Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten

Terwijl de meeste media de aanslag in El Paso onmiddellijk in verband brachten met het ‘rechtse extremisme’ in het algemeen en president Trump in het bijzonder, zijn ze opvallend stil over de achtergrond van de 24 jarige Connor Betts, die enkele uren later bij een bar in Dayton negen mensen doodschoot –waaronder mogelijk zijn eigen zus- en er 27 verwondde, een aantal dat veel hoger had kunnen zijn als de politie niet razendsnel had ingegrepen. Op social media liet Betts duidelijk blijven een supporter te zijn van de Democratische presidentskandidaten Elizabeth Warren en Bernie Sanders, van het communisme, van Satan, en van de extreemlinkse terreurgroep Antifa.

Op zijn inmiddels geblokkeerde Twitter account beschreef de schutter zich als ‘hij/hem / anime fan / metalhead / links / ik ga naar de hel en kom niet meer terug’. Hij promootte Antifa en andere accounts die pro-Antifa zijn –zo noemde hij de Antifa terrorist die onlangs een aanslag pleegde op de Immigratie- en Douane Dienst in Tacoma een ‘martelaar’-, en uitte zich zeer kritisch over het immigratiebeleid van president Trump. Daarbij gebruikte hij dezelfde valse ‘concentratiekamp’ bewoordingen als de extreemlinksgroene Democratische socialist Alexandra Occasio-Cortez.

Fan van Democraten en Satan

Tevens schreef hij op zijn account dat hij ‘graag op de Democraat Elizabeth Warren’ zou stemmen, prijsde hij Satan, en was hij boos dat Trump in 2016 de  verkiezingen won. ‘Ik wil socialisme, en ik ga niet wachten totdat de idioten het eindelijk gaan begrijpen.’ Hij zou ook een retweet hebben geplaatst over het ‘bijeen brengen van gijzelaars’ in een videogame, en hoe leuk het vervolgens is om hen vervolgens allemaal in hun hoofd te schieten in plaats van hen te redden, zoals in de game de bedoeling is.

Volgens zijn voormalige klasgenoten van de middelbare school was hij ‘een pestkop die graag vrouwen bang maakte.’

Media manipuleren er weer op los

De andere massamoordenaar, die enkele uren eerder in El Paso 21 mensen doodschoot, was volgens de laatste berichten al jaren vóór de verkiezing van Trump een ‘blanke supremacist’ (3).

Desondanks doen de mainstream media er op hun gebruikelijke manipulerende wijze alles aan om de indruk te wekken dat Patrick Crusius geïnspireerd of zelfs aangezet werd tot zijn daden door Donald Trump. De Democraten Elizabeth Warren en Bernie Sanders krijgen van dezelfde media echter (terecht) niet de schuld van de schietpartij in Dayton, ook al was de dader een fan van hen.

Trump: Strengere wetgeving, snellere doodstraf

President Trump heeft inmiddels aangekondigd dat er veel harder moet worden opgetreden tegen extremistische en racistische ideologieën, of die nu rechts of links zijn. Hij zou serieus willen kijken naar een strengere wapenwetgeving, wat vooral in zijn eigen partij op veel verzet kan rekenen. ‘Deze barbaarse slachtpartijen zijn een aanval op onze gemeenschappen, een aanval op onze natie en een misdaad tegen de hele mensheid. We walgen van dit afschuwelijke kwaad, de wreedheid, de haat, de kwaadaardigheid, het bloedvergieten, en de terreur.’

De president toonde zich ook een voorstander van strengere regels voor het internet, social media en gewelddadige video games. Ook wil hij dat er sneller kan worden ingegrepen als psychisch zieke mensen bepaalde neigingen vertonen. ‘Mentale ziekte en haat haalden de trekker over, niet het geweer.’ (4) Ook wil Trump dat de daders van dit soort aanslagen voortaan sneller de doodstraf kunnen krijgen.

Xander

(1) Zero Hedge (afbeelding: social media)
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Breitbart

Zie ook o.a.:

04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

15

 1. De fabeltjes krant word steeds dikker en voller. Nog even en alle bomen in het grote dierenbos zijn er ook niet meer en moet mijnheer de uil weg vluchten. Waarheen????

 2. Als ik onze msn mag geloven is het Trump zijn schuld want Trump is een haatzaaier en roept dat alle Mexicanen misdadigers en moordenaars bende leden zijn enz enz waar heb ik dat eerder gehoord?
  Oh ja dat was hier in NL het was Wilders die oproept tot haat en dat alle Marokkanen misdadigers
  en moordenaars bende leden enz enz.
  Dat is een nu wel oude truc..
  gewoonweg roepen dat je tegenstander iedereen als misdadiger enz ziet. hoop dat men er nu eens niet meer intrapt.

 3. En zullen incidenten waarbij deze wapens gebruikt worden voorkomen worden.

 4. Alle wapens afschaffen over heel de wereld.
  Dan kunnen de machtshebbers we weten wie ook geen landen meer aanvallen of terroristen ondersteunen voor regimewissels en grondstoffen.

 5. @ Fons schreef: Waarom rept … etc. Wie zegt dat hij dat niet doet. Wie hebben in NL het alleenrecht op het nieuws? President Trump is met zijn adviseurs (Q) al vele stappen verder dan onze klaas vaken die weigeren de posts van Q te lezen en erover te berichten. Volg de dagelijkse berichten van X22 report, De reports eindigende op een a gaan meestal over finance en economy en die einigende op een b gaan over de politieke situatie. In oudere berichten werd er gerept over hooggeplaatste buitenlandse leiders die de dans niet zullen ontspringen, maar eerst de VS zelf. Zouden de media er daarom niets over durven (mogen) schrijven? En wat wapens betreft, degene die ze hanteren is de dader, of het nu een vuurwapen, mes, zuur of een auto is.

 6. Beste Cefas,
  Zelfverdediging is verboden. Men betrapt een inbreker en slaat hem bont en blauw. De kans is groot dat u zich op het bureau moet verdedigen terwijl de inbreker al lang weer vrij rondloopt ….
  In de hedendaagse politiek is het niet veel anders. Protesterende burgers worden al gauw rechts extremisten genoemd en
  zodanig behandeld, terwijl de politiek zijn gang kan gaan.
  Er is maar een wapen die de politiek tot inzicht kan brengen, dan zou het hele volk unaniem, consequent, moeten zeggen: ons volk, het Nederlandse volk, wil dit niet meer ! Eigen volk eerst….
  Amerika, een van de grootste agressors ter wereld. https://youtu.be/q49NOyJ8fNA Is een dergelijks discussie hier mogelijk…. denk het niet, ja Café Weltschmerz , zeer leerzaam, maar door ongeïnteresseerdheid te weinig bekeken

 7. Waarom rept Trump met geen woord over het aanpakken van de wapenindustrie? Omdat daar erg veel geld mee wordt verdiend….Simpel.

 8. Hier in zijn geen winnaars alleen verliezers, de Wereld zal vroeg of laat schudden op zijn grond vesten, totale vernietiging, dit blijft niet uit.

 9. Meerwaarde van dit alles is dat de kritische stem nog meer monddood gemaakt wordt. Meer wetgeving, meer controle en surveilance. De bedoeling van dit alles is om ons weerloos en monddood te maken.
  Iedereen is verdacht!

 10. De ene schutter was extreem links, de ander extreem rechts. Beiden moordenaars van onschuldigen. Dat heb je met extreem, onze ouders en grootouders zeiden het al “Alles waar “te” voor staat, is niet goed.”
  Persoonlijk zie ik beide schutters als werktuig van satan, of ze dat nou beseften of niet.
  Voor werkelijke vrede, in het hart want daar begint het, heeft de mensheid Jezus en de Heilige Geest nodig.

 11. Recht op zelfverdediging is een grondrecht. Hoever kun je gaan om een wapen aan te schaffen ter zelfverdediging?

 12. het zijn inderdaad vaak duivel aanbidders die linkse gekkies. of ze nu wel of niet er vooruit komen
  maakt even niet uit. Ze willen gewoon alles kapot maken en gebruiken 1001 excuus hiervoor.

 13. En de schutter van El Paso was een extreemrechtse supporter van de republikeinen en geloofde in samenzeringstheorieen.

Comments are closed.