Kristallnacht 2.0 ?: Overheid zet gewelddadige Antifa bruinhemden in tegen ‘klimaatontkenners’

De geschiedenis van de opkomst van een extreemlinks totalitair regime herhaalt zich, weliswaar met een ander symbool, maar met dezelfde kleuren en dezelfde centrale cirkel. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Jaren ’30 teruggekeerd in Duitsland en bijna ook in Nederland: Vrijheid van meningsuiting verdwijnt en wordt steeds harder onderdrukt

—————————————————————————————————————————————-

Een blik op de historie leert dat de mens gedoemd lijkt te zijn fouten keer op keer te herhalen. Waarom leren we maar niets van de geschiedenis? Kortgezegd omdat de locaties en technologie weliswaar kunnen veranderen, maar de menselijke aard onverbeterlijk is. Kijk bijvoorbeeld naar Duitsland, waar de extreemlinkse Sturmabteilung (SA) uit de jaren ’30, verantwoordelijk voor de Kristallnacht in 1938, is teruggekeerd. Deze keer noemen ze zich ‘Antifa’. Ze worden stilzwijgend, maar steeds vaker ook openlijk gesteund door de gevestigde politiek en media, en treden almaar brutaler en gewelddadiger op tegen alles wat ‘rechts’ is. Ook ‘klimaatontkenners’ moeten het inmiddels ontgelden.

Onafhankelijke geluiden mogen geen podium meer krijgen

Wetenschappers en andere experts van het onafhankelijke –dus niet van overheidssubsidies afhankelijke- Duitse klimaatinstituut EIKE organiseerden onlangs een conferentie om een wetenschappelijk verantwoord tegengeluid te laten horen tegen de antropogene CO2/global warming klimaathoax waar de hele samenleving onder valse voorwendselen en tegen extreem hoge kosten aan onderworpen wordt.

Er was ooit een tijd dat dit geen enkel probleem was, maar die tijden –toen we nog echte vrijheid van meningsuiting in West Europa hadden- zijn voorbij. Eerst werd EIKE verketterd door een mainstream spreekbuis, Tagesspiegel journalist Paul Gäbler, die er (net als NU.nl in Nederland heeft gedaan) voor pleitte dat ‘klimaatontkenners’ geen podium meer zouden moeten krijgen, en riep hij het hotel annex conferentiecentrum in München op om EIKE te boycotten.

Toen de hotelmanagers dat niet meteen deden, drongen op 9 november, precies op de 30e verjaardag van de Val van de Muur (die, zoals nu opnieuw bleek, in werkelijkheid de andere kant op lijkt te zijn gevallen), zo’n 15 tot 20 activisten het gebouw binnen en begonnen daar medewerkers en gasten lastig te vallen en te intimideren.

‘Vermoedelijk hadden ze deze tijd gekozen vanwege de Reichspogromnacht tegen de Joden in 1938, om daarmee ‘klimaatontkenners’ in verband te brengen met Holocaustontkenners,’ schrijft de onafhankelijke journalist Vera Lengsfeld. ‘Dat ze hiermee zelf in de traditie van de ‘volkswoede’ van 1938 traden beseften ze niet, of het kon ze niet schelen. Net zoals de instrumentalisering van de grootste misdaad uit de Duitse geschiedenis om andersdenkenden uit te schakelen, hen niets kan schelen.’

Antifa: ‘Onze druk werkt, geen ruimte voor klimaatontkenners’

De actie was succesvol, want het hotel zegde de reeds geboekte conferentie af, en ook de rechter was het daarmee eens, waarmee hij feitelijk een stempel van goedkeuring en instemming drukte op het dreigen met geweld tegen ‘de verkeerde’ personen en groepen.

Antifa (AntifSA) reageerde op zijn eigen website dan ook opgetogen: ‘Onze druk heeft gewerkt… geen ruimte voor klimaatontkenners.’

Lengsfeld heeft hier ook persoonlijk ervaringen mee. Zo werden diverse hotels waar ze zelf een bijeenkomst wilde houden door de nieuwe bruinhemden met geweld bedreigd. Nu kan ze deze bijeenkomsten alleen nog maar via email organiseren, en wordt de locatie pas op het allerlaatste moment aan de deelnemers bekend gemaakt. Dit doet angstvallig sterk denken aan hoe verzetsgroepen tijdens oorlogen, bezetting en onderdrukking te werk moeten gaan.

‘In Merkel-Duitsland is vrijheid van meningsuiting allang uitgeschakeld’

‘In Merkelduitsland is de vrijheid van meningsuiting allang uitgeschakeld,’ vervolgt ze dan ook. ‘Ook al beweerde de kanselier in een recent interview iets anders. Op haar beruchte kanseliers-koeterwaals deelde ze mee dat de vrijheid van meningsuiting geen vrijheid tot tegenspraak is… Wie zijn mening zegt, moet tegenspraak kunnen verdragen…, maar in Merkel-Duitsland gaat het juist niet om tegenspraak in een open debat, maar om het onderdrukken van (bepaalde) meningen.’

‘In Duitsland wordt (net als in Nederland) niet meer gedebatteerd, maar wordt verboden en onderdrukt. Afwijkende meningen mogen niet meer geuit worden, in ieder geval niet meer in het openbaar (zoals in ons eigen land vooral D66 minister Ollongren wil bereiken door alle van haar extreemlinkse partij en kabinet afwijkende meningen als ‘extreemrechts’ te bestempelen en van het internet te halen).’

‘Dat functioneert vandaag niet meer met verboden door de staat, maar met door de staat gesubsidieerde druk uit de zogenaamd burgerlijke samenleving, die echter net zo burgerlijk is als de DDR democratisch was. Daarbij zijn er net als toen schrijvende daders (mainstream media) en handwerkers, de grondtroepen van de door de staat gesteunde ‘burgers’ (SA, nu Antifa).’

Kristallnacht 2.0 en ‘heropvoedingscentra’ dichterbij dan u denkt

De SA beleefde in 1938 zijn hoogtepunt door tijdens de beruchte Kristallnacht duizenden Joodse winkels te plunderen en vernielen, honderden Joden te vermoorden, en tienduizenden van hen op te sluiten. De SA werd vervolgens verdrongen door de nog veel hardere SS, die de Holocaust uitvoerde.

Komt er binnen afzienbare tijd een nieuwe Kristallnacht, echter nu niet met Joden, maar ‘klimaatontkenners’ en andere ‘rechtsen’ als slachtoffers, wéér door toedoen van een extreemlinks regime (wat de Nationaal Socialisten immers ook waren)? Denk niet dat het zover nooit meer kan komen, want juist deze naïeve gedachte is de eerste stap die de weg vrijmaakt voor een fatale herhaling van de geschiedenis.

Bovendien worden de onheilspellende signalen hiervan almaar talrijker; zo pleitte Tobius Himpenmacher, deelstaatkandidaat namens de Duitse (links)groenen, vorig jaar openlijk voor het ‘gecentraliseerd onderbrengen’ van ‘integratie weigerende rechtsextremen’, zodat er alleen nog maar mensen overblijven ‘die in vrede en tolerantie’ met elkaar willen leven. Dit was overduidelijk een regelrechte oproep om alle ‘rechtse dissidenten’ in ‘heropvoedingscentra’ (= concentratiekampen) op te sluiten.

Linksgroenliberale klimaatdictatuur volop in oprichting

Vrijwel niemand zal ontkennen dat in de hele Westerse wereld, ook in Nederland, fase 1 naar een nieuwe dictatuur (een linksgroenliberale klimaatdictatuur), die bestaat uit het overnemen en controleren van de media en gevestigde politieke partijen, het verspreiden van propaganda en het uitsluiten en verketteren van ‘afwijkende’ standpunten, meningen en partijen, inmiddels volledig is geïmplementeerd.

Fase 2 is in steeds meer landen (Duitsland, Zweden, Frankrijk, Spanje, en als het aan D66 ligt binnenkort dus ook Nederland) in uitvoering genomen door ‘dissidente’ meningen (‘klimaatontkenners’, ‘islamofoben’, EU/euro tegenstanders) te criminaliseren en op allerlei manieren uit de openbaarheid te halen. Duitsland is als een van de eerste landen Fase 3 ingegaan door Antifa bruinhemden met intimidatie en regelmatig grof geweld los te laten op ‘klimaatontkenners’ en andere ‘rechtsen’.

Daarmee is Kristallnacht 2.0 veel dichterbij gekomen dan de meesten nu nog voor mogelijk houden. Pas als de bevolking het gevaar van de huidige ontwikkelingen onder ogen durft te zien, is een nieuw drama zoals in de jaren ’30 en ’40 misschien nog te voorkomen.

 

Xander

(1) (gebaseerd op) Journalistenwatch
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Leonhard Lenz,  Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.

Zie ook o.a.:

16-11; Agenda 2030: VN en globalisten willen 6 miljard mensen verwijderen om klimaat te ‘redden’
15-11: Islamofobie het politieke wapen van Europees links om critici het zwijgen op te leggen
14-11: Voormalige hoogste Duitse rechter: Merkel richt communistische eco-dictatuur op
10-11: 30 jaar na dato: Viel de Muur in Berlijn in werkelijkheid de andere kant op? (/ In Duitsland en West Europa worden media en publieke opinie volledig gevormd en gemanipuleerd door de geest van de Stasi)
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
01-09: Oud DDR activiste over hetze tegen AfD: ‘Met democratie heeft dit niets meer te maken’ (/ ‘Duitsland is door de Wiedervereinigung, die in werkelijkheid een vijandige overname van de West-Duitse Bondsrepubliek door de DDR was, een socialistische bananenrepubliek geworden’)
09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen (Slechts 18% antwoordt met ‘ja’ op de vraag of er nog vrijheid van meningsuiting is)
03-05: Facebook verklaart oorlog aan rechts en bant bekende conservatieven (/ ‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist’)
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media

05-12-18: Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR

Op oud Xandernieuws.punt.nl:

2018:

10-10: Linksgroene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen
22-09: Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd
18-08: (/ Is de linkse internetcensuur de opmaat voor de uiteindelijke terugkeer van ‘heropvoedingcentra’ voor conservatieven?)
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media
22-01: ‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

2017:
01-05: Welt journalist: Beleid Angela Merkel is late wraak van DDR op West Duitsland

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren (/ Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam)
28-04: Zo bouwt Angela Merkel Duitsland en Europa om tot een nieuwe DDR

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. Leuke reactie Rode Wouw. Het eerste wat de omliggende gemeenschap rondom een aangevallen boerderij behoort te doen is solidariteit tonen aan de boerenfamilie door middel van het bestormen van die rooie terroristen en hen zodanig bewerken dat ze dit geen tweede keer zullen doen.

 2. Antifa durft alleen maar in groepen en met een masker op… als ze een vinger uitsteken dan snijden we de vingers af. We geven deze nazi’s geen ruimte. Ook de politici die hun steunen krijgen het zwaar.

 3. @wachter. Brood en spelen, dat is de religie van de seculieren, of het nu een links of rechts tintje heeft maakt niets uit. Als het te laat is komen ze er achter maar dan zitten ze in de fuik van de antichrist. Kies dan heden wie gij dienen zult en dat is de God van Israel en Zijn Zoon en die gekruisigd is voor onze zonden, zodat we weer vrije toegang hebben tot de Vader, de God van Israel.

 4. Een klimaatoorlog terwijl de mens niets aan het klimaat kan veranderen.
  Er is met apparatuur veel te meten, maar het blijft gereedschap. Geprogrammeerd door mensen
  Mensen die terug willen in de tijd en op hetzelfde moment sneller willen dan de tijd, dat botst.
  Alles heeft tijd nodig. Veel mensen hebben een daardoor een burnout omdat de praktijk meer tijd kost dan de
  theorie de lakensuitdeler de bla, bla, bla aan zieken, gehandicapten en het alledaagse gewone volk wil geven.
  De duivel geeft geen snars om ook maar iets wat God heeft geschapen. En wil niets liever dan dat de kroon
  op de schepping wordt uitgeroeid. De duivel vindt het geweldig dat overheden geweld gebruiken onder het
  mom de planeet te redden. Het levensonderhoud wordt gesloopt omdat de duivel een plaats in de hemel wil.
  Altijd maar oorlog voert tegen Jezus en Zijn naastenliefde.
  Gelukkig wordt het de mensheid steeds meer duidelijk wat macht en geld doet waar ook op de wereld.

 5. @ Vlokje: 2:11 pm. Juist. Denk hierbij aan de NWO, en de lakeien van deze organisatie: de eussr, bilderberg en de rode plutocraat Soros. Alles om een duivels regime te installeren op de wereld.

 6. “Een blik op de historie leert dat de mens gedoemd lijkt te zijn fouten keer op keer te herhalen.”

  Dit zijn Geen! fouten,
  onze menselijke geschiedenis wordt al eeuwen gestuurd, door mensen met een hele foute instelling
  Dit zijn opzettelijke misdaden tegen de mensheid, dit zijn bewust geplande schaakzetten opgedragen door mensen met een totaal ander agenda , die totaal anders is dan de meute , die deze “kracht” niet kent

  Een misdader pleeg ook niet per ongeluk een misdaad, daar is ook wel degelijk altijd over na gedacht, over de daad

 7. “Op haar beruchte kanseliers-koeterwaals deelde ze mee dat de vrijheid van meningsuiting geen vrijheid tot tegenspraak is… Wie zijn mening zegt, moet tegenspraak kunnen verdragen…, maar in Merkel-Duitsland gaat het juist niet om tegenspraak in een open debat, maar om het onderdrukken van (bepaalde) meningen.’”

  Toch merkwaardig: vrijheid van meningsuiting is geen vrijheid tot tegenspraak én wie zijn mening zegt moet tegenspraak kunnen verdragen????
  Geen grotere contradictie en misleiding: merkel spreekt zichzelf tegen in één zin.
  Wie zijn mening zegt, moet dus tegenspraak kunnen verdragen volgens merkel, DUS waarom wordt dan tegenspraak op de klimaatleugen niet verdragen?
  Weer verwijt merkel anderen wat ze zelf doet door met de vrije meningsuiting te zwaaien nét om die vrije meningsuiting te kunnen onderdrukken omdat het gaat om terechte kritiek op de klimaathoax (én wanbeleid) die zij verspreidt.
  De geschiedenis herhaalt zich inderdaad voor wie de vergelijkingen wil zien met hitler, die aan de macht, als eerste de vrije meningsuiting verbood om verzet te kop in te kunnen drukken…merkel volgt overigens ook monster mengele al door Duitse ouders te verplichten hun kinderen te vergiftigen door vaccinaties voor mazelen, een normale kinderziekte dat nodig is voor de ontwikkeling vh immuumsysteem.
  Al de gevaccineerde kinderen lopen daardoor het risico om als volwassene de mogelijk dodelijke mazelen te krijgen want ze weten dat vaccinatie geen levenslange bescherming biedt (om nog maar te zwijgen van andere, schadelijke/dodelijke gevolgen door giftige ingrediënten in vaccins) zoals de mazelen als kind doormaken wel doet….merkel schaadt de volksgezondheid door met verplichting van de (enkel Duitse?) ouders tot vaccinatie hun kinderen tot potentieel dodelijke slachtoffers te maken als volwassenen in de toekomst….welk ziekelijk monster verzint zoiets?

 8. Het klimaat doet wat het zelf wil, CO2 of niet. Er is meer dan genoeg bewijs dat CO2 niets met de opwarming van het klimaat te maken heeft. Waarom was het tijdens een deel van de Middeleeuwen en de Romeinse Tijd dan warmer dan tegenwoordig? Er waren zover ik weet toen geen vliegtuigen of kolencentrales, de hoeveelheid CO2 was toen 0,03% van de atmosfeer, terwijl dat nu 0,04% is! Ja, een kwart meer, en dit is al voldoende bewijs dat het huidige verhaal over global warming door CO2 uitstoot onmogelijk is, want anders had het nu al veel warmer moeten zijn.
  En hoe kan het dan, dat er in de Alpen restanten van Romeinse nederzettingen tevoorschijn kwamen na de krimp van de gletsjers? Die gletsjers waren daar tijdens de Romeinse Tijd dus nog niet!
  Maar als ik dit bericht bij Nu.nl zou proberen te plaatsen, dan wordt mijn account geblokkeerd!
  Al geef je het bewijs, dan nog krijg je een ban, want Nu.nl wil zijn eigen leugens promoten, en de waarheid, zelfs met bewijs, mag niet aan bod komen.
  Wie Nu.nl raadpleegt moet beseffen dat het willens en wetens liegt als het over het klimaat gaat. Dat is overigens niet alleen bij het klimaat, ook als het over de islam gaat, of over b.v. Israël. Wees dus gewaarschuwd, Nu.nl is een website waar Hitler trots op zou zijn geweest.

 9. Weeral een leuk artikel over het klimaat. Ik dacht dat ik nog altijd in vrij land woon, vrij van godsdienst of dergelijke, als ik een klimaatontkenner zou zijn, wat ik niet ben, dan zou ik dus gekruisigd worden? Ieder mag nog steeds zijn mening zeggen, binnen de juridische termen daar bedoel ik mee, je mag niet op de man spelen, zoals Gust is een homofiel, dat is een belediging van zijn menselijkheid, want we zijn allemaal mensen die vallen en opstaan. Shalom

 10. “Een blik op de historie leert dat de mens gedoemd lijkt te zijn fouten keer op keer te herhalen”
  maar wat nu als u denkt dat de geschiedenis goed aan u wordt verteld c.q wordt opgetekend?
  lees het “Zwei-plus-Vier-Vertrag” er eens op na.

 11. Gunstig is dat de boeren regionale verdedigingsgroepen aan het opzetten zijn. Wanneer een boerderij wordt bestormd door milieufanatici kunnen de boeren regionaal snel mobiliseren en de aangevallen boerderij ontzetten. Veel burgers begrijpen gelukkig nog dat boeren voor hun voedsel zorgen en steunen ze.

 12. Er komen twee transities aan. Eerst de dictatuur van de antichrist met zijn globalistisch utopia waarin voor christenen geen plaats meer is. We moeten het over ons laten komen, geweld zal niet helpen, de meerderheid kiest altijd voor het kwaad. Op het moment dat de maat vol is en de zonde tot aan de hemel klotst maakt de Almachtige een eind aan deze stumpers en volgt de tweede transitie, het 1000 jarig rijk van Christus. Nog even geduld.

 13. Het Derde Rijk en Antifa (Antifascistische Aktion) in Duitsland in de jaren ’20 en ’30 waren juist elkaars opponenten. Het is dus incorrect beiden met elkaar te vereenzelvigen. Wat ze gemeen hadden was dat ze de bestaande orde in Duitsland wilden beëindigen, maar met tegengestelde doelen:
  1. De NSDAP wilde de joods-zionistische/marxistische (communisten) invloed in Duitsland tenietdoen omdat het land hierdoor steeds verder in de afgrond zakte;
  2. De communisten wilde de NSDAP tenietdoen en hun greep op het Duitse volk behouden net zoals zij dat in de Sovjet-Unie deden met desastreuze gevolgen voor de burgerbevolking.
  De opkomst van de NSDAP zorgde er dus voor dat Duitsland binnen enkele jaren terug was op het niveau van voor 1914 en dat ‘das Diktat’ geen invloed meer had.

 14. @ Cefas: 12:02 am. Waarde Cefas, ik vrees dat de mens nooit leert van de geschiedenis, een enkeling daargelaten. De grote massa, trapt in de valkuil van: “brood en spelen”.

 15. Achtung , der Feind hoert mit…. bitte entschuldigung hab kein umlaut auf meinem Tablet
  Er zal heus wel een fanatiek antifa lid tussen een demonstratie lopen …. of juist (te veel) . Allemaal maar met één doel : verwarring / ontwrichting van vaak goedbedoelde bedoelingen. Inderdaad is ‘het paard van Troje’ , een uitdrukking die ik op deze site meerdere keren gelezen heb, hier een goed voorbeeld van. Maar, iets niet mogen zien of horen, het niet kunnen begrijpen wat er daadwerkelijk gebeurt, de censuur, het doelbewust aansturen op twijfel heeft voor mij ook met de antifa te maken. Een psychologische benadering van overheden om te trachten het totale publiekelijke gedachtengoed te verwarren. Voor mij persoonlijk zijn de Franse des gillets yaunes, Gemnitz, Maidan, milieu activisme, etc. hier een heel goed voorbeeld van. Eigenlijk gebruiken regeringen dit om hun beleid te ‘rechtvaardigen’ tegenover de burgers om met georganiseerde tegendemonstraties de nationale gevoelens met behulp van Antifa(scisme) groeperingen hun beleid te ‘rechtvaardigen’ . Nationalisme, als woord, heeft een zware ‘lading’ gekregen, als beweging echter veroordeeld ; echter nationalisme is toch de ideologie die het eigen land (nationaal = landelijke) als uitgangspunt moet hebben ….. .
  Ja, ik weet het, ik begeef mij nu op ‘glad ijs’ …. het woord socialisme wordt er te vaak aan toegevoegd maar in feite leest men in Frankrijk op kerken en overheidsgebouwen : Liberte, Egalite et Fraternite = vrijheid, gelijkheid en broederschap. Dat is socialisme, dus ook dit woord heeft een zware ‘lading’ gekregen. Is een Fransman met nationalistische idealen dan een nationale socialist ? een nazi ? , een racist of fascist ?
  Dat wat wij dagelijks zien op de ‘leugenbuis’ of lezen in manipulerende tijdschriften is een ‘assemblage’ van wensen of verplichtingen die ons opgedrongen worden maar niets, bijna niets meer met onze nationale gevoelens te maken hebben. Over een sociaal niveau wil ik het helemaal niet hebben omdat op dit niveau de laatste tijd ‘de burger’ zich roert. De onderlinge consensus is de weg volledig kwijt, de overeenstemming onderling is failliet. Antifa, het ‘gereedschap’ van de macht, de wig tussen bevolkingsgroepen, is een extreme groepering ; extremisme (tot het uiterste gaan, tot over de rand willen gaan) drijft de bevolking nog verder uiteen. De verschillen zijn nog nooit zo groot geweest.

 16. Alsof dit iets nieuws is . In de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw konden de toenmalige Centrum Democraten van Drs. Hans Janmaat nergens vergaderen .
  De zalen / hotelruimten die zij hiervoor hadden gehuurd werden door extreem-linkse beroepsdemonstranten bekogeld met stenen en later met molotov-coctails .
  Na het onder polite-toezicht afbranden van een hotel ( met eén zeer zwaar gewonde ) konden ze nooit meer ergens een zaal huren .
  Terreur loont .

 17. De EU-heilstaat staat in de socialistische steigers.We weten dat Stalin, Mao en Hitler ook zo een socialistisch paradijs nastreefden. We weten dat het uitgelopen is op een hel. En nu gebeurt het opnieuw maar dan met Europa met de hedendaagse bruinhemden (Antifa) als stoottroepen. Weer leert de geschiedenis dat de mens niets leert van de geschiedenis.

 18. Degene die zijn vertrouwen in Jezus heeft moet de klappen opvangen.

  Degene die zijn vertrouwen niet in Jezus heeft deelt de klappen uit.

  Totdat Hij ingrijpt.

 19. Dit rake artikel geeft precies weer waarvoor VN *Agenda 2030* (verfijning van VN Agenda 21) is opgetuigd: onder het mom van m.n. ‘duurzaamheid’ zijn de meest vreselijke dingen op papier en in gang gezet, zoals de depopulatie (lees: uitroeiing) van het grootste deel van de mensen op deze planeet.

  En wat dan resteert is 5% puissant rijke onaantastbare elite en 95% werkslaven, die net slim genoeg zijn om te werken en net dom genoeg om hier niet tegenin te gaan.

  PROBLEMEN: #Agenda2030 #Rutte3 #Groenlinks #Orwell1984 #AnimalFarm #BraveNewWorld #SoylentGreen

  OPLOSSINGEN: #WakeUp #EUxit #NEXIT #VNexit #StopNWO

 20. Hoe kun je nu het klimaat ontkennen? Dat is er toch gewoon net als zand en water?

 21. En de NWO bojaren wrijven in hun handen. Dit is namelijk precies waar de elite naar toe wil, een slavenbevolking! En de rode plutocraat Soros is een grote ondersteuner van de zogenaamde antifa’s, die niet meer dan roden zijn. Maar uiteindelijk komt met Christus de oplossing.

 22. In de WOI en WOII stonden dezelfde geloven (gij zult niet doden) tegenover elkaar.
  Aangestuurd door christenhaters.
  Proberen dit nu opnieuw met een WWlll, mensen trap hier niet nog een keer in.
  Over het internet zien wij dat alle mensen de zelfde interesses hebben en hetzelfde zijn. Er daarom geen reden is om elkaar de hersens in te slaan.
  Is alleen in belang van diegenen die hier grof geld aan verdienen.

 23. De bevolking wil absoluut in ontkenning blijven leven, tot het (veel) te laat is.
  Het alternatief,- iets daadwerkelijk ondernemen tegen de schuldigen-, schrikt hun nog meer af , dan alle ellende die hun te wachten staat, ten gevolge van de jarenlange schuldpolitiek die door de politiek en de mediaschandknapen continu in hun hoofden worden gepompt.
  Vergeet ook niet, dat achter elk van deze ” acties” van de stormtroepen een bank(en) staat die dit financiert, wat ook al eeuwen een globaal gebeuren en gekend feit is dat ten alle koste word verzwegen .

Comments are closed.