Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten

Veelzeggende diagram: links het aandeel moslims op de Berlijnse bevolking, rechts hun aandeel in het aantal gearresteerde criminelen. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Minister BiZa Sachsen erkent dat bijna helft migranten crimineel is – Aan Nederland grenzende deelstaat Nordrhein Westfalen: Iedere tweede Marokkaan en Algerijn is crimineel – ‘Containers vol met enorme hoeveelheden wapens voor moskeeën onderschept’

—————————————————————————————————————————————–

265.930 geregistreerde misdrijven (waarvan 98 moorden, 261 x doodslag en 1082 verkrachtingen en aanrandingen), alleen al in 2018. Dat zijn er dagelijks 728, begaan door nieuwe migranten (legaal en illegaal, nog zonder verblijfsvergunning) in Duitsland. Die waren niet nodig geweest als de grenzen zoals vroeger op normale manier bewaakt zouden worden, en niet vanaf 2015 helemaal open waren gegooid. In de stad Hamburg is 23,3% van de bevolking migrant, maar die zijn wel verantwoordelijk voor 71,3% van de criminaliteit* (*aantal arrestanten). Daarbij zijn migranten met het Duitse staatsburgerschap niet eens meegerekend. De conclusie van de rechtse blogger Michael Mannheimer is dan ook niet mals: ‘Duitsland is dankzij Merkel van een van de veiligste landen ter wereld een islamitisch ‘shithole’ land geworden.’

Mannheimer plaatst 9 links van headlines die onderstrepen hoe snel Duitsland dankzij massa immigratie en islamisering steeds onveiliger en onstabieler is geworden:

1. BKA (Bundes Kriminal Amt) bevestigt: Meer dan 200.000 criminele Arabische clanleden in Duitsland.
2. Onderzoek: Vluchtelingen zijn tot 20 x crimineler dan Duitsers.
3. Asielzoekers uit de Maghreb landen (Marokko, Algerije, Tunesië, Libië) spelen een dominerende rol in de Duitse criminaliteitsstatistieken.
4. Berlijn: Nog meer bewijs hoe de Duitse politie doelbewust door Arabische criminele organisaties wordt ondermijnd.
5. Arabische politiekandidaat voor hoge functie informeerde Arabische clans over opsporingsplannen van de politie.
6. Brandende AZC’s in NRW, Bayer en Mecklenburg-Vorpommern: In alle gevallen gaat de politie van brandstichting door immigranten uit.
7. BKA verdoezelt misdrijven van 600.000 vluchtelingen.
8. Minister BiZa Sachsen erkent dat bijna iedere tweede migrant crimineel is.
9. NRW (Nordrhein Westfalen): Iedere tweede Marokkaan en Algerijn crimineel.

‘Duitsland geen rechtsstaat en geen democratie meer’

‘Als Duitsland een rechtsstaat zou zijn (allang niet meer), als Duitsland een democratie zou zijn (ook die tijden zijn voorbij), dan zouden alle verantwoordelijken in de politiek, media, vakbonden en complete organisaties Gutmenschen, die zich voor nog meer massa immigratie door NWO invallers inzetten en die hun gewelddaden bagatelliseren of verzwijgen, en die tevens Duitsers die na de moorden op hun familieleden aan rouwceremonieën deelnemen als ‘Nazi’s  en ‘extreemrechtsen’ verketteren, onmiddellijk gearresteerd worden en levenslang worden opgesloten,’ vindt de immer uitgesproken blogger-journalist.

Politiek en media ‘verantwoordelijk voor onbeschrijflijk leed’

Tevens houdt hij hen volledig verantwoordelijk voor het ‘onbeschrijflijke leed van ieder die door meestal islamitische immigranten werd verkracht, gefolterd, doodgeschopt, tot invalide geslagen of vermoord.’ Met iedere trein, vliegtuig, bus of boot nieuwe migranten ‘komen duizenden nieuwe invallers’ Duitsland en Europa binnen ‘en stijgt het gevaar voor de openbare veiligheid. De schade aan de (Duitse) bevolking wordt net zo lang vermeerderd totdat het ‘point of no return’ is bereikt.’

Met 265.930 geregistreerde misdrijven (vermoedelijk slechts een kleine minderheid van het werkelijke aantal, omdat de Duitse politie net als de Nederlandse het aangifte doen zwaar ontmoedigt en bemoeilijkt, vooral als de daders migranten zijn), waarvan 98 moorden, 261 gevallen van doodslag, 1082 verkrachtingen en aanrandingen, 3477 roofovervallen en 16.929 gevaarlijke en zware mishandelingen, begaan door nieuwe migranten die nog niet officieel zijn toegelaten en/of illegaal in het land verblijven. Alleen al in de stad Hamburg is 23,3% van de bevolking migrant, maar die zijn wel verantwoordelijk voor 71,3% van de criminaliteit (gemeten naar het aantal arrestanten). Daarbij zijn migranten met het Duitse staatsburgerschap niet eens meegerekend.

‘Zet islamitische immigratie onmiddellijk stop en zet criminele migranten uit’

Dat moslimmigranten er overal in extreem negatief opzicht uitspringen is overduidelijk: de circa 830.000 migranten die de islam volgen vormen ongeveer 1% van de bevolking, maar zijn voor bijna 15% van de moorden en doodslaggevallen verantwoordelijk. Voor verkrachtingen en aanrandingen is dat 11%, voor zware mishandelingen 12%. Dat houdt in dat als het aantal moslimmigranten verdubbelt naar 2%, ze voor 30% van alle moorden verantwoordelijk zullen zijn. Bij 5% wordt dat maar liefst 60%.

Volgens Mannheimer kan deze trend maar op één manier worden gestopt: ‘Onmiddellijk stopzetten van islamitische immigratie, en zo snel mogelijk uitzetten van alle criminele migranten.’

NWO en EU doel: een geïslamiseerd superrijk met een ‘volgzaam en dom gemengd ras’

Dat gaat echter niet gebeuren, vervolgt hij, want het is juist het doel van de ‘Nieuwe Wereld Orde’ om de overwegend blanke Westerse landen ‘op te lossen’ door massa immigratie uit de islamitische wereld. Daarbij wordt tegelijkertijd het door de globalistische ‘NWO’ elite zo gehate christendom vernietigd, zo stelt hij. Dat is de echte reden waarom er nauwelijks christelijke migranten tot Europa worden toegelaten, maar bijna uitsluitend moslims.

De blogger wijst vervolgens op het al vaker besproken beruchte Coundenhove-Kalergi plan, waarin tot in details de inmiddels aan de gang zijnde ‘Umvolkung’ van Europa door massa immigratie werd gepland. De Fabian Society, waar onder meer NWO kopstuk Tony Blair lid van is, is een van de vele linkse Westerse organisaties die druk bezig is dit plan ‘om de witte en zwarte rassen met elkaar te vermengen, en zo een volgzaam bruin ras met lage intelligentie te creëren’, uit te voeren.

‘Onze eigen’ Frans Timmermans, die letterlijk aankondigde dat ‘monoculturele staten moeten worden uitgewist’, is volgens Mannheimer een van de ‘gevaarlijkste EU-politici’, en inmiddels tot EU-commissaris voor immigratie aangesteld. In het licht van zijn uitspraak –wat nauwelijks anders was dan een dreigement of zelfs oorlogsverklaring aan het adres van alle autochtone Europeanen- kunnen we dan ook verwachten dat hij de grenzen nog veel verder openzet en vele miljoenen migranten naar Europa haalt, dat zo nog sneller zal veranderen in een grenzen-loze superstaat met één overheersende monocultuur-religie: de islam.

Containers vol wapens voor Europese moskeeën

De EU heeft er met nieuwe immigratieregels nu al voor gezorgd dat ook de zwaarste criminelen, zoals verkrachters, moordenaars en terroristen, niet meer naar hun thuislanden mogen worden uitgezet. Tegelijkertijd worden de laatste jaren heimelijk enorme hoeveelheden wapens Europa binnen gesmokkeld, bedoeld voor een massale gewelddadige islamitische opstand tegen de autochtone bevolking. Zo onderschepte de Griekse douane drie jaar geleden 14 containers,  volgens de papieren met ‘meubels voor moslim migranten’, maar in werkelijkheid gevuld met 52 ton wapens van een Turkse fabrikant.

‘In tientallen moskeeën in Italië, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland zijn honderden tonnen oorlogswapens en instructies voor de fabricage van bommen en explosieven gevonden,’ vervolgt Mannheimer. ‘Al deze berichten worden tot op de dag van vandaag achtergehouden. Daardoor zijn media en politiek juridisch gezien steunverleners aan een terroristische organisatie (islam) en wegbereiders voor zware misdaden tegen hun eigen volken.’ Daarmee maken ze zich volgens de Duitse grondwet schuldig aan ‘hoogverraad’.

‘Maar voor mij is het duidelijk dat de misdadigers in politiek en media niets te vrezen hebben van justitie. Merkel heeft Duitsland namelijk met een koude staatsgreep overgenomen en de rechtsstaat feitelijk buitenspel gezet. Maar de bovenstaande zware misdaden verjaren niet. Wee deze misdadigers, zodra de politieke slinger weer naar de andere kant zwaait.’

 

Xander

(1) Michael Mannheimer
(2) Michael Mannheimer


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. “Econoom schreef:
  23/09/2019 om 2:23 pm
  @Raveltje je baseert je op wat je om je heen hoort. Dat is geen betrouwbare bron.”

  @Raveltje: je eigen ogen en gezond verstand dat verbanden kan leggen zijn geen betrouwbare bron meer, je moet de leugenpers en huichelende gutmenschen op hun woord geloven zoals de hersenloze kudde die voorgekauwde manipulatie door politieke hoogverraders voor waar blijven aannemen…nét daardoor zijn wij nu beland in deze rampzalige tijd.
  @econoom: dus met je eigen ogen waarnemen is geen betrouwbare bron meer? Tssss…voor intelligente mensen is dat nog de enige betrouwbaarheid die we over hebben in deze misleidende wereld van bedrog en leugens. Probeer het zelf eens en haal je kop uit het zand..

 2. @Dimitri
  Dank voor de schokkende link . En onze “leiders ” doen niets .
  Dat wordt een succesvolle jihad .

 3. @Raveltje je baseert je op wat je om je heen hoort. Dat is geen betrouwbare bron.

 4. 52 ton wapens in 2013? Jonge. Probeer dit eens. Uit 2017. Onomwonden. Met chokerende foto’s. Waarbij ze grif toegeven dat de wapens voor de jihad bedoeld waren. Europol is ermee naar buiten gekomen. Want de Spaanse politie durfde niet. En dat zijn de ladingen die ze hebben onderschept.
  https://www.thesun.co.uk/news/3092362/shocking-police-pictures-reveal-10000-weapon-arsenal-intended-for-the-hands-of-terrorists-including-howitzers-machine-guns-and-grenades/

 5. @Willem
  Wanneer het artikel klopt is er dus 52 ton of 52.000 kilo Turkse handwapens onderschept ( deze maal ) .
  Eén geladen Nederlands legerpistool weegt eën kilo , dus kunnen er 52.000 pistolen aan moslimgelovigen worden uitgedeeld .
  In ëen tram in Nederland konden we zien wat een “verwarde” moslim met eën pistool voor effect heeft .
  Zal nïet de You-Tube film van een discussie hierover tussen Lodewijk Ascher en Beaudet bijvoegen , want ik wil je avond niet verpesten .
  Links weet alles maar heeft de opdracht het land totaal te vernietigen en net te doen of ze het allemaal niet wisten .

 6. @ Econoom.
  Ik baseer dat op wat ik om me heen hoor en dat is meer dan ik vroeger daarover hoorde.

 7. Raveltje waaraan ontleent u de stelling dat nu zoveel mensen zelfmoord plegen (meer dan vroeger?). Gaarne cijfers.

 8. VGer47 het verhaal over het huis van Merkel in Uruguay of Paraguay komt van de satirische site Berlinerexpress. Opvallend hoeveel complotdenkers daar elle keer met open ogen intrappen.

 9. Vrijheid, dat hebben we herdacht bij de herdenking van Marker Garden. Duizenden soldaten zijn daar gesneuveld, nog meer dan in Normandië. Zijn zij tevergeefs gedood als de sharia wordt getolereerd of ingevoerd? Laat het niet gebeuren, dan hebben wij opnieuw onze vrijheid laten stelen.

 10. Als geert Wilders wat meer diepgang in zijn politieke werk zou steken en beheerst gaat uitleggen aan de bevolking wat er werkelijk aan de hand is in de eurozone dan kan hij groot worden maar een veel koppig monster te eu begrijpen is moeilijk er is teveel aan de hand

 11. Containers vol met wapens gevonden en het nieuws zwijgt??? De oorlog wordt dus voorbereid, Erdogan wil het Ottomaanse rijk in 2023 opnieuw leven in blazen. Zijn min. van BZ heeft al gedreigd met een religieuze oorlog en als je al die turkse vlaggen in Ned. ziet en weet dat 70% de sharia boven de Ned. wet plaatsen, daarbij hebben ze allemaal een “Erdogan app.”
  dus als er genoeg wapens zijn en genoeg mankracht dan is 1 berichtje van de grote leider genoeg om het veroverings mechanisme in beweging te zetten. En als je dan ziet wat de moord op een advocaat emotioneel teweeg brengt, de onmacht, de enorme naiviteit, dat kan niet in Nederland gebeuren, dan weet je dat de Nederlandse maatschappij in ” no time ” in elkaar stort, dan heb je niet alleen paniek op de straten, maar stapels onthoofde lijken, en dat in heel Europa, met dank aan onze leiders met Merkel voorop. Wat doen we eraan?

 12. Uit eindelijk zal alles moeten buigen voor het gezag van Rome.Herstel 3 Romeinse rijk>EEG>Pausdom.

 13. Ach frau merkel:Wir schaffen es nicht mehr!Wisten we al:Waarom elke keer hetzelfde artikel?

 14. @Perry,
  ‘rakkers’ is een veel te braaf woord.
  Een ‘rakker durft de bal door het venster schoppen.
  Dit zijn linkse, staatsondermijnende collaborateurs, en die behoren ten gevolge ook zo gelabeld te worden.
  De nazi’s van deze tijd, gebonden aan dezelfde ideologie.
  Het indoctrineren van zwakke zielen middels linkse doublespeak – wat dan ook nog door de MSM-getolereerd wordt – is een vooralsnog ongedefinieerde online- criminaliteit.

 15. @hans Breda. Waar dan in welk land ?. De komende maanden zal alles wat verborgen is aan het licht komen.alles wat men andere aan doet en gedaan heb komt terug bij de veroorzakers . nu in deze eindtijd eerder dan men denk ./ gebeuren. moet het . De planeet is klaar voor de overgang , maar eerst moet het duister totaal verwijderd worden.En dat gaat gebeuren.

 16. @Jouke 21/09/2019 om 8:52 pm

  Ja, dat denken ze. KGB defector Yuri Bezemenox is daar duidelijk over:
  “Ze denken dat zij in een machtspositie komen. Dat zal nooit gebeuren. Ze zullen tegen de muur worden gezet en doodgeschoten.” Als zij zien dat de koek aan hen voorbijgaat en de toekomende Leninistische tirannie niet is wat zij hadden verwacht, dan zullen ze natuurlijk rebelleren en de ergste vijanden worden van het systeem. Daarbij weten zij teveel. Zij waren echter alleen nodig om de maatschappij waarin zij parasiteerden te demoraliseren, te destabiliseren en op de rand van crisis te brengen (‘ideological subversion’). Daarna zij ze niet meer nodig.

  Voor een volledig verslag (reeds gedaan in 1983!) zie: https://www.youtube.com/watch?v=pzeHpf3OYQY. Essentieel om te begrijpen wat ‘ideological subversion’ is en waarom het Westen de koude oorlog heeft verloren.

 17. Zijn er daarom zoveel mensen, die er geen gat meer in zien en zelfmoord plegen?
  Het interreseert de leiders immers niet wat er met hun doemdenken wordt gecreëerd.
  Of het nu om het klimaat gaat of migranten beiden maken heel veel slachtoffers.
  En het veranderen van geslacht.

 18. @ Maatwerk: 9:43 pm, op 21/9. Goed gezien. Deze verraders van politici, hebben lak aan het Duitse volk. Maar ja, het volk dat steeds op dezelfde “bagger partijen”, blijft stemmen, christendemocraten, sociaaldemocraten, groenen, en linksliberalen, is daar mede zelf debet aan. Maar ook het loslaten van God en gebod, draagt hiertoe bij.

 19. NWO en EU doel: een geïslamiseerd superrijk met een ‘volgzaam en dom gemengd ras’
  Nogmaals de bevestiging dat daar geen slimme mensen plannetjes maken.

 20. Machteloosheid en zware hoofdpijn ,dat is wat ik voel bij het lezen van dit artikel. Ook een beetje de verveling om 100 keer het zelfde verhaal te lezen . Concreet verandert en zal er niets veranderen voor dat de ellende uitbreekt. Dat is de natuur van de gemiddelde Europeaan. Het is voor de meesten onder ons nog een ver van hun bed show,en dit zal nog lang zo blijven. Zolang men de ijskast kan opentrekken en de verwarming en TV kan opzetten is er voor de meesten geen vuiltje in de lucht. Men heeft niet eens het besef van wat er op hun afkomt. En zij die het beseffen hebben niet echt de moed om manu militari op straat te komen. Men heeft van ons zwakke niet assertieve weerloze mensen gemaakt ,via het onderwijs en de opvoeding. De links groene kerk heeft het gros van de jonge militant weerbare generatie gehersenspoeld en dom gemaakt. Men heeft ze leren dansen op hun eigen graf. We zijn een reeds verslagen leger. whe are sitting ducks. Ik verwacht dan ook dat het eerst schot zal gelost worden”en is eigenlijk al gebeurd ” door dat moslimtuig,en niet door de onzen.De politiek was hier 50 jaar geleden al aan begonnen ,en we zitten nu vooraan in de terminale fase. Velen onder ons gaan brutaal ontwaken uit hun slaap,natuurlijk veel te laat. Ik geloof bijgevolg niet dat er op tijd zal gereageerd worden door het eigen volk.Ondertussen gaat de invasie onverstoord verder.

 21. @ Maatwerk 21/09/2019 om 9:43 pm :
  Merkel heeft zelf al een huis in Uruguay gekocht.

 22. Uit dit artikel https://www.godskalender.nl/ezechiel-38-oorlog/ blijkt dat bij de aanstaande oorlog tegen Israël het Westen niets zal doen .
  Je hoeft je na dit Xanderartikel niet af te vragen hoe dat toch komt . .
  Vrijwillig heeft het Westen al functies als staatslieden , Burgemeester en vele hoge politie – banen overgegeven aan de moslims .
  Ik sluit niet uit dat na hun revolutie zij behalve de macht over het onderworpen blanke volk ook ook de machthebbers over het Leger , Marine en luchtmacht zullen zijn .
  Daardoor zullen ze over machines en wapensystemen beschikken die ze zelf nooit hadden kunnen ontwikkelen . Allah is werkelijk met ze , wir schaffen es .

 23. @Jouke. Als het zover is zijn de “leiders” allang op een veilige plaats in het buitenland

 24. Ik kan niet wachten op de dag dat het politieke klimaat 180 graden draait en dat smerig intolerante islamitisch kamelen volk wordt aangepakt. Er gaat ongetwijfeld die druppel komen die de emmer doet overlopen en het volk het niet meer pikt. Al die diegene waaraan we dit te danken hebben zullen hun straf niet ontlopen. Ik kan mij niet voorstellen dat een volk ( ook het Nederlandse volk niet ) het zo ver laten komen dat hun alles wordt afgepakt. Soms kan het heel snel gaan en dan zullen er voor die linkse rakkers moeilijke tijden aanbreken.

 25. Ik begrijp nog steeds niet.
  Denken deze leiders nu echt dat ze zelf de dans zullen ontspringen als de islam hier heerst. Ook hun (vrouwelijke) familieleden zullen er aan moeten geloven. Iedereen wordt onderworpen aan de sharia. Iedereen zal moeten buigen voor Het beest. Ook zij zelf.

Comments are closed.