Facebook verklaart oorlog aan rechts en bant bekende conservatieven

‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist’ (Afbeelding: Paul Joseph Watson (2))

—————————————————————————————————————————————-

Onder leiding van de extreemlinkse globalist Mark Zuckerberg heeft Facebook nu echt de oorlog verklaard aan rechts. Bekende conservatieven en ‘populisten’ zoals Paul Joseph Watson, Milo Yiannopoulos, Laura Loomer en Alex Jones hebben zowel op Facebook als op Instagram onmiddellijk een ban gekregen. Om de schijn van onpartijdigheid op te houden werd ook Louis Farrakhan, een van de bekendste antisemitische islamisten van Amerika, op het zwarte lijstje gezet.

De populaire conservatieve YouTuber en Infowars/Prison Planet journalist Paul Joseph Watson bevestigde dat hij niet een van de reglementen van Facebook heeft overtreden, maar desondanks toch verbannen is. ‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist,’ gaf hij als commentaar.

Pagina’s en groepen die artikelen en informatie van Infowars herhalen of ernaar verwijzen krijgen ook een ban, zo heeft Facebook volgens een woordvoerder besloten. De reden zou het promoten van ‘haat en geweld’ door voorman Alex Jones zijn. (1)

Enkele grote kanalen zoals CNN en The Washington Post plaatsten binnen enkele minuten van elkaar hetzelfde nieuws over het verbannen van conservatieven, wat voor velen weer een bevestiging was dat de massamedia allemaal in hetzelfde (linkse) bed slapen, en vast van plan zijn om ieder conservatief en rechts geluid tot zwijgen te brengen. (2)

‘Dodelijk tegenoffensief van de globalisten’

Volgens Alex Jones ‘weten de globalisten dat hun dagen zijn geteld’, en daarom ‘een dodelijk tegenoffensief’ tegen de snelle opkomst van de rechts-conservatieve vrijheidsbeweging hebben gelanceerd. Die zet zich in zowel de VS als Europa in voor het herstel van het zelfbeschikkingsrecht en de soevereiniteit, grenzen en culturen van de verschillende volken, en verzet zich tegen de in de maak zijnde totalitaire grenzen-loze geïslamiseerde superstaat structuur van de globalisten.

Ook in de EU en Nederland kunnen we in de aanloop naar de EP verkiezingen op 23 mei van de meeste media de nodige eenzijdige anti-conservatieve propaganda verwachten. Alle valse en misleidende nepnieuws methoden zullen uit de kast worden getrokken om het ‘populistische’ gedachtegoed in de hoek van extreemrechts en racistisch te plaatsen.

Mochten de vrijheidspartijen en –beweging echter toch heel groot worden, dan heeft EC-president Jean-Claude Juncker al gezegd dat zij desondanks geen enkele hoge post zullen krijgen (zie artikel van gisteren).

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars

 

Zie ook o.a.:

02-05: EU president: Rechtspopulisten krijgen na verkiezingen geen enkele hoge functie

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. (verbeterd)
  @Tom Hendrix
  Segers en Jodenhaat

  Segers schuift de Jodenhaat ook in de schoenen van die paar extreme rechtse fans bij Ajax die Joden, Joden, Joden scanderen. De werkelijke oorzaak van het toegenomen antisemitisme, de Marokkaanse etterjes in Amsterdam ( Cohen noemde ze ooit nog anders toen hij even niet doorhad dat er nog een micro aan stond ) worden s-links gebagatelliseerd door het niet benoemen van de vredesreligiewaanzin als wereldwijd genocide-model-op-niet-vredesreligiewaanzin-volgers:

  Maar waarom vluchten Joden dan uit Europa meneer Segers?

  https://www.hpdetijd.nl/columns/meneer-segers/?fbclid=IwAR3pkVkJRBO0Lg8KwJnLa59jXdbt_129THtufYJPBBFyPULMr9HEg21SeQM

  En daarom worden Jezidi’s teruggestuurd en worden hun moordenaars en verkrachters, gelauwerd door de Nederlandse Staat via de asielindustrie.

  Mensen stem ze weg, allemaal, 23 mei. Stem ze alstublieft weg, ook al versieren ze hun politiek clubjes zelfs met de Naam boven alle naam nietwaar CDA en CU!

  Stem ze weg de zieke geesten

  Le Chaim!
  Shalom

 2. Dus de voorstanders vinden een herhaling van Christchurch (moslimmoord en Srilanka ( christenenmoord ,enz.enz.gerechtvaardigd?

 3. Rechts Nederland heeft geen stem in het EP? Geen functie wordt aan rechts gegeven?
  Juncker is aan het boycotten,met communistische standpunten. Censuur.

 4. @ Nieuw Begin: 2:49. pm. Een grote huichelaar is die Segers. U heeft volkomen gelijk. En onze kinderen en kleinkinderen, gaan geheid de dupe worden van het duivelse Marrakesh Pact.

 5. @Oma: 12:28 pm. En weet U wat Oma, ik zie deze bojaren der EUSSR in staat, de politie en het leger tegen de eigen bevolkingen van Europa in te zetten.

 6. Duuus…..als je links aanhoudt….
  met naam, toenaam, postzegel en evt adres op het politieblad van suikerbult,
  Soort naslag werk voor de volgende generatie of vijanden van links,wat een sufferds 😂🤣

 7. Mijn vrouw en ik stemmen zo wie zo op fvd .weg met het stelletje cognac zuipende elite uit en in Brussel .

 8. https://www.telegraaf.nl/nieuws/3530694/over-geweld-tegen-joden-wordt-weer-gezwegen

  Ziet hoe Segers van de CU na het ondertekenen van het Marrakesh pact loopt te janken ( pal voor de 23 mei EU parlement-verkiezingen) over het toenemend antisemitisme.

  Nou meneer Segers, dat is vooral uw medeverantwoordelijkheid om te flirten met GL ( wat antisemitisch is ( zie:

  https://saltmines.nl/2019/02/17/groenlinks-moet-afstand-nemen-van-antisemitische-haatclub-bds/

  )
  uw tekenen van Marrakesh waardoor de lidstaten gedwongen worden door Brussel vooral de grenzen open te zetten voor m.n. islamieten uit Nrd Afrika en het M.O.

  en dat u keer op keer gewaarschuwd zoudt kunnen. wezen omtrent de agenda van Brussel die duidelijk voor de islam tekent ( zoals Merkel en Macron willen) en tegen de Joods-Christelijke cultuur waar o.a. Dhr Wilders als enige zowat het voor opneemt waardoor juist ‘Christenen’ zoals u niet met hem willen regeren en netzomen met FvD.

  U bent gewoon een ontzettende hypocriet of als u te goeder trouw was zoals met Marrakesh niet geschikt voor het voeren van verstandige immigratie politiek waar nu de Joodse gemeenschap het terechte besluit neemt Europa maar de rug toe te keren. Het is wel te laat mijnheer Segers.
  U wilt de grenzen openzetten en slaaf het Brussel beleid volgen? Zelfs de mannenbroeders van de SGP wordt het thans te gortig. U heb ik nog niet gehoord:

  https://www.trouw.nl/democratie/na-13-jaar-sneuvelt-het-eu-plan-van-sgp-er-van-der-staaij~a55a6526/

  Ik raad u aan eens beter de columns van Leon de Winter te lezen. Hij is namelijk zelf ook Joods en heeft veel over Marrakesh geschreven en andere issues die de Joodse gemeenschap bezig houden. En waarom wilt u niet met Wilders regeren? Vrome Christenen…houdt het dan nooit op?????????????

  Shalom allen

 9. Ik heb dit bericht van Xander gedownload op facebook . Ben benieuwd wanneer ik een ban krijg.

 10. wat ik denk dat er gewoon meer politieke partijen moeten komen om het partijkartel weg te vagen

 11. als ze conservatieven van de lijst schrappen , dan moeten ze dat ook doen bij de linkse extremisten!!!

 12. “Ook in de EU en Nederland kunnen we in de aanloop naar de EP verkiezingen op 23 mei van de meeste media de nodige eenzijdige anti-conservatieve propaganda verwachten. Alle valse en misleidende nepnieuws methoden zullen uit de kast worden getrokken om het ‘populistische’ gedachtegoed in de hoek van extreemrechts en racistisch te plaatsen. ”
  Hoe harder ze spuwen op extreem rechts en vaderlandslievende, rechtgeaarde, autochtone mensen afschilderen als racisten voor het opkomen van hun eigen identiteit, hoe meer bijval en winst rechts zal maken.
  Er zal dus net het tegengestelde bekomen worden van wat linkse globalisten beogen, dus laat ze maar komen met hun misleidende, zelfverloochenende en discriminerende nepnieuws…die rotte haring braadt niet meer, de massa is het verraad, hun voorgehouden zelfkastijding, opzadelen met schuldgevoelens, betutteling door regelneverij, censuur en beledigen door linkse judassen van eigen bodem spuugzat.
  Massaal dat smerige smoelenboek verlaten, net als ik al jaren geleden reeds gedaan heb: wég met die waanzin waar de wereld knettergek mee gemaakt wordt!

 13. Wanneer verslikt j.c. juncker zich een keer in de door ons duur betaalde cognac. De EU is door en door verrot, maar dat betekent ook dat het einde in zicht is. Want Brussel kronkelt als een slang alle kanten op, als het maar in hun eigen voordeel is. Maar een slang gaat op den duur vervellen, en dan …

  Hoop niet dat XN verbannen wordt, want een prachtige site. Wat is erger ons laten overheersen door een achterlijke ideologie of vrijheid van meningsuiting ?

  Ik stem wel en gisteren nog mensen overgehaald om wel te stemmen, op uiterst rechts, en er gingen ogen open. Meer kan ik niet doen, maar ik vertel kort en bondig wat er aan de hand is.

 14. Het EU-paard van Troje is Europa en ons land binnen. De eeste stap naar totalitaire socialistisch- facistische dictatuur is gezet: Censuur!!!!

 15. Je moet eens een Marokkaan de toegang ontzeggen omdat je niks dan ellende hebt met alleen die groep. Enfin, zo begint het steeds meer op de jaren dertig van de vorige eeuw te lijken. En de lemmings denken allemaal vrolijk dat dit nu wel een keer wel goed zal eindigen. Echt zielig.

 16. Wie nooit de staten waar marxisten aan de macht zijn beter gekent heeft, dan alleen maar een toeristish bezoekje te brengen, kan niet begrijpen wat deze politieke ideologie op het persoonlijk vlak teweegbrengd.
  Het is zoals een kanker, het brengt de meest negatieve reacties van een mens naar boven.
  Haat, jalousie,afgunst veroorzaakt door algemene armoede, omdat deze ideologie, alles planifieert wat voor u goed genoeg is.
  In tegenstelling van het kapitalisme die alles produceert wat u graag wilt kopen.

  Anders gezegd collectieve maatschappij waar iedereen gelijk is of individuele maatschappij waar men zich zelf mag zijn.

  In ideologische termen van godsdienst en marxisten” houd ze arm en dom” dan kan men ze alles wijs maken en houd men ze onder controle door ze juist genoeg te laten verdienen dat ze geen reserve kunnen opbouwen en totaal afhankelijk zijn van de god der mensheid wat men ” geld” noemt.

  Deze woorden zijn geldig voor wie de moed heeft in de spiegel te kijken en na te denken.

  Maak mij geen illusie omdat de maatschappij uit meer dan 50% pubers bestaat die nooit tot volwassen worden en dichter bij de chimpansee blijft dan bij de mens.

 17. Hadden we anders van deze “rode organen”, kunnen verwachten?

 18. Waarom start niemand een nieuw Facebook: Freedom Book waarop dan wat mij betreft alle linkse leeghoofden, globalistische terroristen en terroristische islamieten geweerd worden. Op z’n minst de moeite waard om die schooier Zuikerberg eens dwars te zitten en zijn walgelijk bedrijf, dat ik al vijf jaar geleden de rug toedraaide, onderuit te halen. Voordeel is ook dat dan de vrijheidsstrijders, wij dus, eens een groot internationaal medium tot onze beschikking hebben en zo de globalistische terroristen, vijandige islamitische binnendringers en fascistische Antifa beter kunnen bestrijden en aanpakken.

Comments are closed.