EU graaft met linktaks-uploadfilter eigen graf en gelijktijdig dat van de massamedia

Nieuwe Copyright richtlijnen ‘resultaat van vriendjespolitiek en omkoping’ – EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren, maar zal het tegendeel bewerken –Protest 5 dagen geleden in Berlijn tegen de feitelijke censuurwet waar het EP nu mee heeft ingestemd. (Afbeelding: Getty Images (2)).

————————————————————————————————————————————–

Een laatste wanhoopspoging van ‘oude mannen’ in Brussel om de Europese volken onder totalitaire meningencontrole te plaatsen. Zo beschrijft analist Tom Luongo de linktaks en het uploadfilter die deze week zoals verwacht door het Europese Parlement zijn aangenomen. Luongo maakt een sterk punt als hij uitlegt dat vooral de linktaks zeer nadelig zal blijken te zijn voor de grote media conglomeraten die de EU juist probeert te beschermen, vooral omdat die al jaren getrouw dienst doen als propaganda organen van het extreemlinkse Brusselse beleid.

De ware intenties van de EU zijn –voor zover die voor sommigen nog niet duidelijk waren- andermaal voor het voetlicht geworpen nu het Europese (nep) Parlement heeft ingestemd met de nieuwe Copyright Richtlijn, en met name met artikelen 11 en 13, die de gedoodverfde linktaks en het uploadfilter regelen.

‘De arrogantie en eigenwijsheid van de Europarlementariërs om dit erdoor te drukken zonder zelfs maar naar de argumenten voor amendementen te luisteren spreekt boekdelen over hoezeer deze wetgeving het resultaat is van vriendjespolitiek en omkoping,’ schrijft Luongo. ‘En u weet wel van wie dat geld afkomstig was: dezelfde lui die op dit moment achter het kapotmaken van Brexit zitten, dus de Davos Troep (= de globalisten).

Controle over internet moet oppositie de mond snoeren

De aansturing, manipulatie en controle over het communiceren en denken van de Europeanen begint de ‘superstaat’ kliek uit handen te glippen – zelfs in Nederland, waar een anti-establishment partij, het Forum voor Democratie, bij de recente Provinciale Statenverkiezingen in één klap de grootste werd.

En dat wil de heersende elite beslist niet hebben. Controle over het internet en de media betekent feitelijk controle over zo ongeveer alles, omdat ons hele leven er inmiddels op gebaseerd is. Als de eurocraten hun project om van de EU één groot vanuit Brussel geregeerd grenzen-loos geïslamiseerd massa-immigratie rijk te maken willen voltooien, dan moet iedere uiting van oppositie of ongenoegen tegen dit streven worden onderdrukt en uiteindelijk ook gecriminaliseerd.

Richtlijn is ‘puur protectionisme’ van de massamedia

Naast de eurocraten vrezen ook de oligarchen aan het hoofd van multinationals en massamedia voor hun aanzienlijke aandeel in dit project. Zo werken de massamedia al tientallen jaren nauw met Brussel samen om de Europese Superstaat te promoten en te realiseren. Toch moeten ze nu constateren dat hun geloofwaardigheid almaar verder terugloopt en steeds meer mensen zich tot onafhankelijke en alternatieve nieuwsbrengers keren, met als onvermijdelijk gevolg dalende oplages, kijkcijfers en advertentie inkomsten.

Om de steeds sterker wordende competitie te blokkeren en hun eigen monopoliepositie te waarborgen werden de linktaks en het uploadfilter bedacht. ‘Deze richtlijn is puur protectionisme van de media producenten, of die nu nieuws, muziek of films brengen. Hun verdienmodel is niet alleen in elkaar gestort, maar wordt nu letterlijk gesubsidieerd door winstgevende bedrijven zoals Amazon (dat bijvoorbeeld de Washington Post bezit)… Artikel 11 en 13 zijn dus feitelijk typische corporatistische geldmachines – tenminste, in theorie.’

Consumenten willen niet betalen; linktaks eenvoudig te omzeilen

Volgens Luongo werden daarbij echter een aantal kapitale denkfouten gemaakt. De eerste is dat de consument duidelijk niet bereid blijkt om grote bedragen neer te tellen om nieuws, artikelen en andere zaken te kunnen lezen en bekijken, zeker niet als dit op iedere site apart gedaan moet worden. De praktijk wijst uit dat sites met betaalmuren hun bezoekersaantallen zullen zien dalen, regelmatig met forse cijfers. Blokkades opwerpen voor de nieuwe vrije media gaat daar nauwelijks verandering in aanbrengen.

En de linktaks, waar ook Xandernieuws mee te maken krijgt? Die is simpel te omzeilen door van de genoemde bronnen geen hyperlink meer te maken, een voor de hand liggende oplossing die ook Luongo aanvoert. Als dat ook blijkt de worden weggefilterd is het maken van een screenshot van een quote e.d.. een alternatieve optie, omdat deze moeilijker zijn te achterhalen.

In het ergste geval worden de bronnen voortaan uitsluitend nog als enkelvoudige namen en termen in het artikel zelf genoemd, of zelfs helemaal weggelaten. Immers: wij, en veel andere onafhankelijke vrije media, verdienen hier niets mee en hoeven dit ook niet te doen. Het zijn de massamedia waar wij naar linken die door deze linktaks minder aangeklikt zullen worden, dus minder bezoekers en daardoor minder inkomsten zullen krijgen. En dat terwijl de hele richtlijn nu juist is bedoeld om deze massamedia te beschermen.

95% nieuws is gekopieerd

95% van het ‘nieuws’ dat u op de professionele media leest is sowieso nauwelijks meer dan een letterlijke kopie van verklaringen van de overheid, multinationals of één van de vier, hooguit vijf grote internationale persbureaus. ‘Zij volgen een oud model zonder toekomst,’ vindt de analist. ‘Het zijn nieuwsorganisaties die niets toevoegen maar enkel op iets andere toon dezelfde onzin brengen.’ Daarom is er feitelijk geen enkel verschil meer tussen MSNBC, CNN en Fox in de VS, of de NOS, NU, de Volkskrant en het Algemeen Dagblad (etc.) in Nederland.

EU veroorzaakt zelf ondergang van zieltogende oude media

‘Dus gaf de EU deze zieltogende industrieën alles wat ze ooit wilden,’ vervolgt Luongo. ‘Maar uiteindelijk zal het hun ondergang zijn, omdat het een hele generatie burgerjournalisten zal aansporen om de leemte op te vullen en zelf primair onderzoek te doen.’

Tevens denkt hij dat de nieuwe richtlijnen in de praktijk onmogelijk te handhaven zijn. ‘De EU zal zelf in een enorme krater terecht komen omdat het verkeer van en naar zijn IP adressen zal instorten.’

Als de eurocraten en media dan alsnog de controle willen houden zullen ze de individuele vrijheid van iedere Europeaan zelf moeten aanvallen en fors moeten beperken. Maar dan is het ‘game over’, waarschuwt Luongo. Dan zullen zelfs de diepst in slaap gesuste Europeanen wakker worden en opstaan tegen het totalitaire regime in Brussel.

‘Voor mij voelt dit opstellen van wetten die voordat ze zijn ingevoerd al achterhaald zijn daarom als de zoveelste wanhoopsdaad van oude mannen die hun laatste oorlog voeren om het uit hun vingers glippende internet in hun greep te houden,’ besluit de analist.

 

Xander

(1) Tom Luongo via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

01-03: Facebook klokkenluider bevestigt onderdrukking en censuur conservatieve sites (/ Grootste ‘blauwe pil’ verstrekker in Nederland voert censuur in: NU.nl laat commentaren klimaatrealisten niet langer toe)
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
19-02: Robots en algoritmes schrijven deel van het nieuws en manipuleren verkiezingen
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting
16-01: (/ Noden, zorgen en wensen van miljoenen gewone burgers te lang genegeerd, belachelijk gemaakt of weggewuifd met leugens in en door de media)
06-02:‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media (/ ‘De EU-richtlijnen eisen van journalisten het publiek te desinformeren’ – EU en techgiganten treden samen op tegen ongewenste meningen)

2018:
20-12: CNN’s en Duitslands journalist van het jaar geeft verzinnen grootschalig nepnieuws toe
25-11: Groeiende groep mensen voelt zich vreemde in wereld vol leugens, slaafsheid en egotisme
24-11: ‘Zaak Julian Assange toont aan dat waarheid en rechtvaardigheid zijn verdwenen in het Westen’
26-10: (/ Is de parlementaire democratie in Amerika en Europa echt zo zwak en kwetsbaar dat kritische stemmen de mond moeten worden gesnoerd?)
24-10: YouTube CEO: Nieuwe EU regels maken einde aan ons en kosten honderdduizenden banen
19-09: Volgt de EU in 2020 China met invoering sociale score en digitale controle staat? (/ Google en Facebook werken samen met China voor afdwingen totaal gecensureerd / politiek-correct internet – Google kan reeds zonder uw toestemming de instellingen van uw Android smartphone wijzigen)
18-08: (/ Is de linkse internetcensuur de opmaat voor de uiteindelijke terugkeer van ‘heropvoedingscentra’ voor conservatieven?)
07-08: Westerse internet censuur wordt actief: Eerste grote onafhankelijke media geblokkeerd
19-06: EU stemt deze week over censuurwet waarmee vrije internet feitelijk wordt vernietigd

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

2

 1. Een boemerang keert altijd terug…de poging om ons monddood te maken en internet aan banden te leggen zodat enkel de leugenmedia nog persvrijheid geniet om hun manipulatie en linkse propaganda te spuien, pakt verkeerd uit…daar hadden ze vast geen rekening mee gehouden.

 2. Reacties overgenomen van Xandernieuws.punt.nl

  Tuurr op 28-03-2019 17:55
  Wat ben ik blij dat ik deze site heb gevonden. Op de scholen is het vreselijk, zit zelf op middelbare school, alleen maar pure propaganda voor links, en als je er commentaar op hebt bij Aardrijkskunde wordt je er direct uitgestuurd! Fijn om het echte nieuws nu een keer te horen!

  Welkom Tuurr, mogen we vragen hoe oud u bent ( bij benadering ) Mvg. Mod.

  ohje op 28-03-2019 17:59
  Next

  Tom Hendrix op 28-03-2019 18:02
  Deze wanhoopsdaad, komt overeen met het spreekwoord: ” een kat in het nauw maakt rare sprongen”. En die kat zijn: de EU en de linksliberale elite.

  Tuurr op 28-03-2019 18:33
  Beste mod, ik ben 16 jaar oud, zit op VWO 5

  Beste Tuurr, dank voor uw openheid, de plaats van uw school verwijderd in verband met uw privacy. Graag lezen we ook uw mening over zaken die op deze site besproken worden. Mvg. Mod.

  Tom Hendrix op 28-03-2019 18:51
  @Tuurr: 17.55. uur. Respect Tuurr. En ik ben blij dat er gelukkig nog jongeren zijn, die zich niet laten hersenspoelen door socialistische propaganda!

  Raveltje op 28-03-2019 19:24
  Nou ik hoop toch dat jullie doorzetten Xander

  Zonder gecensureerd te worden door die maffia in Brussel

  Het ware nieuws daar draait het om en niet wat politiek correct is

  Tuurr ervaart dat op school zegt hij, is ook allemaal links

  Het begint zo steeds meer op communisme te lijken, geen vrijheid meer.

  jottum op 28-03-2019 20:29
  Boycot franse kazen en wijn, auto’s wegens de internetinperkingen.

  Toegestane hyperlink: https://tweakers.net/nieuws/150760/europarlement-stemt-voor-auteursrechtrichtlijn-met-uploadfilters-en-linktaks.html

  piet op 28-03-2019 20:31
  tuurr,welkom,ga naar (cultuur onder vuur),op facebook,google ik antvang regelmatig een fysieke nieuwsbrief thuis,kan ook via de mail,je bent niet de enige vele ouders en leerlingen klagen ook,je kan ook lid worden,ze hebben net een nieuwsbrief uitgebracht en gaan actie ondernemen over de linkse indoctrinatie in de schoolboeken,groeten piet

  piet op 28-03-2019 20:51
  en er wordt veel te veel gepraat hier,de heer bos van cultuur onder vuur doet tenminste wat,praatjes vullen geen gaatjes,dames en heren,piet

  Qvic op 28-03-2019 21:17

  Het was mij al eerder opgevallen, dat linksgeoriënteerde mensen maar heel beperkt zelf kunnen nadenken. Vele begrijpen niets van een actie reactie proces. Van als ik dit doe, wat gebeurt er dan. Daar maken de hoger opgeleiden zich het meeste schuldig aan, door onbezonnen vergaande beslissingen te maken. Die achteraf niet echt snugger waren. Zoals het geforseerde machtsoverdrag aan de EU. Waar steeds meer mensen een gruwelijke hekel aan krijgen. Net zoals de stelling van ruimte reizen. Daar in het heelal zou een vacuüm c.q. het luchtledige heersen volgens NASA.

  Hiermee geven zij eigenlijk al aan dat met deze gegevens onmogelijk is om in de ruimte te reizen. Vooral diegene die het kunnen begrijpen dat als je in een vacuüm omgeving zit nooit een overdruk kunt creëren om je kunnen verplaatsen, versnellen, sturen of afremmen. Want zonder weerstand is er geen verplaatsing mogelijk. Toch geloven meer dan 95% van de mensheid dat we op de maan zijn geweest.

  Hiermee wil ik aangeven dat toch het grootste gedeelte van de mensen die propaganda die we dagelijks over ons uitgestort wordt, deze aanneemt als de enige waarheid. Zonder bij stil te staan of dat wel echt waar is wat er gezegd wordt. Maar als voor deze propaganda troep betaald moet gaan worden, dan kunnen vele toch in eens zelf nadenken. Dat beperkt zich wel tot hun eigen portemonnee, maar toch. Daar internet zich uitstekend bij laat leiden van waar gratis nieuws te lezen is. Want tenslotte is iedereen gek op gratis.

  Cefas op 28-03-2019 21:47
  50 jaar geleden zat ik op de Havo en later op een hbo opleiding toen al werd getracht mij te hersenspoelen met het extreem linkse gedachtengoed. Gelukkig niet gelukt.

  Tegenstander op 28-03-2019 22:28
  Tuurr op 28-03-2019 17:55

  Beste Tuur,

  U bent een topper!

  Een topper, omdat u zich de moeite neemt deze site te bezoeken en te vereren met een klein maar zeer welkom berichtje….

  Chapeau !!!!

  Cale op 28-03-2019 23:27
  @Cefas, ik zat in de HBS bezemklas, de laatste klas dus, daarna werd het Havo en Atheneum. Wij spraken de leraar met meneer aan. Dezelfde man in de Havo klas werd met de voornaam aangesproken, Piet of Klaas. Diezelfde leraren begonnen ook hun politieke voorkeur voorzichtig te tonen. De vooral linkse hersenspoeling begon dus met de Mammoet wet, eind jaren 60.

  Tabris op 29-03-2019 00:47
  @Qvic op 28-03-2019 21:17

  “Vooral diegene die het kunnen begrijpen dat als je in een vacuüm omgeving zit nooit een overdruk kunt creëren om je kunnen verplaatsen, versnellen, sturen of afremmen.”

  Wat een onzin. Ooit van de derde wet van Newton gehoord?

  Met opmerkingen zoals bovenstaande komen al de fabeltjes en nep science als de platte aarde op het internet. Niemand reageert dus de meeste lezers nemen dus maar klakkeloos aan wat Qvic zegt.

  Bundy op 29-03-2019 01:47
  Inderdaad , de Heer Hugo Bos van stichting Cultuur onder vuur doet echt iets . Dit wordt hem door links zeer kwalijk genomen , de man heeft al aanslagen overleefd . Hier een gedeelte van zijn gedachtengoed :

  Heeft u schoolgaande (klein)kinderen, kijk dan alstublieft eens in hun lesboeken.

  Vooral maatschappijleer, geschiedenis en aardrijkskunde zijn erg.

  Daar worden duistere kanten van de islam zorgvuldig verborgen gehouden. Kinderen wordt schrik aangejaagd met klimaatwaanzin. De eigen cultuur wordt in een kwaad daglicht gesteld.

  Zelfs volstrekt apolitieke vakken als Duits en rekenen worden ingeschakeld voor propaganda.

  Wat te denken van deze vertaling die scholieren voor Duits moeten maken:

  “Wat een hitte… Maar is dit echt een gevolg van de klimaatverandering? De meeste onderzoeken zijn het daarover eens.”

  Met als klapper: “Ik werk als vrijwilliger bij de milieuorganisatie Greenpeace. Doe nou mee!”

  Ike op 29-03-2019 05:50
  Dit is het nieuws dat het Westen wil controleren;

  https://www.paulcraigroberts.org/2019/03/26/ukrainian-security-official-says-ukraine-shot-down-mh-17/

  https://southfront.org/u-s-is-planning-to-establish-military-base-on-lebanons-coast-report/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-28/china-testing-long-range-cruise-missile-fired-concealed-ship-container

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-28/crude-slides-trump-demands-opec-increase-flow-oil-curb-high-prices

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-28/stocks-slide-rate-drop-continues-dollar-spikes

  De vraag is of ze daar de olieprijs mee wil beïnvloeden en als gevolg daarvan de koers van de USD en het rentetarief van hun obligaties en als gevolg daarvan de koers van de Euro en het Europeese rentatarief en met een VS basis in Libanon en een VS basis in Syrië in het gebied van het door de Koerden gedomineerde SDF betekent het ook een tegenwerking van de verkoop van Syrische en Iraakse olie in andere valuta dan USD en doorvoering van het nieuwe Zijderoute project van China met treinen en wegen naar Europa en uiteraard een tegenwerking van de Russische Nordstream 2 pijplijding uit Rusland naar Europa.

  Een ander bericht is dat de VS tegen Rusland dreigen dat ze moeten vertrekken uit Venezuela omdat zij hoe dan ook een verandering van het regime daar willen. Iets dat ook met de olieprijs te maken heeft in USD en de ideeën van Pompeo en de vice-president om ook Brazilë tot de NAVO toe te laten.

  Persoonlijk denk ik dat al die plannen krankzinnig zijn en alleen maar tot meer wapenverkopen uit de VS moeten leiden en vroeg of laat tot oorlog zullen leiden met China en Rusland of hun partners. Terwijl alles ook leid tot misbruik van migranten uit het Midden Oosten die naar Europa zullen trekken omdat ze daar welkom worden ontvangen door de Europeese regeringen die met immigranten de economie willen blijven aanwakkeren en de autochtone gepensioneerden willen laten verzorgen en de waarde van hun bedrijven en huizen hoog willen houden door overname van de immigranten van deze bedrijven.

  Persoonlijk zie ik liever een teruggang in de economie dan een teloorgang van de autochtone cultuur, want door de harde opstellingen van Erdogan in Turkije, Noord Afrika en de Islamitische landen is het vrij duidelijk dat zij hun cultuur niet willen aanpassen, maar wel onze cultuur willen veranderen. Denk daarbij maar aan de arrestaties in Saudi Arabië, de demonstraties in Pakistan, de arrestaties in Turkije en de aanpassingen van de wetten in Bahrein waar men het land onvriendelijker wil maken voor homo’s en lesbiënes en vrouwen in het algemeen. De conservatieve opvattingen zijn goed voor de economie maar zijn gevaarlijk voor de vrede en onze cultuur.

  Alles gaat om de totale werelddominantie. Ik zie daarbij overigens zowel de Westerse landen als Rusland en China niet als democratie. De regeringen en de belangrijkste partijen gaan gewoon extreem ver om herkozen te worden. Als Rusland en China daarbij de economische strijd zouden winnen, zou dit staan voor goedkopere producten in Europa en de VS, zwakkere Westerse valuta en een teruggang van zowel de inkomens als de koopkracht in Europa en de VS en een hogere werkloosheid in Europa en de VS.

  Zelfs de afgelopen verkiezingen in Nederland zie ik daarbij echter niet als toonbeeld van democratie doordat er nog steeds om hertellingen word gevraagd, het maximale is gedaan om de uitslag van te voren beïnvloeden en het resultaat ook een nieuwe grootte partij is met een leider die vele niet democratische opvattingen heeft.

  Het nieuws in Nederland is daarbij fel tegen het behoud van privacy, omdat het de oorzaak zou zijn van vele misstanden en het te soepel behandelen en vrijlaten van criminelen. Een rol die daarbij toebedeeld zou kunnen worden aan Big Data. Big Data is ale het communicateiverkeer en privëdocumenten en emails en videobeelden van de burgers die ook de gebruikersID’s en de wachtwoorden bevat. Big Data word gesorteerd op ons BSNnr (oude SOFInr) en bevat ook al onze medische gegevens. Al deze informatie kan gebruikt worden om de levens van de burgers te sturen.

  Het resultaat van alle nieuwe wetgeving m.b.t. copyrights zal ervoor zorgen dat de economie in Euro en de VS zal groeien en de gigantische schuldenlast dan geen probleem zal vormen. Doordat de controle over het internet ook word bereikt door de controle over de servers van de interproviders (ISP’s), de VPN (Virtuele Privé Netwerken) providers en de tegenwerking van AES (encryptie) en controle over de psychologen leid alles echter overal tot een complete alles omvattende dictatuur en de dood van velen. De dood van velen omdat het veiligheidsapparaat met de psychologen ervoor kunnen zorgen dat mensen ziek worden of in de problemen. Omdat alle informatie bestuurd kan worden. Alle anologe informatie heeft daarbij ook een digitale bron.

  Ook na de afgelopen verkiezingen zijn we zelf ook nog ver verwijderd van een vrije democratische rechtsstaat.

  Tuurr op 29-03-2019 07:56
  Dank jullie wel voor alle fijne berichten hier

  Fijn om te horen 🙂

  Beste Tuur, u hoeft niet bij website, de hele link van het artikel te plaatsen, die vraag in het reactievenster is enkel als u zelf een eigen website heeft. Mvg. Mod.

  Tom Hendrix op 29-03-2019 08:11
  @Cefas: 23.27. uur, op 28/3. Inderdaad, met name het jaar 1968, is het keerpunt.

  @Piet: 20.51. uur, op 28/3. Inderdaad, ook ik steun Dhr. Bos, van “Cultuur onder Vuur”. Wat zouden we dan nog meer kunnen doen. Ik ga als gepensioneerde niet meer de straat op, die tijd is voor mij geweest. En de grote massa, die komt niet in beweging hoor.

  Cefas op 29-03-2019 09:47
  @ cale, de jaren 60 waren beruchte jaren met klap op de vuurpijl 1968. Wat een vernielingen in Amserdam door onverdraagzame linkse dramkikkers.Niet nieuws onder de zon.

  Tegenstander op 29-03-2019 10:00
  Nog meer waanzin uit het rattenhol Brussel: EU wil CO2-brandblussers afschaffen!

  Bron: http://www.pi-news.net

  lies op 29-03-2019 11:36
  Goed bezig tuur welkom op deze site . Je zult soms schrikken wat je hier leest , een wereld gaat voor je open . Helaas niet altijd een mooie wereld .

  Rienus op 29-03-2019 12:46
  Ik vind het razend interessant om de vraag te stellen waar die kuddegeest op is gebaseerd. Mijn nieuwsgierigheid heeft te maken met de vragen rondom WO2. Op school en via de media wordt je vooral de waarheid onthouden, dat ontdekte ik al op jonge leeftijd. Zijn Duitsers dan zo uniek dat er vrij gemakkelijk een niets ontziend gruwelijke moordmachien uit is te kleien? Ik was er ook al vrij snel achter dat het altijd en overal kan gebeuren. Wat we nu zien is een experiment zoals we dat vorige eeuw ook hebben gezien. Dat loopt langs alle kanten uit de hand en mijn mening is dat het ook de bedoeling is.

  Rick op 29-03-2019 13:54
  Wat betreft het vergaren van nieuws is zo’n beetje iedere media gekleurd. Beste manier om over een onderwerp meer te weten komen is om meerdere kanten van een verhaal te lezen. De mainstream media i.v.v. krant en tv gebruik ik al lang niet meer, nieuws lees ik rechtsreeks van de grote persbureaus. Hier halen de kranten etc immers zelf ook hun nieuws vandaan.

  Voornamelijk lees ik Reuters (UK), Xinhua (China), Interfax en TASS (Rusland), Associated Press (US). Wat betreft de situatie in Venezuela lees ik nu ook berichten van Agencia Venezolana de Noticias.

  Als iedereen dit zou doen en niet meer naar de sites van de oude media zoals volkskrant, AD, telegraaf, etc zou gaan dan kunnen we hen massaal boycotten en buitenspel zetten.

  Cefas op 29-03-2019 15:12
  Er worden proefballonnetjes opgelaten om te kijken hoe de bevolking reageert op provocaties van overheidswege.

  Tom Hendrix op 29-03-2019 16:09
  @Rienus: 12.46. uur. Tja, de bekende “kuddegeest”, Rienus. Volgens mij door 24/7 socialistische propaganda, van de “main stream media”, en de volkomen socialistische kranten. De grote massa gelooft klakkeloos alles wat deze verkondigen.

  kim op 29-03-2019 16:59
  Compliment Tuurr, veel jongeren zijn beïnvloed door de media en de linkse opleidingen in het onderwijs. Tijdens de schooljaren in mijn jeugd werd de mammoetwet bedacht, gelukkig heeft mijn school niet meegedaan aan de ellende wat hier nu aan de gang is. Het is een dwang geworden om de jeugd te misleiden en in een richting te leiden die niet natuurlijk is. Alles is nep.

  Na de VWO, studeren en ga je eigen weg. Wat prachtig dat jij op zo’n jonge leeftijd inziet wat er echt gaat gebeuren in de NWO. Geweldig.

  Qvic op 29-03-2019 18:22
  @ Tabris op 29-03-2019 00:47

  De derde wet van Newton gaat hier niet op. Want jou actie > reactie verhaal is alleen mogelijk als je een weerstand hebt, om je er tegen af te zetten. In een vacuüm gebied is er geen weerstand, dus 0% weerstand er is niets waar jij je tegen af kunt zetten of krachten aan door kunt geven. Dan zijn alle berekeningen en/of krachten die jij uitoefent in het vacuüm omgeving zinloos, want met 0% weerstand is de uitkomst altijd nul. Het is alleen mogelijk om je te verplaatsen, als jij al een snelheid hebt vorens je het vacuüm gebied inkomt. Maar daarna ondervind je het probleem van niet kunnen sturen, versnellen en afremmen. Dus je bent dan een stuurloos object geworden. Als jij dat niet begrijpt, geeft eigenlijk al aan, dat jij de basis van het logisch denken zelf niet begrijpt. Want anders had jij niet deze opmerking gemaakt. Dan kun je er van alles bij verzinnen, maar uiteindelijk is dat niet relavant in deze stelling.

  Tabris op 29-03-2019 21:36
  @ Qvic op 29-03-2019 18:22

  “reactie verhaal is alleen mogelijk als je een weerstand hebt”

  Daar zit dus net je denkfout.

  Stel nu dat je een cilinder hebt met een enorme druk aan de binnenkant (100 bar). Stel nu dat je aan een kant plotseling de wand wegneemt waardoor de druk in een split seconde wegvalt tot null (0 bar) = actie. Aan de andere kant van de cilinder is de druk er nog wel (100 bar) en zal dus de cilinder in beweging brengen = reactie. Dit kan zowel in een vacuum als atmosfeer gebeuren, er is geen weerstand van de lucht nodig.

  “Als jij dat niet begrijpt, geeft eigenlijk al aan, dat jij de basis van het logisch denken zelf niet begrijpt.”

  Ik denk dat jij tot een bepaald nivo wel logisch (afzetten tegen lucht) maar niet diep genoeg nadenkt (actie = reactie).

  Tja, en ze navigeren toch in de ruimte of denk je dat ze op puur geluk bij het ruimte station kunnen aankoppelen en ruimtewandelingen kunnen maken?

  Brossen voor de Junkers op 29-03-2019 22:13
  Dat het een oud tiranniemodel is is zeker waar, maar dat het zonder toekomst is is nog helemaal iets anders. Niet voor niets hechten tirannen enorm veel belang aan het volledig censureren en dom houden van de bevolking. Dat is namelijk het hele model waardoor zij kunnen bestaan. U gelooft toch zelf niet dat tirannen hun eigen bestaan in gevaar gaan laten komen door een paar burgerjournalistjes toe te laten hun kritische informatie te verspreiden nietwaar? Dus degenen die denken dat de nieuwe richtlijnen in de praktijk onmogelijk te handhaven zullen zijn zullen snel hun mening moeten herzien. Want zoals ze heel snel zullen ondervinden doen tirannen er altijd alles aan om tiran te zijn en te kunnen blijven! Je zal nog versteld zijn hoe vindingrijk ze zullen worden om de individuele vrijheid van iedere Europeaan tot nul te herleiden. Het mag dan misschien ‘game over’ zijn, maar het zal eerder game over zijn voor het dom gepeupel dan voor de heersers der aarde! Als er iets is wat er kan geleerd worden uit de geschiedenis is het dat. Tegen de tijd dat zelfs de diepst in slaap gesuste Europeaan wakker wordt en opstaat tegen een totalitair regime zit hij al in een trein naar een concentratiekamp waar hij alleen nog zal mogen neervallen voor zijn executiepeleton!

  Qvic op 29-03-2019 22:30
  @ Tabris op 29-03-2019 21:36

  Je verandert van onderwerp c.q. van voorbeeld, om zo je gelijk te proberen te halen. Maar je haalt hier 2 dingen door elkaar. Door eerste instantie een cilinderbuis op 100 bar te zetten, dit is dus de actie. Dan verwijder je de cilinderwand, waardoor de druk weg valt naar nul bar verschil, dat is dan de reactie. Dan is het onmogelijk om de cilinderstang te kunnen verplaatsen. Maar in jou voorbeeld zeg je dat er aan de andere kant van de cilinder nog 100 bar staat. Dan vraag ik mij af van hoe dat mogelijk is, als je de cilinderwand inmiddels al verwijderd hebt. Dan is ook aan de andere kant van de cilinder nul bar geworden en geen 100 bar zo als jij zegt. Daar ligt jou denk fout. Want 100 bar x 0 bar = 0 bar. Hoe je het keert of draait, het komt telkens op nul bar uit.

  Henk op 30-03-2019 09:07
  Qvic op 29-03-2019 22:30 Tabris heeft wel degelijk gelijk. Het is tamelijk eenvoudige natuurkunde, niveau 4 Havo. Inderdaad, de derde wet van Newton. Mijn natuurkundeleraar legde dat vroeger aldus uit: wanneer je je op een volmaakt spiegelgladde vloer bevindt, hoe kun je dan toch vooruit bewegen? Er is geen wrijving mogelijk, dus je kunt je niet afzetten.

  Antwoord: door een scheet te laten. De scheet zorgt voor een kracht naar achteren, jijzelf schiet naar voren. Zo stuurt men ook raketten en ruimteschepen bij in de ruimte waar vacuüm heerst. Precies zoals Tabris dat beschrijft. Hoe denk je anders dat de Hubble telescoop in de ruimte is beland en ons prachtig beeldmateriaal naar de aarde stuurt of hoe het marskarrretje, genaamd Opportunity Rover, op de planeet mars is gekomen?

Comments are closed.