EU president: Rechtspopulisten krijgen na verkiezingen geen enkele hoge functie

Juncker noemt Zuid Afrika –met massale armoede, grote maatschappelijke spanningen en de hoogste criminaliteitscijfers ter wereld- als grote voorbeeld – ‘Over een paar jaar zullen ongehoorzame lidstaten ons niet meer kunnen storen’ –Frans Timmermans weet het al zeker: hij wordt na Juncker het nieuwe gezicht van de totalitaire linksfascistische EU-superstaat. (Afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

————————————————————————————————————————————–

De ‘democratische’ Europese Unie heeft zich weer eens van zijn beste kant getoond. Jean-Claude Juncker, president van de Europese Commissie, heeft gezegd dat rechtspopulistische partijen, die in de peilingen op forse winst staan, na de verkiezingen geen enkele hoge functie zullen krijgen. De boodschap is dus: stem enkel op de ons goedgezinde –en dus ‘goedgekeurde’- partijen. In Nederland komt dat neer op vrijwel alle partijen, met uitzondering van het Forum voor Democratie en de PVV. Wat iedere vrijheidslievende kiezer ertoe zou moeten bewegen op 23 mei juist op een van deze twee partijen te stemmen.

Niemand zal totalitaire superstaat in de weg mogen staan

Niemand van de ’rechtspopulistische’ vrijheidspartijen zal de macht krijgen het ‘integratieproces’ te verstoren, aldus Juncker in een interview met het Poolse Rzeczpospolita. Er zal hoe dan ook één grote, totaal vanuit Brussel geregeerde totalitaire superstaat komen, waaraan de nationale landen en hun parlementen ook het laatste restje van hun soevereiniteit en zeggenschap zullen kwijtraken.

Alleenheerser Juncker gaat er prat op dat ‘niemand weet dat ik de laatste keer zes kandidaten voor de Commissie, die door de nationale regeringen werden voorgesteld, heb afgewezen. Vergeet niet dat de regeringen enkel voorstellen mogen doen. De Commissiepresident is degene die een kandidaat accepteert en hem verantwoordelijkheid toewijst.’

‘Polen gaan vanwege geld toch nooit uit de EU’

Daarbij maakt het Brussel totaal niet uit of de in Polen regerende Partij voor Recht en Gerechtigheid (PiS) of juist de door Brussel ondersteunde oppositie wint – Polen zal vanwege de ‘geld geschenken’ sowieso nooit uit de EU treden, zo zou Juncker volgens Breitbart met een spottende grijns hebben gezegd.

Het volgende moment sprak de immer verwarde Juncker zich weer tegen door te stellen dat de Europeanen niet moeten geloven dat Polen enkel om financiële redenen lid van de EU is geworden, maar vanwege de ‘gemeenschappelijke waarden met andere EU-landen’. De hoge betalingen aan het land zouden een beloning zijn voor de hervormingen, aldus ‘de zuiplap’, zoals hij in wandelgangen –en ver daarbuiten- bekend staat.

Het besluit van Brussel om Polen met sancties te straffen rechtvaardigde hij omdat de regering in Warschau ‘een verkeerde hervorming van Justitie’ wilde doorzetten die tegen ‘de democratische standaarden’ inging. In realiteit ging het erom om de ook in Polen door de linksliberale pro-EU elite ondermijnde gerechtelijke macht in balans te brengen door ook conservatieve rechters weer een kans te geven.

Ongehoorzame landen ‘zullen ons over paar jaar niet meer storen’

Zo zijn er nog wel meer landen die een zekere ‘ongehoorzaamheid’ aan Brussel vertonen, maar ‘over een paar jaar zal dat ons niet meer storen,’ aldus Juncker, die binnenkort opgevolgd wordt door zijn trouwe maatje en ‘partner-in-crime’ Frans Timmermans (zoals die dat met zekerheid schijnt te weten).

Met andere woorden: dan is de EU wat Brussel betreft definitief in een fascistische dictatuur veranderd en zo het gevreesde ‘Vierde Rijk’ geworden. ‘EU = Europa’s Untergang’, zoals iemand het treffend samenvatte.

Voor ‘weerspannige’ landen zoals Polen en Hongarije noemt Juncker als groot voorbeeld van ‘vrijheid’–off all places- Zuid Afrika, het land met al jarenlang de hoogste misdaadcijfers ter wereld, massale armoede en voortdurende grote maatschappelijke spanningen. Zodat u even een ideetje heeft wat voor toekomst de Europese massa immigratie elite voor u en uw (klein)kinderen in gedachten heeft.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. En wat nou als dit enge linkse gedachtengoed niet ten val wordt gebracht? Wij moeten als volk de handen ineen slaan en opstaan, niet met kaarsen en tebbyberen maar als de gele hesjes in het kwadraat!!

 2. @Qvic: 9:21 pm op 3/5. Beter had ik het niet kunnen verwoorden. Prima uit de doeken gedaan.

 3. In Nederland is de grondwet buitenspel gezet, omdat de EU in strijd met deze grondwet is. Omdat Nederland een koninkrijk is en dat er dan geen macht boven het koningshuis gesteld kan worden. Want dan zou het ook betekenen dat alle grondstukken van het koninkrijk onder de EU moet vallen. Zoals de bovenwindse eilanden e.d. en dat is niet het geval, dus hier klopt iets niet met die huidige constructie van de grondwet buitenspel zetten. En dan zou de huidige Koning geen Koning meer zijn, maar enkel nog een soort van voorzitter zijn. Deze gang van zaken om onze grondwet buitenspel te zetten heeft er ook voor gezorgd dat alle autochtonen Nederlanders niet meer kunnen beroepen op universele internationale mensenrechten (al onze rechten zijn hier door ons ontnomen) en dat we nu o.a. verplicht moeten betalen voor onze zorgverzekeringen. Terwijl iedere immigrant vrij gesteld wordt om deze te moeten betalen, want zij genieten wel van deze universele internationale mensenrechten. Zoals de zorgplicht van de gemeentes. Deze constructie van de grondwet buitenspel te zetten, danken we aan de VVD, PvdA, CDA en D’66. Toen dat eenmaal een feit werd is de grote privatisering van de ooit staatsondernemingen begonnen en zijn de kosten voor de burgers mega geëxplodeerd. Dat allemaal voor het instant brengen voor het 4e rijk, waar de multinationals en de banken de Septer zwaaien en waar Timmermans een loop jongen voor is. De EU heeft de burgers nog enkel dove ellende gebracht, want alles is duurder geworden en onze inspraak staat enkel nog op papier, maar heeft geen enkele waarde meer. Want bij alle verkiezingen worden de uitkomsten zo gemanipuleerd dat de uitkomst altijd positief zullen zijn voor de zittende partijen.

 4. @Casper: 12:13 pm. U noemt terecht; het opheffen van het referendum, en de 61% tegenstemmen, tegen de Europese Grondwet. Maar waarom zijn er nog zoveel domme kiezers die op de partijen blijven stemmen, die verantwoordelijk hiervoor zijn? Ik heb geen enkel vertrouwen meer in het gros van de kiezers. Met hun niveau van hooguit: “de twee pinten”.

 5. 1000 Bommen en granaten erop zou Lambik zeggen.

  Zeer verontrustend, er moet toch iets zijn of opstaan om dit te verdrijven, daarom houd ik vol dat de moord op Pim een complot is.
  En het opheffen van het referendum. En 1 juni 2005 stemde 61% tegen de Europese grondwet, gewoon weg geveegd.

 6. @Nicolaas Porter:
  “We kunnen er op vertrouwen dat deze ondemocratische machten tenslotte aan het kortste eind zullen trekken. Hun “macht” is gebaseerd op zand. De werkelijke macht ligt bij ons collectieve bewustzijn wat nu nog slapend lijkt maar zal ontwaken als het er echt op aan komt.”
  Inderdaad. Maar hun macht is gebaseerd op hebzucht en elk systeem, gebaseerd op hebzucht, is gedoemd te verdwijnen: zal vernietigd worden óf moeten transformeren tot ten dienste van het algemeen welzijn…zie maar hoe het financiële systeem afbrokkelt, hoe het politieke systeem onder vuur ligt wereldwijd…en dat is te danken aan de toenemende bewustwording van ons collectieve bewustzijn…en daar kan geen elite tegenop en dat weten ze…..volgens mij is dan ook 5G een poging tot mind control om toch de machtscontrole die hen ontglipt krampachtig in hun klauwen pogen te houden.
  Maar het zal niet lukken want de geest is reeds uit de fles en die krijgen ze er nooit meer terug in.

 7. Het zijn de gevolgen van ons kiesgedrag.
  Schiet niet op de man maar op de partijen die wij gekozen hebben.
  De christen democraten, socialisten, liberalen de hoofdacteurs en binnenkort de oud kommunisten nu onder de paraplu van de groenen.
  Dat zijn deze die wij moeten de rug keren.
  Natuurlijk verketteren ze alle andere partijen die anders denken dan hun ideologisch fanatisme.
  Kiezer probeer te kijken in de spiegel en even na te denken.
  Uw toekomst ligt in uw handen niet in deze van een of ander man.
  Democratie geeft U het voorrecht om over uw toekomst te beslidssen.
  In een dictatuur die het gevolg zou zijn, indien dezelfde partijen aan de mact kunnen blijven, zou dat recht niet meer bestaan. Maar dat zou U ,uw kinderen en kleinkinderen ondervinden als het te laat is.

 8. Censuur! Teken aan de wand van deze links-fascistische elite met in hun kielzog de uiterst eenzijdige en vooringenomen islamitisch knuffelende linkse media. Hitler, Stalin en Mao zouden het niet beter doen. De links/islamitische media-moloch is in wording en is onder ons en straks onder leiding van de Anti-Christ.

 9. Evert

  Dat Nederland in Brussel weinig of geen zeggenschap heeft, is enkel en puur te danken aan Rutte. Wat dat betreft, had het Nederlandse volk het niet slechter kunnen treffen.

 10. @Evert: 10:05. pm, op 2/5. Juist Rutte (VVD) is het schoothondje van Merkel, Juncker en Macron!

 11. Het einde van Europa is in het zicht.Let op het uitbotten van de vijgenboom.Wereldoorlog III zou wel eens in Europa kunnen beginnen.Aangevallen door Rusland.Als de legers van de Nato zullen zijn terug geslagen,staan de legers van Gog en Magog niets meer in de weg en zal Ezechiel 38 in vervulling gaan.Dan komen we bij Zacharia 12 .

 12. Er is maar één macht en dat is NIET de Europese Commissie. Dat is de kiezer zelf !!! Stem op 26 mei dus op een Anti-Europese partij als de PVV. De FvD is niet helemaal te vertrouwen. Die huilen nu teveel met de wolven mee. Die waren voor de provinciale verkiezingen anti-EU, nu zijn ze neutraal. Omdat ze graag met de VVD het bed willen induiken.

 13. Ik erger mij al decennia aan de term Europees ” parlement” . Dit wekt de indruk dat er een door het volk gekozen parlement in onderling overleg over Europa zou regeren .
  In werkelijkheid worden alle waanzinnige besluiten genomen door de bende van zeven ongekozen dictators achter de schermen .
  Jammer dat ik geen geld heb voor een rechtszaak om ze te dwingen de naam van hun dictatuur te veranderen .

 14. Zeer verontrustend. Juncker zou wel eens de waarheid/realiteit kunnen verkondigen en niet slechts zijn natte droom. Die EU commissie doet wat ze wil, dwingt of koopt haar totalitaire ideologie af aan “onwillige” landen. Don Corleone zou er jaloers op zijn. In Nederland gebeurd precies hetzelfde. Het kleine beetje zeggenschap wat Den Haag nog over heeft wordt gebruikt om de migratie en “klimaat” EU politiek binnenslands af te dwingen. Ook wat betreft financiele politiek verdedigt Den Haag het Nederlands belang niet. Bovendien worden kritische politieke partijen en stromingen buitengesloten. Rutte & co hebben van Den Haag, het Brussel in de polder gemaakt.

 15. Wilt u s.v.p.

  Ga s.v.p in mei stemmen vranderen in Ga s.v.p op de 26-e stemmen

  Ik realiseer me ineens dat wij al in de maand mei zitten.

  Hartelijk dank en met vriendelijke groeten

  Lisamary

 16. We kunnen er op vertrouwen dat deze ondemocratische machten tenslotte aan het kortste eind zullen trekken. Hun “macht” is gebaseerd op zand. De werkelijke macht ligt bij ons collectieve bewustzijn wat nu nog slapend lijkt maar zal ontwaken als het er echt op aan komt.

 17. Over subsidie gesproken, vergeet ik nog te melden, dat Hongarije met 8.000 mensen de grens bewaakt jaar in jaar uit op eigen kosten. Die zijn inmiddels opgelopen tot over een miljard euro, zonder dat ze een cent ondersteuning voor gekregen hebben. Brussel wilt immers de grenshekken afbreken en met hun 10.000 “grensbewakers” voor het hele continent willen ze de migratie managen.
  Managen betekent jan en alle man binnenlaten. Ga s.v.p in mei stemmenen en stem niet meer op de gevestigde brusselse hielenlikkers. Dit is onze allerlaatste laatste kans om het schip te keren.

 18. Frans Timmermans en Juncker zullen binnenkort de vuist van de kiezer tegenkomen!

 19. Niemand zal totalitaire superstaat in de weg mogen staan

  Het is overduidelijk, dat deze griezelfiguren hun tijd in de afgelopen jaren enkel hebben besteed terwijl gelijktijdig kostbare jaren hebben verspeeld om er zelf beter van te worden.

  Jammer genoeg heeft het europese volk deze super monster apparaat zo veel macht gegeven, dat ze tegenwoordig als een bezetene wild om zich heen slaat en probeert iedereen neer te maaien die een andere mening durft uit te spreken.. Zij maken ergeen geheim van dat het enkel en alleen gaat om hun macht verder uit te breiden en ze gaan over lijken om dat te bereiken.

  ‘Polen gaan vanwege geld toch nooit uit de EU’

  Persoonlijk denk ik dat ze te dom zijn om te kunnen beoordelen wat Polen zou doen, als zij geen subsidie meer zouden ontvangen. Iedereen weet hoeveel geld naar Griekenland ging en nog gaat, of naar de zuiderlijke landen, zonder dat de EU en zeker de Eu burgers die deze miljarden hebben oogehoest, een cent daarvan hebben teruggezien. In deze landen viert de corruptie en geldverpilling hoogtij, maar daar hoor je niemand over.

  Polen en dan noem ik maar meteen ook Hongarije, hebben in ruil voor de EU lidmaatschap hun markt opengegooid voor de westerse landen, met het gevolg, dat vanwege hogere lonen hun goede arbeidskrachten land hebben verlaten.. Daarnaast hebben de buitenlandse investeerders, die ook weer economisch gezien goedkoop in die landen kunnen produceren, rond de 70% van hun winst weer laten terugvloeien naar het westen, waarvan duitsland als de gelukkige.

  Beide landen hebben hun subsidie goed besteed en zien niet zitten om daarvoor pootjes te gaan geven.. De economie draait als nooit tevoren. De investeerders staan in de rij. Met een beetje geluk, zal zeker Hongarije binnen korte termijn een nettobetaler aan de EU kunnen worden. Maar volgens brussel ze zouden dankbaar moeten zijn. Zij zouden de “ brusselse normen en waarden” na moeten leven, door hun grenzen open te gooien voor de africaanse massa immigranten. Help, logica is zoek!

  O misschien verwacht juncker ook nog dat ze op hun knieën zijn schoenen gaan kussen, maar daarvoor kan hij beter naar de paus gaan. Hij is al super gespecialiseerd in het kussen van schoenen.

  Ongehoorzame landen ‘zullen ons over paar jaar niet meer storen

  Je wordt dag in dag uit met de zogenaamde “europese normen en waarden” om je oren geslagen.Deze halfgaren weten niet ééns meer wat normen en waarden zijn. Zij roepen maar van alles, net hoe hun pet staat, maar zij hebben geen idee meer waar ze het over hebben. Het probleem van hun waardeloze beoordelingsvermogen komt waarschijnlijk door dat ze in hun afgebakende omgeving voor de “goede prestatie” elkaar schouder klopjes blijven geven.

  Als zij nl. door deze “ongehoorzame” landen niet meer worden gestoord zal enkel betekenen, dat ze niet meer in de EU zullen zitten. Ze moeten maar vooral op deze voet doorgaan. Ze zullen er zelf wel achterkomen. Dat brussel deze landen vanwege de weigering van de massa immigratie kapot wilt maken betekent dat deze overbetaalde marxisten het niet meer op een rijtje hebben.

 20. Koddebeier : Het Neurenbergtribunaal was van het voormalig EU tuig!

 21. Eu toren van babel gaat vanzelf instorten. Hoeveel belasting geld daar heen gaat brrrr stem maar gewoon rechts

 22. Sinds enige jaren woon ik niet meer in Nederland maar ik heb nog wel stemrecht en ik vind het echt erg jammer dat ik mijn stembewijs heb weggegooid. Deze leugenachtige timmerfrans moet gestopt worden.

 23. Laat het EU tuig maar oppassen dat ze straks niet met z’n allen voor het Neurenberg2 tribunaal staan !!

 24. Stemmen heeft enkel nut in een democratie.
  Zeggen democratisch te zijn maar dictatuaal handelen is misleiding

 25. Beste mensen,
  Uiteraard knaagt het in mij hart en gaat het door merg en been als ik deze psychopathische EU gedrochten en vele andere geboren gruwelen in deze wereld zie en hoe er over hun satanische uitspraken en handelswijze positief geschreven en gesproken wordt.

  Maar ik heb me aangeleerd op op zo’n knaag-moment meteen aan onze God de Almachtige te denken. Hij weer precies hoe deze (toekomstige) angsthazen t.z.t. beoordeeld moeten worden. Ik voel mijn woede dan meteen zakken en verheug me dan intens op wat er ooit zal geschieden qua rechtspraak en voor de “Gutmensch” het eeuwige leven!

 26. Juncker is voorzitter, geen president. Laat er overigens geen enkel misverstand over bestaan, de EU dendert voort (zeer tegen mijn zin uiteraard). Maar zoals in de jaren dertig van de vorige eeuw zal dit monster niet te stoppen zijn. Gewoon omdat de grootste groep mensen het nog steeds niet door hebben. De Fransen doen een verwoede poging gehuld in gele hesjes, maar de rest van de Europeanen is moe, te dom of te druk met het hoofd boven water houden.
  Jammer, maar het is helaas niet anders.

 27. De stommelingen weten niet dat ze dadelijk overbodig zijn. De islam gebruikt de democratie om zich te verspreiden, om vervolgens toe te slaan. Weg pvda, d66, groenlinks enz. Misschien krijgen deze partijen van de salafisten nog een bedankje, maar ik verwacht het niet. Dus, geniet nu nog van jullie roem, het is zo voorbij.

 28. juncker hoopt er nog binnen een paar jaar te zijn? Zal niet lukken als em blijft zuipen, hij ziet er nu al niet al te gezond uit, een lijkenkleurtje…en met smurf timmermans zullen we ter zijner tijd wel afrekenen..dit is dus een regelrechte oorlogsverklaring aan elke europeaan en een bekentenis dat stemmen geen enkele zin meer heeft want het is reeds beslist wie ze gaan uitsluiten? Wel, iedereen op eurosceptische partijen stemmen, uiterst rechts, en dan eens zien of ze bij wangedrocht eu durven de kiezers openlijk te schofferen. De gele hesjes staan al in straatsburg, zullen we ze na de verkiezingen gaan vervoegen?

 29. …Want dat heet tenslotte “democratie” …
  Linkse losers kunnen niet tegen hun verlies!

 30. Ik heb het steeds gezegd; de EUSSR, is de voortzetting van het “derde rijk”. Zo krijgen de socialisten – want de NSDAP van Hitler, was socialistisch- alsnog hun zin. De rode terreur, is hierbij werkelijkheid geworden.

 31. Misschien moet juncker datzelfde interview eens doen in nuchtere toestand? De EU-criminelen doen nu al in hun broek en de schrik zit er goed in voor de volgende verkiezingen.

 32. Ik ga al een paar jaar niet meer stemmen, ik ga nu echt een uitzondering maken, alleen al om die vuile Frans en Jucker tegen te houden.
  Wat een eng gespuis daar in Brussel. Die MOETEN gestopt worden.

Comments are closed.