Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie na geweld tegen burgers en politie in Portland

Opvallende overeenkomsten die de ‘ware kleuren’ van Antifa onderstrepen. (Afbeelding: (6)).

—————————————————————————————————————————————-

Geluidsopname hoofdredacteur New York Times gelekt: ‘Rusland hoax heeft niet gewerkt, nu zetten we in op een racisme’

—————————————————————————————————————————————-

President Donald Trump twitterde dat hij er heel serieus over nadenkt om de extreemlinkse anarchistische groepering Antifa officieel tot terreurorganisatie te bestempelen. Gisteren vielen in het zwart gestoken Antifa aanhangers een groep vreedzame demonstranten aan, die daar juist waren om te protesteren tegen het snel toenemende linkse geweld tegen conservatieven in het land. Een vader met zijn jonge dochter moesten het ontgelden, en ook journalisten en politie agenten waren het doelwit van de 21e eeuwse bruinhemden, wier vlag heel toepasselijk dezelfde indeling en kleurstellingen heeft als die van Nazi Duitsland.

De demonstratie was een directe reactie op het gewelddadige optreden van Antifa vorige maand in Portland. Journalist-redacteur Andy Ngo, die daar een reportage maakte, werd geschopt, geslagen en bekogeld, waarna hij met verwondingen aan zijn gezicht en hoofd in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Op Twitter beklaagde hij zich erover dat hij de aanvallen bij de politie had aangegeven, maar dat die daar niets mee deed.

Toch waarschuwde Ted Wheeler, burgemeester van Portland, Antifa om niet meer naar zijn stad te komen om ‘geweld te plegen en haat te verspreiden…. Wij.Willen.Jullie.Hier.Niet. Stop onze prachtige stad en ons thuis te gebruiken om angst te zaaien en onze levens te verstoren.’

Mensen en zelfs kinderen bedreigd, geschopt, geslagen en bekogeld

Desondanks vielen enkele tientallen tot honderden Antifa aanhangers gisteren een aantal ‘Proud Boys’ leden en andere deelnemers van de ‘Beëindig het Binnenlandse Terrorisme’ demonstratie aan. Zo bestormden ze een bus en probeerden ze de inzittenden met geweld eruit te halen en hen met een hamer te slaan.

Een man raakte bewusteloos toen hij tegen de grond werd geslagen, en een journalist kreeg pepperspray in zijn gezicht gespoten (3). Ook vielen ze een vader (die een shirt droeg met de tekst ‘Ik haat Antifa en racisten’) en zijn jonge dochter aan. ‘Nog meer anarchie en chaos door Antifa in Portland,’ twitterde Ngo daarop. ‘En geen politie.’ (2) Pas na enige tijd greep de politie alsnog in.

Extreemlinkse terreurgroep uit op ondergang Westerse samenleving

Trump schreef vorige maand al dat hij erover nadacht om ‘Antifa, de laffe radicaallinkse idioten die overal (niet agressieve) mensen met honkbalknuppels tegen hun hoofd slaan, tot een grote organisatie van terreur (samen met MS-13 en anderen) te verklaren. Dat zou het voor de politie makkelijker maken hun werk te doen.’ (1)

Antifa, dat uit is op het volledig opheffen van alle grenzen en de ondergang van de vrije Westerse samenleving, opereert ook in Europa, en geniet vooral in Duitsland en Frankrijk de stilzwijgende –en soms zelfs openlijke- steun van met name linkse partijen en politici, die al dan niet stiekem dezelfde idealen delen om het communistische socialisme wereldwijd aan alle volken op te leggen, te beginnen in Europa en Amerika.

New York Times gaat opzettelijk rassen tegen elkaar opzetten

De New York Times, van meet af aan zwaar anti-Trump, staat zoals de meeste door links gecontroleerde media doorgaans aan de kant van Antifa. Zo lekte er een ruim 70 minuten durende geheime geluidsopname van een bijeenkomst naar buiten waarin de hoofdredacteur tegen zijn werknemers zegt dat ‘de fake Rusland-samenzwering niet heeft gewerkt. Niemand is erin getrapt. Onze lezers willen dat Trump verdwijnt, en daarom moeten we ons vanaf nu gaan concentreren op racisme,’ in de hoop dat er een rassenoorlog ontstaat waarvan Trump de schuld kan worden gegeven. Doel is dat hij daardoor volgend jaar de verkiezingen verliest.

Onderdeel van deze –door de Nederlandse mainstream media klakkeloos en gretig overgenomen- propaganda is om (haat)misdaden, schietpartijen en (terreur)aanslagen zoals laatst in El Paso automatisch ‘extreemrechts’ te noemen, terwijl het ook hier juist om een man met openlijke extreemlinkse standpunten ging. Zoals steeds meer Nederlanders gaan beseffen worden zeker de afgelopen jaren in Europa exact dezelfde misleidende desinformatietactieken toegepast. (5)

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Afbeelding Antifa vlag; Wikimedia Commons, bron/auteur Christian Michelides,  Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
Afbeelding Nazi vlag: Wikimedia Commons,  geen copyright, publiek domein

Zie ook o.a.:

10-08: ‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’
08-08: Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had
07-08: Ohio bar schutter was zanger van black metal band die moord, verkrachting en pedofilie verheerlijkt
05-08: Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten
04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

14

 1. Martin Bosma heeft 9 jaar geleden een interessant boek uitgebracht “De Schijn-Elite van de Valse Munters” wat je gemakkelijk kan vinden op duckduckgo (deschijnelitevandevalsemunters.pdf). Interessante lectuur. Waarin hij bewijst dat nazisme feitelijk extreem links is. De aanloop tot WOII, die heel wat gelijkenissen vertoont met het gedrag van de media/politiek vandaag. Vervang antifa door de bruinhemden en de overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Over islam en de linkse idioten die alsmaar de verkeerde mensen in het parlement stemmen. Aanrader!

 2. Teken een cirkel met een diameter van 10 cm en zet een punt van 1mm op de lijn. Beide uitersten raken elkaar en stichten evenveel kwaad en onrecht. Kortom extremen links en rechts heb je in beeld.

 3. Tja, ik hoorde gisteren op het journaal dat Duitsland er sinds de val van de muur veiliger op is geworden. Die nieuwslezer heeft het geluk dat er een beeldscherm tussen ons zit, maar het liefs had ik hem …….

 4. Antifa is een SA troep van en betaald door de regering om alles neer te knuppelen wat niet conform de agenda van de globalisten is. Ze zijn dusdanig geïndoctrineerd dat ze niet eens door hebben dat ze misbruikt worden om dat te realiseren en willen wanhopig geloven dat ze helpen de wereld beter te maken. Als ze het masker eens af zouden doen en de echte fascist gaan zoeken zullen ze ontdekken dat ze die vinden in het spiegelbeeld van zichzelf en in de mensen door wie ze betaald worden. Ze zijn zoekende naar rechtvaardiging voor die 25 euro p/uur en overige onkostenvergoedingen die ze krijgen. Nazi’s bestaan beste Antifa leden, het heet “je werkgever” en jullie zijn de stoottroepen. Ave

 5. Het is in het westen een beetje anders oorlog voeren dan in de 1ste en 2e wereldoorlog
  Maar er is wel overal terreur, plunderingen, verraad en ontucht.
  En de goeden moeten het met de kwaden ontgelden.

 6. Ik hoop echt dat er een ommekeer komt dankzij Trump en dat Antifa en de linkse leugenaars worden ontmaskerd. Wij mogen niks zeggen en worden gediscrimineerd.

 7. Zoals altijd komt het gevaar van links. Inmiddels wordt in de MSM rechts, whatever that may be, direct weggezet als EXTREEM rechts. Ook in NL. Maar het is juist extreem links, zoals Antifa, dat een gevaar vormt. Mensen schijnen alweer vergeten te zijn welke ellende het communisme (=extreem links) wereldwijd heeft veroorzaakt. Ik noem slechts Stalin, Pol Pot en Mao. Dat heeft miljoenen!! mensenlevens gekost. En nog steeds zijn er verdwaasden die dit steunen, zoals in Amsterdam met het communistische GL. Laten we blij zijn met mensen als een Trump, die dit doorhebben ipv commentatoren als Jeroen Pauw Eva Jinek en Mathijs van Nieuwkerk met hun linkse policor geleuter.

 8. In Nederland regeert de leugen media zoals de NOS , nu.nl en nog meer riool nieuws verspreiders van Nederlandse bodem ,

 9. Dit zijn de Gevolgen van onze keuze, jaren en jaren dezelfde aan de macht te zetten door ons stemgedrag.
  Als men een zieke of rotte appel in een korf van gezonde laat wordt de ganse korf oneetbaar.
  Dit is een natuurwet en wij behoren tot de natuur.
  De storm of orkaan die oneroepelijk gaat komen is aan onszelf te danken.
  Velen onder de generatie die mede oorzaak zijn, zullen er niet meer zijn, en laten het over aan hun kinderen of zelfs kleinkinderen.
  Hopelijk zullen deze, als ze de orkaan overleeft hebben, niet dezelfde fouten blijven doen van hun voorgangers.
  Hoop doet leven maar is geen realiteit.

 10. De anti-fascisten van vroeger zijn de fascisten van vandaag. Voorzegging van Churchill kort na de tweede wereldoorlog. Hoe waar komen deze woorden heden ten dage uit.

 11. Extreem links is nog gevaarlijker dan extreem rechts maar in feite is juist bij het weer alle extremen onjuist . Hun gedachtegoed kan men terroristisch noemen ze kennen maar één visie en deze is de juiste , heeft ook veel te maken met de opvoeding. Geweld lost dus niet op , extreme gedachtegoed ook niet. sHALOM

Comments are closed.