Officiële cijfers: Overgrote meerderheid migranten inderdaad mannen die niet kunnen of willen werken

‘Massa sterfte op de Middellandse Zee stoppen’? Simpel: gewoon niet meer op gammele bootjes stappen, maar meehelpen je eigen land op te bouwen door het te bevrijden van de wurgende corruptie. De meesten hebben daar echter geen zin in en willen liever hun leven lang in Europa hun hand ophouden. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Sociale zekerheid over 10 jaar ingestort: Iedere 1 miljoen migranten kost 10% tot 20% van het BNP – ‘Vooral Noord Afrikaanse migranten crimineel en gewelddadig’ – Afrikaanse experts:  ‘Wij zijn niet arm door Europees kolonialisme, maar door onze eigen mentaliteit en corruptie’

—————————————————————————————————————————————-

‘Migratie – Het Grote Misverstand. Valse hoop en brutale leugens’ is de titel van een op officiële overheidsstatistieken gebaseerde documentaire die de Duitse ZDF heeft gepubliceerd. Daarin krijgen critici van het immigratiebeleid, die de afgelopen jaren door de mainstream media werden verketterd als haatzaaiers en complotfanaten, werkelijk op alle punten gelijk. Verreweg de meeste migranten blijken inderdaad jonge mannen te zijn die niet zijn gevlucht voor oorlog of terreur, maar enkel om financieel-economische redenen naar Europa zijn gekomen. Het leeuwendeel is te beperkt om te kunnen werken, of wil dat helemaal niet. De druk die zij op de sociale zekerheid leggen is zó groot, dat autochtonen –ook in Nederland- over een jaar of 10 kunnen fluiten naar hun pensioenen, toeslagen en uitkeringen. Daar is dan namelijk helemaal geen geld meer voor.

OECD migratie expert Thomas Liebig zegt voor de camera dat het immigratiebeleid in Europa is mislukt omdat er van meet af aan geen onderscheid is gemaakt tussen slechts een kleine minderheid echte vluchtelingen en een overgrote meerderheid economische migranten. Afrikaanse regeringen laten hun jonge mannen graag naar Europa gaan, omdat ze daar een deel van het geld dat ze krijgen (van uitkeringen en/of criminaliteit) opsturen naar familie in hun thuislanden.

Boris Novak van de Politievakbond in Berlijn bevestigt dat ‘vooral personen uit Noord Afrika weinig respect hebben voor onze politie agenten, omdat hun rechtsbegrip botst met het onze. Dat is een van de redenen waarom juist Noord Afrikanen steeds weer opvallen door aanzienlijke strafbare feiten, en zich ook niet socialiseren laten.’ Zo waren bijvoorbeeld de meeste daders van de verkrachtingsgolf tijdens oud-en-nieuw in Köln (2015/2016) Marokkanen en Algerijnen, en daarnaast vooral andere asielzoekers.

Expert uit Ghana: Slechts weinig echte vluchtelingen, meesten doen alsof

Migratie expert Josef Kofi Teye (Universiteit van Ghana) verklaart dat het inderdaad klopt dat de meeste migranten zich enkel voordoen als (oorlogs)vluchtelingen, omdat ze weten dat ze alleen dan in aanmerking komen voor asiel. ‘De media doen alsof iedereen die uit Afrika komt een vluchteling is. Dat klopt niet, dat zijn er maar weinig. De meeste mensen die echt door oorlog zijn verdreven bevinden zich in Afrikaanse kampen.’

In 2016 schatte de voormalige SPD voorzitter en minister van Werkgelegenheid Andrea Nahles dat slechts 30% van de migranten voldoende kwalificaties (diploma’s, intelligentie, mentaliteit) heeft om te kunnen werken. De realiteit blijkt echter nog veel erger: schattingen lopen nu uit van 5% tot maximaal 15%. Het leeuwendeel van alle nieuwkomers verdwijnt dan ook rechtstreeks –en meestal permanent- in de sociale zekerheid.

Degenen die wel kunnen werken komen doorgaans enkel in de laagst betaalde banen terecht (en dat is dan ook de reden waarom de Europese multinationals pro-immigratie en globalisering zijn: puur winstbejag gebaseerd op het drukken van de loonkosten door het creëren van een overaanbod aan goedkope arbeidskrachten).

Ieder 1 miljoen migranten kost 10%-20% van het BNP

Harde, nu bevestigde feiten – maar als je daar de afgelopen jaren in Europa mee naar buiten kwam werd je door de media meteen in de hoek van ‘extreemrechtse racisten’ gezet. Desondanks vinden de ‘hulp’organisaties die al jarenlang met hun schepen op de Middellandse Zee massa’s economische migranten naar Europa smokkelen nog steeds dat iedereen het ‘recht’ heeft om hier te komen en onbeperkt van alle voorzieningen gebruik te maken.

Waar zij op deze wijze willens en wetens aan meewerken is de ondergang van de sociale verzorgingsstaat in Europa. Economisch wetenschapper Bernd Raffelhüschen –woordvoerder van de INSM lobby van het Instituut van de Duitse Economie in Köln- waarschuwt in de documentaire dat ‘iedere miljoen migranten –die ongekwalificeerd en niet ècht jong zijn- met zekerheid tussen de 10% en 20% van het BNP kosten.’ Daarom zal een steeds groter deel van onze sociale en economische kracht moeten worden aangewend om miljoenen migranten en hun nakomelingen te verzorgen.

Uiteindelijk zal dat tot de onvermijdelijke totale instorting van de verzorgingsstaat leiden. Gezien de enorme migrantenvloed naar Nederland (vorig jaar 100.000 inwoners erbij, vrijwel uitsluitend door immigratie) zal die crash waarschijnlijk over maximaal 10 jaar een feit zijn.

Afrikaanse experts: Armoede Afrika niet schuld van Europa, maar van onszelf

Er wordt nog een hardnekkig door links gepropageerd denkbeeld doorgeprikt, namelijk dat ‘wit’ Europa vanwege het kolonialisme in het verleden schuldig zou zijn aan de armoede in Afrika, en wij daarom nu verplicht zouden zijn om miljoenen mensen op te nemen. De genoemde Afrikaanse migratie expert stelt echter dat de werkelijke reden van de structurele armoede in Afrika een mentaliteitsprobleem is: er heerst in bijna alle Afrikaanse landen enorme corruptie. Zodra mensen het tot de overheid hebben geschopt blijken ze allemaal enkel aan zichzelf te denken, en zichzelf over de rug van de rest van de bevolking te verrijken.

De Ghanese dr. Prince K. Afriyie werd in München tot chirurg opgeleid en keerde naar zijn geboorteland terug om daar te helpen de gezondheidszorg op poten te zetten. Zijn oordeel is keihard: ‘Wij hebben geen oorlog in Ghana gehad. Welk recht hebben wij dan om te klagen? Vanwege de slavenhandel soms? Maar wanneer werd die beëindigd? Met welk recht zeggen wij dan dat wij om die reden nog steeds arm zijn?’

‘Misschien zijn wij wel lui. Misschien willen wij wel geen afstand doen van deze zaken, wat we vandaag nog steeds kunnen doen om onze kinderen een betere toekomst te geven. Zijn dit misschien de werkelijke redenen?’

Zijn landgenoot, de genoemde migratie expert Josef Kofi Teye, is het met hem eens. ‘Ik heb steeds gezegd dat de Afrikaanse regeringen voor alles verantwoordelijk zijn. Als zij bijvoorbeeld de corruptie zouden verminderen, zou het leven voor de mensen relatief goed zijn… Er is enorm veel corruptie in Afrika, de regeringen zijn zeer corrupt. Wat migratie betreft zouden we niet naar Europa moeten kijken, maar ons moeten afvragen wat wij voor ons eigen volk doen.’

 

Xander

(1) (gebaseerd op) Sputnik News.de
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Ze vluchten allemaal naar Zuid Amerika. Hoop dat de maffiosie daar ze te pakken krijgt. Merkel en Rutte hebben beide geen kinderen. Wat kan het hun brommen. Wel gezorgd, dat ze mooi plekje hebben om naar toe te vluchten.

 2. ach econoom is een merkel aanhanger even googlen econoom,ze heeft wel dergelijk bezittingen in zuid amerika,nl argentinie,kan ze op de koffie bij de oranjes,die een groot landgoed hebben in argentinie,piete

 3. Kijk als je auto rijd wie op je bumper kleeft recht en links met grote snelheden in haalt gas geeft bij de zebra en door rood licht rijd. Je haatdragend aankijken omdat je ook de weg gebruikt. Vooral in de grote steden een rage.

 4. De tekst zou vééééél overtuigender zijn wanneer er cijfers en statistiek in vermeld werden. Een zwak punt. Eigenlijk zondigt dit artikel tegen regels van objectiviteit zoals ook meeste media in dit land doen. Ook de vervolgmigratie moet becijferd worden.

  Als u bereid bent er wat voor moeite voor te doen, bekijk de bron onder het artikel en de docu. Mod.

  https://www.zdf.de/dokumentation/zdfinfo-doku/migration-das-grosse-missverstaendnis-falsche-hoffnungen-und-dreiste-luegen-102.html

 5. Evert, de Polen en andere Oostteuropeanen die voorheen dit werk deden, komen niet meer omdat ze inmiiddels in eigen land meer verdienen dan de hongerlonen die onze land- en tuinbouw biedt.
  De economie in Polen en andere oosteuropese landen groeit namelijk zeer snel.

 6. De berichten over Merkels bezittingen in Paraguay of Uruguay zijn ontleend aan Berliner Express. Dat is een satirische Duitse website. Dus daar klopt niets van. Lees de artikelen op deze website maar eens en je ziet dat het allemaal satire is.

 7. @ Evert 08/09/2019 om 2:04 pm. De meesten van onze ouders en wijzelf hebben hun steentje bijgedragen. Dag- en nachtdiensten, grote verantwoordelijkheden, gevaren, niet al te hoge lonen, belastingen, mond houden en de regels uitvoeren. Die roofdieren uit Afrika en die islamitische haters noch hun voorgeslacht hebben nog nimmer een nagelschrap aan onze samenleving bijgedragen maar krijgen meteen meer voorrechten aan geld, bezit, verzekeringen enz. dan onze ouders of wij ooit gehad hebben. En velen baggeren op alles dat blank is, waarbij zij de overheid (lees: Zakkenvullende ambtenaren van trias politica) aan hun kant hebben. Is dit oorlog tegen ons en onze cultuur of niet? Antwoord is een luidkeels JA!

 8. Opnieuw gewonden na vechtpartijen in Leuvens uitgaansleven
  https://www.standaard.be/cnt/dmf20190908_04597501
  De aanstokers van het geweld konden ontkomen voor de politie ter plaatse kwam.
  Omwille van de aanhoudende overlast besliste de socialistische burgemeester Mohamed Ridouani (SP.A) in augustus om tijdens het weekend extra politiepatrouilles in te zetten.

  Over de etnische afkomst van de aanstokers van het geweld wordt natuurlijk weer netjes politiek correct gezwegen. Als men deze aanstokers nooit het land binnen gelaten dan was dat geweld en dieaanhoudende ‘overlast’ er niet geweest en zouden er tijdens het weekend dus ook geen extra politiepatrouilles moeten ingezet worden. Gaan de gutmenschen die de grenzen openzetten de rekening daarvoor betalen of wordt die doorgestuurd naar ‘anderen’…?

 9. Vandaag in de Telegraaf dat hele landbouw gebieden in Nederland niet geoogst worden door gebrek aan mankracht! En we hadden migranten zo hard nodig om de arbeidsmarkt aan te vullen? Maar nu blijkt het gros helemaal niet te werken. Appels of bonen plukken, hoe moeilijk kan het zijn?Ik deed dat als 10 jarige om wat zakgeld te verdienen. De waanzin groeit steeds sneller.

 10. Je kan de hele wereld niet hierheen halen,dit moet stoppen.is toch niet zo moeilijk.

 11. Er is helemaal geen plaats voor al die gelukszoekers, huurhuizen is een tekort aan.
  Eigen volk wordt uit huis gezet en moeten naar de voedselbank.
  Het is nog erger dan in de 70er jaren, toen de gelukszoekers import is begonnen.
  Kleine bedrijfjes werden eruit gejaagd en dat ging maar door. Steeds meer automatisering
  Eigen volk moet noodgedwongen verhuizen of emigreren, wordt weggejaagd.
  Heeft waarschijnlijk geen rechten meer, op de sociale voorzieningen,na de banken crash.

 12. Het overgrote deel van de Europeanen heeft er tientallen jaren lang vóór gestemd dat ze opgevreten willen worden door die roofdieren. Helaas zijn wij, die dat niet willen, door hun stemgedrag op zichzelf verrijkende land- en volksverraders, ook slachtoffer. Maar in Bijbels licht bezien: die hordes zwarte racisten en islamitische haatbaarden worden wellicht de soldaten van de antichrist. En zo bezien, is dit alles dan toch onderdeel van Gods plan.

 13. Ze kunnen toch sociale werkplaatsen uit de grond stampen om migranten in te laten werken? Lekker allemaal samen. En geef ze een fatsoenlijk loon.
  Waar een wil is is een weg, maar de EU wil liever chaos en verarming onder de bevolking. Daarmee juist dat ze meer mensen naar hier halen, terwijl er eigenlijk niet voldoende huisvesting en werk voor ze is.
  Zij komen naar hier met een droom, maar eens aangekomen, zwaar bedrogen.
  Na enige tijd beseffend dat ze ook hier in armoede zullen leven, bijstand of niet. En uit woede en frustratie gaan ze trachten zo lang mogelijk op bijstand te rekenen, en dan op een zeker moment bestaat dat niet meer, en dat is juist hetgeen de regeringen naartoe willen: einde welvaartsstaten, met als excuus: zie je wel, die zijn niet houdbaar op termijn!

 14. Dit zijn gevolgen van ….niet de oorzaak van het grote probleem waar europa in verzeild is geraakt. zoek het bij onszelf..
  Verander de politieke partijen aan de macht. Zij bepalen de weg die wij bewandelen. Eenvoudiger kan het niet.

 15. Iemand verbaasd dat onze lijders (spelfout intendid) hier weer eens een verborgen agenda uitvoeren? De volgzaamheid van mijn broeders en zusters verbaasd mij overigens nog steeds.

 16. Er is helemaal geen oplossing. Deze mensen zijn niet op te voeden, dus onze hele economie gaat eraan.

 17. Of stoppen met uitkeringen verstrekken. Alleen maar eten geven tot deportatie.
  Maar ja, onze linkse regrring is te lui dat ze kijken.
  Dan maar de bevolking opofferen totdat zij blut zijn.

 18. One way ticket home. Dus terug sturen die handel, ook diegene die hier geboren zijn en al zogenaamd geïntegreerd zijn. En een oprot premie krijgen ze natuurlijk niet, ze hebben ons al genoeg geld gekost. En diegene die tegenstribbelen en niet terug willen knikkeren we er desnoods met geweld uit. Zo moet het gebeuren en niet anders, dat slappe hap beleid heeft lang genoeg geduurd, GENOEG is GENOEG.

 19. Het klinkt onvriendelijk, maar er is maar één oplossing deporteren die hap,desnoods met een oprot premie !

 20. Ik ben tegen mijn zin reeds bezig te zorgen dat ik hier uit NL snel vertrek omdat ik en mijn gezin niet van plan ben de komende jaren ons armoedig te laten maken door een misdadig nepkabinet welke de burger financieel volledig middels belastingverhogingen op laat draaien, uitkleden en discrimineren voor parasieten die te lui zijn om de handen uit de mouwen te steken bovendien uiterst crimineel zijn en alleen maar ellende veroorzaken.
  Dat doen dan maar de welkomzingende goodmenchen die deze idioterie zo gewenst vinden bij deze veel succes ermee.

 21. Ik heb ervaring met wat Burundezen. Een gezellig en vriendelijk volk, tenminste de Tutsies naar die kunnen en willen niet werken. De Hutu zijn te verwaand om te werken.

 22. Wij zeggen vaak dat Rutte het schoothondje is van Merkel. Maar van wie is Merkel het schoothondje.
  Vertel mij niet dat de hele wereld dom is behalve ik

 23. Hier krijgen ze de vele werkaanbiedingen niet ingevuld omdat vele babyboomers op pensioen gaan, en vele jongeren en ze hebben gelijk meer universiteit studeren, dus zou je denken nu krijgen de migranten de kans van hun leven? Vergeet het, waarom zou je werken dat het geld zo binnen komt? In het Belgisch apenplaneetland mag je werkloos zijn van geboorte tot met je dood, waarom zou je dan werken,het zijn zotten die werken,nietwaar?? Shalom

Comments are closed.