Chaos in Europa, met protesten in Catalonië voorop, begin van totale systeemcrash?

Honderdduizenden Catalanen demonstreren deze week tegen de hoge gevangenisstraffen (tot 13 jaar) voor 9 separatistenleiders. Wegen, openbaar vervoer en het vliegveld werden langdurig geblokkeerd. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Nieuw boek: ‘Wereldsysteem crash: De absolute neergang van de middenklasse en democratie in de Westerse industrielanden is een feit’ – EU elite zet nieuwe bruinhemden (Antifa) in om geweld aan te wakkeren, om later excuus te hebben voor keihard ingrijpen en oprichting superstaat

—————————————————————————————————————————————

Onvrede en chaos grijpen om zich heen in Europa. Burgers beginnen zich steeds heftiger en massaler te verzetten tegen het door de globalistische machtselite opgelegde politieke, sociaaleconomische, immigratie- en klimaatbeleid, dat tientallen miljoenen mensen in hun bestaanszekerheid bedreigt, zoals de uitgeknepen boeren in Nederland, de naar onafhankelijkheid smachtende Catalanen, en de al bijna een jaar lang vergeefs demonstrerende, waterkanonnen en traangasgranaten trotserende Gele Hesjes in Frankrijk. In Groot Brittannië staan bevolking en politiek lijnrecht tegen over elkaar (Brexiteers versus Remainers), en in Duitsland vechten Turken en Koerden het ene straatgevecht na het andere met elkaar uit. Wijlen FAZ-redacteur en auteur Udo Ulfkotte voorspelde het al: dit alles is het begin van een totale systeemcrash, een crisis zoals de generaties na de Tweede Wereldoorlog nog nooit hebben meegemaakt.

Twee derde Europeanen: Wereld was vroeger betere plek

In de zomer van 2018 hield de Bertelsmann Stiftung een groot onderzoek onder bijna 11.000 Europeanen. In de uitkomst zullen veel van onze lezers zich herkennen: twee derde zei namelijk dat de wereld vroeger een betere plek was, een antwoord dat vooral de Italianen (77%), Fransen 65%) en Spanjaarden (64%) gaven, maar ook de meerderheid van de Duitsers (61%), het land dat op papier het meeste geprofiteerd heeft van de eurozone.

Dat idee dat het vroeger beter was klinkt misschien oubollig, maar wordt door de feiten gestaafd: de koopkracht van de meeste mensen is verrekend met de echte inflatie in 30, 40 jaar niet verbeterd, maar eerder verslechterd. Zo is het bijna onmogelijk geworden om met één inkomen een compleet gezin te onderhouden, iets wat vroeger normaal was.

Ongeveer 90% van alle huishoudens is er juist op achteruit gegaan, terwijl de enorme groei van de rijkdom en welvaart vrijwel uitsluitend bij de bovenste 10% terecht kwam. En laten dat nu net de mensen zijn die in de politiek, media en economie de scepter zwaaien, en als enigen wel baat hebben bij het globalisme.

 ‘Wereldsysteem crash’ – De geplande ondergang van het vrije en welvarende Westen is in gang gezet

Professor Max Otte schrijft in zijn nieuwe boek ‘Wereldsysteem crash’ dat de door de Westese elite verguisde Samuel Huntington anno 2019 gelijk blijkt te krijgen met zijn voorspelling van een toekomstige ‘botsing der beschavingen’, die het Westen uiteen dreigt te scheuren. In 1996 schreven twee toenmalige Spiegel redacteuren een boek met de veelzeggende titel ‘De globaliseringsval: De aanval op de democratie en de welvaart’. Het boek ging 800.000 keer over de toonbank, maar hun waarschuwingen werden compleet genegeerd.

‘Altijd voorwaarts, nooit achteruit,’ sprak SED en DDR partijleider Erich Honecker op 7 oktober 1989 ter gelegenheid van het 40 jarige bestaan van de DDR, pal voordat deze instortte. Volgens Otte is dat motto 30 jaar later naadloos van toepassing op de Europese systeempartijen (in Nederland VVD/CDA/D66/GL/PvdA/CU). Waarschuwingen dat hun beleid op een onpeilbaar drama gaat uitlopen, worden genegeerd of weggehoond. De EU zal en moet een ‘klimaatneutrale’ superstaat worden met een sterk verarmde, verzwakte bevolking en een gemengde, maar de facto door de islam overheerste monocultuur.

Nieuwe Grote Depressie werd in 2008-2009 slechts uitgesteld

In 2008-2009 is er net geen nieuwe Grote Depressie zoals in 1929 uitgebroken. In plaats daarvan werd deze crisis volgens Otte (en overigens tal van andere analisten en auteurs) uitgesteld. Hiervoor verrichtten centrale banken ongekende ingrepen en manipulaties in de vorm van ‘gelddruk orgieën’ en nog hogere staatsschulden. Ze begonnen zelfs de schulden van landen en bedrijven op te kopen, wat in gezonde economische tijden een absoluut taboe was, omdat de overheid normaal gesproken alleen in oorlogstijd in een economie behoort in te grijpen.

Dit jarenlange absurde, feitelijk communistische financiële en monetaire beleid van het Westen, met de EU voorop, heeft zijn verwoestende uitwerking op de burgerbevolking niet gemist. ‘De absolute neergang van de middenklasse in de Westerse industrielanden is een feit,’ schrijft Otte. ‘De middenklasse, het ‘burgervolk’ is het fundament van onze democratie. Als dat afbrokkelt, brokkelt ook de democratie af!’ (1).

Dat welvaart en vrijheid afbrekende proces werd de afgelopen jaren versneld met negatieve rente, en zal de komende jaren met wurgende en extreem kostbare –maar valse- klimaat- en energiemaatregelen in de allerhoogste versnelling worden gezet.

Gewelddadige protesten zijn gewild en excuus voor keihard ingrijpen

Vergis u echter niet, en laat u niet misleiden: de massale protesten zoals nu in Catalonië, en vooral het geweld daarbij, zijn juist gewild door de EU machtselite. Daarvoor worden de nieuwe bruinhemden van onder meer Antifa en sinds kort ook (hiervoor betaalde) sektarische groepen zoals Extinction Rebellion ingezet. Het grootste verschil tussen de hedendaagse eco-nazi’s en Hitlers nazi’s is dat de moderne opvolgers niet allemaal zullen beseffen dat ze een werktuig van dezelfde elite zijn waartegen ze denken in opstand te komen.

Het grote einddoel is een socialistische-communistische, grenzen-loze, dictatoriale EU-superstaat, maar de verschillen tussen volken en economieën zijn te groot om dit op democratische en vreedzame wijze te realiseren. Daarom wordt het aloude credo van ‘ordo ab chao’ (orde uit chaos) gevolgd: melk de bevolking uit, belast burgers en bedrijven steeds zwaarder, zet ze tegen elkaar op, pak stapsgewijs hun vrijheid (van vervoer, van meningsuiting, van privacy etc.), koopkracht en welvaart af, stook het ontevreden vuurtje vervolgens op met extremistische activisten en ‘gecontroleerde oppositie’, en het is wachten tot straten, wijken, steden en hele landen in brand vliegen, waarna politie en leger (zoals reeds ingezet tegen de Gele Hesjes en bij het boerenprotest in Nederland) te ‘hulp’ schieten om de orde te ‘herstellen’.

Massa immigratie is frontale aanval op Europese samenleving

De Europese culturen en aandrang om die te behouden worden tegelijkertijd frontaal aangevallen met massa immigratie uit vooral islamitische Derde Wereldlanden, waardoor de binnenlandse veiligheid (exploderende criminaliteit, aanslagen) en sociale zekerheid (overbelast en daardoor onbetaalbaar) opzettelijk worden ondermijnd, en uiteindelijk onvermijdelijk zullen instorten. In combinatie met het genoemde afbreken van de energiezekerheid en –betaalbaarheid zullen miljoenen mensen in armoede worden gestort, wat hoogstwaarschijnlijk de spreekwoordelijke druppel van de finale systeemcrash zal zijn.

Dan maar niet protesteren? Natuurlijk wel, want met niets doen en stil blijven zitten afwachten en hopen dat het weer goed komt, is de strijd voor het behoud van onze vrijheid, welvaart en democratie –of wat daar nog van over is- bij voorbaat verloren.

 

 

Xander

(1) Weltsystem Crash
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

16-10: Massaal boerenprotest begin van volksopstand tegen politieke klimaatsekte Den Haag?
15-10: ‘Meeste Zweedse gemeenten failliet door binnenlaten grote aantallen migranten’
13-10: Ook DNB waarschuwt nu voor naderende instorting financiële systeem
11-10: Motie van wantrouwen tegen euro: Nieuwe Italiaanse staatsleningen in dollars
08-10: Ex-Credit Suisse CEO noemt ECB beleid gestoord: ‘geld is niets meer waard’
01-10: Boeren in opstand tegen linksgroenliberaal afbraakbeleid van Nederland
17-09: Troonrede volkomen los van harde realiteit van 26 steekpartijen met 5 doden in halve maand
13-09: ECB vaagt met negatieve rente Nederlandse pensioenen en spaargeld weg
03-09: Zonder schuldenmachine verliest Nederlander € 20.000 inkomen, Amerikaan wordt straatarm
17-08: Moord op Epstein niet los te zien van naderende instorting Westerse financiële systeem
31-07: Financiële systeem in laatste fase voor crash: Helikoptergeld komt eraan
30-07: Failed state? Duitsland op randje van economische en maatschappelijke systeemcrisis
26-07: Nederlanders opnieuw het meeste geld kwijt aan de EU
24-05: Zijn veel kiezers in de propaganda getrapt dat de EU noodzakelijk is voor onze welvaart?
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
23-05: Onhoudbare schuldenlast het monster in de kast bij Europese verkiezingen
16-05: Wereldhandel stort in naar niveau nieuwe Depressie

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

39

 1. Wachten is op een islamitische revolutie hier in Nederland. De daaruit komende sharia-wetten zullen het eens zo mooi aangeharkte Nederland definitief omdopen tot een bananen-republiek. Met dank aan het gaaijes in de politiek die vooral bezig zijn met zichzelf.

 2. Wat ik lees op sites zoals deze maakt mij niet blij. Ik ben bang voor de toekomst, zeker voor mijn kinderen en kleinkinderen. Mijn generatie van de midden jaren 50 hebben de boel uit de hand laten lopen. En inderdaad zoals men in het oude Rome al deed, geef het volk brood en spelen. Steeds sneller worden we gehersenspoeld door allerlei zogenaamde problemen die er niet of slechts ten dele zijn. Zolang de bevolking het spel en het brood belangrijker vinden dan de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen zal alles gewoon doorgaan zoals de hoge dames en heren (Bilderberg) het voor ogen heeft. Kniezen en zeuren helpt echt niet, daarentegen keiharde confrontatie is helaas nog de enige weg.

 3. Beste Ravelte en Wachter, Het misleidende, militante en nietsontziende communisme [mensen zijn slechts dingen] is niet alleen ontwrichtend aan het werk in China en N-Korea maar ook nog steeds in Venezuela waar de burgers van de honger geen ontlasting hebben en wat te denken van het achterlijke arme uitgewoonde Cuba waar het alleen voor gewetenloze toeristen met dollars nog goed toeven is.

  Vergeet ook niet dat Communistische Regeringen alle oorlogen 1948, 1956, 1967, 1973, tegen Israël gefinancierd hebben. Arabieren, Egyptenaren, Jordanië en Syriê werden door de Russen tot de tanden toe bevoorraad met vliegtuigen, tanks en wapens. Nu heult Rusland weer met Iran Syrië en Turkije en speelt dubbel spel als zogenaamde vriend van Israë [vanwege enorme olie en gas vondsten] .

 4. tjah en afrikanen zijn van nature wraakzuchtig en nu ga je ze ook nog in het leger inzetten , dat zal vast niet zijn om elders de vrede te gaan handhaven…………
  Aan soldaten die tegen de eigen bevolking moeten vechten hoef je geen steun te verwachten

 5. @Qvic:
  “Het zelf reddende mogelijkheden van zoals op het platteland een boerderijtje met eigen onafhankelijke voorzieningen, is ook geen optie meer. Want iedereen zal gedwongen worden (met of zonder geweld) om in grote steden te gaan wonen.”
  Ik verwacht dat dat afgedwongen zal worden middels de Greta Thurnberg klimaatagenda. Want wat als ze straks alleen nog in de grote(re) steden de warmtenetten uitrollen en de energie-infrastructuur onderhouden??
  Ze zullen zeggen dat het economisch te duur is om energie-infrastructuur voor een kleine beperkte groep mensen te onderhouden.
  En stoken van de pellet-kachel zal dan ook op het platteland te veel CO2 opleveren.

 6. Uiteindelijk hebben wij de globalistische ellende die op ons afkomt te danken aan het stemgedrag van kortzichtige (of medeplichtige) medeburgers, die later van kromme haas zullen gebaren.

 7. @ Ramshoorn aan Econoom
  Inderdaad het communisme is nooit weggeweest. Het is een opgelegde staatsdwang en die is ook in de
  EU en in Nederland. De staat onteigend de rechten van Nederlanders en als je vragen stelt krijg je als
  antwoord, dat het moet van het bestuur, dat het moet van Hogerhand. Raad van state?

 8. @Cefas: 3:05 pm. En dan te bedenken dat de gebroeders de Witt, oprechte vaderlanders waren, en geen verraderskliek zoals ze nu in Den Haag zitten, en zich regering noemen. Het was vreselijk wat Jacobus en Cornelius de Witt hebben ondergaan. Op aanstichten van oranje dominees, vermoord te worden door Haags gepeupel. Inderdaad, maar nu komen politici overal mee weg. En ik roep niet op tot moord en doodslag, laat dat duidelijk zijn. Het kan verkeren, zei vader Cats.

 9. Alle plannen van de NWO zijn zo absurd, dat het grootste deel van de bevolking (98%) het niet kunnen beseffen c.q. voor kunnen stellen. West Europa wordt bewust overspoeld met zogenaamde islam vluchtelingen, doel om alles te vernietigen wat ons lief is. Zoals onze nationale identiteit, onze waarden en cultuur en taal, onze welvaart en economie, onze vrijheden en meningsuitingen, onze rijkdommen, pensioenen en ons persoonlijke bezit. Dit in combinatie met de klimaatshoax wordt letterlijk alles van ons afgenomen. Daarbij komt de uitrol van 5G bij, zodat iedereen traceerbaar is en gecontroleerd kan worden, zo ook het contante geld afgeschaft wordt. Door bij ieder huishouden een smartmeter te plaatsen en andere smartartikelen in huis te plaatsen, zodat de overheden ons in onze eigen huizen kunnen begluren en afluisteren, wordt iedereen gedwongen door de overheden om in het gareel van de NWO te gaan lopen/leven. Want door niet te gehoorzamen, kunnen zij met 1 muisklik jou van alles buitensluiten. Het zelf reddende mogelijkheden van zoals op het platteland een boerderijtje met eigen onafhankelijke voorzieningen, is ook geen optie meer. Want iedereen zal gedwongen worden (met of zonder geweld) om in grote steden te gaan wonen. Waar ze iedereen 24/7/365 onder toezicht kunnen plaatsen. Met een verplichte vaccinatie programma maken zij van iedereen een zombie slaaf, zoals nu al in China met deze uitrol bezig zijn. Dat iedereen daar sociale credits heeft, als voorbeeld: een rekening te laat betaald, resulteert in dat jij geen openbaar vervoer meer mag gebruiken. Zo wordt iedereen gedwongen om in het gareel te lopen. Terwijl de top zich alles kunnen veroorloven.

 10. Steun allemaal Robert Jensen want die is enige met Alexander die het rechte geluid laten horen

 11. De boeren, vissers en middenklasse zijn belangrijke economische pijlers. Nu worden ze bewust systematisch afgebroken. Er werd de boeren geadviseerd (met het oog op de toekomst) in megastallen te investeren, en nog voor ze deze investering konden terugverdienen, worden ze nu verplicht hun vee te halveren. De vissers idem dito, investeerden in puls visserij, ook in dit geval, weg investering, alvorens ze dat konden terugverdienen. Zowel de vissers en de boeren zijn hiermee zwaar gedupeerd door een stelletje malloten in Brussel, die even een wetje er door duwen onder het mom, milieu, Co2 en stikstof! Pure bullshit! Want als door vermindering van voedselproductie hierdoor, meer voedsel moet geïmporteerd worden uit landen waar men vaak minder schoon en verantwoord produceert, wat schieten we daar milieutechnisch per saldo mee op! Je kunt onder je klompen wel aanvoelen dat hier iets anders achter zit dan men het publiek wijs maakt!

 12. @Econoom. Het communisme dood sinds 1989? Bent u recentelijk wel eens op bezoek geweest in o.a. N-Korea en China?

  Trouwens ook de EU regeert al decennia volgens de beginselen van Marx & Engels.
  Wel eens iets over vaccinatieDWANG gelezen? GenderDWANG. Orgaandonor DWANG. enz.

  De ergste Dwingeland staat nu nog in de startblokken: Openbaring 13 en 14.
  Maak uw borst maar vast nat!

 13. Doet me denken aan het rampjaar 1672 toen het vroegere Nederland werd belaagd door 4 vijanden van buiten, gelukkig keerde toen het tij. Met nu is er 1 groot verschil: de vijand is al binnen en dat is pas een echte ramp en ik vrees dat, dit keer het tij niet zal keren en dat we een inktzwarte toekomst tegemoet gaan maar is hoop in onze Verlosser, JHWH en Zijn Zoon in Wie Hij een welbehagen heeft.

 14. @bozeoudeman: 9:15 am. Klopt, de bom gaat barsten. Door toedoen van verraders die zich polieke partijen noemen, van “links tot zogenaamd rechts”. En inderdaad de bevolking is compleet vervallen in zombie toestand, maar niet alleen in Nederland.

 15. Vandaag ( moet, maandag 21 oktober zijn ) wordt bij de KRO een programma uitgezonden over de hierboven genoemde orgaanroof (zonder verdoving!!).

  Op 21 oktober om 21.00 uur op NPO 2 zie je in Leve de organen meer hierover en de vergaande gevolgen die de nieuwe wet heeft op orgaandonoren en hun nabestaanden

  https://pers.kro-ncrv.nl/programmas/documentaires/kro-ncrv-2doc-leve-de-organen

  https://www.ninefornews.nl/mensen-geen-idee-orgaandonor/

  Bij Succesboeken is daarover een boek verschenen van dhr Lodewicks (onder voorbehoud van correctheid der achternaam).

  Het begrip hersendood is waarschijnlijk een contradictio in terminis. Zie ook de recente ervaring van Lyndee Pelletiere Swapp

  https://lekkerleven.org/comateuze-vrouw-hoort-man-waarheid-fluisteren-terwijl-ze-de-stekker-eruit-trekken-vecht-terug/2/

  (internet) https://www.hln.be/nieuws/buitenland/ze-trekken-stekker-eruit-bij-vrouw-in-coma-man-fluistert-in-haar-oor-en-dan-volgt-een-onwaarschijnlijke-wending~ad344dbf/

  Beste M, we hebben uw reactie aangevuld met links, dank voor uw reactie. Mvg. Mod.

 16. Je gaat er dan van uit dat de ‘ordo ab chao’ troepen van de EU zomaar onoverwinnelijk zijn? Zelfs met de meest gesofisticeerde wapens is een overheid machteloos tegen overtuigde, moegetergde, vastbesloten burgers. Kijk naar de sandaaljurken in Afghanistan om te beseffen dat robocops geen garantie op overwinning en orde betekenen.

 17. Nieuw begin:Inderdaad Nederland is op weg naar de ondergang:Daar kun je op wachten!

 18. Ik heb gelukkig de meeste boterhammen al op. Het zal mijn tijd wel duren maar de geschiedenis moet voortgaan in welke richting dan ook.Wel heel jammer voor de generaties na mij want het had allemaal anders gekund, lijkt me.

 19. Europa als economische samenwerking was een perfect idee. Het probleem is nu dat de EU meer wilt namelijk een politieke superstaat. De geschiedenis heeft bewezen dat Europa als politieke eenheid slechts eeen ilusie is. Het wordt ook verteld in het boek van Daniel, Nebukadnezar zijn droom (de 10 tenen van ijzer en klei) dat Europa nooit een eenheid zal worden. Daniël 2:33

 20. Op straat komen en alles afbreken ze hebben niet liever.Zo weinig mogelijk consumeren bij evenementen wegblijven en vooral niet gaan stemmen,een week volhouden en de pyramide zakt in elkaar

 21. Afrikanen?Het programma van sbs 6 exotische liefdes,werd voor ons een verschrikkelijk drama!!
  Onze alleenstaande nederlandse buurman, haalde met veel geld, en een huwelijk aangegaan in afrika,een gezin hierheen naast ons, vrouw en 3 pubers,Na twee jaar ontzettende aggressie ook tegen deze buurman is hij onder politie begeleiding weggehaald, en gevlucht naar Belgie, De vrouw werd hoofdbewoonster! nu na 9 jaar in de ellende van deze mensen te zitten, hebben de dochters er allebei een kind bij, de vaders van deze kinderen lopen in en uit. na een flinke dossier opbouw, van enorme klachten van lawaai vervuiling aggressie tegen ons, (lusten de honden geen brood van !!!)Word er door de woningbouw-gemeente- burgemeester met al hun regeltjes NIKS gedaan.Nee, wij moeten vertrekken aangegeven door deze woningbouw.
  Nederland glijd af en wij voelen ons hier niet meer thuis!De rollen worden omgedraaid, wij moeten oprotten, hun mogen blijven zitten, met uitkeringen, kinderbijslag kindgebonden budget! Dus pas op, als je woning naast je leeg komt, ze proppen er van alles in.Onvoorstelbaar !!

 22. Het gaat vooral over onafhankelijkheid, en Spanje wil niet dat het land uiteen valt. Wel is het schandalig dat de EU in alle talen zwijgt en zegt dat ze zich niet bemoeien over binnenlandse aangelegenheden, hoe hypocriet kun je zijn. En inderdaad er is al bijna een burgeroorlog in Spanje door de schuld van de EU. Shalom

 23. Het woord communisme wordt op deze site wel erg vaak gehanteerd zonder enig besef wat communisme inhoudt. Het communisme is sinds de val van de Berlijnse muur al 30 jaar dood.

 24. Het symbool van de wet van de natuur is de pyramide. Ook van een maatschappij. Wanneer het middenste uitgedund wordt krijgt men een andere vorm. Dan komt de vorm zoals de eifel toren. Brede basis en smalle top.
  Dit is de vorm die alle marxist regeringen in deze wereld bereiken , en voor de rest van de wereld willen bereiken.
  Om dat te bereiken moet de grootste werkgever en vernieuwer verdwijnen uit de Economie. “ de middenklasse”
  We zijn goed op weg om dat te bereiken.. Aan al deze die zich verbonden voelen met zo een systeem en die nu goed leven in de natuurlijke pyramide zullen verast Worden van de armoede die hen te wachten staat wanneer de marxisten aan de macht zullen komen in Europa. Het laatste voorbeeld in deze wereld is Venezuella.

 25. Ben het volledig eens met bovenstaand artikel, dat is wat het is. Helaas is er geen weg meer terug. Bijna letterlijk zal binnen enkele jaren, hooguit één decennium de hel op aarde heersen omdat de grote massa blijft staren naar tv en tevreden is met festivals en overwaarde. Overwaarde die straks met één pennenstreek is verdwenen maar dat geloven ze niet.
  De massa is dom, laf, blind en doof en zal pas geloven wat wij hier al jaren zeggen als de ‘zielige immigranten en vluchtelingen’ Allah schreeuwend en brullend door de straten rennen met machetes om alle Europeanen te vermoorden die zij tegen komen. Dat is de genocide die de racistische Black Panther/Black Muslim Obama voor de wereld in petto had en is gestart met de moord op Khadaffi. En de wereld’leiders’ volgden hem gedwee. Ik ben geen religieus mens maar geloof wel dat de aarde op punt staat ten onder te gaan in een zee van vuur zoals beschreven.

 26. Xander kinderlozen machthebbers hebben in de loop van de geschiedenis heel wat leed veroorzaakt onder de bevolking, hedendaags is het weer volop feest vooral in Europa en zeker ook in het EU parlement, dus Xander zoek en gij zult vinden.

 27. Ik zeg het nogmaals met grote tegenzin en spijt-verdriet in het hart : de énige oplossing is stemmen voor extreem-rechts !

  Helaas het is het enige verweer tegen extreem corrupte partijen, gangster-bankiers, graaiende CEO’s en grote directeurs enz.

 28. Laat de boel maar barsten. Ben het volledig eens met de reacties van @ Nieuw Begin, en @Gunter. Ik reken niet op de politiek en de mensheid meer. Ik stel enkel nog mijn vertrouwen op Jezus Christus.

 29. Ik heb het al zo dikwijls gezegd horend doof en ziende blind ik snap er niks meer van dat mensen zo dom zijn dat ze niet zien wat er hier en daar gebeurt daar hadden we tien a vijftien jaar geleden geen last van .

 30. Als in Nederland geweldloos protesteren zou helpen, zou ik het ook doen. Zolang de verraders die de macht hebben daarom lachen waardoor er toch niets veranderd, kan ik net zo goed thuis blijven en tot verdriet aanzien hoe de tientallen jaren gemaakte keuzes van het overgrote deel van het Nederlandse volk werkelijkheid wordt. Als iemand het beter weet lees ik het wel. Ondertussen blijf ik met groot verlangen wachten op de vervulling van 1 Cor. 15:52. Groet.

 31. De moordenaar van Pim Fortuyn , Volkert van der Graaf, heeft tweederde van zijn opgelegde 18 jaar uitgezeten, circa 12 jaar dus. ( Wiki)
  Degenen die het waagden een referendum uit te schrijven in Catalonië , die dus geen MOORD hebben gepleegd of een ander soort leverdelict krijgen 13 jaar.
  In ons land is het vooral D66 en GL die de politieke verloedering en de maatschappelijke weerzin tegen Den Haag hebben veroorzaakt. D66 staat voor alles wat antichristelijk is tot en met de idioterie van Mw van Engelshoven ( D66 Emancipatiezaken) met haar oproep genderneutraal speelgoed te fabriceren aan speelgoedfabrikanten.
  Nadat we eerder al de staats-organen roof hadden gezien van Pia Dijkstra en bijvoorbeeld een homofiel (ja dan heb je een streepje voor immers bij politici want anders discriminatie) Jetten die lachend op de foto staat met duim omhoog bij de sluiting van de Hemweg centrale ( 200 mensen hadden daar hun baan):
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/hork-jetten-d66-grijnst-bij-anti-hemwegbord-tegenover-hemwegcentrale-bijna-ontslagen-personeel-terecht-woedend/
  En dat allemaal van ons belastinggeld! Net zoals dat heerschap Groot Wassink GL in 020 die de arme autochtone Amsterdammers verplicht om 500 ongedocumenteerden op te nemen en dat zijn mensen waarover de rechter heeft bevolen dat ze geen recht op asiel hebben , gewoon lichtgetinten criminelen dus van van vaak N-Afrikaanse oorsprong.

  Ben het spuugzat en met mij velen. En lachelafbekje ZWIJGT. En de Raad van State met hun onzinnige stikstof etc etc besluiten…daar zitten allemaal D66 rechters in! NL moet kapot van deze antichristelijke clubjes!
  1 ding, de (antichristelijke) geest die thans uit de fles is zal niet meer wijken en verwoestend toeslaan overal in Europa geholpen door advocaten die thans ervoor zorgen dat IS-vrouwen en kinderen een proces tegen de Staat der Nederlanden willen beginnen waarin ze eisen dat ze worden teruggehaald. Het kan elke dag nog dieper zinken, dat eens zo mooie en trotse VOC schip….

  Teon was het de olie nietwaar VVD, nu is het de angst voor de islam en horden gewetenloze schoften uit de MENA landen nietwaar politiek 070 behalve FvD en PVV!

 32. Duitsland haalt nu Ethiopiërs met het vliegtuig op. (vliegveld Halle)
  Het Marrakechverdrag is in werking.
  Ongelimiteerde immigratie van Afrikaanse klaplopers

Comments are closed.