Extreemlinkse Antifa bruinhemden dreigen nu openlijk rechtse politici te vermoorden

Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————

AfD leider Meuthen: ‘Zaad van haat dat regeringen en partijen tegen ons zaaien is beangstigend’

—————————————————————————————————————————————

De 21e eeuwse SA bruinhemden van Antifa laten hun typisch linkse maskers van ‘tolerantie’ vallen, en dreigen nu openlijk om rechtse politici te vermoorden. De Duitse politie bevestigde dat AfD parlementariër Christina Baum door Antifa met de dood wordt bedreigd. De door een groot deel van de gevestigde orde heimelijk gesteunde extreemlinkse terreurgroep noemt zelfs de precieze datum, 31 december, waarop ze haar willen vermoorden.

‘Nazi hoer Baum, om jou zal geen haan kraaien, gestorven op 31 december 2019’ stond er op een houten kruis dat bij de tandartsenpraktijk van Baum werd neergezet. Het kruis bevatte daarnaast diverse andere beledigingen en bedreigingen aan het adres van het AfD parlementslid.

Baum zette een foto ervan op Facebook, en schreef erbij dat ‘de haat van onze politieke tegenstanders zijn vruchten begint af te werpen’. In november werd haar campagnekantoor al eens aangevallen en flink beschadigd.

‘Zaad van haat dat de politiek tegen ons zaait is beangstigend’

AfD leider Jörg Meuthen roept de –net als in Nederland door links gecontroleerde- mainstream media en andere partijen op om ‘hun haat en opruiing tegen de AfD te stoppen.’

‘Het zaad van haat dat door regeringen en oude partijen tegen de AfD wordt gezaaid is beangstigend. Deze bedreiging van Christina Baum is slechts het topje van de ijsberg. Aanvallen op AfD officials en AfD evenementen komen steeds vaker voor. Nu gaat het duidelijk tegen lijf en leden van AfD politici.’

Stormtroepen van de gevestigde orde

In het derde kwartaal van 2019 was de helft van alle 52 aanvallen op partijkantoren gericht tegen de AfD. Antifa wordt stilzwijgend, maar soms ook openlijk, door een groot deel van de Europese gevestigde orde gesteund, omdat ze zich richten tegen iedereen die tegen massa immigratie / islamisering (‘islamofoben’) en het radicale klimaatbeleid (‘klimaatontkenners’) is, precies de speerpunten van de neocommunistische koers die de EU en ook de Nederlandse regering is ingeslagen.


Xander

(1) Paul Joseph Watson / Summit News via Zero Hedge
(2) Afbeeldingen: social media foto’s van Christina Baum

Zie ook o.a.:

30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
22-11: Kristallnacht 2.0? – Overheid zet gewelddadige Antifa bruinhemden in tegen ‘klimaatontkenners’ (/ Jaren ’30 teruggekeerd in Duitsland en bijna ook in Nederland: Vrijheid van meningsuiting verdwijnt en wordt steeds harder onderdrukt)
16-11; Agenda 2030: VN en globalisten willen 6 miljard mensen verwijderen om klimaat te ‘redden’
15-11: Islamofobie het politieke wapen van Europees links om critici het zwijgen op te leggen
14-11: Voormalige hoogste Duitse rechter: Merkel richt communistische eco-dictatuur op
19-10: (/ EU elite zet nieuwe bruinhemden (Antifa) in om geweld aan te wakkeren, om later excuus te hebben voor keihard ingrijpen en oprichting politiestaat)
10-11: 30 jaar na dato: Viel de Muur in Berlijn in werkelijkheid de andere kant op? (/ In Duitsland en West Europa worden media en publieke opinie volledig gevormd en gemanipuleerd door de geest van de Stasi)
01-09: Oud DDR activiste over hetze tegen AfD: ‘Met democratie heeft dit niets meer te maken’ (/ ‘Duitsland is door de Wiedervereinigung, die in werkelijkheid een vijandige overname van de West-Duitse Bondsrepubliek door de DDR was, een socialistische bananenrepubliek geworden’)
19-08: Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie na geweld tegen burgers en politie in Portland
09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen (Slechts 18% antwoordt met ‘ja’ op de vraag of er nog vrijheid van meningsuiting is)
05-08: Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten
04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’
16-04: Moslims en Antifa aanhangers vieren feest op social media om brand Notre Dame ( ‘Allahu Akbar! De Notre Dame zal branden!’)
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media
11-01: (/ Kantoor ‘Cultuur onder Vuur’ in Nijmegen moet eigen beveiliging betalen na aanvallen van extreemlinkse Antifa activisten)
05-12-18: Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Links heeft de meeste massa moordenaars voortgebracht, zoals: Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot, Che Guevara. Links is gif!

 2. @ Günter

  Een agent van politie heeft de taak een inbreker te arresteren , niét om hem dood te schieten .
  De rechter bepaalt de straf .

  Er is een complete documentaire geweest over een Amerikaan die met een punt 38 , wat overeenkomt met de 9 mm politiepatroon in zijn achtertuin stond te schieten .
  Drie komma drie kilometer verder ging deze kogel ( na door voorwerpen van richting te zijn veranderd ) door het hoofd van een man die in zijn tuin zat . Op die afstand nog steeds dodelijk .
  Dus niet van de koffie-collega .
  Over de selfies : Dit geeft aan wat er tegenwoordig voor mensen worden aangenomen !
  Over de ” boormachine ” : De juiste handelswijze is te roepen : Laat je wapen vallen of ik schiet . Wettelijk ben je verplicht eén waarschuwingsschot in de Lucht ( ! ) af te vuren .
  Daarna mag je pas gericht schieten , er geldt nog steeds de Nederlandse wet , we zijn niet in Amerika !
  Mitch Henriquez is niet in Amsterdam maar in het Haagsche Zuiderpark vermoord .
  Psychologen die de beelden zagen zeiden ( net als ik ) dat er een panische hysterische vrouw hem bleéf wurgen omdat dat het enige martial arts-trucje was dat zij kende en geen idee had wat ze aan het doen was .

  Over je vraag of ik mijzelf een bink vind kan ik zeggen dat ik mijzelf ( in door jou wellicht als extreem ervaren situaties ) goed ken .

  Antwoord op je laatste vraag . Voor Bastiaan kan ik niet oordelen maar ik vind mijzelf niet belangrijk .
  De staat heeft een andere mening over mij anders werd ik niet zo vaak opzettelijk zichtbaar gevolgd . Je zei ” in de gaten moéten ( ! ) worden gehouden . Het uithangbordje hiervan is , we weten wie en waar je bent . ( Wens ze veel succes ) .
  Hoop dat je beseft dat er mensen zijn die heel andere zaken hebben meegemaakt dan jij .
  P.s :
  Iedereen moet belasting betalen , maar om ze nu maffia te noemen gaat wel wat ver .

 3. @ Bundy 4:24 u.
  “Twee dagen geleden schiet een agent op twee allochtonen die in zijn auto inbraken .”
  Mijn antwoord: goed zo! Meer doen, net zoals in Amerika.
  “… maar vuurt horizontaal een vuurwapen binnen de bebouwde kom af . Bereik vier kilometer .”
  Mijn antwoord: niet iets als feit schrijven wat je kennelijk bij de koffie-automaat hebt gehoord.
  “… vandaag selfies te nemen ”
  Mijn antwoord: vul even aan dat die agenten daarop zullen worden aangesproken. Is wel zo eerlijk.
  “Een jongen met een boormachine krijgt een afgevuurde politiekogel langs zijn lichaam . Omdat ze mis schoten konden ze nog zeggen dat het een waarschuwingsschot was .”
  Mijn antwoord: Kun jij daarover oordelen? Ben je erbij geweest? Weet jij van de spanning waaronder dienders tegenwoordig hun werk moeten doen, dat ze bijna doorlopend gefilmd worden en dat twijfel al bij voorbaat bij hen wordt gelegd en als het even kan de schuld? Denk eens aan al het gebeuren rondom Mitch Henriquez in Amsterdam. Maar het kan zijn dat ook jij, die dit werk niet doet of ooit gedaan hebt, evenals onze vele links gerichte rechters en O.M.-leden, ook aan de kant van de gezagsondergravers staat.
  “Dit was de dagelijkse categorie onkunde .”
  Mijn antwoord: je vindt jezelf zeker wel een hele bink, niet? Iemand als de ‘beste stuurlui staan aan wal’ kan beter z’n mond dicht houden en aan z’n werk gaan.
  “… sluit ik een staatsaanslag op mijn persoon ook niet uit ”
  Mijn antwoord: evenals Bastiaan lijkt het er op dat jullie jezelf wel heel erg belangrijk vinden, mensen die door de overheid in de gaten gehouden moeten worden.
  Wel beste Bundy en Bastiaan, dan moeten jullie maar eens beginnen om minder op Xandernieuws en eventueel elders te schrijven, want waarachtig: de overheid houd jullie in de gaten.
  Mij niet, want ik ben niet belangrijk voor die overheid dan alleen om m’n belastingcenten te betalen en owee, owee… als ik dat weiger. Dan zul je de maffia leren kennen! Of anders: de Maffia is nog beter want die heeft niet het doel een heel volk de afgrond in te helpen.

 4. Is het allemaal wel zo ? Zijn we niet ‘dronken’ geworden van al ons voorgeschoteld nieuws. Is het niet zo, nuchter bekeken, dat in alle tijden het ‘uitschot’ aanwezig is geweest. Dit geld voor personen, groeperingen en zelfs naties. Ik geloof namelijk niet dat dit politiek gestuurde ‘uitschot’ heimelijk gesteund wordt door en grote of kleine meerderheid van de bevolking. Deze ‘velen’ , zoals het artikel weergeeft, protesteren tegen de als maar oprukkende wil, de overheersing van een politieke agenda. Deze gestuurde antifa, het uitschot van de maatschappij, heeft maar één doel, namelijk verdeeldheid en twijfel te zaaien bij de bevolking en de wens/wil van het volk te ondermijnen waar en op welke manier dan ook ! De betiteling false flag zie ik derhalve als een inmenging van welke ‘overheid’ dan ook gesteund door extremistisch uitschot. Langzamerhand zal de meerderheid de minderheid gaan worden omdat ‘het gemak’ de mens dient.
  Duizenden jaren heeft het geduurd om de mensheid te leren hoe om te gaan met hun verstand, tekortkomingen en hun ‘gaven’ . Deze waarden en normen moeten nu ‘van tafel’ , het liefst in een of twee generaties. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot lukken. Voor mij zijn des jillets yaunes, de echte (én niet de gepromote, door de regering gestuurde ‘smaakmakers’ ) , in Frankrijk hét voorbeeld van gelegaliseerde weerstand tegen de wil van Macron. Democratie krijg je niet, daar moet voor geknokt worden. Elke dag opnieuw. Niets is voor niets, in een andere context heb ik het vaker aangehaald. Eigenlijk is het een groot, ingewikkeld spel, wie niet oppast verliest, wordt er ondergeschoffeld. De ‘vrolijke vierkante meter’ ,het stemhokje, is langzamerhand het ‘slachthuis’ …. aan het worden van onze democratie óf wat er nog van over is.

 5. “We zullen de nihilisten en de atheïsten loslaten, en we zullen een formidabele sociale catastrofe veroorzaken die in al zijn horror de naties duidelijk het effect van absoluut atheïsme, de oorsprong van wreedheid en van de meest bloedige onlusten, zal laten zien.”

  Deel genomen uit de brief van 33e graad vrijmetselaar Albert Pike aan Guiseppe Mazzini, 1871 m.b.t de ontwikkelingen naar en tijdens de derde wereldoorlog.

 6. Zweden : extreem links
  Duitsland : extreem links enz.

  Dit zijn de landen (Finland en Baltische landen inbegrepen) die zullen worden ingenomen door een mega-Russisch leger (van 3.000.000 soldaten) volgens een moderne profetie van JOUKO PIHO …

  Wie kan Rusland tegenhouden met haar 15.000 tanks ??? Héél Europa heeft er slechts 5.000!

 7. Alle extremen zijn gevaarlijk of die nu van links en rechts of klimaatextremisten, al deze mensen zijn zeer gevaarlijke mensen die men beter kan opsluiten.shalom

 8. Er is niets nieuws onder de ‘linkse’ zon: bomaanslag op huis van staatssecretaris Kosto omdat hij de vluchtelingenwet wilde aanscherpen. Brandbom moordaanslag op Janmaat en zijn partijcongres waarbij nog net geen directe doden vielen en waarvoor NOOIT ook maar één linkse terrorist is veroordeeld. Die gingen vrolijk verder met bomaanslagen op benzinepompen, inbraken op ministeries, dreigementen in de richting van ambtenaren thuis. Dit alles met als triest dieptepunt de moord op Pim.

  Hierna vrolijk verder met de bedreiging van Wilders, de belastering van Baudet, bedreiging Baudet. Ontslag voor diegenen die kenbaar maken PVV en (straks ook) FvD te stemmen. De lijst van de door de nep sociale staat blijkbaar goedgekeurde ‘nieuwe’ SA terreur is eindeloos, het geweld komt allemaal uit de hoek van de SA fascistische Duyvendak PvdA, SP, GL groepen.

  En dit is allemaal begonnen met de privé oorlog van hebzuchtige ‘linkse’ studenten en aanhang voor 100 m2 gratis woonruimte per persoon voor enkel hen: De zogenaamde ‘sociale’ krakers die als zij hun zin niet meteen kregen halve steden in brand zetten, terroristen die nooit zijn aangepakt omdat het de kindertjes uit voornamelijk PvdA elite gezinnen waren?

  Denk maar eens terug aan de fel brandende Amsterdamse tram midden op straat als voorbeeld van hun terreur. Ooit iemand voor veroordeeld? 66 Brandstichters zijn opgepakt na de brandbom moordaanslag op Janmaat en partij, nimmer is er ook maar één veroordeeld. Pappa of mamma linkse of D66 rechter?

  De met name politieke elite deugt al decennia niet, sinds pakweg een halve eeuw geleden het Nieuw Links is gesticht, daar begon de hebzucht en veelvraterij van het salonlinks bij de Van Dammen van toen en de Timmermannen en de Spekmannen van nu, later aangevuld met het nazistisch denken van D66 en meer van het Nieuw Links hetzelfde hersenloos carnavallinks van de dynastieke SP. islamieten hebben het makkelijk om hier de macht te grijpen, dat laatste hoeven ze niet eens te doen, ze krijgen het aangereikt op een presenteerblad van dit ‘links’.

 9. Kennis vergaren die geen toegepassing kent is nutteloos tijdverdrijf.
  Wie overtuigd is , van wat men links denkende mensen beschuldigd, juist is , zou zijn tijd kunnen investeren , om hen te overtuigen hun stem niet af te geven in het kieshoje aan de linkse partijen.
  Wie meer uitgeeft dan verdiend gaat de bedelstaf op.
  De meeste beslissingen genomen door sentimentele gevoelens lopen verkeerd Af.
  Overtuigen met slogan die zelfs een idioot kan verstaan.
  de politiek onwetende massa begrijpen het woord politiek niet eens.

 10. Ronald Reagan : If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism.

  Zelfde voorspelling als Churchill. Hier zijn we dan. Al een hele tijd. Als men nazisme/fascisme plaatst waar het thuishoort, nl als extreem links, wordt het politieke spectrum veel logischer.

  Nu zit het centrum gewrongen tussen 2 totalitaire uitersten, die de Staat boven de Mens verheerlijken. Plaats deze moordadige regimes (democide) links en alle staatsvormen waar de Mens centraal staat en het Volk dienen rechts. Dan wordt het volledig politiek spectrum veel duidelijker.

  Wie dan centrum staat is iemand die bereid is consessies te maken ten voordele van de openbare veiligheid doch de Staat mag zich niet inmengen met privé aangelegenheden van respectabele burgers. Zo zou het moeten zijn. De balans tussen wet en orde versus gegarandeerde persoonlijke vrijheden en privileges.

  Nu lijkt alles andersom.

 11. Het is iets typisch voor “Socialisten”, eigenlijk een soort religie. Maakt niet uit welke vorm van Socialisme, (inter-) Nationaal, communist of fascist, het blijft hetzelfde.

  Zoals Thatcher zei, de Socialist wil iedereen even arm hebben. Het is jalousie, er zijn nu eenmaal een verschil in intelligentie, vaardigheid, lenigheid, gezondheid, houding, inzet, arbeidsethos, enz. We discrimineren altijd en overal ! We maken reclame met mooie mensen, sturen lenige mensen naar de olympische spelen, hebben in het ziekenhuis slimme mensen, luisteren naar vaardige mensen met muziek, Hebben intelligente mensen in de regering……… euh vergeet dat laatste maar….

 12. Het is over en uit met het in vrede en blijdschap leven in Nederland.
  Door de elende dat alles steeds maar duurder word en de stroom zogenaamde “asielzoekers” maar blijft toenemen zal Nederland volledig naar de verdoemenis gaan.
  Komt nog even bovenop dat Europa nu tevens door de Klimaat Crisis de genadeklap laatste gaat krijgen.
  Tevens door de negative rente die je moet gaan betalen over je eigen spaargeld.

  Over spaargeld gesproken…
  Ik ben op dit moment in de Filipijnen en zag op de TV dat ook hier de Nederlandse ING bank is gevestigt, en wat denk je…
  In de Filipijnen GEEFT de ING bank maar liefst 4% rente op je spaar rekening !!

  Als je nu nog niet gelooft dat heel Europa moedwillig naar de afgrond wordt geduwd dan is er echt iets heel erg mis met je verstand.

 13. @Bastiaan2000
  Ik voel mij net zo .
  Twee dagen geleden schiet een agent op twee allochtonen die in zijn auto inbraken . Er was voor hem geen dreiging , maar vuurt horizontaal een vuurwapen binnen de bebouwde kom af . Bereik vier kilometer .
  Bij een afgebrande grill-room met een vijfjarig ( overleden ? ) jongetje onder het puin staan agenten vandaag selfies te nemen .
  Een jongen met een boormachine krijgt een afgevuurde politiekogel langs zijn lichaam . Omdat ze mis schoten konden ze nog zeggen dat het een waarschuwingsschot was .
  Dit was de dagelijkse categorie onkunde .
  Wanneer ze een hekel aan je hebben ( weten ” alles” van mij en sarren mij regelmatig ) sluit ik een staatsaanslag op mijn persoon ook niet uit . Wens je veel geluk , snel liggen en dekking .

 14. Goed Nieuws uit Finland!

  Ook Finland staat de rechtse ommekeer te wachten: “De Finnen” zijn de grootste partij!

  Ook in Finland tekent zich een rechts-populistische ommekeer af. Volgens actuele peilingen staat op dit moment de immigratie-kritische partij “Perussuomalaiset”, die voordien “Ware Finnen” heette en nu alleen nog maar “De Finnen”, met 22,4% bovenaan – ook daarom, omdat zij geen “klimaatpolitiek” bedrijft.

  Lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2019/12/07/ook-finland-staat-de-rechtse-ommekeer-te-wachten-de-finnen-zijn-de-grootste-partij/#more-226777

 15. Er is een mateloze energie verspilling. Ook van het voedsel wordt ongekend veel weggegooid.
  En wat de CO2 uitstoot betreft: Het is ontbossing van de longen van de aarde ( de Amazone en in Indonesië en meer gebieden op aarde) die het probleem vormt. Als men niet zo vreselijk de bossen had platgebrand vanaf de jaren 80 vorige eeuw was de natuurlijke bomenrijkdom meer dan genoeg om het CO2 om te zetten in O2.
  De ontbossing, die moet acuut worden teruggedrongen en ook in Nederland waar me zo krankzinnig is de mooiste bomen te kappen zelfs voor de waan van de Biomassa!
  We worden geregeerd door de grootste criminelen aller tijden die maar 1 kompas hebben in het leven: de portemonnee! Maar hoort u links fel protesteren tegen ontbossing wereldwijd?
  Nee, ze staren zich blind op milieuvriendelijke kletskoek als windmolens en zonneenergie.

  stop de ontbossing, DAT behoort wereldwijd prioriteit te hebben nu.

 16. De fascisten van nu zijn de anti fascisten van morgen zei Churchill kort na de 2e wereldoorlog.
  Hij heeft gelijk gehad.

 17. In Deutschland kan men tog weten dat democratie de dictatuur van het grauw is. ‘Gegen democraten helfen nur Soldaten’. Stoppen met die link(s)e Spielerei! Helaas bestaat Spandauw niet meer als speelplaats voor Merkel.

 18. NSDAP, Nationaal Socialistische Duitse Arbeiders Partij. De socialistische partij van Hitler gedroeg zich precies zoals de huidige linkse/socialisten/democraten/marxisten, allemaal hetzelfde, zich nu gedragen in Duitsland. Tijd om wakker te worden?

 19. Dat zou niet hun eerste moord zijn, hier in Nederland vermoordden ze Pim. Dit na haatcampagnes door linkse politici en media. Deze haat is alleen maar groter geworden en hun ubermensch gedrag ook. Mensen als Rutte, Jetten, Klaver, Timmermans, Seegers etc etc willen ons kapot hebben. Zij willen een totale vernietiging van de westerse wereld.
  Nu de boeren in opstand komen dreigen ze met het leger, wie dat doet gaat tot het uiterste, het doden van je eigen landgenoten. Het grootste verraad ooit.
  We weten dat ook het koningshuis hier voor kiest, gezien hun gedrag en liefde voor Soros ( en een mes in de rug naar de Nederlander om haar paard Volkert te noemen). En mocht dat fout gaan, vluchten ze weer als altijd.
  Ik houd er nu serieus rekening mee dat de overheid mij zal doden, ik ben hun vijand. Ik ken het kwaad, ik heb het gezien en ondervonden ooit in instellingen als kind en later hoe je tegen gewerkt werd, dat was het communisme in het klein. Dat is vals en wreed, leugenachtig en verraderlijk.
  Binnenkort wordt het dus echt weer knokken, een aanval op ons die we verdedigen. Deze zal door de overheid als misdaad gezien worden en dus bestraft. In de gevangenis of een inrichting. Dat deden ze toen in die instellingen waar ik zat en dat zullen ze weer doen, maar dan in het groot.
  Ik wens iedereen die vanuit het eerlijke, trouw, vriendelijkheid, etc gaat het beste, we moeten elkaar beschermen.

 20. Hopelijk gaat ze niet Pim achterna.
  Links is geheel ziek en echt ziek. Waarom mag je van hen niet andere ideeen hebben? Waarom kan men niet meer met hen door 1 deur? Wie geld heeft raad ik aan ver weg te evrhuizen en veel hoef je niet te hebben in hongerijen heb je al een koop huis voor 10.000 euro en dan heb je een vrijstaande woning met een leuk stukje grond erbij. Beetje opknappen en je woont er prachtig.

Comments are closed.