Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur

Zitten we binnenkort allemaal gevangen in het duistere web van een op desinformatie, junk science en gefabriceerde crises gebaseerde klimaatdictatuur? Afbeelding: (3).

—————————————————————————————————————————————–

Welkom in dystopia, waarin vrijheid en privacy van alle burgers ondergeschikt is gemaakt aan totalitaire neo-communistische controle door supranationale organisaties zoals de EU, de VN en het IMF

—————————————————————————————————————————————-

De vice voorzitter van het IPCC klimaatpanel van de VN gaf het enige tijd geleden al ruiterlijk toe: het klimaat/energiebeleid draait amper om het klimaat, maar om het herverdelen (= afbreken) van de welvaart in het Westen. Achter de schermen werken politici dan ook hard aan het beëindigen van de hegemonie van de dollar en het gebruik van fossiele brandstoffen. Na de komende megacrisis zal een monetaire herstart worden aangegrepen om totale digitale controle over ieders geld te krijgen, en vervolgens enorme belastingen te heffen die nodig zijn om een klimaatdictatuur op te richten. Aangezien de EU ernaar streeft om in of vanaf 2030 ‘fossiel vrij’ te worden, is een dystopische samenleving waarin al onze vrijheden zullen zijn afgepakt ineens heel dichtbij gekomen.

Wereldwijde gecentraliseerde planning, zowel economisch als maatschappelijk, is wat de Westerse elite wil, en waarvan de Europese Commissie in Brussel het voorfront is. Ongekozen bureaucraten in supranationale instellingen zoals de EU, de VN en het IMF streven naar onvervalste neo-communistische totale controle over ieder aspect en elk detail van ons leven.

Drie groepen mensen

Er zijn grofweg twee groepen mensen die zich niet of amper zorgen maken over economie en geld: het gedesinteresseerde, dom gemaakte en (vaak uit vrije wil) dom gehouden grote (‘NOS/NU/DWDD’) publiek, en de beleggers en investeerders. Hun levensonderhoud hangt er namelijk vanaf.

Een derde groep bestaat uit libertariërs (vrijheidsdenkers), klassieke economen, crypto- en goud fans, en lezers van onafhankelijke sites zoals deze, die zien dat het huidige beleid op een grote, misschien wel catastrofale crisis gaat uitlopen.

Overheden en banken weten dat de grote systeemcrisis nabij is

Wie zich daar ook grote zorgen om maken zijn de overheden en hun centrale banken. Nu zelfs extreme maatregelen zoals negatieve rente en het opkopen van € 4700 miljard aan schulden door de ECB niet hebben kunnen voorkomen dat de economie stagneert en op sommige vlakken reeds in een recessie is beland, beseffen ze dat het huidige financiële systeem niet meer werkt en zal moeten worden vervangen.

Dat wordt alleen nooit openlijk toegegeven, omdat ze het ‘vertrouwen’ van het publiek en de markten niet willen ondermijnen. Eerlijker gezegd: omdat hun kiezers zolang mogelijk onwetend moeten worden gehouden voor de zeer ingrijpende veranderingen die op stapel staan.

Nog maar weinig professionele analisten twijfelen dat die crisis eraan komt en vermoedelijk al heel dichtbij is. Er hoeft de komende maanden maar één grote bank om te vallen –zo verkeert DE systeembank  van de eurozone, Deutsche Bank, in grote problemen- en het geplande scenario gaat van start. Voor de zekerheid houden de centrale banken van Duitsland, Frankrijk en ook Nederland een flinke hoeveelheid goud achter de hand, maar dat wordt enkel gedaan als allerlaatste redmiddel, als de geplande crisis minder goed te sturen valt als men nu denkt of hoopt.

Digitalisering en twee soorten valuta

De Westerse globalisten geven namelijk verre de voorkeur aan het volledig digitaliseren van de internationale geldstromen en al het betaalverkeer, en willen gebruik gaan maken van door de staat gecontroleerde crypto valuta. Internationale handel wordt dan voortaan in deze staatscrypto’s betaald, maar deze zullen niet mogen worden gebruikt voor de interne economie, waar de euro voor blijft.

Zo kan de negatieve rente nog verder dalen, kunnen er onbeperkt schulden blijven worden gemaakt en opgekocht, en wordt ook de weg vrijgemaakt voor kapitaalcontroles. Het splitsen van de betaal- en geldstromen in feitelijk twee soorten valuta zal daarom vooral de banken, overheden en multinationals ten goede komen.

‘Fossiel vrij’ om onafhankelijk te worden van Rusland

Het klimaatbeleid, waarin wordt gestreefd naar een ‘fossiel vrije’ samenleving in 2050, maar mogelijk al veel eerder (2030), vervult in dit plan naar totale controle een centrale rol, en is vooral ingegeven vanuit het streven om de positie en invloed van Rusland, ’s werelds grootste exporteur van gas en olie (bij elkaar opgeteld), te ondermijnen. Europa wil niet meer afhankelijk zijn van Russische energie, ook al wordt er een nieuwe grote gaspijpleiding (Nordstream II) naar Duitsland aangelegd.

Hoewel 98% van onze transport en logistiek op diesel en benzine loopt, willen sommige EU-landen de verkoop van ‘fossiele’ brandstofauto’s al in 2030 verbieden. Een zogenaamd ‘emissievrije’ samenleving vergt kolossale –maar in klimaatopzicht volstrekt zinloze- investeringen, waarmee men hoopt de kwakkelende economie te stimuleren.

Tegelijkertijd worden de klimaat/energiebelastingen fors opgevoerd, maar wil men de interne koopkracht en consumptie op peil houden en aanwakkeren door ook de lonen en uitkeringen te verhogen, en ook als overheid (veel) meer geld uit te geven. ‘Dit is puur Keynesianisme,’ schrijft financieel analist Alasdair Macleod. In het UNCTAD handels- en ontwikkelingsrapport 2019 wordt letterlijk gesproken hoe zo’n ‘Global Green Deal’ kan worden gefinancierd.

Welkom in dystopia: klimaatdictatuur in oprichting

‘Het onderliggende punt is dat vrije markten op een ongekende wereldwijde schaal worden veranderd in statisch management. De ambitie is dat een paar supranationale organisaties (EU/VN/IMF, Wereldbank e.d.), die aan niemand verantwoording schuldig zijn, als een informele wereldregering gaan optreden. Dat is tevens volledig in overeenstemming met hoe centrale banken waarschijnlijk hun valuta gaan herstructureren. Welkom in dystopia,’ vervolgt Macleod.

‘Het falende monetaire beleid en het versnelde afbouwen van fossielen ten gunste van ‘fossiel (/ CO2) neutrale’ energie vormen de fundamenten van deze dystopische toekomst. Het zijn voorwendselen voor nog meer inflationair beleid, en voor de snelle socialisering van de nationale economieën en privaat kapitaal.’ Zeker gezien de ontwikkelingen in Europa en Nederland is zo’n klimaatdictatuur inmiddels volop in oprichting.

Supranationale organisaties zoals de EU en VN achten zich nu al boven de nationale regeringen staan, en zullen in toenemende mate het beleid gaan bepalen. Nationale parlementen en democratieën, inclusief de Tweede Kamer, zijn er enkel nog ‘voor de show’, om bij het via de mainstream media opzettelijk dom en naïef gehouden publiek de indruk te wekken dat ze nog iets te vertellen hebben over de toekomst van hun land en samenleving.

Het op zijn allerlaatste benen wankelende, op de dollar gebaseerde fiat geldsysteem zal tijdens en na de monetaire reset van de komende megacrisis worden vervangen. De economieën die dan met instorting en massa werkloosheid worden bedreigd zal men met immense, door de staat afgedwongen ‘groene’ klimaat/energie investeringen een nieuwe boost proberen te geven.

Vrijheid en privacy – alleen te behouden als bovenstaande plannen falen?

‘Mensen die waarde hechten aan individuele vrijheid en privacy, degenen die huiveren van George Orwells ‘1984’ en Hayeks ‘De Weg naar Slavernij’, zouden wel eens een nog radicalere afloop (van de komende systeemcrisis) kunnen wensen: de complete vernietiging van dat fiat geldsysteem, en daarmee van het complete statische (bureaucratische) commando-en-controle apparaat,’ besluit Macleod.

De kans is groot dat we over enkele jaren terugkijken naar 2019 als het laatste jaar waarin het leven –ondanks tal van zorgwekkende ontwikkelingen- nog redelijk normaal leek te verlopen. Gezien het trieste gegeven dat bijna niemand de moed heeft in opstand te komen –op wat incidentele protesten van boeren en bouwers na- lijkt deze in de maak zijnde neo-communistische klimaatdictatuur onbedreigd een keihard en voldongen feit te gaan worden.

 

Xander

gebaseerd op (1) GoldMoney.com via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

07-11: Crisis onafwendbaar: ‘Wereld begint euro los te laten vanwege negatieve rente ECB’
04-11: ECB hoofd Lagarde: ‘Europeanen moeten blij zijn dat ze werk hebben in plaats van dat hun spaargeld wordt beschermd’
27-10: Mario Draghi laat ECB en eurozone in catastrofale toestand achter
25-10: ‘Nu al jaarlijks 400.000 boeren minder door klimaatbeleid, voedseltekort het gevolg’
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
19-10: Chaos in Europa, met protesten in Catalonië voorop, begin van totale systeemcrash? (/ ‘Wereldsysteem crash: De absolute neergang van de middenklasse en democratie in de Westerse industrielanden is een feit’)
13-10: Ook DNB waarschuwt nu voor naderende instorting financiële systeem
08-10: Ex-Credit Suisse CEO noemt ECB beleid gestoord: ‘geld is niets meer waard’
13-09: ECB vaagt met negatieve rente Nederlandse pensioenen en spaargeld weg
03-09: Zonder schuldenmachine verliest Nederlander € 20.000 inkomen, Amerikaan wordt straatarm
17-08: Moord op Epstein niet los te zien van naderende instorting Westerse financiële systeem

01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
31-07: Financiële systeem in laatste fase voor crash: Helikoptergeld komt eraan

27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Er is een uitweg: Spanje. In het binnenland geen last van 5g. Geen NO2 in de lucht, geen last van migranten, je krijgt er geen uitkering. Nog mooier; als het door het zonneminimum kouder wordt, heb je daar er minder last van. Huizen zijn duidelijk goedkoper. Zelfs dagelijkse boodschappen goedkoper. Geen CO2 bpm op auto’s.
  Kijk maar eens naar windy.com voor vervuiling dwz fijnstof en NO2.
  Koot en Bie .. Benidorm was zo gek nog niet!

 2. @Pieter, de telegraaf, de krant van wakker nederland, weet jij een betere dan?

 3. Tietia schreef:
  10/11/2019 om 5:40 pm

  Geldvalstrik van de eindtijd : Hoe Christenen kunnen ontsnappen.

  ISBN10: 9066030674
  ISBN13: 9789066030671

  Wilfred J. Hahn

  Middernachtsroep, 2004

 4. @ Tietia: 5:40 pm. Eens met het feit, dat het “geldwezen”, een demonisch geheel is tegenwoordig. De Heer zei terecht: ” Men kan geen twee heren dienen, niet God en ook de Mammon (geld)”.

 5. @Econoom
  Als econoom zou jij moeten weten waarom een dergelijk bericht in de krant naar buiten komt, toch?

 6. ten eerste er is geen alternatief voor gas en olie,en ik trap niet in je grapje ,gechanteerd,het werkt beide kanten op,jij wilt toch ook graag met je auto rijden,of je moet een hebben die niet op benzine loopt,ten tweede er is geen afname van vraag naar fysiek goud,en nu haal je toch wel een krant aan zeg,de telegraaf,pieter

 7. Vandaag in de Telegraaf een artikel over de afnemende populariteit van goud

 8. Heb jaren terug een boek gelezen , van wifried hahn , hij heeft in het bankwezen gezeten , en zag in toen hij christen werd , dat het monutaire systeem de verkeerde kant op gaat , en dat er in de eindtijd , drie goden zijn ,, geld ,, kunst .. En thecnologie. Het laat me niet los , word steeds meer bevestigd , weet de titel van het boek niet meer ,,, iets van eindtijd .

 9. Pieter, dus u wordt graag gechanteerd door Saoedi Arabië, Iran of Rusland?

 10. Waarom spreekt men reeds enige tijd over digiale economieën, cryptocurrencies ?

  Omdat euros en dollars niks meer waard zullen zijn !

  Beleg ik zilveren munten (nieuwe en oude).

  Betrouw geen papier-geld, kasbons, aandelen of obligaties, waarde-papier !

 11. Zal niet lang meer duren totdat de balans verstoord is.
  Benieuwd naar de paniek als de o2 gehalte daalt.

 12. Het ziet er niet zo rooskleurig uit wanneer al dat klimaat gebeuren een overbelasting wordt
  Of het nu gaat om opwarming of een koude periode, bij beiden wordt de burger financieel uitgeknepen
  En heeft de reserve niet om dat te kunnen bekostigen.

 13. dit is een op olie en gas gebaseerde wereld,zonder dat stort de wereldeconomie in elkaar,nu en over 10 jaar nog,onze welvaart in afhankelijk van gas en olie,voor nog tientallen jaren,pieter

 14. Onze fossiele brandstoffen komen met name uit conservatieve islamitische staten zoals Saoedi Arabie en Iran. Het is een goede zaak om minder afhankelijk te worden van dit soort regimes.

 15. Ik ben het voor een stuk eens met de schrijver van dit artikel: als de klimaatverandering alleen maar zou gaan over herverdeling van de welvaart dan is dan één van de grootste vergissingen. Klimaat draait niet om welvaart, maar om de energieverdeling in onze atmosfeer waar wijzigingen zijn in ontstaan, ik ga dat nu altijd niet blijven herhalen en klimaatverandering heeft niets met politiek, milieu, of sorteren van afval te maken. Shalom

 16. Draait niet alles om bevolkingsreductie? Alles wordt aangewend om de mens de schuld te geven van de klimaatschommelingen. De mens staat niet meer centraal maar de natuur. De natuur(religie) is belangrijker dan de mens, de mens is de grote boosdoener. Via een sluwe omweg wordt er aangestuurd op een paar miljard minder mensen en (bijna) heeft het door

 17. Ik heb de meeste boterhammen wel op maar vraag me af of ik deze totale mondiale ineenstorting nog wel zal meemaken. Maar het zou zo maar sneller kunnen gaan dan iedereen verwacht.

 18. @ Hoeder: 11:54 pm, op 9/10. En dat komt omdat het merendeel van de burgers, in Nederland, het totaal verlinkste Journaal, en de verlinkste pers en media blijven geloven. Er zijn maar weinig wakkeren onder ons, en dan alleen nog maar op site Xander, en bij E.J. Bron. En de jeugd, die wordt compleet links gehersenspoeld vanaf de kleuterleeftijd, omdat links het hele onderwijs geïnfiltreerd heeft sinds 1968. En ziedaar ….

 19. Mijn 1-ste reactie : apres nous le deluge …..of moeten wij onze handen in eigen boezem steken ?
  De deels huidige generatie en zeker de aankomende generaties gaan vanwege de opvoeding thuis, op school en door de zogenaamde KI met weemoed terugkijken en denken aan ‘ toen geluk nog heel gewoon was’ . Niet dat ‘onze’ tijd zo perfect was, wij laten immers een erfenis achter (hoe gedraagt men zich wanneer een erfenis verdeeld wordt) vol met enorme vervuilingen : de oceanen zijn vervuild met chemicaliën, radioactief afval, de lucht …. , drinkwater en goede teelaarde (zijn zeldzaam geworden) . Multinationals worden financieel de mogelijkheid geboden de aarde verder uit te hollen. We gaan met een schandalige manier om met de natuur. De slavernij heeft inmiddels vaste grond in Europa gekregen, dit terwijl de wereld steeds kleiner wordt. Iedereen heeft het (moeten) zien aankomen, maar iedereen blijft maar druk met ‘zichzelf’. Woorden blijken (waren) geen oplossing. Empathie, in de meest brede vorm des woords heeft waarschijnlijk nooit bestaan.
  Het begin van een nieuwe wereld, een begin van een te verafschuwen maatschappij ‘klopt op de deur’ . Én het is hoofdzakelijk onze generatie die van de aarde, op elk gebied, een enorme vuilnisbelt heeft gemaakt. Het is niet die ene druppel die de ‘emmer’ doet overlopen, maar de ontelbare daarvoor….
  Water…. het enige echte natuurlijke element van de natuur kan alle, alle organische verontreinigden zuiveren. Olie echter, is de basis voor alle chemische vervuilingen, daar kan water niets mee. Omdat eerlijk water zeldzaam wordt zal het mij niet verbazen dat water een reden zal zijn om een oorlog te beginnen, waar dan ook in de wereld.
  …. en de mens looft en prijst degenen die aan de natuur en aan de mensheid de grootste schade berokkenen …. . De hele wereld kijkt via satellieten hoe de westerse wereld (nog) in weelde leeft ; deze plaatjes’ zijn inmiddels een magneet geworden waarbij niet vermeld wordt dat deze fictieve, onrealistische manier van leven , in feite onbetaalbaar is. Wat voor het westen armoede is is voor ‘anderen’ nog een enorme rijkdom. Inmiddels leeft een heel groot deel van het westen van ‘de hand in de tand’ , de kosten / baten analyse is volledig spaak gelopen. Op alle mogelijke manieren proberen regeringen via de zakkenrollers methode de laatste bezittingen te onteigenen. Met leuzen dat we gaan er allemaal op vooruit gaan heeft het volk reeds afgerekend. Het leasen, op de pof, te hoge hypotheken en een onbetaalbaar levens- patroon drukt de mens de afgrond in. Het creëren van extra geld bracht geen oplossing. Nieuwe ontwikkelingen werden ooit gefinancierd door het bedrijfsleven, nu moet de bevolking er een groot deel van betalen. Én dit terwijl er in feite niets meer is …. , op de spaarrekening staat nog geld, veelal ‘oud geld’ . Deze ‘erfenis’ gaat gebruikt worden voor het ‘welzijn’ van de gemeenschap. Joop den Uyl, de grootste sinterklaas ooit, is weer teruggekeerd. Brussel, met z’n bodemloze ‘put’ heeft inmiddels de Licence to Kill gekregen, uit gemakzucht van de kiezer.
  Ik wens u nog een ‘gemoedelijke’ zondag toe.

 20. ik zal niet ontkennen dat we op alle mogelijke terreinen in gevaarlijke tijden leven, en het lijkt er op dat er in de komende tijden schokkende zaken zullen gebeuren, althans dat gevoel leeft bij mij ook sterk. Waar het allemaal heen zal gaan..Maar, op deze site word nu al jarenlang met grote regelmaat wel een artikel geplaatst waarin wordt gewaarschuwd en gedreigd met financiële armageddons…maar tot op heden draaien de zaken gewoon door. Ik denk dat als je wekelijks een artikel hierover plaatst, je altijd wel eens gelijk gaat krijgen. Maar je kunt het ook van een andere kant bekijken: misschien is het gewoon eens goed dat het hele systeem onder uit gaat. Feit is dat het systeem wat hier in het westen wordt bejubeld aan het einde van haar succesjaren is en dat het tijd wordt dat we de zaken eens anders gaan aanpakken. Dat systeem van geld en schulden, groei en nog meer groei, uiteindelijk niet vol te houden is. Ook politiek gezien is er genoeg aan en op te merken, zachtjes uitgedrukt. In elk geval verliepen de meeste revoluties en systeemveranderingen zeer bloedig in het verleden en die in de nabije toekomst zal dat ook zijn. Maar, iedere keer is de mensheid er toe nu toe beter uitgekomen, en dat kan nu ook het geval zijn. Neem gewoon de meest simpele en banale voorbereidingen: zet een deel van je spaargeld om in edelmetalen, leg een redelijke voedselvoorraad aan ( niet overdrijven, maar je kunt gemakkelijk voor een maand of twee lang houdbare waren inslaan en opslaan ) schaf een wapen aan, denk na over een (schuil) plaats die gemakkelijk voor jou te bereiken kan zijn en waar je redelijk ‘uit de wind’ kunt gaan zitten. Misschien is het niet nodig, misschien wel..je kunt maar beter redelijk voorbereid zijn.Kijk uit wat je online plaatst in de komende tijd. Er zou in de overgangsfase wel eens een echte dictatuur kunnen komen en dan word jij als eerste opgeladen en geïnterneerd als zijnde staatsgevaarlijk. Is dat laf ? Nee, dat is gewoon boerenslimheid.Denken jullie nooit na over hoe de zaken zich eventueel zouden kunnen ontwikkelen? ik wel. Ik ben redelijk voorbereid inmiddels. Meer kun je voorlopig niet doen..

 21. Heel die depressieve k..hei mag van mij bos worden met groen wuivend gras eronder,
  Heerlijjk toch. Natuur = loslaten!!

 22. J.p. op 9. 11

  Gaat naar Ozforex for de geld , valuta , waarden . Ook naar EX erg makkelijk,

 23. Mensen schijnen willens en wetens belazerd te willen worden. Wat Marx cs niet is gelukt, wordt nu dmv de zg klimaatproblemen alsnog doorgedrukt. En mensen accepteren het ook nog. De hele zg global warming wordt niet gedragen door feiten. Maar mede dankzij de corrupte MSM wordt ons aangepraat dat de mens schuldig is aan een niet bestaand probleem. Al meer dan 10 jaar warmt de aarde niet op, ondanks dat de CO2 uitstoot toeneemt. Maar CO2 is een te verwaarloze gas in onze atmosfeer en geen broeikasgas met slechts 420 ppm. Het belangrijkste broeikasgas is WATERDAMP met 30-60.000 ppm. Warme lucht, bij de evenaar, kan nu eenmaal meer water bevatten dan koude, bij de polen. Moeten we dus water gaan verbieden? Zonder water is leven onmogelijk op aarde. Bovendien wordt de aarde van CO2 alleen maar groener. Vraag het maar aan de telers in het Westland. Die hele CO2 is een grote hoax. Inmiddels hebben we een stikstofcrisis. Althans in Nederland en in de rest van de wereld niet. Wanneer komen we eens massaal in opstand tegen dit bedrog, waardoor we financieel worden uitgekleed?

 24. Een derde groep bestaat uit libertariërs (vrijheidsdenkers), klassieke economen, crypto- en goud fans,

  De Westerse globalisten geven namelijk verre de voorkeur aan het volledig digitaliseren van de internationale geldstromen en al het betaalverkeer, en willen gebruik gaan maken van door de staat gecontroleerde crypto valuta

  Dat rijmt dan niet zo.

 25. Het gigantische bedrog wordt burgers door de strot geduwd onder de alles noemer: opwarming aarde door teveel CO2 uitstoot.
  Er zijn echter wetenschappers die het tegendeel voorspellen waarin de wereld de komende jaren sterk gaat afkoelen i.p.v opwarmen, dit door geringe tot en met geen zonneactiviteit.
  Geringe cq geen zonneactiviteit veroorzaakt extreem weer en ijzige koude.
  Je kunt nu al voor 100% voorspellen dat de wereldwijde klimaatsekte ( met de deep state als regisseur ) bij de komende jaren van extreem weer en ijzige koude, ook dan mantrisch aangeven dat dit wordt veroorzaakt door teveel CO2 uitstoot hoe kouder het ook wordt i.p.v warmer….

 26. …….de EU ernaar streeft om in of vanaf 2030 ‘fossiel vrij’ te worden…….
  Ik ben ook een fossiel van ruim voor de oorlog. Het zal niet lang meer duren dan is de EU ook vrij van mij
  Eigenlijk zijn we allemaal fossielen. Dus wacht maar.

 27. EKEGAST, de jaren 80 waren een tijdperk van economische stagnatie en grote bezuinigingsoperatie onder de kabinetten Lubbers. Ook toen vreesde menigeen een tijdperk van structurele stagnatie. In dr jaren 90 herstelde de economie zich weer en trad mede onder invloed van nieuwe technische ontwikkelingen.rrn nieuwe bloeiperiode aan. En Wie zegt mij dat duurzame technologie niet dezelfde rol kan vervullen. Steeds meer bedrijven zien daar perspectief in en dat doen ze heus niet omdat het milieu hun zo harte gast.

 28. Verschrikkelijk

  De hele maatschappij is al kapot
  Social cultureel
  Alles is drijfzand geworden en
  Door de verwatering in homogeniteit zal niemand elkaar meer helpen.
  Duistere dagen.

  Geloof in woorden De God zal uw redding zijn

 29. De afgelopen dagen is het niet mogelijk om de waarde van de Euro te zien via Google.
  De site’s kunnen niet meer gevonden/geopend worden! vreemd.

 30. Ergo, Steek al je geld of in elk geval een behoorlijk deel in zilveren en gouden munten. Als het geldsysteem in elkaar stort kun je met goud en zilver overal terecht en meestal, omdat er een enorme chaos ontstaat als de DB omvalt, nog zonder belasting te betalen. Nadeel is dat je het niet kunt overboeken maar zelf moet brengen.
  Zilveren munten verdienen de voorkeur omdat de verhouding goud : zilver = 1 : 16. Nu is deze verhouding 1 : 70. Zilver is nu dus in verhouding erg goedkoop maar je sjouwt je te pleuris om bv 10.000 euro te betalen

 31. Xander, ik wil niet vervelend worden. Zal ik het laten zien? Zal ik eens een Nick gaan aanmaken en de vraag stellen of Kick out zwarte Piet het niet zelf in scène heeft gezet. Toch een normale vraag toch? Er is nog geen onderzoek geweest. Nog geen rechter heeft zich erover gebogen. kijken of ik gejorist wordt. 100% zeker van wel.

  Ik ben daar niet bekend dus ze kennen me niet. Doen?

 32. @Elegast: 5:31 pm. Ik sluit me van harte aan bij uw reactie. Beter had ik het niet kunnen verwoorden.

 33. De Russen zullen ook de wapens inzetten die ze zelf naar satan vernoemen, wnr zullen mensen aan alleen al de benamingen denken?

  Russen/ Rossam aan het hoofd en zij zullen dalen en bewapend richting het heilige land willen vuren.
  Alle moslim naties zijn inmiddels al bevriend met Rusland, de sleutel is enkeld nog Turkije, niemand weet aan welk schaakspel deze zal inzette.

 34. Overigens is Geen Stijl ook corrupt. Zat gisteren te volgen hoe iedereen gejorist werd wanneer reaguurders zich afvroegen of kick out zwarte piet, gesteund en betaald, ook individueel, door Stichtingen die je eigenlijk niet in je land wil hebben, zogenaamd belaagd werden door extreem rechts. Iedereen die zei dat het is scène was gezet werd de stem ontnomen.

  Hahaha, de burger ( witte man) heeft het al druk genoeg om de kop boven water te houden. En die zouden zich verenigen om de stumperds te belagen. Kom nou. Fake fake fake.

  Jullie zijn gekocht! Ook gij Brutus. Niet om aan te zien.

  Het moet chaos worden en het plebs moet tegenover elkaar komen te staan. Verdeel en heers. Geen Stijl is heel ziek en gezwicht voor de macht. Ga door Xander.

 35. 2019 is al niet meer normaal, zeker niet voor mensen die de jaren 80 en 90 hebben meegemaakt. Maar wat kan je eraan doen? Het gaat hard. Harder dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Het is gelukt om alles wat ons ooit een trots land maakte uit elkaar te slaan. Dat geldt voor heel Europa. Economische crisis eroverheen en daarna de burgeroorlog en 1 oog is koning. Wij vechten elkaar kapot en zwijnen lachen zich kapot. Zuipend, rokend en verkrachtend. Terug in De middeleeuwen.

Comments are closed.