Frauduleuze en misleidende manipulaties ontdekt in Mueller rapport om Trump toch schuldig te doen lijken

Van meet af aan aangesteld om hoe dan ook Trump schuldig te bevinden, maar gefaald. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————

Het Republikeinse parlementslid Devin Nunes eist de onmiddellijk vrijgave van alle broninformatie die de speciale aanklager Robert Mueller voor zijn eindrapport heeft gebruikt nadat werd ontdekt dat de anti-Trump politicus diverse teksten heeft gemanipuleerd en aangepast, om zo de misleidende indruk te wekken dat president Trump mogelijk toch schuldig is aan samenzwering met Rusland. ‘Het is één groot bedrog,’ twitterde Nunes na de spraakmakende ontdekkingen van onder meer internetspeurders Rosie Memos en John Huber (‘Undercover Huber’).

Huber publiceerde een vergelijking tussen Muellers rapport en een recent vrijgegeven transcript van een voicemail bericht van Trumps voormalige advocaat John Dowd, waarin deze aan de advocaat van voormalig NSA adviseur Michael Flynn vraagt om op de hoogte te worden gesteld als Flynn van plan was om iets te zeggen dat de president zou kunnen beschadigen.

Het team van Mueller liet uit dit transcript de belangrijke context weg, waardoor werd gesuggereerd dat Dowd probeerde om (namens Trump) Flynn onder druk te zetten en obstructie te plegen door een getuige proberen te beïnvloeden. Uit de complete voicemail blijkt echter duidelijk dat Dowd –in wat niets meer dan een vriendelijk routine gesprekje tussen twee advocaten was- juist zorgvuldig te werk ging om niet de grens van obstructie te overschrijden.

Alvorens zijn verzoek te doen zei Dowd namelijk ‘zonder dat je enige vertrouwelijke informatie moet prijsgeven, willen we bepalen of er zaken zijn die op de president slaan, omdat we dan misschien een zaak van nationale veiligheid hebben, ik weet het niet… een zaak waar we iets mee moeten doen, niet enkel voor de president, maar voor het land.’

Wat heeft Mueller nog meer gemanipuleerd?

Muellers misleidende bewerking van dit gesprek doet velen de vraag stellen wat er allemaal nog meer voor frauduleuze verdraaiingen, weglatingen en andere manipulaties in zijn eindrapport staan om -ondanks gebrek aan enig bewijs- Trump toch schuldig te doen lijken. Dowd reageerde na vragen van een advocaat: ‘Het is oneerlijk en verachtelijk. Het was een vriendelijk privé gesprek tussen raadsmannen, met GEEN conflict. Ik denk dat Flynn genaaid is.’

Tegen Fox News wees hij ook nog op het feit dat de speciale aanklager Mueller alle beschikbare documenten en informatie die hij wilde van Trump kreeg, maar de president niet één keer heeft gevraagd hoe het precies zat met deze zaak op basis waarvan Flynn en Dowd beschuldigd werden. Flynn pleitte vorig jaar –na hevig onder druk te zijn gezet en bedreigd te zijn met een lange gevangenisstraf en financieel geruïneerd te worden- schuldig aan de aanklacht dat hij tegen de FBI had gelogen over zijn contacten met Russen.

Hield het ministerie van Justitie ontlastend bewijs achter?

Ondertussen heeft het ministerie van Justitie een gerechtelijk bevel geweigerd om de transcripten van Flynns gesprekken met Russische officials, inclusief voormalig ambassadeur Sergey Kislyak, vrij te geven. Twee vragen: heeft het ministerie deze transcripten eigenlijk wel aan de beschuldigde (Flynn en zijn advocaten) zelf gegeven? En heeft het ministerie daarmee een eerder gerechtelijk bevel om ieder nieuw ontdekt bewijs vrij te geven, geschonden?

Gezien deze weigering om inzage te geven in de daadwerkelijke gesprekken lijkt het erop dat ook deze door Mueller gemanipuleerd zijn, en het ministerie opzettelijk bewijs dat Flynn zou kunnen vrijspreken heeft achtergehouden om hem toch te kunnen veroordelen en daarmee Trump te kunnen beschadigen.

Echte samenzwering genegeerd

Tot nu toe heeft Trump de oorlog die de Deep State –personen en fracties in de CIA, FBI en de Democraten (waaronder Hillary Clinton en Barack Obama, gesteund door George Soros)- tegen hem voert doorstaan, en moeten nu zelfs de media knarsetandend toegeven dat er na zoveel heisa geen enkel bewijs is gevonden van een samenzwering met Rusland. De èchte samenzwering, zoals we twee jaar geleden al schreven, namelijk een waar het echtpaar Clinton en hoge officials van de regering Obama bij betrokken waren en waar wèl bewijs voor is, wordt nog steeds door de FBI, de CIA en de massamedia genegeerd.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

03-05: NY Times erkent dat regering Obama in 2016 campagne Trump bespioneerde
20-04: CNN op-ed: ‘Niet Trump, maar Obama ziet er slecht uit door eindrapport Mueller’
24-03: Trump door Mueller vrijgesproken: ‘Democraten gaan Hillary slachtofferen’
17-02: Judicial Watch: Bewijs dat Obama’s FBI lange lijst misdrijven Hillary Clinton verborg
13-02: Inlichtingencomité Senaat vindt geen bewijs voor samenzwering Trump met Rusland

2018:
30-12: Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij
16-12: Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen
19-10: Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen
30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is

(Op oud Xandernieuws.punt.nl:)

24-09: ‘Deep State verraders Obama, Hillary, Comey en Mueller worden binnenkort gearresteerd’ (/ ‘Trump gaat tijdelijke staat-van-beleg uitroepen om Deep State te kunnen ontmantelen’)
30-08: Pentagon analist zegt dat Trump-Rusland samenzwering compleet verzinsel is
23-07: Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump (/ Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI-agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’)
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump
25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’

2016:
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

15

 1. Hilarisch: Een Trump wordt niet ( never ever ) gekozen compilatie ( met o.a. Nancy Pelosi ) .Merk de haat van de democraten en de media LOL

  1 commentaar bijvoorbeeld: Donald Tru wordt president als er een ruimteschip met dinosauriërs landt ( wie zegt daar dat democraten fantasielozen zijn LOL?)

  (Engels-2017 )

  YouTube:

  Funniest Trump can’t win compilation:
  https://www.youtube.com/watch?v=G87UXIH8Lzo

 2. Trump moet koste wat het kost kapot:

  Lees de column van Leon sde Winter in de Telegraaf van 4 juni:

  ( premie artikel wat u echter kunt lezen door de cache van uw webbrowser te ledigen waarna de teller van 3 gratis extra artikelen weer op nul staat)

  De eindconclusie van Leon de Winter loopt paralel aan Xander’s artikel:

  Trump is onschuldig aan samenspanning met de Russen, maar hij is schuldig aan het verslaan van Hillary Clinton, en dat is in Washington DC ook een vorm van hoogverraad. Dus moet hij kapot, met of zonder Steele Dossier.

 3. ondanks alles wordt Trump herkozen als het het plan van God is en daar kan geen mens (idoot) tegenop, 2020 till 2024 is de laatste kans voor America om massaal te kiezen voor HEM die de wereld onder control heeft.

 4. Watergate is klein bier vergeleken met wat nu Spygate heet. Ik volg het op de voet hier downunder. Hannity news (USA) is zéér duidelijk.

 5. Ze doen er alles aan om Trump en ieder die nauw samenwerkt met Trump dwars te zitten.
  Het communisme wat zich democraten noemt steekt de kop weer op wereldwijd.

 6. Overal in de wereld komt het schuim naar boven drijven. We stikken zowat in de rotzooi dat door machtshebbers is veroorzaakt. Gelukkig kunnen we uitzien naar een gouden toekomst in Christus.

 7. Wat een smerig frauduleus en manipulatief spel spelen die gasten toch, die zich democraten noemen, van enig besef van waarden en normen hebben ze zeker nog nooit van gehoord. Onderkruipsels van de laagste soort zijn het.

 8. Ter verbetering: president Kennedy was tegen ingrijpen in Vietnam. President Trump heeft 3 machtige aartsvijanden: De FBI, CIA en de Deep State olv de Democraten.Die zullen ongetwijfeld een tweede termijn van Trump koste wat kost willen voorkomen.

 9. De Deep State zullen hun acties nog 1 jaar en 5 maand, volgende presidentsverkiezingen, volhouden en hopen dat Trump niet herverkozen wordt.
  Wordt Trump herverkozen zal alles wel op een lager pitje gezet worden want als hun acties nu niets uithalen zullen ze de volgende vier jaar ook weinig effect hebben en wordt het voor de Deep State gewoon vier jaar verder uitzweten. Nadien kunnen ze gewoon het hele onderzoek voor 100 jaar achter slot en grendel steken.

 10. In een psychiatrisch ziekenhuis laat iemand, die zelf een patiënt is uit dat ziekenhuis, een aantal bezoekers de algehele ,inkleding, van dat tehuis zien. Ja, zegt deze man die voorheen bij de NOS werkte, het is een triest gebeuren. Iedereen word hier collectief behandeld omdat ze neurotisch, schizofreen, of misdadige trekken vertonen. Toen de rondleiding afgelopen was stonden de bezoekers buiten nog na te praten. Helaas ben ik vergeten wie mij dit vertelde. Maar op het grote gebouw stond, zo ging het verhaal, het zou kunnen zijn : hoofdgebouw van de VN…. of misschien stond er op : Europees Parlament…. of misschien Pentagon…. . het Catshuis…. of was het ergens in Hilversum, of Soestdijk …. ik weet het niet meer
  Helaas ben ik het vergeten. Wat mij wel bij is gebleven dat er met alle inwoners iets aan de hand was.

 11. Ik heb het gevoel dat het leven van president Trump zo langzamerhand gevaar begint te lopen en dat hij door hetzelfde lot wordt getroffen als president Kennedy in 1963 omdat hij een uitgesproken tegenstander was van het feit om een oorlog met Noord-Vietnam aan te gaan en daarmee zowel zijn eigen vice-president Johnson zeer tegen de haren instreek, als de CIA, die uitgesproken voorstanders waren van een avontuur in Noord-en Zuid Vietnam.

 12. Ach de Democraten spelen hun smerige spel, van communisten/socialisten valt dit te verwachten!

 13. Twee duimen omhoog voor Trump en Poetin. De nwo wil de wereld in z’n macht krijgen, maar ze hebben niet gerekend op de tegenstanders, welteverstaan de echte aarde-bewoners.

  mijn nummer, sorry mod, ik ben muziekliefhebber:
  Moeder en dochter zingen samen.

  https://www.youtube.com/watch?v=fXV1Q_AcerM

 14. daar lijkt het inderdaad op, m’n wil de president kost wat kost beschuldigen zonder harde bewijzen en dit vooral door de democraten. Shalom

Comments are closed.