Voormalige hoogste Duitse rechter: Merkel richt communistische eco-dictatuur op

Op steeds meer vlakken is Mark Rutte nog veel extremer dan zijn grote voorbeeld Angela Merkel. Afbeelding: (4).

—————————————————————————————————————————————

Nauwe banden tussen gevaarlijke extreemlinkse klimaatsekte Extinction Rebellion en de ‘Fridays for Future’ schoolstaking beweging – Duitsland gaat over op gas, maar in het klimaatkrankzinnige Nederland mag zelfs dat niet meer – Al 650.000 Nederlandse huishoudens in energie armoede gestort

—————————————————————————————————————————————-

Hans-Jürgen Papier, van 2002 tot 2010 de president van het Duitse Grondwettelijke Gerechtshof en daarmee de hoogste rechter van het land, waarschuwt dat bondskanselier Angela Merkel bezig is met het oprichten van een communistische ‘eco-dictatuur’, en ziet met lede ogen toe hoe de Duitse rechtsstaat dankzij haar ‘compleet faalt’. In ons eigen land zijn we op sommige vlakken al verder op weg naar zo’n extreemlinkse klimaatdictatuur, zoals de volslagen zinloze verlaging van de maximum snelheid naar 100 km/uur, daar waar het parlement onze Oosterburen een verlaging naar 130 juist met grote meerderheid heeft afgewezen omdat dit nul effect sorteert.

Nog even kort over die 130 naar 100 maatregel: Rob Jensen liet gisteren een paar fragmenten van Mark Rutte zien, die nog maar een paar jaar geleden folders uitdeelde waarin de VVD pleitte voor een verhoging van de max.snelheid naar 130. Rutte zei toen letterlijk dat dit ‘beter voor het milieu is, want dan ben je sneller thuis.’ (2)

Eco-dictatuur

In zijn nieuwe boek ‘Die Warnung’ (De Waarschuwing) stelt Hans-Jürgen Papier letterlijk dat Duitsland op dit moment –net als Nederland- in een communistische ‘eco-dictatuur’ wordt veranderd, ‘die niet in het belang van de samenleving is.’

In een interview met het blad Stern veegt de voormalige toprechter de vloer aan met het beleid van Merkel en haar regeringen. Zo treedt de politie amper op tegen de vaak gewelddadige blokkades en sabotage acties van de extremisten van de linksgroenradicale klimaatsekte ‘Extinction Rebellion’. ‘Hier trekt de rechtsstaat zich al bedenkelijk terug.’ Daardoor staat deze groep ‘praktisch boven de wet’.

Eén kliek: Greta Thunberg, Extinction Rebellion, Fridays for Future

Het is inmiddels aangetoond dat er nauwe banden zijn tussen de gevaarlijke sekte en de ‘Fridays for Future’ (schoolstaking) beweging. Men ondersteunt elkaar, werft leden voor elkaar, een veel Extinction leden doen ook met Fridays for Future protesten mee, wat de voorzitter van de klimaatsekte onlangs bevestigde.

Ook klimaatgodin Greta Thunberg en haar ‘adviseurs’ zijn met Extinction Rebellion verbonden. De linkse Zweedse activist Bo Thoren is één van de oprichters van wie Greta het idee van internationale schoolstakingen ‘voor het klimaat’ heeft. Andere ‘adviseur’ van Greta is de linksgroene Zweedse politica Janine O’Keeffe, die zowel lid is van Extinction als van Fridays.

In augustus van dit jaar bezocht Greta als morele ondersteuning een groep extreemlinkse activisten die een Duits bos hadden ‘bezet’. Bij hun gewelddadige protesten –waarbij met stenen en molotov cocktails werd gegooid- raakten meer dan 30 politie agenten gewond en werden grote vernielingen aangericht. Ook deze verkapte terroristen, die hun gezichten hadden bedenkt om niet herkend te worden, kregen openlijk bijval van Fridays for Future.

‘Afschrikwekkend gebrek aan afstand klimaatactivisten en gewelddadige extremisten’

Gregor Golland, de CDU fractievoorzitter van de deelstaat Nordrhein Westfalen, reageerde dat ‘de foto’s een afschrikwekkend gebrek aan afstand tussen de moraliserende vermeende klimaatredders en gewelddadige vermomde extremisten en antidemocraten laten zien. In de democratie laat je je gezicht zien en sta je voor je mening!’ Ook eem binnenlandse expert van het CDU, Christoph de Vries, constateerde dat ‘de grenzen tussen klimaatactivisten en extreemlinkse relschoppers nogal eens in elkaar overlopen.

Dus als u uw kind ooit weer laat meelopen met een ‘klimaatstaking’, bedenk dan dat dit idee niet afkomstig is van de 16 jarige Greta, maar van extreemlinksgroene anarchisten die ook uw welvaart en vrijheid compleet willen afbreken, en streven naar een wereldwijde communistische klimaatdictatuur waarin iedereen die zich op wat voor wijze dan ook verzet keihard zal worden onderdrukt.

Duitsland gaat over op gas, maar in Nederland mag zelfs dat niet meer

Om de klimaatdoelen van Parijs te halen mag Duitsland geen kolen meer verbranden, en gaat het land over op het veel schonere aardgas. Duitse gezinnen die overgaan krijgen daar zelfs € 750,- subsidie voor.

In het klimaatkrankzinnig geworden buurland Nederland is men nog veel verder doorgeslagen, en wordt straks juist iedereen verplicht van aardgas afgehaald, terwijl tegelijkertijd de klimaat/energie belastingen –die nu al 650.000 huishoudens in energie armoede hebben gestort (3)- ieder jaar fors worden verhoogd. Bestaande, nog maar net gebouwde kolencentrales worden veranderd in ‘biomassa’ centrales, die hele bossen opstoken en daarbij 95% meer CO2 uitstoten dan de zogenaamd ‘vervuilende’ kolencentrales.

 

 

Xander

(1) Anonymous
(2) Jensen (YouTube)
(3) AD
(4) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

13-11: Ruttes onmeetbare ‘hogere belang’: Hooguit 0,2% minder uitstoot door verlaging naar 100 km/uur
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
25-10: ‘Nu al jaarlijks 400.000 boeren minder door klimaatbeleid, voedseltekort het gevolg’
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
01-10: Boeren in opstand tegen linksgroenliberaal afbraakbeleid van Nederland
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
25-09: Maximum snelheid omlaag vanwege stikstof is volslagen zinloos en puur autootje pesten
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
10-04: ‘Nederlandse staat brengt natuur onherstelbare schade toe met massale kop bossen voor biomassa’ (/ Verdwijnen 70% insecten niet door klimaatverandering, maar door opzettelijk verwoesten Nederlandse bomen en bossen)
21-03: ‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. “Merkel richt communistische eco-dictatuur op”.

  Shit, dat wilde ik net doen.
  Wéér is iemand mij voor.

 2. Zeur zelden tot nooit over spelling, maar moet er nu toch wat van zeggen, omdat het me al vaker is opgevallen bij Xandernieuws. In het Nederlands schrijven we zoveel mogelijk aaneen. Energiearmoede, sabotageactie. Hoeft geen koppelteken tussen want ‘e’ plus ‘a’ vormt geen nieuwe klank. Weet je het niet en twijfel je, schrijf aaneen. Dat los van elkaar schrijven wordt Engelse ziekte genoemd. Erg onlogisch en je krijgt dan dingen als ‘lange afstandsloper’ ipv ‘langeafstandsloper’ …

 3. Er is een decennialang zorgvuldig voorbereide staatsgreep gaande maar vrijwel niemand wil het zien. men ziet het pas wanneer fabrieken moeten sluiten wegens een of andere “uitstootcrisis”, mensen plotseling werkloos zijn, hun hypotheek niet meer kunnen betalen, hun huis moeten laten veilen, zonder middelen op straat belanden.
  Allemaal doordat bepaalde machtige groeperingen van mening zijn dat de stikstofcrisis pas het begin is, een ‘amuse’ voorafgaand aan een uitgebreid diner.
  De term ‘amuse’ is gisteren onheilspellend gebruikt door D666 parlementariër Tjeerd de Groot. Vóór zijn kamerlidmaatschap heeft Tjeerd goed betaald in de keuken gekeken bij de Land- en Tuinbouw Organisatie, zodat hij deze beroepsgroep nu met insiderkennis om zeep kan gaan helpen – want zo werken deze linkse infiltranten.

  Misschien is de enige oplossing een tegen-staatsgreep.

 4. @ ronjaspers: 4:20 pm. Juist gezien van U. Maar de grote massa heeft het helaas niet in de gaten.

 5. De klimaathoax en stikstofleugen en de islamitische invasie hebben allemaal te maken met de New World Order Agenda.De satanische globalistische elite willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven voor deze satanische elite.Agenda 21 en 2030.

 6. M en haar tweelingziel, tegelijkertijd richt Nederland een internationsle gasrotonde in voor de internationale handel in aardgas. We importeren en exporteren.het wel, maar gebruiken het gas niet voor onze eigen burgers en bedrijven. Is dat niet vreemd?

 7. J. Vollenbroek (met zijn MOB, ‘Mob’ is ‘slang’ voor ‘Mafia’) en een rechter weten een ramp te veroorzaken voor de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking.
  De politiek werkt mee of lijkt vleugellam.
  Dat roept vragen op:
  – Wie kan/kunnen met welke juridische actie het huidige “beleid” keren?
  – Hoe wordt Vollenbroek gefinancierd? Met staatssubsidie? Via Postcode- en andere loterijen? Financiert het Nederlandse volk zijn eigen ondergang?

 8. @MP: inderdaad, met toenemende verbazing en afschuw moeten we bij elk artikel vaststellen dat kortzichtige domoren hun eigen ondergang fanatiek blijven eisen door de bedrieglijke, politieke maatregelen tegen zichzelf te verdedigen…zelfs als de politiek hun eigen leugens ontmaskeren en de ware bedoeling van maatregelen openlijk bekennen, wordt het niet geloofd…hoe zou dat toch maar komen? Geen grám gezond boerenverstand of logica meer? Compleet afgestompt zodat ze niet meer normaal kunnen denken en zichzelf schade berokkenen?
  On-voor-stel-baar.

 9. Ik hoop naar Spanje te verhuizen. Daar hebben zonnepanelen zin.veel zon is hitte. In de winter in benidorm heb je nog enig profeit omdat je airco kan verwarmen. Een airco die draait op de zon is ideaal. Hier in de winter hebben die panelen geen zin wegens grijze dagen, en zeer korte dagen. Opbrengst nihil, dus honderd procent betalen voor je stroom. Zomer hier…kun je alleen op hete dagen je warmtepomp gebruiken voor koeling. Maar zoveel dagen zijn dat niet. Dus dure investering.
  Mijn elektriciteits verbruik is slechts 1100 kWh per jaar. Reken maar uit, zonnepanelen rederen pas na 30 jaar of zo, oftewel…er zijn leukere manieren om je geld te besteden!

 10. @Qvic: 8:59 pm, op 14/11. U slaat de spijker op de kop. Klopt helemaal wat U zegt.

 11. @Eelke Piers
  zullen we de CV ketels eens nog energie zuiniger maken door warmte uit wisseling, zo als bekent confectie, wel daar kan geen warmte pomp tegen aan!

 12. Vaak wordt gezegd dat we naar een communistische dictatuur afglijden. Ik ga daar niet mee akkoord. Wie kennis heeft over hoe Nazi-Duitsland en Fascismo-Italia hun landen regeerden is het duidelijk.

  Er was recht op persoonlijk bezit en privébedrijven. Doch, die werden overspoeld door regularisaties. Dmv quotas, aanbevelingen en restricties werden bedrijven de facto opgelegd wat ze produceren, hoeveel, wanneer en aan welke verkoopsprijs. Net zoals ons door Brussel wordt opgelegd.

  We gaan of zijn helemaal niet in een communistische dictatuur.

  Dit is een fascistische dictatuur.

  Globalisme (en de VN) is inherent fascistisch. Met dat verschil dat multinationals en banken de wetten schrijven ipv een incoherente bende afgedankte, antidemocratische en corrupte politici.

 13. Zelfs de bladblazer moet weg! Het gaat nergens meer over en het wordt met de dag gekker! Lijkt wel of we worden gerund door psychopaten. Het ene probleem na het andere wordt er gecreëerd en de echte problemen worden extra versterkt. Hier zijn geen woorden meer voor. Blijkt ook nog eens dat Rutte een clubje orgaanmoordenaars in Syrië heeft gesteund met miljoenen. Maar ach dat kan de beste overkomen toch, gelukkig mogen die hier nu rustig in het westen wonen. Want ja er zijn hier al zoveel psychopaten, extra gezellig dus. Puur kwaad regeert en het zal nog veel erger worden omdat weinigen de puzzelstukjes in elkaar willen leggen.

 14. @ Econoom schreef:………….stroomslurpende warmtepompen…..
  De warmtepompen hebben een rendement van 3,5. (nu zelfs meer) Je stopte er 1 kW in er er komt voor 3,5 kW aan warmte uit.
  1 m3 gas heeft een warmte-inhoud van 10 kW. Als ik het verlies aan schoorsteen en transport op 10% stel heb ik dus 9kW warmte voor de gasprijs van 73 ct.
  Ik het 16 zonnepanelen op het dak en heb een overproduktie van ongeveer 1000 kW per jaar hiervoor zou ik 60 euro krijgen van de leverancier. Daarom heb ik een warmtepomp aangeschaft die de woonkamer en keuken verwarmt.
  Deze pomp heeft vanaf december tot nu iets meer dan 1000 kW verbruikt (met een energiemeter). De warmteopbrengst is dus 3,5 x 1000 = 3500 kW. wat weer gelijk is aan 3500 : 0,9 = 390 m3 gas á 0,73 = 285 euro. Ik verdien dus 225 euro
  Nu hopen dat de installatie meer dan 8 jaar meegaat om de investering terug te verdienen.
  Opmerking nog. Verander van energieleverancier en je krijgt nog een welkomsgeschenk van ongeveer 250 euro dan speel ik ongeveer kiet
  Dus Econoom, doe je nicknaam eer aan

 15. Het linkse klimaat hoax dat is niet gebaseerd op echte feiten, maar op hun omkoop gedrag. Want als een klimatoloog/natuurkundige met echte feiten en reële klimaat waarnemingen, zijn rapport zou publiceren. Ontvangt hij/zij daar niets voor. Maar als hij/zij in zijn rapport er op los fantaseert en dat de mens er verantwoordelijk voor wordt gesteld, dat het klimaat daardoor opwarmt. Dan kan hij/zij op een ruime vergoeding rekenen. Dit zelfde geldt ook voor de moslims vluchtelingen, die hier naar toe worden gehaald. Dat het een verrijking zou zijn i.p.v. de echte feiten en waarnemingen van het gevolg van die massale moslim invasie. Die hun gastlanden enkel willen onderwerpen en dood en verderf zaaien. Links is altijd al corrupt geweest, die linkse ideologie is gebaseerd op hun narcistische persoonlijkheidsstoornis. Zij hebben zelf een übermensch gevoel en denken dat zij altijd beter zijn, dan de rest van de bevolking. Daarom willen zij altijd de baas spelen over andere en die andere de les lezen. Maar zelf vinden zij, dat zij boven iedere wet staan. Dus onschendbaar zijn. Het kenmerk is dat narcistische mensen niet logisch kunnen (na)denken c.q, kunnen beredeneren en dat zij overgevoelig zijn voor kritiek en dat zij alle omkoopbaar zijn. Omdat zij altijd meer willen hebben, dan waar zij recht op hebben en dat zij altijd hun gelijk willen hebben. Hun geestelijke hersenafwijking is dan ook niet te genezen. Het zijn mensen die nooit geestelijk volwassen worden en blijven daardoor stilstaan op een geestelijk niveau van amper een 10 jarige. Die hebben namelijk ook nog niet het verantwoordelijkheid niveau bereikt. Dit soort mensen zijn over vertegenwoordigd in de politiek.

 16. Beste econoom:

  Aardgaswinning heeft, wat u blijkbaar is ontgaan, enorme problemen veroorzaakt voor mensen, woonachtig in de regio waar het wordt opgepompt en doet dat nog.
  U woont duidelijk elders ….

 17. Frau Merkel weet wel dat het communisme niet meer bestaat, maar toch, wanneer ik de titel van dit artikel lees, wil zij, Duitsland weer kennis laten maken met het echte communisme van Marx en Lenin …. . Maar hier in de rest van Europa is het niet veel anders : een autocratisch bestuur (ongelimiteerde macht) gevestigd in Brussel ( te vergelijken met de Duma ) en om het nog duurder, ingewikkelder te maken ook nog in Straatsburg en Luxemburg waar all-in 54.000 technocraten aanwezig moeten zijn waarvan er niet één op een democratische wijze gekozen is. Maandelijkse loonkosten ? Ga uw gang. Maandelijks ! …. Los van andere emolumenten . Kapsones, grootspraak en onvermogen wordt duur betaald.
  Het geld, wat inmiddels er niet meer is moet toch, hoe dan ook, blijven ‘rollen’ . Duitsland , ja dat ‘rijke’ Duitsland kan haar staatsleningen (looptijd30 jaar) met een negatieve ! rente van 0,11 % zelfs niet meer verkopen. Ook hier, kapsones , grootspraak en onvermogen, de trein die Europa moest gaan trekken vertoont steeds meer mankementen ; Das Wirtschafts wunder ist alle. Dat mooie landschappelijk land is inmiddels verkracht door enorme vlaktes met ‘glas’ te bedekken en staat vol, vol met wind turbines. En Nederland zou hét ‘trekpaard’ van eco moeten zijn, nou dat belooft nog wat. Denkt Brussel nu echt dat met idiote CO II bepalingen Europa op deze manier te redden is, een boost voor Jan en alleman ? Emissie certificaten = schone lucht kopen uit het buitenland : een ware oplichterij, egoïsme in topvorm ! Duitsland gaat over in gas …. wir schaffen das ….
  Het kapitalisme heeft grotendeels verzaakt, het communisme bestaat niet meer én op sociaal niveau brand inmiddels de hele wereld.

 18. Mevrouw Merkel was in de voormalige DDR een fanatieke aanhanger van het fascistische regime.De basis van het socialisme is haar met de paplepel ingegoten. Haar vader was dominee en verhuisde met zijn gezin vrijwillig naar de DDR. De familie had een privilege,vrij reizen naar het westen en voor mevrouw Merkel had de Wende niet gehoeven. Ze ontpopt zich nu als een wolf in schaapskleren . Van nationaal socialisme naar……. zegt u het maar.

 19. @ Bundy: 6:16 pm. Daar ben ook ik van overtuigd, Bundy. Het is een groot satanisch plan, dat zich aan het ontvouwen is. En het zou zo maar kunnen zijn, dat de anti-christ zich manifesteert juist in Europa.

 20. Wederom blijkt dat bij links geldt, dat het doel ALLE middelen heiligt. Eerst een niet bestaande CI2 crisis en nu een niet bestaande stikstofcrisis. Wanneer worden dit soort landverraders eens vervolgd.

 21. Als dit zo door gaat,zie ik maar éen uitweg:Vertrek uit Nederland.Alles wordt je hier door je strot gedouwd.En waar is het protest uit de samenleving?
  Over éen ding zijn we eens:Dit kabinet moet weg.

 22. Wanneer je alle bijzaken van de hoofdzaken kunt scheiden , kom je uit bij de woorden van @ Cefas .
  Zonder toestemming wil ik hierbij zijn / haar zo ware woorden nog eén maal herhalen ::
  Heel dat zelfbedachte klimaatgedoe is een afleidingsmanoeuvre van de werkelijke problemen i/c islam, geheime genootschappen en andere globalistich/socialistische activiteiten die het daglicht niet kunnen verdragen. Dit alles aangestuurd door de duisternis. De vader der leugen, zijn tijd is kort, dat weet hij want de Messias komt spoedig.

 23. Demonische machten “ scheren “ over west Europa.
  En gezien de vele opstanden en onlusten en oorlogen en natuurrampen, in vele landen, over de hele wereld.
  Onzichtbare machten, ongrijpbare besmettelijke machten en alom als demonen aanwezig.
  Totdat er een “ grote” dictator “ opstaat”/ “ benoemd” en geroemd wordt en hij verklaard : “ Zo gaan we het doen “
  Deze dictator zal zulke ultieme goede en juiste ideeën hebben dat de hele wereld hem zal bewonderen en
  achter hem aan zal gaan lopen.
  Zijn Naam; vult u maar in…………..

 24. Nederland is bevangen door een tovergeest die het het gezonde boerenverstand verre overtreft inzake het klimaat. Nederland gaat de wereld redden toch? Of Nederland maakt zich onsterfelijk belachelijk.

 25. Op een enkeling na, zijn het altijd ex-functionarissen of gepensioneerden die voor misstanden waarschuwen. Ze zijn dus medeplichtig (geweest) aan hetgeen ze nu voor waarschuwen. Maar goed, dat Merkel een ‘ex’ DDR marxist is dat wordt steeds duidelijker.

 26. Van het gas af is onzin. Aardgas is een bijzonder schone brandstof. Vervolgens zouden ee moryen overschakelen op stroomslurpende warmtepompen. De burgers worden hier alleen maar op kosten gejaagd terwijl het milieueffect
  Minimaal of zelfs afwezig is. He5zelfde geldt voor biomassa waarvoor elders in de wereld bomen moeten worden gekapt. Met andere woorden, het energiebeleid van Rutte 3 is volkomen ondoordacht.

 27. Geheel eens met het artikel. En ik verdacht Merkel al veel langer. Zij is een crypto-communiste van het zuiverste soort.

Comments are closed.