratische middelen klein gehouden (afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————-

In diverse plaatsen moesten linksgroene politici vanwege stembusfraude  voor de rechter komen  – ‘Duitsland is door de Wiedervereinigung, die in werkelijkheid een vijandige overname van de West-Duitse Bondsrepubliek door de DDR was, een socialistische bananenrepubliek geworden’

—————————————————————————————————————————————-

Vandaag worden in Brandenburg en Sachsen deelstaatverkiezingen gehouden. Volgens de peilingen gaat de rechtse vrijheidspartij AfD meestrijden om de grootste te worden. Analisten en waarnemers wijzen echter op tal van antidemocratische maatregelen die de heersende linksgroenchristelijke elite heeft genomen om de AfD weg te houden van de macht, desnoods door regelrechte (en bewezen) verkiezingsfraude. In Sachsen schrapte een linkse rechter zelfs twee derde van de AfD kandidatenlijst. ‘Het signaal is duidelijk: u kunt stemmen wat u wilt, maar wij zorgen ervoor dat niet iedere stem telt. Met democratie heeft dit niets meer te maken,’ waarschuwde de voormalige DDR burgeractiviste Vera Lengsfeld.

Degenen die een beetje hebben opgelet en hun ogen niet hebben laten sluiten door de propaganda in de media weten allang dat de democratie in de EU slechts schijn is. Burgers hebben geen enkele zeggenschap gekregen over ingrijpende besluiten zoals het opgeven van onze eigen munt, het opgeven van onze soevereiniteit aan een ongekozen commissie van een in de maak zijnde federale superstaat, en recenter het openzetten van onze grenzen en samenleving voor massa immigratie en islamisering.

In Nederland worden politieke partijen die tegen dit ‘weg met ons’ eenheidsbeleid zijn verketterd en als het even kan van binnenuit opgeblazen, zoals eerder met de LPF is gedaan en dit jaar met het FVD geprobeerd wordt. PVV leider Geert Wilders werd op rechtstreeks ‘verzoek’ van toenmalig minister Opstelten voor de rechter gesleept vanwege een niet gewenste anti-immigratie uitspraak. In Duitsland schrapte een linkse rechter simpelweg twee derde van de kieslijst van Alternative für Deutschland, dat als enige strijdt tegen een globalistisch kartel dat alles in het werk stelt de Duitse en Europese grenzen en culturen compleet uit te wissen. (1)

AfD biljetten in papiervernietiger gegooid; ‘Rechtsstaat bestaat niet meer’

‘Het komt er niet op aan wie stemt, maar wie telt,’ citeert de bekende Duitse blogger Michael Mannheimer Jozef Stalin. Daarbij wijst hij op talrijke reeds bewezen en soms ook voor de rechter gekomen gevallen van stembusfraude, voornamelijk door linksgroen, maar soms ook door de CDU en de liberale FDP. ‘De Duitse rechtstaat bestaat feitelijk allang niet meer.’ Hij twijfelt er daarom net als veel anderen aan of de AfD na de laatste landelijke verkiezingen in werkelijkheid niet twee keer zo groot had moeten zijn, zoals diverse peilingen hadden uitgewezen.

Zo verdwenen bij stembureaus in het hele land complete bussen vol met stembiljetten, en zou de AfD welgeteld in veel plaatsen nul stemmen hebben gekregen. In september 2016 bleek hoe dat wordt gedaan. In de gemeente Artland (Niedersachsen, 23.000 inwoners) stemde bijna 22% op ‘Die Linke’, waarvan maar liefst 60% per brief. Wat bleek? Alle stemmentellers waren ‘Linke’ en bijna ook nog eens allemaal moslims. Alle biljetten met een ingevuld AfD vakje werden rechtstreeks in de papiervernietiger gegooid.

Dat is dan ook de echte reden waarom links Europa onbeperkte massa immigratie wil: ze hopen daarmee zoveel kiezers binnen te halen, dat ze eindelijk aan de macht komen en de Europese samenleving naar hun eigen extremistische ideeën kunnen omvormen.

Vooral linkse politici betrapt op stembusfraude

En als het in één stembureau kan, kan dat ook in andere gebeuren. De AfD had volgens de peilingen op circa 25% kunnen uitkomen, maar dat werd slechts de helft. Op dezelfde wijze werden jarenlang de verkiezingen in de Deutsche ‘Demokratische’ Republik gemanipuleerd en vervalst door de SED, de historische voorganger van Die Linke.

In Osnabrück stonden vijf Die Linke leden, waaronder de fractievoorzitter, voor de rechter omdat ze Duitsers met een migrantenachtergrond aan de deur met valse redenen zover hadden gekregen een stembiljet per brief uit te brengen. De meesten hadden niet eens in de gaten dat ze daarmee natuurlijk op Die Linke stemden. Na ontdekking konden 1500 briefkiezers opnieuw hun stem uitbrengen, waarna de partij 2 van de 7 behaalde zetels verloor. Naast de linkse politici werd overigens ook een FDP’er schuldig bevonden en tot voorwaardelijk plus een geldboete veroordeeld.

In 2017 kreeg een Linke deelstaatparlementariër in Brandenburg slechts een lichte straf opgelegd door een linkse rechter, nadat hij betrapt was op massale fraude met belastinggeld en stembusfraude. In juni van dit jaar werd Linke politicus Adolina Gordon in Quakenbrück eveneens wegens stembusfraude tot 8 maanden voorwaardelijk veroordeeld. Een CDU politicus in Stendal moest om dezelfde reden in 2017 zelfs 2 ½ jaar de cel in.

‘Wiedervereinigung was vijandige overname West Duitsland door DDR’

‘Duitsland is door de Wiedervereinigung, die in werkelijkheid een vijandige overname van de West-Duitse Bondsrepubliek door de kleinere, maar ideologisch het sterkst opgebouwde DDR was, een socialistische bananenrepubliek geworden,’ concludeert Mannheimer. ‘Alles is links geworden: media, politiek, justitie, ARD&ZDF – zelfs de peuterspeelzalen worden door linkse ‘opvoeders’ geleid, om over de scholen en universiteiten maar te zwijgen.’

‘Wee degenen die nu werken aan de volkerenmoord op de Duitsers’

‘Alle vervalsers en hun opdrachtgevers moeten echter weten dat hun echte bestraffing nog komt, namelijk op de dag dat de Duitsers weer de macht over hun thuisland hebben overgenomen. Wee de dan overwonnenen, want dan zullen ze er niet zo genadig afkomen als in 1990. De SED- en het Stasi kader en al degenen die aan de volkerenmoord op de Duitsers werken moeten dan op de doodstraf rekenen. En die zal niet per se legaal in een rechtszaal worden uitgesproken, maar door ‘het gepeupel’, door de ‘Duisterduitsers’, door ‘het gespuis’, die het recht in eigen hand zullen nemen.’

Xander

(1) Auteur-journalist Stefan Schubert voor KOPP-report
(2) Michael Mannheimer
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen (Slechts 18% antwoordt met ‘ja’ op de vraag of er nog vrijheid van meningsuiting is)
05-12: Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR (‘/ Dit migratiepact is eenzijdig, belooft migranten veel en lokt ze hierheen’)

Op oud Xandernieuws.punt.nl:

2018:

10-10: Linksgroene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen
22-09: Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd
18-08: (/ Is de linkse internetcensuur de opmaat voor de uiteindelijke terugkeer van ‘heropvoedingcentra’ voor conservatieven?)
22-01: ‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

2017:
01-05: Welt journalist: Beleid Angela Merkel is late wraak van DDR op West Duitsland

2016:
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren (/ Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam)
28-04: Zo bouwt Angela Merkel Duitsland en Europa om tot een nieuwe DDR

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Richard slaat de nagel op de kop.
  “”Als stemmen zin heeft dan hadden ze het allang afgeschaft.
  Als het volk echt van zich laat horen, dan rollen er tanks door de straten.””
  Men bepaalt al 2000 jaar wat het volk moet denken,wie hun vijanden en vrienden zijn wat men eet leeft en drinkt. Het volk vandaag leeft met de illusie dat ze iets te vertellen hebben,maar het is en blijft een illusie . We zijn vervloekt door een systeem dat blijkbaar onaantastbaar en onveranderlijk is. Of is het ook niet de aard van het beestje de mens. Zoals men zegt homo homini lupus.

 2. In het huidige politieke beleid is geen plaats voor echte democratie. Stukje bij beetje wordt het dan ook afgeschaft.
  Geholpen door de NPO en andere linkse media, worden de kiezers langzaam maar zeker gehersenspoeld en klaargestoomd voor de nieuwe dictatuur.

 3. Als stemmen zin heeft dan hadden ze het allang afgeschaft.
  Als het volk echt van zich laat horen, dan rollen er tanks door de straten.

 4. Nou econoom, je onderschat de invloed van de pvv. Er wordt wel degelijk binnen de regering naar hen geluisterd. Het probleem is, dat wilders geen showman is zoals baudet. Baudet heeft charme, wilders is wat directer.
  Overigens, heeft groenlinks daarom klaver, als gezicht naar voren geschoven. Ook hij doet het goed voor de camera. Hoewel de inhoud van hun partij bagger is. Dat geldt voor alle linkse partijen.

 5. ‘Alle vervalsers en hun opdrachtgevers moeten echter weten dat hun echte bestraffing nog komt, namelijk op de dag dat de Duitsers weer de macht over hun thuisland hebben overgenomen … die … moeten dan op de doodstraf rekenen … niet per se legaal in een rechtszaal … maar door ‘het gepeupel’ … die het recht in eigen hand zullen nemen.’

  Denken jullie dat op deze manier de democratie hersteld zal worden?

  Dit is een artikel gebaseerd op bronnen die u onder het artikel vindt. Her recht in eigen handen nemen d.m.v geweld is niet de visie van XN. Mod.

 6. De Democratie is in de Europese Unie al jaren geleden een stille dood gestorven !!

 7. Anoniem,wat mij betreft gelooft iedereen in elke onzin die je maar kunt bedenken. Maar je mag anderen niet het recht ontzeggen daar een andere mening tegenover te stellen.

 8. Jouke, heel simpel. Zelfs de meest fanatieke pvv-ers zien nu dat Wilders niets presteert.

 9. Bestaat democratie wel? ik stem al jaren op een partij die overal wordt uitgesloten al waren het paria’s, dus democratie is een zeer dunne koord.

 10. Het gebeurt in heel de EU en is een vrij domme actie van de ‘oude’ politieke partijen wat uiteindelijk zal leiden tot een burgeroorlog als de burgers het niet meer pikken

 11. Kees vsn kesteren, daaruit blijkt dat het wel meevalt met de manipulatie van verkiezingen waarin veel reageerders blijken te geloven.

 12. Helemaal mee eens, maar goed wat is de oplossing?
  Zwijgen is goedkeuren toch? Enkel reacties geven op internet does not do the trick. Ik zou graag meer oplossingen op deze site willen zien.

 13. @Cefas.
  U heeft gelijk, alle rechten worden ons afgenomen.
  Stemmen is een recht, geen plicht, maar je lijkt wel verplicht te zijn om massaal op het communisme
  te stemmen. Stemmen gaat dus niet eerlijk meer.

 14. Deugdelijk bestuur begint bij deugdelijke verkiezingen…. . , (ons) Europa vervalt langzamerhand in iets wat op een een derdewereldland begint te lijken. Door middel van ‘ Framing’ en NLP technieken ( met woord en beeld ) wordt de kiezer twijfelachtig én brengt vervolgens een vertekend beeld. Gedane beloftes verdwijnen al snel en daar voor in de plaats keert men veelal terug naar het voorop gezette beleid. Iedereen herkent dit fenomeen. Alle verkiezingen, alle, hebben hetzelfde patroon. Niet alleen in Nederland maar in héél Europa ! Om van de rest van de wereld maar te zwijgen. Soms vraag ik mij af of bij Europese verkiezingen het niet raadzaam is om internationale toezichthouders aan te stellen …. (wat is er toch aan de hand in (ons) Europa ? …. een soort mediation dus . Maar al vrij snel stijgt de vraag : bestaan die eigenlijk nog wel ? ( toezichthouder, bestuursrecht, bewaker van de uitvoerende macht ) uit dat laatste mag blijken dat ook in (ons) Europa alle verkiezingen grotendeels fake zijn.
  Is het dat kleine beetje hoop wat nog resteert, een kleine verwachting, dat de uitvoerende macht het toch goed voorheeft met het volk ? Een langdurend verschil van opvatting en de daaruit voortkomende discrepantie heeft nooit, bijna nooit, een bevredigende oplossing. Mediation, lees : een professionele manier om problemen op te lossen, blijkt na verloop van tijd dat nagenoeg niets of weinig heeft opgelost.
  Heel lang geleden heb ik ergens, weet niet meer waar, eens geopperd om inderdaad via het internet te gaan stemmen. Inmiddels weet iedereen dat het hele internet gebeuren gecensureerd wordt. Voor een referendum, voor een volksraadpleging, moeten er dan ook (fake) toezichthouders zijn, maar ik heb u getracht uit te leggen dat die er nagenoeg niet meer zijn. Ik wil niet denigrerend overkomen maar misschien zijn er ergens op de wereld nog ‘individuen’ te vinden die dat nog hebben wat wij vergeten zijn…. . Met enige uitleg komt dan misschien de aap uit de mouw. Immers we zijn zo’n beetje alles vergeten : een goed beleid voor de bevolking, in voor- en tegenspoed. De batterij van de afstandsbediening ( het bestuur uit Brussel ) is al jaren leeg.

 15. Econoom schreef 6:59 pm:
  Volgens de exitpolls is de AfD zowel in Saksen als in Brandenburg de op een na grootste geworden. CDU en SPD hebben beide flink verloren.

  Goh, jeetje! vertel is wat nieuws…….

 16. @ Econoom, ik heb nog geen enkele reactie van u gezien waaruit blijkt dat u in staat bent anderen te oordelen. Laat anderen aub hun mening totdat u getoond hebt enig dieper inzicht te hebben over de zaken die hier besproken worden.

  U noemt zich ‘econoom’ maar het had ook politicus, advocaat, nieuwslezer of bankier kunnen zijn. Niet echt vertrouwenwekkende beroepen. Goed gekozen dus.

 17. Ik heb ook van iemand in nederland gelezen dat de stembiljetten van de pvv op de stapels van de vvd eindigden.
  We zouden in 2021 eens de proef op de som moeten nemen en de stem uitbrengen met het potlood en de computer. Dat zou dan gelijk moeten zijn.
  Want nog steeds vraag ik mij af hoe de pvv zo
  heeft kunnen zakken bij de E.P.

 18. Wanneer gaan mensen eens doorkrijgen dat we in een schijndemocratie leven. De kartelpartijen zullen er alles aan doen om hun macht te behouden. En ja daar hoort ook fraude bij. NL is daar geen uitzondering op.
  Het Westen heeft altijd de mond vol over democratie, maar als het er op aan komt zijn ze nog totalitairder dan China en Noord Korea. Maar zolang er maar voetbal op de tv is, slapen we rustig verder.

 19. Protesteren na o,nze stem ( volmacht) aan de verkeerde geven heeft weinig zin.
  Het enige is nadenken bij de volgende verkiezingen. Stoppen met gans de duur van ons kiezersleven dezelfde te vertrouwen. Neem nu een beslissing en sluit oren en verstand voor de volgende propaganda storm.
  Probeer vanaf nu gesprekken aan te gaan om anderen te overtuigen over de afgrond waar wij naartoe gaan.
  Hoop dat er nog genoeg tijd is?
  2022 is een keerpunt voor de volgende 30 jaar die geen rozen zonder doornen zal zijn. Het zullen grote doornen worden.

 20. Volgens de exitpolls is de AfD zowel in Saksen als in Brandenburg de op een na grootste geworden. CDU en SPD hebben beide flink verloren.

 21. Ik heb geen hoge pet op van het democratisch model. George Carlin heeft er een dingetje over gedaan wat volgens mij aardig weergeeft hoe het werkelijk in elkaar steekt.

  https://m.youtube.com/watch?v=4oUP2j07KgU

  Overigens was het weer een erg fijne dag vandaag om buiten te genieten.

 22. We stevenen rechtsstreeks af op een pure linksgroenchristelijkeislamitische DDR dictatuur van de ergste soort. Anders denkenden worden net als Joden voor WO 2 buitengesloten geïsoleerd en opgesloten in gevangenissen en concentratiekampen en erger en dat geldt voor heel Europa en verder.

Comments are closed.