Vluchtelingenwerker ontnuchterd: ‘Meesten willen niet werken en komen hier omdat alles gratis is’

Het Europese uitkeringenwalhalla is zo’n sterke magneet, dat wekelijks duizenden migranten er hun leven voor wagen door met gammele bootjes de Middellandse Zee op te gaan. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Meeste migranten weigeren te integreren en bouwen parallelle (islamitische) samenleving op – Vooral jonge migranten willen niet werken zodra ze door krijgen dat ze toch wel een uitkering krijgen

—————————————————————————————————————————————-

Het Duitse mainstream medium ‘Welt’ heeft het verhaal van de 67 jarige vluchtelingenwerker Gabriela B. geplaatst, waarin de vrouw zegt dat zij en veel van haar collega’s ontnuchterd zijn na jaren met migranten te hebben gewerkt. ‘Veel vluchtelingen gaan er allang vanuit dat bijna alles hier gratis is.’ Verder zijn er amper migranten bereid om te werken en te integreren in de Duitse samenleving. De meesten komen namelijk uit een islamitische cultuur, en kijken daarom met minachting neer op de Westerse gewoonten. Ook een ander kernonderdeel van die cultuur komt steeds duidelijk naar voren: velen komen hun beloften en afspraken niet na.

Voor haar pensionering werkte Gabriela B. in het strafrechtelijke systeem. Toen ze een Albanese tolk in een migrantenopvang moest oppakken, werd ze getroffen door de chaos die ze daar zag. Ze besloot om zich te gaan inzetten om migranten aan een baan of opleiding te helpen.

Meesten komen uit (islamitische) cultuur met ‘achterhaald vrouwenbeeld’

Na een paar jaar is haar aanvankelijke euforie om zoveel mensen te kunnen helpen verdwenen. Hetzelfde geldt voor veel van haar collega’s. Hulp is er meer dan genoeg voorhanden, maar het allergrootste probleem ligt bij de migranten zelf. De meesten ‘vertonen weinig bereidheid om überhaupt te gaan werken, vooral vaders met veel kinderen.’ De vrouwen zijn meestal moeder en/of zwanger, en mogen van hun mannen vaak sowieso geen baan zoeken.

De meeste migranten komen dan ook uit een (islamitische) cultuur met een ‘achterhaald vrouwenbeeld’, zoals ze het voorzichtig noemt. Dat was meerdere malen de reden dat migranten het contact met haar verbraken zodra ze een woning hadden gekregen.

‘Ook nadat we de mensen woningen hadden bezorgd was het voor ons belangrijk om contact te houden. Zo heb ik bijvoorbeeld geprobeerd om autochtone kinderen en vluchtelingenkinderen met elkaar in gesprek te brengen. Maar na een succesvolle woningbemiddeling waren contacten plotseling niet meer gewenst.’

Minachting van Westerse cultuur; geen zin om te werken

De openheid en vriendelijk die de migranten aanvankelijk tentoon spreidden bleek in veel gevallen niet oprecht, maar enkel bedoeld om te kunnen krijgen wat ze wilden. Dat is ook het gevolg van een diep wantrouwen naar onze Westerse cultuur. ‘Een vader had iets van de vrije levenswijze hier opgevangen, en dat kon hij niet verenigen met zijn wereldbeeld. Het stoorde hem dat meisjes zich hier in de zomer luchtig kleden.’

Voor een andere vader had ze haar pogingen om hem aan een werkplek te helpen opgegeven, omdat hij niet kon accepteren dat vrouwen hier leidinggevende functies hebben.

Vooral jonge vluchtelingen (de overgrote meerderheid) blijken al heel snel niet meer mee te werken aan het zoeken naar een baan of leerplek, zodra ze doorkrijgen dat ze hier zonder al teveel inspanning en zonder problemen rond kunnen komen (van uitkeringen en/of criminaliteit).

‘Goedgelovige, realiteitsvreemde helpers deel van het probleem’

Goedgelovige en realiteitsvreemde collega’s zijn deel van het probleem, zo zegt Gabriela. ‘Zij zien alles door een roze bril en prijzen de vluchtelingen de hemel in. Ik heb meegemaakt dat kleding die wij ze hadden gegeven niet werd aangenomen omdat het geen merkkleding was. Er zijn helpers die constant aanbieden als taxi te fungeren, hoewel er hier O.V. is dat de vluchtelingen allang kennen, en waar ze ook maandabonnementen voor hebben.’

‘Euforie is ontnuchtering geworden’

Gabriela helpt daarom alleen nog migranten die moeite doen om te integreren. Daar heeft ze wel een paar goede ervaringen mee. De meeste ervaringen met migranten zijn echter op een bittere teleurstelling uitgelopen, wat ook bij haar collega vluchtelingenwerkers zijn sporen heeft nagelaten.

‘De vluchtelingenwerkers waar ik nauwer contact mee heb zijn noch links noch rechts; wij zijn wereld-open en sociaal ingesteld. Maar we zijn wel kritischer geworden en hebben ons wereldbeeld bijgesteld. De euforie is ontnuchtering geworden.’

‘Ze gaan er allang vanuit dat bijna alles hier gratis is’

Zolang dat niet grondig en systematisch verandert, ziet Gabriela weinig kansen dat de houding en mentaliteit van migranten zal verbeteren. ‘Velen gaan er allang vanuit dat bijna alles gratis is. Dat is een probleem, omdat Duitsland de belangrijkste bestemming zal blijven (al neemt Nederland verhoudingsgewijs minstens zoveel migranten op) en onze sociale zekerheid de verkeerde prikkels geeft en vaak als een magneet werkt. Wij moeten deze problemen aanpakken.’

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruil)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. @spooky: 2:22 pm. U heeft gelijk, maar het zal niet gebeuren zolang de EUSSR blijft bestaan.

 2. zolang wij alles maar geven vinden zij het wel goed ,maar dat moet maar eens afgelopen zijn ze moeten eerst maar eens een baan gaan zoeken en daarna pas een huis krijgen want als ze niet willen werken moet daar ook geen beloning tegenover staan van een uitkering of huis doe net als Australië daar komen ze er gewoon niet meer in GRENZEN DICHT!!! en in het bootje terug sturen waarin ze gekomen zijn en niet oppikken als ze daar ronddobberen want dit doen ze expres! gewoon laten omdraaien en terug sturen is de beste oplossing en dan is het zo afgelopen met al die zogenaamde Asielzoekers geluk zoekers en criminelen zul je bedoelen dat is wat je binnen krijgt als je ze opvangt.en stank voor dank krijg je terug voor je opvang en het land wordt steeds voller !

 3. @Wim Bierman: 10:40 AM. Met U eens. En de politieke elite, die doen dit met boze opzet.

 4. Dus, econoom, wat doet zij als ethiopiër hier dan als asielzoeker als ze niet op de vlucht is voor daesh/is? Asiel is toch enkel voor oorlogsvluchtelingen en mensen op de loop voor daesh-terroristen?? Zijn de sociale voordelen in europa weer te verleidelijk geweest?
  In plaats van te gaan hardlopen uit verveling in de asielopvang in Nederland zou ze zich beter inzetten voor de ontwikkeling van haar thuisland Ethiopië en speciaal opkomen voor rechten van de vrouwen aldaar, te beginnen met de afgrijselijke verminking van baby’s/meisjes/vrouwen door vrouwenbesnijdenis!

 5. Jo, een merkwaardigr reactie. Zij komt uit Ethiopie. Daar zit geen ISIS. En ze is gaan trainen voor hardlopen om de verveling in de asielopvang in Nederland te verdrijven.

 6. Ik heb Klaver, Jetten, Remkes en Nijpels, alle hypocrieten, nog niet gezien op het Malieveld.
  Komt allen mensen!

  Grote mond de plucheplakkers, maar bang, goed zo, terecht, ga terug in je hol en kom nooit meer tevoorschijn. Mafketels.

 7. Geweldig, de politie trad niet op bij de boeren die toch de snelweg namen, het waren er gewoon te VEEL.

 8. Het plan is in werking, vernietig de huidige Europese bewoners. Het is alahmaal opzet. Onze lijders zijn niet geïnteresseerd in u behalve dan uw pensioengeld en spaargeld. Het is allemaal uitgedacht. In NL geen referendum meer, raden waarom niet? De huidige bevolking zal en moet ten onder gaan. Alles maar dan ook echt alles in EU moet kapot van de Bilderbergers. Hoera voor de boeren ! Die komen nog in opstand als ze de nek omgedraaid worden bet debiel beleid van nitwits in praatshows, activisten en BNners die totaal respectloos propagandeus omgaan met de beroepsgroep die elke dag ons ontbeit, lunch en avondeten bezorgt. Zij zelf hebben genoeg geld (va u gestolen) om de bizarre nutteloze belastingen te overleven. U helaas niet.

  Lees hier over het plan van de elite: https://eventnl.wordpress.com/2017/07/07/het-kalergi-plan-het-genocidale-plan-om-de-autochtone-naties-en-mensen-van-europa-te-vernietigen-juli-2017/

  Genocide heet dat. Wat is daarvoor de straf ook weer ? Het internationaal

 9. @ Econoom
  Als ik naar de kille cijfers kijk zie ik een ontluisterend beeld.
  https://www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2016/47/uitkeringen
  Zoals reeds eindeloos herhaald zie je dat beeld dan weer niet voor andere groepen zoals mensen uit China bijvoorbeeld. Om even aan te geven dat de slachtoffer rol nergens op gebaseerd is.
  Die zogenaamde culturele verrijking waar u het over heeft komt doordat u zich wellicht heeft laten misleiden. Pim Fortuyn vertelde de waarheid en moest uit de weg worden geruimd.
  Weet u serieus niet hoe zij over anders gelovigen denken?

 10. @econoom: wie wordt er beter van een sportprestatie behalve de sportvrouw/sportman en de entourage? Wat draagt dat concreet bij aan de maatschappij? Een pluimpje om fier te zijn om te winnen voor ‘jouw’ land dat niet je land is?
  Deze éne witte raaf ophemelen voor één sportprestatie terwijl er duizenden economische vluchtelingen jarenlang in de sociale hangmatten liggen te profiteren ten koste van de autochtone bevolking, vindt je dat zelf niet belachelijk?

 11. Aan Tycho die meent dat Surinamers ook profiteurs zijn wil ik graag even zeggen de slavernij vergeten en de Nederlandse koopvaardij landen leeghalen en de mensen als slaven gebruiken. Nee Nederlanders hebben het niet zo goed gedaan met de mensen uit hun kolonien.
  De echte vluchtelingen en de vele economische gelukszoekers die komen is een heel ander verhaal.
  Schijnt dat er zelfs folders verspreid werden in de landen waardoor ze op een bootje stappen. Ondersteund door de smokkelaars die mooie verhalen aandikken. Kom naar Europa huis geld en niet werken top top en kost de regering uiteindelijk de kop.

 12. Raveltje schreef:
  30/09/2019 om 12:25 pm
  Ik heb het wel over 1890 tot 1900

 13. Pieter, deze voormalige vluchtelinge voegt tenslotte iets toe aan Nederland. Daartoe behoren niet alleen economische prestaties, maar ook culturele en sportprestaties.

 14. Best Econoom, lang hard lopen heeft Sifan Hassan geleerd tijdens de vlucht, ook toen al lag ze aan kop !!! Als je achterna gezeten wordt door ISIS, dan wil je het wel op een lopen zetten, zo hard als je kan !!!

 15. Dus Bert, jij pleit dus voor een big brother, en bent dus voor de EUSSR ! Die big brother komt er wel, dat is voorzegt, maar dat jij daar voor bent, is niet best !!!

 16. wat is dat weer voor een vreemde opmerking (econoom)dus als je de 10,000 meter wint mag je wel worden toegelaten in nederland,allemaal blij?,kom op zeg,pieter

 17. Maar de voormalige vluchtelinge Sifan Hassan is voor Nederland wel wereldkampioen op de 10.000 meter atletiek geworden.

 18. Wat betreft europa, dit nog: geen énkele europarlementariër is ooit rechtstreeks en democratisch verkozen door het europese VOLK. Het is een óndemocratisch zootje van afgedankte politici om poen te scheppen en het kalergi plan/resolutie van straatsburg/nwo plan te installeren. Door het ESM hebben deze eu-dictators overigens zichzelf geniepig macht toegeëigend en zichzelf onaantastbaar verklaard, er is zelfs geen enkele rechtbank ter wereld bevoegd om te oordelen over hun misdaden tegen de europese bevolking en de centralisatie van macht over alle eu-lidstaten die hun soevereiniteit moeten opgeven. Daarom wordt de brexit ook gesaboteerd, uit angst dat meer eu-lidstaten zullen volgen zogauw zal blijken dat UK het veel beter zal doen (economisch/zelfbeschikking) na hun uitstap onder het juk van de wurgende eu-dictatuur uit, dat de vernietiging van heel europa beoogt. Je kunt er gewoon niet meer naast kijken…

 19. @Bert schreef:
  30/09/2019 om 11:38 am
  Je vergist je deerlijk door de schuld van het gevoerde beleid in de schoenen van de kiezers te willen schuiven, immers de politici weten maar ál te goed wat een degelijk beleid inhoudt om hun eigen bevolking een goed leven te bieden maar dat gunnen ze ons niet…armoede=controle…politieke ONWIL dus.
  Door allerlei kunstgrepen hebben politici de verkiezingen herleidt tot een schijnvertoning waarbij de kiezer het gevóel moet hebben dat zijn stem kan wegen op het gevoerde beleid, het bedrog en misleiding van inspraak, terwijl de politiek toch hun goesting en verborgen agenda uitvoeren, dat lijnrecht ingaat tegen het algemeen welzijn vd bevolking.
  Je kan voor een politicus of voor een partij stemmen voor een bepaald thema dat ze voorliegen om hun graaipostje te bemachtigen en waarvoor ze dan achteraf allerlei smoezen hebben om dat thema/beloftes niet te moeten nakomen.
  Is het dan de kíezer zijn schuld dat de belofte niet ingelost wordt of is het de schuld van de politieke huichelaar die enkel liegt om stemmen te winnen om aan de macht te geraken?
  De politiek weet maar al te goed wat de juiste, rechtvaardige manier van besturen is voor het welzijn van hun bevolking maar ze wíllen niet! Wanneer dringt de kwaadwilligheid en onwil van de politiek eindelijk eens door? Zij hebben het hélemaal niet goed voor met ons, dat komt telkens achteraf aan het licht en bewijzen ze overigens zelf en elke dag nog wel.

 20. Voor zo ver ik weet, mogen islamieten ook niet werken voor Joden, Christenen en heidenen !!!

 21. Goudsbloem
  Die mensen moesten naar Amerika omdat hier in de crisisjaren na de opbouw van Nederland en de oorlog
  in Indonesië geen werk en inkomen was. Ze moesten van onderen aan beginnen. Ook zijn er veel naar
  Canada en Australië gegaan, maar ze werden idd niet in de watten gelegd.

 22. Als ik zo de reacties op dit onderwerp en aanverwante onderwerpen lees, dan bekruipt me maar 1 gevoel. In grote lijnen heeft men dezelfde mening, de regering doet het niet goed en “Brussel”doet het fout etc etc. Allemaal geheel waar, maar ; wie kiest de overheid, wie kiest in europees verband? Dat zijn wij toch, de kiezer. De clou zit in de verdeeldheid, de clou zit in het tegen elkaar uitspelen van mensen en meningen die een omkeer willen, en wij, de kiezer, laten het gebeuren. Wat denkt u wat er gebeurt wanneer al de mensen die werkelijke verandering willen een vuist maken ? Het is de hoogste tijd voor een “sterke”man die allen verenigt zo kun je verandering afdwingen op een nette en democratische wijze. Waar is die man/vrouw?

 23. Deze vluchtelingenwerkster is er nog goed vanaf gekomen….anderen werden lastig gevallen, verkracht en zelfs vermoord door die ‘dankbare’ arme oorlogsvluchtelingen….maar die verhalen van medewerksters in asielcentra worden steevast voor het publiek verborgen gehouden.

  Natuurlijk zijn sociale uitkeringen het lokkertje van eu en onze eigen politiek om hun islamitische pionnetjes te kunnen binnenhalen die ze voor hun kar willen spannen om de autochtone europeaan te knechten door armoede en elk verworven recht te ontnemen.
  Door allerlei smoezen en misleiding de eigen bevolking in de armoede dwingen, ons opzadelen met schuldgevoelens zodat wij ons zonder protest laten bestelen om djizya te kunnen uitdelen aan de moslim invasie zodat hun superioriteit en onze inferioriteit wordt bevestigd, zoals islamieten verwachten.
  Van onze economie wordt een kerkhof gemaakt, door eu-maatregelen waarbij onze dure werkgelegenheid wordt overgeheveld naar goedkopere buitenlanden waarvoor dan eigen volk de schuld in de schoenen wordt geschoven om hun verworven arbeidsrechten en welvaart te kunnen ontnemen.

  Op verschillende manieren wordt door de politiek miljarden en miljarden belastinggeld versluisd en onttrokken aan onze economie om de economie van andere landen te laten groeien: oostblok (Polen vertrekken al terug naar hun land want de economie draait daar intussen beter dan bij ons!) islamitische, niet-eu landen zoals turkije, marokko en daar komen nu al de thuislanden van de vermeende vluchtelingen ook nog eens bij: midden-oosten en heel afrika – al deze mensen sturen hun uitkeringsgeld en dus óns (SZ)belastinggeld naar familie in hun thuislanden.

  Intussen jammeren de politieke criminelen over de miljarden tekorten, die ze zelf veroorzaken, om de vergrijzende europese autochtonen te kunnen bestelen van hun rechtmatige pensioen waarvoor ze jarenlang gezwoegd hebben.
  Alle sociale systemen, die bedoeld waren als vangnet voor wie bijdraagt door een loopbaan, worden voorbehouden aan deze vreemde parasieten die niet hoeven bij te dragen maar de pot mogen leegzuigen van de politiek terwijl de vergrijzende autochtoon selectief wordt uitgesloten waarvoor hij 45 jaar lang betaald en gezwoegd heeft.
  In BE werd het brugpensioen afgeschaft om oudere, ontslagen werknemers in de werkloosheid te kunnen parkeren tot hun pensioen.
  Er is momenteel weer een epidemie van ontslagen bij bedrijven waardoor steeds meer ouderen in de werkloosheid terecht komen – en dan komt de politiek weer op de proppen met verdeel-en-heers, door jaloerse en misleidde werkenden tegen deze werklozen uit te spelen verkrijgt de politiek de goedkeuring van de publieke opinie om deze ‘luie’ werklozen te straffen: gemeenschapsdienst moeten verlenen in ruil voor de uitkeringen waarvoor ze zelf betaald hebben door jarenlange bijdragen aan de SZ.
  Bovendien worden zo werknemers van reguliere jobs ook werkloos en krijgen werkgevers vooral goedkopere werkkrachten….intussen betalen wij met ons belastinggeld de lonen van al de gesubsidieerde flexi-nepjobs voor de bedrijven die steeds meer winst kunnen maken.
  Over vluchtelingen en migranten, die nooit een cent bijdroegen, wordt gezwegen, er wordt geen enkele inspanning gevraagd in ruil voor hun SZ-hangmatten waarvoor enkel de autochtone, vergrijzende bevolking werkt.
  Behalve economisch worden we verder ook aangevallen door moslim politici van oa turkse afkomst door religieuze islamregels proberen op te leggen aan openbare, sociale dienstencentra onder het mom van multicultureel:
  https://www.hln.be/in-de-buurt/houthalen-helchteren/geen-alcohol-en-alleen-halal-maaltijden-in-nieuw-dienstencentrum-we-wilden-de-drempel-zo-laag-mogelijk-houden~a8c6ee6b/

  De Vlaamse cultuur wordt in een Vláámse gemeente uitgesloten en eenzijdig vervangen door islamitische sharia met notabene de smoes van multicultureel.
  Behalve
  – dat onverdoofd slachten verboden is en halal voedsel dus niet mag geserveerd worden
  – dat multicultureel betekent dat iedereen de keuze kan hebben en er dus ook varkensvlees en vegan aangeboden móet worden
  – dat alcohol verbieden onwettig is
  schendt deze belgisch/turkse ocmw-voorzitter van een Vlaamse gemeente ook de grondwettelijke scheiding tussen kerk en staat door religieuze islam voorschriften te willen opleggen aan een maatschappelijk, openbaar dienstencentrum.
  Ziehier het ontvouwen van slavernij en islamisering in europa met medeplichtigheid van onze eigen politici en het wangedrocht eu.

 24. Een vriendin van mij doet in Nederland ook dergelijk werk en zegt in feite hetzelfde. Willen bijna allemaal niet werken. Waarom zouden ze.
  Als je niks hebt je krijgt 10,000 en een huis direct plus elke maand geld en subsidies en uit een land komt waar je het minder hebt geef je ze dan ongelijk als een idiote regering je dat aanbied. Wij zouden ook gaan. Die mensen zijn dan al dik tevreden dus waarom werken? Begrijpelijk het beleid beleid van de regeringen is dat niet en het hele theater van misleiding eromheen oeffff zou het ooit nog goedkomen? Nee de cultuurverschillen zullen niet veranderen door de eeuwen heen is dat bewezen. Integratie, de regering zal het even fixen. Geschiedenis zou voldoende bewijs moeten zijn.

 25. Hoe is het mogelijk dat iemand zo dwars van welke realiteit ook wenst te blijven. Eerst was zij een van de dwazen die hielpen om Europa te overspoelen met islam kolonisten, nu eindelijk is ze het licht gaan zien en geef toe dat ze verkeerde mensen heeft helpen binnen te halen en dan nog wil ze blijven geloven in haar utopisch waanidee dat sommigen van die kolonisten geen kolonisten zijn. Wat moet je met dit soort debielen*. Geeft ze straks toe dat zij heeft geholpen Europa en de Europese volkeren te verwoesten als haar daar zo’n asielparel haar hoofd wordt afgehakt, om dan, als dat mogelijk zou zijn, te stellen dat de zwarte islam kolonisten geen kwaadaardige kolonisten maar wel echte asielzoekers zijn, om nadat ze met een machete aan stukken is gesneden door een zwarte kolonist toe te geven dat…….. (maak de cirkel maar rond)
  *Sorry ‘econoom’ dat ik weer laat zien hoe beperkt mijn innerlijk fatsoen is.

 26. Die z.g.n vluchtelingen hebben in hun thuisland allang gekeken op het internet waar ze recht op hebben en hoe de wetgeving van hun beloofde land er uit ziet. Nee onze regeringen (de overheid) is gewoon de grote oorzaak van alle ellende en onze verstikkende wetgeving. 30 jaar geleden is het opgang gekomen, dat heeft men niet gedaan, Nu is het te laat.

 27. Het is gewoon de schuld van de overheid (van alle voormalige regeringen)die hadden 30 jaar geleden al moeten zien van dit gaat niet goed, maar ze hebben het gewoon maar over zich heen laten komen, nu kunnen we niet meer terug dank zij onze verstikkende wetgeving.

 28. @patatje oorlog
  Wie niet werkt zal ook niet eten staat er in de bijbel. Ik weet dat velen van mijn voorouders naar Amerika geëmigreerd zijn. Maar dacht je dat ze daar aan de overkant met de beurs open stonden. Nou echt niet. Velen zijn door een hel gegaan om werk te vinden en een goed bestaan op te bouwen. Alleen de Nederlandse regering is hier zo gek om iedereen een uitkering te geven van ons geld. En dat lokt die luie Afrikanen wel. En verder komen die moslims hier niet om te vechten want dan weten ze dat ze verloren zijn. Nee ze wachten tot ze met het krijgen van grote aantallen kinderen tot ze in de meerderheid zijn. En dan vallen ze aan. Allemaal het werk van de duivel. We leven in de eindtijd.

 29. De sociale voorzieningen zijn door rasechte ouders en voorouders dus eigen volk opgebouwd.
  Wat ik er dus zo negatief aan vind is dat wanneer degenen die hebben gevochten en gewerkt, gespaard geen
  aanspraak daarop kunnen maken omdat al dat geld naar de nieuwkomers gaat of naar de EUpot.
  Hoe minachtend dat volk neerzitten op mensen die zorgen voor b.v het eten, en de bureaucratie werkt daaraan
  doodleuk mee. Steeds hogere eisen en regels hoge boetes voor onzindingen en liefst oneindig betalen
  voor lange procedures. Wat is de economie toch bloeiend wanneer je het levensonderhoud aan banden legt.
  Het moet allemaal ogen voor de buitenkant, want oh die vreemdelingen……..
  Ons gezin heeft dat allemaal meegemaakt, omdat wij vertrouwden op een eerlijk en oprecht systeem.
  Het systeem zit vol rotte appels, de economie, de zorg en zelfs het gerecht.

 30. Moslims zijn uitwoners. Hun eigen land hebben ze door hun luiigheid ook uitgewoond. Vandaar dat het nu door het, ora non labora, zandbakken zijn. Zij zijn niet de enige. De Surinamers van de lichting Joop den Uyl kan er ook een houtje van en zo er zijn er nog vele landen op te noemen die van Nederland een scumdump maken. De autochtone bevolking wordt geterroriseerd en de mond gesnoerd. Onze eigen overtuigd werkelozen, zoals liefdadigheidsinstellingen, geloofsgenootschappen en intellectuelen met hun abracadabra (die niet willen weten dat intelligentie de moeder is van stupiditeit) houden hen, in eigenbelang, de hand boven het hoofd. Stel je voor dat zij vuile handen krijgen.

 31. Lafheid regeert onze regering, wegkijken en ontkenning van de werkelijkheid is hun beleid dat onvermijdelijk en regelrecht leidt tot een ramp over de rug van de autochtone bevolking. Wat onze regering zaait zal ze ook oogsten, of wie wind zaait zal storm oogsten.

 32. Allemaal oud nieuws.
  Beter een artikel maken over de Spanjaarden hoe die het moslimgevaar in 1500 en zoveel hebben aangepakt. Een andere oplossing is er niet en met de wetenschap van hun zouden wij het hier ook kunnen maar niet zolang de a-socialen hier het land en de EU regeren

 33. 95 % van die zogenaamde vluchtelingen is niet tevreden met veiligheid, maar passeert tientallen grenzen om juist die landen te kiezen die voldoen.
  1. Niets doen en toch geld ontvangen.
  2. Geen enkele noodzaak tot integreren.
  3. Familie kan op naam overkomen.
  4. Bevolking en politici zijn bang voor de discriminatie kaart.
  5. Religie is dominant boven ratio.
  6. Autochtone bevolking is bereid tot ondergeschikte rol.
  7. Zielig doen en acteren is altijd succesvol bij domme autochtone bevolking.
  8. Politiek laat zich simpel infiltreren.
  9. Uitkering is een recht volgens pact van Marrakesh.
  10. Alle rechten van autochtone bevolking horen ook de moslims toe!
  11. Plichten horen alleen toe aan autochtone bevolking.
  12. Zo kan ik nog uren door gaan.

 34. De vluchtelingenwerker is een fata morgana armer! Waarom passeren die zogenaamde vluchtelingen tig grenzen? Calculatie en opportunisme speelt hierin de hoofdrol.
  Kortom er zijn geen vluchtelingen, enkel calculerende profiteurs die er op rekenen dat ze er beter van worden. De VVD geeft ze alle ruimte, dus als je mee wil doen met de afbraak van land en rechten, dan stem je VVD!

 35. De moslims hebben eerlijk aangegeven dat ze hier niet zijn om te werken, maar om hun ideologie op te dringen. Enkelingen daar gelaten. De zg succesverhalen wordt breed uitgemeten in de media voor propeganda. 70%in nederland werkt niet, dat zal in duitsland ook zo zijn. Alleen: Wij hebben het niet willen inzien. Wij geloofden hun verhaaltjes. Nu zit de EU (bevolking) met de shit. De leiders geven niet toe, sterker nog ze stimuleren de immigratie. Hoe zal de samenleving er over 5 jaar uitzien?

 36. Tja, zij die niet werken krijgen gratis uitkering, gratis toeslagen en gratis voedsel (voedselbank). Zij die werken betalen belasting voor die uitkeringen en toeslagen en betalen teveel voor hun voedsel.
  De moslim beschouwt al de vrijwillige geschenken als Djizja, ongelovigenbelasting voor de heersers. Natuurlijk heeft dat een aanzuigende werking.

 37. Wat is dat toch, dat er nog zoveel mensen zijn die dit niet zien, niet willen zien? Naïviteit? Een te idealistische kijk op mensen? Nee, dit laatste kan het niet zijn, want juist door deze mensen die dit alles niet onder ogen willen zien, worden degenen die het wèl zien weggezet als extreem rechts etc. Het is dus niet een allesomvattende liefde voor de medemens die deze tolerantie, die onze cultuur ondermijnt, veroorzaakt. Want degenen die dit allemaal zonodig getolereerd willen zien, haten degenen met gezond verstand die tegen deze tolerantie waarschuwen.

  Wat ook zo merkwaardig is, is het feit dat we, ondanks nu al jarenlange negatieve ervaringen en dus vele gelegenheden het door verkiezingen te veranderen, nog steeds geregeerd worden door mensen die de realiteit van deze wantoestanden niet onder ogen willen zien. Deze beleidsmakers nemen het niet op voor hun eigen bevolking. Liefde voor eigenheid van land, cultuur en volk wordt afgeschilderd als negatief, onontwikkeld, een instelling om je voor te schamen.

  Wat ook op zijn minst vreemd genoemd kan worden, is het feit dat er langzamerhand heel veel mensen zijn die allang hebben begrepen dat het zo niet goed gaat, maar dat deze mensen niet in staat lijken te zijn zich te verenigen in een sterke beweging met een uitgesproken mening, een duidelijke stem en intelligente, integere vertegenwoordigers, om dit wanbeleid een halt toe te roepen. En dus blijft dit oordeel, over onze hoofden heen, tegen de wil van velen in, zich voltrekken. Alsof het geregiseerd wordt door een hogere macht.

 38. Alles gratis en goed verzorgd.
  Het is meer dan logisch dat iedereen zo oud wil worden.
  Maar een groei van 10000 mensen per maand zal uiteindelijk zijn tol eisen.
  Armoede en honger,als het zover is merk je het wel.
  Maar daarna volgt weer oorlog zoals altijd.

 39. Laten we beginnen met halal-vlees te verbieden… omdat dat heel goed is tegen CO2 en stikstof.

 40. Als er een nieuwe Vlaamse regering komt dan zullen de migranten het moeilijker krijgen, niets zal meer gratis zijn, en ze zullen niet zomaar aan een sociale woning kunnen komen, wij Vlamingen hebben geen recht op een sociale woning en moeten soms jaren wachten, en dan mag je de gemeente nog niet kiezen, vreemdelingen die hier zomaar binnen komen krijgen onmiddellijk een sociale woning zonder tegenprestatie en Vlaams leren hoeft ook al niet, ik ga binnenkort ook van nationaliteit veranderen, van Vlamingen hebben in feite geen identiteit, eigenlijk is het Belgische land een land dat niet bestaat het zijn pseudo – Fransen in feite: van laat maar waaien. shalom

 41. De oplossing is, dat alles wat ook maar iets met de islam te maken heeft moet worden verwijderd uit de Nederlandse en Europese samenleving, een tussen oplossing is er niet. Diegene die denken dat er wel valt samen te leven met dat islamitisch volk, die leeft in een sprookjes wereld en heeft de realiteit compleet uit het oog verloren. In vrede samenleven met moslims is een grote ILLUSIE.

Comments are closed.