Troonrede volkomen los van harde realiteit van 26 steekpartijen met 5 doden in halve maand

Zijn 26 steekpartijen met 5 doden en 29 gewonden in iets meer dan een halve maand werkelijk uw idee van een ‘veilig land’, koning? (Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (4)).

—————————————————————————————————————————————-

Troonredes op Prinsjesdag staan er zeker de afgelopen jaren niet bepaald om bekend de beleving van een groot deel van de Nederlanders weer te geven. Dat was vandaag niet anders. Koning Willem Alexander begon er mee te zeggen hoe ‘bijzonder het is te leven in een land waarin mensen zich veilig kunnen voelen… Waarin vrijheid samengaat met verdraagzaamheid en verantwoordelijkheidsgevoel.’ Pardon? Heeft u wel eens om u heen gekeken waar het met dit land naartoe gaat? Alleen al deze maand werden 26 steekpartijen genoteerd, met 5 doden en 29 gewonden. Een beetje doorzoeken op social media toont aan dat in bijna alle gevallen allochtonen van vooral islamitische komaf voor dit geweld verantwoordelijk zijn.

Nederland veilig? Op GeenStijl werd een lijstje geplaatst met alle steekpartijen tot nu toe in september: 26 in totaal. Vandaag viel daarbij in Den Haag het 5e dodelijke slachtoffer, een 71 jarige man die een groepje jongeren aansprak toen ze een fiets probeerden te stelen.

In het lijstje overheersen de inmiddels beruchte migrantensteden Den Haag, Rotterdam en Amsterdam, maar staat bijvoorbeeld ook Breda, waar in 10 maanden tijd 14 steekpartijen plaatsvonden (2). Deze week werden daar een paar tieners in een parkje zomaar het ziekenhuis in gestoken door twee ‘mannen’, waarvan de afkomst natuurlijk niet mag worden gegeven, ook al voeren allochtonen, en dan vooral van Marokkaanse en Turkse komaf, al jarenlang de misdaadstatistieken aan. (1)

De politie lijkt nauwelijks te willen en/of mogen optreden (behalve als het om autochtonen gaat, zo is de indruk van velen), en ontmoedigt overal het doen van aangifte door burgers weg te sturen met letterlijke excuses zoals ‘het heeft toch geen zin’. Waar het geweld van jeugdbendes dan toch de spuigaten uitloopt, zoals in het grensgebied van Beverwijk en Heemskerk, en buurtbewoners in enkele maanden tijd al 35 aangiften indienden, werden enkele daders op aandringen van de politie op vakantie gestuurd naar huis thuisland Egypte – vermoedelijk om ‘even weg te zijn’ van al het gezeik van die vervelende ongelovige Nederlanders. (3)

Islamisering en dagelijks geweld gaan onverminderd door

Oftewel: de islamisering van ons land gaat onverminderd hard door, met nog altijd niet aflatende steun van bijna alle politieke partijen en de wetshandhavende autoriteiten. Terwijl de enige twee partijen die er een eind aan willen maken, PVV en FVD (op dit moment samen 28 zetels in de peilingen), nog steeds dagelijks door de linkse media extreem eenzijdig worden verketterd.

Steeds meer Nederlanders ondervinden –ook aan den lijve- de nadelige gevolgen van een opzettelijk gecreëerde en met alle mogelijke misleidingen en leugens in stand gehouden multiculturele schijnwereld waar we volgens de koning, het kabinet en de media in leven. Vier jaar geleden, vlak na het openen van de grenzen voor miljoenen migranten uit het Midden Oosten en Afrika, voorspelden we al dat steek- en andere gewelds’incidenten’ binnen enkele jaren dagelijkse praktijk zouden worden. Er waren toen nog maar weinig mensen die dit konden geloven, maar inmiddels is het de harde realiteit geworden.

 

 

Xander

(1) GeenStijl
(2) BN DeStem
(3) Noordhollands Dagblad
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

46

 1. Het grootte nederlansche rijk zal herrijzen en de echte koning zal opstaan

 2. Het enige wat we als volk kunnen doen is massaal langdurig protesteren. Weet u nog wat ze vroeger met landverraders deden ? Zolang we dat niet doen wordt het alleen maar erger. De demoncratie is vermoord met Pim Fortuyn (de kogel kwam van links) en de demonisering van Baudet en het proces Wilders. De linkse volksverraders waaronder hoe kan het in godsnaam Rutte van de VVD zullen NOOIT meer weggaan en u alsmaar blijven bestelen. Ik hoop dat ik het nog mag meemaken, DE BEVRIJDINGSDAG.

 3. De leider van de Italiaanse partij LEGA, Matteo Salvini, riep de Italianen op tot een vreedzaam, democratisch en revolutionair verzet tegenover de nieuwe, Italië verradende, regering in Rome.

  Iets dat navolging verdient is het slappe knieën Nederland? Wie durft? Wilders? Baudet? Nee, dat mag en kan niet niet hoor, dat is ondemocratisch! Ja, je eigen volk laten uitroeien is dat ook!

 4. @Oma: 8:51 uur, op 18/9. Inderdaad Oma U heeft gelijk. Het is gewoon opzet, niet anders! Maar ons “schapenvolk”, kennende, komen deze politieke boeven en consorten overal mee weg! Follow the money!

 5. Trap niet in deze sprookjes! Al tig jaar lang dezelfde woorden. Er komt nog meer ellende aan. Dit is omdat we als volk niet meer bestaan. Wilders wordt veroordeeld, let maar op. Terwijl het gewoon een aangestuurd proces is. Fvd nog meer kapot gemaakt door interne struggles. Salvini hebben ze al afgezet, dus de grenzen gaan weer volop open. Dit zet weer druk op onze woningen en economie die toch al bijna stil valt. Gelukkig is het wel harstikke veilig! Gemeenten staan ook om omvallen. Telkens meer op hun bordje gooien en dan geen extra geld erbij doen. En investeren in voorzieningen kan natuurlijk niet want ja dat is geen marktwerking. Dan gaan belastingen nog verder omhoog voor het klimaat, want ja dat is blijkbaar wel marktwerking? De boeren moeten weg voor het stikstof probleem, dus duur eten uit buitenland inkopen en meer grond voor de verdozing van Nederland. Alles volbouwen voor de economie, maar niet voor de burgers, want ach die kunnen het toch niet betalen. Waarschijnlijk nog Iran en Rusland pesten. Die ongetwijfeld een keer hard gaan uithalen, but who cares! En wie gaat er weer meelopen in de polonaise, je raadt het al Mark Rutte en co van meer Europa enzo! En als we niet worden vernietigd dan gaan ze het kontant geld afschaffen en krijgen we het merkteken! Zo kunnen ze prima negatieve rente vragen en is alles fijn digitaal en kan iedereen gemakkelijk in de gaten worden gehouden. En anders vervangen we de bevolking toch gewoon voor robots, zijn we ook van dat gezeur af, maar wie betaald er dan nog belasting! Haha dat zien we dan wel weer! Enorm deprimerend, maar zo voorspelbaar! Fijn zn koning en minister die eigen land in de uitverkoop zet! Lang leve de multinationals de nieuwe baronnen van deze eeuw en hun loopjongens in Brussel de moderne koningen zonder land of bevolking, wat moet je er ook mee!

 6. En na zijn sussen van de autochtone Nederlanders op prinsjesdag is nu de hele, schijnheilige bende geschokt dat een advocaat kan vermoord worden omdat hij zijn werk deed….blijkbaar dringt de realiteit in die ivoren torens pas door als de misdaad een van hen persoonlijk raakt? (Wie zal volgen?)
  Maar geen nood, ruttentut en co zal nu vast de steun van de bevolking vragen – meer miljoenen via belastingen en het korten van pensioenen? Helaas zal hij zijn beloften zo niet kunnen nakomen? Er moet geld gevonden worden… – om het gerechtelijk apparaat met aanhang te kunnen beveiligen terwijl ze hardnekkig, door te pamperen, de kanker van misdaad opzettelijk te laten woekeren…telkens symptoombestrijding dat de burgers uitknijpt en rechten ontneemt.
  En de oorzaken? Die laten ze ongemoeid want dat zijn zielige, kansarme en kroostrijke uitheemsen die veiligheid komen zoeken (in de sociale hangmatten ten koste van autochtonen)
  Illegalen, veelplegers, kleine en zware criminelen…als ze de juiste afkomst hebben, mogen ze beschikken – wie waagt het nu nog de brutaliteit om een advocaat te vermoorden te wijten aan iets anders dan politiek geknoei met wetten, kromme rechters en falende justitie?
  Die door straffeloosheid de verpletterende verantwoordelijkheid dragen van deze en andere moorden alsook van terroristen, drugsdelicten en aanslagen. Misdadig plichtsverzuim als overheid.
  Niemand kan dus nog de opzet ontkennen van ‘onze’ politieke lei(ij)ders om europa helemaal in de afgrond te duwen en genocide te plegen op de europese bevolking.
  Want dát is het: moordzuchtige criminelen de toestemming verlenen om ongestraft de autochtone bevolking uit te moorden.

 7. Langzaam begin ik het te geloven. Het gezegde: “Als verkiezingen iets zouden oplossen, zouden ze deze verbieden”. Het is een groot poppenspel, en de echte macht zit bij, de Bilderbergers, de EUSSR lakeien, en deze worden weer aangestuurd door de NWO! Niet is wat het lijkt, niets is wat het schijnt.

 8. Het gaat zo goed ,naar de bagger joh ! dat wil je niet weten. En van de gewone burger zijn ongenoegen daar wil de politiek helemaal niets van weten. Want daar hebben ze een bloedhekel aan.

 9. Het is of men Rutte hoorde praten/LIEGEN.
  Zou Pinokkio de “troon” leugens opgesteld hebben?

 10. Het gaat zo goed in Nederland, dat ik met mijn gezin niet kan verhuizen naar een eengezinswoning van net geen 3ton waarvoor ik best als kostwinner de hypotheek kan betalen maar niet krijg. En mijn huidige appartement niet aan 2 studerende neefjes mag verhuren omdat ze er zelf niet 1 kunnen huren omdat ze geen hoog inkomen hebben als student en er een zelfbewoonplicht wet wordt verzonnen om de huisjesmelkers en investeerders de steden niet verder kapot maken, maar nee het gaat beter dan ooit in nederland.

 11. Het wordt de hoogste tijd, dat de prins pils nu koning pils eens in kanalen eiland ( Utrecht) gaat wonen of een andere migranten beerput .Eens kijken waar zijn volgende troonreden dan over gaat .

 12. En iedereen maar zwaaien naar de ‘koning en koningin’. Het sprookje reed voorbij. Zij worden goed beschermd. Wat kost zo’n dag niet? Maar ja het is traditie en dan moet het kunnen. Als er oorlog komt, vliegen ze naar beschermde oorden. En als er stil gestaan wordt, staan ze helemaal vooraan. Daar verbaasde ik me altijd over. 4 mei staan de oranjes in Amsterdam. Toen het hier oorlog was, zaten ze in Engeland en Canada. Geen centje pijn. Maar ja men wil zo graag een koning en koningin.
  Ben benieuwd waar het volk op zal stemmen bij de volgende verkiezingen. Mijn stem krijgt niemand, ik betaal al belastingen.

 13. Wat heeft het Nederlandse volk nog aan een koningshuis, gezien het niet meer om Nederlandse belangen gaat?
  De tiran, islam rukt steeds verder op. Maakt alles onveilig, gaan steeds meer ons volk onderdrukken.
  We zijn het God zij met ons land al lang niet meer waar de christelijke wet werd gerespecteerd, naar werd
  gehandeld. En die de burger geacht is te kennen.
  De moslims hebben hun eigen wetten en anderen uitroeien staat bovenaan.

 14. Beste J.Noteboom:18/09/2019 om 1:15 pm

  U schrijft; Ik heb medelijden met mijn kleinkinderen.
  Ik kerel van 70 jaar jank regelmatig om mij kleinkinderen en de overige goed bedoelende mensheid, om wat die allemaal als toekomst mee gaan maken!

 15. Het gaat in Nederland de verkeerde kant op. Zelf de Koning laat zijn baard staan. De koningin heeft haar schouders al bedekt met een doek. We worden in de media voor gelogen over wat er gebeurd. Ik heb medelijden met mijn kleinkinderen.

 16. @tomson de eindtijd is dichterbij dan men denkt . De planeet is klaar om het paradijs wat het eens was ,terug te nemen te resetten, het leven op de bovenkant van de planeet zal voor mens achtige taboe zijn. de z,g volgende beschaving zal verder gaan op andere planeten. Alles is vrije wil .een deel zal hier wensen te blijven leven maar dan in de z,g niet bestaande holle aarde. daarnaast men zal verantwoording over de gedane fouten moeten afleggen aan het zelf ,en van daaruit keuzes moeten maken .om weer met het zelf in het reine te komen.

 17. Er is bijna geen gebed meer in Nederland?Pardon:Wat zegt u?Geen gebed meer dat situatie`s doet veranderen.
  Vervolging moet komen,dat is al door de eeuwen heen bewezen.Zo moeten dan degenen die aan Zijn linkerhand zijn,meehelpen aan degenen die aan Zijn rechterhand zijn.
  Mij is verwonderlijk,;waarom zwijgt iedereen en waar is het protest uit de samenleving?
  Twee zonden:Wegkijken en onverschilligheid.

 18. Het zou voldoende zijn om de geschiedenis van Nederland te erlezen om te begrijpen dat de heersers van Oranje het koninkrijk te allen tijde regeerd volgens de monarchie. De moderne democratie is slechts een masker. Deze koning gaat vel weg van de fundamentele principes van het christendom, ondanks zijn verbondenheid met de Nederlands Kerk. Hij koos de fundamentele principes van het kapitalisme en dat is geld en luxe. Waarom begint hij niet, net als wij, belasting te betalen?

 19. De democratie is dood. De elite en klimaatbende zullen alle arbeiders arm maken tot ze niets meer hebben. De overheid handeld naar de EU elite waar straks een goed betaald baantje wacht. De elite minacht het gewone volk. Zij vinden zichzelf zo goed dat alles gedaan wordt het klootjesvolk tot sterven uit te kleden. Ondanks dat het volk een enorme meerderheid heeft weet de elite dat wij niet op de barricaden gaan. En dat is de ondergang van eens zo mooi land. Ik had een mooie zorgeloze jeugd. Mijn toekomst is zwart. Werken tot waarschijnlijk 75. Pensioen weg. D66 heeft er al een pilletje voor. Sturen ze je op, u draagt niet meer bij, aub pilletje innemen. Waarom in godsnaam laten wij dit gebeuren. Wij worden recht in het gezicht uitgelachen. Ik droom van een opstand waarbij die hele club definitief wordt weggevaagd. Jammer dat ik wakker wordt en een volgend been wordt lachend uitgerukt. Ik probeer ze niet te haten. Daar wordt je zeker niet gelukkig van.

 20. Roodbaard weet het weer mooi te brengen, met zijn voor geschreven briefjes. En met zijn “loonsverhoging” van 23000 euro. En zijn vrouw, U weet wel {De Nederlander Bestaat Niet} met een “loonsverhoging” van 10.000 euro.

 21. Politiek heeft geen interesse in de dagelijkse zorgen van de gewone burger, dit wat de gewone burger bezighoudt daar heeft de politiek geen interesse in . Shalom

 22. Wie meerdere ‘alternatieve’ sites bezoekt zal inmiddels wel weten dat ‘ons’ huis van oranje helemaal niet bestaat !
  Ik vraag mij daarom af waarom deze Willem en die andere vrouw op de foto zijn uitgenodigd om het Nederlandse volk toe te spreken …. . Het gaat goed in Nederland, maar gaat het wel goed ?
  Zoek : armoede in Nederland We leven inmiddels een kleine 20 jaar met de euro als munt.

  Eind jaren 90 gaf spaargeld nog rendement, veel, heel veel Nederlanders hadden ‘een appeltje voor de dorst. Dat appeltje is nu het appeltje van ‘Sneeuwwitje’ geworden. Niet alleen dat het geld inmiddels in feite waardeloos geld is geworden maar voor de oude van dagen heeft zich een terechte ramp voltrokken ten opzichte van een financiële zekerheid. Een vooropgezette inflatie van ruim 220% in 19 jaar ( = 11,6 % jaarlijks ) . Ergo: alle ouderen onder ons zijn in feite bestolen van hun koopkracht…. maar het gaat goed in Nederland . Het Gaat Heel GOED IN NEDERLAND.
  Het gaat zo goed in ons land dat er nog steeds te weinig voedselbanken zijn, het gaat zo goed dat er geen woningen zijn voor jonge stellen, het gaat zo goed dat er steeds meer bedrijven verkocht worden aan ‘buitenlanders, het gaat zo goed dat de burger moet bloeden voor waanzinnige projecten, het gaat zo goed dat door subsidies (gratis geld) men de broek amper nog omhoog kan houden, het gaat zo goed dat de inkomsten verschillen nog nooit zo hoog zijn geweest, het gaat zo goed dat alle asielzoekers welkom zijn, het gaat zo goed dat op TV reclame’s geld gevraagd wordt voor medisch onderzoek, het gaat zo goed dat er geld is voor terroristen in Syrië, het gaat zo goed omdat maar 4% van alle medicijnen daadwerkelijk werken, het gaat zo goed omdat de eerste levensbehoeften veel duurder worden, het gaat zo goed omdat Willem Pils én de rest van zijn aanhang met de vork schrijft …. , het gaat zo goed dat iedereen naar de goedkoopste supermarkten moet, het gaat zo goed dat nagenoeg al ons voedsel bijkans vergiftigd is, het gaat zo goed dat het leasen ( kopen op afbetaling) van auto’s (en zelfs fietsen) ‘gewoon’ is geworden, . Ongetwijfeld kunt u dit lijstje van kommer en kwel nog veel langer maken
  Maar waarom merken wij niets van dat het zo goed gaat…. https://youtu.be/pSYeYHM16U

 23. Dit GeenStijl lijstje gaat dan alleen nog over september. In Utrecht, paar straten van mijn woonadres verwijderd, was er in maart die schokkende tramaanslag. En vandaag een advocaat vermoord. Ongekend! Even het understatement van het jaar “Nederland gaat niet echt de goede richting uit.”

 24. Stop met te jammeren over de gevolgen van ons kiesgedrag.
  Eenmaal alle 4/5 jaar hebben wij de kans op een vreedzame manier onze wens met daad te uiten.
  Maar dat is te vreedzaam.
  Wel geweld en vernietiging gaan wij krijgen.
  Bereid U er op voor.

 25. Kan een koning worden impeached? Wel zo prettig voor hem kan hij met zijn vriendjes als E. Olaf naar de disco.

 26. Waarom dragen Willem-Alexander en Constantijn een baard? Is dat al een teken van overgave aan de islam?

 27. @Thomson: 10:52 uur, op 17/9. Met U eens. En het gaat gewoon door, het “schapenvolk”, in Nederland kennende, zullen ze pas wakker worden, als er geen eten meer te kopen is. Dit gaat geheel de verkeerde kant uit.

 28. islamitisch gezegde? een dag niet gestoken/ geschoten is een dag niet geleefd.?

  In NL kan alles, als je maar crimineel bent, verkrachter, verward persoon, immigrant, we are here, linkse activist op elk terrein zoals klimaat, kickout ZP, dieren, dag Volkert, dubbel paspoort, je kunt alles doen en laten. ‘Strafje’ is zeer laag en men krijgt nagenoeg geen straf. Misschien een Foeigesprek. Maar wie moet wel op zijn tellen passen voor de politie, het OM en de gerechtelijke macht die plotseling heel stoer en daadkracht vertonen, jawel de brave burger. Lijdzaam legt hij zijn/haar hoofd in de schoot en wacht het vonnis af. Dit is NL , anno 2019.

 29. Het einde van de beschaafde wereld lijkt steeds meer in zicht te komen, tijden die men niet graag ziet en wil meemaken maar anderzijds uniek op zich zijn, zo ziet men ook in het verleden dat beschavingen hoogtij doormaakten en plots het hele kaartenhuis in elkaar dondert.
  Dit heeft alles te maken met name met de aristocratie welke steeds meer egoïstischer en corrupter wordt en niet meer dat doet waar ze voor gekozen zijn maar hun eigen zakken vult ten koste van alles waar democratie op gestoeld is.
  Ook een volk dat niet meer als roedel voor elkaar opkomt en zodoende een makkelijke prooi voor bovengenoemde.
  De volgende beschaving zal na een aantal generaties wederom een cyclus ondergaan net als de golven op de zee uit het dal herrijzen en hoogtij maken om daarna weer in chaos te verdwijnen.

 30. Als je de huidige realiteit in daden zou kunnen omzetten dan pleeg je een overval, met als wapen een mes en gekleed in een boerka en je weet dat je er zonder straf vanaf komt.
  Nu is dit wel bijzonder sarcastisch, maar helaas niet ver van de waarheid.
  Dit staat ons te wachten als we zo naïef blijven zoals we nu doen.
  .https://t.jwwb.nl/zOyYfLpgOsTXioYjZp6wLXOh_z0=/687×0/filters:quality(95)/f.jwwb.nl%2Fpublic%2Fu%2Fa%2Fw%2Ftemp-vsxsecbolfaualxmckal%2Fkc5wih%2FDetoekomstvanNederland-1.jpg

 31. Rutte is volgens mij de schrijver van de troonrede en de ministers waren daarmee accoord gegaan.
  Wat onze regering ons wil doen geloven is herzelfde als voor de 2e W.O.:” niets aan de hand bevolking, wij hebben alles onder controle”.
  Ze vergeten even dat nederlanders goed opgeleid zijn en zich ook via internet laten voorlichten.
  Wij zien een gevaar, nl de islam, op ons afkomen, maar hebben een passieve regering. Dat is eng.

 32. Het domme volk zit al slapend in het opperste van de mast.En laat alles om zich heen gebeuren zolang er maar brood en spelen zijn. De kapitein en de stuurman weten de weg niet De een wijst naar het oosten en de ander stuurt naar het westen. Dat het schip uiteindelijk stuk slaat op de riffen is een kwestie van tijd maar zal zeker gebeuren. Nederlander; blijf maar lekker slapen het is toch al te laat. Ik heb geen hoop meer voor dit land, het is reddeloos verloren. Overgegeven en verkwanseld aan de islam. Mijn arme kinderen en kleinkinderen die dan onder de sharia moeten leven.

 33. vreselijke bende is het..
  loop maar eens de regionale dagbladen per dag af, en iedere weekend zie je bij alle titels lokale steekpartijien.

  En in Den Haag is zit de regering in een toren ver van de werkelijkheid. De parlementsleden blijken geen menselijk prive leven te hebben om te lezen wat u ook kunt lezen.

  Kortom Bende

 34. Vandaag nog hoorde ik in Utrecht om een uur of 5 het geitengemekker/gejammer van die mega-moskee bij het centraal station. Afschuwelijk geluid. Snap niet dat het gedoogd wordt en volgens mij is het ook verboden.

 35. Yup. Zoals bijvoorbeeld verkeersregels genegeerd worden door de automobilist. Met regelmatig onnodige doden tot gevolg. Tel dat maar op bij je statistieken als overheid. Dezelfde overheid overigens die bolides en vehicles toelaat in stadsstraten en -lanen, op dijkwegen etc. die ontworpen waren in en voor tijden van voetgangers en paard en wagen.
  En onthaasten en onthaastingspolitiek, economisch en sociaal, in de voortschrijdende waanzin van de dag is bij de overheid ook ver te zoeken die enkel nog in eurosaldo’s denkt. De vooruitgang bracht ook 20% van de kinderen voor hun leven lang astmatisch en afhankelijk van medicijnen en beperkt in hun doen door luchtvervuiling.

  Het gaat u goed.

  Expat

 36. Zo zie je dat de MACHT alleen aan zich zelf denkt en op,kosten van de burger leeft.
  Ze zullen zich strakt ook moeten verantwoorden bij De God van Abraham Izaak en Jacob.

 37. Nederland slaapt en zal blijven slapen zo zitten ze in elkaar tot het weer te laat is
  Want we hebben het nog tegoed maar dat zal snel anders worden dom dom dom kijk om je heen

 38. Nieuwe Europese Commissie: “De Europese levenswijze, dat betekent mensen redden op zee”

  “De Europese levenswijze, dat betekent mensen redden op de Middellandse Zee, en geen havens sluiten”, verdedigde EVP-fractieleider Manfred Weber vandaag het initiatief van zijn landgenote.

  https://nl.metrotime.be/2019/09/17/news/nieuwe-europese-commissie-de-europese-levenswijze-dat-betekent-mensen-redden-op-zee/

  Tja, ten koste van de veiligheid, het loon, de kostenvergoedingen, de belastingvrijstellingen en het pensioen van de (onverkozen) leden van de Europese Commissie zal het alleszins niet gaan.

  Dat het gaat ten koste van de ‘nuttige idioten’ die voor politieke partijen gestemd hebben die deel uitmaken van de EVP kan me geen barst schelen, maar dat het ook ten koste gaat van mensen die vierkant tegen deze ‘soft-invasie’ zijn, is gewoon ‘wraakroepend’.

 39. En dit is nog maar het begin , houdt daar aub rekening mee , die ongewenste inboorlingen maken hier alles kapot incl. alle sociale voorzieningen , we worden bedrogen door de loophonden van de elitite . Ben maatregelen aan het nemen door te vertrekken naar elders.

 40. De gewone burger betaalt nu de prijs van het policor linkse geneuzel. En dan een koning die maar weer onzin uitkramen. Waarom laten we ons van onze vrijheid beroven en accepteren we deze teloorgang? Wat in eeuwen is opgebouwd wordt in een paar decennia afgebroken, onder het mom van tolerantie. De Nederlander is in principe inderdaad tolerant, maar dat kan niet gezegd worden van die zg vluchtelingen met hun moslimachtergrond. Hans Jansen, onze helaas ontvallen Arabist, zei het al: de islam is een gevaar voor het Westen. Helaas willen de kartelpartijen en zeker onze regering, dat niet erkennen en is de gewone burger derhalve de pineut. Onbegrijpelijk dat mensen dat niet inzien en Rutte lll blijven steunen.

Comments are closed.