NGO’s roepen migranten via social media op: ‘Kom! De Grenzen zijn net als in 2015 weer open!’

‘Inderdaad, broeders. De grens opent zich net als in 2015.’ (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————

De volgende vloedgolf migranten die Europa zal overspoelen komt er definitief aan nu de linkse hulpmensensmokkelorganisaties via speciale Facebook pagina’s migranten letterlijk de boodschap geven: ‘Jullie hebben gelijk! De grenzen zijn open, net als in 2015!’ De illegale tocht naar Europa wordt door bijvoorbeeld de NGO ‘Consolidated Rescue’ zelfs compleet georganiseerd. De afgelopen 30 dagen hebben zich bijna 2900 nieuwe leden aangemeld, waardoor het totaal aantal mensen dat alleen al via deze NGO naar Europa wil op 24.578 komt.  

Geïnteresseerde migranten vragen op deze pagina openlijk naar de kosten voor hun trip naar Europa, en wanneer ze het beste de Middellandse Zee op kunnen gaan. Net als andere vergelijkbare Faceboekgroepen staat ook deze in direct contact met de als hulporganisaties vermomde mensensmokkel NGO’s. Die reageren vervolgens met onder andere video’s van kleine snelle bootjes die hen vanuit Turkije naar Griekenland, of vanuit Noord Afrika naar de smokkelschepen op de Middellandse Zee sturen.

Alleen al in deze groep zijn honderden voorbeelden te vinden die bewijzen dat de illegale reis naar Europa van te voren wordt besproken en georganiseerd. De activiteit in deze groepen neemt duidelijk toe, wat samenvalt met het fors stijgende aantal migranten die vanuit Turkije –dat de afgelopen tijd meerdere malen dreigde de ‘poorten’ en ‘sluizen’ naar Europa open te zetten- op Griekse eilanden aanlanden.

Mensensmokkel wordt door EU en VN ondersteund

Het bericht dat Europa zijn grenzen weer –beter gezegd: nog verder- heeft opengezet heeft zich waarschijnlijk tot het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent verspreid.

Als u denkt: waarom haalt Facebook deze pagina’s die illegale activiteiten promoten en organiseren niet offline, zoals wel met talloze pagina’s is gebeurd die tegen mensensmokkel en massa immigratie zijn? Simpel: een NGO is tevens Facebook beheerder, en wordt door zowel de EU als de VN ondersteund.

Storm op Europa wakkert weer aan, net als de emo chantage

De storm op Europa wakkert dan ook weer aan. 2015 gaat zich herhalen. Alleen al vorige week maandag brachten mensensmokkelaars met 4 snelle speedbootjes 179 migranten van het Turkse Bodrum naar het Griekse eiland Kos. Op vrijdag bereikten honderden illegalen uit Turkije de eilanden Samos en Lesbos. Sommigen filmden wild enthousiast hun aankomst. (1)

Ondertussen emo-chanteren de NGO’s op hun smokkelschepen zoals de Sea-Eye op hun oude vertrouwde wijze Europa met steeds weer dezelfde dramatische berichten over ‘onmenselijke toestanden’ aan boord, zoals ‘hongerstakingen’ en ‘zelfmoordpogingen’ die ‘onmiddellijk moeten worden beëindigd’. En dat mag in hun ogen alleen als Malta, Italië en Spanje de zoveelste lading migranten toelaten. (2)

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Journalistenwatch
(3) Afbeelding: screenshot Facebook groep via Journalistenwatch

Zie ook o.a.:

07-09: Officiële cijfers: Overgrote meerderheid migranten inderdaad mannen die niet kunnen of willen werken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Hier zijn geen woorden voor. Klakkeloos worden, “het Coudenhoven-Kalergiplan”, en “de Resolutie van Straatsburg”, uitgevoerd. Met instemming van de politieke elite! De NWO adepten kunnen tevreden zijn, alles verloopt volgens hun aanwijzingen. Politici zijn “trekpoppen”.

 2. Nico, het geldloze tijdperk (als je het zo wilt noemen) is allang aangebrokrn dankzij pinbetalingen, credit cards en betaalapps.

 3. Zou het niet zo zijn dat wij aan de voor-avond
  leven van het geldloze tijdperk? En dat wij dan
  het tijdperk van de onderhuidse chip ingaan?
  Ik hoor vaak zeggen: Geld blijft, en is nodig.
  Maar de Bijbel spreekt toch van het merkteken
  van het beest, en het niet ontvangen van onze
  levens behoefte zonder dit merkteken. Nico.

 4. Pappie leg mij dat eens uit over de Hohenzollern. Waarom niet de Habsburgers, de Windsors of de Bourbons of misschien onze eigen Oranjes?

 5. Al met al een dictatuur waar minstens 80 % op tegen is wat doen wij met een dictator unie die de vrijheid van mens bezoedeld Af schaffen.

 6. Tja, ik werd van facebook verbannen omdat ik berichtte over internet onveiligheid en hoe je daar tegen te wapenen. Dat vonden zij dus niet zo leuk.

 7. En toch gaat de kliek gewoon op dezelfde politieke partijen stemmen. Er zijn nog veel mensen, die het goed hebben in nederland. Helaas zal dat ook niet lang duren. Het zal alleen maar erger worden. Helaas het wordt je aangedaan door onze eigen mensen.

 8. @densi
  09/09/2019 om 9:13 pm

  Ik denk dat de plannen van de VN met de EU als proeftuin waarna wereldwijd dat deze bevolkingsgroepen uit Afrika en Azië worden gehaald en door de elite tegen de Europese bevolking opgehitst tot doel een genocide op grote schaal te veroorzaken (kalergie filosofie), het restant wat ter zijner tijd (waarschijnlijk rond 2030 zoals gepland) mogelijk doet overleven zal onder totaalcontrole met chip in het lijf als gewillige slaaf van de elite te werk worden gezet.

 9. Als dit zo doorgaat is er straks geen geld meer voor oa de zorg.
  Er zijn nu al mensen die de zorgpremie niet kunnen betalen. Ook AOW of pensioen is er straks niet meer.
  Gewone bevolking wordt steeds meer in de schulden gezet om de denkbeelden van de elite te betalen.
  Die winst maakt over armoede. Het hele ambtenarenapparaat deugt voor geen meter.

 10. @Rienus
  09/09/2019 om 4:07 pm
  Interessante video, Rienus 👍👍👍👍

 11. De westerse beschaving is over haar hoogte punt heen. Misdadig financieel wanbeheer; de schuldencrisis van 2008 wordt nog steeds, na meer dan 10 jaar, opgelost door meer schulden te creëren. Overigens een cisis die al zo lang duurt, is dat een crisis of een terminale ziekte? Gender onzin, klimaat hysterie gebaseerd op niets, massa immigratie. Een westerse zelfhaat die geen grenzen kent. De afbraak gaat snel. Nu al zitten er op scholen in de steden 50% tot 80% kinderen van niet westerse afkomst. Dit alles speelde zich af tijdens mijn leven in een tijdsbestek van minder dan 60 jaar. Donkere wolken, de zon is al weg.

 12. Het christendom geboren uit het joodse geloof door andere jood jesus genaamd heeft nietegenstaande al hun pogingen om het joodse volk te vernietigen, zijn nu zelf aan hun eind fase gekomen en worden binnenkort een karrikatuur.
  Om toch hun strijd te kunnen winnen als verliezer werken ze nu samen met deze die hen al lang willen vernietigen.
  Wat zijn die goddelijke vertegenwoordigers altijd bedriegende ongeloofwaardige organisaties.
  Welke naam kan men geven aan de mensen die daar nog in geloven.

 13. Vroeger werden zwarte mensen c.q. negers (nigra=zwart) uit Afrika gehaald om als slaaf te worden verhandeld. Nu echter worden ze hier gevoederd en vertroeteld. Europa heeft met haar karma af te rekenen?

 14. En vergeet niet dat vanaf nu de ngo’s het VN-migratieverdrag aan hun kant hebben.

  Het is slechts een kwestie van tijd voor ze in de één of andere rechtszaak gelijk krijgen van een links-activistische rechter en een waarachtige vloedgolf van soft-invaders zal ons overspoelen.

  En onze politiekers en gutmenschen, die dit schandalige VN-migratieverdrag door onze strot geduwd hebben, zullen er dan als de gehuichelde onschuld bij staan en ze zullen de scheiding van de machten inroepen om te zeggen dat ze er niets kunnen aan doen om deze vloedgolf te stoppen.
  En… het gekke schapenvolk zal hun ongetwijfeld weer geloven en volgende keer opnieuw voor hun stemmen. En daarna mekkeren over gestegen criminaliteit, ziektes, armoede, enz.
  “Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.” (Prometheus)

 15. De linkse deugmens/organisaties zullen de laatste slachtoffers zijn van deze toekomstige ramp die ze in wezen zelf hebben meehelpen veroorzaken.

 16. Spijtig dat dit alles moet gebeuren …

  Gelukkig hebben wij binnenkort een V.S. van Europa met een heuse vorst : een HOHENZOLLERN !

  Bekijk maar het artikel in THE TRUMPET over toekomstig Duitsland …

 17. De linkse deugmens/organisaties zullen de laatste slachtoffers VN deze toekomstige ramp die ze in wezen zelf hebben meehelpen veroorzaken.

 18. Ze komen in grote getale….
  De terroristen uit Idlib vluchten vanwege grote verliezen, zelfs Erdogan helpt hen niet meer ! Nu vluchten deze moordenaars via Turkije naar Europa. Turkije dreigt de grenzen te openen wanneer Europa (Brussel) niet met honderden miljoenen ‘over de (Bosporus) brug komt’ Brussel staat nu met de rug tegen de muur en wordt gechanteerd door Erdogan.
  De zeer twijfelachtige politiek van Brussel, zij aan zij met de VS en eveneens twijfelachtige bondgenoten zal het lot van Europa bepalen ! en wij moeten dat betalen ….

 19. En zodra het statushouders zijn, worden ze nog meer gepamperd en heeft de gewone Nederlander het nakijken. En word je niet toegelaten en ben je uitgeprocedeerd, dan ga je toch gewoon naar Amsterdam met zij achterlijke GL beleid. Here we are hoor.
  Het Nederland olv Rutte voert braaf de omvolkingsagenda van Brussel uit. Wanneer gaan mensen nu eindelijk eens inzien wat voor een hypocriet deze man is. Helaas blijven we vooralsnog braaf op hem en overge kartelpartijen stemmen en is die corrupte VVD de grootste partij van Nederland. Ja dan vraag je er zelf ook om. Met dank ook aan onze “objectieve” MSM.

 20. De grens opent zich net als in 2015 voor al die asiel/gelukzoekers?
  En onze regering bedrijft opnieuw struisvogelpolitiek en zal dat opnieuw laten gebeuren?

  Wie niet van de geschiedenis wil leren moet haar overdoen!!! De dommen begrijpen elkaar het best. Freek de Jonge sprak eens treffend: Waarom zijn veel mensen dom? Omdat het veilig is met veel te zijn.

  Waren het Tweede Vaticaans Concilie van 1962-1965 samen met de Wereldraad van Kerken 2018 al niet de grote boosdoeners op het wereldtoneel: Versmelting, samenbrengen van alle wereldgodsdiensten die elkaar al eeuwen verketteren/bestrijden? Torenbouw van Babel vergeten? Hoe liep het daar af? Genesis 11.

  Lukt nooit op vrijwillige basis! alleen door geslepen, onmenselijke dictators zoals in N-Korea en China. CHRISLAM is een boze droom.

  De huidige Paus, al jaren een grote vriend van de Islam, vereerd/toegejuicht, in VN, Brussel en Straatsburg, samen met de Wereldraad van Kerken – VN – EU – vier begerige handen 2019 op één buik van de Arabieren die gezamenlijk de islamitische massa-immigratie in heel Europa toejuichen en bevorderen!!!

  Hun droom? Voor ons pure Horror: Eén godsdienst CHRISLAM! Details in Openbaring 13 en 14.

 21. Ranzig! Dat dit allemaal kan….Het is heel lelijk dat ik dit zeg maar ik hoop uit de grond van mijn hart dat de verraders die ons dit lappen Levenslang gevangenisstraf krijgen.
  Anderzijds…. dat wij Europeanen dit blijven slikken??

 22. De storm kan weer beginnen, het is toch schandalig de NGO zouden moeten verboden worden, weet je dat deze denken dat ze God van dienst zijn, ze vinden mensensmokkel een roeping hoe gek kan men zijn?? shalom

Comments are closed.