Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s’

Gaat de geschiedenis zich –weliswaar met andere kleuren, symbolen en aangepaste ideologieën- inderdaad herhalen? (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Europa’s nieuwe regeringsvorm: het totalitaire alarmisme – Echte reden van fake stikstof’crisis’? Frans Timmermans presenteert klimaatplan met extreme maatregelen, zoals 2/3 wegvervoer feitelijk verbieden*

—————————————————————————————————————————————-

De afgelopen jaren sloegen de meeste conservatieven de waarschuwingen dat het klimaatalarmisme op een totalitaire eco-dictatuur dreigt uit te lopen in de wind. Zo’n vaart zou het niet lopen, werd steeds beweerd. Nu het Europese Parlement afgelopen week de ‘klimaat noodtoestand’ heeft uitgeroepen, beginnen de ogen van sommige conservatieven dan toch open te gaan voor het grote gevaar van de linksgroenliberale plannen voor onze samenleving. De bekende publicist Gabor Steingart, oud hoofdredacteur van Handelsblatt, reageert voor zijn doen ongewoon scherp, en vergelijkt de ‘noodtoestand’ zelfs met de wijze waarop Hitlers Nazi’s in de jaren ’30 stapsgewijs aan de macht konden komen en alle oppositie wisten uit te schakelen.

In het door links (linksgroen, linksliberaal en links-christelijk) gedomineerde EP stemden alleen rechts-conservatieven en rechts-nationalen tegen het uitroepen van de ‘klimaat noodtoestand’. Rechts had vergeefs geprobeerd om enkele formuleringen te verzachten, maar zoals gebruikelijk wilden de heersende klimaatfascisten in parlement van geen feiten, wijken noch compromissen weten.

‘De toon van onze tijd is de sirene’

‘De kleur van het seizoen is groen, en de toon van onze tijd is de sirene,’ schrijft een bezorgde Steingart. ‘In een apocalyptisch gestemde wereld mag niemand verstek laten gaan, en het Europese Parlement al helemaal niet.’

De Franse liberaal Pascal Canfin, die de resolutie indiende, werd zelfs ‘als een verlosser’ onthaald toen hij de eis stelde om ‘een krachtige boodschap aan de burgers van de rest van de wereld’ af te geven. En die boodschap komt op niets minder neer dan ‘wij richten een totalitaire communistische klimaatdictatuur op en breken daarvoor de welvaart en vrijheid van onze onderdanen, die daar niets over te zeggen hebben noch krijgen, af.’

‘Noodverordeningen rode loper naar dictatuur’

De linkse mainstream media hebben dat de afgelopen jaren afgedaan als een ‘rechtse complottheorie’, maar langzaam beginnen traditionele conservatieven –die zoals in Nederland tot nu toe argeloos op partijen zoals VVD, CDA en CU zijn blijven stemmen- wakker te worden. Steingart:

‘De noodtoestand is de kleine broer van de autoritairen, merkten enkele afgevaardigden op. Maar toen laaide het vuur van grootsheid al in de rijen op; het huis stond in brand, en als eerste slachtoffer werd de herinnering aan de historie uitgewist. De voortdurende noodverordeningen van de Weimar Republiek, die geleidelijk de rechten van de burgers buitenspel zetten, waren de rode loper waarop Adolf Hitler uiteindelijk richting dictatuur marcheerde.’

Armoedebestrijding, migrantencrisis, een onhoudbare schuldenlast – dat alles moet van de EU wijken voor ‘het redden van de wereld’ van een volgens alle onbewerkte statistieken en cijfers in het geheel niet bestaande ‘klimaatcrisis’. ‘Dat is politiek voor de pers, niet voor het volk,’ vervolgt Steingart, wijzend op peilingen waaruit blijkt dat de burgers het klimaat een veel minder belangrijk onderwerp vinden dan andere zaken, zoals het almaar duurder wordende leven (dalende koopkracht), de werkgelegenheid en de sociale zekerheid.

Europa’s nieuwe regeringsvorm: het alarmisme

‘Europa heeft als Derde Weg tussen kapitalisme en socialisme het alarmisme ontdekt. Of, zoals Dieter Nuhr gisteravond bij de opnames van zijn TV-show zei: ‘De Titanic is duidelijk niet enkel een schip, maar ook een regeringsvorm’.’

Het probleem voor de Europeanen is dat alle traditionele partijen aan boord van die Titanic zijn gekropen, en weigeren om zelfs maar over de rand te kijken naar wat onafhankelijke wetenschappers, denkers en rechtse vrijheidspartijen te zeggen hebben. Met als gevolg dat de Titanic die de EU heet, met het kabinet Rutte en vrijwel de gehele Nederlandse oppositie voltallig aan boord, almaar sneller, en met almaar autoritairder wordende maatregelen, op de ijsberg van economische, financiële en maatschappelijke ondergang afvaart.

Timmermans: ‘Alles moet veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen’

De Nederlandse topafgevaardigde in dat dictatoriale regime, Klimaatcommissaris en EC-vicepresident Frans Timmermans, laat zijn voorliefde voor het totalitaire communisme steeds vaker publiekelijk de vrije loop. We kregen een tweet toegestuurd waarop Timmermans schrijft dat ‘spullen veel duurder moeten worden, zodat mensen minder kunnen kopen. Per 1-4-2020 gaan in heel Europa de prijzen met 6% omhoog, dan voeren we de stikstoftax in.’ * AANGEPAST: Let op, deze tweet blijkt fake te zijn. Wel presenteerde Timmermans zijn klimaatplannen met een aantal nog extremere maatregelen. Zo wil hij 2/3 van het vervoer feitelijk verbieden door het zo duur te maken (emissierechten), dat de meeste goederen via het spoor moeten. Probleem is alleen dat er niet veel bedrijven en winkels zijn te vinden met een eigen aansluiting op het spoorwegnet, en het zowel fysiek als financieel onmogelijk is om dat zelfs maar bij benadering te realiseren.

Komt daar de aap uit de mouw van de echte reden van de fake stikstofcrisis in Nederland? Zodat de regering over een paar maanden een excuus heeft voor het nog verder verhogen van de prijzen in Nederland, terwijl nu al 650.000 gezinnen in energie armoede zitten, de voedselbanken de snelle groei van hulpbehoevenden amper aankunnen, en miljoenen mensen steen en been klagen over de sterk gestegen prijzen van wonen, boodschappen, brandstof en vervoer?

Geen opwarming, geen crisis; doel

Maar ‘lage inflatie’, maar ‘opwarming’, maar ‘crisis’? Vergeet u de officiële inflatiecijfers, die kunstmatig naar beneden worden gerekend. Vergelijkt u de prijzen maar eens met 18 jaar geleden, het laatste jaar van de gulden, en zie dan of de inflatie inderdaad maar 2% of 3% per jaar is geweest, zoals wordt beweerd. Waarschijnlijk zult u voor de meeste zaken een verdubbeling, verdriedubbeling of verveelvoudiging constateren – de èchte inflatie, terwijl uw inkomen in die tijd vermoedelijk nauwelijks is gestegen.

Wat ‘opwarming’ en ‘klimaatcrisis’ betreft verwijzen we naar de vele artikelen die we hier al over hebben geschreven. Kortgezegd: alle onbewerkte statistieken en onafhankelijke wetenschappers zeggen dat er geen enkele crisis is. Zo bleek onlangs dat in Australië, dat bijna even klimaatkrankzinnig als Nederland en de EU is geworden, dat het aantal zeer warme dagen in 100 jaar tijd niet is gestegen.

‘Buiten het Westen neemt niemand de klimaathysterie serieus’

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat de ‘ruwe data in Australië werden aangepast, wat deel uitmaakt van het wereldwijde complot om de bevolking te reduceren… Deze mensen zijn vastbesloten om het klimaat te gebruiken om hysterie te veroorzaken, zodat de bevolking kan worden verminderd… Maar alles wat deze klimaathysterie lijkt te bereiken is de val van de Westerse samenleving. Ze hebben hun propaganda naar Europa, Australië, Nieuw Zeeland en Noord Amerika verspreid. Ze zeggen zelfs dat we geen kinderen meer moeten krijgen, omdat we anders geen toekomst hebben.’

‘Maar buiten Europa, Australië, Nieuw Zeeland en Noord Amerika neemt niemand deze klimaathysterie serieus. Andere landen beschouwen het als een complot om te voorkomen dat zij zich aansluiten bij de moderne wereld, waar de technologie die onze levensverwachting heeft verhoogd en ons een comfortabel leven geeft, nu enorm wordt gehaat.’

Het Westen gaat dus op eigen houtje doelbewust economisch en maatschappelijk zelfmoord plegen, waar communisten zoals Frans Timmermans, de hele EU-elite, en de als ‘liberalen’ vermomde neocommunisten zoals Mark Rutte nog bij staan te juichen ook.

Als u nu nog steeds niet enigszins het gevaar van deze ‘klimaat noodtoestand’ en alle krankzinnige maatregelen en plannen –zoals Timmermans’ gewenste verbod op bijna alle vliegreizen in Europa, en het gedwongen verplaatsen van het meeste vrachtverkeer naar het veel inefficiëntere en duurdere spoor- inziet, dan zult u waarschijnlijk pas wakker worden als de geplande armoede en onderdrukking, opgelegd door een klimaatfascistisch EU-regime, ook uw deur en portemonnee bezoekt. Het is dan alleen wel veel te laat om daar nog iets tegen te ondernemen.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Armstrong Economics
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, publiek domein (free of copyright)

Zie ook o.a.:

26-11: China doet niet mee met Europese CO2 hoax, bouwt 121 nieuwe kolencentrales
23-11: Bernie Sanders en Jeremy Corbyn  presenteren plannen voor klimaat tirannie – straks ook in NL? (/ Extreemlinks wil fossiele energie criminaliseren en daarmee economie vernietigen)
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
26-02: Bijdrage mens aan klimaatverandering ook volgens cijfers alarmisten te verwaarlozen (/ Is de maximale afname van de opwarming met 0,05 graden de totale afbraak van onze welvaart waard?)
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. wim bierman schreef:
  01/12/2019 om 5:59 pm
  “Wie heeft er voor de EU gestemd ? Het wordt onze ondergang.”

  Dát is net het punt, wim bierman: NIEMAND van de europese burgerbevolking heeft mógen stemmen, heel dat eu-zootje is nét illegaal en onwettig want geen van allen werd democratisch verkozen, eu is een gedrocht voor afgedankte, nationale politici van lidstaten om, nadat ze nationaal van hun land een puinhoop maakten, nu op grotere schaal te kunnen verdergraaien, zich verrrijken en hun machtshonger te stillen door wurgregeltjes uit hun duim te zuigen om hun eigen land in de afgrond te rijden, genocide te plegen op de europese bevolking volgens de plannen van de elite/nwo.
  De ‘leiders’ van 28 landen hebben nu de belgische ex-premier michel áángeduid, níet verkozen, als europese ‘president’…om de schijn te wekken dat ie verkózen is door het ‘volk’.
  Jarenlang wordt de europese burger belogen dat europese richtlijnen, want eu is volgens eigen zeggen maar een adviesorgaan zonder enige bevoegdheid, wetten zijn die verplicht opgelegd zouden kunnen worden.
  Soevereiniteit blijft behouden beweren alle politici. Dat betekent dus dat elke lidstaat zelfbeschikking heeft om eigen wetten te beslissen voor hun land en europese richtlijnen niet hoeft te volgen en zeker niet als verplichte wetten hoeft in te voeren, maar wat zien we?
  Alle europese richtlijnen worden door de nationale politiek gebruikt als verplichte wetten om zich achter te verschuilen om met wurgende maatregelen hun eigen land schade te berokkenen, te verarmen door afbraakpolitiek om de bevolking te kunnen onderdrukken, de mond te snoeren en in een communistische en fascistische eu-dictatuur te dwingen.
  Dit is oorlog tegen eigen bevolking dat onze nationale politici voert door hun medeplichtigheid aan een illegaal, onwettig eu-instituut in ruil voor graaipostjes, zelfverrijking uit hebzucht.
  Onze huidige, nationale ‘volksvertegenwoordigers’ plegen hoogverraad aan hun eigen bevolking.

 2. De EU(SSR) is de voortzetting van het “Derde Rijk”, van Adolf Hitler. De nazi’s zijn nooit weg geweest, ze vermommen zich als zogenaamde, democraten, in zogenaamde democratische partijen.

 3. Goudsbloem de zondvloed heeft waarschijnlijk echt plaats gevonden maar niet op de manier waarop u denkt. In de Babylonische mythologie komt deze ook voor. De schrijvers van de bijbel hebben deze ontleend aan de Babylonische mythologie. Hij verwijst naar de tsunami die ontstond toen na de laatste ijstijd de smalle landengte tussen de Middellandse zee en de Zwarte zee, de huidige Bosporus, werd doorbroken. De aantallen bewoners van de aarde waarnaar u verwijst houden wetenschappelijk overigens geen stand. Het niveau van de landbouw en veeteelt was in die tijd niet eens in staat zoveel.mensen te onderhouden.

 4. Will, het ga u goed. Ik ben benieuwd waar u heen wilt emigreren.

 5. Anna, de pest is in noord China endemisch. Hij wordt overgebracht door reuzemarmotten. De ziekte slaat over op mensen als die het vlees van deze dieren consumeren.

 6. Alles wat beschreven is in Agenda 21 en Agenda 2030 van de Verenigde Naties, wordt door de Europese Unie tot in detail uitgevoerd.
  Bestudeer de doelstellingen van deze beide agenda’s en je begrijpt waarom de EU zo handelt.

  Voor mij staat vast dat we van deze VN af moeten.

 7. De Europese Unie die het leven ondraaglijk wil maken, dat heeft inderdaad veel weg van wat Hitler deed
  Gaf ook opdracht voor ander geld, identiteitskaart, plunderingen, gaarkeuken, en bewerkte de jeugd voor
  sport en spel. Dat lijkt veel op wat er nu gebeurd.

 8. Het staat Geschreven in een TWEET.
  ALLES wat in Tweets staat is waar. 😜

  Maar ja…….in deze tijd waar alle politici waarheid spreken zullen we ook hun Tweets moeten geloven. 🤔

  Er is er maar Een Die gezegd heeft: Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven.
  Deze Jezus komt spoedig en zal al die waarheidsprekers be-/veroordelen. (Ik denk dat we maar beter naar Hem kunnen luisteren. )

 9. @ Eelke Piers. 05:10 u. Jij krijgt misschien wat je verdient. Wij niet.

 10. Het neofascisme viert hoogtij in de vorm van het links intolerante gedachtengoed.

 11. @ronjaspers schreef:
  01/12/2019 om 1:58 am
  “JP.Helemaal niets,ik waarschuw mensen al een jaar of 15 voor een aanstaande oorlog/genocide.”

  Die oorlog/genocide is intussen al volop bezig..alleen zo subtiel en ongemerkt op veel verschillende manieren.
  De schuldigen echter, de eigen politiek, de landverraders, blijven dezelfde en steeds meer mensen doorzien de rookgordijnen en als dat besef bij de massa doordringt zullen dan ook de verantwoordelijken/politici gestraft worden..nergens zullen ze nog veilig zijn voor de volkswoede.
  In hun arrogantie menen ze nog steeds de bevolking te kunnen misleiden en uit te kunnen spelen tegen bijv moslims of onder elkaar: jongeren tegen ouderen, werklozen tegen werkenden…het aloude verdeel en heers maar dat lukt niet meer en men zal zich massaal en eensgezind gaan keren tegen de echte aanstokers: de eu/politieke pestlijders…ze zullen oogsten wat ze zelf zaaiden maar ze beseffen het nog altijd niet…..daarom de wanhopige en krampachtige stuiptrekkingen om versneld de autochtone europeanen in armoede te duwen zodat er verzet komt dat met geweld neergeslagen kan worden voor totalitaire machtscontrole. Maar ook dat plannetje is gedoemd om te mislukken want de collectieve bewustwording is reeds zo ver gevorderd dat controle onmogelijk geworden is…en de elite weet dat, daarom hun paniek, ze weten niet meer van welk hout nog pijlen te maken. Het spel is gespeeld zogauw de massa zich verenigt en zich gezamenlijk keert tegen de eu/machthebbers waardoor hun macht voorgoed gebroken zal zijn.

 12. Waar is de tweet van Timmermans terug te vinden? Als deze er is zouden jullie hem dan niet delen met andere forums zoals geen stijl, jensen , climategate, bnr.
  Het lijkt mij jullie morele plicht naar iedereen toe om dit openbaar te maken zodat de burgers nu zien hoe we bedrogen worden.

 13. @Rustbrenger : Het probleem is niet de overbevolking in Europa, maar de migratie, ook die mensen moeten wonen, werken, leven, wat euthanasie betreft, het gaat voorlopig nog over zinloos lijden zoals Marieke Vervoort, de Olympische kampioen voor gehandicapten die dagelijks zoveel pijn had, dat ze onlangs op haar veertigste euthanasie pleegde. Mogen wij daarover oordelen. Een vriend van mij heeft ook euthanasie gedaan nadat de ziekte van ALS werd vastgesteld, al je spieren vallen uit, je komt in een rolstoel en uiteindelijk stikt je, mogen we over zulke mensen oordelen, ik denk van niet. Shalom

 14. Lizz,

  Erdogan als dictator van Europa ? Wie Weet ?!

  In elk geval zei een collega van communist Merckel dat haar partij zelfs een moslim zoekt als Kanselier !!!!

  Ongelooflijk !!!!

 15. Op extreem-links te stoppen heb je extreem-rechts nodig ! Er is helaas géén andere oplossing !

 16. Ik lees over, te veel mensen op aarde, armoede in Onze kontreyen, de leiders, veraders van eigen volk, naive massa, oorlog, een andere hitler, gevaar bij de pillen en inentingen…..
  Het kan allemaal gebeuren of is aan het gebeuren?
  Enkele jaren geleden was er een socialisten leider van Het syndicaat die regelmatig op Tv de slogan “de rijken moeten betalen “ mocht verkondigen. Hij bedoelde niet onze rijken maar de ganse natie. De armen waren deze die gingen ingevoerd worden. WIE Heeft Het BEGREPEN??
  De kunst, politieke woorden en slogans kunnen begrijpen op het moment dat ze gezegd worden!!
  Coclusie !! De kiezer zal nog vele jaren niet begrijpen en zal politiek dom en misbruikt blijven.
  Wat de pillen en inentingen betreft? Als er totalitaire dictatuur komt, in andere woorden, geen respect meer voor het menselijk leven, dan zouden pillen en inentingen wel een oplossing kunnen worden voor ongekende wereld epidemien.
  In plaats van het gebruik van andere vernietigings wapens.! Naar de toekomst kijken is tijdverlies, maar toch eens erover nadenken, doet geestelijk goed.

 17. Het EU-eco fascisme en bemoeizucht is in opkomst en gaat heel ver. Nu moeten onze katten aan het lijntje gehouden worden als ze buiten lopen en bij het restaurant van het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam zijn zelfs de servetten goedgekeurd door de EU, te belachelijk voor woorden. De EU is bezig een krankzinnigengesticht te worden.

 18. In China heerst ( op beperkte schaal ) de ouderwetse pest. In een maand tijd zijn er 4 mensen aan overleden. En de overheid probeert het met alle macht stil te houden. Soms gebeuren er dingen die niemand in de hand heeft.

 19. Ik zeg al al ruim 15 jaar wat er mogelijk, maar ben bang van zeker aan gaat komen. Het pure kwaad en de naieve burger. Burgers die bewust kwetsbaar zijn opgevoed door oa scholen. Nog steeds word ik raar aangekeken als ik dit zeg, er zijn maar weinige die dit extreme gevaar ook zien. Maar iemand die ik laatst sprak, zijn angst in zijn ogen en het snel afkappen.
  Maar kunnen we het tegen houden, natuurlijk kan dat. We zagen het bij de boerenopstand. En we lazen natuurlijk in de vijanden van het volk media (zoals AD) dat de boeren slecht waren en weinig sympathie kregen. Maar zo moeten we ons wel organiseren, dat organiseren kan ik niet, meedoen wel. Vallen er doden bij, ik ben bang van wel. De EU en VN zijn gedrochten van het grootste kwaad ( zelfs in de Donald Duck wordt de EU gepromoot, let daarop) die tot alles in staat zijn. Maar in een ding niet, dat is een massale opstand. En de manier van de elite is verdelen. Hun nuttige idioten sponseren ze door Sores enzovoort.
  Maar niemand heeft tijd, vaste lasten zijn zo hoog, dat je niets kan missen.
  Dat de toekomst zich herhaald is nu wel duidelijk, Hitler heeft alleen nu andere namen. Hoever we het laten komen is aan het volk.

 20. Communisme en socialisme zijn natuurlijk rood fascisme. Daarom verdient talenwonder Timmerfrans de titel Hauptsturmführer.
  2020 ( Huangdi 4717 in de Chinese kalender) is het jaar van de RAT. Het wordt dus het jaar van onze Timmerfrans Hauptsturmfuhrer de waanzinnige klimaatfuhrer die NL economisch met de grond gelijk wil maken. GL, ( die partij van de groene zoden) assisteert hem graag, zeker in EU verband. Wat een wereld…kom Jezus kom spoedig en waai met Uw Geest over een stervend continent!

 21. JP.Helemaal niets,ik waarschuw mensen al een jaar of 15 voor een aanstaande oorlog/genocide.

 22. Het belang van de voorrondes over de EK wordt boven het belang van de MH17 gesteld.
  In de pers en media wordt dat niet zo ervaart, maar daar gaat het niet om.
  Voetbal scoort en dat is leuk om je achter te verbergen.
  Zo lopen de hazen, het belang van niks gaat boven het belang van de nabestaanden.

 23. Er is niet alleen Brexit. De meeste Europese welvaartsstaten hebben ook vele jaren boven hun stand geleefd en zullen weldra niet meer in staat zijn om de aangegane financiële verbintenissen nog langer na te komen.

  Met andere woorden de meeste EU landen staan op het punt failliet te gaan waardoor de waarde van de Euro (als gevolg van het ongelimiteerd bijdrukken van de Euro om dat failliet te voorkomen) in mekaar zal storten.

  Aangezien de meeste olieproducerende landen genoeg economisch inzicht hebben om nog altijd uitsluitend betaling in dollars aanvaarden, zullen we met een sterk in waarde gedaalde Euro dan ook nog nauwelijks in staat zijn om olie in te voeren.

  Zou dat soms de echte reden zijn waarom de EU de ‘klimaat’ noodtoestand uitgeroepen heeft en het gebruik van fossiele brandstoffen drastisch wil doen verminderen?

  Aangezien ondertussen echter ook zowat alle industriële activiteiten uit West-Europa vertrokken (lees: met hoge belastingen weggejaagd) zijn, zal Europa als gevolg van een sterk in waarde gedaalde Euro niet alleen de meeste grondstoffen maar ook alle andere geïmporteerde producten veel duurder moeten gaan betalen.

  Het spreekt voor zich dit (onafwendbaar) scenario een grote toename van de armoede en sociale onrust bij de bevolking tot gevolg zal hebben. Eén lichtpunt: een zo goed als waardeloze Euro is natuurlijk wel goed voor de Europese export en werkgelegenheid.
  Europa zal met andere woorden ook een ‘lage loon continent’ worden…

 24. Als ik de reacties van sommige mensen lees hebben ze totaal geen besef wat voor een hel ons te wachten staat.De wereld wordt geregeerd door een satanische globalistische elite,regeringen of politici hebben niets te vertellen die worden omgekocht of gechanteerd om hun beleid uit te voeren.De satanische globalistische elite willen de wereld voor zichzelf alleen,dit heet de New World Order Hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

 25. In 2020, komend jaar dus, wordt het verdrag van Lissabon in z’n geheel van kracht: EU wet boven nationale wet. Met het uitroepen van de klimaatnoodtoestand – heeft niets met het klimaat te maken maar alles met noodtoestand, kan Brussel ‘noodverorderingen’ proclameren. Nou, laat dat maar aan Frans Timmermans over. We zijn nu geheel aan de Klimaat president, zoals ie zichzelf graag noemt, overgeleverd. Denk eens goed na, we zijn overgeleverd aan een niets ontziende, gefrustreerde gek… Dit met onbetaalbare en verwoestende massa immigratie (broodnodige diversiteit volgens Timmermans), en een krankzinnig ECB beleid, zal ons land in de beerput van de geschiedenis doen belanden. Het is, zoals eerder voorspelt, een aflopende zaak. Jammer, we lopen met open ogen de afgrond in.

 26. En wederom wordt hier keurig de UN / VN Agenda 21 of de nieuwe Agenda 2030 uitgevoerd.
  Op het www vind je in hele ruime mate wat deze verschrikkelijke NWO types aan het uitvoeren zijn.

 27. Timmermans: ‘Alles moet veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen’ is niet nieuw onze (geachte) Mr van Rompuy heeft het één keer mogen zeggen. Daarna is het direct afgevoerd. Hij zij Belgen leven boven hun stand en moeten dringend verarmd worden. Waarom? De bijkomende lidstaten de zogenaamde arme kunnen niet bijbenen en de EU kan het niet opbrengen dus moet de rest verarmd worden tot de bedelstaf. Hij mag het altijd weerleggen maar het staat op tape. Nu natuurlijk hebben de EU poenscheppers of idioten een nieuwe stok om te slaan de mens als schuldige voor de opwarming.

 28. Over Alarmisme gesproken. Voor een normale zak Friet betaal je tegenwoordig 2.70 Euro zonder Mayo! Omgerekend naar het guldentijdperk is dat bijna Zes gulden! Dat is toch te gek voor woorden?

 29. @Willy,

  Aan overbevolking wordt gewerkt –> vaccinaties welke bekende/onbekende nevenwerkingen zijn toe te schrijven, het systematisch verlagen van het cholesterol in het menselijk lichaam waardoor ziekten zoals Alzheimer en Dementie veel vaker voorkomen dan 20 jaar geleden. In Nederland hebben ruim 9.000.000 mensen één of meer chronische aandoeningen waar pillen voor nodig zijn. Pillen met nog vreemdere bijwerkingen (bijvoorbeeld een kuur voor blaasontsteking met als (mogelijke) bijwerking achillespeesontsteking –> echt waar, geen grapje of verzinsel).

  Het wordt tijd om de kliek in Den Haag strafrechtelijk te vervolgen krachtens artikel 93 Wetboek van Strafrecht. In het kort: “De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf…”

  Het Europees Recht is dus van generlei aard toepasbaar op Nederlands Recht. Ergo, alle bemoeienissen welke door de EU gedaan zijn, kunnen omkeerbaar zonder gevolgen worden uitgevoerd. Zelfs de politici in Den Haag kunnen hiervoor een levenslange straf tegemoet zien, of een geldboete van de derde categorie (En in mijn ogen is dit niet meer dan terecht)

  Het wordt tijd dat er een moedig advocaat op gaat staan. Mijn steun heeft ie.

 30. We gaan gewoon alle spullen via internet in China kopen veel goedkoper en geen onzintaks

 31. 1 april lijkt mij inderdaad de beste datum om die stikstoftax in te voeren…..

 32. Niet klagen. Nederland heeft massaal op Timmermans gestemd. We krijgen wat we verdienen

 33. Door de invoering van de Euro is alles veel duurder geworden, binnenkort kost een gewone pint op café bijna drie Euro en velen zullen dan thuis blijven. Wat ik mis in jullie artikelenreeks is de overbevolking, we zijn gewoon met teveel en de aarde is geen voorraadkast waar we zomaar kunnen naar grijpen. Alles duurder maken zal het klimaat niet redden, het treft gewoon de werkende en gepensioneerde mens, die veel moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. Men wil armoede bestrijden, maar men duwt mensen nog meer in de armoede. Het openbaar vervoer is geen oplossing, in Vlaanderen gaan de vakbonden, ook al een vergif, weer staken, dus er zullen geen treinen rijden, dus hoe geraakt de werkende mens dan op z’n werk; de auto, hoe anders, de files zullen weer toenemen. Het tijdperk van de mensheid het antropogeen kent drie gevaren die het bedreigen; overbevolking, klimaat en bijproduct godsdienst, kijk maar naar Londen, weer een zot in de naam van allah ! Shalom

Comments are closed.