Bernie Sanders en Jeremy Corbyn presenteren plannen voor klimaat tirannie – straks ook in NL?

Afbeelding: (4).

—————————————————————————————————————————————–

Extreemlinks wil fossiele energie criminaliseren en daarmee economie vernietigen – Meer aanwijzingen dat de ‘Deep Freeze’, periode met global cooling, is begonnen

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders (foto) en de Britse Labour leider Jeremy Corbyn hebben een deel van hun plannen ontvouwd voor het geval ze resp. president en premier worden. Lees en huiver in wat voor ‘Extinction Rebellion’ achtige klimaat tirannie de Amerikanen en Britten zullen worden gestort indien deze linkse extremisten het voor het zeggen krijgen. We kunnen ons daarom zomaar voorstellen dat hun evenbeelden in Nederland, GroenLinks, de PvdA en D66, zeer geïnteresseerd in hun plannen zullen zijn.

De sociaaldemocratische Labour Partij kwam eerder dit jaar al met het serieuze voorstel om straks iedereen verplicht driekwart van hun werkuren te laten inleveren om ‘het klimaat te redden’. Ook ieders salaris gaat dan met 75% omlaag. (In realiteit wil Corbyn niet alleen de welvaart, maar ook de banen ‘herverdelen’ onder de miljoenen migranten die de komende jaren naar Europa zullen worden gehaald).

Corbyn gaat ‘Extinction Rebellion’ met plan voor vernietiging Britse economie

Of dat nog niet genoeg armoede en ellende zal veroorzaken heeft leider Jeremy Corbyn zich in zijn zojuist gepresenteerde neocommunistische plannen voor een ‘groene economie’ feitelijk aangesloten bij de extreemlinkse eindtijdsekte Extinction Rebellion. Corbyn wil namelijk alle multinationals en bedrijven die niet aan zijn klimaateisen voldoen –zoals bedrijven die grote belangen in olie en gas houden- van de Londense aandelenbeurs halen.

Deze bedrijven zullen feitelijk gedwongen worden Groot Brittannië te verlaten, waardoor er miljoenen werklozen bij zullen komen. Bovendien zal ook de waarde van het Britse pond instorten, en zal de welvaart pijlsnel uit het land verdwijnen. De onafhankelijke Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat ‘als Labour OOIT gaat regeren, dat de laatste nagel in het Britse pond zal zijn. Hierna zal er geen herstel meer komen.’ (1)

Democraat Bernie Sanders wil fossiele brandstoffen criminaliseren

De Amerikaanse Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders weet de extreem radicale plannen van Corbyn zelfs te overtreffen. Als president wil Sanders de fossiele brandstof ondernemingen en hun topmanagers strafrechtelijk gaan vervolgen voor het winnen en gebruiken van olie en gas.

Armstrong: ‘Betekent dit ook dat de politici die met deze winning akkoord gingen naar de gevangenis moeten? En alle mensen die auto rijden? We moeten alle fossiele brandstoffen elimineren, maar waarom vliegt hij voor zijn campagne dan rond in privé jets? Werkt hij samen met dezelfde bedrijven om zijn campagne van brandstof te voorzien? En hoe zit het met de olie die hem warm moet houden tijdens de deep freeze (periode met global cooling die vrijwel zeker begonnen is)?’

Volgens de meeste Westerse grondwetten is het onmogelijk mensen of bedrijven aan te klagen voor zaken waar in het verleden gewoon toestemming voor was. Dit wordt de Ex Post Factor Clausule genoemd, en is juist bedoeld om een tirannie te voorkomen. Fictief voorbeeld het is plotseling illegaal verklaren van het oversteken van de straat, en dan mensen alsnog aanklagen en bestraffen voor alle keren dat ze in het verleden legaal de straat bent overgestoken.

‘Bernie heeft zojuist aangetoond dat hij ongeschikt is om president te worden, want ik heb nog NOOIT van enige andere kandidaat, Democraat of Republikein, een dergelijk voorstel voor een tirannie gehoord. Het is een complete ontkenning van de normale rechtsgang, en past binnen Bernies bewondering voor het communisme, waar hij zijn leven lang altijd aan vast is blijven houden.’ (2)

Deep Freeze / Global Cooling lijkt begonnen

Corbyn en Sanders zullen hun afbraakplannen ongetwijfeld verdedigen door te wijzen op de zogenaamd door de mens veroorzaakte ‘opwarming’ van de Aarde. Op enkele kleine plekken in Alaska en Groenland met geringe opwarming na wordt het juist bijna overal kouder (3), en wordt in Noord Amerika en Azië al enkele jaren het ene na het andere koude- en/of sneeuwrecord gebroken (VS: 8742 nieuwe koude records en 1288 sneeuwrecords in slechts 30 dagen tijd). Ook in Marokko sneeuwde het drie dagen geleden.  

Volgens statistieken van het Finse Meteorologische Instituut is de totale sneeuwmassa op het Noordelijke Halfrond al enige jaren exponentieel aan het groeien.  

Europa deed de afgelopen weken mee met hevige sneeuwval in Oostenrijk (180 cm in de Dolomieten; ‘zo extreem zien we het niet vaak’), Groot Brittannië, Zwitserland (vorige record uit 1959 gebroken) en Frankrijk (honderdduizenden huishoudens zonder stroom), waar het in het voorjaar ook al erg koud was, wat flinke schade toebracht aan de wijnproductie. Overigens kenden Duitsland en Oostenrijk begin dit jaar al extreme sneeuwval, wat voor ‘zeldzaam lawinegevaar’ zorgde.

Vergeet u naast de CO2/global warming hoax ook gelijk de angstzaaiende propaganda over het smelten van ijs en een grote zeespiegelstijging, want de kleine beetjes die in de Noordelijke IJszee zijn gesmolten staan in geen enkele verhouding tot de toename van ijs op Antarctica, waar al sinds mensenheugenis 90% van al het ijs op de planeet is opgeslagen. (3)

Het wordt koud, ook in uw huis

Desondanks zal de Westerse klimaatkerk/sekte die ook onze politiek stevig in zijn greep heeft, en die jarenlang met ‘wetenschappelijk bewijs’ heeft beweerd dat de Noordpool rond 2020 ijsvrij zou zijn en er in Europa en Amerika geen enkele sneeuw meer zou vallen, vanwege hun geloofwaardigheid en de enorme hoeveelheden belastinggeld die ermee worden binnengehaald er ongetwijfeld zo’n draai aan geven, dat de door de zon veroorzaakte afkoeling, die wel eens 25 jaar kan gaan duren, toch ‘bewijs’ zou zijn dat de aarde door uw en mijn schuld ‘opwarmt’.

Bereid u zich daarom maar voor op een tijd met bittere kou, vooral in de winter – ook binnenshuis, althans, als het onzalige voornemen van het kabinet Rutte om iedereen te dwingen van het gas af te gaan en over te schakelen op peperdure, volkomen inefficiënte, lawaaierige en juist met extreme kou niet werkende warmtepompen wordt doorgezet. Het lijkt in ieder geval een perfecte manier om ‘overtollige’ en ‘onproductieve’ mensen in je land (bejaarden, chronisch zieken, laagste inkomens) permanent weg te saneren…

 

Xander

(1) Independent via Zero Hedge
(2) MSN via Martin Armstrong
(3) Electroverse
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron
US Senator of Vermont Bernie Sanders in Conway NH on August 24th 2015 by Michael Vadon
 , auteur Michael Vadon, Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. op laatste regel van dit betoog staan …
  Zal zo’n visie ook ongewenste personen weren, of is dit het nog niet uitgesproken het doel?

 2. Ik woon in Spanje en het weer is zoals altijd geweest. Met z’n pieken en z’n dalen. Ook volgende de cyclus van de zon, die ook z’n pieken en z’n dalen.

 3. Ze zijn hier al veel verder dan in Groot-Brittannië, gezien de stikstof”crises”.
  Dat heeft nu al 5,5 miljard gekost aan bedrijven die wegblijven of gaan vertrekken.
  Binnenkort zitten we zo weer op 10% werkeloosheid.
  Misschien zitten daar mensen bij die verhaal gaan halen bij Rutte?

 4. Engeland vooral het noorden, heeft al meer regen gekregen dan normaal, ook het noorden van Nederland is de laatste tijd natter dan normaal, in Vlaanderen zien we juist droogte een probleem worden en dit kan men zeker linken aan de klimaatverandering, de regenintensiteit schuift steeds meer op naar het noorden, ten zuiden ervan is het droger aan het worden, ofwel heb je zeer extreme regenval zoals in Zuid-Frankrijk door de voorbije warmte de grondlaag is nog vrij warm, dus meer thermiek. We zijn ook iets bangelijk dat de oscillatie aan de evenaar aan het veranderen is wat windrichting betreft, wat een rol speelt op het corioliseffect waarbij de uitgesproken westelijke circulatie op het noordelijk halfrond verzwakt of versterkt, dus we zien dat men dit toch kan linken aan klimaatverandering, ook de gezondheid van kleine kinderen zal onder deze slechte voorwaarden in gevaar komen! Shalom

 5. Een heerlijk vooruitzicht. Jezus komt spoedig. Dus maak je niet druk om Corbyn en Sanders.

 6. Nieuw Begin.
  Zou mooi zijn als dat lukt die hele linkse kliek is een GEZWEL en prbeert in alles zijn zin te krijgen en als men anders denkt krijg je het stempel recht extremist,hoezo vrijheid.
  Het zijn communisten van het ERGSTE Soort

 7. Je krijgt de leiders die je gekozen hebt, als het gehersenspoelde Volk leiders kiest die hun ondergang inluiden dan ben je zelf schuld eraan. De armmoede onder gepensioneerden in Duitsland is schrikbarend hoog toch kiest Meer dan 90% van hun de CDU dus heb ik geen medelijden met hen.

 8. Bernie Sanders geef ik toch nul % kans hoor en die Engelsman heeft wel een hele grote mond.
  Dan doet Rutte het veel slimmer, dus de kans dat we daar vanaf komen is minder groot.

  https://www.youtube.com/watch?v=7ppih_JAT74
  Over de realiteit en de manier waarop het establishment zaken verborgen wil houden.
  Dat bedoel ik dus met slim opereren.

 9. @ nieuw begin,

  Je kan ook inprivate/incognito de premium artikelen van de Telegraaf lezen.
  Heb je het artikel gelezen, dan inprivate/incognito afsluiten.
  Opnieuw een inprivate/incognito tabblad openen en kan je opnieuw een premium artikel lezen. 😉
  Geen abonnementskosten en je geschiedenis hoef je niet te wissen.

 10. @ Will 10.07 pm.
  Ga zeker naar de immigration beurs in Houten. Ben zelf in 2015 vertrokken naar Australia. Als u nog jong genoeg bent, werkt en wat spaargeld heeft kan ik het zeker aanraden. U heeft gelijk dat NL / EU zal instorten, met een zeer mogelijk burgeroorlog tot gevolg vòòr 2027. Zelf ben ik 61 jaren jong en mis Europe totaal niet. Met mijn Chinese vrouw van 41 jaren jong zie ik de toekomst rooskleurig. Wens u veel geluk toe bij het nemen van één van de belangrijkste beslissingen in uwen verdere leven, met het oog op een beter leven!

 11. De hypocrisie van LINKSE POLITICI ( nu in NL) ( Oorlogscorrespondent Arnold Karkens ( een der laatste journalisten die nog integer werkt en lak heeft aan de mores van Madame Ollogren van Demonen666 die alle vrije meningsuiting weerzinwekkend vind.

  https://www.telegraaf.nl/lifestyle/394200443/oorlogscorrespondent-arnold-karskens-linkse-politici-zijn-zo-hypocriet

  Onder andere valt te lezen:

  Toen massaal geschokt op de foto van dat aangespoelde jongetje werd gereageerd, schreef jij: schandalig dat zijn vader geen zwemvestje voor hem heeft gekocht.

  „In Turkije hingen die dingen voor vijf euro te koop. Wel honderden euro’s betalen voor zo’n oversteek, maar besparen op de veiligheid van je zoontje. Die man is dus wel degelijk schuldig aan de dood van zijn kind. Net als Frans Timmermans die als hoogstverantwoordelijke eurocommissaris de krankzinnige overtochten tussen Libië en Italië heeft gestimuleerd. Ik heb hem met mijn stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden aangeklaagd voor dood door schuld. Die zaak loopt nog.”

  Dit is een premie artikel. Om het te. kunnen lezen kunt u de geschiedenis van uw webbrowser legen waarna u weer 1 premie artikel kunt lezen.

 12. De klimaathoax heeft alles te maken met de New World Order,de burgers financieel kapot belasten,onze mensenrechten en vrijheden afpakken.En dan de “endlosung” de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030.Want voor een N.W.O. moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.Gecondoleerd europa.

 13. @ Hoeder
  Deep state is in paniek, dat is wel zeker. En een kat in het nauw maakt rare sprongen en probeert
  Engeland daarin mee te krijgen. Ondanks de vele bewijzen en waarschuwingen dat er helemaal geen
  opwarming is maar eerder een koufront. Ze vertikken het gewoon om voor de bevolking daar geld in te zetten.
  En dat eigenwijze Nederlandje is helemaal van de pot gerukt.

 14. Franz Kafka zei eens. Als je één idioot hebt, heb je één idioot. Als je twee idioten hebt, heb je twee idioten. Als je twee duizend idioten hebt, heb je een politieke partij. Der Franz zit er niet zover naast, gezien de ontwikkelingen in Europa, ons land en vooral in onze regering.

 15. En reken nog even door, elk huis een warmtepomp – wie gaat die produceren en installeren? – dus verdubbeld electriciteitsverbruik dus het net verdubbelen en centrales bijbouwen, of kernstroom ipv gas uit Rusland importeren. Allemaal een electrische auto, het net mag verdrievoudigd worden. Waar halen we de kabelgotengravers vandaan? Uit Afrika?

 16. Dat het milieu verandert staat vast, het weer is steeds grilliger aan het worden. Dat je er na 200 jaar industriële revolutie nog iets aan kunt tegenhouden is een illusie, waar de milieumafia nu probeert munt uit te slaan. We mochten geen gloeilampen meer, dat zou energie sparen. Nu vervang ik 5 stuks 60 watt lampen, totaal 300 Watt door spaar- of LED lampen. Eerst had ik dus 50 watt netto licht en de zogenaamd verspilde warmte was 250 watt. Met die spaarlampen heb ik zowaar 50 watt licht maar moet ik die 250 Watt er met de (electrische) kachel bijstoken. Winst = nul. En van LED licht krijg ik koppijn.

  En dan mag mijn oude tweetakt hobby brommer niet meer rijden want vies, maar 3 x per dag staat er een oud dieselbusje stationair te draaien terwijl er een onderbetaalde opgejaagde pakketbezorger probeert z’n pakjes kwijt te raken. Voor die oude PUCH van m’n buurman hoef ik niet te vluchten, wel voor de dieselwalm, als ik zo’n wit busje zie komen terwijl ik in m’n voortuin bezig ben.

  En Groenslinks in Den Haag laat wel bij kruispunten reclamezuilen met bewegend beeld plaatsen, zodat de kruisende fietser (al append) op mijn motorkap eindigt terwijl ik me afvraag waar die wuivende palmboom ineens vandaan komt, hartje winter in de winkelstraat. Ik wordt letterlijk ziek van de overprikkeling, het is negatief voor de veiligheid maar het levert geld op, en al heel lang weten we dat dat niet stinkt…

  Overigens pak ik meestal de fiets, dat is goedkoop en vooral sneller in de stad, een van deur tot deur.

  En Corbyn en Sanders? Hun plannen zijn totaal onmogelijk maar je zult zien dat miljoenen kiezers er met open ogen intrappen

 17. 8 en 9 febr. 2020 immigratiebeurs in Houten , naar een land waar ze niet hun volk door en door bedonderen , het heeft geen enkele zin om nog discussies te voeren . ik hoop dat ik nog op tijd weg ben voordat de Deutsche bank omvalt en de megacrisis uitbreekt gelijk of erger dan 1929.
  Familie , vrienden en kenissen blijven achter want die luisteren nog altijd niet naar mij en vinden hun allerdaagse leven belangrijker dan mijn advies om zich in mijn woorden te verdiepen . Ze zien de ernst van de situatie niet in en begrijpen helemaal niets van het financiele systeem laat staan de plannen van het clubje bankiers van de BIS bank in Basel . En het ergste is , ze willen het helemaal NIET weten , we zien dan wel wordt er gezegt en gaan zich weer een nieuwe auto kopen die je straks aan de straatstenen niet kwijt kunt . O.K dan slaap maar verder en wordt wakker als de banken een tijdje niet meer open gaan , niet meer kunt pinnen , dus geen boodschappen , dan gaan ze me bellen en helaas .

 18. Denk dat ik toch maar extra kachel-olie voor de Zibro ga aanschaffen. 😎Misschien ook nog maar een nieuwe lont voor als ie erg veel / lang moet branden. 100% rendemnent en €0,90/liter in Belgie. Ben je dan millieu bezig of niet 🤓?

 19. Hier, in deze psychiatrische instelling, zei een patiënt van dat huis wonen eigenlijk allemaal gestoorde individuen …. .
  Dat is zo’n beetje vergelijkbaar met de doelstellingen van de extreemlinkse ideologieën. Verder geen commentaar.
  Ex Post Facto(r) Clausule , moest daar even over nadenken. Bedrijven of personen die in het verleden …. ‘zaken’ deden waarvoor toen toestemming voor was gegeven NIET KUNNEN AANKLAGEN, make ‘t a little. Waar blijft de uitspraak dat we moeten leren van het verleden, en maar gewoon alles aan onze laars lappen. Monsanto wordt gekocht door Bayer, inclusief, hoe is het mogelijk, alle processen vanwege glyfosaat. De Duitse auto-industrie koopt van Bosch een sophisticated systeem voor de ‘verbranding van diesel met dien verstand dat in de contracten staat ! dat er mee ‘gerotzooid’ kan worden…. maar dat is dan de keuze én de verantwoording is van ! de autofabrikant. De farmaceutische en de medische industrie, de voedsel industrie en de petrochemische industrie maakten in het verleden levensbedreigende producten.Nee, dat geleuter hier over deze ex post facto(r) clausule is bullshit.
  Het is net andersom, dat met terugwerkende kracht straffen opgelegd kunnen worden…. dus niet onmogelijk maar mogelijk ! Maar, dan komt de redelijkheid en billijkheid in het geding. Vervolgens komt het lapje voor het bloeden want vervolgens gaan overheidsdienaren bepalen welke strafmaat gehanteerd gaat worden. De patiënt, de cliënt, de consument is de klos. Gisteren, vandaag en morgen , altijd.
  Natuurlijk moet er op den duur wat veranderen, maar niet in een onoverzichtelijk, belachelijk kort tijdstermijn. Het is absoluut geen win win systeem. Dit hele politieke ‘spel’ lijkt, lijkt wel op een uitermate bedondert huwelijk met een vechtscheiding én mits goed gespeeld is de kostwinner, u in dit geval, altijd de klos. We worden tegen elkaar uitgespeeld en de partij ‘met de grootste bek’ en een enorm kiezers potentiaal …. Hier in deze ‘instelling’ zei een patiënt wonen allemaal gestoorde individuen .
  Hier in Brussel, zei een oplettende burger, werken op het Europees parlement allemaal gestoorde individuen.

 20. De mensen blijven dom en ze moeten niemand schuld geven dan zichzelf want ze stemmen precies op de partij die jouw in de kou zetten maar daar komen ze straks nog wel achter

 21. De Deep State is duidelijk in paniek en probeert hals over kop Agenda 2030 te implementeren. Uiteraard weer net steun van de corrupte MSM. Zo ook in NL, met Rutte, Klaver en Jetten. Er is totaal geen global warming. Al 15 jaar stijgt de wereldtemperatuur niet. Ook CO2 is niet schuldig aan wat dan ook, maar we worden dagelijks geïndoctrineerd met de mantra dat het 2 voor 12 is. Clintel heeft al keihaard aangetoond dat er sprake is van een hoax, maar globalistische leiders als Rutte, Corbyn, Merkel en Macron willen daar niet aan. Het bedrog gaat dus door. Mensen moeten wakker worden en de feiten onder ogen zien. Dan is direct duidelijk wat er gebeurt.

 22. Voor ons diesel campertje op leeftijd moeten we nu door de gifgroene maffia via de belastingen 15 % meer motorrijtuigenbelasting betalen omdat hij vervuilend zou zijn ( zit een roetfilter op). Fijnstof en zo, je weet wel. Toch weer een leuk verdienmodel voor onze overheid, aangestuurd door de gifgroene maffia. Waarom niet eerst de scootertjes aanpakken wat betreft fijnstof.

Comments are closed.