‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’

Rechtstreeks uit de instructies van de linksradicale anarchist-satanist Saul Alinksy: Jezelf vreedzaam en antifascistisch noemen, maar ondertussen gewelddadig en fascistisch handelen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————-

‘FBI blijkt grootste terreurorganisatie van Amerika te zijn – Doel is om links aan te zetten tot gewapende opstand / burgeroorlog geleid door Antifa terroristen’ – In nieuwe bioscoopfilm ‘The Hunt’ worden Trump aanhangers opgejaagd en afgemaakt

—————————————————————————————————————————————-

De twee grote schietpartijen in El Paso en Dayton die heel kort na elkaar plaatsvonden volgen vrijwel exact het patroon van een FBI document zoals dat in de New York Times en de Kansas City Star werd besproken. De volgens Natural News door FBI agenten opgezette en mede uitgevoerde aanslagen zouden bedoeld zijn als afleiding van de enkele uren eerder onthulde bevestiging van het bestaan van een samenzwering tussen de FBI, Hillary Clinton en de regering Obama om Hillary’s harddisk met gehackte geheime staatsemails te wissen, zodat er geen direct bewijs meer is van landverraad, wat haar hoogstwaarschijnlijk levenslang achter de tralies had doen belanden.

Onder leiding van voormalig FBI directeur en Obama bondgenoot James Comey werd tevens een crimineel plan opgesteld om officials van de regering Trump er met gefabriceerde bewijzen in te luizen, en tegelijkertijd de misdrijven van leden van de regering Obama weg te moffelen. Het grote doel was om met valse aantijgingen –met name de ‘Rusland samenzwering’ hoax- Trump af te zetten, en zijn supporters officieel als binnenlandse terroristen te bestempelen.

‘Nu blijkt overduidelijk dat de FBI de grootste terreurorganisatie in Amerika is. Dit feit werd gedocumenteerd door de New York Times. Onder het verraderlijke commando van Barack Obama en James Comey werd de FBI als wapen gebruikt en geradicaliseerd tot een even verraderlijk misdaadsyndicaat dat routinematig terreurdaden tegen de Verenigde Staten plande en uitvoerde, allemaal om het overweldigende bewijs van criminaliteit en verraad, dat Hillary Clinton naar de gevangenis had moeten sturen, in de doofpot te stoppen.’

Door Antifa terroristen geleide gewapende opstand / burgeroorlog

‘De FBI stuurt een grootschalige gecöordineerde psyop in Amerika aan,’ vervolgt de immer uitgesproken Mike Adams. ‘Het doel is om alle Trump aanhangers te demoniseren, om illegale migranten als slachtoffers neer te zetten, en ‘mind controlled’ links zo woest te maken, dat ze onder leiding van Antifa terroristen een gewapende opstand (dus burgeroorlog) beginnen.’

De ‘Deep State’ weet dat Trump en zijn officials en ministers er hard aan werken om hen te ontmaskeren en te laten berechten, en daarom wordt –met behulp van de mainstream media- alles uit de kast getrokken om de president en zijn aanhangers af te schilderen als de vijanden van de samenleving.

Nieuwe bioscoopfilm over opjagen en afmaken Trump aanhangers

Trump reageerde boos op de schandalige nieuwe Hollywood film ‘The Hunt’, waarin is te zien hoe zijn aanhang wordt opgejaagd en afgemaakt. ‘Links Hollywood is tot in zijn vezels racistisch, met enorme woede en haat.’ De president noemde de film weliswaar niet bij naam, maar het was duidelijk dat zijn woorden over ‘The Hunt’ gingen. ‘De film die nu uitkomt is bedoeld om op te hitsen en chaos te creëren,’ vervolgde hij. ‘Ze creëren hun eigen geweld en proberen vervolgens anderen er de schuld van te geven.’ (2)

Stel dat zo’n film enkele jaren geleden was uitgekomen met als onderwerp het jacht maken op en vermoorden van Obama kiezers? Dan had ook de Nederlandse media er massaal schande van gesproken. Nu blijft het echter opnieuw ijzig stil, en… wie zwijgt, stemt toe.

We schreven er gisteren ook nog over: de tijd dat politieke tegenstanders van extreemlinkse regimes (zoals destijds de Nationaal Socialisten in Duitsland) opnieuw worden opgepakt, vastgezet en uiteindelijk weer in concentratiekampen worden opgesloten komt steeds dichterbij. In de VS gaat dat vrijwel zeker gebeuren als een Democratische Socialist volgend jaar de verkiezingen wint en/of Trump wordt afgezet. In Europa is de vrijheid om over onderwerpen zoals immigratie en islam openlijk van mening te verschillen met de overheid in landen zoals Duitsland en Frankrijk nu al gecriminaliseerd, wat de eerste stappen zijn naar totalitaire onderdrukking.

Xander

(1) Natural News
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen
08-08: Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had
07-08: Ohio bar schutter was zanger van black metal band die moord, verkrachting en pedofilie verheerlijkt
05-08: Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten
04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’
25-07: Federale rechter: Geen bewijs Russische beïnvloeding social media, is verzinsel van Mueller
03-06: Frauduleuze en misleidende manipulaties ontdekt in Muellers rapport om Trump toch schuldig te doen lijken

17-02: Judicial Watch: Bewijs dat Obama’s FBI lange lijst misdrijven Hillary Clinton verborg
13-02: Inlichtingencomité Senaat vindt geen bewijs voor samenzwering Trump met Rusland


2018:

30-12: Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij
16-12: Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen
19-10: Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen
30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. BezigeBij63 ik denk dat u de reactie van Anjthonoy niet goed hebt begrepen.

 2. Klopt Anthony, in 9 van de 10 gevallen komt de kogel van links.

 3. Het is zorgwekkend en opmerkelijk om te zien dat hier Trump en zijn handlangers worden gezien als de verlossers van alles. Alle gebeurtenissen ( schietpartijen, aanslagen) worden hier zondermeer altijd , zonder uitzondering meteen aan het links kamp toegewezen.
  Het maakt niet uit wat er gebeurt het is de schuld van links. Al laat iemand een scheet dan is dat ook de schuld van links.
  Over censuur en manipulatie gesproken !!!!!

 4. Wat er ook in Amerika gebeurd, het slaat over op Europa die ook een VS wil zijn
  Oorlog voeren tegen eigen bevolking zorgt alleen voor verliezen, daar red je de planeet niet mee
  En door moordlustige migranten binnen te laten ook niet, eigen volk wordt er arm van.
  Ook de technologie uit China dat alles onder controle en controle over controle komt te staan,
  voelen veel mensen niet als veilig, maar eerder als bedreiging.
  De georganiseerde misdaad gebruikt immers ook die technologie, door virussen en datakraken.
  En dat moet dan allemaal van het bestuur…….

 5. @Emile
  Welk lijk? heb jij n lijk gezien? ik niet , wel een doek met iets erin wat op een corpus lijkt…..
  Qui Bono.

 6. Meme met foto van president Trump en deze tekst:
  In reality they’re not after me, they’re after you. I’m just in the way.

  Vertaling:
  In werkelijkheid willen ze niet mij treffen maar jou. Ik sta gewoon in hun weg.

 7. Een burgeroorlog, The Bleu and the Grey
  Amerika is altijd al een schietgraag volk geweest.

 8. Anoniem bij hebben de jezuiten het weer gedaan. Dit is een complottheorie die kant nog wal raakt. Net zoals het door u opgediste verhaal over het witte huis.

 9. @Econoom schreef:
  10/08/2019 om 5:18 pm
  “Pilaf, een kleine historische opfriscursus. De KKK is opgericht na de Amerikaanse burgeroorlog… ”

  Je moet maar durven anderen de les te lezen als je er zelf niks van snapt…

  De KKK is gewoon een tak van de vrijmetselaars. Het is een verbastering van ‘Knights of the Golden Circle’, klu klux komt van cyclos. Alle symbolen, denkbeelden en inwijdingsrituelen zijn direct gekopieerd van de vrijmetselarij. En de vrijmetsarij komt weer voort uit de club van Loyola, de Jezuïeten. Vandaar dus die witte puntmutsen zoals die in Spanje in een katholieke processie worden gebruikt. Ze doen zich voor als christenen (voor de onderste treden) maar het zijn Satanisten. Vandaar het branden van kruisen. Jezuïeten zijn erin getraind te liegen, bedriegen, toneel te spelen en anderen voor hun karretje te spannen zodat ze zelf buiten schot blijven. Jezuïeten zijn de geheime dienst van de paus, dus de katholieke kerk. De grootste ter wereld.

  De NRA is een gun club. In de USA is geweerschieten een hobby. Het is gewoon een zeer grote hobbyclub. Dat er belangen in omgaan staat buiten kijf maar het de grootste criminele organisatie noemen is ongesubstantieerd.

  Amerika was voor vele protestantse vluchtelingen voor de inquisitie een veilig heenkomen en de mogelijkheid een nieuw leven te beginnen in een vrij land. Met de oprichting van de Verenigde Staten hebben de vrijmetselaars en dus de jezuïeten al direct heel veel invloed. Het befaamde White House is niet vanwege de kleur maar genoemd naar White, een jezuïet die het perceel schonk voor DC.

  Dus in plaats van anderen de les te lezen, ga uzelf eerst eens verdiepen in de echte oorzaken.

  Ikzelf zal nu mss ook wel wat foutjes maken maar ik doe dit uit mijn hoofd. Dit is een complexe materie die door de daders uit alle macht geheim gehouden wordt en misvormd worm door de enorme brei FUD van de grote media zoals ‘History’ Channel, ‘Discovery’ en alle zenders die hun re-runs telkens weer uitzenden (NOS, ZDF, BBC etc).

  De duisternis is een dik, kleverig net dat net onder het wateroppervlak drijft en alles verstrikt. Als je het vanuit je bootje op 1 punt omhoog trekt merk je niet hoe uitgebreid het is maar wel dat het heel sterk is.

 10. Ik geloof dat Trump het nog gaat redden in 2020 want ik geloof dat God er toe geroepen heeft om alles openbaar te maken en daarna het doek valt voor America.

 11. Econoom het klopt wat je schrijft.ik bedoelde er mee dat er mensen in de vs dood leuk met een masker op lopen met een vriendelijk gelaat en hun ware gezicht niet laten zien

 12. Saul Alinsky is geen satanist maar wel een activist, die mensen die weinig of geen macht hebben de middelen v erschafte om toch iets te bereiken. Wat dat betreft slaat de kop van het artikel volledig door.

 13. @Boorzalf… Wat een satanische lach van die Hillary Clinton. “We came, we saw and he died…” Beter voor de mensenrechten als mensen als Osama Bin Laden, Mohammed Ghadaffi, Epstein, etc… via een proces konden vertellen hoe het allemaal gegaan is. Ik had graag van Bin Laden in de rechtbank willen horen hoe ze 9/11 uitgevoerd hebben en wie daarin betrokken waren. Helaas is zijn lijk per ongeluk in zee beland.

 14. @boorzalf De nieuwe wereld komt er ook, maar geen nieuwe wereld orde ,voor de illuminatie dat kunnen zij alvast vergeten. De massa is goed aan het ontwaken. en beseft dat de massa de macht heeft. al met al precies op tijd.

 15. toelichting:
  Nog steeds beseffen onvoldoende mensen wat er zich achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt, hoe ook gepoogd wordt in de nabije tijd een wurgnet over de hele wereldbevolking te trekken. We zien het al in Nederland hoe de mensheid tot slaaf gemaakt wordt, langer door werken, minder pensioen, de groen linkse elite die zich voor het karretje laten spannen door de globalisten om de welvaart van de gewone man of vrouw af te breken. En de media, die zwijgt in alle talen wat er werkelijk in de wereld gebeurt. We zien het voor onze ogen gebeuren, de massa immigratie, de armoede die toe neemt onder de bevolking. Alles wordt klaar gestoomd voor een nieuwe wereld orde.

 16. Pilaf, een kleine historische opfriscursus. De KKK is opgericht na de Amerikaanse burgeroorlog en het einde van de slavernij toen de Democraten nog een conservatieve partij waren en de Republikeinen een progressieve partij. Lincoln was een Republikein. In de loop vd 20e eeuw zijn de bordjes verhangen. De Republkeinen werden een conserrvatieve partij en de Democraten een progressieve partij. De begrippen links en rechts en conservatief en progressief zijn uberhaupt moeilijk toepasbaar op het Amerikaanse poltieke systeem. Beide partijen zijn geen partijen zoals we die in Europa kennen.

 17. De FBI is altijd al een misdaad syndicaat geweest. In de jaren 30 – 40 van de vorige eeuw in US onder J.Edgar Hoover heel wat onschuldige slachtoffers gemaakt. Dat FBI tuig ging als beesten te keer tegen jongens en mannen die uit pure wanhoop uit roof gingen om hun family te eten te geven en niet van de honger om te laten komen. Alcatraz was daar de bekenste gevangenis van ( volgens William Sulllivan Advocaat Alcatraz trail 2-3 Mei 1946, inderdaad te vergelijken met een Duits concentratiekamp) waar de FBI zijn slachtoffers op sloot en liet verrekken. 35 jaar voor het stelen van 200 dollar bv!. Ja, de FBI heeft een lang spoor nagelaten van wreedheid,sardisme, corruptie en machtsmisbruik. Dus zeker, de FBI is al meer dan 75 jaar een misdaadsyndicaat erger dan de Maffia.

 18. Moderator, denkt u dat een inhoudelijke toelichting door Boorzalf op 10-08-2019 om 4.19 pm, de mensen zal inspireren om de youtube film te gaan zien. Ik denk van niet, als een groot deel vd mensen de tekst leest haken ze al af. Het is totale desinteresse. Helaas. De mensen houden van vrede, vrede, geen gevaar.

 19. Dit heeft dus ook weer met rationaliteit, eerder genoemd, te maken.
  Jezelf uitgeven voor links, rechts of whatever, maar ondertussen het eigenbelang als hoogste prioriteit te stellen.
  Dit is in mijn ogen hetgeen waar deze wereld zich in bevindt: degeneratie van alle fatsoensnormen, rechtvaardigheid, omgangsvormen,het financiële wereldstelsel, e.d. leidend tot totale chaos en het doelbewust daarna toe ‘bewegen’, zodat de mensheid reddeloos wordt en wel om hulp moet gaan schreeuwen. En dat de enige oplossing een ‘keizer’ blijkt te zijn. En dan is de profetie geen profetie meer, maar werkelijkheid geworden.

 20. ik heb het hier al dikwijls geschreven; men wil kost wat kost trump weg , niet omdat hij gevaarlijk is, maar omdat Trump zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, en Obama heeft maar één verdienste hij was de eerste zwarte president van de VS en daar blijft het bij! Shalom

 21. De grootste terreurorganisatie in de VS is de National Rifle Association (NRA) die door zijn . grote politieke invloed elke maatregel om het wapenbezit te beperken steeds weer dwars boomt. Deze club heeft met name grote invloed bij de Republikeinen.

 22. De Clintons hebben hoe dan ook een goede dag vandaag. Die gaan voorlopig niet achter de tralies.
  Zojuist is bekendgemaakt dat Jeffrey Epstein zelfmoord heeft gepleegd.

Comments are closed.