Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen

Afbeelding: Embed from Getty Images (2).

—————————————————————————————————————————————-

De publieke ‘waakhond’ Judicial Watch heeft met een beroep op de Amerikaanse variant van de Wet Openbaarheid Bestuur officiële documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat de Speciale Aanklager Robert Mueller (foto, midden) de smartphones van twee FBI agenten die mede waren belast met het opzetten van het fake ‘Russiagate’ complot tegen Trump heeft laten vernietigen. Forensische experts van het Openbaar Ministerie hebben inmiddels 19.000 van deze berichten weten te achterhalen. ‘Zeg nog eens hoe bezorgd u bent over corruptie, obstructie van de rechtsgang en samenzwering,’ reageert iemand virtueel tegen Mueller.

Het team van Mueller, dat ondanks verwoede pogingen die de staat al meer dan $ 25 miljoen kostten nog altijd geen enkel hard bewijs tegen Trump heeft gevonden, blijkt alle data van de smartphone van FBI agent Peter Strzok te hebben gewist. Hetzelfde gebeurde met zijn collega (en minnares) Lisa Page.

‘Dit riekt naar een enorme doofpot’

Volgens een official van Muellers team ‘stonden er geen belangrijke berichten op de telefoons’, maar uit eerdere gelekte (tekst)berichten, emails en documenten bleek dat beide agenten feitelijk waren belast met het in elkaar flansen van nepbewijs van een zogenaamde samenzwering van Trump met de Russen. Een ‘verzekeringspolis’, zoals Strzok aan Page textte.

‘Gezien wat we al weten over Strzok riekt dit naar een enorme doofpot,’ schreef Jordan Schachtel. ‘Tijd dat het Congres maatregelen neemt?’ SCO Mueller zou daarnaast ook plotseling ‘niet meer weten’ wie van zijn medewerkers de telefoon van Lisa Page destijds heeft ‘onderzocht’.

‘Wow, 19.000 tekstberichten tussen Lisa Page en haar minnaar Peter Strzok van de FBI, die de leiding had over de Rusland hoax, werden gewist en zijn verdwenen. Groot nieuws, wat nooit in het Fake News (de massamedia) zal verschijnen. Heksenjacht!,’ twitterde president Trump.

‘Verzekeringspolis’ voor het geval Trump zou winnen

Uit duizenden door het Openbaar Ministerie onderzochte berichten bleek dat beide FBI agenten die waren belast met het ‘onderzoek’ naar Trump hem hartgrondig haten. In augustus 2016 discussieerden Strzok en Page over een ‘verzekeringspolis’ voor het geval dat Trump de verkiezingen zou winnen. Dit was waarschijnlijk een verwijzing naar de geheime operatie Crossfire Hurricane, die door de regering Obama was opgestart om Trump en zijn campagneteam te ondermijnen.

‘Ik wil geloven dat… Trump onmogelijk gekozen kan worden, maar ik ben bang dat we dat risico niet kunnen nemen,’ textte Strzok. ‘Het is als een levensverzekeringspolis voor het onwaarschijnlijke geval dat je voor je 40e sterft.’

Uit andere berichten blijkt dat ze er alles aan zouden gaan doen ‘om ons land terug te krijgen’, en dat ze ‘ons land op allerlei manieren kunnen beschermen’.

Complot tegen Trump niet interessant voor media

De Speciale Aanklager tegen een zittende president, die een wagonlading bewijs van een complot tegen die president laat wissen – leest u hierover iets over in de massamedia? Natuurlijk niet. Het gaat immers om Trump, en tegen hem is klaarblijkelijk alles geoorloofd. Hoe anders zou dat zijn geweest als het nog om Barack Hussein Obama zou zijn gegaan. De ‘’professionele’ nieuwssites zouden dan ongetwijfeld op hun achterste benen staan van dit nieuwe keiharde bewijs van een smerig complot tegen hun geliefde verlosser.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

19-10: Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen
24-09: ‘Deep State verraders Obama, Hillary, Comey en Mueller worden binnenkort gearresteerd’ (/ ‘Trump gaat tijdelijke staat-van-beleg uitroepen om Deep State te kunnen ontmantelen’)
30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is
23-07: Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump (/ Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI-agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’)
22-06: Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
07-05: CIA klokkenluider: Trump vecht net als Kennedy tegen coup door Deep State
18-04: Rechter die gaat oordelen over Trumps advocaat is Clinton- en Soros vertrouweling
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump
25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)