Crisis onafwendbaar: ‘Wereld begint euro los te laten vanwege negatieve rente ECB’

Wij hopen dat u genoten heeft van de fake welvaart die met de euro werd gecreëerd, want als er niets verandert gaat er in de komende jaren een hard einde aan komen. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Pensioenen, spaargeld en welvaart Europeanen en ook Nederlanders worden compleet weggevaagd – De drie pijlers waarmee Europa in een Derde Wereld gebied wordt veranderd: negatieve rente, massa immigratie en klimaatbeleid

—————————————————————————————————————————————–

De euro was mede bedoeld om een concurrent van de dollar als wereld reservemunt te worden, maar heeft ook daarin hopeloos gefaald. Sterker nog: buiten Europa beginnen belangrijke internationale en centrale banken de euro los te laten, omdat het negatieve rente beleid van de ECB de onherroepelijke instorting van de munt zal veroorzaken, waardoor de koopkracht, pensioenen, spaargelden en welvaart van de Europeanen en ook de Nederlanders zal worden weggevaagd. Deze met afstand grootste naoorlogse crisis in Europa ooit gaat er echt aankomen, maar niemand schijnt zich er druk om te maken.

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat het ‘domme negatieve rente beleid de euro als mogelijke reserve munt heeft ondermijnd. De munt is internationaal gedumpt, waar niemand over wil praten. In discussies met grote centrale banken en belangrijke internationale banken blijkt dat niemand de euro wil. Negatieve rente heeft de euro als levensvatbare omwissel valuta kapot gemaakt.’

‘De euro wordt gemeden als de pest’

‘(Voormalig) EU-president Jean-Claude Juncker heeft gezegd dat het ‘absurd’ is dat Europa zijn energie import in dollars moet betalen. Hij heeft niet begrepen dat het hun eigen schuld is.’ Volgens Juncker hadden alle nationale schulden bij de invoering van de euro op één hoop gegooid moeten worden. ‘Dat ontbreken van een nationale schuld waar kapitaal kan worden geparkeerd is de fatale fout van de euro geweest. Voeg daar de idioterie van negatieve rente bij, en je krijgt een munt die verkleed is voor Halloween, maar in geen enkel opzicht een echte reserve munt is.’

‘Steeds meer (Europese) banken berekenen de negatieve rente door aan hun klanten, wat de rekeninghouders, bejaarden en pensioenen ondermijnt. Niemand wil de euro nog in de boeken hebben staan. Het is alsof de munt de pest heeft. Ik kan niet uitdrukken hoe schadelijk dit negatieve rente beleid is geweest. Het heeft de euro als reserve munt geëlimineerd. Als de VS de dollar ook wil vernietigen, voer dan gewoon negatieve rente in en kijk dan toe hoe het in elkaar stort.’ (2)

Volgend jaar volgende aanval op de dollar

Armstrong schrijft tevens dat China het voorlopig heeft opgegeven om de dollar te vervangen als reserve munt. Slechts 4% van alle internationale transacties vindt plaats in yuans. China probeert de eigen munt belangrijker te maken door wereldwijd infrastructuur leningen af te sluiten in yuans. ‘Hun grootste hoop zal de monetaire crisis cyclus zijn om in het komende jaar de dollar te ondermijnen. Dat zal, gecombineerd met de neocons die proberen de dollar als wapen in te zetten, het ultieme middel zijn om de dollar te onttronen.’ (1)

EU wordt Derde Wereld door negatieve rente, massa immigratie en klimaatbeleid

Maar voordat het definitief zover is zullen de eurozone en de EU zichzelf naar de Derde Wereld hebben gedegradeerd met het krankzinnige financiële beleid (negatieve rente plus massaal opkopen schulden), gekoppeld aan het samenleving- en welvaart vernietigende klimaat/energie- en massa immigratie/islamisering beleid. In Nederland is deze VN-Agenda 21 doelstelling –de ontmanteling van de welvaart in het Westen, te beginnen in Europa- inmiddels door het kabinet Rutte in uitvoering genomen met het recente Klimaatakkoord en actueel de valse stikstofcrisis, waarmee de complete economie opzettelijk wordt ondermijnd.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

04-11: ECB hoofd Lagarde: ‘Europeanen moeten blij zijn dat ze werk hebben in plaats van dat hun spaargeld wordt beschermd’
27-10: Mario Draghi laat ECB en eurozone in catastrofale toestand achter
19-10: Chaos in Europa, met protesten in Catalonië voorop, begin van totale systeemcrash?
16-10: Massaal boerenprotest begin van volksopstand tegen politieke klimaatsekte Den Haag?
13-10: Ook DNB waarschuwt nu voor naderende instorting financiële systeem
11-10: Motie van wantrouwen tegen euro: Nieuwe Italiaanse staatsleningen in dollars
08-10: Ex-Credit Suisse CEO noemt ECB beleid gestoord: ‘geld is niets meer waard’
13-09: ECB vaagt met negatieve rente Nederlandse pensioenen en spaargeld weg
03-09: Zonder schuldenmachine verliest Nederlander € 20.000 inkomen, Amerikaan wordt straatarm
17-08: Moord op Epstein niet los te zien van naderende instorting Westerse financiële systeem
31-07: Financiële systeem in laatste fase voor crash: Helikoptergeld komt eraan
30-07: Failed state? Duitsland op randje van economische en maatschappelijke systeemcrisis
26-07: Nederlanders opnieuw het meeste geld kwijt aan de EU
24-05: Zijn veel kiezers in de propaganda getrapt dat de EU noodzakelijk is voor onze welvaart?
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
23-05: Onhoudbare schuldenlast het monster in de kast bij Europese verkiezingen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. Hoe kan ik mijn vorige reactie verwijderen.
  Heb ik voor u verwijderd. Mod.

 2. Tijd voor een democratisch referendum, over een paar jaar zullen we zo met Engeland willen ruilen

 3. Oma, het Kalergi plan is een hoax bedacht door de Oostereijkse neonazi en holocaustontkenner Gerd Honsik.

 4. Dus het geld verdampt
  Geen geld geen negatieve rente,
  En dan nog kosten in rekening brengen voor het gebruik van de rekening

  What’s next, strafrente omdat de rekening leeg staat?

  Het sociale punten stelsel van China wordt zo wel interessant gemaakt.
  Geen rente, dan maar punten sparen voor een rood handdoekje

 5. Misschien interessant om te kijken op youtube Ronald Bernard. Hij verteld over hoe ons waarde van geld wordt ontrokken. Dat elk jaar ons geld minder waard wordt.

  Als ik kijk naar mijn uitgave super zuinig maar de standaard primaire behoeftes zijn qua huur, gezien ik net boven de minnimum grens qua inkomen had. Is de kale huur al 750 euro p.m. dan nog gas elektra water wat je verplicht bent te nemen zorgverzekering wat de spui gaten uitloop. En elk jaar meer wordt. Terwijl mijn loon nog niet gelijk is aan de btw jaarlijksverschil percentage zit. Waardoor ik meer uitgavens krijg en minder inkomsten. Momenteel geheel geen inkomen, vanwege ontslag genomen op het werk. Leven op reserve is ook niet wat. Maar ik heb even voor mezelf gekozen. Gezien een ander dat niet voor mij doet.
  https://www.doneeractie.nl/geld-inzamelen-voor-sollicitatie-gesprekken/-39170

 6. @ Oma: 11;44 am. Geheel met U eens Oma. Maar verblinden, en misleiden, benevens socialisten en groenen en de rest van de politieke elite, wensen de waarheid niet te zien, of wensen deze te verbieden. En ach @ econoom, die neem ik niet serieus.

 7. Het financiële systeem in de EU deugt niet. We zitten gevangen in een systeem waarin euro-lidstaten (die gemiddeld de hoogste schulden hebben) afhankelijk zijn van financiële markten van beleggers uit de hele wereld, om hun staatsapperaten te financieren. Er is geen ontkomen meer aan en een oplossing is vrijwel onmogelijk geworden. Theoretisch zou je kunnen aansturen op ontbinden van de eurozone, maar weten dat er dan een gigantische paniek uitbreekt op de financiële markten.
  Dit maakt dat waarmee we geconfronteerd worden een dilemma is. Het is een hartverscheurend zwaar beschadigend dilemma met zeer ernstige gevolgen!

 8. ‘rente beleid’ en vele andere voorbeelden: Wat is de bedoeling daarvan? Het wordt uiteraard in EEN word geschreven (rentebeleid), want dit is niet engels (hetgeen anders is dan nederlands, duits & co).

  En waarom gebruik je de anglo-autistische narren-uur am/pm? 24 h-uur is de globale standaard.

 9. @Econoom schreef:
  08/11/2019 om 6:00 pm
  “Oma wat een krankzinnige complottheorie. Hebt u daar bewijzen voor?”

  Kun jij lezen? Heb jij internet? Heb jij google?
  Het is inderdaad zo krankzinnig misdadig dat deze plannen als complottheorie worden afgedaan ondanks de bewijzen die de elite zelf publiceert…
  Die bewijzen staan zelfs al jaren OPEN en BLOOT over heel internet, de elite is er zelfs fier op dat sommige domoren nog steeds blijven ontkennen terwijl hun ondergang in plain sight en gedetailleerd wordt uit de doeken gedaan….vooral met reageerders zoals jij lachen ze zich een breuk.
  Begin dan maar eens: resolutie straatsburg 1975, resolutie 1743, ESM, bilderberggroep, coudenhove-kalergi plan (waarvoor overigens jaarlijks en openlijk de kalergi prijs wordt uitgereikt aan de meest verdienstelijken om het plan uit te voeren: merkel en herman van rompuy – oh, je kent em niet? Dweil van europa?)…je hebt heel wat naslagwerk…

  Je moet natuurlijk werkende hersencellen en een beetje inzicht hebben om de gevolgen te willen zien door verbanden te kunnen leggen van wat deze plannen onthullen en het verder ontvouwen van deze monsterachtige plannen te kunnen volgen…maar moeilijk is dat niet want hun doelstellingen worden steeds duidelijker gecommuniceerd hoor, probeer maar en kom dan eens terug met argumenten ipv de grijsgedraaide dooddoener van complotten.

  @Hans schreef:
  08/11/2019 om 7:27 pm
  Naast de kwestie, Hans, je moet kijken wat de gevolgen voor het geheel zijn: voor de welvaart, voor het dagelijks leven van de europese burgers die alsmaar verarmen door het financiële schaakspel dat gespeeld wordt met ons als pionnen waardoor een volgende, financiële crisis willekeurig kan gestart worden voor verborgen agenda’s….beetje verder kijken dan gemanipuleerde beurskoersen en valse voorwendselen van de euro nepmunt.

 10. De grote verarming is begonnen. De honderden miljarden voor het VN-migratievedrag en het VN-klimaatakkoord moeten van ergens komen en alhoewel de Sint weldra weer in het land is, zal hij die rekeningen zeker niet komen betalen. Als je wil weten wie de rekeningen dan wel zal moeten betalen, kijk dan even in de spiegel…

 11. @Oma
  Ja, en wij kregen geen stemrecht. Het werd van ons gestolen. Heel ondemocratisch.
  Maar met de belofte dat wij het allemaal beter zouden krijgen…….. Voedselbanken, uithuiszettingen
  Faillissementen en ontslagregelingen, zonder inkomen( kregen geen wachtgeld)

 12. Als je een beetje de koersen volgt dan weet je dat dit een onzinverhaal is. De euro/dollarkoers hangt al maanden rond de € 1,10. Nu gaat de dollar ook niet 100% qua sterkte maar t.o.v. andere valuta zijn er echt geen verontrustende schommelingen die duiden op het alarmistische bovenstaande bericht.

 13. China leende deze maand nog 4 miljard in euro’s China heeft voor het eerst sinds 2004 weer een obligatie in euro’s uitgegeven waarom zouden ze dit doen als de euro op instorten staat?
  De elite hebben veel te veel van hun vermogen ondergebracht in Europa in de vorm van aandelenmarkt, vastgoed en goud dat hier is ondergebracht.
  Nee, de euro gaat niet vallen in 2011 maakten VPRO tegenlicht hier uitzending over met de titel de dag dat de euro valt. Zie link: https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2010-2011/het-jaar-dat-de-euro-valt.html
  Zeer de moeten waard om nog eens terug te zien het is nu misschien meer aan de ordenden dan in 2011 maar de uitkomst zal het zelfden blijven.

 14. Oma wat een krankzinnige complottheorie. Hebt u daar bewijzen voor?

 15. er wordt tenminste geluisterd naar deze econoom,terwijl(econoom)een roepende in de woestijn is een nobody,pieter

 16. De Euro is nooit een munt van enig belang geweest. Grondstoffen zoals olie en edelmetalen worden in dollars berekend en volgens mij is dat al zo sinds de afschaffing van de goudstandaard.

  In derde wereldlanden hebben ze volgens mij geen negatieve rente maar juist zeer hoge rente. Zimbabwe heeft (had onlangs) een rente van 70% en Argentinie 40%, om er even 2 te noemen. Negatieve rente is iets van de laatste jaren en uiteindelijk heeft niemand hier ervaring mee (op de lange termijn).
  Overigens wordt China ook nog steeds behandeld als een ontwikkelingsland met alle voordelen van dien. Dat is ook 1 van de redenen van de handelsoorlog met de VS.

  Het gehele financiële systeem is niets meer dan een spelletje van banken en overheden en volgens heel veel experts gaat het ooit een keer klappen. Men kan tijd kopen en misschien maken wij de klapper niet meer mee. Maar dat het een keer gaat klappen is een ding wat zeker is volgens de experts. Misschien moeten we weer terug naar een goud/zilverstandaard.

  Voorlopig houden de euro en de dollar elkaar redelijk in evenwicht. Dus beide munten zijn even sterk of even zwak… De Chinese munt heeft bijlange na niet de stabiliteit van de dollar of de euro. Dat is dan ook 1 van de onderdelen van de handelsoorlog tussen de VS en China.

  Wat we nu zien is dat de beurzen opeens weer op omhoog beginnen te bewegen met het ene na het andere record dat wordt verbroken. Goud en zilver verliezen snel hun waarde en olie fladdert alle kanten op. Het spelletje lijkt dus weer de goede kant op te gaan…

 17. @Oma
  Die politici boeien mij niet zo. De gelatenheid van de burger juist wel.
  En dat gezeur over elite haal ik mijn schouders over op, het is mij te vaag.
  Burgers hebben enorme macht maar doen niets en dat is het probleem.
  Of het gaat geweldig in de ogen van de meerderheid en ik zie het gewoon niet goed.
  Die mogelijkheid is er namelijk ook nog hoor Oma.

 18. Rudolf, helemaal met u eens. Armstrong is geen topeconoom maar een oplichter met 11 jaar gevangenisstraf achter de rug.

 19. @Rinus en Raveltje: politici hebben een denkfout gemaakt met de invoering van de euro? Er werden behoorlijk wat foute berekeningen gemaakt?
  Menen jullie dat nu? Dit is beredeneerd, georkestreerd en álle ’top’ politici zijn en waren van deze (eu)plannen op de hoogte. Zij waren/zijn helemaal niet naïef maar zijn medeplichtig….daarvoor dienen telkens de (geheimgehouden) bilderberg bijeenkomsten van de ‘wereldtop’, de invloedrijke bende staatshoofden, koningen, politici, bankiers, industriëlen, technologie bedrijven, rijken en zelfs een vertegenwoordiger van de ‘heilige stoel’ die het lot van de wereld nog denken te zullen kunnen bepalen zoals ze reeds decennia lang doen.
  Als de paniek van de elite voor het groeiende verzet van de woedende massa (die het bedrog en misleiding beseffen) groot genoeg is, dan pas zal deze georkestreerde, financiële crisis in gang gezet worden en tegelijkertijd zullen er dan (fake) aanslagen en terreur komen om een burgeroorlog uit te lokken (verdeel-en-heers, moslim immigranten uitspelen tegen europanen) die vervolgens door eurogendfor met geweld zal worden neergeslagen om de chaos compleet te maken waardoor deze eu-misdadigers hun vege lijf zullen trachten te redden in de verwarring…en dat zal mislukken want eenmaal het kritieke punt bereikt dat de massa in beweging zet, is ze niet meer te stoppen..

 20. Bashoevedorp:Gaan we weer lekker reizen>laat ze maar verrekken in hun betonwoestijnen van glas metaal en beton>Wat kost een paard of een oude landbouwtrekker?We hebben altijd overleefd,waarom nu niet?

 21. Ik heb van meet af aan niet kunnen begrijpen waarom wij de euro moesten. Zou goed zijn voor de economie
  De hele economie gaat er aan kapot. Het is eigenlijk maar heel even goed gegaan.
  Er zijn behoorlijk wat foute berekeningen gemaakt. Alles lijkt voor een habakrats te worden geëxporteerd,
  terwijl er duur wordt geïmporteerd en geïnvesteerd. Daar kan een economie niet op blijven draaien.
  Waardoor er veel Europese gezinnen zijn die al in de derde wereld zitten qua inkomsten en uitgaven.
  Die dan eigenlijk ook nog zonder warmte, electrisch en schoon water moeten doen omdat dat onbetaalbaar wordt.
  Ook in Nederland. Oudere huizen worden afgebroken voor duurzamere huizen, maar veelal wordt het duurder.
  Grote gebouwen worden maar uitgebreid met apparatuur afkomstig uit landen als China.
  En dan hebben we nog de automarkt electrisch wat niet alla minute voor gewone mensen is te doen
  Net als al de klimaat eisen. En dan nog het onderdak van migranten wat we metelkaar moeten betalen, maar
  waarvan het grootste deel ook nog criminelen zijn. De elite zit op rozen met de eurokoers.

 22. Armstrong… I rest my case. De luciferianen hebben de dollar nodig. Anders is hun machtsbasis verdwenen.

 23. Ze willen geen munt meer, alleen maar elektronisch geld. Valt zo namelijk niet meer te controleren en de burgers en bedrijven krijgen allemaal digitaal “zakgeld” die je via je implant-nano-chip kan gebruiken.

 24. Voordeel is dan wel weer dat vooral Nederland heel wat minder aantrekkelijk wordt voor massa-immigratie. Voor het mooie weer komen ze hier immers niet en als ik de doemprofeten van de klimaatsekte mag geloven staan we over tien jaar onder water, voor zover Fukushima het al niet radio aktief heeft gemaakt . Waarom zouden ze ook een gezin willen stichten in een land vol discriminerende blanke rasisten als ik in de doempreken der dominees van de linkse kerk mag geloven?

 25. PS,
  Onze oosterburen hebben een variant gevonden op ‘onze financiële noodwet uit de 70-tiger jaren ! De SAG wet :
  Die Sanierungs und Abwicklungs Gesetz= Komplette und legale Enteignung per Gesetz.
  Te vinden op uncutnews.ch.

 26. Vriezen we dood, dan vriezen we dood! Zo lekker is het in Nederland toch niet meer. Ik voel mij in mijn geboortestad (Amsterdam 1941) als een haring in een zee van haaien. Ik zal maar niet schrijven waarom, ander word ik door de nieuwe bewindvoerders, de Groene Taliban, voor rotte vis of nazi uitgemaakt. Hopelijk mogen zij in de nieuwe crisis ook eens proeven hoe aardappelschillensoep smaakt. Slecht was het niet, Ik heb er de tachtig (bijna) mee gehaald.

 27. In de jaren ’90 van de vorige eeuw waarschuwde Dhr. Gorbatsjow. Zie mijn eerdere reactie.

 28. haha, de bron hat 11 jaar in de gevag gezeten en is zelfverklaart ecoonom. hahahaha, zo falsch dit.

 29. Dit zou ons niet dienen te verbazen. Alle seinen staan op rood. De EU en de EURO zijn echt een brug te ver, ze hadden het bij de EEG moeten laten. En Gorbatsjow, de laatste leider van de Sowjet-Unie heeft juist in de jaren Europa gewaarschuwd, om niet aan de EU te beginnen. Hij wist dat de EU onvermijdelijk uit zou lopen op een communistisch/socialistisch wangedrocht.

 30. @Rom
  je vergeet een ding: de geuro want ik vind dat het stinkt…..
  Qui Bono.

 31. Rendementen uit het verleden …. bieden géén garanties (meer) voor de toekomst.
  Wanneer twee bedrijven fuseren zijn er altijd slachtoffers, ingeleid door managers die vaak te weinig van de afzonderlijke doelstellingen begrijpen. Uiteindelijk is geld, een hoger rendement, belangrijker dan de werkgelegenheid van werknemers.
  Wanneer 28 bedrijven fuseren zijn er navenant slachtoffers, ingeleid door ‘managers’ die zitting hebben in een Executive Board, het Europese Parlement, die geen empathie hebben met de werknemers en de toegetreden ‘bedrijven’ die te weinig ‘inbreng’ hebben. Wanneer geld de motivatie van een bevolkingsgroep kan of moet veranderen dan is het al van te voren een verloren spel, ( nu actueel : de staking in ons onderwijssysteem ) .
  De doelstelling van één Europa is er te vroeg ‘doorgedrukt’ , waarbij Frankrijk zeker (misschien wel) de grootste rol heeft gespeeld. In een eerder artikel heb ik mijzelf …. nog eens uitgelegd dat decentralisatie in het bedrijfsleven vaak belangrijker is dan centralisatie . Decentralisatie = 28 afzonderlijke staten, met eigen eisen en wensen, de motivatie.
  Centralisatie = 1 directie …. zonder (te weinig) rekening te houden met het individualisme van de 28 ‘leden’.
  Met geld is alles te koop, hoera ! , maar nooit, antropologisch bekeken, een samenvoeging van 28 individuele ‘denkpatronen’. Zelfs met vallen én opstaan is Brussel er (nog) niet in geslaagd. De meer dan 2 biljoen bijgedrukte euro’s zijn de pijnstillers die u voorgeschreven zijn, de kwaal blijft bestaan.
  Moge een hogere kracht ons behoeden voor de enorme catastrofe die ons wellicht te wachten staat.
  De Titanic …. wie van de 28 opvarenden heeft (nog) voldoende drijfvermogen, misschien is een tijdelijke Neuro(se) wel de oplossing voor de Neuro,

  De ‘fusie’ van 28 ‘bedrijven’ met een Executive Board, gevestigd in Brussel

 32. Hoe eerder de Euro ontploft des te beter. Toch ben ik niet zo negatief als Xander.
  We zullen teruggaan naar de nationale munten, die gebaseerd zullen zijn op edele metalen. Economische samenwerking zal blijven, maar dan weer gebaseerd op een systeem van wisselkoersen, maar niet meer in het keurslijf van die dictatoriale EU. Dan zal blijken dat we die hele EU en Euro niet nodig hebben. Dit NWO project is gewoon mislukt. Echter zolang leiders als Rutte, Macron en Merkel mogen blijven zitten, zullen we wel uitgekleed worden vanwege o.m. het klimaat en immigratie. Hopelijk gaan mensen dat inzien en stemmen niet meer op de kartelpartijen. Doen we dat wel, dan zijn we reddeloos verloren.

 33. Een expert ter zake ben ik niet, maar ik denk wel graag logisch na.
  Rusland wil maar al te graag van de $ af om niet meer ‘slachtoffer’ te worden van Amerikaanse sancties die hun munt dus als wapen gebruiken om economieën te verzwakken. Zie ook Venezuela e.v.a.. China wil er dus ook vanaf net zoals sommige landen in Zuid Amerika (bricks).
  Rusland heeft al te kennen gegeven dat ze willen handelen in € om hiermee dus energie transacties mee af te ronden. Als ze in de EU nu ook nog eens de sancties (door de VS aan de EU opgedrongen) zouden laten vallen dan kan de € alsnog een strerke munt worden die de $ serieus naar de kroon steekt. Ze moeten hier (west Europa) alleen het lef hebben om de dictators in de VS het hoofd te bieden en zich niet laten chanteren. Die sancties hebben ons al miljarden gekost.
  Een geldcrisis komt er toch, alleen al door het feit dat er veel te veel lucht zit op plaatsen waar dat waarde zou moeten zijn.
  Simpel voorbeeld: fake-book bestaat voornamelijk uit een aantal kantoren met forse computers maar die zijn tezamen echt geen miljard waard. Die waarde word alleen toegekend omdat bedrijven reclame kopen bij fake- book. Als dat stopt , door negatieve reclame of omdat mensen hun gespioneer zat zijn, dan stort het hele fake-book als een kaartenhuis in mekaar.

 34. Pensioenen, spaargeld en welvaart Europeanen en ook Nederlanders worden compleet weggevaagd als dit zou gebeuren hoe ziet de rest van de wereld er dan wel niet uit ?

 35. Nou mensen het is zover Europa staat op rand van afgrond en NAVO is hersendood.
  Want als de Franse president Emmanuel Macron een somber beeld schetst van de toestand waarin Europa en de NAVO verkeren dan gaat het niet lang meer duren voor dat de bom valt.
  Of moeten we dit zien als fake news, proefballonnetje of dit kan geburen als …………. Gebeurt.
  Als je alle feiten op een rijtje zet dan weet iedereen dat 2020 wel eens het keer punt kan zijn mooi getal trouwens zal men goed onthouden 20 20. Wat zal er gebeuren als Mark Rutte zulke uitspraken zal doen.
  O.ja hier de link https://www.hln.be/nieuws/b

 36. Politici hebben een enorme denkfout gemaakt met invoering van de euro. Als je het aan Juncker en the likes over laat stapelen ze fout op fout want ze leven in een sub cultuur. Niet democratisch en als het een beetje democratisch gaat deugt het ook niet.
  Verder is de misleiding funest en geloven hele volksstammen de leugens liever dan zich druk maken. Die houding is leidend niet de politici want dat zijn opportunisten.

 37. nl slaap lekker verder de rovers in Den haag zullen u graag in slaap houden

 38. Armstrong wijst naar de ECB, maar de Federal Reserve heeft in de VS precies hetzelfde beleid gevoerd.

 39. Als landen niet meer fluctueren door onderling in te spelen via devaluatie en evaluatie komt de economie tot stilstand.
  Alleen de Natie`s die hun eigen munt hebben vast gehouden zullen overleven.

 40. Noordelijke euro:De neuro
  Zuidelijke euro de zeuro
  Als alles omvalt,heb je de pleuro!

 41. De IMF, ECB wil de euro vervangen door een andere munt,( betaalmiddel,) om controle te krijgen over de miljarden van de banken.
  En de daardoor de kosten voor een huishouden zullen stijgen, intersseert hen geen bal.
  Wordt de bevolking tot meer armoede gedreven, is evenmin belangrijk.

Comments are closed.