‘Meeste Zweedse gemeenten failliet door binnenlaten grote aantallen migranten’

Op borden met eufemistische teksten zoals ‘Wijken tegen misdaad, allemaal samen’ geven de extreem politiek-correcte Zweedse autoriteiten impliciet toe dat de misdaad in migrantenwijken compleet uit de hand is gelopen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

————————————————————————————————————————————–

Onbeperkte massa immigratie heeft sociale zekerheid in Zweden uitgeput (en dit gaat over een paar jaar ook in Nederland gebeuren als er niets verandert)

————————————————————————————————————————————–

‘SOS uit Zweden’, zette een bezorgde Zweed enkele dagen geleden boven zijn ingezonden vraag aan de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘In Zweden is het socialisme het verst gevorderd ter wereld,’ begint hij. ‘En ze zijn helemaal gek geworden. Een van de best georganiseerde landen met de oudste Centrale Bank en prima geleide multinationals is in totale chaos veranderd. Socialisme heeft ons vreedzame land in een crimineel centrum veranderd.’

‘Verkrachtingen behoren tot het hoogste aantal per inwoner, net als berovingen. We worden overspoeld met immigranten uit de MENA landen (Midden Oosten, Noord Afrika) die geen vaardigheden hebben. Velen kunnen niet eens lezen. Ze leven van uitkeringen en krijgen beter betaald dan de werkende mensen. Belastingen exploderen. De politie staat onder extreme druk, de gevangenissen zijn overvol.’

Criminele migrantenbendes nemen de straten over

In het dunbevolkte Zweden zijn volgens de overheid al 50 criminele netwerken actief, tegen 39 in 2015. Een Zweeds politierapport maakte in 2017 echter melding van 200 criminele netwerken in 61 islamitische no-go zones.

In grote, maar ook kleinere steden en zelfs dorpen veroorzaken jeugdbendes die voor het leeuwendeel uit migranten bestaan steeds vaker extreme overlast. Zo werden in augustus in Täby enkele tieners met machetes, messen en een vuurwapen aangevallen door een jeugdige migrantenbende. De Zweedse tieners werd van alles beroofd, zelfs van hun merkkleding.

Afgelopen zaterdag was het weer raak in Boras. Een automobilist werd door een 10 tot 15 jongeren tellende bende met eieren bekogeld. Toen hij stopte en vroeg of ze daarmee wilden ophouden, werd hij ernstig mishandeld en met een gebroken taak en afgebroken tanden in het ziekenhuis opgenomen. Zijn auto werd totaal vernield. Zoals gewoonlijk heeft de politie nog niemand gearresteerd; die focust zich juist op autochtone ‘racistische’ Zweden die op het internet klagen over het vele migrantengeweld, en eisen dat het massa immigratiebeleid wordt gestopt. (2)

Gemeenten failliet door gigantische last migranten op sociale zekerheid

‘Zelfde met gezondheidszorg en onderwijs,’ vervolgt de Zweed tegen Armstrong. ‘De gemeenten zijn failliet. Zij lenen via Kommunivest om de gigantische last van immigranten te kunnen betalen. Deze leningen gaan naar uitkeringen, niet naar investeringen. Kommunivest vaardigt internationale obligaties uit en leent vervolgens aan alle gemeenten. Internationale investeerders weten niet hoe slecht de financiële situatie van Kommunivest is. Het is de Zweedse kanarie in de kolenmijn die spoedig het loodje legt. Hans Jensevik is een zeer gerespecteerde ‘old-timer’ die zijn hele leven met de economie van de gemeenten heeft gewerkt. Zelfs hij heeft een video gemaakt waarin hij investeerders waarschuwt om geen Kommunivest obligaties te kopen.’

‘De schulden van de overheid zijn niet catastrofaal, maar die van de gemeenten wel. De regering heeft de gemeenten met de schulden opgezadeld toen de staat alle 290 gemeenten met immigranten overspoelde. Nu waarschuwen veel gemeenten dat ze failliet zijn en noodfondsen nodig hebben. De overheid zal daarom snel genoodzaakt zijn om de gemeenten te hulp te schieten.’

Staatsmedia promoten net als in Nederland massa immigratie en klimaatverandering

‘De staatsmedia domineren TV en radio. Stel je voor dat in Amerika alleen CNN op TV te zien is, en de concurrenten enkel entertainment mogen brengen. De staatsmedia propageren massa immigratie, open grenzen, klimaatverandering, pro-euro en Trump-haat (net zoals in Nederland). Alle kranten die van de overheid leven volgen dezelfde agenda. De Zweedse Riksbank zit in de val en is gedwongen met negatieve rente en nog meer QE (virtueel geld bijdrukken) de ECB naar de afgrond te volgen. De Zweedse kroon is aan het verzuipen. Dit gaat niet goed eindigen.’

Armstrong reactie: ‘In Europa is de impact van migranten in Zweden het zwaarst geweest. Daar komt de klimaatverandering nonsens nog bij, die tot ‘flygskam’ of ‘vliegschaamte’ heeft geleid. Hierdoor dreigt een scherpe daling van het aantal vliegreizen. Dankzij Greta Thunberg wordt op mensen die vliegen neergekeken, omdat dit het klimaat zou beschadigen.’

Zweedse en Europese economie kunnen keiharde klappen verwachten

Ook volgens zijn beroemde ECM computermodel gaat de Zweedse economie op korte termijn (eind 2019 – 2020) keiharde klappen krijgen, overigens net als de rest van Europa. ‘We zijn getuige van een schuldencrisis op gemeentelijk niveau, die zich naar provincies en staten heeft uitgebreid. Alles wat niet federaal is heeft niet de mogelijkheid om geld te scheppen. Daarom is constant lenen het enige wat ze nog kunnen doen, en hopen dat ze het voorlopig niet hoeven terug te betalen.’ (1)

‘Zweden is in oorlog’

De Zweedse auteur Björn Ranelid schreef in juli dat ‘Zweden in oorlog is. Het zijn de politici die hiervoor verantwoordelijk zijn. In Lund werden vijf avonden achtereen auto’s in brand gestoken, een van de vele honderden keren dat dit de afgelopen 15 jaar in Zweden is gebeurd. Van 1955 tot 1985 werd er in Malmö, Göteborg, Stockholm of Lund niet één auto in brand gestoken. Maar niet één van deze criminelen heeft ergens gebrek aan. Ze hebben een dak boven hun hoofd en krijgen gratis scholing.’ (4)

Zoals bekend begint in eigen land vooral Amsterdam de afgelopen jaren in veel (migranten)wijken ook steeds meer op een oorlogsgebied in wording te lijken. Moet in Zweden en ook Nederland eerst anarchie uitbreken, en moeten er eerst talloze slachtoffers vallen voordat de politiek bereid is toe te geven dat het massa immigratie / diversiteit beleid volkomen heeft gefaald?* (*Tenzij het creëren van chaos juist de bedoeling is, maar dat zal wel weer een complottheorie zijn?)

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Infowars Europe
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel,  niet commercieel gebruik)
(4) The Gatestone Institute via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

29-09: Vluchtelingenwerker ontnuchterd: ‘Meesten willen niet werken en komen hier omdat alles gratis is’
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
17-09: Troonrede volkomen los van harde realiteit van 26 steekpartijen met 5 doden in halve maand
14-09: Hongaarse geheime dienst waarschuwt dat migranten in Europa binnen enkele jaren burgeroorlog beginnen
09-09: NGO’s roepen migranten via social media op: ‘Kom! De grenzen zijn net als in 2015 weer open!’
07-09: Officiële cijfers: Overgrote meerderheid migranten inderdaad mannen die niet kunnen of willen werken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. Het EU in zijn huidige vorm, Is een veroorzaker en bezorger van uitgevonden, levensgevaarlijke problemen.
  Waar het komt, brengt het problemen,
  en ik meen me te herinneren dat ouderen met de komst van de Euro, ook al achterdochtig waren.
  Ook eigenaardig is dat ons geen enkele rust gegund wordt.
  Absurditeit alom, welke voortdurend tegen de schenen van hetgeen natuurlijk is schopt.

 2. Oma aan het restrictieve beleid inzake migratie van Denemarken kan België nog een voorbeeld nemen.

 3. Hoeveel van deze die gaan stemmen weten de definitie van democratie.
  Als men niet verstaat waarvoor men opkomt en dat zal de meerderheid wel zijn.
  Anders hadden dezelfde partijen al lang niet meer aan de macht geweest.
  Lange termijn oplossing. Gaat met iedereen een dialoog aan om hem zover te krijgen te leren NADENKEN.
  Eenmaal het zaatje begint te werken kan het groeien snel of langzaam afhankelijk van de hersenen waar het in groeit.

 4. Het is in Nederland al gaande al heel ver zelfs. De grote steden worden overspoeld met migranten
  En wordt van Hogerhand opdracht gegeven dat de gemeentes daarmee moeten redden.
  Ook op het platteland, in dorpen neemt de invasie toe.Zijn bij de AZG veel onlusten. Is er een tekort aan
  behuizing en wordt er ook behoorlijk gestolen. Vooral ouderen, en eigen uitkeringsgerechtigden zijn daar
  de dupe van. Zijn een te gemakkelijke prooi. Die mogen hun mond niet open doen.

 5. Voor op lopen heeft zijn tol de besten leerling van de klas in de EU gaat de rekening betalen.
  G B is dit zat goed gezien .De EU is een zinkend schip de banken zien het aankomen ..
  Is er nog redding?
  Ja orde en regel kei hard op alle fronten maar ja in Nederland waar politie word bekogeld en bespuugt en ,geslagen laat mij niet lachen weetje wat watjes zijn Rutte nummer een Ha ! HA!.

 6. @Rienus schreef:
  15/10/2019 om 8:18 pm
  “Vroeger hielden de burgemeester en de pastoor de mensen arm en dom.
  Nu vragen de mensen er zelf om, omdat de opgediende sprookjes geloofd worden.”

  De nagel op de kop, Rienus!
  Het is ook de bedoeling dat het volk zelf en vrijwillig hun welvaart moeten opgeven en zelfs eisen door de misleiding dat het voor hun eigen welzijn zou zijn want die macht heeft de politiek niet om het af te dwingen of te verplichten dus wordt het volk voorgelogen, gemanipuleerd, bedrogen en tegen elkaar uitgespeeld – verdeel en heers – om eigen ondergang, armoede en slavernij te eisen….als het besef van deze volksverlakkerij komt, breekt een volksopstand uit..

  Zeg nu zelf: wie kan ertegen zijn dat wij ons allen inspannen om het milieu te beschermen?
  Wie kan ertegen zijn dat wij allemaal ons steentje bijdragen voor het klimaat?
  Wie kan ertegen zijn om arme oorlogsvluchtelingen veiligheid te bieden?
  Wie kan ertegen zijn dat die arme asielzoekers een beter leven komen zoeken?
  Wie kan ertegen zijn dat kroostrijke moslims/nieuwkomers de oplossing zouden zijn voor de vergrijzing en zouden werken voor de pensioenen van autochtone europeanen die minder kinderen maakten omdat ze met twee moesten gaan werken om nog rond te kunnen komen?

  Allemaal drogredenen door beroep te doen op westerse denkwijze, onze menslievendheid om de georkestreerde controle door selectieve armoede van de europese autochtonen te kunnen rechtvaardigen door onze verworven rechten en welvaart af te pakken en uit te delen aan de hordes moslims die onze sociale voorzieningen mogen plunderen zonder enige bijdrage te leveren…..dat is reeds de beruchte djizya belasting van ongelovigen aan moslims, voorgeschreven door de koran en die wij al daadwerkelijk betalen, opgelegd door onze eigen overheden/hoogverraders en collaborateurs die met wettelijke kunstgrepen zo druppelsgewijs en ongemerkt reeds de sharia invoeren.

  Zweden en Denemarken zijn het voorbeeld bij uitstek hoe domme, rijke socialistische samenlevingen die het goed hebben, erin geluisd worden om hun welvaart te delen en zelfs af te staan aan wraakzuchtige hyena’s die dan de hand bijt die hen voedt, de naam mens niet waard zijn door hun religieuze haat jegens de democratische, ongelovige maatschappijen die hen opnemen, beschermt en een beter leven biedt.
  Tolerant zijn voor de intoleranten, die uit dankbaarheid voor een beter leven hun weldoeners verkrachten, beroven en vermoorden met medeplichtigheid van hun eigen overheid.
  De grootste fout die werd gemaakt door westerse gutmenschen is de moslim invasie beschouwen als mensen in nood volgens de westerse normen, voorgelogen door politiek (om ons te kunnen verarmen en knechten) en leugenmedia, en niet als de superieur-gewaande roofdieren die ze zijn, die vinden dat ze recht hebben op onze welvaart en djizya waarvoor de westerse, ongelovige varkens en hoeren moeten werken en die zich moeten onderwerpen aan hun achterlijke woestijn bijgeloof voor een wereldwijd kaliefaat.
  En dit is geen complottheorie maar de analyse van een vooropgezet plan vanuit eu dat reeds bewezen wordt door de schandelijke maatschappelijke en politieke ontwikkelingen overal in europa die zich gaandeweg ontvouwen en dat we op de voet dagelijks kunnen volgen.

 7. Het is dus geen complottheorie maar een complot. Het begrip ‘complottheorie’ is bedacht door de CIA om juist die mensen die de ‘smoking gun’ zien, belachelijk te maken. Laat je dus niet gek maken door woorden.

 8. In antwoord op de vraag van Xander (*Tenzij het creëren van chaos juist de bedoeling is, maar dat zal wel weer een complottheorie zijn?):

  Goals of the Frankfurt School
  http://freerepublic.com/focus/news/2216734/posts
  “Huge immigration to destroy identity.”

  21 Goals of the Illuminati and The Committee of 300
  http://educate-yourself.org/cn/johncolemangoalsofIlluminati.shtml
  “To cause a total collapse of the world’s economies and engender total political chaos.”

  Het antwoord is dus een volmondig ja.

 9. @ Nieuw Begin: 8:14 pm, op 15/10. Daar sluit ik mij gaarne bij aan. Klopt volkomen wat U zegt.

 10. Dit zijn de rampzalige gevolgen van te ver door geschoten vrouwen emancipatie!
  Een vrouw is geen man en moet niet de plaats van de man in gaan nemen.
  En de stem van de bruid en de bruidegom werd in haar niet meer gehoord.Dat wil zeggen,als het instituut huwlijk niet meer in waarde wordt gehouden stort een natie in.Het huwlijk is de pijler van de samenleving.

 11. Zweden , eigen schuld , dikke bult , in Nederland binnenkort ook , eigen schuld , dikke bult . Met ook dank aan de ongelovige rot gutmenschen die ook niet geloven in de aankomende megacrises , van mij geen medelijden , ik ben hopelijk op tijd weg . Ik probeer al jaren mijn dierbare hier voor te waarschuwen , maak je niet druk hoor ik iedere keer weer opnieuw , we zien dan wel . NEE dan is het te laat , noem me dan maar een lafaard omdat ik vertrek , de reden is omdat het rechtssysteem , dus het OM de opdracht krijgt om de verkrachters en moordenaars te beschermen , Knoop dat heel goed in de oren . DAAROM Ben IK WEG.

 12. Vroeger hielden de burgemeester en de pastoor de mensen arm en dom.
  Nu vragen de mensen er zelf om, omdat de opgediende sprookjes geloofd worden.

 13. Strikt genomen zijn alle families ‘Doorsnee’ in de hele EU failliet. Bij de goedkoopste supermarkt is het parkeerterrein gevuld met ‘jappannertjes, koreaantjes en zelfs dure S.U.V’s , gesubsidieerde Tesla’s en hybrides. De huurproblemen, voedselprijzen, vaste lasten en de voedselbanken geven aan de armoede in ons mooie landje aan de winnende hand is.
  Mooi gedaan, Brussel ! De boeren gaan de straat op, maar de echte melkkoe dat ben u…. . De agrariër gaat de straat op en bereikt uiteindelijk (grotendeels) wat ze willen ! Maar wat doet de Nederlander, is het dat ‘klootjesvolk’ dat alles maar blijft accepteren en blij is dat ze de laatste dagen van de maand nog iets te eten hebben ? Voor de overheid bent U nog steeds de koe met gouden horens. In heel Europa heerst armoede, dus we hoeven ons daarvoor niet te schamen immers deze ‘rijkdom’ is de grootste gemene deler van alle Europeanen.
  Een eerlijke democratie, een eerlijke maatschappij bestaan al lang niet meer. Wacht even…. zolang we ons als een melkkoe gedragen verandert er voorlopig niets. Wij zijn inmiddels zo dom geworden als het achtereinde van die (melk) koe. Zweden dankt deze armoede aan de extreme linkse instellingen van haar departement …. . Links extremisme wordt getolereerd , rechts extremisme wordt verfoeid en krachtig bestreden. Over nationaal extremisme mag helemaal niet gesproken worden. Wie nog de ‘tijd van leven’ heeft zal getuige zijn van angsten en twijfel met de ‘‘boerenoorlog’ als gevolg.

 14. De gesel van de proleet! De volgelingen van die proleet uit de MENA landen, het is volgens mij een gericht over het post-Christelijke ( m.n. West) Europa. Dominees dochter Merkel: die Islam gehort zu Deutschland.

  Wie afdwaalt van de Here heeft smart op smart te dragen. En wie is dan de Here , ja ook jij Seegers van de Christen Unie? Met het ondertekenen van Marrakech.

  Putin Trump ( in de VS) Orban Wilders en nog een handvol politici ….de rest is gewoon anti-christelijk en vloekt met de waarden die ooit de Europese landen bezielden!

  De IS gerelateerde jihadisten in Syrië zullen Europa op zijn fundamenten doen schudden omdat onze bestuurders en regeerders het Woord veracht hebben wat Jezus sprak: IK ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Daarom het zal komen, dood en verderf in een de westerse wereld door de slappe opstelling van nagenoeg alle politici tegen de islamisering en dat allemaal door de wortel van et alle kwaad, de geldzucht! Nietwaar VVD CDA D66 CU en je oliebelangen?

  Maakt u de borst maar nat!

 15. Daar hebben we de self made zogenaamde topeconoom Armstrong weer, opgeleid aan een commerciele hbo opleiding, dus je kunt een diploma kopen, met 11 jaar gevangenis achter de rug wegens oplichting.

 16. Het creeren van chaos is geen complottheorie maar bittere realiteit.

  Zie o.m. Natural News en Spectrum News.

 17. Het gaat van kwaad tot erger door de desastreuze links/liberale blunderpolitiek in geheel West-Europa. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald luidt het spreekwoord, maar dat gebeurt niet door de socialistische politici met gigantische oogkleppen op.

 18. Wat al jaren geschreven wordt: er is vanuit Den Haag en Brussel een ongewapende oorlog tegen de Nederlandse bevolking gaande. Zij zullen, indien het hun uitkomt, tegen de Nederlandse bevolking het leger inzetten en daadwerkelijk schieten en doden. Zie hierover vandaag Teletekstpagina 111, waarin onder meer: “Defensie helpt de gemeente Den Haag en de politie om boeren morgen uit de binnenstad te houden. De boeren hebben beloofd niet naar het Binnenhof te gaan, maar uit voorzorg zet Defensie zware voertuigen in om boeren te weren. … “

Comments are closed.