Islamofobie het politieke wapen van Europees links om critici het zwijgen op te leggen

Wel kaarsjes branden voor de slachtoffers, maar de daders, hun religie en hun motieven mogen niet meer openlijk worden benoemd of bekritiseerd. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Officiële Franse cijfers: meer dan 10 x zoveel geweld tegen christenen als tegen moslims, maar massamedia focussen zich enkel op moslims als ‘slachtoffers’

—————————————————————————————————————————————

Afgelopen zondag werd na een oproep van 50 publieke figuren in Parijs een ‘mars tegen islamofobie’ gehouden. De betogers eisten dat ‘islamofobie, de toenemende stigmatisering van moslims, slachtoffers van discriminatie en agressie’, wordt gestopt, zoals de linkse krant Libération het verwoordde. De mars ontlokte een golf van verontwaardiging, omdat de linkse kopstukken hun handtekening zetten onder dezelfde verklaring die ook door islamisten zoals imam Nader Abou Anas werd ondertekend. Abou Anas preekt openlijk dat ‘vrouwen alleen maar naar buiten mogen met toestemming van hun man’. Het verraad van Europees links aan al hun vroegere idealen kan nauwelijks groter zijn dan in Frankrijk.

Twee incidenten waren de aanleiding voor de protestmars. Op 26 oktober schoot een 84 jarige man in Bayonne twee mannen neer toen hij probeerde een moskee in brand te steken en daarbij werd betrapt. De mannen raakten gewond. Eerder die maand klaagde een regionale politicus van het RN over de aanwezigheid van gesluierde moslima’s bij een publieke bijeenkomst. Beide incidenten werden door de Franse gevestigde orde scherp veroordeeld.

Links heeft oude idealen ingeruild voor alliantie met islam

Prominente linksen, linksgroenen en socialisten ondertekenden vervolgens een manifest waar ook radicale islamisten zoals imam Abou Anas hun handtekening onder zetten. De imam heeft zelfs het lef de situatie van de moslims in Frankrijk te vergelijken met die van de Joden in de jaren ’30, en beweert –zonder een greintje bewijs- dat Franse moskeeën regelmatig worden beschoten.

Het grootste deel van traditioneel links heeft zijn aloude idealen –zoals feminisme en een sterke scheiding van staat en kerk- ingeruild voor het exacte tegendeel, dat door de mainstream media eufemistisch ‘multiculturalisme’ en ‘diversiteit’ wordt genoemd. De alliantie tussen links en islam wordt in Frankrijk vaak beschreven als ‘islamo-gauchisme’ (gauche =  links). Sommige ondertekenaars van het manifest ging het zij aan zij optreden met islamisten echter te ver, en namen niet deel aan de mars.

Doel: Islam onaantastbaar maken

De bij de moslim terreuraanslag op het magazine Charlie Hebdo in 2015 vermoorde journalist Stéphane Charbonnier schreef in zijn postume boek dat het gebruik van het woord ‘islamofobie niet alleen slecht gekozen, maar ook gevaarlijk is.’

Het doel lijkt namelijk om de islam onaantastbaar te maken door alle vormen van kritiek op deze religieuze ideologie gelijk te stellen aan racisme en/of antisemitisme. Daarmee wordt één van de cruciale basis vrijheden van het Westen –vrijheid van meningsuiting, dus ook de vrijheid om een religie te bekritiseren- in een misdaad veranderd.

‘Islamitisch offensief tegen Europa ontkend en gerechtvaardigd’

‘De term islamofobie heeft meerdere functies,’ schreef de Franse filosoof Pascal Bruckner. ‘Het ontkent de realiteit van een islamitisch offensief in Europa, en rechtvaardigt dit juist. Het valt secularisme aan door dit gelijk te stellen met fundamentalisme. De term is bovenal bedoeld om moslims die de Koran in twijfel trekken, die gelijkheid voor vrouwen eisen, die het recht willen om hun religie af te zweren, en die hun geloof vrijelijk willen praktiseren zonder zich aan de dictaten van de dogmatische baarden te onderwerpen, tot zwijgen te brengen.’

Helaas zijn de meeste Europese mainstream media en mensenrechtenorganisaties met open ogen in deze val getrapt door het woord ‘islamofobie’ te pas en te onpas te gebruiken, iedere keer als moslims of de islam ook maar enigszins negatief in het nieuws dreigen te komen.

Ook in Nederland hebben de meeste media en organisaties zich zelfs openlijk aan de kant van islam geschaard door diens critici te verketteren. Theo van Gogh werd aan het mes geregen, Geert Wilders moet al jaren 24/7 bewaakt worden, niet één cabaretier durft nog een grap over de islam, moslims en allochtonen te maken, en voetbalanalist Johan Derksen kreeg onlangs beveiliging vanwege doodsbedreigingen, nadat hij het Turkije van moslimdespoot Erdogan een k**land had genoemd.

Angst voor islam niet irrationeel, maar gebaseerd op realiteit

Een fobie is een extreme irrationele angst of aversie ergens tegen. Waarom is het dan irrationeel om bang te zijn voor islam, als er al zoveel slachtoffers zijn gevallen bij aanslagen en andere misdaden die in de naam van hun god Allah en hun profeet Mohammed worden gepleegd? Dat slechts een kleine minderheid van de moslims tot geweld overgaat maakt daarbij niet uit, want keer op keer blijkt uit onderzoeken dat hun doelstellingen door een ruime meerderheid van hun geloofsgenoten worden ondersteund – vooral in Europa.

In deze context is islamofobie natuurlijk geen misdaad. Islamofobie betekent namelijk in de verste verte niet dat mensen moslims haten, maar wel hun intolerante, racistische, discriminerende, onderdrukkende en gewelddadige religie, een haatideologie die in zijn hele bestaan wereldwijd met afstand het meeste slachtoffers maakte, zelfs meer dan de nummer twee op de lijst, het socialisme/communisme. Is het niet volkomen logisch om daar op zijn minst een zware aversie tegen te hebben?

10 x meer geweld tegen christenen als tegen moslims

De ondertekenaars kregen ook zware kritiek vanwege hun misleidende voorstelling van zaken. Volgens officiële overheidscijfers zijn moslims bij lange na niet de grootste slachtoffers van discriminatie e.d.. Vorig jaar werden er 100 anti-moslim incidenten geregistreerd. Het aandeel antisemitische incidenten schoot echter met 74% omhoog naar 541 (waarvan 81% met geweld, inclusief moorden). Ook het geweld tegen christenen bereikte met 1063 incidenten (dus meer dan 10 x zoveel als tegen moslims!) een nieuw record. De (meeste) daders? Zeker na het openen van de grenzen enkele jaren geleden mag u maar één keer raden.

De protestmars ‘tegen islamofobie’, die vorige week 13.500 deelnemers trok, vond drie dagen voor de herdenking van de jihadaanslagen in Parijs in 2015 plaats, toen 131 mensen werden vermoord en er 413 gewond raakten. ‘Is het irrationeel om ons te herinneren wie toen de schoten losten?’ vraagt auteur Alain Destexhe zich af. (1)

Waarom de alliantie tussen links en islam?

Wat hij niet in zijn analyse bespreekt is waarom er zo’n onwaarschijnlijke alliantie tussen links en islam is ontstaan, gezien het feit dat beide ideologieën zulke hemelsbreed verschillende idealen verkondigen.

Er zijn echter twee overeenkomsten die krachtiger zijn dan hun verschillen:

* Zowel links als islam zijn extremistische, totalitaire ideologieën die het leven van iedereen tot in de details willen bepalen en controleren. Islam doet dat in naam van hun ‘god’ Allah en ‘profeet’ Mohammed, en links in naam van hun eigen ‘god’ Klimaat en ‘profeten’ zoals Greta en Jessias.

* Links en islam hebben een gemeenschappelijke vijand die ze nog veel meer haten dan elkaars tegenstellingen, en dat is de op het Jodendom, christendom, humanisme en kapitalisme gebaseerde vrije democratische en welvarende Westerse samenleving.

Vandaar dat in Frankrijk over ‘islamo-gauchisme’ wordt gesproken: links en islam trekken gezamenlijk op om dat vrije, democratische en welvarende Europa af te breken en te onderwerpen, en hebben hun onderlinge gevecht om de totale dominantie uitgesteld tot de toekomstige chaotische puinhoop waarin zij ons werelddeel aan het veranderen zijn.

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. @Dimitri:
  Inderdaad, zolang er een geméénschappelijk vijand is, de ongelovigen, zullen moslims samenspannen doch ze blijven door hun aangeleerde, religieuze wraakzucht ook mekaar onderling de duivel aandoen en afslachten.

  Er is meer overeenkomst tussen islam en hitler dan op het eerste zicht lijkt: hitler roeide Joden uit en moslims, ook antisemieten, willen niet enkel Joden maar elke niet-moslim uitroeien, de hele ‘ongelovige’ mensheid: 6,5 miljárd mensen dus….elke normale mens wéét dat dit gedoemd is om te mislukken?
  1,5 miljard moslims waarvan ze elkaar ook nog eens uitdunnen in aantal?

  Máár de drang om vrij te zijn zal uiteindelijk winnen naarmate de tijd vordert of zouden jonge moslima’s na een jarenlange opleiding nog tevreden zijn met énkel hun rol als deurmat en kweekdier voor de man achter het fornuis, zonder sociale contacten, zonder een eigen leven en uitsluitend ten dienste van de man en hun (bij)geloof?
  Dacht het niet, zeker niet als ze de kans op vrijheid en gelijkheid kunnen hebben in de maatschappij waarin ze leven.

  @Chip:
  In streng islamitische landen zoals saoudie arabië en iran protesteren moslima’s al veel langer en steeds heviger tegen de hoofddoek en de minderwaardige positie van de vrouw maar dat wordt verzwegen in de media om moslima’s hier in het keurslijf en onder de hoofddoek/boerka te kunnen houden.

  Het afschermen van jonge meisjes, moslima’s voor de “verderfelijke invloed van het democratische westen” is grandioos mislukt, immers: ze zijn verplicht om school te lopen dus de poging van conservatieve moslims om de patriarchale dominantie over het vrouwelijk geslacht te behouden wordt zelf vernietigd door moslims door naar het westen te komen waar ze moeten integreren en zo de machtsgreep verliezen over de meisjes die op die leeftijd als pubers zo al opstandig zijn en bovendien ook de vrijheid willen die ze rondom zien voor onze tieners.
  Op die manier vernietigt islam zichzelf van binnenuit, net door vrouwen te onderdrukken zal hun poging om niet-moslims te onderdrukken ook mislukken, alleen al door de verdeeldheid en de strijd van vrouwen voor hun mensenrechten waardoor deze jongere generatie moslima’s (want de ventjes willen natuurlijk hun macho macht behouden en moslima’s blijven onderdrukken en gebruiken) samen met ons zullen strijden tegen het juk van islam en vrij willen zijn….zij zullen de gevolgen beseffen als islam het voor het zeggen zou krijgen want dan blijven/worden zijzelf ook slachtoffers.

 2. Rondjasper . Er was besloten om Europa moslim te maken al na de 2de wereld oorlog , niet in 1075

 3. Mensen de ,,botton line ,, is dat de meeste mensen op de partijen gestemt hebben en blijven stemmen die islam and daardoor ook het socialisme bevorderen .
  De enige manier nog om dit tegen te houden is een burger oorlog want alles is te ver gegaan .
  Maar dit zie ik niet zitten omdat het grootste deel van de Nederlandse bevolking doof en blind is en de mensen die het wel zien geen lef meer hebben . De mensen die wel lef hadden vroegen zijn bijna uitgestorven. De bevolking van Nederland is een zielig zooitje geworden .

 4. Als je alleen al kijkt wie hun profeet in werkelijkheid was en daarna kijkt wanneer er oorlog uitbrak in de Islam weet je al genoeg waar dit “geloof” op gebaseerd is!

 5. ik heb het Koninkrijk der ‘Islamitische’ Nederlanden verlaten. Een ritje in de metro laat goed zien dat over enkele jaren Islamitische niet meer tussen ” hoeft te staan. NL en EU zijn net de Titanic, het klapte dankzij Mutti Merkel tegen een Islamitische klimaatsijsberg en zinkt. Iedereen die ‘aan boord’ blijft zal verzuipen. Tenzij er een ‘snor 2.0’ opstaat die mensen verplicht een gele maan te dragen om ze vervolgens een enkele reis per trein naar Polen te geven….kun je beter het schip verlaten lijkt mij.

 6. Oma heeft een goed punt doch als het erop zal aankomen gaan ze voor islam kiezen. Bvb in de Arabische landen, haten de tegenstrevende groeperingen elkaar zo hard en zo lang dat het nooit meer goed komt. Tenzij een buitenlandse mogendheid hun land komt bezetten. Bvb Irak. Dan komen ze perfect overeen. Om de ongelovige indringer te doden. Eens de geallieerden weg zijn blazen ze elkaar terug op.

  Ik kom er vaak op terug omdat het zo fascinerend is. Namelijk de relatie tussen Hitler en islam. Hij vond de Christenen watjes en vond het jammer dat Europa niet Islamitisch is omdat ze betere soldaten maken. Met hun vergevingsgezindheid en vredelievendheid.

  Het is geen geheim dat hij met de grote Moefti in 1942 reeds afspraken maakte wat te doen met de Joden na de oorlog. Laat ons niet vergeten dat zowel Hitler als Mussolini socialisten waren. Nationaal. Niet internationaal zoals de communisten.

  Om zijn liefde voor islam duidelijk te maken heeft hij 2 SS brigades gecreëerd die enkel alleen bestonden uit moslims. SS! Over hun doel hoef ik geen tekeningetje te maken zeker?

  De geschiedenis herhaalt zich. Antifa zijn de Bruinhemden van toen. Ook weer beschermd door de media, linkse politiek en bepaalde elite. Al wie links is en links stemt staat voor de 2e keer in 100 jaar aan de verkeerde kant van de geschiedenis.

 7. Tot de islamisering van europa is al besloten in 1975.De olierijke islamitische landen begonnen europa te chanteren tussen 1973 en 1975 door de oliekraan dicht te draaien.Dit resulteerde in een zogenaamde oliecrisis en autoloze zondagen.Europa mocht alleen nog maar olie kopen als het moslims en islam importeerde.Dit verdrag heet de resolutie van straatsburg,islamisering van europa in ruil voor olie.De raad van europa heeft in 1975 dit (chantage) verdrag getekend.

 8. Laten we hopen dat moslim jongeren intussen meer belang hechten aan een vrij leven in welvaart en een democratisch (?!) europa dan terug op de knieën te moeten gaan liggen onder het juk van de gesel sharia waarvoor ze tenslotte met hun ouders gevlucht zijn uit hun islamitische thuislanden.
  Nu reeds botst het in menig conservatief moslim gezin waar jongeren liever zelf hun leven bepalen en zelf vrij beslissingen willen nemen dan de strikte wurgregeltjes van islam te volgen.
  Die groeiende groep jongeren zal uiteindelijk de doorslag kunnen geven door te moeten kiezen of voor een vrij leven met ons of als slaaf onder hun dictatoriale bijgeloof en ik meen dat de drang naar vrijheid van elk Mens altijd wint…

 9. De islam dient uit Europa verwijderd te worden voordat het te laat is. Onze voorouders wisten dat maar al te goed want het wordt de ondergang van Europa.

  “Een roetveegpiet is GEEN Zwarte Piet.” “Leve Zwarte Piet!”

 10. Bij de migranten worden de stemadviezen er door de linkse hulpverleners ingegoten MP…..

 11. * Links en islam hebben een gemeenschappelijke vijand die ze nog veel meer haten dan elkaars tegenstellingen, en dat is de op het Jodendom, christendom, humanisme en kapitalisme gebaseerde vrije democratische en welvarende Westerse samenleving.

  Humanisme? die zijn toch ook zo links als een deur?

 12. Het gevaar van de islam komt steeds dichterbij, die een god en profeet hebben die het omgekeerde doen
  van wat Jezus ons leerde. Naastenliefde bestaat bij hen niet. Moorden en plunderen is alles wat ze doen
  Overheidsdiensten werken dat alleen maar meer in de hand. Want wij mogen niet discrimineren, maar worden
  wel gediscrimineerd. Geterroriseerd. En dan zijn er gemeentes die zich afvragen waardoor ze arm worden
  Terwijl zij zelf gezinnen en bedrijfjes onder druk zetten, wegjagen met hun leugenbeleid.
  Ook in de gemeentepolitiek is de burger het haasje.

 13. Links Nederland, dat is zowat de gehele overheid, is precies hetzelfde. Ook de discussie over de terugkeer van IS kinderen en hun ouders wordt met een misleidend emotioneel sausje overgoten. Deze ouders zijn schuldig aan de meest bizarre en wrede misdaden. Zelden worden IS slachtoffers benoemd. Zelfs linkse rechters doen dat niet. Heel gevaarlijke ontwikkeling.

 14. Je zult zien dat vvd gewoon weer de grootste wordt! Kan fraude zijn, maar denk dat het komt doordat de meeste mensen niet verder willen kijken dan hun neus lang is. Daarnaast op wie stemmen al die 80.000 immigranten jaarlijks? Niet op de pvv of fvd in ieder geval.

 15. Of links om of rechts om, de naam Merkel komt steeds weer ‘om de hoek kijken’ . Wir ( wie zijn dat eigenlijk ) schaffen das. Een degeneratie van essentiële zintuigen bij is bij links en de aankomende generatie reeds in volle gang en zal overgenomen worden door algoritmes, Google, Facebook, YouTube, WhatsApp etc. Fysische werkelijkheden worden hierdoor verdrongen ; het kunnen zien, horen, voelen ….. en het handelen daarnaar blijkt geen enkele ‘connectiviteit’ meer te hebben. Het lijkt er inmiddels op dat het nemen van beslissingen meer op roulette lijkt.
  Het ‘lichaam’ van Merkel ( daar valt het een en ander op aan te merken ) ; maar de lichaampjes, ja lach er maar om, van Merkel hebben in het menselijk lichaam een eigenaardige en misschien wel een toepasselijke functie, namelijk : Een aanhoudende ‘aanraking’ komt als prikkel binnen, en deze prikkel is ook nodig om zich bewust te blijven van de langdurige aanraking ….
  U mag mij natuurlijk bekritiseren, echter vlgs mij ‘zie’ ik een verband tussen Frau Merkel en de lichaampjes van Merkel. De aanraking is de continue stroom van gelukzoekers, de langdurende aanraking (media) echter is het blijven ‘importeren’ van deze gelukzoekers.

 16. Het is een Godsgeschenk dat het Westen Israël nog heeft als Atoommacht om die huidige Islamofobie het politieke wapen van Europees Links, een paar toontjes lager te doen jammeren.

  Volgens de Bijbel zal Israël heel de wereld bevrijden van alle antisemieten en booswichten!
  Ezechiël 38 en 39 en Openbaring 19 – 20.

  Peter Siebelt schreef ook een niet mis te verstaan boek 2017 over wie Links in de VN en EU allemaal vertegenwoordigd: Modus Operandi – De pro-Palestijnse lobby en de kruistocht van de kerken!!!

 17. Als er zoveel negatieve commentaar is op die partyen.
  Hoe komt het dat de bevolking in gelijk welk land zich laten inpakken door dat extremisme.
  Is de mens dan zo slaafs ingesteld dat alleen bij extreem slechte beleving het reageert.
  Als het zo is, zullen er nog veel pijnlijke jaren en gebeurtenissen voordoen.

 18. Belangrijk: kijkt u svp op Natural News: net binnen: bericht over Alex Jones.

 19. Extreem/links en de politieke landverraders collaboreren nu met islam om hun eigen familie en bevolking te kunnen onderdrukken voor totale machtscontrole waarbij ze vergeten wat het doel en de plicht is van elke moslim: de hele wereld onderwerpen aan het juk van de pest islam.
  Eigenlijk grappig hoe naïef of achterlijk linkse ratten wel zijn: wat zij hun eigen volk aandoen: misleiden, bedriegen en beliegen is nét wat moslim hypocrieten bij hen óók doen om dan in de chaos de politieke macht te kunnen grijpen.
  Mogelijk zijn politici zodanig arrogant dat ze denken de gehoorzame inteelt/moslim schaapjes in het gareel te kunnen houden door manipulatie, moslims misbruiken om in te zetten tegen de autochtone bevolking voor de onderdrukking van zowel autochtonen als moslims…of misschien hebben ze reeds de politieke macht verdeeld onder elkaar? Om dan bedrogen uit te komen…de bedrieger wordt bedrogen…

  Onze troost is dat deze linkse collaborateurs altijd de eersten zullen zijn die ten prooi zullen vallen aan de moordzucht van de uitheemse bezetters voor hun politieke macht want gedeelde macht met ongelovige varkens behoort niet tot de mogelijkheid voor totalitaire islam alleenheersers.
  Eigen schuld, dikke bult want van de autochtone bevolking, die ze verraden hebben, zullen ze dan geen hulp moeten verwachten als ze afgeslacht worden, wij wachten wel tot de linkse, politieke gifbelt opgeruimd is voor we heel dat zootje inteelt-middeleeuwers over de kling en terug naar hun woestijn zullen jagen in navolging van de Spanjaarden indertijd, dan kunnen ze daar opnieuw kamelen gaan kweken en hun sharia gaan beleven.

 20. @Jouke:
  LInkse mensen zijn niet alleen links. Ze zijn allereerst gewetenloze, opportunisten bij wie alles alleen maar draait om te heersen over anderen. Als het te zijner tijd nodig is om tot islam over te gaan , dan doen ze dat zonder te mekkeren.

 21. Ik heb mij al altijd verbaasd over de overeenkomst tussen de islam en de linkse en rechtse seculieren. Ogenschijnlijk en ideologisch zijn het elkaars tegenpolen maar wat hen sterker bindt is hun goddeloosheid, hun afkeer tegen andersdenkenden en hun totalitaire denken, vooral tegen Joden en Christenen. Wat hun bindt is sterker dan hun afkeer, totdat ze tegenover elkaar gaan staan, dan breekt de hel los.

 22. Het was een mooie tijd. Ik kijk graag terug op mijn jeugd. Gek genoeg op terugweg van vakantie uit het buitenland was ik blij dat ik weer terug thuis was. Tegenwoordig wordt ik steeds depressiever hoe dichterbij de..grens kom…

 23. Benny schreef: “Als hij de deur uitging deed hij de deur op nachtslot en nam die mee.” Die deur?
  Islamofobie is angst voor de Islam maar de meeste mensen hebben gewoon een afkeer, dat is geen angst. Wel valt het op dat er bange mensen zijn, die zie je heel vriendelijk knikken en behulpzaam willen zijn wanneer ze een licht getinte zien, dat is eigenlijk ook heel erg.

 24. Islamofobie = angst voor islam.

  Ik ben niet bang voor de islam. Ik wil gewoon geen islam in mijn achtertuin,

 25. Links denkt de vijand van mijn vijand is mijn vriend. Ze zullen nog bedrogen uitkomen als ze realiseren dat die vriend de vijand van iedereen is.

 26. @Willem: 5:56 pm. Dat heeft U goed gezien. Is namelijk gebeurt in Perzië/Iran na het afzetten van de Sjah. Ze – de fanatieke islamisten- maakten handig gebruik van de linksen, waarna ze toen zij aan de macht kwamen, afrekenden met linksen.

 27. Ja helaas helemaal mee eens en nog meer helaas: niemand doet iets, iedereen kijkt lijdzaam toe. Niet echt vreemd omdat er geen echte leider/geen echte partij is die de krachten bundelt tegen het geweld dat al decennia lang Europa terroriseert, geweld dat iedere dag met het binnenhalen van nog meer tuig door Merkel en haar nazi’s groter wordt. Iedereen weet wat er moet gebeuren maar iedereen staat vrijwel alleen hierin, terwijl het moordlustig geteisem diverse partijen heeft dat hen ondersteunt, naast ondersteuning vanuit de bijna totale media, een door en door corrupt openbaar ministerie, collaborerende gerechtelijke macht en geldgeile advocatuur, kortzichtige hebzuchtige VNO-NCW ondernemers, omgekochte autochtone politici als Verhofstadt en politici van allochtone afkomst, zoals die VVD bitch, die het enkel voor zichzelf en eigen volk opnemen, Turken, Marokkanen en de rest van hun islamieten club. Dit alles naast een angsthazen bevolking, die als kippen zonder kop enkel in beweging komt als leuke hebbedingetjes of festivals gevaar lopen. Ik zal nog wel wat vergeten zijn, de vrijwel totale universitaire maffia bijvoorbeeld.

 28. Als hun gemeenschappelijke vijand verslagen is zal de islam links verslaan en links beseft dat niet. Zij zijn de nuttige idioten die de islam gebruikt totdat ze niet meer nodig zijn en dan worden ze vernietigd, hoe ziende blind en horende doof kan men zijn.

 29. Ik heb het al vaker gezegd, de Islam en links zijn twee handen op de buik van de duivel.
  Allebei de ware God afwijzen en Jezus afwijzen als Zoon van God.
  Dan ben je dus overgeleverd aan de duivel.

 30. Wat ik maar niet kan begrijpen is dat links maar niet wil inzien, dat ze alleen maar gebruikt worden als opstapje naar een totalitair islamitisch regime. Zodra de islam de baas is, mag ook links buigen voor hen.

 31. Ja een vrouw mag niet zonder toestemming van haar man naar buiten.
  Jaren geleden in Rotterdam,vlakbij mijn huis mocht vrouwlief niet de straat op Man was streng gelovig Als hij de deur uitging deed hij de deur op nachtslot en nam die mee.
  Wat gebeurde er toen Er brak brand uit Zij met haar 3 kleine kinderen zijn omgekomen Ik noem dat moorddadig Hij is vrijgesproken door de rechter.

Comments are closed.